Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy rywal Punka, Orton o Lesnarze, Miz zagra w "The Marine

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Portal pwinsider.com podał, że w trzeciej części firmu „The Marine” zagra… The Miz. Przypomnijmy, że plany były takie, żeby w filmie zagrał Randy Orton. Sprzeciwili się temu sami żołnierze, którzy nie chcieli oglądać „dezertera” w roli głównej. Innymi zawodnikami, których brano pod uwagę d...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowy-rywal-punka-orton-o-lesnarze-miz-zagra-w.html

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

5

• Fox Mulder

5

• maciejex

2

• CharlieScene

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

To jednak Daniel nie upadnie tak prędko do Mid Cardu jak większość co wygrali walizki.Otrzymuje teraz spory Push i mam nadzieje,że zdobędzie ten tytuł na PPV.Jednak co teraz z Chrisem?Może przedraftują go na Smackdown! i na Over the Limit zobaczymy walke Sheamus vs Christian vs Alberto Del Rio vs Chris Jericho o WHC?

Triple H i Lesnar to zarówno znaczące nazwiska jak i zaskakująca walka. Córkę Miza mogłaby zagrać ta dziewczynka, która dostała statuetkę slamy 2010.(Zrobiła taki "Are you fucking kidding me" jak Miz zrealizował walizkę na Ortonie) :D

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Miz w roli Marine.. W sumie mi odpowiada i z chęcią obejrzę ten film. Jestem ciekaw co na tej liście robił JTG. On mi jakoś do tego w ogóle nie pasuje. Bryan vs. Punk. Tu jest ciekawie ponieważ Daniel nie dawno stracił pas WHC, a Punk trzyma już pas od SS i wydaje się być to trochę za długo? Dochodzi do tego obrona tytułu na Elimination Chamber oraz Wrestlemanii. Jestem ciekaw wyniku tej walki. Jeżeli Punk utrzyma pas jeszcze dłużej to już boję się dowiedzieć do kiedy on ten pas przytrzyma. Naprawdę interesujący run, zupełnie jak Roode.

• Styl:  Ciemny

Jak dla mnie to tytuł newsa jest dużym spoilerem Extreme Rules, gdyż każdy powinien się domyślić, że skoro jest nowy rywal to poprzedni został pokonany.

Ja na szczęście obejrzałem już gale, ale niektórzy być może jeszcze nie a taki tytuł raczej nie pozostawia wątpliwości kto wygrał jedną z najważniejszych walk.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Jak dla mnie to tytuł newsa jest dużym spoilerem Extreme Rules, gdyż każdy powinien się domyślić, że skoro jest nowy rywal to poprzedni został pokonany.

Ja na szczęście obejrzałem już gale, ale niektórzy być może jeszcze nie a taki tytuł raczej nie pozostawia wątpliwości kto wygrał jedną z najważniejszych walk.

Nie jest spoilerem. To znaczy.. Zależy jak to kto odbierze. Może to być uznawane za nowego pretedenta do pasa WWE albo po prostu za przeciwnika Punk'a po starcie tytułu. Jeżeli ktoś odbierze to z znakiem " ? " to, to nie jest spoiler ; )

Nie jest spoilerem. To znaczy.. Zależy jak to kto odbierze. Może to być uznawane za nowego pretedenta do pasa WWE albo po prostu za przeciwnika Punk'a po starcie tytułu. Jeżeli ktoś odbierze to z znakiem " ? " to, to nie jest spoiler

Tylko że tutaj nie znaku "?'' , więc wg mnie to jest jednak spoiler. Zresztą to nie ja ani nie ty o tym możemy rozmawiać, tylko ci, którzy nie oglądali gali i to oni powinni to osądzić.

I was angry with my foe:

Tylko że tutaj nie znaku "?'' , więc wg mnie to jest jednak spoiler. Zresztą to nie ja ani nie ty o tym możemy rozmawiać, tylko ci, którzy nie oglądali gali i to oni powinni to osądzić.

Jak na razie tylko ty bijesz pianę. Cholera wie w jakim celu zresztą. W tytule nie napisałem, że Punk zatrzymał lub nie zatrzymał pasa WWE. Po prostu napisałem, że Punk będzie miał nowego rywala. Nie chciałem zdradzać jakiego, bo zaraz wyskoczyłby mi jakiś Fox i pluł się, że mu Raw zaspoilerowałem. Gdybym wiedział jakiego rywala szykują dla Jericho - to też mógłbym napisać "Nowy rywal Jericho".

Żeby walnąć psa zawsze kij się znajdzie.

• Reputacja:   1

Nie ma sensu robić z igły widły, bo jest to bezsensu. Tak było nie pierwszy raz, a newsy nie zawsze się sprawdzają. Rzadko kiedy nie, ale robić z tego aferę jest zbędne. Edytowane przez 8693

popieram kolege - jesli ktos nie ogladal jeszcze ER to jak najbardziej to jest spoiler

Kolejny anonimowy ekspert. Znalazł się akurat w momencie, żeby nie było, że Fox sam tu bije pianę. Czekam na jeszcze. Rzucajcie kamieniami. :twisted:

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Miz zupełnie nie pasuje mi do roli twardziela w kolejnej odsłonie "The Marine". Mike ma twarz cwaniackiego-małolata i trudno byłoby mi go kupić jako "jednoosobowy oddział" - killera rozwalającego filmowych heeli. Po prostu gość z gęby wygląda na pizdusia.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

andy napisał/a:

popieram kolege - jesli ktos nie ogladal jeszcze ER to jak najbardziej to jest spoiler

Kolejny anonimowy ekspert. Znalazł się akurat w momencie, żeby nie było, że Fox sam tu bije pianę. Czekam na jeszcze. Rzucajcie kamieniami. :twisted:

podbijam, niedługo będziecie chcieli kwiatów i czekoladek w rekompensacie ze spoilery. Nie oglądałeś gali to po jaką cholerę wchodzisz na portal wrestlingowy? :-x

Jak na razie tylko ty bijesz pianę. Cholera wie w jakim celu zresztą. W tytule nie napisałem, że Punk zatrzymał lub nie zatrzymał pasa WWE. Po prostu napisałem, że Punk będzie miał nowego rywala. Nie chciałem zdradzać jakiego, bo zaraz wyskoczyłby mi jakiś Fox i pluł się, że mu Raw zaspoilerowałem. Gdybym wiedział jakiego rywala szykują dla Jericho - to też mógłbym napisać "Nowy rywal Jericho".

Żeby walnąć psa zawsze kij się znajdzie.

Mi akurat nic nie zaspoilerowałeś, ale ja tylko zwróciłem uwagę a ty od razu piszesz o biciu.Może trochę spokojniej.

A zresztą ci co nie oglądali gali raczej nie czytali jeszcze tego newsa. Mogli widzieć tylko jego temat i wyciągnąć logiczne wnioski. Wystarczyło pominąć pierwszą część tytułu.

Jedno krytyczne słowo i od razu robisz z siebie męczennika. Trochę dystansu mogę się mylić i to nie był żaden spoiler, ale mógł to być też Twój błąd. Ja wyraziłem tylko swoje zdanie.

A żebym miał rzucać w ciebie kamieniami to musiałbyś mi zaspoilerować dokładne zakończenie " Pieśni Lodu i Ognia " a nie wynik walki wrestlingowej.

podbijam, niedługo będziecie chcieli kwiatów i czekoladek w rekompensacie ze spoilery. Nie oglądałeś gali to po jaką cholerę wchodzisz na portal wrestlingowy?
.

Czytaj dokładnie co napisałem ja galę oglądałem tylko stwierdziłem, że to może być spoiler bo ja na pewno bym tak to odebrał, gdybym nie oglądał gali.

I was angry with my foe:

Również przyłączę się do obozu Ghosta. Jak się coś nie podoba to wypierdalać! Macie wszystko podane na tacy i jeszcze z łaską wyjeżdżacie że spojler. Odsłuchajcie sobie Attitude Mówi 55 to może coś do was dotrze bo już w dupach wam się poprzewracało od tego dobrobytu.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...