Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Prawdopodobny powód zawieszenia Mysterio, Plany dla nowego t

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Niedługo możemy doczekać się nowych mistrzów drużynowych, a przynajmniej długofalowych pretendentów do tych pasów. Mowa o nowym tag teamie, który po WM dołączył do rosteru SmackDown! – Titus O’Neil i Darren Young. Oficjele WWE rozważają tę dwójkę, jako przyszłych championów.

Oficjele WWE podjęli ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-prawdopodobny-powod-zawieszenia-mysterio-plany.html
https://forum.wrestling.pl/topic/29769-prawdopodobny-pow%C3%B3d-zawieszenia-mysterio-plany-dla-nowego-t/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

3

• Vercyn

2

• Alvathen

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Jeżeli to jest prawda, że z dwóch nieudaczników chcieliby zrobić przyszłych Champów to:

http://www.adamriff.com/more-images/tough_enough.gif

Nie rozumiem co oni potrafią widzieć coś w takich zawodnikach, którzy się nadają tylko i wyłącznie do nieustannego jobbowania nawet i debiutantom. Ale skoro Sheamus według nich jest prześwietnym mistrzem WHC, z którego chcą zrobić jakiegoś wielkiego zawodnika to wśród kreatywnych wszystko staje się możliwe... Ciekawy jestem czy w ogóle nadejdzie taki czas, w którym to Usos dostaną pasy, bo przecież to oni są najlepszym Tagiem w WWE.

Widać na zdjęciu że nóżka w ogóle spuchnięta nie jest. Pomazała ją na czarno aż się zapięcie ubrudziło. Kiepsko :)

Ja pierdole. Przypatrzcie się trzeciemu zdjęciu Trish. Nie wiem który już raz spotykam się z takim przypadkiem jak u Mysteria: "Ja nic nie brałem! Pewnie tester się pomylił! Musieli mi czegoś dosypać na dyskotece!"

• Urządzenie:  Android

Przypatrzcie się trzeciemu zdjęciu Trish.

Wygląda, jak Ronaldinho, no i co w związku z tym?

w 100% zgadzam się co do Usosów. Wciąż panuje opinia że to zdolni i młodzi, a wbrew pozorom czekają długo na pas. Obaj mają naprawdę dobre umiejętności, wiec tysiąc razy wole tych panów niż tag teamy tworzone z niepotrzebnych gdzie indziej zawodników. Ostatni dobry tag team- Awesome Truth, ale też sztucznie stworzony. Mieli być Kings of Wrestling, ale wybrali że panowie zajmą się solową karierą. Szkoda

Mieli być Kings of Wrestling, ale wybrali że panowie zajmą się solową karierą. Szkoda

W takim razie coby razem oni osiągnęli w dywizji Tag Team według Ciebie? Skoro tam nie ma nic do osiągnięcia. A, że są tam jakieś pasy to można to traktować jak pasek od spodni, który jest równie dobrze gówno warty. O pasy Tag Team kto walczy sami nic nieznaczący zawodnicy, na których jest absolutny brak pomysłu tacy właśnie jak Szczek czy Young, bracia Colons czy kapitalne Tagi takie jak R&H, Gabriel & Tyson czy Usos. Te trzy ostatnie składają się z bardzo dobrych zawodników, ale którzy w pojedynkę nic by nie osiągnęli. O pasy TT nawet nie są prowadzone jakieś nawet wyzwania czy coś, a wszystkie są z dupy wzięte. A sami mistrzowie mogą być zmienieni podczas zwykłego HS (przykład Colonsy), zawodnicy nie dostają Mica do łapy i tym samym nie możemy poznać jakie mają Mic skille. I rzeczywiście chciałbyś w takim czymś Kassiusa i Anstonio (Kings Of Wrestling)? Bo ja nie. Bo żadnej, dosłownie żadnej możliwości na wykazanie się w niczym, prócz pracą w ringu.

kapitalne Tagi takie jak R&H, Gabriel & Tyson czy Usos

Kurwa, kilka razy czytając Twoje posty miałem ochotę zripostować, ale darowałem sobie. Tym razem nie odmówię. Jakim prawem nazywasz Gabriela z Kiddem kapitalnym tagiem, jeśli w drużynie walczyli zaledwie raz i to w starciu, gdzie Gabriel uszkodził sobie rękę botchując prostą akcję? Rozumiem, że jesteś zaślepiony jobberami, którzy według Ciebie WSZYSCY powinni być przynajmniej w upper-cardzie i jeśli ty powiesz, że chcesz dla nich pushu, to zaraz zaliczą wygraną (przecież Slater przerwał swój losing streak dzięki Twojej prośbie, o tak, ile razy to trzeba było podkreślić). Zrozum chłopie, że dwójka może i Twoich ulubionych zawodników (choć odnoszę wrażenie, że wielbisz całą masę jobberów) została RAZ połączona w tag, to nie znaczy, że są od razu kapitalnym tagiem. Kapitalnymi tagami byli Kobashi/Misawa, E & C, Hardasi w latach świetności albo chociaż obecnie SpeedMuscle, ale nie do cholery dwójka jobberów.

PS. Reks & Hawkins rzeczywiście fajnie się spisują, ale nazywanie ich KAPITALNYM tagiem to przesada. Wrestling to nie tylko low-card WWE.

W takim razie coby razem oni osiągnęli w dywizji Tag Team według Ciebie? Skoro tam nie ma nic do osiągnięcia.
Jakim prawem nazywasz Gabriela z Kiddem kapitalnym tagiem, jeśli w drużynie walczyli zaledwie raz i to w starciu, gdzie Gabriel uszkodził sobie rękę botchując prostą akcję?
Reks & Hawkins rzeczywiście fajnie się spisują, ale nazywanie ich KAPITALNYM tagiem to przesada. Wrestling to nie tylko low-card WWE.

1) Kings of Wrestling to Tag team który był uznany za najlepszy TAG Team 2011 roku wg Observer Newsletter. Działanie 95% Tag Teamów wygląda tak samo, brną w górę, zdobywają pas, bronią x razy po czym się kłócą i walczą przeciwko sobie. W takim razie co taki Chris Hero może ugrać w WWE? Nie oszukujmy się pasa w ciągu najbliższego roku nawet nie powącha, maksymalnie dostanie jakiś mały feud. Jako TAG Team byli by znaczący, podnieśli by poziom dywizji, a i dało by radę wykorzystać to że ludzie kojarzą ich z czasów ROH. Pytanie mistrz TAG Team czy zwykły jobber, która z tych ścieżek jest łatwiejsza do rozwoju kariery pozostawiam bez odpowiedzi. Nie wiem jak Ty, ja wolę Kings of Wrestling, nawet po zmienionymi imionami i nazwą zespołu, od Tag Teamów typu Hornswoggle&Brodus, Santino&Drew McIntyre. Zobacz sobie TNA kto robił większe wrażenie, Beer Money czy obecne Tag Teamy tworzone z mid carderów. I gdzie są obecnie panowie z BM

Działanie 95% Tag Teamów wygląda tak samo, brną w górę, zdobywają pas, bronią x razy po czym się kłócą i walczą przeciwko sobie.

Poprawka - dobrych tagów stworzonych z przynajmniej solidnych mid-carderów. Pamiętaj, że Kings of Wrestling to genialny tag-team, ale w WWE zarówno Hero, jak i Castagnoli, nie mają ze swoimi prawowitymi ring name' ami nic wspólnego. Kassius Ohno & Antonio Cesaro? To nie ma nic wspólnego z Kings of Wrestling, a dla przeciętnego fana to dwie szare postacie. Dlatego nawet jeśli byliby połączeni w tag, to do przeszłości nie mają szans powrotu. W WWE to dwie inne osoby i jestem pewien, że jako drużyna skończyliby w jobberlandzie po utracie ewentualnych paśów.

Alvathen proszę bez spiny... Czytaj moje wypowiedzi dokładniej, bo widzę że moja dyskusja z Tobą nie ma sensu ponieważ już raz Ci tłumaczyłem gdzieś, w jakimś temacie dokładnie to samo. Porównując Tysona i Gabriela, czy Usos do O'neila i Younga to nie są oni kapitalni co do nich? Są! Nie mówię, że to są najlepsze Tagi jakie były w świecie Wrestlingu :lol: Bo są jednymi z najgorszych.

którzy według Ciebie WSZYSCY powinni być przynajmniej w upper-cardzie

Wszyscy?... 4 zawodników to według Ciebie WSZYSCY? Jobberów, Lower Mid Cardów jest dużo, a ja wyróżniam tylko 4. Więc po raz drugi mówię... Czytaj dokładniej moje wypowiedzi.

i jeśli ty powiesz, że chcesz dla nich pushu, to zaraz zaliczą wygraną (przecież Slater przerwał swój losing streak dzięki Twojej prośbie, o tak, ile razy to trzeba było podkreślić).

No jednak musiałem się pochwalić, że moje prośby/ przewidywania się sprawdzają :twisted: I nie rozumiem co Ci w tym aż tak bardzo przeszkadza, ale dobra...

(choć odnoszę wrażenie, że wielbisz całą masę jobberów)
To chcę Cię poinformować o tym dla kogo chciałbym pushu, bo widzę że według Ciebie ja chcę go dla wszystkich. Więc tak:

McIntyre, Hunico, McGillicutty, Tyson no i R&H

Kapitalnymi tagami byli Kobashi/Misawa, E & C, Hardasi w latach świetności albo chociaż obecnie SpeedMuscle
No przecież wiem o tym :wink: Określając Tysona z Gabrielem czy Usos nie porównywałem ich do legendarnych i na prawdę już kapitalnych, a mówiłem o tym jak już wspomniałem Usos i T&G porównując ich do Younga z O'neilem. Rozumiesz teraz?

A ja jakimkolwiek dissem czy zjechaniem czy tam nawet jakąkolwiek spiną do mnie się nie przejmę :)