Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #17 - Jak ekipa Attitude podbiła Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

ale dla zwykłego szarego użytkownika tworzycie swego rodzaju elitę tego forum. Zauważ jak ludzie reagują na posty Raven'a. Wyszedłem z założenia, że użytkownicy będą zaciekawieni tym co macie do powiedzenia, bo wasze nicki na forum są swego rodzaju marką.

Raven - sraven. Dla mnie marką są wpisy osób, które mają coś ciekawego do powiedzenia/napisania, a nie osób, które mają nawalone multum postów. Czasami jedno zupełnie może nie iść z drugim w parze. Nie widzę też powodu, żeby ktoś czuł się gorszy, bo ma mniejszy staż na forum. Śmieszą mnie ogólnie jakieś statusy np. main eventera czy innego elektryka, bo czy jeżeli na Forum zarejestruje się ktoś, kto zęby zjadł na wrestlingu (tylko np. nie udzielał się w necie) i będzie miał na starcie status jobera - to ma oznaczać jaką dyskwalifikację i że jest niegodny polemizować z każdym? Bzdura.

Właśnie tego typu Zloty najlepiej pokazują, że na Forum nie ma świętych krów, z każdym (bez względu na staż) można sobie na luzie i wypić i pośmiać się i pogadać na poważnie, a te "tuzy" z "kolorowymi nickami", czy jakimiś innymi żaróweczkami w podpisie - to także normalni ludzie, którzy czasem też mogą pierdolić farmazony, lub najzwyczajniej w świecie się pomylić.

Tak naprawdę to niektórzy młodsi stażem Userzy sami tworzą jakieś chore podziały na zasadzie: "mam inne zdanie i mógłbym to udowodnić, ale przecież nie będę się wykłócał z kimś, kto ma nabite 4000 postów" :roll: , bo akurat na Atti nie zauważyłem nigdy (w przeciwieństwie do Konkurencji, gdzie kiedyś tak mnie potraktowano. Obiecałem sobie wówczas nigdy nie być takim bęcwałem jak pewne osoby tam i nikogo nie dyskryminować) żeby ktoś ze starszych stażem, jechał na zasadzie: "co ty możesz wiedzieć, skoro dopiero co się tutaj zapisałeś?".

Tak więc - tu nie ma żadnych elit, a jeżeli ktoś się takową "elitą" czuje, to mogę mu tylko współczuć. Tu są wyłącznie Forumowicze, którzy są tyle warci ile są warte ich posty. Ich jakość, a nie ilość.

tę dość wyimaginowaną niedostępność tworzy już nie liczba postów, ale kolor nicku czy też to, co mają napisane pod tym nickiem, jak 'donator' czy 'living legend'. To taka bariera, że tym wielkim uwagi nikt nie zwróci - strach przed wyśmianiem ;) Ja na przykład kiedyś miałem tak, że gdy chciałem coś napisać, a zauważyłem, że Elita ma kompletnie odmienne zdanie na ten temat to widziałem tylko coś takiego: :stop: Teraz już się nauczyłem, żeby nie patrzeć na to, co ktoś myśli. Za swoje poglądy warna nie dostanę :grin:

Amen. Proponuję brać przykład np. z Hadaszyszka, który od wieków na Forum nie siedzi, ale jeżeli coś uważa, to to pisze i ma wyjebane, kto sądzi inaczej. Inną sprawą jest to, że ma argumenty na poparcie swoich teorii, bo nie na tym rzecz polega, aby nie zgadzać się na zasadzie "nie - bo nie".

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Schoop

4

• Lemmy

3

• Ghostwriter

2