Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   288
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Była maską Kapitana Kirka, granego przez Williama Shatnera w serialu Star Trek, pomalowana na biało.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   625
  • Urządzenie:  Windows

Dokładnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Jedziesz amigo! :D
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

No to coś prostego na rozruszanie quizu :wink: Pewna popularna w Polsce firma robiąca ciuchy, wypuściła serię koszulek i bluz na których pojawiają się motywy z przynajmniej dwóch (a przynajmniej tyle widziałem) klasycznych horrorów. Jaka to firma i do jakich horrorów się odnieśli?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   2

Strzelam, że to Cropp lub House, bo oni lubią dawać takie nadruki na koszulkach, jednak nie sprecyzowałeś, czy wyszła ta seria niedawno, czy jednak gdzieś ok. roku lub 2 lat temu. Jeśli jest to tegoroczna edycja, to możliwe jest jego złapanie, jeśli nie - no wybacz, ale to nie jest już takie proste pytanie :/

75137960457081728a67d7.jpg

Strzał niecelny :wink: Niestety nie wiem z jakiego sezonu jest ta kolekcja, wiem tylko że ludzie po mieście w tym popierdalają. Pytanie jest proste, bo i firma zajebiście popularna. Po prostu jakbyś widziała taki stuff, to byś wiedziała :wink:

Na razie wstrzymuje się z podpowiedzią. Dajmy jeszcze innym szansę.

• Reputacja:   0

Czysty strzał - Reserved, a odniesienie było do Krzyku. Swoją drogą któraś z potęg odzieżowych atakowała już rynek z koszulkami np. zespołów metalowych. Niestety nie pamiętam która, ale myślę, że to może być ten sam trop :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Niestety nie :wink:

Swoją drogą któraś z potęg odzieżowych atakowała już rynek z koszulkami np. zespołów metalowych.

Ja ostatnio walnąłem karpia, kiedy w sklepach House'a zauważyłem koszulki Metallici z motywem z płyty Master of Puppets (czyli klasyka) i to za jakieś śmieszne 29 zyla. Wciągnąłbym od razu, ale niestety rozmiarówka kończyła się na L-kach, tak więc dupa, bo tego typu shirty lubię luźne.

Dobra, podpowiedź-rebus, bo widzę, że się nikomu google'ować nie chce :wink:

Reżyser, Patryk Vega zapewne powinien lubić tą firmę.

Dobra, firma to PitBull. Resztę sobie wygooglujcie, leserzy :twisted:

• Reputacja:   2

Nie chcę ci nic mówić, ale ja o tej firmie słyszę po raz pierwszy i sądzę, że nie tylko ja :/

A filmy to Piątek 13 i Koszmar z Elm Street.

75137960457081728a67d7.jpg

Proszę o linka do koszuli z motywem Freddy'ego K., bo ja takowej nie widziałem. Pierwsza odpowiedź poprawna, tak więc albo link, albo drugi horror poproszę :wink:

U nas co drugi "wannabe MMAFighter" lub kark lata po mieście w klamotach Pitbulla. Popularna firma w chuj.

Swoją drogą któraś z potęg odzieżowych atakowała już rynek z koszulkami np. zespołów metalowych.

Bodajże w H&M - ja tam widziałem koszulkę Iron Maiden i kilku innych zespołów tylko nie pamiętam jakich dokładniej, ale to było w pizdu czasu temu :D

Ok, no to postaram się dopełnić odpowiedź - Laleczka Chucky :)

U nas co drugi "wannabe MMAFighter" lub kark lata po mieście w klamotach Pitbulla.

U nas to samo bro :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

LoboTaker - jeżeli wkleisz linka z koszulką gdzie jest Freddy, to wygrywasz (bo wówczas jako pierwsza podałaś dwie). Jeżeli nie - wygrywa CzaQ (faktycznie - drugi znany mi motyw to Laleczka Chucky) i jedzie dalej :wink:

Jej zapewne chodziło o to :

http://www.odziez-uliczna.pl/galerie/b/bluza-pit-bull-terror-sc_16281.jpg

ALe czy to jest Freddy czy nie, to już pozostawię Wam do interpretacji :D

Freddy to to ni chuja nie jest (tak samo mają tam też motyw z clownem, ale za chuja nie jest to bohater "IT!" Kinga). Jeżeli Lobo chodziło właśnie o to, to CzaQ odgadł prawidłowo i zapodaje dalej

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...