Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw - Let's get ready to WRESTLING?

Która walka powinna być Main Eventem WM28?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która walka powinna być Main Eventem WM28?

• The Rock vs John Cena - Once in a Lifetime
      4
    • R-Truth vs Chris Jericho - WWE Championship
      1
    • The Undertaker vs Mason Ryan - Streak vs Streak
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ach...spacje po przecinkach - moja pięta achillesowa.I chyba się z niej nie wylecze.Przyzwyczajenie :D

Inicjały a nazwiska - To żaden problem...można to łatwo zmienić :)

Na Masona mam pewien plan,który niedługo "wypłynie" - rozwalanie jobberów jest jego ważnym punktem.A mimo wszystko Curt jest jobberem.Przynajmniej narazie.

Wziąłeś jako Main Event dwa zdania,które miały pokazać,że to nie była walka tylko brawl.Cały "Main Event" jest jednak nieco dłuższy.Walki nie są na tygodniówkach najważniejsze,dlatego uważam pisanie końcówek za optymalną formę między całą walką a samym wynikiem(który w sumie mało mówi).

Dziękuje za opinie,pozdrawiam - BB :)

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bigbrother

36

• 8693

13

• Kari

3

• łukaszek123

3

Top użytkownicy w tym temacie

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_Raw_04_04_11_DSR_XviD-XWT.9489__221689.jpeg

Monday Night Raw - 9.I.2012

Raw zaczynamy od pojawienia się Masona Ryana i nieznanej dziewczyny,trzymającej tabliczkę.Niestety jest ona odwrócona pustą stroną do widowni,dlatego nie widzimy jej zawartości...

Ryan: Jak już wiecie...jestem Mason Ryan.Niepokonany Mason Ryan! Przyjechałem z dalekiej Walii aby tutaj walczyć,wygrywać i stać się legendą tej federacji...jeszcze nie było osoby,która nie przegrała żadnej walki i została mistrzem WWE jednocześnie.Każda seria się kiedyś kończyła,ale ze mną tak nie będzie! Kiedy pokonałem tydzień temu Curta Hawkinsa,poprosiłem swoją przyjaciółkę aby policzyła wszystkie moje wygrane w WWE,łącznie z houseshowami.I co wyszło? Zobaczcie!

Przyjaciółka obraca tablicę i możemy zobaczyć napis: 44-0

Tak...44 zwycięstwa i ani jednej,rozumiecie...ani jednej porażki! Teraz moim celem jest całkowita dominacja w tej federacji...niczym Goldberg w pamietnym roku 1998!

Pojawia się BigBrother

BB: Tak...Goldberg dominował w roku 1998.Dopóki nie spotkał Kevina Nasha.Oczywiście,jesteś bardzo dobrym i silnym zawodnikiem jednak nie spotkałeś jeszcze godnego przeciwnika.Traf chciał,że dzisiaj na Monday Night Raw gości...

BB: Zwycięzca turnieju King of the Ring 2010,dwukrotny mistrz WWE,uczestnik Steel Cage Matchu o WHC na Royal Rumble,również pochodzący z Wysp Brytyjskich...Sheamus!

Powodzenia,Mason...

- - -

1.Single Match - Mason Ryan vs Sheamus

Końcówka: Sheamus był godnym rywalem dla Walijczyka...przez pierwsze trzy minuty.Potężny Big Boot od Ryana ustawił dalszy przebieg starcia...Sheamus znalazł się w świecie Masona Ryana! Sheamus zostaje odbity od lin...potężny Shoulder Block.Teraz pozostaje tylko nieuniknione... House of Pain! 1,2...3!

Zwycięzca: Mason Ryan

Walijczyk wychodzi z przyjaciółką,noszącą już tablice z napisem 45-0

- - -

Na backstage'u Scott Stanford rozmawia z Maryse

SS: Witaj Maryse...w poprzednim tygodniu pokonałaś Beth Phoenix,ale tylko przez dyskwalifikację.Czujesz niedosyt?

Maryse: Jestem wściekła! Byłam o krok od zdobycia Divas Championship,ale przeszkodziła mi w tym córunia tatusia,Natalya.Nie mogła przeboleć tego,że wyrzuciłam ją w Battle Royal i mi przeszkodziła.

SS: A może to nie o to chodzi? Pamiętasz przecież że Beth Phoenix i Natalya tworzą zgrany duet...

Maryse: Dwie głupie grubaski. Przecież to ja jestem najlepszą i najbardziej znaną divą w WWE. "The sexiest of the Sexy" - mówi Ci to coś?

SS: Mnie mówi...oj mówi... (spojrzenie w dekolt). Ehm,ehm,na tym chyba zakończę tą rozmowę.

- - -

2.Single Match - Heath Slater vs Santino Marella

Końcówka: Heath jest stroną przeważającą...nie pozwala dojść do głosu Santino.Wyrzuca go clotheslinem poza ring i...Corkscrew Plancha! Santino jest wyliczany,Heath wraca na ring...1,2,3,4,5,6,7,8...Santino wraca równo z "9"! Heath już biegnie w jego stronę ale Santino go unika...Heath odbija się przodem od lin i jest zamroczony! Marella tylko na to czekał...szykuje się Cobra! Santino wykonuje swój kończący atak,ale Heath przechodzi pod jego ręką i zakłada Crossface! Santino nie czeka zbyt długo i od razu odklepuje!!!

Zwycięzca: Heath Slater

- - -

W gabinecie BigBrothera pojawia się...Jack Swagger

Swagger: Witaj,szefie.Czy mogę zająć trochę czasu?

BB: Właśnie to zrobiłeś.Jeśli już tu jesteś to mów w jakiej sprawie się pojawiasz w moim gabinecie....

Swagger: Chcę zawalczyć z Zackiem Ryderem o tytuł Stanów Zjednoczonych.Wiem,że mogę go pokonać...i wiem,że będe lepszym mistrzem.

BB: Miałeś już jedną szansę pokazania tego.Ale przegrałeś z Dolphem Zigglerem szansę na zostanie pretendentem do tego tytułu.

Swagger: Podobno każdy zasługuje na drugą szansę...udowodnie Ci,że się nadaje! Tylko proszę o jedną walkę...

BB: W sumie nic mi to nie szkodzi.Więc szykuj się do walki - za chwile zmierzysz się z...Brodusem Clayem.Jeśli wygrasz - dostaniesz szansę walki z Zackiem Ryderem o jego pas.

Ah,bo bym zapomniał - nie chcę widzieć Vickie ani Dolpha w pobliżu walki!

Swagger: Eh...dziękuje.

Swagger z marsową miną opuszcza gabinet GM Raw

- - -

3.Single Match - Jack Swagger vs Brodus Clay (jeśli Swagger wygra,zostanie nr.1 Contenderem)

Końcówka: Mimo chęci i wielu prób Swagger nie potrafi znaleźć sposobu na przypięcie dużo silniejszego przeciwnika.W końcu próbuje przewrócić olbrzyma,aby założyć mu Ankle Lock...ale dostaje się pod Bearhug.Swagger rozpaczliwie próbuje sięgnąć nogą liny...i gdy już wszyscy spodziewają się poddania udaje mu się to...i sędzia jest zmuszony przerwać chwyt! Niestety Swagger ledwo może się utrzymać na nogach i szybko inkasuje What The Funk...1,2...3!

Zwycięzca: Brodus Clay

- - -

Royal Rumble Match - już 29 stycznia...tylko na PPV!

- - -

Scott Stanford podchodzi do... Alberto del Rio

ADR: To znów Ty? Wszyscy już wiedzą jak się nazywam.Wszyscy już wiedzą na co mnie stać.Wszyscy już wiedzą że jestem najlepszy - niezależnie od tego co wygaduje jakiś Funk...czy tam Punk. Mógłbym się założyć o moją willę nad Morzem Karaibskim że wygram walkę z tym przylizanym pantoflem i wyżej opisanym nieudacznikiem,ale nikt z was nie ma czegoś,co mnie interesuje aby postawić przeciw mojej rezydencji.

Jesteście jedynie spasionymi na fast-foodach głupimi Amerykanami bez kohones i będziecie musieli przełknąć gorycz tego,że najważniejszy pas WWE trafi do mnie! To wszystko,co mam Ci do powiedzenia.Adios,amigos.

Alberto odchodzi i zostawia samego Scotta Stanforda

- - -

4.Tag Team Match o WWE Tag-Team Championship - AirBoom(Kofi Kingston & Evan Bourne) © vs Kevin Nash & Big Show

Końcówka: Jak można było się spodziewać,mimo szybkości AirBoom nie ma szans nawiązać równorzędnej walki z doświadczonymi olbrzymami.Niezależnie od tego,kto jest obecnie w ringu z obecnych mistrzów scenariusz jest ten sam - pretendent obrzuca ciosami mistrza,a potem wykonuje kolejne rzuty oraz chwyty. W końcu gdy w ringu są Kofi Kingston i Kevin Nash,Kofiemu udaje się wyrwać i nawet wykonać akcję z narożnika...jednak Nash łapie Ghańczyka w locie i wykonuje Jackknife Powerbomb! Przypięcie...1,2...Evan Bourne wbiega aby przerwać,jednak inkasuje KO Punch od Showa...3! Mamy nowych mistrzów tag-teamowych!

Zwycięzcy i nowi WWE Tag-Team Champions: Kevin Nash & Big Show

Pojawiają się...Chyna i Stephanie McMahon!

Razem z nowymi mistrzami świętują zdobycie tytułu i RAW kończymy obrazkiem całej czwórki ze złączonymi i podniesionymi rękoma...

Obecna karta na Royal Rumble:

1. WWE Championship - Alberto del Rio vs CM Punk© vs Dolph Ziggler

2. WHC - Daniel Bryan© vs Mark Henry vs Sheamus w Steel Cage Matchu (SD! )

Zapraszam do komentowania!

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_Raw_04_04_11_DSR_XviD-XWT.9489__221689.jpeg

Monday Night Raw - 16.I.2012

Raw otwiera Alberto del Rio,tradycyjnie zapowiadany przez Ricardo Rodrigueza...

Del Rio: Jestem Allllllberto del Riiiio,ale wy już to wiecie.Nie wiecie jeszcze - przynajmniej oficjalnie jakim wynikiem zakończy się Triple Threat Match o WWE Championship...ale każdy człowiek posiadający chociaż jedno oko widzi różnicę między mną,meksykańskim arystokratą,gwiazdą każdej federacji w której się znajdowałem,zdobywcą walizki Money in the Bank,zwycięzcą największego w historii Royal Rumble,kilkukrotnego mistrza WWE a moimi rywalami.Pierwszy jest punkiem wyglądającym jak wytatuowany ćpun i posiadającym ojca alkoholika.W poprzedniej naszej walce jedynie cudem utrzymał swój tytuł...a drugi to pierwowzór lalki Barbie,chodzący wiecznie z niespełnionym zapaśnikiem i najbrzydszym wielorybem z mojego kraju.Oni mają mnie powstrzymać? Oni?

Pojawia się Mistrz WWE CM Punk

Punk: Pięknie,pięknie Del Rio.Jeśli moje dzieci zapytają mnie co oznacza "fikcja" lub "samochwała" to puszczę im materiał z dzisiejszego Raw. A tak z innej beczki...Survivor Series.Pamiętasz jak uroczo wtedy klepałeś w matę arystokrato?

Del Rio: A pamiętasz Hell in a Cell,gdzie zgniotłem Twoją osobę? A pamiętasz SummerSlam,gdzie straciłeś pas na moją rzecz? A może Twoja pusta głowa nie pamięta tego,ponieważ byłeś zbyt poobijany aby być przytomnym?

Pojawia się Dolph Ziggler,jednak gdy chce coś powiedzieć przerywa mu wchodzący GM Raw - BigBrother

BB: Bardzo ciekawa dyskusja...bardzo ciekawa.Ale Wy moglibyście przegadać całe RAW,a to jednak nie jest kółko dyskutantów,tylko wrestling.Rozumiecie? W-R-E-S-T-L-I-N-G.

Dlatego oznajmiam - każdy z was ma zakaz otwierania ust do dzisiejszego Main Eventu,w którym zmierzy się cała wasza trójka.Wygrany będzie mógł wybrać przeciwnika dla przegranych na następnym RAW. A teraz żegnam,bo odbędzie się walka kwalifikacyjna do Royal Rumble Matchu - Heath Slater kontra Curt Hawkins!

- - -

1.Single Match o udział w RR Matchu - Heath Slater vs Curt Hawkins

Końcówka: Heath uwierzył w to,że jest mistrzem poddań i już po pierwszej nieudanej lotniczej akcji Curta założył Ankle Lock...mimo dużej ambicji Hawkinsa nie udaje mu się dotrzeć do lin...ale nie odklepuje! Niestety w pewnym momencie zemdlał z bólu...sędzia podnosi jego ręke raz...Opada.Drugi raz...Opada.Trzeci raz...Opada. To koniec.

Zwycięzca i uczestnik RR Matchu - Heath Slater

- - -

W gabinecie BigBrothera znajduje się Mason Ryan...

Ryan: Jak prawdopodobnie wiesz,po czterech zwycięstwach na House Show mój streak wynosi 49-0.Chcę dzisiaj stoczyć walkę o podniesienie mojej serii do 50-0....

BB: Nie zaimponujesz mi 50-cioma wygranymi.Przypominam - Goldberg miał na swoim koncie 173 wygrane.Ale skoro tak bardzo chcesz...chyba mam dla Ciebie odpowiedniego rywala.

Ryan: Nieważne kim on jest - i tak go pokonam.

BB: Nie byłbym taki pewny...to były mistrz WWE,który pokonał na największej scenie ze wszystkich samego Johna Cenę. Czeka Ciebie pojedynek z The Mizem!

Ryan: 50-0 jak w banku.Szukaj lepiej następnego frajera...

Mason Ryan opuszcza zadowolony gabinet GM Raw...

- - -

Royal Rumble już za 2 tygodnie - Promo

- - -

2.Single Match - Evan Bourne vs Tyler Reks

Końcówka: Evan nie przejął się utratą pasa przez AirBoom tydzień temu i zdecydowanie zdominował Tylera Reksa.Szykuje się do AirBourne...ale zostaje strącony przez nadbiegającego Big Showa! Dyskwalifikacja!!!

Zwycięzca: Evan Bourne(DQ)

Bourne dzięki swojej szybkości ucieka przed zdecydowanie wolniejszym Big Showem,jak i nadbiegającymi Nashem,Stephanie i Chyna.Tyler Reks zostaje wyrzucony z ringu i cała czwórka pojawia się na ringu...a na titantronie pojawia się pewne video...

Po wyświetleniu filmu na titantronie cała czwórka opuszcza ring i arenę...

- - -

Ponownie gabinet BigBrothera...widzimy płaczącą Maryse i obejmującego ją BigBrothera

Maryse: Ona wiedziała,że mogę ją pokonać i dlatego poprosiła Natalyę aby doprowadziła do dyskwalifikacji...to nie jest fair!

BB: Masz rację - nie jest to fair.Ale reguły są jasne - jeśli dojdzie do dyskwalifikacji,to mistrz zatrzymuje pas.

Maryse: Ale masz władzę...możesz doprowadzić do kolejnej walki między nami...i ustalić zasadę,że w razie dyskwalifikacji to ja otrzymam tytuł - tak jak to miało miejsce pół roku temu w wypadku Christiana.To odstraszy Natalyę...(wtula się mocniej w GM Raw)

BB: No nie wiem,nie wiem...

Maryse: Proszę...bądź sprawiedliwy dla swojej wiernej podwładnej...

BB: Niech już będzie.Dostaniesz walkę na Royal Rumble,i gdy Beth zostanie zdyskwalifikowana - to Ty otrzymasz Pas.

(Kamera zostaje usunięta z gabinetu)

- - -

3.Single Match - The Miz vs Mason Ryan

Końcówka: Walijczyk przeważa dzięki znacznej przewadze siły...rzuca Miza w narożnik,jednak temu udaje się uciec i Ryan z ogromną siłą wpada w narożnik! Jest zamroczony...doskakuje do niego Miz! Skull Crushing Finally! 1,2...Ryan odbija.Wstaje z agresją w oczach i wykonuje na zaskoczonym Mizie House of Pain! 1,2...3. 50-0.

- - -

Wrestlemania 28 odbędzie się w Miami - promo z udziałem The Rocka

- - -

Scott Stanford rozmawia z Kofim Kingstonem

Scott: Kofi,mam nadzieję że nie przeżywasz zbytnio utratą pasa na poprzednim RAW?

Kofi: Life is brutal.A zwłaszcza jeśli na Twojej drodze stają ludzie bez uczuć,skłonni wykorzystać małego chłopca do swoich niecnych celów.Coś takiego powinno być karane.

Scott: Oczywiście to nie było zbyt rycerskie...ale walkę wygrali czysto i zdecydowanie. Nie zaprzeczysz temu,że nie mieliście zbyt wiele do powiedzenia w tej walce.

Kofi: Mieliśmy poprostu gorszy dzień.I nie zapominaj,że mamy prawo do rewanżu...które wykorzystamy już za tydzień,odzyskując z Evanem to co moje.

Scott: No tak...Evan Bourne.Twój partner został dzisiaj zaatakowany podczas walki z Tylerem Reksem i gdyby nie jego szybkość...byłoby z nim krucho.

Kofi: Szybkość i młodość jest naszym atutem.Teraz już wiemy jak go wykorzystać i odzyskamy to co nasze już 23 stycznia!

Scott: Rozumiem.W takim razie pozostaje mi jedynie życzyć Ci powodzenia.

Kofi: Dziękuje...

- - -

4.No-title Triple Threat Match - Dolph Ziggler vs CM Punk vs Alberto del Rio

Końcówka: Widzimy wściekłą walkę całej trójki...przewagę osiąga w końcu Del Rio po wyrzuceniu z ringu Punka i systematycznemu niszczeniu Zigglera.Podcina Dolpha,ten ląduje na kolanach...i Enzuigiri! 1,2...Dolph przerywa.Del Rio nie poddaje się i wstający Ziggler znajduje się pod Cross Armbreaker! Jednak wtedy pojawia się CM Punk i przerywa submission Del Rio.Rzuca Del Rio na liny,próbuje wykonać cios kolanem w głowę,ale nie trafia i zostaje powalony Neckbreakerem od Meksykanina.Del Rio nie zauważył jednak,że Ziggler powstał i otrzymuje Zig Zap od Dolpha! Przypina...1,2...Punk przerywa liczenie i szybko wynosi Zigglera pod GTS! 1,2....3. Koniec.To Mr.Straight Edge wybierze za tydzień rywali dla Dolpha Zigglera i Alberto del Rio!

Zwycięzca: CM Punk

RAW kończy się widokiem tauntującego Punka,który podnosi swój pas mistrza WWE....

Obecna karta na Royal Rumble:

3. Divas Championship - Beth Phoenix© vs Maryse (w razie dyskwalifikacji Beth,to Maryse zdobywa tytuł)

4. 30 Man Royal Rumble Match o tytuł pretendenta do tytułu na WrestleManii 28.

Edytowane przez Bigbrother

• Reputacja:   1

Mam zamiar przeczytać to i skomentuję przy okazji, bo widzę, że odcinek został dodany cztery dni temu, a nikt nie skomentował, to więc, to ja będę pierwszy :)

Zerknąłem jeszcze do wcześniejszego odcinka, ale tam tylko przeczytałem składy walk oraz ich wyniki. Mason Ryan rozwalił Sheamusa i bardzo, ale to bardzo dobrze :twisted: Będąć jeszcze przy tym starciu mam nadzieję, że nie masz zamiaru pushować tego drewna jakim jest Walijczyk? Przy Heath'cie nie mam nic przeciwko, niech sobie jobberów i lower mid cardów rozwala, ale żeby nic więcej.

Przejdę teraz do najnowszego: Przed ''ale'' zapomniałeś przecinka. No i również pomiędzy słowami brakuje odstępu tzn. spacji. Spodobał się mi pomysł, w którym zwycięzca Triple Treat Match'u będzie mógł wybrać przeciwników w następnym tygodniu dla przegranych. Kurde, no, ale to, że Heath pokonał Curta tutaj, akurat w tym przypadku tego nie popieram. Ponieważ Hawkins jest dużo lepszym zawodnikiem i jeżeli już to mogłeś dać kogoś innego Slaterowi za przeciwnika. Aaaa... czyli pushujesz Masona na wzór Goldberga? Wiesz chyba, że Ryan jest drewnem, a więc tutaj również mogłeś dać taki push komuś innemu np.Ryback'owi, który jest dla mnie bardziej wiarygodniejszy do takiego pushu niż zawodnik, który kaleczy dosłownie każdą, jedną akcję. ;)

wściekłą walkę
Jest to trochę bez sensu... Wściekła walka? Może inne określenie gwałtowna, szybka, agresywna, ale nie wściekła.

Ogólnie: Często zapominasz, albo nie stosujesz przecinków oraz spacji. A znacznie lepiej się wtedy czyta. Co do odcinka to nie mam żadnych zastrzeżeń, no może prócz tego, że Hawkins przegrał z Heathem, ale to nic wielkiego :P Ogólnie odcinek nawet dobry. Czekam na kolejne epizody.

Co do karty, typery:

1.Chciałbym, aby tę walkę wygrał Dolph Ziggler.

2.Daniel Bryan

3.Pheonix

4.Tutaj jeszcze się wstrzymam.

Monday Night Raw - 23.I.2012 - Ostatnie Raw przed Royal Rumble!

Raw startuje widokiem CM Punka z mikrofonem na ringu...

Punk: Tydzień temu udowodniłem kto jest najlepszy na świecie.Tydzień temu udowodniłem że ten meksykański ignorant oraz męska wersja lalki Barbie są niczym w porównaniu do mnie.

Zdobyłem na poprzednim RAW więcej niż tylko możliwość wybrania przeciwników dla Del Rio i Zigglera...zdobyłem przewagę psychiczną,ponieważ oni już to wiedzą że nie są w stanie mnie pokonać! Na Royal Rumble zobaczycie triumfującego CM Punka,na Elimination Chamber zobaczycie triumfującego CM Punka,i na WrestleManii 28 również zobaczycie triumfującego CM Punka - nieważne kto wygra Royal Rumble,to ja jestem najlepszy na świecie i ja zachowam pas WWE! A wracając do dzisiejszej nocy...Dolph Ziggler wejdzie do ringu z asystentem BigBrothera,czyli Brodusem Clayem! A dla mojego ukochanego pseudo-arystokraty będzie większe wyzwanie.Alberto - dostaniesz szansę na przerwanie streaku Masona Ryana.Powodzenia...

Ach,bym zapomniał.BigBrother poprosił mnie abym przekazał informację,że RAW rozpocznie 10-osobowy Battle Royal,którego zwycięzca wybierze sobie numer w Royal Rumble.To bez znaczenia,ale zawsze to jakaś rozgrzewka przed moją walką za 6 dni...

Punk opuszcza ring

- - -

1.10-Man Battle Royal o prawo wybrania numeru na Royal Rumble

Udział w walce biorą: Heath Slater, Curt Hawkins, David Otunga, Jack Swagger, The Miz, Alex Riley, Santino Marella, Primo, Epico i...US Champion Zack Ryder

Eliminacje:

Primo i Epico eliminują Davida Otunge!

Zack Ryder eliminuje Alexa Riley'a!

The Miz eliminuje Primo!

The Miz eliminuje Epico!

Curt Hawkins eliminuje Santino Marelle!

Heath Slater i Zack Ryder eliminuja Curta Hawkinsa!

Zack Ryder eliminuje Jacka Swaggera!

Heath Slater eliminuje Zacka Rydera!

The Miz eliminuje Heatha Slatera!

Zwycięzca: The Miz

Miz: Moim przeznaczeniem jest wygrać Royal Rumble...a jaki numer wybieram? Ten,który przyniesie pecha pozostałym 29 uczestnikom. The Miz wyjdzie z numerem 13! Because I'm the Miz...and I'm AWESOME!!!

- - -

Tymczasem Scott Stanford rozmawia z Dolphem Zigglerem

SS: Witaj Dolph.Co uważasz o wyborze rywala dla Ciebie,którego dokonał CM Punk? Boisz się Brodusa Clay'a,a może sądzisz że jest on łatwym rywalem dla Twojej osoby?

Dolph: CM Punk zrobił mi ogromną przysługę,wybierając tego spasionego grubasa do walki ze mną.Przecież on sam się położy po paru minutach walki z kimś tak Perfekcyjnym jak ja!

SS: Ale przez te pare minut może dać Ci mocno w kość.A już za 6 dni Royal Rumble...

Dolph: Na którym z pewnością zostanę mistrzem WWE! I ani ten grubas,ani żaden Alberto del Rio,a już napewno nie CM Punk nie przeszkodzą mi w tym.Podobnie jak rok temu stanę do walki o najważniejszy pas mojego rosteru - ale tym razem jestem bogatszy o doświadczenia,silniejszy i szybszy. Wspomnisz moje słowa - Dolph Ziggler będzie na nastepnym RAW posiadaczem pasa WWE Championship.

SS: Optymizm godny pochwały...powodzenia życze.

- - -

2.Single Match - Alberto del Rio vs Mason Ryan

Przed walką Mason Ryan wchodzi z przyjaciółką noszącą tabliczkę z napisem: 55-0

Końcówka: Meksykanin podszedł do walki poważnie,co pozwoliło mu przejąć inicjatywę na początku walki.Niestety nie był on w stanie naruszyć poważniej Ryana,co w połączeniu z odpływem sił spowodowało odwrócenie ról.Alberto nadział się na potężnego Big Boota,po którym sturlał się z ringu i zaczął odchodzić w stronę titantronu...ale pojawia się CM Punk,który wrzuca ponownie Meksykanina do ringu! Ryan tylko na to czekał...House of Pain!!! 1,2...3! 56-0.

- - -

Promo Royal Rumble - już wiemy że walkę wieczoru otworzy...Michael Buffer!

- - -

Scott Stanford rozmawia z...pierwszym zwycięzcą Royal Rumble!

SS: Drodzy widzowie,przed moją osobą stoi "Hacksaw" Jim Duggan! Witaj,Jim.Pewnie wszyscy chcą wiedzieć,co się dzieje u Ciebie?

Hacksaw: Bardzo dobrze...wesołe jest życie staruszka.Żyję sobie w spokoju,od czasu do czasu wspominając to co przeżyłem ja i moja deska.Hoooooo!

SS: Wszyscy jesteśmy radośni razem z Tobą.A jakie są przewidywania pierwszego zwycięzcy co do wyniku Royal Rumble? Kto wygra,kto powróci?

Hacksaw: Moim zdaniem wygra Miz,Orton albo Zack Ryder...chyba że powróci John Cena,wtedy to on stanie się głównym faworytem. Za kulisami słychać też o powrotach na Royal Rumble Val Venisa,Road Dogga,Taki Michinoku i Animala z legendarnych Road Warriorsów.Co bardziej odważni przebąkują o Brecie Harcie lub Micku Foleyu. W każdym razie trudny orzech do zgryzienia.

SS: Ja jednak jestem zdania, że zwycięży Wade Barrett albo Brodus Clay.A czy Ty weźmiesz udział w Royal Rumble?

Hacksaw: Nie potwierdzam,nie zaprzeczam.Co do zwycięzcy - pamiętaj,że Royal Rumble często wygrywa osoba,po której nikt się tego nie spodziewa! Pamiętasz triumfy Reya Mysterio albo Vince'a McMahona?

SS: Tego się nie da zapomnieć.Tak czy inaczej,czas nas goni - przenosimy się na ring,gdzie walkę stoczą Brodus Clay i Dolph Ziggler!

Hacksaw: Hooooooo!

- - -

3.Single Match - Brodus Clay vs Dolph Ziggler

Końcówka: Od początku widzimy dominację zdecydowanie większego i silniejszego Brodusa nad Zigglerem. Brodus wykonuje Powerbomb,przypina...1,2...Dolph podnosi barki.Walka trwa dalej,Ziggler powoli przejmuje kontrolę...Dropkick dla Funkysaurusa,teraz próba podcięcia...ale Brodus chwyta Zigglera i...What the Funk? 1,2...Jack Swagger przerywa! Sędzia kłóci się z Jackiem co pozwala Vickie podać krzesło wstającemu Dolphowi...potężny chairshot w głowę dla Brodusa! Dolph odrzuca krzesło w czasie gdy Jack kończy dyskusje z sędzią...przypina! 1,2...3.

Zwycięzca: Dolph Ziggler

Na titantronie pojawia się CM Punk

Punk: Na Royal Rumble twoje przydupasy już Ci nie pomogą...zapamiętaj to.

- - -

Promo - Gala No Way Out odbędzie się podczas letniego tournee po Europie! Ty możesz zagłosować na ostateczną lokalizację! Proponowane: Londyn,Paryż,Gdańsk,Berlin i Rzym

- - -

Scott Stanford rozmawia z...Heathem Slaterem

SS: Witaj,Heath...niestety nie udało Ci się uzyskać prawa do wybrania numeru na Royal Rumble.Co teraz?

Heath: Wiem,że napewno się tam znajdę.Numer jest drugorzędny...One Man Rock Band wygra Royal Rumble i zmierzy się na WrestleManii 28 o pas WWE Championship!

SS: Czy ja już tego nie słyszałem? A zresztą,nieważne. Na kogo stawiasz w pozostałych walkach?

Heath: WWE Championem zostanie Alberto del Rio - i to z nim zmierzę się 1 kwietnia.Co do pozostałych walk,to mniej mnie obchodzą ale skoro prosisz...w walce o najważniejszy pas SmackDown wygra Sheamus,a pas Divas utrzyma Beth Phoenix.

SS: Dziękuje za wywiad i powodzenia na Royal Rumble.

- - -

4.Tag Team Match o WWE Tag-Team Championship - AirBoom(Kofi Kingston & Evan Bourne) vs Kevin Nash & Big Show©

Końcówka: Podobnie jak dwa tygodnie temu,AirBoom jest zdecydowanie szybsze od olbrzymów...ale to nie może wystarczyć na Nasha i Big Showa.Po okresie dominacji Nash wykonuje Jackknife Powerbomb na Evanie...ale chwilę póżniej Kofi wbiega do ringu i wita byłego mistrza WWE i WCW Trouble in Paradise.Chwilę póżniej to samo czeka największego atletę świata! Czyżby szykowało się odzyskanie tytułu? Kofi kładzie Evana na Nasha...1,2...Nash odbija! Sędzia się gubi,nie wie co robić...w tym czasie pojawiają się Chyna i Stephanie McMahon! Odwracają uwagę Kofiego i sędziego,podczas gdy Show zakłada kasket i wykonuje KO Punch na Bournie! Nash przypina...1,2...3!

Zwycięzcy i WWE Tag-Team Champions: Kevin Nash & Big Show

Po walce cała czwórka maltretuje AirBoom...

Nash: To dopiero początek...piątego z nas poznacie na Royal Rumble...

Nash,Show,Chyna i Stephanie opuszczają ring a RAW kończy się zbliżeniem na nieprzytomnych członków AirBoom...

Ostateczna karta na Royal Rumble:

3. Divas Championship - Beth Phoenix© vs Maryse (w razie dyskwalifikacji Beth,to Maryse zdobywa tytuł)

4. 30 Man Royal Rumble Match o tytuł pretendenta do tytułu na WrestleManii 28.

Dobry pomysł z tym No Way Out i głosowanie na jej lokalizacje. Zrób ankiete z tymi miastami :)

Trochę mi nie pasi ten push dla Ryana :???: Pokonuje 2 byłych mistrzów WWE - Sheamusa i Alberta. Mam nadzieję, że masz na niego jakieś plany. Pozdrawiam :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

Ankieta pojawi się po Royal Rumble - narazie to tylko informacja o planach :)

Plany są na chwilę obecną w większości rozpisane aż do WMki...dlatego możesz się spodziewać tego,że Ryan jednak odegra pewną rolę.A,i pokonał 3 mistrzów WWE(Sheamus,Del Rio,Miz).

Blaze: Mi jakoś pasuje określenie "wściekła walka"...chociaż każdy ma inny gust i doceniam tą uwagę.

Co do Ryana,jak wyżej.A Rybacka jakoś średnio trawię - a co ważniejsze...nie mam pomysłu na storyline z jego udziałem. :P

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/001/848/983/royal_rumble_2012_featuring_randy_orton_by_i_am_71-d4ncri0_crop_650x440.jpg?1327779453

Royal Rumble - 29.I.2012

30 Gwiazd...

30 Różnych osobistości...

Stanie dziś w ringu...

Tylko jedna osiągnie swój cel...

Dostanie szansę na ME WrestleManii 28...

Aby spełnić swoje odwieczne marzenie!

PPV zaczynamy tradycyjnie fajerwerkami,a za moment już pierwsza walka! Beth Phoenix kontra Maryse w walce o Divas Championship!

Walka nr 1 - Single Match o Divas Championship - Beth Phoenix© vs Maryse

Zarówno Beth Phoenix,jak i Maryse pojawiają się w ringu z "osobami towarzyszącymi".W przypadku mistrzyni jest to Natalya,zaś u pretendentki General Manager RAW,BigBrother.

Walka rozpoczyna się zapasami obu zawodniczek,w którym wygrywa silniejsza Beth.Udaje jej się wepchnąć Maryse w narożnik i wykonać kilka ciosów.Kanadyjka jest osłabiona...Beth rozpędza się aby wykonać clothesline,ale nadziewa się na but! Mistrzyni traci inicjatywę i zostaje powalona na ziemie i okładana ciosami,jednak liny są niedaleko...Beth opiera na nich nogę i sedzia jest zmuszony podnieść walkę. Ale co robi Maryse...wyjmuje kasket i podaje go Beth! Jednak zawodniczka o polskich korzeniach odkłada go i uderza Maryse już bez niego! Maryse jest zamroczona,i obrywa neckbreakerem po którym upada! Beth przypina...1,2...Jeszcze nie.W międzyczasie BigBrother rozpoczyna rozmowę z sędzią,która odwraca uwagę od wydarzeń.Beth próbuje podnieść Maryse,jednak zostaje uderzona kilkukrotnie w brzuch! Co robi Maryse...zakłada kasket i uderza Beth! Sędzia tego nie widzi!

Beth leży nieprzytomna na macie,a do BigBrothera zbliża się od tyłu John Laurinaitis i zaczyna go dusić paskiem! Maryse krzyczy "Looser! GM Raw Looser!",jednak nie zauważa zbliżającej się Natalyi z krzesłem! Potężny cios w głowę! Członkini rodziny Hartów wyrzuca krzesło,kładzie ręke Beth na Maryse i przywołuje sędziego,który przypina czego nie zauważa Laurinaitis! 1,2...3.

Zwycięża i zachowuje pas Divas: Beth Phoenix

Po walce Natalya...uwalnia GM Raw z uścisku Laurinatisa.Ten szybko bierze za ręke Maryse i uciekają w stronę titantronu,gdzie pojawił się The Miz! Po krótkiej naradzie cała trójka rusza w kierunku Glamazonek i BigBrothera...

BB: Stop,stop,stop. Jako General Manager Raw oznajmiam...że jeśli ktoś z was zaatakuje mnie lub Glamazonki zostanie WYKLUCZONY(spojrzenie na Miza) z udziału w Royal Rumble.

Po zastanowieniu Laurinaitis wychodzi,a za nimi trzymający się za ręce Maryse i Miz...kilka minut póżniej Beth zostaje odwieziona do szpitala,a z nią udaje się Natalya oraz BigBrother

- - -

Promo WrestleManii 28 i pojedynku Cena-Rock

- - -

Walka nr 2 - Triple Threat Steel Cage Match o World Heavyweight Championship - Daniel Bryan© vs Sheamus vs Mark Henry (SD !)

Zwycięzca(Submission na Marku Henrym) i nadal World Heavyweight Champion - Daniel Bryan

- - -

Głosowanie na lokalizację No Way Out właśnie wystartowało! Co ważniejsze - jeden z wrestlerów zwycięskiego kraju dostanie szansę kontraktu w WWE!

- - -

Scott Stanford rozmawia z The Mizem!

SS: Witam widzów i Ciebie,The Miz.Muszę przyznać,że przebieg walki o Divas Championship mnie mocno zaskoczył...John Laurinaitis powrócił,a Maryse zdradziła General Managera RA...

Miz: Zdradziła go? Really? Jest Awesome tak samo jak ja...i dlatego jest moją dziewczyną.A to że wykorzystała tego głupka w garniturze wszystkim wyszło na dobre.

SS: Serce nie sługa,a miłość potrafi oślepić.Tak czy inaczej,po dzisiejszych zajściach raczej trudno będzie jej otrzymać szansę ponownej walki o tytuł.Nie mówiąc o wygraniu tej walki...

Miz: Powiadam Ci,że na WrestleManii 28 będe WWE Championem,Maryse mistrzynią Div,R-Truth mistrzem Stanów Zjednoczonych a John Laurinaitis jedynym General Managerem RAW...

SS: Ambitne plany.Cóż,wymaga to wygrania dzisiejszego Royal Rumble Matchu.Dlatego życze powodzenia.

- - -

Walka nr 3 - Triple Threat Match o WWE Championship - CM Punk© vs Alberto del Rio vs Dolph Ziggler

Po wejściu wrestlerów na ring,rozpoczynamy brawlem trzech zawodników,z którego zwycięsko wychodzi Punk,wyrzucając clotheslinem Meksykanina z ringu,a potem traktując Big Bootem Zigglera.Obecny mistrz dorzuca Running Buildog,jednak próba wrzucenia w narożnik zostaje skontrowana...i Clothesline od Dolpha! Ziggler wchodzi na narożnik...zostaje zrzucony przez będącego poza ringiem Del Rio.Meksykanin zakłada leżącemu Zigglerowi Cross Armbreaker ale po kilku sekundach submission przerywa Punk! Obecny mistrz WWE kontroluje zupełnie sytuację i wrzuca do ringu ponownie Zigglera...chwilę póżniej powala pretendenta Big Bootem i wchodzi na narożnik,szykując diving elbow drop.Skacze na Dolpha...i nadziewa się na kolana! Ziggler przypina...1,2...Punk odbija i szybko wstaje,jednak nadziewa się na Superkick! 1,2...Alberto del Rio wbiega na ring i przerywa liczenie.Enzuigiri na Zigglerze! Backbreaker na wstającym Punku! Alberto tauntuje do publiczności,a póżniej wspina się na narożnik...próbuje trafić na leżącego Punka jednak ten odsuwa się w ostatniej chwili! Przypina Del Rio...1,2...Alberto kładzie nogę na linach.Punk zauważa to,że Ziggler się podnosi i aplikuje mu kolejny Running Buildog i ponownie wspinając się na narożnik! Diving elbow drop jest skuteczny! 1,2...2,9! Ziggler w ostatniej chwili podnosi łopatkę! Jednak obecny mistrz wyczuł już sytuację...pokazuje gestem,że ktoś zaraz pójdzie spać...i będzie to del Rio,który właśnie się podniósł! GTS dla Del Rio! Punk zbliża się do Meksykanina aby go przypiąć...ale otrzymuje Zig-Zag! Dolph szybko przypina CM Punka...1,2...3! To koniec!

Zwycięzca i nowy WWE Champion: Dolph Ziggler

- - -

Pojawia się Michael Buffer i....

Main Event - Royal Rumble Match o prawo walki w Main Evencie WrestleManii 28 o wybrany przez siebie tytuł.

Kto będzie numerem 1?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zostaje nim...

#1 Ted DiBiase

A kto zostanie numerem 2?

.

.

.

.

.

.

.

.

2

2

2

2

2

Y2J!

#2 Chris Jericho

#3 Ezekiel Jackson

Chris Jericho eliminuje Ezekiela Jacksona!(0:25)

Chris Jericho eliminuje Teda DiBiase!(2:46)

#4 Kofi Kingston

Chris Jericho eliminuje Kofiego Kingstona!(1:13)

#5 US Champion Zack Ryder

#6 Drew McIntyre

#7 Justin Gabriel

Zack Ryder eliminuje Justina Gabriela!(0:35)

#8 Epico

.

.

.

.

.

.

.

.

#9 Val Venis

Val Venis eliminuje Epico!(1:55)

#10 Hunico

#11 Brodus Clay

#12 R-Truth

#13 The Miz

R-Truth i The Miz eliminują Val Venisa! (6:34)

R-Truth i The Miz eliminują Zacka Rydera! (12:50)

#14 IC Champion Cody Rhodes

Chris Jericho eliminuje Drew McIntyre'a!(13:21)

#15 Chyna

.

.

.

.

.

.

.

.

#16 Mick Foley

Mick Foley eliminuje Brodusa Clay'a!(8:10)

#17 Alex Riley

The Miz eliminuje Alex'a Riley!(0:15)

#18 Wade Barrett

Wade Barrett eliminuje Micka Foleya!(2:21)

#19 Randy Orton

Wade Barrett eliminuje Randego Ortona!(1:21)

#20 CM Punk

#21 Sheamus

#22 Santino Marella

CM Punk eliminuje Santino Marelle!(0:11)

R-Truth eliminuje Chyne! (10:58)

#23 Alberto del Rio

.

.

.

.

.

.

.

.

#24 Road Dogg

#25 Evan Bourne

#26 Johnny Curtis

Cody Rhodes eliminuje Road Dogga!(4:21)

#27 Heath Slater

Heath Slater eliminuje Sheamusa!(10:05)

#28 Jack Swagger

#29 John Cena

John Cena eliminuje The Miza!(29:30)

John Cena eliminuje R-Trutha!(31:09)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

#30 (Masked) Kane

Kane eliminuje Evana Bourne'a!(7:42)

Kane eliminuje Johnnego Curtis'a!(6:16)

Kane eliminuje Cody Rhodes'a! (29:24)

John Cena eliminuje Alberto del Rio! (11:09)

Kane eliminuje Johna Cene! (2:57)

CM Punk eliminuje Jacka Swaggera! (5:10)

Chris Jericho eliminuje Heatha Slatera! (8:54)

Wade Barrett eliminuje CM Punka! (23:48)

Kane eliminuje Wade'a Barretta! (28:00)

Na placu boju pozostali...Chris Jericho i Kane! Big Red Monster ma dość świeże siły w porównaniu z walczącym od początku RR Jericho.Wrzuca go w narożnik...potężny clothesline.Jericho chwieje się i powoli odchodzi w stronę środka ringu,ale tutaj wpada w objęcia Kane'a i running powerslam! Kane wzorem starszego brata przejeżdza palcem po szyi...podnosi Y2J i wyrzuca go poza ring,jednak Jericho utrzymuje się po drugiej stronie lin! Kane odbija się od lin po przeciwległej stronie...szykuje się wypchnięcie ostatniego rywala...ale Jericho przeskakuje przez liny i wykonuje Codebreaker na olbrzymie! A Kane leży bezwiednie na linach...Jericho wykonuje mu clothesline i eliminuje Kane'a!

Chris Jericho eliminuje Kane'a! (18:12)

Zwycięzca Royal Rumble Matchu - Chris Jericho(63:12)

Pojawiają się Chyna,Stephanie,Big Show oraz Kevin Nash

Stephanie: Witamy piątego członka naszej formacji...dzisiejszy dzień jest kolejnym krokiem do zmian,które nastaną! It Begins...

Widokiem wyżej wymienionej piątki i tauntującego Jericho do loga WM 28 kończymy Royal Rumble!

Aktualni mistrzowie

WWE Champion - Dolph Ziggler

World Heavyweight Champion - Daniel Bryan

IC Champion - Cody Rhodes

US Champion - Zack Ryder

Divas Champion - Beth Phoenix

Tag-Team Champions - Kevin Nash & Big Show

Zapraszam do komentowania drugiej gali PPV!

Edytowane przez Bigbrother

Royal Rumble... Pierwszą walkę sobie odpuściłem, nie interesują mnie za bardzo walki div więc wybacz ;) Cieszy mnie natomiast, że Beth zachowała tytuł i to właśnie ją wytypowałem. Druga walka to chyba żart? :P Powinieneś cokolwiek w niej napisać, cokolwiek niż sam wynik. Z resztą PPV opiera się na walkach... Szkoda że jej nie napisałeś, bo na prawdę miałaby potencjał. Typowałem Bryana i mój typer się sprawdził. W dalszym ciągu nie ma odstępów pomiędzy niektórymi słowami ;) Tzn. nie używasz czasami spacji. Walka numer trzy, z racji tego, że lubię tylko Dolpha, a Punka tylko trochę to i tak głos mój idzie na Zigglera. Pojawiła się pomyłka: ''1,2..2,'' a tu nagle 9? Mój typer się sprawdził, walka sama w sobie była w miarę dobra. Main Event typowałem no właśnie... nie typowałem Jericho, a więc w końcu źle.

Ogólnie: Gala była całkiem okej, ale zmartwiło mnie to, że w walce o pas WHC podałeś sam jej wynik. No cóż, szkoda. Najkrócej pisząc... Fajne PPV.

1. Walkę Div przeczytaj...ponieważ jej przebieg(i to co się stało po niej) ma duży wpływ na jeden ze storylinów.

2.Walka o WHC,jako walka brandu SmackDown! nie jest opisywana,jednak biorąc pod uwagę charakter mojego diary wypadało,aby się znalazła w karcie PPV(Wszak SD! istnieje).

3.Nie,nie ma pomyłki. 2,9 miało pokazać,że zabrakło ułamków sekund aby sędzia doliczył do 3.Wszystko jest celowe :)

I dziękuje tradycyjnie za komentarz.

Monday Night Raw - 30.I.2012

Pierwsze Raw po Royal Rumble otwiera...BigBrother w towarzystwie dwóch uzbrojonych ochroniarzy

BigBrother: Witajcie.Chociaż jestem wzburzony,to sprawę tej blond lafiryndy Maryse,jej nieudolnego chłopaka,czarnego pedofila widzącego wszędzie małe dzieci oraz Greckiego Jasia omówię na końcu. Jak wiecie - na Royal Rumble powróciły cztery legendy...Chris Jericho,Mick Foley,Road Dogg i Val Venis. WWE podpisało "stałe" kontrakty z pierwszą dwójką,zaś Road Dogg i Val Venis dalej będą ambasadorami WWE.Co nie wyklucza ich udziału na RAW,więc nie musicie się smucić. Dlaczego? Bo już dzisiaj powróci osoba,która przez lata stanowiła o sile naszej federacji! Ale nie powiem wam kto to jest...dlatego kolejną sprawą jest oczywiście zdobycie pasa WWE Championship przez Dolpha Zigglera.Oczywiście mu gratuluję...a pierwszy test dostanie na Elimination Chamber.

Ach tak...Elimination Chamber.Udział w nim już teraz mają zapewniony uczestnicy wczorajszej walki,czyli Dolph Ziggler,Alberto del Rio i były mistrz CM Punk.

Co do pozostałych miejsc...zmierzą się o nie - Brodus Clay i Heath Slater,US Champion Zack Ryder i John Cena oraz...Miz i R-Truth.I doszliśmy do tej bandy nieudaczników.Dam im szansę na zdobycie upragnionych pasów,ponieważ jestem jedynym General Managerem RAW w historii,który kieruje się dobrem federacji a nie własnym ego.Co do Maryse...dostanie szansę walki z Beth Phoenix o Divas Championship - pod warunkiem,że wygra trzy pojedynki...jeden dziś,jeden za tydzień,i jeden za dwa tygodnie. Podpowiem,że dziś zmierzy się z Gail Kim,za tydzień z Natalya...a ostatnią przeciwniczkę zostawie w tajemnicy.Oczywiście diva która wygra z Maryse dostaje titleshota.To tyle jeśli chodzi o motywację i dzisiejszą przemowę.Żegnam...

BigBrother odchodzi wraz z ochroniarzami

- - -

WrestleMania 28...już 1 kwietnia!

- - -

1.Single Match - Mason Ryan vs Evan Bourne

Końcówka: Streak Masona wynosi już 62-0,a on sam usilnie dąży do podniesienia go.Akcja z narożnika Bourne'a zostaje skontrowana Big Bootem...przypięcie...1,2...Jeszcze nie.Jednak Bourne jest oszołomiony i tuż po wstaniu Ryan wykonuje House of Pain!!! To musi być koniec...1,2...3! 63-0!

- - -

Scott Stanford rozmawia z...Alberto del Rio

Scott: Witaj Alberto...jak to się stało,że przegrałeś wczorajszą walkę i to Dolph Ziggler uniósł pas mistrza WWE.

Alberto: Ten blond fagas wykorzystał fakt,że ja i Punk nienawidzimy siebie...a gdzie dwóch się bije,tam trzeci korzysta.Jedynie cud spowodował że zdobył on pas.

Scott: Coś dużo tych cudów przeciwko Tobie,a może to nie cuda?

Alberto: Co Ty wiesz,głupi komentatorku.Przegrałem jedynie przez to,że BigBrother dał szansę dołączenia do walki Dolphowi Zigglerowi. Amerykanów było dwóch,ja jestem jeden.Jeden przypiął drugiego i po zawodach.

Scott: Niewątpliwe jest to fascynujące,ale czas nagli.Zaraz zobaczymy walkę Zacka Rydera i Johna Ceny!

- - -

Wielki powrót...już dzisiaj!

- - -

2.Walka kwalifikująca do Elimination Chamber - US Champion Zack Ryder vs John Cena

Końcówka: Mamy do czynienia z walką dwóch przyjaciół,bez nieczystych zagrań.Delikatnie przeważa doświadczony Cena,jednak walkę przerywa wtargnięcie na ring Awesome Truth,które zaatakowało Zacka Rydera i spowodowało jego wygraną przez DQ!

Zwycięzca: US Champion Zack Ryder(DQ)

Po wybiciu gongu do Miza i Trutha dołączyła Maryse i we trójkę okładali uczestników walki dopóki na ring nie wtargnęli Kevin Nash,Big Show,Chyna,Stephanie i Chris Jericho w czarnych koszulkach bez napisu.Wyrzucili oni najpierw ludzi Laurinatisa,a potem Rydera i Cenę...mikrofon przejął Chris Jericho!

Jericho: Nadszedł ten dzień...ten dzień,kiedy świat który znacie odejdzie w niepamięć. Jaki świat znacie? Erę grzecznego wrestlingu! Erę Ceny,Rydera i paru innych cukierkowych frajerów wchodzących wam w tyłki. No tak...znacie także tych "bad assów",którzy atakują jedynie osłabionych rywali a w otwartym starciu nie umieją pokonać przeciwnika. Miz,pamiętasz jak byłeś mistrzem? Nie potrafiłeś pokonać samotnie świra,który słyszy głosy...nie potrafiłeś pokonać samotnie Johna Morrisona,nie potrafiłeś pokonać samotnie bohatera nerdów i dwunastolatek Johna Ceny! I co najlepsze - nie potrafiłeś pokonać samotnie 60-letniego komentatora! (patrzy na podnoszącego się Cene) Cena...You can't...ssij mi.To Ty doprowadziłeś do tego co mamy teraz.WWE jest wyśmiewane przez to,że Vince i spółka woleli wyciągać pieniądze od dzieci...a kto był najlepszym wyciągaczem? Ty. Ty byłeś twarzą tej federacji.To Ciebie wszyscy faworyzowali...jesteś Hi-po-kry-tą,walcząc ze złem tego świata.Bo Ty wiesz,że to Ty jesteś złem tego świata i tej federacji.Teraz MY podejmiemy decyzję co do kierunku rozwoju WWE...już wiecie co to oznacza.Rozumiecie?

WE'RE TAKING OVER! OLD WORLD ORDER!

Członkowie oWo zdejmują czarne koszulki bez napisów i pokazują koszulki z przerobionym logiem nWo na oWo...po czym wychodzą z ringu

- - -

3.Single Match - Maryse vs Gail Kim

Końcówka: Osłabiona Maryse po brawlu rozpaczliwie broni się przed Gail Kim.Niestety dostaje potężnego clothesline'a po którym wypada poza ring....1,2,3,4...Gail Kim staje przy linach i przywołuje Maryse...5,6,7...Maryse powoli się podnosi...8,9...Maryse chwyta nogę Gail Kim i sama wtacza się na ring! 10! Wygrana przez count-out! Maryse zostaje w grze.

Zwycięzca: Maryse

- - -

Światła gasną...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ale gdzie jest Taker? Nagle titantron znika...i pojawia się jeden wielki napis - 20:0.O co tu chodzi?

- - -

4.Walka kwalifikująca do Elimination Chamber - The Miz vs R-Truth

Końcówka: Miz uważa się za lidera grupy i próbował przekonać Trutha,aby pozwolił mu się przypiąć,jednak czarnoskóry wojownik nie chce o tym słyszeć.Walka jest dość wyrównania...po kilkunastu minutach Truthowi udaje się oszołomić na chwilę Miza i wchodzi na narożnik i skacze...ale Miz robi unik i...Skull Crushing Finale! 1,2...Truth chwyta się liny,a w tym czasie...przy ringu pojawia się John Cena i wdaje się w "pogawędke" z Mizem.W pewnym momencie Cena pokazuje Mizowi aby się odwrócił...i What's up! 1,2...3! Cena odchodzi śmiejąc się do rozpuku i przybijając piątki fanom.

Zwycięzca: R-Truth

Po walce R-Truth podnosi Miza,który nie wie co zrobić...ostatecznie obaj wychodzą z ringu,a ich widokiem kończy się pierwsze RAW na drodze do Elimination Chamber!

Obecna karta na Elimination Chamber:

1. Elimination Chamber o WWE Championship - Dolph Ziggler© vs Alberto Del Rio vs CM Punk vs R-Truth vs Zack Ryder vs ?

2. Elimination Chamber o WHC - Daniel Bryan© vs Sheamus vs Mark Henry vs Randy Orton vs ? vs ? (SD! )

3. Intercontinental Championship - Cody Rhodes© vs Hunico (SD! )

Fajny odcinek. Jestem ciekaw jakie masz plany na Masona :) Mi trochę nie pasuje Dolph jako WWE Champion. Mam nadzieję, że na Elimination Chamber straci pas. Trochę za mało walk. Czekam na kolejny epizod. Pozdrawiam, Łukasz :-)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

Dopiero dzisiaj znalazłem czas na skomentowanie kilku diar. Najpierw zacznę od Twoich :)

chłopaka,czarnego pedofila widzącego wszędzie małe dzieci
No trochę to by nie przeszło w WWE, ale dobra... Pierwsze promo nawet, nawet.

Dalej pushujesz Masona... Nie popieram tego ponieważ jest najzwyklejszym i słusznym jobberem w prawdziwym WWE oraz jest zwykłą kłodą podobnie jak Khali kaleczy każdą jedną akcję. Jasiek nie znajdzie się na EC ciekawie się zapowiada. Dobre przemówienie Jericho mocno mnie zainteresowało, no spodobało się mi :)

Typery do karty:

-Ziggler

-O proszę fajnie, że Hunico się znalazł. Chciałbym aby w prawdziwym WWE też był kiedyś pretendentem, głos na niego.

Ogólnie: Zrobiłeś postęp co jest widoczne. Odcinek był nawet ciekawy. Ale używaj spacji...

Monday Night Raw - 6.II.2012

Drugie RAW na drodze do Elimination Chamber otwiera...John Cena!

Cena: Witam was,moi drodzy fani! Jak już wiecie,przez intrygę Awesome Truth przegrałem z moim przyjacielem Zackiem Ryderem i nie zajmę miejsca w Elimination Chamber Matchu o tytuł mistrza WWE.Ale nic straconego - wy wiecie,że jestem najlepszy,ja wiem że jestem najlepszy...i nikt tego nie zmieni! Ani Chris Jericho,ani Awesome Truth,ani nawet The Rock! Z The Rockiem spotkam się na Wrestlemanii 28 w starciu,które przejdzie do historii wrestlingu.A co z Awesome Truth? R-Truth wystąpi dzięki mnie w walce o tytuł mistrza WWE...ale Miz nie.

Miz,skopałem Ci tyłek na Extreme Rules,skopałem Ci tyłek na Over The Limit - do trzech razy sztuka.Czy przyjmiesz moje wyzwanie i pozwolisz mi skopać sobie tyłek na Elimination Chamber?

Pojawia się The Miz

Miz: Sądzisz Cena,że się Ciebie przestrasze? Really? Wypominasz mi porażki,których doznałem jedynie przez tych nieudaczników Morrisona i Rileya...a sam masz kiepską pamięć.WrestleMania 27.Main Event.Miz kontra Cena o WWE Championship...kto wygrał?

Cena: Ty po interwencji The Rocka...z którym wyrównam rachunki już za 2 miesiące.Zaatakowałeś mnie i musisz zostać za to ukarany.John Cena nie pozwala się bezkarnie uderzać!!!

Miz: Cudownie.Dlatego przyjmuję Twoje wyznanie...because I'm The Miz and I'm AWESOME!

Miz po swoim tauncie atakuje Cenę,a brawl przerywa dopiero kilkunastu ochroniarzy

- - -

1.Single Match - Curt Hawkins vs Alex Riley

Końcówka: Hawkins przeważa,jednak Riley wykonał w pewnym momencie Backbreaker i przypina...1,2...Hawkins odbija.Alex odbija Curta od lin,jednak nie udaje mu się wykonać swojej akcji ponieważ dostaje Big Boot.Riley leży,a Hawkins zamierza się na Heat-Seeking Elbow! Udaje mu się! 1,2...3! Przypięcie.

Zwycięzca: Curt Hawkins

Hawkins tauntuje...ale światła gasną! Chwilę póżniej mamy czerwone fajerwerki! To Kane,który atakuje Hawkinsa i wykonuje mu potężny chokeslam! Riley powoli się podnosi...i to był błąd! Kolejny Chokeslam! Czy ktoś zatrzyma Czerwonego Potwora?

- - -

Na zapleczu Scott Stanford rozmawia z Maryse

Scott: Witaj Maryse.Dzisiaj zmierzysz się z Natalyą...jak oceniasz swoje szanse?

Maryse: Jestem wręcz pewna zwycięstwa! Wygrałam tydzień temu,wygram dzisiaj i zwycięże za tydzień! I to nie jest ważne z kim się zmierzę.

Scott: Widzę,że Miz nauczył Ciebie pewności siebie.Prawdopodobnie uważasz,że zmiecie on na Elimination Chamber z ringu Johna Cene?

Maryse: Czytasz mi w myslach(smiech).A tak naprawde...czy ktos wierzy ze bohater dzieci poradzi sobie z moim chłopakiem? Życie to nie je bajka...

Scott: Nie jest bajką,to prawda.Dziękuje za wywiad.

2.Tag Team(No-title) Match - WWE Tag Team Champions Kevin Nash & Big Show vs Epico & Primo

Końcówka: Stojący obok ringu członkowie oWo nie mieli powodu do stresu,ponieważ mistrzowie tag-teamów od początku kontrolowali przebieg walki.Już po 3 minutach Epico wykonał nieudaną akcję z narożnika na Kevina Nasha...Jackknife Powerbomb! 1,2...3.

Zwycięzcy: WWE Tag Team Champions Kevin Nash & Big Show

Kevin Nash chwyta mikrofon...

Kevin Nash: I kolejny tag-team bohaterów dzieci został rozbity.Widzieliście właśnie starcie starych czasów z nowymi.Prawdopodobnie zastanawiacie się dlaczego osoby o dość...zróżnicowanej przeszłości dołączyły do oWo? Łączy nas cel przejęcia tutaj władzy i nakierowania federacji na dobre tory.Od 2002 roku poziom walk zdecydowanie spadł przez promowanie osób takich jak Jeff Hardy,John Cena,Randy Orton albo Batista.Oni mieli się podobać dzieciom,a nie walczyć! Ale WRESTLING to nie jest rozrywka dla przedszkolaków.To walka,to biznes,to krew,pot,łzy! Na przełomie wieków wrestling był dużo bardziej interesujący niż teraz...co pokazują ratingi z tego okresu.WCW i WWF osiągały razem nawet 11-12...a co jest teraz? Ratingi RAW są na poziomie 3.1-3.2! Poziom walk spadł,co spowodowało spadek poziomu pieniędzy.Poziom pieniędzy spadł,co spowodowało spadek poziomu walk.Trzeba przerwać to błędne koło i pokazać ludziom jak było kiedyś!

Ja,Big Show,Chyna,Stephanie McMahon i Chris Jericho...ikony tej epoki - przywrócimy Stary,dobry porządek! Jesteśmy spadkobiercami WCW i WWF,należeliśmy do największych grup w historii wrestlingu - D-Generation X i New World Order! To co widzicie jest dopiero początkiem! Zmienimy WWE w prężny biznes z wrestlerami na poziomie i fantastycznymi walkami.A więc...

oWo: WE TAKING OVER! OLD WORLD ORDER!

Członkowie oWo schodzą z ringu...

- - -

Promo Elimination Chamber - już za 2 tygodnie!

- - -

3.Single Match - Maryse vs Natalya

Końcówka: Maryse od razu wyszła z ringu próbując powtórzyć swój manewr z poprzedniej walki,jednak Natalya nie ruszyła się ze środka ringu co zmusiło Kanadyjkę do wejścia z powrotem na ring.Po kilku minutach udaje się jej założyć Natalyi Camel Clutch...do lin daleko...ale na ringu pojawia się Beth Phoenix i atakuje Maryse! DQ!

Zwycięzca: Maryse

Glamazonki wspólnie obijają Maryse,ale gdy pojawia się Awesome Truth uciekają.A na titantronie pojawia się GM Raw z ochroniarzami...

BigBrother: Gratuluje,moja piękna.Niezbyt honorowo ale pokonałaś dwie wyznaczone Ci rywalki.A teraz dowiesz się z kim zawalczysz za tydzień...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

BigBrother: Życze Ci powodzenia w walce z Kharmą...przyda Ci się!

- - -

Na ringu pojawia się mistrz WWE - Dolph Ziggler z Vickie!

Dolph: Patrzcie na mistrza! Na perfekcyjnego mistrza WWE! Zdobyłem na Royal Rumble najcenniejszy tytuł we wrestlingu! Trafił on oczywiście do właściwej osoby i raczej utrzymam go dłuuugo...przebicie Bruno Sammartino dla kogoś takiego jak ja będzie łatwe.Zaczniemy od Elimination Chamber,gdzie stanę naprzeciw 5 przeciwników,jednak mając u boku Vickie oraz Jacka jestem spokojny że dam im radę! Dobra,dość tej gadaniny...możecie mi pstrykać zdjęcia!

Dolph i Vickie pozują do widowni a potem schodzą z ringu

- - -

4.Walka kwalifikująca do Elimination Chamber - Brodus Clay vs Heath Slater

Końcówka: Brodus przeważa dzięki swoim warunkom fizycznym,rzucając Heatha po ringu! Odbija Heatha od lin...Snap Suplex! Slater podnosi się tylko po to aby zainkasować Headbutt! Przypięcie...1,2...Heath chwyta się liny. Ale to nie hamuje rozpędzonego Brodusa! Scoop slam i Heath wyczołguje się z ringu! Sędzia wylicza...1,2,3,4,5,6,7,8...Heath wraca na ring.Clay wita go Headbuttem,jednak Heath jest na to przygotowany i zakłada Crossface! Brodus walczy ze sobą,jednak w końcu odklepuje! Mamy ogromną niespodziankę!

Zwycięzca: Heath Slater

- - -

Promo WrestleManii 28 w Miami!

- - -

Na ringu pojawia się...Triple H!

Triple H: Dawno mnie tu nie widzieliście...chciałem po cichu zniknąć po przegranej na TLC z moim byłym przyjacielem Kevinem Nashem.Jednak nie chcę o nim rozmawiać,bo już mnie ta sprawa nie obchodzi.Tydzień temu powrócił Undertaker...na poprzedniej WrestleManii byłem o krok od pokonania go i przerwania streaku! Jednak Undertaker aby przegrać musi umrzeć...a ja o tym zapomniałem i za swoją nieuwagę zapłaciłem przegraną.Mimo wszystko to ja byłem na nogach podczas gdy jego wynoszono z ringu! Chcę rewanżu! 19-1 lub 20-0

Na titantronie pojawia się...Mason Ryan

Ryan: No tak...streak Takera.Jednak co możesz postawić w zamian? Twoja kariera chociaż długa,to nie jest tyle warta co streak.Ale ja jestem osobą,która coś w zamian posiada.Streak wynoszący obecnie 66-0. I to ja powinienem stanąć naprzeciw Undertakera.

Triple H: Mason,to nie Twoja sprawa więc się nie wtrącaj.To ja muszę pokonać Deadmana i przerwać streak.Tobie brak doświadczenia i znajomości rywala na którego się rzucasz!

W arenie pojawia się głos....

Głos: TYLKO...JEDEN...MOŻE...SPRÓBOWAĆ...NIEMOŻLIWEGO...

TYLKO...JEDEN...TYLKO...TEN...KTÓRY...ZWYCIĘŻY...NA...ELIMINATION...CHAMBER...

Głos znika...

Triple H: Nie jest to złe rozwiązanie.Triple H kontra Mason Ryan o prawo walki z Undertakerem na WrestleManii?

Mason Ryan znika z titantronu i wchodzi na ring

Ryan: Masz to,Hunterze...

Widokiem Ryana i HHH patrzących sobie w oczy kończy się dzisiejsze RAW.

Obecna karta na Elimination Chamber:

1. Elimination Chamber o WWE Championship - Dolph Ziggler© vs Alberto Del Rio vs CM Punk vs R-Truth vs Zack Ryder vs Heath Slater

2. Elimination Chamber o WHC - Daniel Bryan© vs Sheamus vs Mark Henry vs Randy Orton vs Wade Barrett vs "Niespodzianka Teddiego Longa" (SD! )

3. Intercontinental Championship - Cody Rhodes© vs Hunico(SD! )

4. John Cena vs The Miz

5. Triple H vs Mason Ryan - zwycięzca dostanie szansę przerwania streaku Undertakera

6. Divas Championship - Beth Phoenix© vs Maryse/Kharma

Monday Night Raw - 13.II.2012 (Ostatnie RAW przed Elimination Chamber)

RAW otwiera...General Manager RAW - BigBrother.

BigBrother: Witam wszystkich na ostatnim RAW przed Elimination Chamber! Już dzisiaj poczujecie przedsmak emocji związanych z tym co nastąpi już za 6 dni...co dzisiaj zobaczymy na RAW? Oczywiście pojedynek o prawo walki z Beth Phoenix w którym zmierzą się Maryse...i Kharma! Aby podgrzać emocję związane z walką o najważniejszy tytuł federacji w Main Evencie odbędzie się pojedynek trzech na trzech pomiędzy obrońcą tytułu Dolphem Zigglerem, R-Truthem i Alberto del Rio a CM Punkiem, Heathem Slaterem i Zackiem Ryderem.

Poza tymi głównymi pojedynkami obejrzymy jeszcze starcie Kofiego Kingstona i Davida Otungi oraz Masona Ryana w starciu z zawodnikiem SmackDown! i numerem 1 w poprzednim Royal Rumble - Tedem DiBiase! Miłej zabawy...i czeka was parę niespodzianek!

BigBrother odchodzi

- - -

1.Single Match - Kofi Kingston vs David Otunga

Końcówka: Tuż po wybiciu gongu światła zgasły...mamy czerwone fajerwerki! To Kane!

Otunga i Kingston próbują go razem powstrzymać,jednak wpadają obaj pod potężny Chokeslam! Otunga odczołguje się pod ring gdy Kane odchodzi,jednak Kofi chyba uważa że nic mu już nie grozi...błąd.Kane wraca ze stołem....polewa go czymś i podpala! Chokeslam dla Kingstona na płonący stół! Big Red Monster teraz już na dobre odchodzi,a ekipa techniczna wbiega z gaśnicami i wynosi nieprzytomnego Kingstona!

Wynik: No contest

- - -

Promo nieznanego zawodnika,który stojąc tyłem popisuje się potężnymi kopnięciami z wyskoku w worek bokserski

- - -

Na ringu pojawia się...legenda hardcore'u Mick Foley!

Foley: Kiedy oglądałem ostatnie RAW...zainteresowała mnie przemowa Kevina Nasha.Wspomniałem stare,dobre czasy oraz uznałem,że nowe gwiazdy są...cipowate! Trzeba im pokazać,czym jest prawdziwy wrestling! W ostatnim main evencie Wrestlemanii zmierzyli się The Miz i John Cena.Za 6 dni w pojedynku zmierzą się...The Miz i John Cena.Po rozmowie z GM Raw uznaliśmy,że należy dodać pieprzyku do tej walki...jakiego? Mick Foley będzie sędzią specjalnym! Oh yes...Hardcore powraca do WWE. Zobaczycie,że ta walka otworzy wasze oczy i dostarczy emocji,których nie widzieliście od 10 lat. A jeśli któryś z nich będzie mało pojętnym uczniem nowego stylu...zapozna się z Mr.Socko (pokazuje dłoń w skarpetce).To chyba na tyle...wolę walczyć niż gadać!

Mick Foley opuszcza ring

- - -

2.No.1 Contender Match - Maryse vs Kharma

Końcówka: Kharma zdecydowanie dominuje nad Maryse! Ta próbuje akcji z narożnika...jednak dostaje się pod Chokeslam! 1,2...Nie! Teraz to Kharma próbuje wspiąć się na narożnik i wykonać Amazing Press! Skacze i...nie trafia! Podnosi się powoli...ale to jej nie ochrania przed French Kiss! Maryse przypina...1,2...Kharma chwyta się liny i zrzuca z siebie Kanadyjkę! Atakuje ją potężnymi ciosami,wbija w narożnik...clothesline! Maryse jest zamroczona,próbuje uciec z ringu jednak Kharma ją zatrzymuje i Implant Buster.1,2...3!

Zwycięzczyni i pretendentka do Divas Championship - Kharma

- - -

Promo Elimination Chamber

- - -

Scott Stanford rozmawia z CM Punkiem

Scott: Witaj Punk.Jak oceniasz szansę Twojej drużyny w starciu z Alberto del Rio,Dolphem Zigglerem i R-Truthem?

CM Punk: Oczywiste jest,że wygramy.Ja jestem najlepszy na świecie,a Zack Ryder i Heath Slater są na tyle dobrymi zawodnikami,aby nie zepsuć walki.Co do drugiej drużyny...opalony nieudacznik,lalka Barbie i czarny miłośnik dzieci nie powinni się znależć nawet w Elimination Chamber.Ta federacja promuje złych ludzi,co mówię od długiego czasu...

Scott: To Twoja subiektywna opinia.Przypomnę,że Dolph Ziggler Ciebie już raz pokonał...

CM Punk: Dzięki nieudacznikowi Del Rio.W pojedynku jeden na jeden nie miałby najmniejszych szans.

Scott: W komorze eliminacji będzie was 6...

CM Punk: Ale to ja wyjdę z niej z pasem.

Scott: Widzę,że polemika z Tobą nie ma sensu.Żegnaj,Punk.

- - -

3.Mason Ryan vs Ted DiBiase

Końcówka: Zgodnie z przewidywaniami zobaczyliśmy szybki squash,trwający 41 sekund.Nabuzowany przed Elimination Chamber Mason Ryan rozbił swojego przeciwnika i zakończył tradycyjnie House of Pain.66-0.

Pojawia się...Triple H

Triple H: Naprawdę uważasz,że pokonywanie cieniasów zbliży Ciebie do przełamania streaku Undertakera? Nawet nie dostaniesz szansy tej walki,ponieważ już w tą niedzielę skopie Twój tyłek i przerwę ten,pożal się Boże streak.Kiedy po Pedigree uderzysz swoją pustą głową o matę,wtedy się dowiesz - że to co robisz nie ma sensu.Nie wygrasz.Nie zostaniesz mistrzem WWE.Nie przerwiesz streaku.Nie,nie i jeszcze raz nie.

Ryan: Powiem krótko...i tak abyś zrozumiał.

I GOT 2 WORDS FOR YA...SUCK IT! (Ryan pokazuje gest DX)

Triple H: Mały komediant...Król Królów pomści tą zniewagę.Nie dzisiaj...bo zemsta smakuje lepiej na zimno.

Hunter opuszcza arenę

- - -

Promo WrestleManii 28

- - -

4.3v3 Tag-team Match - Dolph Ziggler,R-Truth & Alberto del Rio vs CM Punk,Zack Ryder & Heath Slater

Końcówka: Po kilkunastu minutach w ringu znajdują się Zack Ryder i Alberto del Rio.Del Rio ma w garści Rydera...wykonuje mu Enzuigiri,a potem przypina...1,2...Zack chwyta się liny.Del Rio jest wściekły,dyskutuje z sędzią ale ten nie zmienia decyzji.W tym czasie Ryder doczołguje się do lin i zmienia się z Heathem Slaterem! Slater nie patyczkuje się i od razu zakłada rozmawiającemu Meksykaninowi Crossface...Del Rio będąc świadomy tego,że za 6 dni czeka go ważniejsza walka szybko odklepuje!

Zwycięzcy: CM Punk,Zack Ryder i Heath Slater

Po walce niezadowoleni z postawy arystokraty jego partnerzy aplikują mu kolejno What's Up i Zig Zap.Tym widokiem kończymy dzisiejsze RAW!

Ostateczna karta na Elimination Chamber:

1. Elimination Chamber o WWE Championship - Dolph Ziggler© vs Alberto Del Rio vs CM Punk vs R-Truth vs Zack Ryder vs Heath Slater

2. Elimination Chamber o WHC - Daniel Bryan© vs Sheamus vs Mark Henry vs Randy Orton vs Wade Barrett vs "Niespodzianka Teddiego Longa" (SD! )

3. Intercontinental Championship - Cody Rhodes© vs Hunico(SD! )

4. John Cena vs The Miz - sędzia specjalny: Mick Foley

5. Triple H vs Mason Ryan - zwycięzca dostanie szansę przerwania streaku Undertakera

6. Divas Championship - Beth Phoenix© vs Kharma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...