Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #83 - WrestleMania 28

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Słyszałem, że atmosfera pod to AM od dawna była gorąca. Fani zajmowali pierwsze rzędy, by z bliska móc zobaczyć wielki debiut (?) na antenie w portalu Attitude. Ich [fanów] oczekiwania zostały w pełni zaspokojone, ponieważ gość okazał się być elektryzujący w takim stopniu, że żarówki pod jego nickiem zaczęły świecić nowym, nieznanym dotąd blaskiem...

...nie, nic nie piłem. Fajne wydanie AM, ciężko powiedzieć coś innego. Człowiek chciałby się wyróżnić, powiedzieć, że do bani, ale nie jest to możliwe. Tak a propos tej dyskusji, to mnie wcale nie przeszkadza nowy płaszcz Rhodesa - faktycznie był za długi, ale jako całość wyszło całkiem ok. Generalnie WWE ma ostatnimi czasy jakąś manię wciskania ludziom takie płaszczyki - Bryan, Miz, Rhodes.

Nie ukrywam, że zazdroszczę Wam tego zlotu. Sam chętnie wyruszyłbym na Gdańsk, niestety jest kilka czynników mi to uniemożliwiających, niemniej mam nadzieję i liczę na to, że w przypadku jesiennej trasy WWE po Europie uda mi się już jakoś wkręcić i zobaczyć WWE z bliska.

https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284131

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

4

• N!KO

3

• Schoop

3

• Kaktus.

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Nie ukrywam, że zazdroszczę Wam tego zlotu. Sam chętnie wyruszyłbym na Gdańsk, niestety jest kilka czynników mi to uniemożliwiających, niemniej mam nadzieję i liczę na to, że w przypadku jesiennej trasy WWE po Europie uda mi się już jakoś wkręcić i zobaczyć WWE z bliska.

Nic straconego. Stawiam, że Vince znowu będzie zadowolony z frekwencji w Gdańsku i niedługo wróci z WWE do Polski. Wtedy Hammer już się nie migniesz od Zlotu (bo przyznaję z ręką na sercu, że gdybym musiał wybrać bycie tylko na Zlocie lub tylko na gali, to bez wahania wybrałbym opcję #1 :wink: )

To ja pisałem o tym squashu, ale bądź co bądź, nie było to z kosmosu - rozpisywali ich feud na poziomie lower midcarderów i jak się zastanowiłem jaki to ma cel to jedyne co mi przyszło do głowy to squash. Przecież z tego programu WWE to nawet ze zrobieniem proma przed walką miałoby problem.

Nie ma co się tłumaczyć :wink: Miałeś niezłego czuja. Ja się cały czas łudziłem, że WWE nie będzie aż takimi kretynami i nie ośmieszy w ten sposób swojego Champa i swojego "złota". Niestety, myliłem się...

https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284133

(bo przyznaję z ręką na sercu, że gdybym musiał wybrać bycie tylko na Zlocie lub tylko na gali, to bez wahania wybrałbym opcję #1 :wink: )

I taniej, bez biletu. Sam też mam nadzieje że jeszcze w tym roku WWE do nas wróci, najlepiej dopóki nie wydam całej kasy z 18 :D.

Takie małe pytanie-na zlot może wbić każdy czy jest jakiś cenzus na przykład staż na forum/ ilość postów/brak bana :twisted: ?

https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284138

• Reputacja:   228

Takie małe pytanie-na zlot może wbić każdy czy jest jakiś cenzus na przykład staż na forum/ ilość postów/brak bana :twisted: ?

Tak. Musisz oglądać wrestling przynajmniej 10 lat, a w pojedynku na wiedzę z Bonkolem - przegrać maksymalnie 2-3 punktami :lol:

A tak na serio - jest tylko jedno małe ograniczenie... Nie możesz być smutasem i kwasić nam imprezy :wink: Wszyscy inni są mile widziani :D

https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284150

Jeśli wierzyć twitterowi Boryssa, to kolejna gala w Polsce ma się odbyć dopiero w 2013 roku, ale tym razem w Łodzi, a nie Gdańsku :)
https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284159

Po raz kolejny świetne Attitude Mówi, audycja trzyma naprawdę wysoki poziom. Raven zaprezentował się bardzo dobrze i stawiam go w czołówce użytkowników, którzy gościli w forumowych podcastach.
https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284386

• Reputacja:   1

Rzadko kiedy słucham AM, ale ze względu na guest appearance Ravena musiałem pobrać na dysk ten odcinek. :D Tak jak myślałem - ciekawe połączenie merytorycznej dyskusji, kręcenia beki i mega zajebistych porównań. Styl pisania postów idealnie odzwierciedla postać Ravena. :P
https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-284694

Star power -Ravena- sprawił, że przesłuchałem kolejny odcinek AM(4 albo 5) i czas w robocie śmignął mi do przodu o dwie godziny. Panowie starali się bardzo nie zjechać WM i wyszło to fajnie, ale i tak najlepsze momenty były oczywiście wtedy kiedy schodzili trochę z tematu. Kurwa -Raven- szybko potrafi napierdzielać tymi porównaniami. :lol:

Jeżeli chodzi o niektóre elementy to widać było, że fajnie się uzupełnialiście. Catchphrase -Ravena- "jakby nie patrzył" został podłapany nawet przez prowadzącego. No i bawiło mnie jak gość chciał trochę ograniczyć rzucanie kurwami i zmieniał to na delikatne kurcze lub kurde. Pamiętam też jak -Raven- kiedyś pisał McMachon i teraz usłyszałem jak to czyta i nie chce wcale go upominać, bo brzmi to charakterystycznie i fajnie się wyróżnia. :lol:

Co do spraw wrestlingowych. Nie chciałbym Eve jak kolejnej pretendentki, bo po pierwsze ktoś musiałby przejść turna co byłoby głupie, a po drugie Eve o wiele bardziej pasuje mi do roli suki-managerki. Coś takiego jak miała Lita krążąc przy Edge'u. Myślę, że dodałoby to tej postaci jeszcze większego napędu i z czasem Ewka stałaby się naprawdę barwna. Natomiast Otunga może dla mnie nie istnieć. Ok, może jego postać jest teraz "jakaś", ale to dla mnie za mało i bardziej mnie irytuje niż bawi.

W większości spraw związanych z tymi większymi gwiazdami się zgadzam, ale nie zgadzam się z tym, że heel turn Ceny na WM i pokonanie Takera byłoby dobrym rozwiązaniem. Obawiam się, że po tym zdarzeniu "X-Pac heat" zmieniłoby się na "Cena heat" czego chyba nikt by nie chciał, bo z czasem byłoby to do bólu złe. Jeżeli chodzi o Hell's Gate to może ktoś uciekł z tego, ale nie tak "czysto" jak zrobił to Hunter. Z taką mocą pewnie już nikomu nie będzie dane się z tego wyrwać.

Mam też odmienne zdanie co do przyszłych Hall Of Fame. Przede wszystkim wydaje mi się, że Savage znajdzie się w "Galerii", bo Vince nieraz pokazywał, że potrafi się zachować po ludzku i odsunąć na bok jakieś niesnaski z przeszłości. Tym bardziej jak ta druga osoba nie żyje i nie może mu już zaszkodzić. No i moim osobistym faworytem żeby wreszcie dołączyć do HOF jest Owen Hart. Dla mnie totalna parodia, że tego wrestlera ciągle tam nie ma, a Edge rok po zakończeniu kariery się tam znajduje.

Co do okresu i tego jak odbieram każdą zbliżającą się WM to z jednej strony na to czekam, ale z drugiej tak jak większość mam do tego dystans, bo wiem czego można się spodziewać. Naprawdę to czekam na okres przed WM, bo wtedy jest na co popatrzeć i przede wszystkim czego posłuchać.

PS: Jak się okazało Bonkol na zlocie jest bardziej prawdopodobny niż turn Jaśka i dziwie się, że mogliście w to wątpić. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/29568-attitude-m%C3%B3wi-83-wrestlemania-28/page/2/#findComment-285036