Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #85 - Revenge Tour + BLC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Jedno z trudniejszych wydań AM. Wiedzieliśmy, że ma się pojawić, ale brakowało koncepcji. W końcu w kwestii zlotu powiedziane zostało wszystko. Dobrze, że gala nie została jeszcze przewałkowana, i mogliśmy traktować ją jako wymówke do poch...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-85-revenge-tour-blc.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

6

• SixKiller

2

• Brejver

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Upa się jeszcze filmik z quizu jeszcze jednego, Koper w ciagu kilku godzin upnie to na Youtube a jutro dodam walkę div :)

Komentarz do walki div to w całości nadaje się do ocenzurowania :) Siedząc obok ciebie kilka razy się zastanawiałem czy oglądamy to samo :) Dzięki za materiały już zabieram się ściąganie.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Styl:  Klasyczny

Widzę, że nie można było wstawić filmu o Funky Chickenie na bardziej komercyjny portal.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Brejv rozmawialismy o tej akcji Zigglera, ktora mi sie podobala, i akurat ją nagrałeś przy komentarzy Schoopa - 3:34 :wink:

Swoja droga, wysluchalem tego komentarza, i trzymam sie swojej wczesniejszej opinii, o wiele bardziej trafial do mnie taniec.

Komentarz do walki div to w całości nadaje się do ocenzurowania :) Siedząc obok ciebie kilka razy się zastanawiałem czy oglądamy to samo :) Dzięki za materiały już zabieram się ściąganie.

Oj tam oj tam :P Ładne dziewuszki plus procenty plus dobre zbliżenia :Ds samo wyszło :)

Widzę, że nie można było wstawić filmu o Funky Chickenie na bardziej komercyjny portal.

Przecież to nasz chłop :P

Brejv rozmawialismy o tej akcji Zigglera, ktora mi sie podobala, i akurat ją nagrałeś przy komentarzy Schoopa - 3:34 :wink:

Ja to uwielbiam komentarz z 7:07 "przecież jak on będzie miał mózg niedotleniony to warzywem będzie" :D

5199219949eed950a51bb.png

Strzelam, że chodzi o FileFactory, skąd nie pobierałem chyba nigdy, a na wstępie dostałem info, że wszystkie sloty są już zajęte :wink: Rapidshare też tragicznie działa, no ale nie ma już co wybrzydzać.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Strzelam, że chodzi o FileFactory, skąd nie pobierałem chyba nigdy, a na wstępie dostałem info, że wszystkie sloty są już zajęte Rapidshare też tragicznie działa, no ale nie ma już co wybrzydzać.

Negocjuj z Brejvem o upload na innych serwerach, choc pliki nie waza tak duzo, zeby narzekac.

Wczesniej byly 3 filmiki w glowym newsie, ale jeden zostal zdjety, i pojawi sie w innej formie z czasem (przed i po gali).

Funky Chicken (Sendspace): http://www.sendspace.com/file/41pp2x

Koper wrzuca to na nasze YT Attitudowe :) Więc nikt nie będzie miał żadnych problemów ze slotowaniem i ściagniem :) Spokojnie

5199219949eed950a51bb.png

• Urządzenie:  Macintosh

Właśnie wrzuciłem, filmiki Youtubowe znajdziecie w newsie.

Shoop jesteś moim idolem. Jeszcze nigdy nie słyszałem tak wspaniałego komentarza.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Długo wyczekiwany przeze mnie odcinek AM :D Spełnił moje oczekiwania, chociaż nie myślałam ,że gościem będzie Brejver, myślałam bardziej w kierunku Shoop'a ale zapewne nikt nie chciałby by obrósł on w piórka i by jego starpower (co ja pisze :? ) przebił starpower innego pana :D Nie mogę sobie wyobrazić Raven'a śpiącego na Undertaker'a, na filmikach zawsze uśmiech od ucha do ucha, na zdjęciu też, więc nie mogę po prostu wyobrazić go sobie z brakiem uśmiechu na twarzy, a jak się śpi na umarlaka to raczej nie jest Ci do śmiechu :D

132435155953f10e3e88c60.jpg

• Reputacja:   396

Jako, że AM dotyczyło interesującego mnie tematu, to trudno mi było sobie odpuścić seans :wink: Brejver kilka razy dał ciała pokazując, że ostatnio WWE to nie śledzi zbyt pilnie (mylenie Alexa z Zackiem itp. kwiatki :lol: ), chyba że chodzi o Divy :twisted: Poza tym było spoko i co najważniejsze - wesoło.

Dziwię się, że nic nie wiedzieliśmy (pierwszy rząd) o tym, że ktoś się czepiał o ograniczanie widoku transparentami, bo byśmy zmarczyli bęcwała. Następnym razem mówcie nam takie rzeczy od razu, bo będąc tak dużą ekipą, to nawet N!KO w samych Kleinach mógłby biegać pomiędzy rzędami i nikt nie miałby prawa nawet pierdnąć :twisted: To my dyktujemy warunki w naszym sektorze!

Co do słabszego chantowania, to sporo "napsuł" ChickenBoy, bo w pewnym momencie sam się łapałem na tym, że słucham tego co on tam pitoli (oj, było warto :D Ubaw po pachy :lol: ), niż myślę o tym, co możnaby było pokrzyczeć.

Odnośnie poważniejszego spięcia pomiędzy Kurczakiem i Streetem, to Młodego trzeba koniecznie wysłać na szkolenie o Sixa. Schoop zamiast się odgryzać, zaczął się naburmuszać i w końcu zebrało mu się na westernowy nastrój i chęć pojedynku :twisted: Na szczęście wyciągnięcie przez Streetovsa paczki prezerwatyw trochę rozładowało sytuację (show stealer :lol: ). Gdyby Six chciał fizycznie się odgrywać na Streecie za wszystko co ten na niego i jego rodzinę wygadywał, to musiałby go zabić, poćwiartować zwłoki i nasrać na każdą ich część - a i tak nie miałby pełnej satysfakcji :lol: Na Zlotach trzeba mieć dystans do tego co się słyszy, bo tam każdy robi sobie jaja z każdego i dopierdalanki są na porządku dziennym :wink:

Na następnym Zlocie nie widzę innej opcji jak Triple Threat: Streetovs vs. Schoop vs. SixKiller :D To jest jak zapowiedź main eventu minionej WrestleManii, jeszcze przed rokiem. Murowane.

Brejver - o tym, że mam więcej postów niż Six, wiedziałem już jakiś czas przed Galą i Zlotem. Jednak wrodzona skromność nie pozwoliła mi na dementowanie ogłoszonej na Zlocie supremacji Sixa w tej materii. Ogólnie mam wyjebane na takie sprawy jak ilość postów, czy statusy, tak więc nie chciałem odbierać hype'u naszemu weteranowi i siedziałem cicho :wink: Jednak zarzuty, że "podstępnie" wykorzystałem nieobecność Sixa (wyjazd na Bałkany), by zalewem postów o gali i zlocie przeskoczyć SixKillera w ilości postów - zraniły moje uczucia :D

N!KO - co do szybkiego zaśnięcia, to nie widziałem sensu siedzieć dłużej, skoro wszyscy postanowili iść już w kimę. Poza tym - bałem się, że znowu wparujesz w samych gaciach, a wtedy już do rana nie zmrużę oka, tak więc wykorzystałem okazję, jak tylko wyszedłeś i wpadłem na "pełnej kurwie" w objęcia Morfeusza :D

Co do picia, to był niezły motyw, bo podczas nabywania rumu (2x0,7), podchodzę do Streeta i Kopra i pytam o Colę. Mówią, że jest spoko i wystarczy. Ja patrzę, a tam tylko jedna dwulitrowa butelka :lol: Mówiłem, ze zabraknie, ale nikt nie chciał mnie słuchać. Ogólnie, pewnie pilibyśmy z Przemk0 dalej (jeszcze kilka kolejek by nie zawadziło :wink: ), ale po prostu zbrakło Coli, a nikt nie palił się, aby iść ponownie do sklepu :D

Nie mogę sobie wyobrazić Raven'a śpiącego na Undertaker'a, na filmikach zawsze uśmiech od ucha do ucha, na zdjęciu też, więc nie mogę po prostu wyobrazić go sobie z brakiem uśmiechu na twarzy, a jak się śpi na umarlaka to raczej nie jest Ci do śmiechu :D

Wiesz, mina zależy od tego jak "przyjemne" miewam sny :wink: W tym wypadku, zadecydowała pewnie przykra wizja powrotu, oraz tego, że kolejny Zlot dopiero za jakiś rok, tak więc podszedłem do tego, bardzo... funeralnie :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Poza tym - bałem się, że znowu wparujesz w samych gaciach, a wtedy już do rana nie zmrużę oka, tak więc wykorzystałem okazję, jak tylko wyszedłeś i wpadłem na "pełnej kurwie" w objęcia Morfeusza

Bardzo mozliwe, ze umowa miedzy Attituda a CK, NIE zostanie przedluzona. Sa jakies powazne spiecia na tej linii, i nie bedzie kontraktu na pokaz z okazji kolejnego zlotu. Wmieszalo sie podobniez livenation, i fakt, ze chcieli to wykorzystac w przerwie kolejnej gali, i ja sam sie w tym wszystkim gubie.