Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

tak
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

http://i39.tinypic.com/351hj5c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Sens życia według Monty Pythona. :) :) :) :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Zastanawiałem się długo i jako twórca tego tematu postanowiłem dokonać jednej bardzo ważnej zmiany. Wiem, że to może być trochę uciążliwe, ale od tej pory wrzucamy screeny własnej roboty, wyraziste tak jak do tej pory, bez żadnego przesadnego poziomu trudności. Ostatnio w tym temacie uaktywniły się osoby, które odgadują absolutnie każdą zagadkę(może rzeczywiście wszystko wiedzą, nie odbieram im tego), ale wolę ten temat zabezpieczyć przed funkcją szukania obrazem w google, która staje się coraz bardziej popularna i tutaj na forum też zauważyłem, że ludzie z niej korzystają co z czasem może popsuć całkowicie najlepszy quiz na forum(skromnie). Co o tym myślicie? Myślę, że każdy ma na swoim dysku sporo filmów i każdy przed wrzuceniem oceny na Filmweba czy to przed napisaniem jakiejś recenzji może zrobić screena i wrzucić tutaj jako zagadkę, a dopiero potem opisać film. Opcji jest wiele i przed wrzuceniem mojej nowej zagadki chciałbym zapytać jak się na to zapatrujecie?

Z tego co pamiętam chyba tylko jednego screena wrzuciłem z neta, resztę z dysku, ale jak teraz sprawdzam to bez problemu można je przez Google ogarnąć. Jasne, że dobry pomysł, film do zrobienia screenu zawsze się znajdzie, ale nie wyzbędzie się popularności takich w Internecie.

osobiście jestem przeciw tej inicjatywie. Uważam, że lepiej jest, chociażby skopiować obrazek z internetu i potem wkleic go na jakąś stronę z własnego dysku, niż wykonywać własnego screena. Wiąże się to z tym, że musimy wkleić screen z filmu, który aktualnie mamy na komputerze, ale jeśli mam ochotę dać obrazek z filmu, który oglądałem już jakiś czas temu, a z dysku go wyrzuciłem, to nie mam takiej opcji. Owszem, być może szukanie obrazków w google jest głupie i lamerskie, ale wydaje mi się, że mało kto to robi, gdyż niszczy to przyjemność ze zgadywania. Głos na "Nie".
Dwa razy się zastanów, zanim poczęstujesz się miodem podanym na ostrym nożu.

2349695364ab77fee2b70b.jpg

Trudno mi opowiedzieć się zdecydowanie po którejś ze stron.

Przecież quiz to zabawa, więc co za frajda sprawdzać screena przez google? Prawdę mówiąc, nawet nie wpadło mi to na myśl.

Z drugiej strony, skoro jest podejrzenie praktykowania takiego procederu i jest chęć się jego wyeliminowania, to całkiem rozsądne jest by używać własnych screenów.

Podsumowując, myślę, że można pozostawić obecną formę, z zaleceniem by wrzucać własne screeny.

• Reputacja:   284

Podsumowując, myślę, że można pozostawić obecną formę, z zaleceniem by wrzucać własne screeny.

Też jestem za taką opcją. Postawmy na dowolność - jeżeli ktoś będzie chciał, niech wrzuca screena (utrudni robotę ewentualnym oszustom :D ), jeżeli nie - niech kopiuje obrazek z netu. W końcu to tylko zabawa, jeżeli ktoś cheatuje i ma z tego podjarkę, że taki jest dobry - pozostaje tylko współczuć :roll:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

No to wierze w ludzi tak jak Wy i macie wreszcie zagadkę, bo oczywiście ciągle zapominam. :roll:

http://i40.tinypic.com/25hfg2g.jpg

The Milk of Sorrow/ Gorzkie mleko

Fuck You! Jedziesz. ;)

Ha, ha, ha!

Akurat niedawno oglądałem :)

http://img442.imageshack.us/img442/1497/27457351.jpg

Też nie dawno oglądałem ten film ;)

Wild Target

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 031 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 104 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 591 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 888 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 10 Data: 29.04.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Okayama, Japan Arena: Okayama Convention Center Mamakari Forum Convention Hall Publiczność: 725 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • PTW
      Sędzia Klaudiusz i Sędzia Herno postanowili oficjalnie sprzeciwić się poczynaniom Arkadiusz Pan Pawłowski i Dawid Puncher Seńko... ale chyba inaczej sobie to wyobrażali... Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Przemk0
      Wjechała dokładna mapka.
    • CzaQ
      Do czego mnie zmuszacie? Musze oglądać i opisywać RAW   - Gale otwiera nowa stajnia, tylko Sashów (koniów) brak Ciekawie Syf wygląda z tymi oksami :    Eeee, yyyy... naprzeciw wychodzi... Sami Zayn. Czekajcie. Chcecie powiedzieć, że gość, który pokonuje Rzymka I Pancura na WM ma zmierzyć się z gościem, którego nawet nie przechodzi mi przez gardło nazywać main eventerem, który nawet nie wystąpił na największej ze scen?   Złam go Bronn!    - Ellen Ripley wychodzi. Aha, ma walkę z lasią z NXT, której nawet nie dali wejściówki? Ciekawe kto wygra  Pojawia się też Żulia oraz IYO.  Czuje Teddy'ego Longa... hola hola tag team pleja!    - Wchodzi Wolverine. No ja Cię pierdole.. przerywa Gey Uso. Czyżby Paulinek walczył o pas WHC? Naprawdę ten pas upada coraz niżej.  - New Day się pojawia. Spodziewam się Big E w końcu. Za to wchodzą bliźniacy - JD Bighead oraz Fińczyk. Oraz Wikingowie. A, mistrzowie komentują, a JDay z Whore Raiders walczą, być może o miano pretendentów. Długa walka. Penta się wpierdala i przeszkadza Sądownikom. Wikingowie wygrywają i zasługują na rewanż, a Pęto zahacza o zemstę na JDay.    - Becky już nie taka ruda, bardziej ciemny blond. Lyra <sex> wychodzi i wygarnia nowo-sturnowanej.    - Chad wspiera Ivy Nile w walce z NXT women championką Stefcią. Nie mylić ze Stefcią Makmen. Mistrzyni musiała wygrać żeby się pokazać na nowej tygodniówce.    - Gunther zawieszony, Pat go wyzywa, a Aldis ma propozycję. LOL mamy walkę na Backlash następną.    - Seth ponownie w ringu, ale bez obstawy i znowu z Samim. Nagle oni tacy friendsy?  BRON NISZCZYĆ, BRON DEMOLOWAĆ!    To ostatnie to nie był nawet spear tylko jebana rakieta Koniec. Tak sobie. Drugie RAW po WM i jest tak 6/10 - przyzwoicie, ale bez szału. 
    • Kaczy316
      Znaczy generalnie to nie wiemy co tam dokładnie nie zagrało, wiemy, że show było słabe i tego obronić się nie da, bardzo przeciętna road to wm, bardzo przeciętna WM i za to można jechać Huntera i spółkę, niemniej jednak dziwnym trafem jesteśmy po WM, nikt na nic nie naciska z tych "wyższych" stanowisk że się coś nie sprzedaję, bo się nachapali w okresie WM i podczas WM i nagle mamy dobre składne show, nie wiem czy te dwie rzeczy mają z tym związek, ale gdybać sobie można, jak to ludzie lubimy sobie tłumaczyć różne rzeczy i ja też tak mam  
  • Dodaj nową pozycję...