Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   532
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Heh nie spodziewałem się ;d 

W zajebistej komedii "Heavy Trip" śledzimy losy grupy grającej symphonic post-apocalyptic reindeer-grinding christ-abusing extreme-war-pagan fennoscandic metal. :D    

Ale jak nazywa się ta kapela? :D 

podpowiedź dla @ MattDevitto  - nie chodzi o Jasia Kapele :diabel: 

• Reputacja:   215
  • Urządzenie:  iPhone

Tak jest :D Ostatnio wyszedł sequel i jest równie pojebany i dobry co jedynka :D  Zadajesz.

• Lubię to 1

W jednym z filmów opartym na grze typu bijatyka jest pewien turniej, jak nazywa się korporacja, która organizuje w/w turniej i sprawuje totalitarną kontrolę nad światem?

Chodzi o Tekkena i Mishima Zaibatsu? Ale chyba w filmie inaczej się to nazywało... Tekken Corporation?

Tak czy inaczej obie odpowiedzi bym przyjął :P Poprawnie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• SixKiller
      Czasem muszę się uszczypnąć, bo nie mogę uwierzyć, że Streeta nie ma... Poznaliśmy się na zlocie przy okazji DDW, ale na dobre zakumplowaliśmy się kilka lat później, gdy ja mieszkałem już w Warszawie, a Street do Warszawy wrócił. Byliśmy w stałym kontakcie, bardzo często ze sobą rozmawialiśmy, w tym o sprawach prywatnych. Wciągnął mnie w kartofliska (niskie ligi piłkarskie), a ja go w MMA. Umawialiśmy się na oglądanie to jednego, to drugiego. Potem doszły gale PpW - byliśmy jedną ekipą ze Streetem i Przemkiem. Będzie mi go cholernie brakowało. Ne ma drugiego takiego wariata, który zaproponowałby mi wycieczkę do jakiegoś totalnie przypadkowego miejsca tylko po to, żeby zobaczyć stadion. Albo z którym można się było zdzwonić o 11 w nocy i pogadać o tym, co śmiesznego się obejrzało w internecie. Nie tak miało być... Ostatni raz widzieliśmy się w połowie listopada - byliśmy (a jakże) na meczu. Ostatnie wiadomości wymieniliśmy dzień przed wigilią. Potem już niestety nie mógł odpisać... Dzięki za wszystkie wspólne chwile, Street - spoczywaj w pokoju.  
    • -Raven-
      To raczej było nierealne, ale mogli mu zmontować pożegnalną walkę z Danielsonem, gdzie znowu wjechałby do ringu w sutannie i lenonkach
    • HeymanGuy
      Tak czy inaczej obie odpowiedzi bym przyjął Poprawnie
    • CzaQ
      Chodzi o Tekkena i Mishima Zaibatsu? Ale chyba w filmie inaczej się to nazywało... Tekken Corporation?
    • HeymanGuy
      W jednym z filmów opartym na grze typu bijatyka jest pewien turniej, jak nazywa się korporacja, która organizuje w/w turniej i sprawuje totalitarną kontrolę nad światem?
  • Dodaj nową pozycję...