Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

jedziesz ;)

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• Reputacja:   294
  • Urządzenie:  Android

518193edf0a0c.jpg

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   284
  • Urządzenie:  Windows

Armed Response?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Pudło.

Sharkando 4

[ Dodano: 2017-08-12, 00:11 ]

P.S. Jest w stanie ktoś mnie przekonać, że warto sięgnąć po którąkolwiek z odsłon "Rekinado"? (a jeśli tak - to którą?) Nie oglądałem żadnej części, bo trąci mi to gównem na milę, ale ostatnio mam jakąś masochistyczno-perwersyjną chcicę zmierzyć się z którąś z części, tylko potrzebuję jakiegoś diabelskiego podszeptu, który by zagłuszył mój wewnętrzny "Shit Alert" :D

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Teraz poprawnie. Widziałem wszystkie części w każdej z nich występowali wrestlerzy Kurt Angle, Chris Jericho, John Morrison kogoś mogłem pominąć. Nie miej złudzeń jest to kino klasy B( w końcu od stacji SYFY), ale w tej właśnie klasie spisuje się świetnie. Absurdalny tak, śmieszny tak. Ja bawię się co roku dobrze na kolejnych częściach. Następna raczej w drodze po tym jak kończy się 5 część. Najlepiej zacznij od pierwszej żeby być na bieżąco z fabułą bo tak w tym filmie jest jako taka fabuła. Daj znać po seansie jak wrażenia.

• Reputacja:   0

W Sharknado 3 małą rólkę zalicza też Maryse ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

W Sharknado 3 małą rólkę zalicza też Maryse ;)

A nawet Krzysiek Jericho ^^

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

W starym klasyku ze Stevenem Seagalem pt „Hard to Kill”, bohater w finale rozpoznaje głównego bad guy’a po powiedzonku, jakie ten zwykł zawsze powtarzać. Jakie to powiedzonko?

Widziałem wszystkie części w każdej z nich występowali wrestlerzy Kurt Angle, Chris Jericho, John Morrison kogoś mogłem pominąć. Nie miej złudzeń jest to kino klasy B( w końcu od stacji SYFY), ale w tej właśnie klasie spisuje się świetnie. Absurdalny tak, śmieszny tak. Ja bawię się co roku dobrze na kolejnych częściach. Następna raczej w drodze po tym jak kończy się 5 część. Najlepiej zacznij od pierwszej żeby być na bieżąco z fabułą bo tak w tym filmie jest jako taka fabuła. Daj znać po seansie jak wrażenia.

Szarpnąłem się na „jedynkę” i chyba jednak to nie moja bajka :wink: Byłem nastawiony na pastisz horroru i przesadzone motywy, ale liczyłem że to przynajmniej będzie śmieszne, a w większości przypadków było po prostu głupie (vide: pokój zalany wodą, ludki stoją w niej max po pas, a obok pływa 2 metrowy rekin… Noż kurwa, to musiałby być chyba najszczuplejszy rekin w historii świata :twisted: Albo te rekiny połykające ludzi centralnie jak niszczarka papier :roll: Brakowało tylko jeszcze w tle odgłosu „ham, ham, ham, ham” – jak w kreskówkach :D ). Nie mam nic przeciwko głupawym komediom (np. bardzo fajnie bawiłem się na „Poznaj moich Spartan”), ale muszą być przynajmniej śmieszne, żeby nadrobić pozostałe niedoróbki. W „Rekinado” głupoty były mocno rażące, a śmiechu – tyle co kot napłakał. Już nawet nie czepiam się drętwej gry aktorskiej czy plastikowych dialogów, ale mogli się chociaż postarać z efektami specjalnymi, a te były srogo lamerskie i trąciły sztucznością bardziej niż większość cycków w WWE. Chyba sobie jednak daruję pozostałe odsłony tej serii :wink:

W starym klasyku ze Stevenem Seagalem pt „Hard to Kill”, bohater w finale rozpoznaje głównego bad guy’a po powiedzonku, jakie ten zwykł zawsze powtarzać. Jakie to powiedzonko?

Czy chodzi o zdanie Senatora Vernona Trenta "Zarobi Pan. Część forsy teraz, część kiedy zostanę senatorem. Masz pan to jak w banku"?

Edytowane przez VillainLee

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

Recaper roku 2016

Dokładnie chodziło o część: "masz to jak w banku". Jedziesz! :wink:

Miesiąc temu będąc u tatuatora (Danzink, szczerze polecam) oglądałem na netflixie film Mocne uderzenie (i ta dyskusja w salonie czy ten film już oglądali czy też nie :grin: )

Pytanie jest proste - Nauczycielem jakiego przedmiotu był bohater tego filmu?

Recaper roku 2016

• Reputacja:   609

Dawno temu oglądałem ten film, w dodatku był taki sobie, ale chyba biologia?
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dawno temu oglądałem ten film, w dodatku był taki sobie, ale chyba biologia?

Chyba na pewno ^^

Oczywiście jedziesz dalej ;)

Recaper roku 2016

• Reputacja:   609

Skoro Raven już zaczął temat Seagala to kontynuuję go :D

W filmie pt. Wybraniec Śmierci (Marked for death z 1990 r.) jaki dostajemy zwrot fabularny pod koniec filmu? Jakim plot twistem nas zaskakują :D ?

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 146 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 024 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Las Vegas Series ~ Jitsugetsu ~ Data: 19.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 3 Data: 22.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 828 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Las Vegas Series ~ Neshin ~ Data: 20.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
      No nie wierzę xD Aż pasuje idealnie tutaj ten stary mem :      Wklejcie tylko mordę Rocka i voila  
    • KyRenLo
      No jak tak to wybaczamy. Wierzę w 100 procentach. Oczywiście. Bardzo dobra decyzja, z tym że jakoś pewien raper nie miał z tym problemu WWE chyba też, skoro wcisnęło tego rapera tam. Skoro tak rzeczywiście było, to mogli go zapowiedzieć i ten mógł się zjawić na EC w innej roli. Wystarczyłoby. Na Bad Blood 2024 też pewnie wpadł, bo ktoś go o to poprosił. Dobra starczy. Nie ma co brać do bani, bo już po WM, która wyszła różnie.
  • Dodaj nową pozycję...