Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV: Over the Limit 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Boję się faktu ery PG w której mogą się ponieść na jobbnięcie ze strony Kane'a.

Wątpię by Kane przegrał, na Extreme Rules widzieliśmy jak Zack próbował zaatakować Kane'a i widać było iż Broski nie stanowi dla niego problemu. A po drugie obecna promocja Zacka nie jest taka bym uwierzył, że pokona Kane'a który jak wiemy pokonał Ortona na WM.

19616413104f427d2812bca.jpg

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

5

• Ghostwriter

5

• Anapolon

5

• PH93

4

Top użytkownicy w tym temacie

Wątpię by Kane przegrał, na Extreme Rules widzieliśmy jak Zack próbował zaatakować Kane'a i widać było iż Broski nie stanowi dla niego problemu. A po drugie obecna promocja Zacka nie jest taka bym uwierzył, że pokona Kane'a który jak wiemy pokonał Ortona na WM.

No to rzeczywiście byłaby głupota nieopisana. Monster-heel jadący czysto Randy'ego na WM-ce i jobbujący Zackowi. Zapewne Jacobs pojedzie bezproblemowo z Broskim. A jak nie... to kreatywni powinni się w łeb palnąć.

Co do reszty starć, to cieszę się na pojedynek Punka z Bryanem. Dream match jak już wcześniej słusznie zauważył marcel. Szkoda, że Danielson będzie tylko przystankiem dla Punka. Z drugiej strony nie chciałbym, żeby Brooks tracił pas. Generalnie to fajnie by było, gdyby ci dwaj jeszcze kiedyś spotkali się w jakimś epickim feudzie i np. za dwa lata stoczyli jakiś pojedynek o któryś z pasów na WM-ce. Pomarzyć zawsze można...

Jak ja bym chciał, żeby Rudy stracił WHC. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Ogólnie gala wydaje się być dobra, ale mnie ciekawi walka Punk vs Bryan. Bardziej niż o wynik chodzi mi o Daniela. Wszyscy mówią "jak fajnie, Bryan nie spadł w hierarchii, nawet awansował", a ja myśle zupełnie inaczej. Moim zdaniem tu chodzi o REAKCJĘ na D-Bryana. Publika reaguje na niego jak na face'a, a władze WWE tego po prostu nie chcą, więc jest jakiś lepszy sposób żeby znenawidzić zawodnika po tym jak atakuje najwiekszego face'a w federacji? Moim zdaniem nie. Nie chciałbym żeby moje zdanie się sprawdziło, ale po przegranym feudzie z Punkiem spadnie do midcardu i będzie jobbował...

Sorry jeśli ktos nie zrozumiał :D

Moje odczucia są podobne. Feud pomiędzy Punkiem a Danielem jest jeszcze bardziej z dupy niż jak było to w przypadku Ortona i Kanea na WM. Po pierwsze jest to "akcja" spowodowana tym, żeby usunąć Daniela z obrazka pasa WHC. Sprawa tego, że ludzie traktują go bardziej niż faca, gdzie przy Rudym ciężko jest mu się wybić na heela, też może mieć jakiś wpływ na to. Za 3 dni PPV i czy pomiędzy Punkiem a Danielem "coś" się stało ?? Nie. Chyba nawet AJ miała większą interakcje z Punkiem niż Daniel.

Trzeba poczekać, do momentu w którym Punk dostanie w końcu jakiegoś konkretnego przeciwnika z storylinem, Rudy będzie feudował z Alberto/Ortonem i w tedy zobaczymy co z nim zrobią. Na plakacie No Way Out jest Daniel z AJ, więc pewnie będą kontynuować ich storyline, tylko, że Daniel "walczy" z AJ już od WM i nic większego z tego nie wychodzi(wszyscy liczyli na jakąś interwencje podczas ER, zobaczymy czy w niedziele się pojawi).

Właśnie czytałem artykuł o możliwych feudach i storyline'ach po Over The Limit. To nie były spoilery, a raczej fantasy booking. Natknąłem się na pomysł, że Big Show interweniowałby podczas walki Ceny z Johnny'm. W sumie pasuje - zwolniony Show nie jest już superstar i mógłby pomóc Laurianitisowi w zwycięstwie, żeby odzyskać pracę. Jak dla mnie fajny pomysł - o ile doprowadziłoby to do turnu Showa, który jako dobrotliwy olbrzym strasznie mnie nudzi.

Właśnie czytałem artykuł o możliwych feudach i storyline'ach po Over The Limit. To nie były spoilery, a raczej fantasy booking. Natknąłem się na pomysł, że Big Show interweniowałby podczas walki Ceny z Johnny'm. W sumie pasuje - zwolniony Show nie jest już superstar i mógłby pomóc Laurianitisowi w zwycięstwie, żeby odzyskać pracę. Jak dla mnie fajny pomysł - o ile doprowadziłoby to do turnu Showa, który jako dobrotliwy olbrzym strasznie mnie nudzi.

Przewidywałem taki scenariusz po ostatnim RAW, ale myślę, że nie będzie turnu Big Showa, a raczej zostanie on marionetką w rękach Laurinaitisa, co jeszcze bardziej podkreśli jakim jest skurwysynem.

Przewidywałem taki scenariusz po ostatnim RAW, ale myślę, że nie będzie turnu Big Showa, a raczej zostanie on marionetką w rękach Laurinaitisa, co jeszcze bardziej podkreśli jakim jest skurwysynem.

Sorry, że nie doczytałem. Zgadzam się, że wersja z Showem-niewolnikiem jest bardziej prawdopodobna. Tym bardziej, że jednego monster-heela przy boku Laurinaitis już ma - Tensaia.

Ale to by się musiało równać turnowi Show'a. No bo jak, John kazał by mu zaatakować jakiegoś fejsa, i co dalej? Show by popłakał, stłukł go, i znowu popłakał? Zresztą, przecież on go zwolnił, i miał by go przywracać? Niby mógł by go summonnąć ktoś inny np. Triple H, ale wtedy Byk by miał plecy, właśnie w postaci przywracającej go osoby, więc by nie przylizywał się Larunajtisowi.

Atakowanie tych dobrych z rozkazu kogoś złego ma powodować turn? Wystarczy, że Big Show będzie grac rozdarcie, że będzie grac, że tego nie chce, ale musi, by zachować pracę w WWE.

Zresztą przypomnij sobie storyline z udziałem JBLa i Shawna Michaelsa. tam JBL sterował Shawnem, a ten wcale nie był heelem.

Atakowanie tych dobrych z rozkazu kogoś złego ma powodować turn? Wystarczy, że Big Show będzie grac rozdarcie, że będzie grac, że tego nie chce, ale musi, by zachować pracę w WWE.

Zresztą przypomnij sobie storyline z udziałem JBLa i Shawna Michaelsa. tam JBL sterował Shawnem, a ten wcale nie był heelem.

Właśnie ten sam przykład narzucił mi się na myśl. Aczkolwiek nie widziałem całości tego feudu i nie chciałem czegoś palnąć. Tak czy siak podobna sytuacja z zawodnikiem-niewolnikiem może być zarówno pretekstem do turnu jak i pozostawia możliwość, żeby ten nadal był dobry. Na czuja stawiam na scenariusz małego. Ale jakiś tam procent szansy na turn zostawiam...

W sumie to ja też wolałbym zobaczyc turn Big Showa, ale wszystko co robi Laurinaitis prowadzi niestety do zrzucenia go ze stołka GMa obu brandów. Big Show, Teddy, Cena, czy prześladowanie innych zawodników, to wszystko może szybko doprowadzić do jakiegoś buntu. Mam nadzieję jednak, że przetrzymają to jeszcze i nie będą się spieszyć z zwalnianiem Johnniego.

No kurde... Tyle nas męczyli Teddy'm, który "wiedział czego fani chcą i to im dawał" (cytat jednego z użytkowników :D), to dla odmiany powinni trochę Johnniego przytrzymać. Jak dla mnie jaja są niezłe. Prawdziwy z Laurinaitisa sukinkot. :twisted: Ale też się obawiam, że w końcu to zakończą. Pytanie brzmi właściwie tylko: kiedy? Ja też to oglądam i zdaję sobie sprawę, że takie piękne rzeczy nie mogą trwać w WWE zbyt długo.

ch*j z ortonem przecież Kane pokonał Takera w jego ostatnim storyline gdy jeszcze występował jako czynny zapaśnik.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Przy udziale "Nexus" ;)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

dziwne, że ogólnie do tego nie wrócili, ale zważając, że wtedy z miesiaca na miesiac nexus było coraz gorsze to barrett był coraz niżej i nie był na tyle kupowany, żeby byc przeciwnikiem umarlaka, a szkoda, bo taka walka legendy z młodziakiem całkiem dobrze zrobiłaby Barrettowi, a Taker jakby się podłozył (oczywiście nie na WM) to tez by wiele nie stracił

Kane vs Zack Ryder

zdecydowanie wygra Kane. Zacka widziałbym w rosterze Superstar Showdown (nowe NXT) tam mógłby coś osiągnąć

Layla vs Beth Phoenix

Layla poturbuje Beth która zniknie z TV po pewnym czasie dominacji Layla'y, powróci Kharma rozwali cały "roster" div zdobędzie pas po czym powróci Beth i to one będą walczyć o pas div. Taka jest moja wersja ;-)

Kofi Kingston & R-Truth vs. Jack Swagger & Dolph Ziggler

Kingston i Truth wygrają ponieważ Dolph i Jack nie są odpowiednio wypromowani jako tag team

Sheamus vs Alberto del Rio vs Chris Jericho vs Randy Orton

tu widzą tylko dwie możliwości z czego jedna jest bardzo mało prawdopodobna:

1 wersja: Wygrywa Sheamus

2 wersja: Wygrywa Orton który przechodzi heel turn kopiąc Shemus'a w czaszkę, który powraca po dwóch-trzech tygodniachi tak zaczyna się ich program (ah marzenia, ah wspomnienia)

CM Punk vs. Daniel Bryan

legendy sceny niezależnej. szczerze ta walka najbardziej mnie interesuje. Z jednej strony Daniel został odsunięty od WHC tylko dla tego żeby fani nie wygwizdywali Shemus'a z drógiej Daniel jest odpowiednio wypromowany i gotowy na zdobycie pasa WWE Champ. miałem dylemat na kogo zagłosować w typerze ostatecznie zagłosowałem na CM Punka

John Cena vs. John Laurinaitis

jednego jestem pewien wygra John :twisted:

prawdopodobnie Laurinaitis. skłaniam się do wersij z pojawieniem się i Turnem Big Showa

Pozdrawiam !

247782758521a06569bd9f.jpg