Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Miesiąca - kwiecień 2012 (Vercyn, Schoop N!KO, LeViat

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja za wyrażanie swojej opinii o tym "niefajnym" hymnie dostałem warna. Będę musiał wystosować specjalny list o równouprawnienie dla użytkowników z niższą rangą.
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Ghostwriter

4

• maciejex

2

• aRo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ja za wyrażanie swojej opinii o tym "niefajnym" hymnie dostałem warna. Będę musiał wystosować specjalny list o równouprawnienie dla użytkowników z niższą rangą.

Jest roznica miedzy rozmowa kumpli, ktora notabene jest taki Raport Miesiaca, a publicznym forum. Tez wypowiadalem sie na temat tej zacnej piesni w SB, ale wulgaryzmow tam sie wyzbylem, wiec list moglby sie nie przyjac.

od 1:11 do 3:20 padło(chyba) 19 wulgaryzmów ze strony N!KO. OMG:D dobrrrrry :twisted:

Ogólnie całość słuchało się bardzo dobrze;)

Jak N!KO się rozgada to ja pierd.... szczególnie końcówka :P cytując Ferdka Kiepskiego " Filozof zasrany" :D:D

• Reputacja:   1

Dobry odcinek, ale szkoda, że został nagrany w słabej jakości dźwiękowej. Fajnie, że poruszony został temat o TE. Trzymając się dalej tego tematu, ciekawy jestem kiedy będzie kolejny sezon. I mam nadzieję, że jeżeli by się on kiedykolwiek pojawił, to dadzą zwyciężyć komuś z potencjałem, a nie pomyłce. Co do Rybacka, to jest jednym z ulubieńców samego Vince'a, ale nim też był Drew McIntyre ''The Chosen One''. Więc jeśli niczego nie spieprzy, to pewnie dostanie solidny push jak Del Rio czy Sheamus, których właśnie on lubi wraz z HHH'ejczem. Miz na początku rzeczywiście wyglądał na mizernego gostka, bez przyszłości, kiedyś zapowiedział w jednym ze swoich speechy debiutującą Laylę. Ale teraz jest jednym z najlepszych na micu, w ringu stara się i coś według mnie potrafi. Akcje ma nie trudne do wykonania, a mimo to podobają się mi one. Szkoda, że nikt nie poruszył tego, że tancerka Claya również tam występowała i nawet nie potrafiła przewrotu w tył, a tańcząc przy boku Claya, wali szpagat. TNA nie oglądam, ale faktycznie, trudno było kogoś wytypować do listy zawodników na wrestlera kwietnia. Co do wytypowania Layli, to dobrze, że została akurat ona dodana do zawodników na w Kwietnia spośród pozostałych, przynajmniej ''uratowała'' nas od title reingu nudnej bliźniaczki. Chociaż i tak nikt div chyba nie ogląda (ja okazjonalnie), ale dobra. Clay kandydaturą... :? Za co? Za nudę? Czy za momma Clay? Dziwię się, że Clay w ogóle został wspomniany i na dodatek do kandydatury.

Trochę przesadzacie z tym pseudo hymnem. Ta piosenka jest tylko i wyłącznie zwycięzcą wewnętrznego konkursu TVP i nie jest oficjalnym theme songiem całego Euro, którym swoją drogą jest mdłe i słabe

coś. Poza tym przed trzema polskimi meczami na mistrzostwach puszczane będą trzy piosenki (za każdym razem inna), które zajęły trzy pierwsze miejsca w tym konkursie TVP, czyli koko koko, coś tam Libera i jeszcze coś tam innego. Wstydu przed Europą wcale nie będzie, bo widzowie spoza Polski prawdopodobnie w ogóle nie usłyszą koko koko. Trzeba też sobie zadać pytanie czy to w ogóle jest jakikolwiek wstyd, ale to inna kwestia.

Coś o AM napiszę jutro, gdy przesłucham całe.

Mam nadzieję, że przed następnym odcinkiem Leviathan wypije Red Bulla i w końcu się obudzi :wink: . Uwaga: nie przyjmuję argumentu, że trudno się przebić, nawet z dopiskiem "zwłaszcza przez N!KO", bo akurat niektóre odcinki AM pokazują, że można z Nikodemem po prostu rozmawiać o ile... się mówi. W innym wypadku sam musi nawijać i ratować swój program, a potem wszyscy gadają, jak to on do głosu nie dopuszcza :wink: . Oczywiście nie mam niczego złego na myśli, po prostu więcej życia. People Power :D!

Nie będę pisał, jaki to dobry był ten odcinek itd., bo tak naprawdę odcinek jak odcinek. Wykonujecie swoją robotę na określonym poziomie i gdyby to był niski poziom, Raportu by już pewnie nie było. Kiedyś skarżyłem się na brak informacji z TNA (mimo mierności tej federacji, nie powinno się jej ignorować, bo zawsze jest coś, o czym można powiedzieć), ale tym razem było w porządku. Mnie akurat zakończenie walki Roode'a ze Stormem się podobało. Nominację dla Tensaia przeżyję (okej, pokonał Cenę, ale jednak nieczysto, a publiczność przyjęła go - powiedzmy - bez wielkiego entuzjazmu), sam postawiłbym na Lesnara. To prawda, że nic nie wygrał (nic, czyli jednej walki, bo tylko tyle ich miał), ale jednak impact związany z jego powrotem był wielki. Ludzie żyli tym, czy Cena weźmie rewanż na kolejnym Raw, czy Laurinaitis zerwie negocjacje, zdenerwowany absurdalnymi żądaniami Lesnara itd.

Swoją drogą, skoro pewne wątki z "reala" przenoszą się do audycji i np. Schoop będzie miał swój chicken show, to dlaczego nie wprowadzić do Raportu segmentu "Knokałt miesiąca" (żeby nie było nudno, nie dotyczyłby kobiet z TNA, ale najbardziej zaskakującego, tak zaskakującego, że aż knokałtującego, momentu danego miesiąca) :twisted: .

• Reputacja:   254
  • Urządzenie:  Android

Odcinek jak zwykle pozytywny. Ja zamiast Lorda wybrałbym Lesnara, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. Uważam, że sprawiedliwe dla Div było by gdyby co miesiąc nominować jedną WWE i jedną z TNA i tak wybrany byłby wrestler i wrestlerka miesiąca.

Również końcówka o naszej cudownej reprezentacji była dobra. Jedno tylko powiem o siedzącym na ławce w II Bundeslidze Matuszczyku czy nie lepszym wyborem byłby Radosław Majewski, który gra i strzela bramki na zapleczu Premier Leage.

Mam nadzieję, że przed następnym odcinkiem Leviathan wypije Red Bulla i w końcu się obudzi :wink:

Podzielam zdanie SixKillera. Trudno się przebić w raporcie miesiąca sam tam debiutowałem, więc wiem jak to jest mimo wszystko Leviathan udzielał się bardzo rzadko. Oby w przyszłości poradził sobie śmielej.