Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - Marzec 2012

Wrestlerem marca 2012 powinien zostać  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca 2012 powinien zostać

• The Rock (RAW)
      38
    • David Otunga (RAW)
      29
    • Cody Rhodes (SmackDown!)
      37
    • Mark Henry (SmackDown!)
      3
    • Kurt Angle (Impact Wrestling)
      2
    • Robert Roode (Impact Wrestling)
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kurt Angle jest, bo ktoś być musiał, ale oczywiście na zostanie wrestlerem miesiąca nie zasłużył. Feud z Hardym jest cholernie sztampowy, nieciekawy, a powód dla którego się toczy - głupi. Co prawda ich walka na PPV była całkiem fajna, ale to i tak zdecydowanie za mało.

Bobby Roode teoretycznie był bardzo fajnym heelem i w sumie to, co stało się po ostatnim PPV od Dixielandu mogło być całkiem fajne, jednak w praktyce wyglądało raczej żałośnie. W ogóle gość wygrywa wszystko będąc cipą niemal równą Bryanowi, choć moim osobistym zdaniem nie powinno tak być. Na niego więc w tym miesiącu też nie zagłosuję.

Przenosimy się do drugiej federacji, a tam... Mark Henry? Cóż, jego nominacja przepięknie obrazuje poziom, jaki prezentuje Smack, niestety.

Rhodesa się oczywiście bardzo fajnie ogląda, ale to chyba nie jest żadna nowość. Ogólnie wrestlerem jest cholernie dobrym, tylko... nic szczególnego w tym miesiącu moim zdaniem jednak nie zrobił. Brakowało mi chociażby jakiegoś małego pierdolnięcia z jego postacią w roli głównej. A jego walka z Showem na WrestleManii też średnio mnie interesuje, co również chyba pokazuje jak marny build-up był pod nią robiony przez WWE. Summa summarum - sorry, Cody.

A zatem ostał nam się Rock i... Otunga. Nie wiem czy to znowu jakaś nowa moda na forum, czy może ja już nie nadążam za tokiem myślenia co poniektórych, ale kim do cholery jest Otunga?! Wszyscy mówią tu o jakimś tajemniczym postępie jaki poczynił, choć prawdę mówiąc ja takowego nie zauważyłem. A nawet jeżeli, to był on zdecydowanie za mały, by go jakkolwiek odnotowywać. I tak, dalej będę się upierał, że na miejscu Davida powinien się znaleźć chociażby taki Cena.

Jedyną zmianą jaką odnotowałem w jego postaci jest to, że mam ją jeszcze bardziej w dupie niż przedtem. A to dlatego, że znaleziono dla niej w miarę odpowiednie miejsce przy Laurinatisie, które w gruncie rzeczy z wrestlera pozbawionego jakiejkolwiek charyzmy, talentu i umiejętności... zrobiły wrestlera pozbawionego jakiejkolwiek charyzmy, talentu i umiejętności, który chociaż nie wkurwia ich brakiem aż tak bardzo jak jeszcze parę miesięcy temu. Jest kapitanem swojej drużyny na WM'ce? A czy to nie pokazuje przypadkiem jak smutna jest ta walka (która teoretycznie ma zadecydować o przyszłości obu brandów!)?

Otundze mówię stanowcze "NIE".

A więc oddaję swój głos na Rocka. Oczywiście zaraz rzuci się stado pasjonatów ze słownikiem w ręku i przytoczy mi tutaj znaczenie słowa "wrestler", choć tak naprawdę w amerykańskim mainstreamie wystarczy tylko parę emocjonujących segmentów, by się cholernie wyróżnić - nawet bez stoczenia choćby jednej walki w ringu. Dwayne pokazywał się regularnie tydzień w tydzień na każdym RAW w marcu i to głównie na niego cała publika czekała. Owszem, nie każdy segment urwał wszystkim jaja, jak parę dość wymagających osób z tego forum się spodziewało, ale obiektywnie rzecz biorąc - to dalej była cholernie dobra rozrywka. I w tym zestawieniu nominowanych osobiście nie widzę dla Johnsona jakiejkolwiek sensownej konkurencji.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Badu

1

• jakub97sc

1

• MJ

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dżizus, o kurwa, nie wierzę... David Otunga nominowamy i do tego ma jeszcze spore szansę na zwycięstwo... jeszcze parę miesięcy temu wydawałoby mi się, że coś takiego jest niemożliwe...

Ogólnie nie głosuję na tego, co robi największe postępy. Głosuję na tego, kto najbardziej błyszczał w danym miesiącu. Stąd głos na The Rocka (chodź trochę dziwne jest nazywać wrestlerem miesiąca kogoś, kto nie stoczył żadnej walki 8) ). Tuż za nim uplasował się Robert Roode, jednakże TNA strasznie spieprzyło sprawę co do sposobu jego wygrania nad (Insane) Iconem.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zastanawiałem się nad Rockiem, ale skoro nie był tu nominowany Cena, który wg mnie wypadał w tym miechu ciekawiej niż Peoples Chamion, to głosowanie na Johnsona byłoby jakieś takie nie hallo, jak dla mnie.

Głos leci na Cody'ego, który jest obecnie najjaśniejszym punktem Smacka i przepięknie ośmieszał Showa (oraz promował ich walkę przed WM-ką) podczas gal. Poza tym Rhodes jest coraz lepszy na majku i jego speeche są jednymi z lepszych jakie można usłyszeć obecnie na Smackach.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Chciałem oddać głos na Otungę, ale jednak wybrałem The Rocka. Może i faceta nie lubię, może nie jaram się nim aż tak, ale jednak proma w tym miesiącu miał bardzo dobre, budowały feud z Ceną i za to ma mój głos.

Głos na Rockiego. Z braku innych konkretnych kandydatów. Nikt nie błysnął, a nominacja Henry'ego ze Smacka, to kiepski żart.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Styl:  Jasny

Oglądałem tylko dwa RAW w tym miesiącu, ale wystarcza mi to, żeby oddać głos na Rocky'ego. Świetnie się bawiłem podczas jego koncertu. Zdecydowanie jeden z lepszych segmentów w ostatnim czasie. Roode, którego jako jedynego brałem jeszcze pod uwagę przy ustalaniu głosu, dalej mnie nie zawodzi, ale nie miał aż tak wielkiego i godnego zapamiętania momentu, jak Dwayne.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Dziwne pomysły macie.

Nie bardzo rozumiem, na jakiej podstawie w tym zacnym gronie jest Otunga, a nie ma np. Daniela Bryana, Jerricho czy Ceny. Od Otungi już nawet Rydera bym tu bardziej widział.

Głosy z TNA też jakiś dziwne. Feud Angle'a z Hardym jest bezbarwny i nie wiem na jakiej zasadzie wyprzedził on Ariesa, Storma czy nawet Magnusa, który wg mnie robi spore postępy.

No ale jak mam wybrać:

Cody Rhodes - To jaką on generalnie drogę przeszedł od bezbarwnego pizdka z teamu z Hollym a potem Tedem do obecnej postaci mnie wciąż zadziwia. Feud z Show'em prowadzi na bardzo fajnym poziomie.

213559901458cecbdd39123.jpg

Jak user wyżej, oglądałem tylko RAW (i to jeszcze na przewijaczu :lol:), bo tak bardzo męczący i odrzucający stał się produkt serwowany przez WWE. Z braku laku, głos na Rocka.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Mimo, że The Rock nie pojawia się regularnie to w marcu zasłużył na tytuł wrestlera miesiąca. Jego proma oraz segmenty z Cena były na bardzo dobrym poziomie.

A tak po za tym to nominacje Davida Otungi przewidziałem, w poprzednim raporcie miesiąca :P

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Rhodes. Genialny marzec w jego wykonaniu, świetna praca w feudzie z Showem, ośmieszanie olbrzyma. Murowany triumfator w marcu, przynajmniej dla mnie.

Nie zastanawiajac się spośród typów, które tutaj mamy chyba zdecyduje się zagłosować na pana David "A-Flask" Otunga. Podoba mi się jego styl i sposób promowania, zmierza w dobrym kierunku.

Trudno było mi wybrać między Cody Rhodes a David Otunga.Ale mój głos leci na David.Ponieważ Cody był w tam tym roku wrestlerem miesiąca.A Otundze może sie już to więcej nie zdażyć.Myślałem też nad The Rock ale on przezwyczaił mnie do wielkich promo a te przed WM były takie sobie.Mark Henry był dopry w tym miesiącu ale to nie wystarcza.TNA wcale nie oglądam.
Best in the Wordl-CM Punk

1855145024fc2400c44fd2.jpg

Miałem trudny wybór: Rhodes czy Rock, ale jako, że za Dwaynem zbytnio nie przepadam mój głos oddałem na Cody'ego. W ciekawy sposób upokarzał Big Showa i zaprezentował kilka dość fajnych prom.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Rock - zdecydowanie to on zasługuje na to wyróżnienie, dobrze podpromował walkę i z pośród obecnych kandydatów to on najbardziej przyczynił się do zostania wrestrelem miesiąca.

W przyszłym miesiącu zagłosuje na Otunge bo na wrestlemanii pojawił się z nowym termosem a to duży postęp w jego karierze.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Głos idzie tutaj na The Rocka. Świetna podbudowa w promach z Cena,komediowe lekcje historyczne ,dużo poważnych słów ,które podkręcały Wrestlemanie.

Raw kręciło się przy jego feudzie z Johnem i zasługuje na to wyróżnienie .Trochę powagi i żartów,ale proma były solidne no i oczywiście koncert Rocka ,który również był świetnym segmentem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...