Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Attitude Mówi o Road to WrestleMania (Vercyn, N!KO, h

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Przedstawiamy kolejny Raport Miesiąca połączony z Attitude Mówi 82. Tym razem w składzie ponownie bez Ghostwritera, ale za to z Schoopem omówiliśmy Road to WrestleMania. TNA poświęciliśmy bardzo mało czasu i skupiliśmy się na tym "gorącym" okresie w federacji Vince'a. Wzięliśmy pod lupę kartę WM28, oszacowaliśmy pot...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-raport-attitude-mowi-o-road-to-wrestlemania.html
https://forum.wrestling.pl/topic/29490-raport-attitude-m%C3%B3wi-o-road-to-wrestlemania-vercyn-nko-h/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Kaktus.

2

• Bever

1

• maciejex

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Wersja mp3 pojawi się jutro tak, jak zapisane jest w newsie.

Ewentualne zastrzeżenia przy odsłuchu (N!KO słychać w jednej słuchawce, a pozostałych w drugiej) można pomijać. Wiemy o tym :)

Przyjemnego słuchania...

Kurde, a ja dopiero co miałem problemy z słuchawkami właśnie takie że było słychać raz w jednej raz w drugie słuchawce i myślałem że znowu się coś spieprzyło... :lol: Dobrze że odwiedziłem temat...

Troche szkoda pominięcia TNA. Wiadomo że RtWM i w ogóle sporo do gadania, ale ogólnie mozna było dać te 15 minut chociaż. Wiedziałbym przynajmniej co tam się dzieje, poza 3 obejrzanymi pojedynkami na PPV...Szczególnie że za miesiąc będzie omawianie WM, tego co po niej i pewnie miejsca na TNA wcale nie bedzie więcej

Fajne teksty przy omawianiu nominacji do wretlera miesiąca. "Nie, bo to się skonczy zaraz Ortonem, no" powaliło mnie...Swoją drogą może i Bryan nie prezentował się ostatnio jakoś super, ale na bezrybiu jakim jest SD i rak ryba. No i nominacje dostaje Otunga, przewija się gdzieś Santino a nikt się nawet nie zająknął o Chrisie i Punku? :? Dla mnie to troche śmieszne, ale już nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu...

No i nominacje dostaje Otunga, przewija się gdzieś Santino a nikt się nawet nie zająknął o Chrisie i Punku? Dla mnie to troche śmieszne, ale już nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu...

Feud Chrisa i Punka jest oceniany przez większość (i chyba przez wszystkich biorących udział w audycji, choć oczywiście mówię teraz tylko za siebie) raczej za porażkę. Dostał za mało czasu, za mało konfrontacji twarzą w twarz i generalnie trochę rozczarował (był w ogromnym cieniu zarówno Rocka i Ceny, jak i HHH, Michaelsa i Takera). Dlatego nawet nie brano tej dwójki pod uwagę przy nominacji do Wrestlera Miesiąca, pomimo, że oczywiście obaj są genialnymi zawodnikami.

Ja jako jedyny się opierałem przy Santino i Otundze i dalej uważam, że mimo wszystko wybranie Ceny byłoby o wiele bardziej adekwatne (proponowałem też Triple H'a, albo chociaż Shawna, bo feud o streak też jest fajnie prowadzony) niż... Otungi, co by nie było. Podobno David poczynił jakieś postępy, choć ja szczerze mówiąc nie zauważyłem i z pewnością jego postać nie była w minionym miesiącu w żadnym stopniu jakkolwiek ważna na RAW. No ale jako, że panuje u nas demokracja, to zostałem przegłosowany :wink: .

Ciekaw jestem tylko jak Vercyn uargumentuje jutro w ankiecie jego nominację, naprawdę :twisted: .

No właśnie, ja też postępów nie stwierdziłem, jak Otunga był tylko gościem latającym z termosem tak jest, i jak już koniecznie towarzystwo, niesłusznie jak dla mnie, nie chciało wybierać Ceny, to ta dwójka, mimo że nie pokazując pełni możliwości i zepchnięta w cień powinna sie przynajmniej przewinąć w propozycjach...

A uargumentowanie Otungi może być ciekawe, a myślałem że to z Henrym będzie problem... :twisted:

Koniec był uroczy - polecam wszystkim przesłucham całość, kawał dobrej roboty.

• Urządzenie:  Windows

A uargumentowanie Otungi może być ciekawe, a myślałem że to z Henrym będzie problem...

Z Henrym bedzie trudniej. Otunga z ogorka stal się postacią, na ktora - o zgrozo - WWE moze w przyszlosci postawic wiecej. Eksponowanie jego fizyki robi wrazenie, a on sam nie jest jakims mikrofonowym tępakiem.

Czy w tej federacji potrzeba więcej? :???:

Link: http://www.attitude.pl/media/Attitude_Mowi_82.mp3

• Reputacja:   1

Bardzo dobry raport. Właśnie byłem ciekawy kogo i dla czego będziecie nominować do Wrestlera Miesiąca. Może i jakiś kandydat jest, ale po tym miesiącu według siebie samego nikt się jakoś w marcu nie wyróżnił. N!KO wyjeżdżający z Drew McIntyre'm :twisted: Ale to jak już jest Rocky nominowany, to rzecz jasna znany jest już wrestler miesiąca. No bo szczerze to nie ma wśród pozostałych kogoś kto mógłby z nim konkurować o to miano... Bryan został niestety wycofany a tylko on mógłby jakoś konkurować z Rockiem o głosy. Otunga jak najbardziej. Dobrze, że został nominowany, bo i według mnie bardzo się rozwinął. Skoro już zostałem wymieniony i dzięki za to :) To w takim razie poleciłbym jeszcze oglądnięcie i wysłuchanie chociaż conajmniej jednego Proma w wykonaniu McGillucutty'ego, który daje rade. Ale w ringu, jak to w ringu postępów na razie w tym nie widać. I właśnie nie wiem jak to jest, że niektórzy nie oglądają NXT i Supestars o czym mówiliście, gdzie oni się pomału rozwijają a już z miejsca ich skreślacie, bo np. dajmy przykład 2/3 miesięcy temu nic nie pokazywali, bo nie mieli na to szansy Szkot, Młody Perfect i Tyson. W przypadku Młodego Perfekta chyba jeden miesiąc temu. Fakt faktem, ale tutaj się zgodzę, że nie ma on wizerunku na wielką gwiazdę o czym chyba Vercyn i N!KO wspomnieliście, ale na Mid Carda mógłby dać radę właśnie z jego promami. No, ale też go jakoś specjalnie nie wyróżniam, bez przesady :wink: Jedno czy tam dwa zdania na temat jego dobrego proma nie jest to tym, że go co post wyróżniam.

Zakończenie jest najlepsze :twisted:

Edit1: Aha i obym zapomniał chciałbym ujrzeć pracę w wykonaniu hadaszyszka o wrestlerze miesiąca. Było to bardzo dobre i szkoda, że już nie robi tych filmików.

• Urządzenie:  Windows

Co do wyborów wrestlera miesiąca, to zgadzam się z wyborami N!KO. Jak najbardziej podobają mi się wybory takich osób, które rozwijają się, które zrobiły coś lepszego w miesiącu i nie eliminowanie wyboru tych osób, bo ogólnie są słabi (tak jak tutaj Otunga).

Powrót A-Traina? Ja znam go tylko z gry WWE RAW i wiem, że był mistrzem Tag Team w Japonii z Tomko. Z oceną czy dać mu push, czy tylko zrobić niszczyciela, którego potem podłoży się komuś lepszemu, to pozostawię do czasu, gdy zobaczę go w ringu, gdy zobaczę jaki jest w nim aktualnie potencjał.

O WMce nie będę się wypowiadać, bo opiszę to wszystko za jakiś czas w odpowiednim temacie.

Wczoraj byłem taki nieogarnięty że jak odsłuchałem raport miesiąca a dzisiaj AM to dopiero po pół godzinie waszej rozmowy gapnęłem się że to to samo. :|

Fajny raport-AM, a końcówka rzeczywiście świetna.

Lord Tensai pojawi się na dwóch PPV w walce z którymś z czołowych face'ów (przy odpowiednich chantach małej części publiczności), przegra z nimi, a trzy miesiące później będzie jobbował Zackowi Ryderowi, albo będzie ośmieszany przez Santino. Ale przynajmniej będzie coś nowego i innego.

Co do braku przeciwnika do feudu z Punkiem na RAW, widzę tutaj przedraftowanego Cody'ego Rhodesa. Będzie on mógł się wprawiać w main eventach, może zdobędzie nawet pas, a walki z pewnością obaj wykręcą bardzo dobre.