Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #85 - Revenge Tour + BLC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Bardzo mozliwe, ze umowa miedzy Attituda a CK, NIE zostanie przedluzona. Sa jakies powazne spiecia na tej linii, i nie bedzie kontraktu na pokaz z okazji kolejnego zlotu. Wmieszalo sie podobniez livenation, i fakt, ze chcieli to wykorzystac w przerwie kolejnej gali, i ja sam sie w tym wszystkim gubie.

O, ja jebię... :shock: Czy to oznacza, że na następnym Zlocie będziesz biegał BEZ GACI??? :twisted:

Wolę wiedzieć wcześniej, aby ewentualnie wziąć więcej kasy na alco, bo przy tej dawce co ostatnio - powyższe może grozić śmiercią lub w najlepszym przypadku - ślepotą lub popadnięciem w szaleństwo :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285551

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

6

• SixKiller

2

• Brejver

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

powyższe może grozić śmiercią lub w najlepszym przypadku - ślepotą lub popadnięciem w szaleństwo

Bedziesz zyl, do slepoty i tak Ci blisko, a szalenstwo beda przejawiac na moim punkcie tylko kobiety... ... :roll: ... okazjonalnie Street.

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285556

a szalenstwo beda przejawiac na moim punkcie tylko kobiety... ... :roll: ... okazjonalnie Street.

Te pierwsze nie wyjawiały zbytniego zainteresowania nawet opcją "w gaciach" (Księżniczka nie raczyła nawet zejść na dół kuszona takową wizją :twisted: , a Rayne starała się nie śmiać zbyt ostentacyjnie :lol: ), a ten drugi - dość jasno się wypowiedział dlaczego nie jesteś w jego typie :twisted: Myślę, że jak zapowiesz całkowity Strap Tease, to frekwencja na Zlocie może być mniejsza niż ta w Szczecinie :lol:

do slepoty i tak Ci blisko

W tym przypadku, to błogosławieństwo :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285558

Te pierwsze nie wyjawiały zbytniego zainteresowania nawet opcją "w gaciach"

To jest taka gierka z jej strony. Pisze jej - chodzi o princess - bo Rayne wypowiedziala sie, iz jestem dla niej widokiem zbyt estetycznym, a sama woli "brzydali". Nie wiem jak szeroko rozumiane jest to pojecie, ale wiem obok kogo siedziala na lozku na afterku-afterka :twisted: OH MY BROTHER.... TESTIFY

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285560

Gdyby Six chciał fizycznie się odgrywać na Streecie za wszystko co ten na niego i jego rodzinę wygadywał, to musiałby go zabić, poćwiartować zwłoki i nasrać na każdą ich część - a i tak nie miałby pełnej satysfakcji :lol:

Zaraz, zaraz, czy Schoop chciał pobić Streeta :grin: ? Nie żeby Street był jakimś zabijaką i rzucanie się na niego groziło śmiertelnym niebezpieczeństwem, ale jestem zaskoczony, że takie coś w ogóle miało miejsce. Jednak ważna uwaga, bo wyszło na to, że Street wali we mnie, a ja siedzę jak kołek i nie reaguję, bo "mam dystans" :wink: . Rozumiem jednak, że napisałeś o mojej zemście, bo...

Schoop zamiast się odgryzać, zaczął się naburmuszać

No właśnie, my ze Streetem wymieniamy ciosy, więc równie dobrze on mógłby się chcieć "fizycznie odgryźć" :wink: . Jednak żaden z nas się nie naburmusza, a jedyny problem polega na tym, że Street nie może dostrzec momentu, w którym werbalna przepychanka staje się męcząca zarówno dla adwersarza, jak i ludzi z otoczenia, którzy do pewnego momentu mają z niej ubaw. Ale wszystko przed nim :wink: .

Triple Threat: Streetovs vs. Schoop vs. SixKiller

W życiu, tym bardziej po gej-turnie Streeta, który sugeruje N!KO :grin: .

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285564

To jest taka gierka z jej strony. Pisze jej - chodzi o princess -

Zapewne... Tak zaszokowały ją Twoje atrybuty, że ją tam na górze normalnie sparaliżowało i nie mogła zejść na dół :twisted: Poza tym słowo "gierki" w połączeniu z osobą, która pała taką miłością do Alberto, że zna nawet jego nr buta - to oksymoron :lol:

bo Rayne wypowiedziala sie, iz jestem dla niej widokiem zbyt estetycznym, a sama woli "brzydali".

No cóż, dobre ma serduszko ta nasza Rayne i powiedziała to zapewne z litości, żeby nie zdeptać do końca Twojego ego (które zmasakrowała już na starcie Princess, a później - "cios miłosierdzia" zadał Streetovs :twisted: ). Wg mnie - powinieneś jej postawić kolejkę na następnym Zlocie i docenić tą, jakże wytrawną, sztukę dyplomacji :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285565

Zaraz, zaraz, czy Schoop chciał pobić Streeta :grin: ?

Oczywiście, że nie, chociaż tak to ktoś stara się pokazać. Owszem byłem wkurwiony i miałem dość wysłuchiwania co chwilę o tym jak będę "kochany" analnie, ale mimo wszystko chciałem poważnie pogadać ze Street'em o tym, żeby trochę przyhamował.

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285567

W życiu, tym bardziej po gej-turnie Streeta, który sugeruje N!KO :grin: .

Jaki gej-turn, jak to byl kurczak ;)

A co ma byc smetnie i gadki o wrestlingu i jak to jest w pracy,domu,szkole ble ble na zlotach?

Dajcie spokoj, to juz wole sie z kims pogadac na zarty , porobic jak z kurczaka jajca.

A ze tematem zlotu byl nieoficjanie "Sex", to taka tematyke sobie obralem, a wczesniej kultura ziem Izraela, a jeszcze wczesniej to koncepcje Vacek strzelil :wink:

Co nastepne bedzie? moze nic nie bedzie, zrobie na zlosc Ravenowi, zeby juz sie tak niepodniecal i niepisal 100posta o tym wszystkim :D

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285582

Co nastepne bedzie? moze nic nie bedzie, zrobie na zlosc Ravenowi, zeby juz sie tak niepodniecal i niepisal 100posta o tym wszystkim :D

Oj, już nie bądź taki, Street :D To była największa beka na Zlocie, tak więc jak tu nie wspominać tego do obsrania i nie lać przed monitorem, przypominając sobie te motywy? :) (tak na serio, to było to na maksa słabe i w ogóle nie śmieszne, ale napierdalam kolejne posty, aby jeszcze bardziej odstawić Sixa i żeby mnie nie ścignął na pozycji "postowego lidera" :lol: )

A co ma byc smetnie i gadki o wrestlingu i jak to jest w pracy,domu,szkole ble ble na zlotach?

Akurat też jestem zdania, że oprócz wrestlingu, fajnie jest na Zlocie pogadać sobie o różnych innych sprawach i pośmiać się z głupot. W końcu - trzeba żartować, żeby nie zwariować, nie? :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285584

Zrób mu jeszcze bardziej na złość i w ogóle nie przyjedź :grin: ! A seks jest tematem każdego zlotu, ale przez to, że fani wrestlingu to niemal wyłącznie faceci, na gadaniu się kończy (choć widzę, że starałeś się z tym jakoś uporać). Może następnym razem zadzwonimy na Odloty albo chociaż wyjdziemy na miasto :lol: ?

[ Dodano: 2012-04-20, 21:53 ]

-Raven-, wystarczy jeden telefon i Ci ten licznik wyzerują 8-) .

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285587

Dziwię się, że nic nie wiedzieliśmy (pierwszy rząd) o tym, że ktoś się czepiał o ograniczanie widoku transparentami, bo byśmy zmarczyli bęcwała. Następnym razem mówcie nam takie rzeczy od razu, bo będąc tak dużą ekipą, to nawet N!KO w samych Kleinach mógłby biegać pomiędzy rzędami i nikt nie miałby prawa nawet pierdnąć :twisted: To my dyktujemy warunki w naszym sektorze!

Gość ogólnie straszny agresor miał włączony i ciągle na cały głos "ZARAZ TAM KURWA ZEJDE I SIĘ SKOŃCZY". Na tekstach się skończyło bo wszyscy udawali że go nie słyszą. A jakby zszedł mam pewne wątpliwości dla kogo by się coś "skończyło".

Ogólnie dosrywanie na zlocie to chyba najlepszy element. Przynajmniej ja się najlepiej bawiłem kiedy z N!KO pokazywaliśmy kto jest większą gwiazdą, kto rozdaje więcej autografów i kto podaje rece ludziom których nie zna.

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285593

-Raven-, wystarczy jeden telefon i Ci ten licznik wyzerują 8-) .

Niby dopiero co wrócił z Bałkanów, a myślenie typowo polskie i negatywne :roll: Myślałem, ze napiszesz: "wystarczy jeden telefon a dopiszą mi 3000 postów do licznika", a Ty mnie tu "zerowaniem" straszysz? Słabe masz te znajomości :twisted:

Ogólnie dosrywanie na zlocie to chyba najlepszy element. Przynajmniej ja się najlepiej bawiłem kiedy z N!KO pokazywaliśmy kto jest większą gwiazdą, kto rozdaje więcej autografów i kto podaje rece ludziom których nie zna.

Tego typu motywy najdłużej się wspomina i wielokrotnie później przytacza na kolejnych Zlotach, czy nawet w rozmowach na Forum :wink:

Gość ogólnie straszny agresor miał włączony i ciągle na cały głos "ZARAZ TAM KURWA ZEJDE I SIĘ SKOŃCZY". Na tekstach się skończyło bo wszyscy udawali że go nie słyszą. A jakby zszedł mam pewne wątpliwości dla kogo by się coś "skończyło".

Ewidentnie jakich hejter opłacony przez Konkurencje (może mu obiecali bilety na kolejną galę TBW?) :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/29672-attitude-m%C3%B3wi-85-revenge-tour-blc/page/2/#findComment-285596