Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Profesional Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jakoś ponownie wzięło mnie na pisanie swoich diary. Liczę, że tym razem pociągnę je dłużej...

WPW - World Profesional Wrestling

1. Batista - heel

2. John Cena - face

3. CM Punk - heel

4. Triple H - heel

5. Randy Orton - face

6. Edge - face

7. Christian - heel

8. Dolph Ziggler - heel

9. Daniel Bryan - face

10. John Morrison - face

11. The Miz - heel

12. R-Truth - heel

13. Kofi Kingston - face

13. Alberto Del Rio - heel

15. Masked Kane - heel

16. Cody Rhodes - heel

17. Kaval - face

18. Evan Bourne - face

19. Wade Barrett - heel

20. Drew McIntyre - heel

21. JTG - heel

22. Alex Riley - face

23. Justin Gabriel - face

24. Santino Marella - face

25. Yoshi Tatsu - face

26. Michael McGillicutty - heel

27. Heath Slater - heel

28. Husky Harris - heel

29. Masked Man - ???

30. Rey Mysterio - face

Pasy:

WPW Championship - John Cena

European Championship - vacant

Hardcore Championship - John Morrison

PPV:

styczeń - Night of Champions

luty - Victory Road

marzec - Money in The Bank

kwiecień - Extreme Rules

czerwiec - Game for Everything

lipiec - WrestleProfesional

sierpień - SummerSlam

wrzesień - Over The Limit

październik - Revolution

listopad -Hell in a Cell

grudzień - Welcome to Winter

Inne osoby:

General Manager - "Stone Cold" Steve Austin

Wywiady - Vickie Guerrero

Komentatorzy - Michael Cole i Ric Flair

Osoby związane z federacją:

Shawn Michaels - występuje okazyjnie na galach

The Undertaker - występuje okazyjnie na galach

JBL - występuje okazyjnie na galach

________

Ostatnią galą było PPV Money in The Bank. Oto wyniki i kilka ważnych informacji, które miały miejsce na gali...

* WPW Championship - John Cena pokonał CM Punka w Steel Cage Matchu. Ponadto powrócił Batista, który wykonał Batista Bomb na Cenie oraz Punku i uniósł pas do góry.

* Hardcore Championship - John Morrison pokonał Christiana w Extreme Matchu

* W ringu, swój speech miał Edge. Co ciekawe rozbrzmiało theme Triple H'a i co to mogło oznaczać?

* Kolejny powrót zanotował Alberto Del Rio, który po walce założył swój submission na Marku Henry'm. Jak się okazało World Strongest Man rozwiązał kontrakt z federacją. Henry walczył z Randy'm Ortonem. The Viper wygrał swój pojedynek, a dodatkowo wymierzył RKO Del Rio

* W Single Matchu, Cody Rhodes pokonał Evan Bourne'a. Po walce Rhodes wziął mikrofon, ale nic nie powiedział...

* Nowym General Managerem WPW został Stone Cold Steve Austin!

* Federacja postanowiła dodać kolejny tytuł. Jest nim European Championship. Obecnie pas jest wakatujący, a o jego losach przekonamy się na najbliższej gali!

* Main Event'em gali był TLC Match o walizkę, którą można wykorzystać w obojętnie jakim terminie! Co prawda w walce miało wziąź udział 10 zawodników, jednak niespodziewanie dołączył się Masked Man, który to ostatecznie wygrał pojedynek.

* Lista gal PPV może ulec jeszcze zmianie.

________

...World Profesional Wrestling...

09.03.2012

Oklahoma, City. USA

Wybuchają fajerwerki i gala wchodzi na antenę!

...:::Ring:::...

Dzwięk tłuczonego szkła i do ringu wychodzi SCSA. Bierze on do rąk mikrofon i mówi....

"Stone Cold" Steve Austin: SCSA is back! SCSA is here! SCSA został Nowym General Manager'em i teraz to Ja będę miał oko na wszystko! Każdy pieprzony sukinkot będzie musiał się mieć na baczności by nie dostać Stunnera! Wprowadzenie pasa European Championship było moim pomysłem, bo aż żal mi się robiło tych sukinsynów napierdalających się o ten sam tytuł! Zastaniawiacie się jak to będzie zorganizowane? Czekają nas trzy matche dwa single oraz jeden battle royal Będzie trzech zwycięzców i What!? i tych trzech pieprzonych zawodników zawalczy o ten tytuł i Dzisiaj odbędzie się pierwszy pojedynek. Kofi Kingston versus Heath Slater! Jeśli czujecie to co ja to krzyknijcie to co ja! Hell Yeah! Teksański Grzechotnik przywróci erę 3:16! Hell Yeah

SCSA dostaje piwo. Otwiera je, ale w ringu pojawia się Punk! Co ma on teraz do powiedzenia?

CM Punk: Steve Steve, Steve! Dziwi się tutaj moja obecność? Nie będę mówił o pasie European, bo to tylko zbędna rzecz w tej federacji. Nałogi potrafią człowieka zniszczyć i to przydarzyło się Tobie! Nigdy nie będziesz tak silny jak SES! Czy pozostało w Tobie jeszcze trochę rozumu i jesteś w stanie racjonalnie myśleć? Spójrz co wydarzyło się na Money in the Bank! Przegrałem, przegrałem z człowiekiem, który jest zakłamany, który żyje w ciągłym kłamstwie i uważa siebie za przywódcę Cenation. Teraz uważa siebie Mistrzem, ale jest to... fikcją! Chcę uratować wszystkich przed nałogami, które rujnują życie. Jestem czystym człowiekiem, bez żadnych nałogów i nie mam niczego do ukrycia. Chcę jeszcze raz walczyć o WPW Championship!

To Batista! Pojawia się na rampie. Idzie do ringu, bierze mikrofon i mówi...

Batista: The Animal przebudził się ze snu zimowego i wrócił w wielkim stylu dając wyraźny znak dwójce frajerom, którzy łudzą się, że są w stanie pokonać.. Mnie! CM Punk jest zwykłym narkomanem, który nie widzi swojego odbicia w lustrze i nie jest w stanie spojrzeć prawdzie w oczy i pogodzić się z nią! Ten idiota myśli, że pokona Johna Cene! Mam w dupie co ludzie mówią o mojej osobie, mam w dupie co myśli o Mnie CM Punk, John Cena, bo to tylko kolejne ofiary Zwierza! Po przebudzeniu się, jestem jeszcze bardziej groźny niż dotychczas, bo muszę dostarczyć pokarm, któym jesteś przede wszystkim Ty, Punk! Jednak najlepszym pożywieniem będzie WPW Championship! Shut Up! Jesteście nic nie warci, a teraz tylko możecie obserwować moje poczynania. Jestem najlepszym zawodnikiem we wchechświecie, a gwiazdy trzeba traktować z szacunkiem, więc Ty Steve! Ogłoś Mnie teraz pretendentem do WPW Title, ponieważ zamierzam dać porządny wpierdol Johnowi Cenie!

"Stone Cold" Steve Austin: Dave, wiesz co? What!

Batista: Shut Up! W co ty się bawisz? Jakiesz durne gierki z jakimiś żałosnymi ludźmi, którzy nic nie osiągnęli w życiu? Sam powiedziałeś, że masz władzę, dlatego użyj jej! Zrób to co dla Ciebie należy i pokarż, że masz jaja. Potrafisz zadbać o swojego najlepszego zawodnika i...

CM Punk: Oh noo! Już nie mogę słuchać tych głupot, które wypowiadasz, Dave! Sterydy już tak bardzo Ci szkodzą? Zasntanów się nad swoimi myślami, bo żyjesz w podobnym zakłamaniu co reszta tego społeczeństwa. Nigdy nie będziesz móc w stanie rywalizować z CM Punkiem. Z siłą SES!

Oh My Good! To John Cena pojawia się na rampie. Ma on w ręku mikrofon i zaczyna mówić...

John Cena: Welcome Cenation! The Champ is here! Wasz Mistrz jest tutaj z ważnym przkazem, bo ktoś nie potrafi pogodzić się z porażką, ktoś jest na tyle bystry, że uważa siebie za najlepszego dominując WPW Championa po walce, który był już wyczerpany. Włożyłem spory wysiłek w tą walkę i jak widać opłaca się to!

"Stone Cold" Steve Austin: Ktoś chyba się tutaj zapomina o mnie i że to ja mam tu władzę! Sytuacja wygląda następująco. Jakiś dwóch sukinkotów chce walczyć o pas, który jest w posiadaniu jakiegoś pieprzonego dupka, ale na wszystko można znaleźć rozwiązanie i jest ono następujące! Tak więc Batista zmierzysz się dziś w Elimination Fatal Four Way Matchu I jeżeli uda Ci się wygrać to zastanowię się nad twoją sytuacją, ale jak przegrasz to Dostaniesz Stunnera! What! Ty John, zmierzysz się dziś z Triple H w walce wieczoru! A Ty Punk?

SCSA wykonuje Stunner na CM Punku. Ten pada jak nie żywy! Publiczność wybuchła sporym cheerem, a Teksański Grzechotnik dostaje piwo! John Cena patrzy ze zdziwieniem i opuszcza po chwili ring... SCSA po "łyknięciu" piwa robi podobnie jak John Cena...

...:::Komentatorzy:::...

Ric Flair: Woooo. Czy tutaj jest tak gorąco? Z zza stolika witają się z państwem Ric Flair oraz Michael Cole. Emocje naprawdę były ogromne. Steve Austin wykonał Stunner Punkowi i wydarzyło się bardzo wiele. Robi się naprawdę gorąco!

Michael Cole: Ten łysol w ogóle nie jest zabawny. Bawi się w jakieś głupie gierki z publicznością, które nie są ani w ogóle śmieszne, nie wywołujące żadnych emocji. My przenieśmy się na ring, by zobaczyć pierwszą walkę...

...::::Walka:::...

Walka #1

Single Match

JTG vs. Yoshi Tatsu

Końcówka walki: Tatsu wykonuje serię kopnięć, po czym odbija się od lin i dodaje Dropkick. Pin, 1...2..., kick out! JTG odkopuje, a Tatsu czeka na rywala. Ten się podnosi i wykonuje High Kick, nie! JTG wykonuje roll-up! 1...2.., kick out. Obaj podnoszą się niemal równocześnie i JTG wykonuje Da Shot out, pin 1...2...3! JTG wygrywa tą walkę.

...:::Reklamy:::...

Rozbrzmiewa theme Huntera, który pewnym krokiem zmierza do ringu. Chwyta mikrofon i mówi...

Triple H: Czas wybił! Gra się rozpoczyna! Król Królów ponownie zaczyna swoje panowanie! Shut Up! Powinniście paść na kolana i złożyć hołd swojemu Królowi. Oddać jemu cześć i pogodzić się, że World Profesional Wrestling będzie inne. W tej federacji rozpoczyna się gra, w którą został zamieszany Edge. Stał się on zbędnym ciężarem, którego bym nie udźwignąć i ten pionek nadaje się tylko do eliminacji!

Rozbrzmiewa theme Edge'a. Ten na rampie robi ten sam gest co zawsze i idzie w stronę ringu. Po zabraniu mikrofonu mówi.

Edge: Hunter. Jak wiele dałbyś pewno, by się Mnie pozbyć, bo zdałeś sobie sprawę, że jestem zbyt dobry dla Ciebie. Potrafię zmanipulować człowieka i czekałoby to także Ciebie i dlatego chcesz

Triple H: Nie będziesz mi mówić co mam robić. Jesteś zwykłą ciotą, którego czeka los taki, jak wszystkich. Kostka gry wypadła na ciebie, jako tego pierwszego i The King of Kings udowodni swoją dominację. Do tego biznesu trzeba mieć jaja i trzeba wiedzieć czego się chce! Ja wiem czego żadam! Wiem jakie są moje oczewkiwania, które nie zostały spełnione przez ten pojebany zarząd, więc postanowiłem działać na własną rękę, więc gra na nowo się zaczęła. Pochłonie ona całą tą federację i gdy stanę już na szczycie

Edge: Chyba za bardzo cenisz swoje umiejętności... W

Triple H: Nie nie nie! Edge musisz się z tym pogodzić, musisz przyjąć to do wiadmości, że ta gra jest Moja! I ja w nią zawsze wygrywam!

Edge: Spójrz mi w oczy! Czy one mogą kłamać!? Nie dasz rady z Opurtonistą, więc

HHH uderza z mikrofonu Rateda R Superstarsa, po czym zaczyna okładać go punchami na parterze. The Game podnosi oponenta i... Pedigree! HHH dał wyraźny znak Edge'owi. Z ironicznym uśmiechem opuszcza ring, a publiczność żegna go heatem...

...:::Backtage:::...

.:Wywiad:.

Vickie Guerrero i jej gość... Cody Rhodes!

Vickie Guerrero: Na wizji pokazuje się teraz najpiękniejsza kobieta, która wie jak się ubrać, co to znaczy dobrze wyglądać! Moim gościem jest Cody Rhodes. Jakie to uczucie stać przy tak pięknej kobiecie jaką jestem?

Cody Rhodes: Twoje pytanie jest durne. Na Money in The Bank pokonałem Evana Bourne'a udowadniając, że Mnie nie powinno się skreślać! Jestem gwiazdą trzecią generacji i w przeciwieństwie do innych zawodników mam jakąś przyszłość w tej federacji. Pokonałem Evana Bourne'a dając wszystkim do zrozumienia, że Cody Rhodes zaczął marsz po najważniejszy tytuł w federacji! Nikt nigdy nie będzie tak utalentowany jak ja. Jestem najcharyzmatyczniejszą osobę z rodziny Rhodes'ów, a nawet na całym świecie! Cody Rhodes - wszyscy powinni przyzwyczajać się do tego nazwiska, bo niedługo ono będzie na ustach wszystkich!

Cody oddaje mikrofon po czym idzie wzdłuż korytarza...

Michael Cole: Ta wymiana zdań była bardzo nudna, jednak z lepszej strony pokazał się Triple H, który ma cele w federacji. Jak można było się domyślić pierwsza walka nudna i nie było w niej nic ciekawego...

Ric Flair: Była nudna czy nie. Mi się coraz bardziej robi cieplej i czuje się trochę mokry... Teraz zapraszam na kolejną walkę z udziałem Rhodesem. Jak zaprezentuje się ten zawodnik? Zobaczymy!

...:::Walka:::...

Walka #2

Single Match

Cody Rhodes vs. Santino Marella

Końcówka walki: Obaj zawodnicy się podnoszą i Marella wykonuje Neckbreaker. Cody dość szybko wstaje i chcę wymierzyć clothesline, jednak Santino zdążył się nachylić i po chwili wykonał hip toss. Włoch już przygotował Cobre, ale Rhodes wyprowadza kilka kopnięć, po czym wykonuje Cross Rhodes! Pin, 1...2...3! Rhodes wygrywa tą walkę...

Korytarzem podąża Hardcore Champion, John Morrison. Nagle zaczepia go... Christian

Christian: To niesprawiedliwe! To wszystko zostało rozegrane nie fair, John. Całą tą walkę dominowałem i pokazywałem, że jestem najcharyzmatyczniejszą postacią w całym tym show biznesie...

John Morrison: To Christian nazywa się rozsądne wykorzystywanie sytuacji oraz nie bez powodu Guru Doskonałości jest nazywany także Mistrzem Kontry! Wykorzystałem swoje umiejętności w walce z Tobą i długotrwałe treningi przyniosły Mi coś co należało się mojej osobie już bardzo dawno temu.

Christian: Co? Zastanów się trochę, John! To Mi się należy, jeszcze jeden match o pas Hardcore, ponieważ byłem zdecydowanie lepszy i nie oszukuj siebie. Po 18 latach dostrzegłem swoje błędy, jakim było obdarzeniem zaufania Peeps i z tym skończyłem. Zacząłem patrzeć w swoją przyszłość i w niej znajduje się... Hardcore Championship!

John Morrison: Przegrałeś właśnie dlatego, że nie dostałeś wsparcia, które miałem ja. To dla tych ludzi jestem skory poświęceń, walcząc tak w niebezpiecznych pojedynkach wykonując ekstremalne akcje, które wywołują spory dreszcz emocji wśród publiki. To oni Mnie wspierali przez całe życie. Dla nich jeszcze ostrzej i ciężej trenowałem by wyrzeźbić swoje ciało, by być jeszcze doskonalszym niż byłem. Teraz im za to dziękuję i właśnie w taki sposób się odwdzięczam tej wspaniałej publiczności!

Christian: Rozmawiałem z General Managerem, Steve Austin'em i podobno masz wziąź udział w Elimination Fatal Four Way'u. Tak więc skoro uwarzasz się za Guru Doskonałości to udowodnij mi to! Gdy zostaniesz wyeliminowany bądź przegrasz, dasz mi jeszcze jedną szansę, one more match!

John Morrison: Zgoda...

Morrison odchodzi od Christiana, który wygląda na lekko zdziwionego...

* Promo Masked Mana.

"Wszystko wydaje się bardzo łatwe. Wielu uważa, że stworzenie show jest bardzo proste, ale..."

Walka #3

Elimination Fatal Four Way Match

Wade Barrett vs. Hardcore Champion, John Morrison vs. Daniel Bryan vs. Batista

* Pierwszy wyeliminowany: Daniel Bryan! Został on odliczony do trzech po tym jak chybił dropkickiem, a Barrett wyłożył go na barki i wykonał The Wasteland

* Drugi wyeliminowany: Wade Barrett! Miał wyłożonego na barkach Morrisona, ale ten zdołał się ześlizgnąć i gdy jego oponent się odwrócił, Guru Doskonałości wykonał Nitro Blast, a to dało mu pinfall.

Końcówka walki: Wyczerpany Morrison zostaje okładany przez Animala. Ten jeszcze wykonuje mu kilka punchy, po czym dodaje running clothesline. Pin, 1...2., kick out! Batista lekcważąco uderza oponenta i ten wymierza mu kilka kopnięć, a dodatkowo dodaje Springboard Moonsault. Pin, 1...2., kick out! John Morrison podchodzi do narożnika i czeka na Batistę aż ten się podniesie... Animal wstaje i Morriosn wykonuje Nitro Blast! ... Spinebuster! Oh My Good! Ale kontra Batisty! Ten dostaje zastrzyku adrenailiny i po chwili wykonuje Batista Bomb! Przypięcie pozsotaje formalnością. Pin, 1...2...3! Batista wygrywa! Z ironicznym uśmiechem opuszcza ring, a Morrison obolały chwyta mikrofon...

John Morrison: Przegrałem... ale jedna porażka nie przekreśla tysiąca kolejnych zwycięstw! Christian masz to czego chciałeś... Ty i Ja o pas Hardcore podczas gali Extreme Rules!

...:::Biuro General Managera:::...

Kamera przeniosła się pod biura GM'a. Na fotelu siedzi SCSA, który popija piwko. Nagle wchodzi Orton.

Randy Orton: Steve Austin pijący piwo. Dlaczego ten widok Mnie w ogóle nie dziwi...

"Stone Cold" Steve Austin: Skończ Randy, bo zaraz możesz możesz zarobić Stunnera jak się nie uciszysz. Jak masz zamiar zawracać mi dupy i masz marnować mój czas to wypierdalaj!

Randy Orton: Nie nie! Mam sprawę i to dość ważną. Na Money in The Bank, Alberto Del Rio bezkarnie wkroczył po Mojej walce z Henry'm. To Ja chciałem pozbyć się tego olbrzyma, Żmija miała wpuścić Mu ostateczny jad, jednak Del Rio... On chciał zabłysnąć Moim kosztem!

"Stone Cold" Steve Austin: To co mam z tego powodu zrobić? Jesteś cipką i nie potrafisz załatwić swoich spraw sam?

Randy Orton: Chcę móc pokazać Del Rio kto jest lepszy. Kto tutaj jest drapieżnikiem. Del Rio musi być ukąszony.

"Stone Cold" Steve Austin: Za chwilę ten pierdolony dupek ma walkę z Evanem Bourne'm i wiesz? Rób co chcesz. Zostajesz sędzią specjalnym, a teraz zjeżdżaj mi stąd, bo dostaniesz Stunnera!

Randy Orton opuszcza biuro. Kamera się urywa...

Walka #4

Single Match with Special Refree - Randy Orton

Evan Bourne vs. Alberto Del Rio

Końcówka walki: Del Rio wymierza german suplex oponentowi i pinuje, 1...... Kick out. Meksykański Arystokrata zaczyna kłócić się z Randy'm i w tym czasie wstaje Evan. On jednak inkasuje Enzuigiri i kolejny pin, 1.2....., kick out. Bourne odskakuje, a Del Rio ponownie wdraża się w kłótnie z Ortonem. Evan Bourne dochodzi do siebie, wstaje i wykonuje kilka kopnięć, a na domiar tego, dodaje jeszcze Hurricanrane. Teraz dorzuca Standing Moonsault i zmierza na trzecią. Jest już na górze i... Air Bourne. Pin, 1.2.3! Evan wygrywa tą walkę, dość kontrowersyjnie!To jednak nie koniec. ADR wstaje i... RKO! RKO! Orton z uśmiechem na twarzy schodzi z ringu.

Kamera przenosi się na korytarz przez który idzie R-Truth...

R-Truth: Gdzie jesteśmy Little Jimmy? Nie. Według Mnie to jest jakaś wyspa białasów. Obojętnie gdzie jestem widzę białych ludzi i to nie jest jakieś złudzenie! Czuje się inny, wytykany wszędzie palcami, ale te białasy nie kierują się prawdą, która mnie wyzwoliła. Co? Znowu się mylisz...

R-Truth idzie dalej, ale nagle zostaje zaatakowany! Atakujący obija R-Trutha o ściany, a do tego dodaje jeszcze big boot. Kto to może być? Napastnik podnosi oponenta i wpycha go na ścianę i bierze do rąk krzesło. Wymierza kilka chair shotów, po których R-Truth pada na ziemie. Kim jest napastnik? To... to... Wade Barrett! To Anglik zaatakował R-Trutha. Rozstawia on stół i wynosi oponenta na barki i wykonuje The Wasteland! The Wasteland na stół. Barrett ironicznie się uśmiecha, po czym odchodzi...

Ric Flair: Woooo! Wade atakuje R-Trutha i z tego może być coś ciekawego. Zrobiło się naprawdę gorąco, a ja pocę się coraz bardziej.

Michael Cole: Orton pomaga wygrać Bourne'owi i jeszcze atakuje Del Rio po walce. Nie wiem dlaczego The Viper zaatakował Arystokratę. Przecież on może załatwić sobie, by Orton był zwolniony mając tyle kasy.

Ric Flair: Pieniądze nie są tu najważniejsze, jednak gdybym miał, kupił bym sobie jakiś antyperspirant, bo coraz bardziej się pocę... My zapraszamy na kolejną walkę - Kofi Kingston vs. Heath Slater.

Walka #5

Single Match - zwycięzca zdobywa title shota na European Championship.

Kofi Kingston vs. Heath Slater

Końcówka walki: Slater okłada punchami Kingstona i po chwili dokłada jeszcze Neckbreaker. Pin, 1...2., kick out. Kofi odskakuje, a Slater czeka aż jego oponent się podniesie. Tak się staje i... Heath inkasuje uderzenie w klatkę piersiową typową dla Kofiego. Akcja się powtarza, a Kingston jeszcze wykonuje Dropkick! Odbija się od lin i... Boom Drop. Czeka na Slatera, który inkasuje Trouble in Paradise! Pin, 1...2...3! Kofi wygrywa, Kofi będzie walczyć o European Title!

Korytarzem podąża The Miz. Nagle spotyka Steve'a Austina.

The Miz: Kogo ja tutaj widzę? General Manager we własnej osobie! Czyżby zapas piw już się skończył.

"Stone Cold" Steve Austin: What? O czym ty pieprzysz dzieciaku do mnie? Zaraz skopię Twoją dupę i na dodatek zainkasujesz jeszcze Stunnera!

The Miz: Wiesz kto przed Tobą stoi? The Miz. Gwiazda, twarz tej federacji we własnej osobie. Powinieneś to chyba zrozumieć, że jestem tak utalentowany. Gdy ja ciężko pracowałem wszyscy się obijali i przekonali się, że ciężką pracą można dojść niemal wszędzie. Teraz te osoby siedzą na widowni jedząc pop-corn i pijąc cole wiedząc, że ich życie zawsze będzie takie szare i dlatego buczą na mnie z zazdrości! Moim celem jest bycie na szczycie, a przypieczętuje to zdobywając WPW Championship!

"Stone Cold" Steve Austin: What? Co ty pierdolisz sukinkocie? Zaraz zarobisz Stunnera jak dalej będziesz tak gadał. Teraz zjeżdżaj mi, bo czas leci, a obowiązki wzywają!

SCSA odchodzi, a The Miz ironicznie się uśmiecha, po czym odchodzi w przeciwnym kierunku...

Walka #6

Tornado Tag Team Match

Dolph Ziggler & Christian vs. Kaval & Edge

Końcówka walki: Dolph Ziggler wyrzuca z ringu Edge'a i teraz, z Christianem atakują Kavala. The World Warrior inkasuje potężne punchy od obu zawodników, a po chwili Christian wykonuje Springboard Moonsault. Pin, 1...2., kick out. Kaval szybko wstaje i od razu inkasuje od Zigglera dropkick, a w tym czasie Capitan Charisma idzie na trzecią line. Już na niej się znajduje i wykonuje Diving headbutt! Mr. Perfection czeka aż jego rywal się podniesie i... Zig Zag. Pozostaje tylko przypiąć! Edge! Wślizguje się do kwadratowego pierścienia i wymierza back body drop Christianowi, a po chwili Ziggler inkasuje Edge-O-Matic, pin 1...2., liczenie przerywa Capitan Charisma, który wymierza punchy Edge'owi i dodaje jeszcze DDT. Pin, 1...2..,! Rated R Superstars odskakuje i walka toczy się dalej. Powoli podnosi się Kaval przy narożniku. Edge inkasuje teraz chopy przy linach, a Warrior jest już na nogach. Podchodzi do Zigglera i odciąga go od Edge'a. Wymierza mu punchy, po czym dodaje dropkick. Podcina jeszcze Christian, który wyrolowuje się za ring, a Rated R Superstars dochodzi do siebie i czeka na Mr. Perfectiona aż ten się podniesie. Kaval idzie jeszcze na górną line, a Dolph się podnosi i... Spear! Spear! Spear od Edge'a, ale to jeszcze nie koniec. Ghetto Stomp od Kavala, Edge przypina, 1...2...3! To koniec, po pięknej walce Edge i Kaval wygrywają!

Michael Cole: Co to było? Jak Steve Austin potraktował The Miza? To niedopuszczalne, by taki śmieć, tak traktował wielką gwiazdę jaką jest The Miz.

Ric Flair: The Miz wcale nie jest gwiazdą. Woooo. Gdybym wszedł teraz do ringu, taki spocony na pewno bym dał Mizowi w kość... Dostaliśmy bardzo fantastyczną walkę - Tornado Tag Team Match. Wygrywają Edge i Kaval, którzy zaprezentowali się lepiej?

Michael Cole: Lepiej? Walka cały czas dyktował Ziggler i przy jego boku walczył Christian. To oni powinni odnieść zwycięstwo... Zapraszamy do ringu, bo coś będzie się dziać.

Ric Flair: Woooooo!

.:Titantron:.

Na titantronie pojawia się zamaskowana postać mająca w swoim ręku walizkę. To Masked Man!

Masked Man: Przed... Nie to by było zbyt proste. Zastanawiacie się teraz, kto tutaj jest, z tej strony. Znam was doskonale, wy jednak nie macie zielonego pojęcia kim mogę być. Jest to zagadkowe, ale to wszystko co przygotowałem dla was będzie... Wielkim zaskoczeniem! Jestem osobą, której najmniej się możecie spodziewać.

.:Wywiad:.

Vickie Guerrero i jej gość - Alberto Del Rio

Vickie Guerrero: To znowu ja. Przecudna Vickie Guerrero, która swoim wyglądem upiększy to show. Moim gościem jest Alberto Del Rio, człowiek z kasą idealnie pasujący do kobiety mojego pokroju.

Alberto Del Rio: Z racji tego, że jestem dobrze wychowany nie będę obrażał ko... My name... My name is Alberto Del Rio i taki zacofany naród jak Ameryka powinna o tym już wiedzieć. Powinni wiedzieć, że Randy

Vickie Guerrero: Excuse Me! To ja tu gram główną rolę, a ty jesteś tylko otoczką. Ludzie chcą podziwiać mnie, ale jestem miłosierna i zadam tobie pytanie. W końcu na tym polega moja praca. Więc co sądzisz o Ortonie?

Alberto Del Rio: Randy, Randy... Ta osoba bez klasy, stylu pokazała mi jakim jest bezwartościowym człowiekiem. Udowodnił, że nie potrafi walczyć fair, a co najważniejsze, jego amerykańsie ręce dotknęły Meksykańskiego Arystokraty, w którym płynie szlachecka krew!

Vickie Guerrero: Już, już skończyłeś? Pięknie wyglądam, nie? Aa. Na to pytanie nie trzeba odpowiedzi. Skoro już nawiązałem o tym. To odpowiedz mi, czy zostawisz tak tą sprawę z Randy'm?

Alberto Del Rio: Spokojnie mógłbym wykupić tą federację albo sprawić, by Randy Orton został zwolniony, but isn't my destiny. My destiny... Moim przeznaczeniem jest pokonanie Randy'ego i prędzej czy później to nastąpi.

Del Rio już odchodzi, jednak na jego drodze staje Randy Orton!

Randy Orton: Hi Alberto. Dlaczego dzisiaj przegrałeś z Bourne'm?

Alberto Del Rio: Orton dla...

Randy Orton: Shut Up! Wymierzyłem ci sprawiedliwość, ponieważ ty zawsze musisz mieszać się w nie swoje sprawy... Rozwścieczyłeś tylko drapieżnika World Profesional Wrestling, który...

Alberto Del Rio: Który co? Randy nie bądź śmieszny, bo wiesz doskonale, że ze mną nie masz jakichkolwiek szans. Skoro o tym wiesz, to po co jeszcze chcesz rywalizować z Ekstelencją? Chcesz się tylko zbłaźnić, ale zarazem jesteś rządny walki z osobą, którą nigdy nie będziesz. Z człowiekiem mającym kasę, styl oraz królewskie pochodzenie. Zrozum to Randy, że jesteś nikim. Nigdy nie będziesz miał takich umiejętności, talentu i nieważne co byś robił. I tak tego nie będziesz mieć w sobie choćby dawałbyś za to ogromną cenę. Zapomniałem, że ty jesteś biedny.

Randy Orton: Pominąłeś Alberto jeden szczegół dotyczące twojej osoby. Obojętnie jaką byś dał kasę nigdy nie będziesz miał talentu, a wiesz co? Chętnie bym to Tobie udowodnił, z chęcią bym cię ukąsił, a także chętnie bym cię wyeliminował!

Obaj wymierzają się spojrzeniami, po czym Del Rio puszcza oczko Żmii i zostawia Go samego...

Kamera przenosi się pod szatnie zawodników. Obserwujemy idącego Kavala, który jest wyczerpany po swojej walce i wchodzi do swojej szatni. Otwiera drzwi, ale ktoś jest w jego szatni, ponieważ World Warrior otrzymuje uderzenie w twarz. Zaskoczony obrywa teraz punchy, a obraz się urywa...

Michael Cole: Atak na Kavala oraz wymiana zdań między Ortonem, a Del Rio. Liczę, że tego pajaca zaatakował ktoś charyzmatyczny, ktoś niesamowity... The Miz! The Miz is Awesome! Rozkręca się feud między Arystokratą, a Żmiją. Zobaczymy jak dalej się to potoczy i to wszystko związane z Masked Manem.

Ric Flair: Z minuty na minutę coraz bardziej się pocę i jest to spowodowane tymi emocjami, które tu panują. Czeka nas jeszcze walka wieczoru. Te emocje i pot? Nie chcę o tym myśleć... Woooo!

Main Event

Single Match

WPW Champion, John Cena vs. Triple H

Końcówka walki: John Cena wykonuje sitout hip toss. Przypina, 1...2., kick out. HHH odkopuje i od razu się podnosi. Inkasuje punchy od rywala i Hunter zostaje sprowadzony do narożnika. John Cena wykonuje jeszcze chopy, po czym przechodzi na środek ringu z oponentem trzymając go w DDT Clutch i wymierza irish whip i ten po odbiciu się od lin zainkasował kolejny sitout hip toss. Tym razem Cena wchodzi na trzecią i czeka aż jego rywal się podniesie. Po chwili Hunter znajduje się na kolanach, a Mr. Cenation wybija się w powietrze. Jest Diving Leg Drop, nie! King of Kings wspaniale unika tej akcji. John Cena zwija się z bólu, a HHH powoli się podnosi. Wstaje przy narożniku i podchodzi do oponenta. Wymierza mu kilka punchy, po czym dodaje suplex. Pin, 1...2.., kick out! Hunter nie zamierza się poddawać i atakuje dalej. Po uderzenie kolanem, podnosi rywala i wymierza mu silny irish whip w narożnik. John aż odbił się od niego, po czym zainkasował running necbreaker. Triple H ponownie "pomaga" wstać rywalowi. Posyła go na liny, po czym wykonuje Spinning Spinebuster! Szykuje się akcja kończąca Huntera. The Game czeka aż jego rywal wstanie. Cena jest na kolanach, a Triple H bierze jego głowę między nogi. Po chwili mamy Pedigree! Pozostaje tylko przypiąć, 1...2...3! Nie! Nie nie! John Cena zdążył odskoczyć, ale emocje. Sędzia pokazuje, że doliczył do dwóch. HHH zaczyna kłócić się ze sędzią. Ocknął się już John, wstaje. Hunter się odwraca, a Mr. Cenation wynosi go na barki! Szykuje się Attitude Adjustment! Jest! Udało się. Pin, 1...2.., kick out! Triple H odskoczył. Walka trwa nadal, ale emocje. John Cena jest lekko zniesmaczony, że nie udało mu się uzyskać pinfallu. Przeciąga HHH pod narożnik, po czym tam go usadza. Co szykuje Cena. Odwraca się od oponenta. W tym czasie wstaje The Game znajdując się nadal w narożniku. "Superman" bierze rozbieg i corner clothesline, nie. HHH się odsuwa i odbija się od lin i wymierza high knee. Cena aż ryrolował się z ringu. Łapie się za głowę, ale do niego dochodzi już Triple H. Obija głowę Ceny o co tylko się da - stalowe schodki, stół komentatorski, barierki. Sędzia już dolicza do "6", a w tym czasie Hunter dociska oponenta o krawędź ringu, po czym dokłąda jeszcze Suplex! Obaj są wyczerpani i sędzia ma już "8" HHH chce wrócić do ringu, ale John łapie jego nogę i uniemożliwia mu wejście do ringu! Sędzia dolicza do "10" i koniec pojedynku. Kończy się on remisem! Co to? To Edge! Rated R Superstars wybiega z trybun. Znajduje się za plecami The Game'a i zaczyna okładać go potężnymi punchami. Wrzuca go do ringu, a sam ustawia się w narożniku. Hunter powoli wstaje i inkasuje Spear! Spear!

Tym akcentem gala WPW schodzi z anteny...

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• lux

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• lux

lux 1 odpowiedź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...