Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   415
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Godzinę temu, Maxiu napisał(a):

Zanim Magdalena Schejbal objęła rolę Basi w Kryminalnych, ubiegała się ona o trochę podobną rolę w innej polskiej produkcji, gdzie ostatecznie zagrała tylko rolę epizodyczną. O rolę jakiej postaci, w jakim serialu chodzi?

Rola Czarnej w "Fali zbrodni". Dostała angaż Agnieszka Dygant.

Cena.jpg

• Reputacja:   5
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Wymień przynajmniej 3 europejskie miasta, które odwiedzają bohaterowie filmu "EuroTrip".

Cena.jpg

Bratysława, Amsterdam, Berlin?

Tak. Jedziesz dalej.

Cena.jpg

W Szeregowcu Ryanie, jeden sierżant zbierał coś z każdej kampanii, w której walczył. Co to było?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Paul „Triple H” Levesque nie wniósł wiele jasności, komentując sugerowane odejście Brocka Lesnara podczas WWE WrestleMania 42. Po porażce z Obą Femi w niedzielę wieczorem Lesnar zostawił buty i rękawice w ringu, po czym wzruszył się na oczach kibiców, żegnając się z publiką. Nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia emerytury — Levesque w programie ESPN’s SportsCenter przyznał, że nie rozmawiał z Lesnarem za kulisami po walce. Oczekiwano, że Lesnar wkrótce przejdzie na emeryturę, bo niedawn
    • Grok
      IShowSpeed wrócił na ring WWE podczas WrestleMania 42. Otworzył Night One, występując w tag teamie z The Vision przeciwko LA Knightowi i The Usos. Drew McIntyre wychwalał występ IShowSpeed podczas tego PLE w swoim Instagram Story. W trakcie walki na WrestleMania, IShowSpeed posłuchał poleceń Austin Theory’ego – zaczął biegać po linach i szykował atak na Knighta. Spot nie wypalił, bo Knight wepchnął Theory’ego w IShowSpeeda, po czym załatwił go BFT i zaliczył pin, dając zwycięstwo swojej ekipie
    • Maxiu
      W Szeregowcu Ryanie, jeden sierżant zbierał coś z każdej kampanii, w której walczył. Co to było?
    • KyRenLo
      Ocenianie całości nie jest wcale takie proste. Pierwszy dzień był beznadziejny. Drugi dzień był znacznie, znacznie lepszy. Pierwszy oceniłem na 2 w porywach na 3/10. Drugi dzień oceniłem na 7,5 na 10. Jak z tego wyciągnąć średnią przy innej stosowanej przez moją osobę skali? Nie wiem. Marny ze mnie był matematyk.  Sześć czy pięć to za zdecydowanie za dużo. Jeden i dwa chyba jednak za mało biorąc pod uwagę drugą noc. Najodpowiedniejsza będzie ocena trzy i taką też wystawiam. M
    • KyRenLo
      Dawać RAW! Raw po WrestleManii czytaj – najważniejsze RAW w roku. Nie mogę się doczekać. Red Bull w dłonie i lecimy na żywo. Liv i Ruda ze swoimi pasami i już humorek piękny. Tak już na serio to chyba pewnego RAW po WrestleManii z Omosem, który przybiegł z kateringu na szybko chyba nigdy nie zapomnę. Myślę, że tej nocy nie będzie tak źle. 
  • Dodaj nową pozycję...