Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - Marzec 2012

Wrestlerem marca 2012 powinien zostać  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca 2012 powinien zostać

• The Rock (RAW)
      38
    • David Otunga (RAW)
      29
    • Cody Rhodes (SmackDown!)
      37
    • Mark Henry (SmackDown!)
      3
    • Kurt Angle (Impact Wrestling)
      2
    • Robert Roode (Impact Wrestling)
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

The Rock - w marcu miał bardzo ciekawe proma i segmenty. Chociaż czasami mogło wydawać sie, że Rock stracił coś ze swojej formy, to chwilę później sam rozwiewał te wątpliwości. Nie było to, co prawda to samo, co Rock prezentował przed opuszczeniem WWE, ale i tak wniósł pewien powiew świeżości.

David Otunga - Gdyby ktoś - w trakcie pierwszego sezony NXT- powiedział, że David będzie czołową postacią jednej z bardziej promowanych walk WrestleManii - nikt by w to nie uwierzył. Marzec pokazał, że jest to możliwe, a Otunga wyraźnie zyskuje w oczach zarządu nie tylko dzięki związkowi z jedną z bardziej znanych piosenkarek i aktorem, Jennifer Hudson.

WWE SmackDown

Cody Rhodes - marzec na SmackDown! należał do Cody'ego Rhodesa. Nie bez przesady należy napisać, że jest on w tym momencie najbardziej docenianym i promowanym uppermidcarderem w całym WWE. To on otrzymał walkę singlową na WM, a nie Dolph Ziggler czy Miz. To właśnie młody Rhodes ostro naśmiewał się z Big Showa, przy okazji odnosząc zwycięstwa na tygodniówkach.

Mark Henry - Może już nie mieć złota na ramieniu, ale szturmem wdarł się do składu drużyny Laurinaitisa i wciąż pokazuję, że jest siłą z którą należy się liczyć.

IMPACT WRESTLING

Robert Roode - Dzielnie dzierży najważniejszy pas TNA. Na PPV pokazał, że jest heelem pełną gębą. Upokorzył Stinga oraz Dixie Carter.

Kurt Angle - Jedna z czołowych postaci TNA. Program z Jeffem Hardym może nie był tak dobry, jak ten pierwszy, ale na pewno to właśnie dzięki Kurtowi można było go oglądać. Dodatkowo świetne proma złotego medalisty.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - marzec 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Badu

1

• jakub97sc

1

• MJ

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Na mój głos jest kilku kandydatów Otunga, Cody oraz Roode. Ale Rock nim nie jest? Dlaczego? Ano dla tego, że skoro DB i Sheamus zostali wycofani, a dzięki tym dwóm pozostali mieliby coś do wyboru. Tak to z góry znane jest to, kto zostanie wrestlerem miesiąca. David rozwinął się niewyobrażalnie w tym miesiącu i to do tego stopnia, że jego postać mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie nawet go lubię. Podczas walki z Ex-Dominatorem The Corre wyłącznie on wrzucał się mi w oczy, z resztą i walce z Kofim również. Reszty uzasadniać nie muszę... Ostatecznie oddaję głos na Roberta!

i wciąż pokazuję, że jest siłą z którą należy się liczyć.
Należy pamiętać, że w przypadku walki z Cenationem jest to niemożliwe... :wink: Gdyż czysto jobbnął po trzech ruchach od Jasia, a przecież był mistrzem WHC.

Ciężko było wybierać, lecz według mnie wrestlerem miesiąca powinien zostać Cody Rhodes, w całości kupuję jego program z Big Showem, jak i mam nadzieję, że obroni pas na WM, po czym będzie się piął w górę jeżeli chodzi o długość posiadania pasa I.C.

15748232154f441789616de.jpg

Mój głos poleciał na młodego Rhodesa, choć na głos zasługiwał ktoś kogo tu nie było. John Cena. Nie pamiętam, kto w RM zaproponował Otungę za Cenę, jednak wiem, że racji nie miał. Rhodes dostał jednak głos za dobre prowadzenie feudu z Grubciem, ośmieszanie go oraz nawalanie rękawicami bokserskimi.

1161423919541b3db89050d.jpg

Nigdy nie myslalem ze to zrobie, ale glosuje na Otunge. Na Rocka nie mozna glosowac bo on nawet nie mial walki ... Mark Henry czesto przegrywa, Cody pokazuje sie dobrze ale nie wyskoczyl tak jak Otunga w marcu. Robert Roode tez nie wyskoczyl w marcu jak w innych miesiacach. Jedynie Kurt Angle moglby byc rywalizacja dla Otungi, ale Angle co chwile ma feudy itd. a Otunga nie, wiec glosuje na Otunge.

David Otunga i jego termos. Tak powinna brzmieć ta nominacja, bo mąż Jennifer Hudson mógłby nie mieć palca u ręki albo jeszcze jakiejś innej ważnej części ciała, ale bez tego artefaktu jakoś nie mógłbym sobie go dzisiaj wyobrazić. Całość uzupełnia sweterek i gustowna mucha (najlepiej jak jest pod kolor termosu). Gość nigdy jakoś specjalnie mnie nie ziębił ani nie grzał. Często ścierał się z krytyką, ale ja sam podchodziłem do tematu na zasadzie "Mam go gdzieś". Dzisiaj jest świetnym uzupełnieniem dla Laurinaitisa i widać, ze dobrze czuje się w tej roli. Taki podnóżek jaki każdy szanujący boss powinien mieć. Montgomery Burns ma swojego Smithersa, John Laurinaitis ma swojego Davida Otungę.

14453752125651e0a536c69.jpg

Szału ni ma... Henry... Otunga... No ale WWE Jest jakie jest. Z racji że nie oglądam TNA wybór pomiędzy Rockiem a Codym. Nie przewinąłem żadnego segmentu rocka , a do tego spodobał mi sie koncert. Cody jest faktycznie promowany ale na kim... WrestleJobber? Gdyby to był ktoś lepszy dałbym Codyego bo to na kim zyskuje push zawodnik ma znaczenie i wiem, zaraz odezwie się "stara gwardia" jakoby Byk Szoł był legendą itp... Ok niech sobie będzie długo w tym biznesie, niech będzie "legendą" ale nie na WM. Na WM jest nikim i nikim zostanie. Gdyby cody był tak promowany jak jest na Byku, ale np w okresie Summer Slam czy TLC byłoby ok. Ale i tak wszyscy wiedzą (też dzięki pasowi IC) że byk szoł jobbnie. A Rocky wziął na celownik twarz WWE. Można powiedzieć że "wypromował" on Cene na cytuje z tego forum: "Najlepszego mówce", "Najwięcej zapierdalającego", "Wrestlera Legendę", "Naprawde dobrego ringowo zawodnika". Może był taki, ale od kiedy pojawił się ktoś kto go przyćmiewa, ludzie przestają hejtować a zaczynają lubić. Trudno. Rocky. Za to że jest. Nawet jak go nie będzie ważne że jest teraz. W końcu to on walczy w One in a Lifetime.

5542686014f03292532907.jpg

Głos zdecydowanie na People's Champa. Nie ma tu nic do rzeczy sentyment, po prostu Rocky miażdżył swoimi segmentami (co prawda, nie wszystkie były wybitne). Podczas tej drogi do WM-ki naprawdę poleciało kilka zabawnych perełek, które będę wspominał jeszcze długo po największej gali roku. Zresztą za samom lekcje historii czy koncert powinien wyłapać zwycięstwo.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

A ja tam zagłosuję na Otungę ^^ Od pewnego czasu jego postać mi się strasznie podoba. David wyrasta na czołowego heela i mając obok siebie Laurinaitisa powinien niedługo powalczyć o pas US zwłaszcza, że można powiedzieć, że ma jakby feud z Santinem. Osobiście i tak wolałbym Camacho za to, że "ładnie prowadzi rower" :twisted:

• Reputacja:   1

Finally! The Rock has my vote :D Dwayne wykonywał dobrą robotę przez cały marzec, usłyszeliśmy też kilka naprawdę ciekawych prom w kierunku Ceny (np słynna piosenka o Jasiu która rozbawi nawet największego ponuraka ;) ) Ogólnie głos mu się należy nie tylko za to co zrobił w marcu ale także za całokształt kariery :)

But, if you think that Rock did not deserve to vote.... It doesn't matter what you think!!!

Ja głosuję na Davida Otungę .

Chociaż on akurat do moich ulubieńców nie należy to myślę , że to A-List powinien zostać najlepszym wrestlerem minionego miesiąca według Attitude .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

David Otunga - Jeszcze kilka miesięcy temu uznałbym go za jedną z najbardziej bezbarwnych i nudnych postaci w WWE. Obecnie nabrał barw, dużo się z nim dzieje i mogę uczciwie powiedzieć że raw w marcu kojarzyło mi się w dużym stopniu z Davidem.... i jego termosem.

Fajne uzasadnienie dla Otungi, w nie ma praktycznie nic o jego osiągnięciach z marca. Dla mnie to nadal kompletne nieporozumienie. Moja teoria jest taka że Otunga dostał nominacje nie dlatego że był dobry, tylko dlatego że nie był tak koszmarnie zły jak wcześniej. Ktoś może powiedzieć że w takim razie poczynił postęp. Dla mnie to bzdura która może doprowadzić (już doprowadziła) do sytuacji kiedy low-carder którego było więcej niż zwykle przegoni Main Eventera który prezentował wysoki poziom, ale nie podskoczył wyzej.

Po za tym ja wszystko rozumiem, ale głosowanie na niego? Kiedy w obwodzie jest Cody czy Rock? Rozumiem że to taki żart z okazji prima aprilis... :?

Głos na Cody'ego, które jest absolutnie najjaśniejszą postacią SD już drugi misiąc i w wiekszości to on stworzył dobry feud z Big Showem.

Edytowane przez Kaktus.

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

David Otunga - ostatnio polubiłem gościa, chociaż zawsze był mi bardzo obojętny. Od czasu kiedy pokazuje się z Acem, czyni stałe postępy. Jego postać przebija się na RAW, a w takim towarzystwie o to nie łatwo. Otunga powinien jak najdłużej być w tej roli, bo sprawdza się w niej znakomicie. Nie oszukujmy się, gdyby nie to, David walczyłby na Superstars z kimś pokroju Gabriela.

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...