Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #17 - Jak ekipa Attitude podbiła Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Świetne vttitude! Quiz i wywiad z N!ko również bardzo przyjemnie się oglądało. Materiały podsumowujące takie wydarzenia jak zlot utrwalone czy to na fotach, czy w formie video w jakiejś tam drobnej części oddają klimat eventu :)

btw. N!ko, to ze mną rozmawiałeś przed galą (na górze sektora) o nowym entrance RAW. Rzuciłem swój nick, więc minus dla Ciebie za brak pamięci :razz:

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Schoop

4

• Lemmy

3

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

W ogole to podoba mi sie poczatkowy napis Funky ChickIen. Wszystkie Angielskie kurczaki sa oburzone bledem w pisowni. Czyzby za edycje byl odpowiedzialny Pan "Knokaułt"? :twisted:

btw. N!ko, to ze mną rozmawiałeś przed galą (na górze sektora) o nowym entrance RAW. Rzuciłem swój nick, więc minus dla Ciebie za brak pamięci

Ciebie to ja pamietam, bo o nick pytalem - przyznam, ze dopiero teraz skojarzylem, ze to Pan od NBA, i za to minus, bo bysmy ruszyli z tym tematem - ale nie byles jedynym z tych, ktorzy mnie rozpoznali.

Oficjalnie potwierdzone - jestem nolifem. Obejrzałem cały wywiad z Niko, nawet nie wiedząc dlaczego. Dotrwałem do końca nawet mimo faktu, że moment w którym rozpiął on spodnie był wystarczająco przerażający.

Oficjalnie potwierdzone - jestem nolifem. Obejrzałem cały wywiad z Niko, nawet nie wiedząc dlaczego. Dotrwałem do końca nawet mimo faktu, że moment w którym rozpiął on spodnie był wystarczająco przerażający.

Niestety nie tylko ty ale i ja :) I ten wywiad mi się spodobał ;> Ale to ze spodniami było .... Przerażające.

Macie niedowiarki :D Wyglądam jak potomek Adolfa Hitlera, ale cóż zrobić :)

http://desmond.imageshack.us/Himg59/scaled.php?server=59&filename=pict0002hce.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=pict0005oi.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=pict0006alp.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=pict0009mi.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=pict0010tv.jpg&res=landing

Kurcze Schoop… Miałem nadzieję, że mnie nie wymienisz wśród tzw. „gwiazd” Attitude (a wiedziałem, że możesz to zrobić z czystej sympatii do mnie) i już odetchnąłem z ulgą, że do tego worka mnie nie wrzuciłeś, ale jednak nagle sobie o mnie przypomniałeś. Generalnie aż mi głupio. I nie chodzi tu o skromność. Musi to brzmieć cholernie żałośnie, gdy stawia się kogoś na piedestale tylko dlatego, że ten ktoś jest rozpoznawalny na forum wrestlingowym (chociaż myślę, że ja sam zbytnio nie jestem). I jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś tam się czai, „bo to gość, który prowadzi Attitude Mówi” czy „bo to admin”… To fajne forum, bywają tu fajni ludzie, ale nie należy tego wszystkiego mylić z audiencją u papieża. OK… Czasami sobie na tym forum słodzimy i dajemy jakieś tytuły vipów, legend, elektryków itp. Ale należy to traktować z przymrużeniem oka. A ja wynika z Twoich słów są ludzie, którzy podchodzą do tego zupełnie nie na luzie. Jeżeli tak jest to pozostaje tylko stwierdzić „WTF”. W ogóle zastanawiam się, czy fakt, że ktoś tam jest cicho na zlocie wynika z tego, że poraziły go „gwiazdy”, czy raczej dlatego, że po prostu jest nieśmiały/ma zły dzień/potrzebuje więcej czasu, żeby się wbić w towarzystwo.

Co do wywiadu to dobrze, że wam przerwałem, bo N!KO zapewne klepałby do białego rana. Mogłem przyjść wcześniej. Nie wiem czy słuchanie półgodzinnego monologu N!KO świadczy o tym, że ktoś jest nolifem. Mi akurat nie chciało mi się tego słuchać. Słuchałem N!KO przez cały zlot. Majtasy też widziałem. I to więcej niż przyzwoitość i rozsądek nakazuje. Starczy mi już. Przynajmniej do następnego zlotu.

A co sądzę na temat nowego Vttitude? Podobało mi się to, co robił VebVe i zapewne będzie mi się podobało to, co będzie robił Funky Chicken. Dobrze, że zamiast omawiać ppv będą konkretne tematy. Chociaż… do takich wydarzeń jak WrestleMania czy Royal Rumble warto będzie się odnieść.

Ten odcinek był interesujący ze względu na migawki ze zlotu. Rozwalił mnie tekst Streeta na lotnisku o podrywaczach. Monolog Funky Chickena - płynnie, na temat, ok. Natomiast rzeczywiście mogłeś dodać fotki swoje i N!KO z tymi wrestlerami. Wzbogaciłoby to opowieść.

Nie osrywam się nad tym odcinkiem jakoś szczególnie, bo wychwalałem na początku VebVe, a później z tym videoblogiem różnie bywało. I nie chcę, żeby Funky Chicken obrósł w piórka jeszcze bardziej. ;)

Swoją drogą - mam nadzieje, że zmiana warty nastąpiło w cywilizowany sposób i bezboleśnie dla byłego prowadzącego. Masz chyba łatwiejsze zadanie Schoop, bo zmieniasz gościa, który miał duże grono przeciwników - w tym wśród modów. Dla porównania VebVe musiał zmagać się też z komentarzami kolesi, którzy uwierzyli, że zbanowany Rafikov to buntownik, mesjasz i cieprniętnik udupiony przez złych adminów. A ty zmieniasz VebVe, którego liczba hejterów przekroczyła chyba forumową średnią.

A propos jeszcze gwiazd i gwiazdeczek. To Funky Chickena prosił JTG o wspólne zdjęcie, czy raczej na odwrót? :twisted:

Edytowane przez Ghostwriter

A propos jeszcze gwiazd i gwiazdeczek. To Funky Chickena prosił JTG o wspólne zdjęcie, czy raczej na odwrót?

Niestety, JTG go nie rozpoznal bez zoltego stroju :sad:

A propos jeszcze gwiazd i gwiazdeczek. To Funky Chickena prosił JTG o wspólne zdjęcie, czy raczej na odwrót?

Niestety, JTG go nie rozpoznal bez zoltego stroju :sad:

No jak to tak... Schoop rozpoznał JTG bez stroju, a JTG nie rozpoznał Schoopa? Bezczelność po prostu. :D

No jak to tak... Schoop rozpoznał JTG bez stroju, a JTG nie rozpoznał Schoopa? Bezczelność po prostu.

Wiesz jak to jest z ta Amerykanska mentalnoscia...

Musi to brzmieć cholernie żałośnie, gdy stawia się kogoś na piedestale tylko dlatego, że ten ktoś jest rozpoznawalny na forum wrestlingowym (chociaż myślę, że ja sam zbytnio nie jestem). I jakoś trudno mi sobie wyobrazić, że ktoś tam się czai, „bo to gość, który prowadzi Attitude Mówi” czy „bo to admin”…

Być może tak to wygląda, ale dla zwykłego szarego użytkownika tworzycie swego rodzaju elitę tego forum. Zauważ jak ludzie reagują na posty Raven'a. Wyszedłem z założenia, że użytkownicy będą zaciekawieni tym co macie do powiedzenia, bo wasze nicki na forum są swego rodzaju marką. Osobiście traktuje was zwyczajnie i tak powinni robić to wszyscy, ale jednak wypowiedź któregoś z was mimo tego, że może być mniej wartościowa, będzie bardziej interesująca od gadki jakiegoś nowego użytkownika.

Ryder na serio na tej fotce wygląda tragicznie. Jak ta telewizja zmienia ludzi :twisted:

Schoop, faktycznie jesteś uderzająco podobny do Hitlera :twisted: Wydaje mi się, że nie przez wygląd, bo na Vtti wyglądasz trochę inaczej, a przez minę jaką przybrałeś na zdjęcia (kac?)

Być może tak to wygląda, ale dla zwykłego szarego użytkownika tworzycie swego rodzaju elitę tego forum.

To prawda, ale tę dość wyimaginowaną niedostępność tworzy już nie liczba postów, ale kolor nicku czy też to, co mają napisane pod tym nickiem, jak 'donator' czy 'living legend'. To taka bariera, że tym wielkim uwagi nikt nie zwróci - strach przed wyśmianiem ;) Ja na przykład kiedyś miałem tak, że gdy chciałem coś napisać, a zauważyłem, że Elita ma kompletnie odmienne zdanie na ten temat to widziałem tylko coś takiego: :stop: Teraz już się nauczyłem, żeby nie patrzeć na to, co ktoś myśli. Za swoje poglądy warna nie dostanę :grin:

Schoop, faktycznie jesteś uderzająco podobny do Hitlera :twisted:

Moja fantastyczna fryzura też została przerobiona na zlocie. Tutaj leciałem jak poparzony do nich i nawet do głowy nie przyszło mi, żeby sprawdzić co zostało mi na głowie. Z natury strasznie wychodzę na fotkach, a te tylko to potwierdzają :)

VebVe dość fajnie prowadził Vitti i nie miałem nic co do jego prowadzenia tego vlogu. A Shoop na swoim debiutowym odc pokazał, że pomysłów mu nie brak i może to być całkiem ciekawy run. :P Zdjęcia, zdjęciami, ale fajnie było obejrzeć filmiki ze zlotu. Ogółem, nieźle to wypadło.