Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

War in Ring

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://iv.pl/images/32616363940852577540.jpg

Witam serdecznie wszystkich, którzy kliknęli w ten temat i poświęcili swoje pare minut na

przeczytanie mojego nie wiem czy ciekawego "diary", które będzie nośić nazwe "War in Ring". Dlaczego taka nazwa? Sam nie wiem, jako pierwsza przeszła mi przez myśl.

Do rzeczy! Otóż z uwagi na dosyć dużą liczbe wybranych przez ze mnie zawodników, WIR będzie posiadało dwa brandy, a mianowicie WIR Compact oraz WIR Exhibition. Gale rosteru Compact odbywają się we wtorki, a Exhibition w piątki.

Roster WIR Compact:

Armando Estrada (heel) - Manager's Umaga.

Chris Jericho (heel)

CM Punk (face)

Cody Rhodes (heel)

Drew McIntyre (heel)

Jack Swagger (heel)

Jeff Hardy (face)

John Morrison (face)

Josh Matthews (face) - Commentator.

Kane (heel)

Kurt Angel (heel)

Mark Henry (heel)

Matt Hardy (face)

Matt Striker (tweener) - Commentator & Manager's Mark Henry.

Rey Mysterio (face)

R-Truth (face)

Sheamus (face)

Umaga (heel)

Undertaker (face)

John Hugman is General Manager of WIR Compact.

Roster WIR Exhibition:

Abyss (face)

AJ Styles (face)

Alberto Del Rio (heel)

Bart (face) - Manager's Abyss.

Big Show (heel)

Booker T (face) - Commentator & Wrestler.

Chavo Guerrero (heel)

Daniel Bryan (heel)

Evan Bourne (face)

Jinder Mahal (heel)

Kofi Kingston (face)

Mick Foley (face)

The Miz (heel)

PLKSimon (face)

Rob Van Dam (face)

Tazz (heel) - Commentator & Wrestler.

Triple H (tweener)

Viscera (heel)

David Otunga is General Manager of WIR Exhibition.

Wszystkie gale PPV z pod szyldu War in Ring będą odbywać się w ostatnią niedziele miesiąca.

Gale WIR's PPV:

Styczeń - Revolution PPV

Luty - Texan Massacre PPV

Kwiecień - ExtremeMania PPV

Maj - Faith PPV

Czerwiec - 100% Hardcore PPV

Lipiec - Compact or Exhibition PPV

Sierpień - Summer Fight PPV

Wrzesień - Life on Cage PPV

Październik - Days of the War PPV

Listopad - Victory Series PPV

Grudzień - Cyber Sunday PPV

WIR Draft będzie odbywał się na pierwszym WIR Compact po ExtremeManii!

Tytuły WIR:

WIR World Title (Exhibition)

WIR Heavyweight World Title (Compact)

WIR Hardcore World Title (Exhibition)

WIR Intercontinental World Title (Compact)

Tak, więc do roboty czas się zabrać. Tak jak już wcześniej mogliście przeczytać, gale WIR będą się odbywały we wtorki, piątki oraz niedziele, czyli raporty będzie można czytać następnego dnia. Pozdrawiam!

http://iv.pl/images/24504097501044829064.jpg

WIR Exhibition 6/4/12 in Dallas, USA

Na arenie pojawił się posiadacz pasa WIR World Title, Big Show. Show z pasem na ramieniu powiedział, że już za nie całe trzy tygodnie odbędzie się największa gala roku, a mianowicie ExtremeMania. Wiele osób marzy się na niej znaleźć, ale powiedzmy sobie szczerze, te osoby nie mają za grosz rozumu. Wyobraźmy sobie sytuacje gdzie on przegrywa z zawodnikiem z gorszej półki. No tak, ale takie coś się nigdy nie stanie, bo to jest niemożliwe. Na gali Texan Massacre PPV, AJ Styles przegrał pas WIR, ale kto przepuszczał, że go obroni. Big Show zauważył, że frekwencja jest niska, a wręcz zerowa choć niektóre osoby krzyczały, że Show zdobył pas nieuczciwie, nie fair-play. Lecz jest jedna rzecz, która przeszkodzi mu w spokojnym siedzeniu w fotelu oglądając ExtremeManie na odbiorniku telewizyjnym. Tą rzeczą jest klauzula rewanżu przysługująca Styles'owi. Show nie jest taki i zgadza się, że na największej gali roku jaką jest WIR ExtremeMania PPV, zmierzy się z AJ Styles'em w pojedynku o pas WIR World Title. Jednak jest jeden warunek. Jeżeli Styles przegra to niepoprosi go o title shot'a do końca jego panowania z pasem WIR World Title. Przerwał mu AJ, który powiedział, że nie obchodzi go czy Show by dał mu ten title shot czy nie, ponieważ i tak by się spotkali w ringu 29 kwietnia. Dodał, że ma swój honor i podejmuje warunek Big Show'a, lecz sytuacja po największej gali w roku będzie odwrotna. Big Show na koniec dodał, że wygrał już z nim na gali Texan Massacre i chyba on nie myśli, że drugi ich pojedynek będzie miał inne zakończenie niż jego celebracja po obronieniu pasa.

Jeszcze dzisiaj, Triple H vs. Daniel Bryan, a zwycięzca wybierze stypulacje do ich pojedynku na ExtremeManii '12!

Po przerwie reklamowej, na arenie pojawił się Wade Barrett, który wspomniał, że już długo jest w tym biznesie, ale jeszcze nigdy nie widział takiego idioty jak PLKSimon. Życie jest pasmem sukcesów i porażek, ale w przypadku Simon'a jest tylko jedna opcja, przegrana. Za chwile, on stoczy walkę z nie jakim Kofi'm Kingston'em. Tą walkę zadetykuje Simon'owi, aby zobaczył co go czeka na ExtremeManii!

Single Match:

Wade Barrett def. Kofi Kingston (3:00) by WadeSlam.

Po walce, Barrett wziął obolałego Kofi'ego na swoje barki i ponownie wykonał mu WadeSlam. Ze szczęśliwą miną opuścił ring przy buczeniu publiczności!

Na arenie pojawił się Bart z Abyss'em, który miał mieć walkę z Mark'iem Henry'm, ale jego przeciwnik pomyślał, że po co czekać na walkę jak można zaatakować podczas wejścia na ring. Abyss oraz jego manager dostali World Strongest Slam od Henry'ego na rampie. Później, na arenie pojawił się manager Henry'ego, Matt Striker, który skopał Bart'a, a na koniec opluł.

Promo powrotu Undertaker'a, który pojawi się na najbliższym WIR Compact. Ciekawe z kim się zmierzy na ExtremeManii.

Za kulisami, Matt Striker oraz Mark Henry zostali zapytani przez Josh'a Matthews'a, z jakiego powodu zaatakowali Abyss'a i Bart'a. Matt wziął głos i powiedział, że sytuacja jest prosta. Dobro wygrywa ze złem, a złem w tym przypadku jest Bart i jego zawodnik, ten Abyss. On z Henrym dawno zastanawiali się czy ta federacja jest dla nich czy po prostu są, bo są. Przez ten atak, znaleźli nowe oblicze wrestlingu, a zwłaszcza swojej siły, której oni mają po pachy.

Na arenie pojawił się Chavo Guerrero, który został przyłączony do rosteru Exhibition. Chavo mówił, że nie jest takim frajerem jak Henry, nie atakuje przeciwników. Nikt nie chce mu dać walki na dzisiejszym show, więc trzeba samemu wziąść sprawy w swoje ręce. Chavo wyzywa obojętnie jakiego zawodnika na walkę 1 on 1. Na arenie pojawił się mistrz IC, Sheamus. Możemy zacząć walkę!

Single Match:

Sheamus def. Chavo Guerrero (2:40) by Brouge Kick.

Po walce, z nienacka wkroczył Cody Rhodes, który wykonał Sheamus'owi Beautiful Disaster. Cody wziął pas Sheamus'a i opuścił arene.

Single Match:

Końcówka:PLKSimon kopie Miz'a w brzuch i wykonuje Flying Tornado DDT. Następnie Miz leży w ringu i Simon zakłada swój submission, czyli Last Agony, jednak z trybun wyjawia się Wade Barrett, który z wielką nienawiścią kopie Simon'a w głowe. Sędzia przerywa pojedynek na korzyść Simon'a.

PLKSimon def. The Miz (5:33) by DQ.

Po walce, Wade wraz z Miz'em obijali Simon'a, lecz na pomoc przybiegł Kofi Kingston, ale to nic nie dało, ponieważ tak samo jak zwycięzca, został zaatakowany. Później, Miz wykonał Kofi'emu Skull Crushing Finally, a Wade Simon'owi WadeSlam. Na koniec, Miz i Wade przybili sobie piątke i razem opuścili ring.

Za kulisami, Wade został spytany, czemu jest tak zło wrogo nastawiony do PLKSimon'a. Wade odpowiedział, że Simon to coś gorszego niż pokraka. To nie jest zawodnik, lecz jakaś pomyłka genetyczna, która nie powinna się zdarzyć. Widać co się dzieje na świecie, ale nie można tego tak pozostawić. Na ExtremeManii '12, pokona Simon'a i pokaże, że jego kariera będzie niczym jak jego nic nie znacząca postać.

Single Match:

AJ Styles def. Alberto Del Rio (7:12) by roll-up.

Po walce, na arenie pojawił się The Big Show, który uznał, że tak nie zachowuje się były mistrz, nie wygrywa przez roll-up. Ale co się to się nie odstanie. AJ ostrzegł Show'a, że jego kariera jest już długa i on powinien zastanowić się co dalej z nią robić, a nie nad tym jak on pokonał Alberto. Jeżeli on wygra to Big Show powinien się zastanowić co dalej zrobić z karierą, a najlepszym rozwiązaniem będzie odejście jego z federacji. Show powiedział, że to się nigdy nie stanie, zaznaczył, że AJ chce pasa i nie dać mu rewanżu. Ale sytuacja jak widać jest niecierpiąca zwłoki, więc jak warunek to warunek. Show z zadowoloną miną opuścił ring jakby szykował coś specjalnego dla Styles'a.

Czas na Main Event dzisiejszego show, lecz przed tym na arenie pojawił się #1 Contender do pasa Hardcore, Daniel Bryan. Bryan powiedział, że posiadanie pasa przez HHH'a miało by sens jakby kto inny trzymał jego pas, na przykład on. Wiele ludzi nie wierzy, że to on, Daniel Bryan, wygra na ExtremeManii, ale jak widać, te osoby to sami idioci. Zaraz zmierzy się z Triple H'em w pre-match'u o wybór stypulacji do pojedynku na EM '12. Prosi, aby fani życzyli mu powodzenia choć wie, że od nikogo tego nie dostanie. Oj jakie smutne.

Single Match:

Końcówka:Bryan i Hunter opuścili ring i wtedy zaczął się ich brawl poza ringiem. Bryan wykonał obolałemu Hunter'owi Tornado DDT przy pomocy stołu komentatorskiego. Sędzia policzył do dziesięciu, Bryan zdążył wrócić na ring, ale Triple H został wyliczony.

Daniel Bryan def. Triple H (10:20) by Count Out.

Po pojedynku, Bryan uciekł z ringu i powiedział, że ma nadzieje, że Hunter będzie ucieszony, ponieważ na ExtremeManii '12 spotkają się w stalowej klatce. HHH wziął mikrofon i dodał, że Bryan za samą swoją twarz zostanie odliczony na EM '12 po Pedigree. Na koniec, Triple H wykonał znak "Suck It"!

Aktualna karta na galę WIR ExtremeMania '12 PPV in New York City, USA:

WIR WORLD TITLE MATCH:

Big Show© vs. AJ Styles

WIR HARDCORE WORLD TITLE STEEL CAGE MATCH:

Triple H© vs. Daniel Bryan

Wade Barrett vs. PLKSimon

Zapowiedziane walki:

Na najbliższym WIR Compact 10/4/12:

CHAMPION VS. CHAMPION:

Triple H vs. Kurt Angle

Edytowane przez PLKSimon
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PLKSimon

6

• 8693

2

• Marco97

1

• Bigbrother

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwsza gala...pierwsze koty za płoty.

Podstawy są,dobrze piszesz walki oraz segmenty i sprawnie je się czyta.Niestety...nie podoba mi się brak tytułu dla tag-teamów.Dodatkowo wprowadziłeś sam siebie do rosteru.Trochę to dziwne,bo o ile widząc nick wrestlera,mam jego "obraz" przed sobą to w tym przypadku nie można o tym powiedzieć.I mam nadzieję,że nie "przepushujesz" siebie :D

Powodzenia,BB.

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

mam nadzieję,że nie "przepushujesz" siebie :D

Dzięki BigBrother za miły komentarz nt. "mojego diary".

Wprowadzenie mojej postaci do głównego rosteru War in Ring? Faktycznie, ale nie czuje w tym nic złego, ponieważ nie jestem głupi i wiem, że gdybym push'ował swoją postać, a pozostawiał dobrych zawodników w Mid Cardzie to by było troche chore. Mam pewne plany do postaci "PLKSimon'a", ale narazie o title shot'ach możemy sobie pomażyć. :razz:

nie podoba mi się brak tytułu dla tag-teamów.

No widzisz. Moim zdaniem pasy drużynowe są nie potrzebne. Może w przyszłości je wprowadzę do War in Ring, ale narazie to w pewnym sensie niemożliwe.

A czemu? Dywizja tag-team według mnie powinna nie musi istnieć i tyle :smile:

Nie wiem czy teraz czy po ExtremeManii, ale napewno "w niedalekiej" przyszłości będe w raportach używać opisu walk, ale narazie jeszcze nie, chyba...

• Reputacja:   1

Pierwsze co pasowałoby, abyś zmienił to loga federacji i brandów na mniejsze, ponieważ są nieco zbyt duże.

Dość ciekawy posiadasz roster, ale Świętej Pamięci Umagi ja bym tam nie stawiał.

Już na początku odcinka rosteru jest błąd niecałe*. Pomijając ten mały błąd to segment był dobry. Dobrze go napisałeś w takim stylu pisania, to muszę Ci przyznać. Podczas wypowiedzi Anglika powinno być napisane tę walkę*, nie tą walkę.

Jest już coś, co mi nie pasuje w Twoim diary. Mianowicie to, że wszystko się ze sobą klei. Oddzielaj segmenty od walk, segmenty od prom i od backstage'u i na odwrót. Znacznie lepiej się wtedy czyta.

Nie pisz samych własnych nazw finisherów, bo skąd mam wiedzieć jaka to jest akcja? A jak już to obok w nawiasie pisz nazwę oryginalną. I co do walk to też przyłuż się do tego, ponieważ one też są ważną częścią pracy jaką włożyłeś w odcinek. Chociaż na cztery linijki. Co do akcji WadeSlam to już wiem o jaką Ci chodziło, ale i tak mógłbyś pisać tak jak wcześniej napisałem.

Shemus jako IC Champion nie mam nic przeciwko, dobrze, że nie jest WHC. Bo powiedzmy sobie szczerze ten zawodnik nie pasuje na tak znaczący tytuł. Brogue Kick*, nie Brouge Kick. Świetnie, że masz w planach zrobić feud na linii Sheamus-Rhodes. Przypuszczam, że i w realnym WWE taki feud byłby dobry. Trzecia walka i skąd mam wiedzieć kto w niej walczy? Wszystko ma mi wyjść w trakcie walki?

Jakie jest to poniżenie dla mistrza jeśli wygra przez roll-up? Bo nie rozumiem? Przecież jest to czysta wygrana, a pisanie o tym, że w taki sposób mistrz nie wygrywa jest trochę bez sensu.

Ogólnie: Piszesz bardzo ciekawie, ale niektóre pisane przez Cb rzeczy są bez sensu (czytaj ostatni punkt). Segmenty są ciekawe, walki, a no ich nie ma. A one jednak powinny być, chociaż bardzo krótkie, ale powinny. Co pomorze Ci w pisaniu walk na PPV. I odznaczaj wszystko od siebie, tak jak napisałem w punkcie drugim. Początek jak dla amatora? jest bardzo dobry. Powodzenia w dalszym pisaniu :)

Cóż, co do logotypów się zgodzę, są trochę zbyt duże. Pierwsza gala wypadła nawet nawet, ciekawe, co przyniesie kolejna.

Kolego Blaze, trochę się nie popisałeś, tak lekko rzecz ujmując. Wytknąłeś autorowi błędy w pisowni, a sam nie zauważasz swoich - "przyłuż", "pomorze" i uwierz, są o wiele bardziej rażące niż "tą" zamiast "tę". :?

• Reputacja:   1

Kolego Blaze, trochę się nie popisałeś, tak lekko rzecz ujmując. Wytknąłeś autorowi błędy w pisowni, a sam nie zauważasz swoich - "przyłuż", "pomorze" i uwierz, są o wiele bardziej rażące niż "tą" zamiast "tę". :?

Może i tak, ale autor popełnił błędy w swojej pracy. A ja w komentarzu. Na co ja zazwyczaj przymykam na każdego oko... To nie komentarze są oceniane, a diary w głosowaniu na DIARY miesiąca :) .

Dziękuje wszystkim z uwagi w komentowaniu mojego pierwszego show z pod szyldu "War in Ring". Wezmę wszystko sobie do serca i w następnym odcinku zobaczycie nowy styl raportu, Pozdrawiam :) PLSimon Edytowane przez PLKSimon

http://iv.pl/images/90957828490273067981.jpg

WIR Compact 10/4/12 Portland, USA

--------------------------------------

Show w Portland zaczyna się trochę nietypowo, ponieważ CM Punk idący w stronę swojej szatni zostaje zaatakowany przez zamaskowanego zawodnika jakim był mistrz wagi ciężkiej, Kurt Angle. Angle wymierzając serie kopniaków, bierze Punk'a i wykonuje mu Belly to Belly Suplex na podłogę. Aby jeszcze bardziej go upokorzyć, Angle wziął stalową rurkę i bez opamiętania zaczął lać ją Punk'a. W pewnej chwili pojawiła się ochrona i pomoc medyczna, która kazała odejść mistrzowi wagi ciężkiej. Ten jednak kierował się w stronę ringu gdzie czekała jego walka z Triple H'em!

CHAMPION vs. CHAMPION:

Kurt Angle vs. Triple H

Przy stoliku komentatorskim Daniel Bryan.

Końcówka: Akcja dzieje się poza ringiem gdzie obaj zawodnicy na ostatnich siłach toczą brawl. Angle kopie HHH w brzuch i wykonuje DDT. Kurt bierze Hunter'a i z wielką nienawiścią wrzuca go na barierki. Następnie, Kurt bez wahania podnosi Triple H'a i wykonuje Belly to Belly Suplex na podłogę. Sędzia doliczył już do siedmiu jednak Daniel Bryan, który wstał od stolika komentatorskiego, spokoliczkował lężącego na podłodze mistrza hardcoru. Sędzia kazał wybić w gong uznając Triple H'a jako zwycięzce przez dyskwalifikacje.

Zwycięzca: Triple H przez dyskawifikacje(9:56)

Po walce, Bryan zaatakował zwycięzce krzesłem wykonując serie chair shot'ów. Aby jeszcze bardzie urozmaicić swój atak Daniel opuścił ring i wyjął z pod niego coś co HHH lubi bardzo, a mianowicie Sledgehammer! Bryan wrócił do ringu, ale tylko po to, aby załapać się na Pedigree od Triple H'a.

Za kulisami, Matt Striker motywował swojego podopiecznego, Mark'a Henry'ego, aby zniszczył swojego dzisiejszego przeciwnika jakim będzie Abyss. Przerwał mu General Manager of WIR Compact, John Hugman. John powiedział, że Striker chyba na za dużo sobie pozwala. Atak na Exhibition i jeszcze motywowanie swojego zawodnika do gry nie fair - play. Widać, że Stiker ma z Bart'em jakiś problem, który nie jest jakimś małym problemikiem, który da się od tak załatwić, lecz dużym problemem, więc na zbiżającej się ExtremeManii' 12 dojdzie do walki Team'u Striker, a Team'u Bart. 12 zawodników w jednym ringu, czy to nie jest wspaniałe? Hugman miał odchodzić, lecz zauważył, że Striker'owi coś nie pasuje i zarządził, że pojedynek na EM' 12 będzie Elimination Match'em. Hugman odszedł, a Striker i Henry zostali kompletnie zgaszeni.

Na arenie pojawił się Cody Rhodes, który miał nam wyraźnie coś do powiedzenia. Cody przypomniał nam jak na ostatnim WIR Exhibition zaatakował mistrza IC, Sheamus'a. Rhodes powiedział, że Sheamus pojawiając się na Exhibition chyba nie myślał, że dostanie od niego gratulacje. To nawet byłaby kpina w swoim rodzaju, bo on nie ma szacunku dla Europejczyków, a przynajmniej do Sheamus'a. Do rzeczy! Jedynym celem Cody'iego jest coś co dziwnym trafem znalazło się w obrzydliwie wielkich rękach Sheamus. Tym celem jest pas WIR IC World Title! Proponuje Sheamus'owi dwa warianty, dwie możliwości. Albo on zaraz znajdzie go i bez skrupułów odbierze mu ten pas lub da mu title shot'a. Na arenie pojawił się mistrz interkontynentalny, Sheamus, który powiedział, że Cody tylko i wyłącznie traci czas, ponieważ i tak nie dostanie od niego title shot'a. Dodał, że twarz Cody'iego przypomina coś gorszego niż wybuch elektrowni jądrowej w Jokohamie. Na arenie pojawił się John Hugman, który powiedział, iż owszem Cody nie ma praw obrażać Sheamus'a, ale ma prawo do pojedynku #1 Contender, który nastąpi za chwilę. Przeciwnikiem Rhodes'a będzie Mick Foley!

#1 Contender Match:

Cody Rhodes vs. Mick Foley

Końcówka: Cody bierze Mick'a i wykonuje Suplex. Później wykonuje leżącemu Mick'owi Knee Drop w brzuch - 2 count! Rhodes podnosi Mick'a, odbicie od lin i potężny Clothesline od Foley'a. Próba DDT przez Mick'a, lecz Cody go przerolował. 1, 2, 3!

Zwycięzca: Cody Rhodes przez odliczenie (4:55)

W gabinecie Mr.Hugman'a, CM Punk. Punk mówi, że coś chyba jest nie grane. Nie wiadomo skąd Angle znalazł się w tym samym miejscu co on i go zaatakował. Hello? Punk obiecuje, że tak tego nie zostawi, bo tak nie powinien zachowywać się mistrz wagi ciężkiej. Chyba należy Kurt'a postawić do pionu, bo tak to show nie będzie funkcjonować. Hugman podzielił jego zdanie i powiedział, że w rekompensatę, Punk wystąpi w dzisiejszym 6-Men Battle Royal, a zwycięzca dostanie title shot'a na pas wagi ciężkiej podczas ExtremeManii' 12. Punk poklepał GM'a po ramieniu i odszedł.

Single Match:

Abyss vs. Mark Henry

Walka, która już po raz drugi miała się odbyć okazała się kompletną klapą, ponieważ Abyss od razu po wejściu do ringu został zaatakowany przez "Big Red Monster Machine", Kane'a. Kane uderzył Abyss'a stalową rurką i wykonał ChokeSlam. Później na arenie pojawił się Henry z Striker'em, który powiedział, że Henry będzie kapitanem jego drużyny na EM' 12. Następnym członkiem Teamu Striker będzie nie kto inny niż Kane. Abyss leżał poza ringiem, a w ringu pozostał Bart. Striker kazał Kane'owi i Henry'emu zająć się Bart'em, lecz nie wiedzieli, że z tyłu czekają na nich już Rey Mysterio i R-Truth. Mysterio wykonał obom panom dropkick i posłał ich na liny gdzie Rey popisał się Double 619. Po tej akcji, obaj wstali, a R-Truth też miał dla nich niespodzianke wykonując podwójne Shut Up. Bart wziął głos i powiedział, że kapitanem jego drużyny będzie Abyss, a pozostałymi członkami Teamu Bart będą Rey Mysterio oraz R-Truth!

Promo powrotu Undertaker'a o nazwie "He is here"!

Single Match:

Kofi Kingston vs. Drew McIntyre

Przy stoliku komentatorskim The Miz!

Końcówka: Kingston odbija się on lin i wykonuje leżącemu na środku ringu Drew'u, Boom Drop. Przygotowanie do Trouble in Paradise jednak Drew unika, odbija się od lin i wykonuje potężny Clothesline - 1 Count! Kofi się podnosi i wykonuje McIntyre'owi, SOS - 2 count! Kofi wykonuje Drew, Trouble in Paradise jednak The Miz odchodzi od stolika komentatorskiego i zagaduje Kofi'ego. Drew w pewnej chwili się podnosi i wykonuje roll-up, który daje mu pinfall!

Zwycięzca: Drew McIntyre przez odliczenie (3:10)

Po walce, na Kofi'ego czekał Miz, który wykonał mu Skull Crushing Finnaly.

Za kulisami, Josh Matthews spytał się Kurt'a Angle co było powodem ataku na CM Punk'a. Angle odpowiedział, że widać co robi Punk i jak się zachowuje, a zachowuje się jakby był pęmpkiem świata. Niezależnie co się stanie, on obiecuje, że Punk przynajmniej jeszcze raz dostanie od niego porządne lanie, które przypomni mu co znaczy być profesjonalistą i najlepszym na święcie. Kurt odszedł.

6-Men #1 Contender Battle Royal:

CM Punk vs. Jeff Hardy vs. Umaga vs. Jack Swagger vs. John Morrison vs. Alberto Del Rio

Przy stole komentatorskim mistrz wagi ciężkiej, Kurt Angle.

Końcówka: W ringu pozostali Jeff Hardy, CM Punk oraz Jack Swagger. Swagger odbija się od lin i wykonuje Clothesline, Hardy'emu. Próba Suplexu przez Jack'a na Jeff'ie, ale CM Punk wstał i zasadził All America American'owi, High Kick'a. Hardy chciał wyrzucić Punk'a za liny, ale ten okazał się bardziej cwany i Jeff wyleciał za liny.

Jeff Hardy wyeliminowany przez CM Punk'a!

Swagger kopnął Punk'a w brzuch i wykonał DDT. Jack założył Ankle Lock. Po minutowej męce, Jack puścił. Jack wstaje i wykonuje Punk'owi Running Knee Lift. Próba Gutwrench Powerbomb jednak Punk kopie Jack'a w brzuch i wykonuje Dropkick. Punk bierze Jack'a na swoje ramienia i wykonuje GTS! Punk po tej akcji wyrzuca Jack'a, ale on nie został wyeliminowany. Aby zapieczętowań wygraną, CM Punk kopie Jack'a w czaszkę i ten zostaje wyeliminowany.

Zwycięzca: CM Punk (7:00)

Po walce, Kurt wbiega na ring z pasem i chciał uderzyć Punk'a, ale ten się w porę zoorientował i również poczęstował go High Kick'iem!

Promo powrotu Undertaker'a o nazwie "In a Moment"

Światła zgasły, urok areny stał się mroczny i to dawało ten dreszczyk emocji, że zaraz powróci Undertaker! Nadeszła ta chwila, ale... Break the Walls Down!

To nie Undertaker, lecz Chris Jericho. Jericho ubrany w garnitur, dwa razy szedł dookoła ring i dopiero potem wszedł na ring. Jericho powiedział, że to by był chyba żart, aby jakiś tam Undertaker powrócił. Undertaker to już przeszłość i nigdy nie powróci, nigdy! Ale przyszłością jest on, Chris Jericho. "Powrót Undertaker'a" - o Boże, to ma być powód do radości, gdzie stary nieudacznik odwiedzi ring raz w roku na walkę, którą i tak przegra. Taker robił sobie jaja z publiczności mówiąc, że jego powrót nastąpi dzisiaj, to nie prawda. Zajmijmy się przyszłością. Za 19 dni, ExtremeMania' 12, a on nie ma jeszcze walki. Federacja War in Ring chyba jest jakaś niepoważna nie wystawiając jego do karty na największej gali roku, ludzie. Nie chce prosić obojętnie jakiego wrestler'a na walkę podczas EM' 12, bo to inni powinni prosić o walkę z nim. Co to do cholery jest? Inne federacje mają porządek, a ta co? Panuje tutaj syf, który jest już kolosalnie duży i nie można go już powstrzymać. On powrócił tu tylko, dlatego by osiągnąć sukces na, który wcześniej nie miał szans przez ludzi o wyższych stanowiskach, ale widząc publiczność to lepiej koncertować ze swoją ekipą niż stać i gadać do ludzi, którzy na swój styl rozumowania, zaniżają poziom ogląlności. Koniec z tym! Chris miał opuścić ring, ale wtedy wybił GONG! Światła zgasł, ale po chwili światło wróciło i w ringu widzieliśmy Undertaker'a, który wykonał Chris'owi Tombstone Piledriver! Undertaker wskazujący palcem na logo ExtremeManii, kończy dzisiejsze show!

Aktualna karta na galę ExtremeMania' 12 (29/04/12) w New York City, USA:

WIR WORLD TITLE MATCH:

Big Show© vs. AJ Styles

WIR HEAVYWEIGHT WORLD TITLE MATCH:

Kurt Angle© vs. CM Punk

WIR INTERCONTINENTAL WORLD TITLE MATCH:

Sheamus© vs. Cody Rhodes

WIR HARDCORE WORLD TITLE STEEL CAGE MATCH:

Wade Barrett vs. PLKSimon

12 MAN TAG - TEAM ELIMINATION MATCH:

TEAM BART(Abyss, Rey Mysterio, R-Truth) vs. TEAM STRIKER(Mark Henry, Kane)

"Angle wziął stalową rurkę i bez opamiętania zaczął lać ją Punk'a." Błąd językowy; zamiast "ją" powinno być "nią".

Zwycięzca: Triple H przez dyskawifikacje(9:56) - literówka; powinno być dyskwalifikację

Nie angażowałbym świętej pamięci Umagi. Diary jest nierealistyczne- chyba, że mamy cofnięcie w czasie, czego u Ciebie nie zauważyłem.

"Panuje tutaj syf, który jest już kolosalnie duży i nie można go już powstrzymać." - zmieniłbym trochę końcówkę. "Panuje tutaj syf, który jest już tak kolosalnie duży, że nie można go już powstrzymać"

Wprowadziłbym jeszcze ze dwie, trzy divy jako menadżerki, spikerki czy nawet części storyline'u tj. np. porwanie dziewczyny jakiegoś zawodnika.

Ogółem jest lepiej niż w pierwszym odcinku i czekam jak się rozwiniesz.

116218737055c51bc30a173.jpg

http://iv.pl/images/89617148765512925889.jpg

13/4/2012 - Friday Night Exhibition (Jacksonville, USA)

Jak zawsze, show otwiera pokaz pirotechniczny oraz theme song WIR Exhibition, a mianowicie Drowning Pool - Bodies!

--------------------------------------------------

"Uuu, Chavo!"Na arenie pojawił się przegrany z poprzedniego tygodnia, Chavo Guerrero!

CHAVO: Drodzy fani War in Ring! To jest jakiś skandal. Tydzień temu Sheamus wkroczył tutaj jakby był tu mile widziany i poniżył mnie wykonując swoją akcję kończącą mi, czy to nie jest żałosne? Owszem jest. Tak to nigdy nie będzie działać. Przyszedłem tutaj, aby coś ważnego wam przekazać?

FANI: What!?

CHAVO: ExtremeMania już za szesnaście dni, a w karcie nie ma narazie nazwiska "Guerrero". Aby jak najprędzej rozwiązać ten dosyć śmieszny problem, udałem się do manager'a World Strongest Man'a, Matt'a Striker'a. Jak wiadomo Striker to wielka osobliwość i to on powinien wygrać z tym żałosnym team'em Bart. Powracając do sytuacji to przed wami stoi członek zespołu "STRIKER" *heat*! Tak, to prawda. Teraz to ja będe górą, a inni dołem.

Na arenie pojawił się debiutujący w War in Ring, zwycięzca WWE King of the Ring 2008, William Regal!

REGAL: Chavo, mój drogi przyjacielu! Pewnie zastanawiasz się teraz w myślach, po co ten głupek tutaj przyszedł? Odpowiedź jest prosta. Przyszedłem tutaj, aby skopać twój tyłek *pop*. Tak, dobrze słyszałeś. Myślisz, że fani chcą twojego gadania, które w sumie potwierdza, że jesteś idiotą. Ludzie chcą akcji. Akcji, która sprawi, że będą się dobrze bawić. I jedną z takich akcji będzie dzisiejszy pojedynek, William Regal vs. Chavo Guerrero.

CHAVO: Regal, nie bądź śmieszny. Ty i ja w walce? Marzenie, które się chyba nie spełni. Ja Chavo, z domu Guerrero, nie zadaje się z prostakami, a przynajmniej takimi jak ty. Skopać dupę? Jaki ty w ogóle językiem do mnie gadasz, jesteś żałosny! *heat*

REGAL: Nazywasz mnie prostakiem? Czy Ci na rozum padło? Chyba nie rozumiesz, że takim zachowaniem poniżasz swój iloraz inteligencji, nazywając mnie prostakiem.

Wait, wait... Tak do General Manager of Exhibition, David Otunga. Otunga stanął na stage'u z mikrofonem.

OTUNGA: Chwila, chwila panowie. Liczmy się ze słowami, które tu padają. Zresztą, słowa są tutaj nie ważne, ponieważ jeszcze dzisiaj odbędzie się pojedynek Chavo Guerrero vs. William Regal.

Na backstage'u stoi Booker T, a wraz z nim PLKSimon.

BOOKER: Witam wszystkich fanów War in Ring! Jestem na backstage'u, a wraz ze mną PLKSimion'a. Simon! Wade Barrett, który widać, że nie jest zbyt przyjazną postacią, atakuje cię. Co masz z tym zamiar zrobić?

PLKSIMON: Book! Sprawa jest prosta. Wszystko okaże się na ExtremeManii, która już tuż tuż. Barrett na za dużo sobie pozwala i to widać. Jedno napewno jest pewne, Wade napewno wyjdzie z największej gali roku jako ...

I tutaj pojawił się Wade Barrett, który zaatakował Simon'a wymierzając serię poniżających kopniaków w głowę. Barrett uderzył głową Simon'a dwa razy w skrzynię. Anglik wziął Polaka na ramiona i wykonał Wasteland na podłogę.

Dzisiejszym Main Event'em będzie pojedynek 6-Man Tag Team Match pomiędzy PLKSimon'em, Triple H'em oraz Kofim Kingston'em, a Wadem Barrett'em, Codym Rhodes'em oraz The Miz'em!

Match #1: Big Show vs. Rey Mysterio and R-Truth - 2 on 1 Handicap Match

Końcówka: Zmiana pomiędzy zawodnikami z Compact i na ring wszedł R-Truth! Truth odbija się od lin i od razu wykonuje będącemu poza ringiem mistrzowi, Suicide Somersault Plancha. Po chwili, obaj wracają do ringu gdzie Show przejął defensywę i osłabiał Truth'a ciosami w narożniku. Po chwili, arbiter zaczął liczy, lecz Show się powstrzymał i zapiął swój bolesny submission move, Bearhug! Nagle Big Show puścił. Truth chcę zmiany, lecz Show nie pozwala na to, ale w konsekwencji otrzymał Enzuigiri - 1 count! Truth odbija się od lin, lecz zostaje powalony Spear'em - 2 count! To jeszcze nie koniec. Big Show podnosi Truth'a i próba Alley Oop jednak zawodnik z Północnej Karoliny przerollował mistrz'a, lecz tylko 2 count. Zmiana z Rey'em Mysterio, który od razu wykonuje Show'owi dropkick oraz enzuigiri - 2 count. Defensywę odzyskuje Show, który wykonuje zawodnikowi w masce dwa chopy i ChokeSlam. Próba pinu przerwana przez R-Truth, który został powalony Superkick'iem w wykonaniu Show'a, a Mysterio dostał jeszcze K.O Punch po którym The Big Show uzyskał pinfall pokonując dwóch zawodników z Compact!

Zwycięzca: The Big Show via pinfall (5:00)

Po walce, Big Show nie dał za wygraną i wykonał Rey'owi i R-Truth'owi Double ChokeSlam po czym wziął mikrofon.

BIG SHOW: Wszyscy widzieli. Ci dwaj żałośni prostacy próbowali wygrać z takim zawodnikiem jak ja, śmieszne. Jednak śmieszne już nie będzie to jak AJ Styles wyjdzie z ExtremeManii obolały, przegrany, a co najważniejsze pozbawiony szansy o pas WIR World Title.

FANI: AJ Styles! AJ Styles! AJ Styles! ...

BIG SHOW: Cisza! To jest jego moment, a nie AJ'a, która tak samo jak wszyscy, jest beztalenciem. Nic tu nie ma do gadania. AJ! Jeżeli to oglądasz to wiedz, że życie jest ciężkie i trudno sobie zapracować na takie coś jak pas WIR World Title. Więc się przyglądaj, bo po ExtremeManii może już sobie o tym tytule pomażyć.

Na titantronie widzimy #1 Contender'a do pasa WIR Hardcore World Title, a mianowicie Daniel'a Bryan'a.

BRYAN: Witam! Z tej strony wasz przyszły mistrz hardcore'u, Daniel Bryan! Za chwilę zdarzy się coś nie spotykanego co dzień, ponieważ ujrzycie pojedynek Daniel Bryan vs. CM Punk. Dwie legendy Ring of Honor stanął przeciwko sobie i to jeszcze w Submission Match'u!

A to niespodzianka, co nie? NIE! To nie jest nic wspaniałego, ponieważ walka z takim zawodnikiem jak CM Punk, burzy mój image, który jest jedynym słowem - bezcenny. Ale co mogą wy możecie o tym wiedzieć. Powiedzmy - nic. Taka jest prawda tak samo jak to, że wyjdę jako mistrz hardcore'u z ExtremeManii' 12. Wreszcie możecie uwierzyć, że taka osoba jak ja może pokonać takiego nie rokującego zawodnika jakim jest Triple H, a zwłaszcza CM Punk. Już zaraz, wszystko dojdzie do ładu jak założy Punk'owi LeBell Lock. Ten będzie miał wtedy tylko jedno słowo do powiedzenia, a mianowicie "YES"!

W tym momencie Daniel zaczął krzyczeć wciąż słowo "YES", aż zniknął z titantronu.

Dzisiejszym Main Event'em będzie pojedynek 6-Man Tag Team Match pomiędzy PLKSimon'em, Triple H'em oraz Kofim Kingston'em, a Wadem Barrett'em, Codym Rhodes'em oraz The Miz'em!

Match #2: Daniel Bryan vs. CM Punk - Submission Match

Końcówka: CM Punk w defensywie i wykonuje Mongolian Chop i powala D-Bryan'a, Dropkick'iem. Headlock od Punk'a, lecz ten puszcza, Bryan odbija się od lin wykonuje ClotheSline. Bryan wykonuje Suplex oraz wykonuje Rapid Shoot Kicks. Bryan ze wściekłością wyrzuca Punk'a poza ring. Tam obaj zawodnicy toczą zacięty brawl. Wreszcie CM Punk trochę odskakuje i wykonuje Daniel'owi, DDT na podłogę. Obaj wracają do ringu gdzie Punk po serii kopniaków zapina Figure Four NeckLock. Po półminuty puszcza, odbija się od lin i wykonuje Bryan'owi Reverse STO. Bryan w narożniku, a Punk popisuje się High Knee Bulldog'iem. Po chwili Bryan wylatuje z ringu, a Punk odbija się od lin jednak nie trafia Suicide Dive. Obaj leżeli długo poza ringiem, lecz pierwszy podniósł się Bryan, który wrzucił Punk'a do ringu i sam do niego wszedł. Zawodnik z Aberdeen zapina Punk'owi, LeBell Lock. Po długiej męce, Punk wywiązuje się z tej akcji, odbija się od lin i wykonuje D-Bryan'owi, Anaconda Vise! Bryan po 1/5 minuty odklepuje, a CM Punk jest zwycięzcą tego pojedynku.

Zwycięzca: CM Punk via Submission (8:50)

"Time to play the game" Na arenie pojawił się mistrz WIR Hardcore World Title "King of Kings", Triple H!

HHH: Daniel! Trochę sobie u niektórych nagrabiłeś. Może pomińmy narazie mnie, ale widać jak CM Punk skopał Ci przed chwilą dupę. Wystarczyło tylko osiem minut i piędziesiąt sekund, aby wielki D-Bryan poddał się po dosyć dobrym submission'ie jakim jest Anaconda Vise. Jednak nie po to tu przyszedłem, aby wyśmiewać się z Ciebie, ale dlatego, bo ExtremeMania jest za aż szesnaście dni, a ja już mam chęć skopania twojej dupy. I właśnie zrobię to w tej chwili!

Hunter wszedł do ringu i nie ukrywając, że mu się spieszy, kopnął D - Bryan'a w brzuch i wykonał Pedigree. Nie obeszło się bez celebracji i wykonania znaku "Suck It"!

Na backstage'u widzimy Mark'a Henry'ego, który idzie spokojnie, gdy nagle pojawia się Chavo Guerrero!

CHAVO: Mark, proszę stój!

MARK: Czego?

CHAVO: Spokojnie, Mark! Pewnie wiesz, że dzisiaj zmierzę się z tym głupkiem Regal'em, a widać, że on coś do mnie ma. Czy mógłbyś mi pomóc dzisiaj? Proszę, Mark! Przecież jesteś moim kolegą z jednej z drużyny na ExtremeManii' 12, proszę!

MARK: Chavo? Za kogo ty mnie masz? Chyba nie jesteś na tyle głupi i nie myślisz, że Ci pomogę. Nawet jakbym chciał to i tak mam swój honor, a po tobie widać, że jest kłamcą i tego honoru to ty nigdy nie miałeś i nie będziesz miał. Spadaj, Chavo!

Zgaszony Chavo stał bezradny, a Mark poszedł.

Match #3: Chavo Guerrero vs. Wiliam Regal

Końcówka: Wściekły Chavo wchodzi na liny i wykonuje Rebound Crossbody, lecz tylko 2 count. Latynos się nie poddaje i wykonuje Anglikowi Northern Light Suplex. Dorzuca do tego Overhead German Suplex. Próba pinu. 1, 2 - 2 count! Próba Suplex'u od Chavo jednak Regal kontruje kopiąc go w brzuch i wykonał DDT! Chavo podnosi się, lecz zostaje powalony dropkick'iem, a później dostaje Knee Drop - 2 count! Regal zakłada Boston Crab! Chavo próbuje się wydostać, ale narazie to niemożliwe. Latynos dotyka lin i Angik puszcza. Regal próbował podnieść Chavo, ale ten został powalony serią ciosów w brzuch, a Chavo dorzucił do tego Flying Tornado DDT - 2 count! Próba DDT, ale kontra od Regal'a, a ten zakłada Strech Plum. Na arenie pojawia się Matt Striker z krzesłem i chce wejść do ringu. Sędzia zagapiony w Striker'a, nie widzi, że Chavo kopnał Regal'a w kroczę. Three Amigos od Chavo, a do tego latynos dorzuca Frog Splash i uzyskuje pinfall za małą pomocą Matt'a Striker'a!

Zwycięzca: Chavo Guerrero via pinfall (4:50)

Po walce, na ring przyszedł Striker z krzesełkiem, które dał Chavo i ten uderzył obolałego Regal'a trzy razy krzesłem. Nie obeszło się również bez celebracji tych dwóch panów!

Na backstage'u widzieliśmy Wiliama Regal'a, który wracał zły z ringu. Zaczepił go Evan Bourne.

EVAN: Hej, Regal! Co jest? Czemu masz taki, a nie inny humor?

REGAL: Evan! Jesteś na tym show i nie wiesz co się dzieje. Ten Chavo Guerrero i Matt Striker to jednym słowem, ludzie bez honoru. Upokorzyli mnie przed całą publicznością. Uwierz mi! To jest okropne jak wiesz, że jacyś frajerzy Cię pokonują. Ale za tydzień zobaczymy kto będzie lepszy, obiecuje!

Main Event: PLKSimon, Triple H and Kofi Kingston vs. Wade Barrett, Cody Rhodes and The Miz - 6 Man Tag Team Match

Przy stoliku komentatorskim mistrz IC, Sheamus!

Końcówka: W ringu Rhodes i Kingston. Cody odbija się od lin i powala Kofi'ego Big Boot'em! Knee Drop od Cody'ego - 1 count. Próba Standing Gourdbuster, lecz Kofi kontruje i wykonuje SOS. 1 | 2 - 2 count! Akcja przenosi się do narożnika gdzie Kofi wykonuje serię kopnięć Cody'emu, a do tego wykonuje Koronco Buster połączone z późniejszym Running Bulldog - 2 count! Kofi kopię rywala w brzuch i wykonuje DDT. Boom, Boom, Boom i zawodnik z Ghany wykonuje na "Dashing'u", Boom Drop. Próba Trouble in Paradise, lecz do walki wtrąca się The Miz, który wykonuje Skull Crushing Finally. Wtrąca się również PLKSimon, który wykonuje Spear Miz'owi, ale za to dostaje kopniaka w brzuch i Wasteland od Barrett'a, lecz nie mogło się też pominać Hunter'a, który wykonał Pedigree na Barrett'cie. Hunter wykonał znak Suck It, ale z zaskoczenia otrzymał Beautiful Disaster połączone z Cross Rhodes. Kofi wstaje i również z zaskoczenia wykonuje Cody'emu Trouble in Paradise po, którym uzyskuje pinfall!

Zwycięzcy: PLKSimon, Triple H and Kofi Kingston via pinfall (9:10)

Po walce, Sheamus wszedł do ringu i wykonał Cody'emu Brogue Kick! Celebracja czterech face'ów, kończy dzisiejsze show, do zobaczenia!

Podsumowanie:

:arrow: Big Show def. R-Truth and Rey Mysterio

:arrow: CM Punk def. Daniel Bryan in a Submission Match

:arrow: Chavo Guerrero def. William Regal

:arrow: PLKSimon, Triple H and Kofi Kingston def. Wade Barrett, Cody Rhodes and The Miz

Aktualna karta na galę WIR ExtremeMania 2012 PPV (29/4/12):

:arrow: WIR World Title Match:

Big Show© vs. AJ Styles

:arrow: WIR Heavyweight World Title Match:

Kurt Angle© vs. CM Punk

:arrow: WIR Hardcore World Title Steel Cage Match:

:arrow: WIR Intercontinental World Title Match:

Sheamus© vs. Cody Rhodes

:arrow: 12 Man Tag - Team Elimination Match:

Team Striker (Mark Henry, Kane, Chavo Guerrero, ???, ???, ???) vs. Team Bart (Abyss, Rey Mysterio, R-Truth, ???, ???, ???)

:arrow: Wade Barrett vs. PLKSimon

Krótka wiadomość od autora:

Hej! Zaniedbałem trochę War in Ring, ale jak widzicie w rekompensatę będziecie mogli czytać trochę bardzie rozplanowany raport. Pozdrawiam :) PLKSimon

• 2 tygodnie później...

http://iv.pl/images/67133727889453581978.png

17/4/12 - Tuesday Night Compact (Cleveland, USA)

Jak zawsze, show rozpoczyna pokaz pirotechniczny oraz theme song Compact, a mianowicie Papa Roach - To be loved.

Już na początku show widzimy w ringu mistrza wagi ciężkiej, a mianowicie Kurt'a Angle! Angle siedział na krześle oraz wziął mikrofon!

ANGLE: Pas, który leży koło mnie, nie wziął się znikąd. Wiele chcęci, prac oraz wysiłków musiałem dać, aby mieć coś co zwie się pasem WIR Heavyweight World Title. A teraz, ni z gruszki, ni z pietruszki jakiś CM Punk chcę mi wziąść tytuł. Prawda, że to jest śmieszne? Chyba nikt tutaj nie sądzi, że postać, która kopała doły w midcard'zie, będzie teraz wysoko klasowaną postacią w War in Ring, no ludzie! Przecież Punk prędzej by się nadawał do parodii "The Benny Hill Show" niż do walki na ExtremeManii. Straight Edge Warriror - czy to jest kolejny żart ze strony tego napaćkanego tatuażami cwaniaka? Punk wmawia nam, że nie nadużywa alkoholu, ani żadnych narkotyków, a kogo ma w rodzinie? Mniejsza z rodziną, ale normalni ludzie nie noszą wciąż jakiś bandaży, po co Punk'owi te bandaże i to do tego z jakimś krzyżem? To kolejna tajemnica waszego ulubieńca, który może nie jest tą samą osobą. Nienawiść wyjdzie z niego jak udowodnie mu, że i tak przegra na ExtremeManii.

"Look in my face, What do you see?" W drodze na ring "Best in the World", CM Punk!

PUNK: Angle! Co ty pieprzysz? Co do moich bandaży to chętnie Ci odpowiem, bo wiem jak główka twoja pracuje po tylu litrach tej wody na procentach. Bandaże to jeden z niektórych elementów mojego image'u. Ale jak widać, nasz kolega Kurt Angle, nie posiada image'u chyba, że te przykrótkie spodenki oraz pseudo trampki, też się liczą?

ANGLE: Punk, stul pysk! Przyszedłeś tutaj, żeby oceniać mój image czy zająć się naszą walką, która odbędzie się już za niedługo, bo na ExtremeManii. Punk, ale skoro, że już tu jesteś to powiem Ci jedno. Cofasz się w rozwoju, bo masz satysfakcje, że możesz wygrać ten pas, który spoczywa na moim ramieniu, ale tak wcale nie będzie. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta, jesteś błędem życiowym. Jakby na to patrzeć z innej strony to ty jesteś tym powodem, że spadają ratingi show. Może teraz zainteresujemy się kim naprawdę jest CM Punk z Chicago? No, proszę!

W tej chwili, na titantronie wyświetlono wideo z CM Punk'iem w knajpie, który brał do buzi jakiś napój.

ANGLE: No i sami widzicie. SES Warrior zapomniał o swojej sekcie, która i tak jest czymś co świat nadal nie może wyjść z kryzysu społeczeństwa, a przynajmniej jej inteligencji.

PUNK: Napicie się soku jabłkowego jest jakimś zaskoczeniem? Ciebie Kurt nie powinno interesować to co ja pije tylko to co będziesz robić po ExtremeManii jak przegrasz pas i dokońca moich dni, go nie odzyskasz. A tak się stanie, gdy wpadniesz w sen mojego GTS!

Zawodnicy byli przygotowani do brawl'u, lecz na arenie pojawił się GM of Compact, John Hugman.

HUGMAN: Panowie, spokój! Swoje sprawy rozwiążecie dopiero na ExtremeManii, a dzisiaj w Main Evencie dzisiejszej gali, CM Punk zmierzy się z "World Strongest Man'em", Mark'iem Henrym. Kurt! Zostań w ringu, ponieważ za chwile masz walkę z Jeff'em Hardym.

Match #1: Kurt Angle vs. Jeff Hardy

Końcówka: Akcja rozkręca się w narożniku gdzie Jeff kontruje serię kopniaków. Hardy rozpędza się, wskakuje na drugą linę i wykonuje leżącemu w narożniku Kurt'owi Angle'owi, Cornor Dropkick - 2 count. Kurt leży w ringu, a Jeff powonie wchodzi na liny i popisuje się Extreme Leg Drop'em. Wciąż w inicjatywie jest Hardy, który tym razem bierze nogi mistrza wagi ciężkiej i wykonuje Double Leg Drop to Abdomen. Pin - 1/2 - 2 count! Jeff odbija się od lin jednak nie trafia z Somersault Leg Drop'em, a Kurt wykonuje roll up jednak ponownie 2 count! Snap Suplex od Kurt'a. Po chwili, Jeff odbija się od lin, ale dostaje w zamian Belly to Belly Suplex od złotego mistrza olimpijskiego. Kurt nadal czeka nad odliczeniem rywala. Walka przenosi się poza ring gdzie mistrz wykonuje European Uppercut Hardy'emu. Następnie wbija "Charismatic Enigma'e" w bandę, a później rozpędza się i wykonuje Clothesline Jeff'owi, który wypada poza bandy. Arbiter już prawie doliczył do dziesięciu, ale Kurt wrzucił w ostatniej chwili Jeff'a do ringu oraz sam do niego wszedł. Jeff nieoczekiwanie wyszedł z kontrą i chciał wykonać Whisper In The Wind, ale i tej akcji Kurt uniknął. Na koniec formalnością było zapięcie przez Kurt'a, Ankle Lock'u po, którym zakończył tą ciekawą dosyć walkę.

Zwycięzca: Kurt Angle via Submission (7:00)

Po walce, na arenie pojawił się "Samoan Buldozer" Umaga, który razem ze swoim manager'em, Armadno Estradą, zaatakowali Jeff'a Hardy'ego. Najpierw Jeff próbował się jakoś bronić, ale został powalony Spinning Wheel Kick'iem. Umaga wchodzi na ostatnią linę w narożniku i wykonuje leżącemu Jeff'owi, Wild Samoan Splash. Estrada przyniósł do ringu krzesło, ale Jeff znów wyszedł z kontrą kopiąc Umagę w brzuch i wykonał Twist of Fate. Hardy wszedł na ostatnią linę i był przygotowany na Swanton Bomb, ale zapomniał od Armando Estradzie, który strącił Jeff'a, a Umaga wykonał serię uderzeń krzesłem. Na koniec dodał Samoan Spike i razem ze swoim manager'em triumfował, a przegrany Jeff został w ringu.

Powtórzenie wydarzeń z przed tygodnia gdzie Chris Jericho powrócił i oczerniał Undertaker'a, ale w odpowiedzi dostał Tombstone Piledriver.

Na titantronie widzimy złego Chris'a Jericho, który siedział na sofie w domu.

JERICHO: Tydzień temu, Undertaker zrobił coś złego, coś co zostanie mu wypominane do końca życia, a mianowicie wtargnął na arenę i poniżył mnie. Poniżył mnie przed takimi idiotami jak wy. Napewno tego tak nie zostawię. Taker nie powinien teraz zajmować się wrestlingiem, gdy jego młoda żona jest w ciąży. "Powrót na walkę podczas ExtremeManii" - Ludzie, dajcie spokój. Wiele głupoty się słyszało, ale to jest już upadek, a wręcz dno wrestlingu. Czemu to się dziwić, że fani to też kompletne dno jak nawet na Twitterze, powrót Undertaker jest uznawany jako trend, a o nim to już słuch odszedł dawno. Jeżeli Taker już ma walczyć na ExtremeManii to tylko, ze mną, bo nie ma innej osoby, która może zniszczyć image Demon'a oraz jego streak, który również jest klapą życiową. Lecz nie w tym dzisiaj rzecz. Dostałem ostanio bardzo ciekawą wiadomość od żony Undertaker'a, Michelle McCool.

Chris wziął kartkę na, której była wiadomość od żony Taker'a i zaczął czytać.

"Jericho! Zwracam się do Ciebie, ponieważ wiem, że jesteś jedyną osobą w War in Ring do, której mam zaufanie i wiem, że możesz zniszczyć mego męża na ExtremeManii. Powiem Ci jedno, już dalej nie mogę! Taker pracuje w War in Ring ledwie miesiąc na rok, a stoczy jedną walkę. To nie jest prawdziwy wrestler, który niczego się nie boi. Poszłam ostatnio do mojego adwokata, a ten powiedział, że bez problemu dostanę rozwód, który da mi być swobodne życie. Moja prośba jest taka, abyś zakończył ten nieszczęsny streak Taker'a, raz na zawsze. Dosyć mam tej sławy. Moje życie nie jest spokojne, gdy przy byle jakiej okazji zrobią mi fotkę i opublikują na serwisach internetowych. To wielki koniec mojego małżeństwa z Undertaker'em. Sama wychowam moje jeszcze nie narodzone dziecko i będę niezależna. Z poważaniem, Michelle McCool!"

JERICHO: Sami usłyszeliście. Nawet żona Undertaker'a (Michelle McColl) wyparła się go i oświadczyła, że nie da się już żyć z takim zawodnikiem jakim jest Taker. Jest jeszcze jedna sprawa, która ma znaczenie w tej sprawie. Wieczorem tego samego dnia, zadzwoniła do mnie rozpłakana Michelle, która powiedziała, że za tydzień na Tuesday Night Compact odbędzie się oficjalny rozwód Michelle z Undertaker'em. Ale najlepszą informacją oraz wieścią jest to, że ja będe jednym ze świadków Michelle. Undertaker! Zniszczę Cię, obiecuję!

Oficjalny Theme Song ExtremeManii '12 nosi tytuł "Highway to hell" (AC/DC)!

Na backstage'u widzimy Josh'a Matthews'a, a z nim pretendenta do pasa WIR Intercontinental World Title, Cody'ego Rhodes'a.

JOSH: Witajcie! Znajduje się na backstage'u, a ze mną jest pretendent do pasa interkontynentalnego, Cody Rhodes. Witaj, Cody! Jesteś ze mną, ponieważ mam Ci do zadanie jedno bardzo ważne pytanie, dlaczego jesteś tak zło wrogo nastawiony przeciw Sheamus'owi?

CODY: Josh! Czy Ciebie ktoś w ogóle uczył kultury? Do mnie, powinieneś się zwracać "Przyszły mistrzu interkontynentalny"! A co twojego również żałosnego pytania odpowiedź jest prosta, a wręcz wisi w powietrzu. Nienawidzię Sheamus'a! Jego osoby, jego stylu walczenia, jego charakteru - nienawidzę! Jedno w nim jest dobre to to, że jest zwykłym nieudacznikiem, któremu łatwo jest odebrać pas, a zrobię to na ExtremeManii '12. Emocję was nie opuszczą, a obiecuje wam, że gdy odbiorę Sheamus'owi ten pas to wy będziecie z nim ryczeć i rozpaczać przegraną.

Match #2: Kane vs. R-Truth

Końcówka: R-Truth odbija się od lin i popisuje się Tilt a Whirl Headscissors połączony z późniejszy Bicycle Kick'iem - 2 count! Kopniak w brzuch i DDT od zawodnika z Północnej Karoliny. Przygotowanie do Split/Corkscrew Calf Kick Combo, lecz Truth nie trafia, a Kane odbija się od lin i powala Repeated Running Clothesline'm, zawodnika z Charlotte. Kane wykonuje DDT, ponownie odbija się od lin i wykonuje Truth'owi Dropkick to Sitting Opponent - 2 count. Kane wbija przeciwnika w narożnik gdzie powala go serią Uppercut'ów. Kane, aby jeszcze zamęczyć trochę rywala wykonuje Side walk Slam, a na zakończenie ChokeSlam po, którym uzyskuje czysty pinfall.

Zwycięzca: Kane via Pinfall (2:00)

Match #3: Jack Swagger vs. John Morrison

Końcówka: John popisuje się Neckbreaker'em Combo - 2 count! Jack odbija się od lin, ale dostaje od John'a Morisson'a, Sitout Wheelbarrow Facebuster. Próba DDT od Morrison'a, lecz Swagger odbija go od lin i wykonuje Belly to Belly Suplex - 2 count. Jack w inicjatywie wykonując Northern Lights Suplex. German Suplex od Jack'a dla John'a, który ląduje w narożniku, a All American America wykonuje próbę Corner Slingshot Suplex'u, lecz Morrison podnosi kolana i unika jednego z najlepszych Signature Move, Jack'a Swagger'a. John ponownie w defensywie wykonując Tilt a Whirl DDT, a później Nitro Blast. Pin - 1/2 - 2 count! To jeszcze nie koniec tej ciekawej walki. Morrison dalej próbuje zwyciężyć ze Swagger'em wykonując Moonlight Drive - 2 count. John decyduje się sprowadzić Swagger'a do narożnika gdzie chciał wykonać Starship Pain, lecz Jack uniknął i zapiął obolałemu John'owi, Ankle Lock. John próbował wydostać się z tego submissionu i w pewnej chwili udało mu się to dzięki przerolowaniu się. Morrison unika Clothesline'u i wykonuje na koniec Flying Chuck po, którym uzyskuje pinfall!

Zwycięzca: John Morrison via pinfall (4:00)

Dziejszym Main Event'em będzie walka pretendenta do pasa wagi ciężkiej, CM Punk'a oraz "World Strongest Man'a", Mark'a Henry'ego. Stypulacje tego pojedynku poznamy dopiero przed walką.

Na backstage'u, widzimy Matt'a Striker'a ze swoim podopiecznym, Mark'iem Henrym.

MATT: Mark! Twój dzisiejszy pojedynek z CM Punk'iem powinien być czymś lepszym niż zwykła walka. To powinna być dominacja lepszego nad słabszym. Dzisiaj to ty pokażesz, że CM Punk jest czymś co w ogóle nie powinno istnieć, a istnieje przez ten chory świat. Wierzę w Ciebie, bo wiem, że jesteś niezwykły, jesteś Najsilniejszym człowiekiem na całym świecie.

MARK: Matt! Dzięki za dobre słowo, ale wątpię czy twoja wiara pomoże mi dzisiaj w ringu. Punk to faktycznie zawodnik pokroju poprzedniej walki dzisiejszego show, ale może mi się odnowić kontuzja, której się ostatnimi czasy nabawiłem.

MATT: Spokojnie, Mark! Nie bój żaby, wszystko będzie dobrze. Wygrasz dzisiejszego wieczoru z CM Punk'iem i pokażesz, że tobie raczej należy się title shot'a, a nie SES Warrior'om.

Do rozmowy wtrącił nieoczekiwanie CM Punk, który przechodził obok i usłyszał to i owo.

PUNK: Czy ja dobrze słyszałem? Próbujecie mnie oczerniać, a sami tylko umiecie gadać. Matt! Masz tyle do gadania co żyd za okupacji, a ty Mark może i jesteś "World Bigger Man", ale napewno nie jesteś "World Strongest Man". Oceniacie mnie na skalę John'a Morrison'a oraz Jack'a Swagger'a. Powiem wam jedno. Napewno jestem lepszy od Swagger'a, bo wyeliminowałem go ostatnio. John Morrison to bardzo dobry zawodnik, lecz bardzo niedoceniany. A co do Ciebie Mark to bym się zastanowił, bo jak ty oceniasz innych, a sam przegrywasz pojedynki to można tylko załamać ręce. Pozwól, że ja nie będe marnować czasu i nie będe słuchać tych pierdół, które masz dalej do powiedzenia. Żegnaj, a raczej witaj w śnie mojego GTS.

CM Punk zaatakował Mark'a Henry'ego mikrofonem, kopnął go w czaszkę i wykonał Go to Sleep. Chciał jeszcze pobawić się z Matt'em Striker'em, lecz ten uciekł.

Za tydzień, na Tuesday Night Compact, odbędzie się rozprawa w sprawie rozwodu Undertaker'a i jego żony, Michelle McColl. Świadkami Michelle McColl będą: Chris Jericho, Daniel Bryan oraz najlepsza przyjaciółka McColl, Layla. Świadkowie Undertaker'a nie są narazie znani.

Match #4: Sheamus vs. The Miz - Special Guest Referee

Cody Rhodes - Special Guest Referee!

Końcówka: DDT od Miz'a dla Celtic Warrior'a. Seria kopniaków z kolana w brzuch od Miz'a w narożniku. Running Modified Corner Clothesline od "Awesome One", jednak Sheamus unika i próba roll-up, lecz Cody odmówił odliczenia. Sheamus miał pretensje do Cody'ego oto, że nie odliczył Miz'a. Zajęty Sheamus nie zauważył Miz'a, który zaatakował go i wykonał Neckbreaker Combo. Celtic Warrior próbuje wstać, lecz zawodnik z Cleveland się rozpędza i powala go Running Low Big Boot'em - 2 count! Miz podjął się założenia swojego submission move jakim jest Figure Four Leg Lock. Miz puszcza, a Sheamus powala go Big Boot'em. DDT od Sheamus'a. Zawodnik z Dublinu dalej próbuje osłabić "Awesome One'a" wykonując serię Powerbomb'ów. Cody ponownie odmówił odliczenia, a gdy "Celtic Warrior" chciał z Codym trochę poważniej porozmawiać to ten straszył go dyskwalifikacją. Jednak Miz się podnosi, Sheamus nie zauważył i Skull Crushing Finally. Cody strasznie szybko odliczył Sheamus'a co dało zwycięstwo The Miz'owi.

Zwycięzca: The Miz via pinfall (4:00)

Po walce, The Miz wziął mikrofon i poszedł na stage, a w ringu Cody toczył brawl z Sheamus'em.

MIZ: Moja droga publiczność z Cleveland. Wiem, że chcieliście, żebym zjawił się na dzisiejszym show, więc jestem. Przed chwilą pokazałem, że jestem większej rangi niż Sheamus oraz Cody Rhodes. Należy mi się coś więcej, coś co na Friday Night Exhibition nie jest możliwe, chcę tytułu wagi ciężkiej *pop*! Nie wiem jak to zrobię, ale w niedalekiej przyszłości będziecie mnie widzieli z pasem wagi ciężkiej na ramieniu. Wiem, że wy jesteście ze mną i wszystko jest możliwe. Narazie nie mam walki na ExtremeManii '12, ale to tylko i wyłącznie wina zarządu i John'a Hugman'a. Hugman nie interesuje się ludźmi, którzy są bardzie utalentowani niż CM Punk lub Jeff Hardy. Rozumiecie mnie? Cieszę się, że tak.

Na titantronie ukazał się John Hugman w swoim gabinecie.

HUGMAN: Miz, czy ty się nie rozpędzasz? Dałem Ci dzisiejszego wieczoru walkę z Sheamus'em i ty tą walkę powiedzmy, "wygrałeś".

MIZ: Chwila, chwila, Mr. Hugman. Co to znaczy "powiedzmy"? Uzyskałem czysty pinfall i pokonałem mistrza IC, Sheamus'a. To już jest coś, prawda? To chyba jasne, że mam ambicje i chcę dążyć dalej niż inni.

HUGMAN: Dobrze, że masz ambicje, ale nie wiem na ile one Ci się sprawdzą podczas pojedynku tag-team'owego na ExtremeManii. Ty, razem z Umagą będziecie tworzyć drużynę, a waszymi przeciwnikami będą Jeff Hardy oraz Kofi Kingston. Oczywiście ta walka będzie nadawana w serwisie YouTube, a będzie to Pre - Show.

MIZ: really? really? really? Ja w ExtremeMania Pre - Show? Czy kogoś tu, aby piorun nie strzelił? Hugman! Ty sobie chyba żartujesz. Rok temu na WWE WrestleMania 28 pokonałem John'a Cena'e, a teraz mam walczyć w drużynie z Umagą? Obiecuje tobie Hugman, że to źle się dla Ciebie skończy, pamiętaj!

Na zapleczu widzimy Josh'a Matthews'a, który przeprowadza wywiad z mistrzem WIR Heavyweight World Title, Kurt'em Anglem.

JOSH: Witajcie ponownie! Tym razem jestem z mistrzem wagi ciężkiej oraz złotym medalistą Igrzysk Olimpijskich w zapasach, Kurt'em Anglem. Witaj Kurt! Na ExtremeManii '12 zmierzysz się z CM Punk'iem, ale już widać, że atmosfera pomiędzy wami nie sprzyja dobrze. Czy masz zamiar zniszczyć do końca SES Warrior'a?

ANGLE: Josh! Ty mnie o takie rzeczy pytasz? To jest strata czasu, ale jak mam Ci odpowiedzieć to Ci odpowiem. Punk dopóki będzie w tej federacji, będzie przez ze mnie prześladowany, rozumiesz? Nie odpuszczę mu, nigdy!

Do drużyny Bart'a na ExtremeManii dołączył Wiliam Regal!

Przed walką wieczoru, widzimy na ekranie General Manager of Tuesday Night Compact, John'a Hugman'a. Hugman siedział przy swoim biurku.

HUGMAN: Witam wszystkich ponownie! Już zaraz odbędzie się walka wieczoru, którą miał być pojedynek CM Punk'a z Mark'iem Henrym, ale postanowiłem, że odbędzie się dzisiaj tag-team match. Partnerem Mark'a Henry'ego będzie ... Matt Striker! A co do partnera do CM Punk'a to pozwolę sobie wylosować go za pomocą losowania komputerowego. Zaraz na ekranie pojawi się widok losowania partner'a CM Punk'a!

Zaczeło się losowanie. Postać, która została wylosowana oraz będzie dzisiejszym tag-team partnerem to ... tajemnicza postać!

Tajemniczą postacią okazał się być ... Matt Hardy!

HUGMAN: Wiem, że cieszycie się z faktu, że dzisiejsza walka wieczoru będzie tag team match'em, ale, żeby było jeszcze więcej emocji to ten pojedynek będzie w stalowej klatce!

Main Event: CM Punk and Matt Striker vs. Mark Henry and Matt Striker - Steel Cage Match

Końcówka: W ringu są Henry oraz Hardy. Seria ciosów w brzuch od Mark'a Henry'ego w narożniku. Henry rozpędza Hardy'ego, ten odbija się od lin, lecz Henry niespodziewanie zakłada swój submission move o nazwie Bearhug. Mark po minucie puszcza, ale tylko dlatego, aby wykonać leżącemu na srodku ringu Matt'owi, World Strongest Splash. Zmiana z Matt'em Striker'em, który już od razu popisuje się dwoma German Suplex'ami oraz Arm DDT. Pin - 1/2 - 2 count! Striker odbija się od lin i wykonuje Matt'owi Hardy'emu, Wheelbarrow Armdrag połączony z późniejszym drop kick'iem. Pin - 1/2- 2 count. Headlock założony od Striker'a jednak ten się odbija od lin i nie trafia z Clotheslinem, a w zamian Hardy kopie manager'a Henry'ego w brzuch i wykonuje Twist of Fate. Pin - 1/2 - 2 count! W ostatniej chwili interweniował Mark Henry. Zmiana z CM Punk'iem, który od razu powala Striker'a, Mongolian Chop'em. Seria kopnięć od CM Punk'a w narożniku. SES Warrior rozpędza się i wykonuje będącemu w narożniku Matt'owi, Running High Knee Followed by Bulldog. Pin - 1/2 - 2 count. Striker odbija się od lin jednak dostaje Snap Powerbomb od CM Punk'a. Punk postanowił się trochę pobawić z rywalem wbijając go cztery razy w stalową obudowę klatki. Zawodnik z Chicago zapina Figure Four Necklock. Po chwili puszcza, aby wykonać dropkick. Próba High Kick'u od Punk'a, lecz skończyło się na tym, że Henry wbił do ringu i powali Punk'a, Clothesline'm. Hardy również wchodzi do ringu i wykonuje Henry'emu Twist of Fate. Chwilę później Punk się podnosi i zapina Anaconda Vise po, którym Striker odklepuje.

Zwycięzcy: Matt Hardy and CM Punk via submission (11:20)

Po walce, w ringu był tylko Matt Hardy, który triumfował na narożniku jednak w ringu pojawił się zamaskowany zawodnik, który zrzucił Hardy'ego z narożnika. Po serii ciosów w górne części pleców, zamaskowany mężczyzna wykonał akcję o nazwie Spin-Out Fireman's Carry Facebuster. Po chwili, tajemniczy gość zapiął bodajże Over the Shoulder Single Leg Boston Crab. Triumf tajemniczego mężczyzny, kończy show.

Podsumowanie:

:arrow: Kurt Angle def. Jeff Hardy

:arrow: Kane def. R-Truth

:arrow: John Morrison def. Jack Swagger

:arrow: The Miz def. Sheamus in a Special Guest Referee Match

:arrow: CM Punk and Matt Hardy def. Mark Henry and Matt Striker in a Steel Cage Match

Aktualna karta na galę WIR ExtremeMania '12 PPV (29/4/12):

:arrow: WIR World Title Match:

Big Show© vs. AJ Styles

:arrow: WIR Heavyweight World Title Match:

Kurt Angle© vs. CM Punk

:arrow: WIR Hardcore World Title Steel Cage Match:

:arrow: WIR Intercontinental World Title Match:

Sheamus© vs. Cody Rhodes

:arrow: Wade Barrett vs. PLKSimon

:arrow: 12 Man Tag - Team Elimination Match:

Team Striker (Mark Henry, Kane, Chavo Guerrero, ???, ???, ???) vs. Team Bart (Abyss, R-Truth, Rey Mysterio, Wiliam Regal, ???, ???)

:arrow: Undertaker vs. Chris Jericho

Zapraszam do komentowania odcinków mojego diary, Pozdrawiam :) PLKSimon!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...