Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ZPW - Zwierzak Polish Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Diary jest kontynuacją wydarzeń WWE, do dnia 20 lutego 2012 roku czyli gali WWE Elimination Chamber, tak więc wszelkie pasy, feudy, zawodnicy czy historia jest taka sama. Proszę o wyrozumiałość gdyż jest to moje pierwsze diary na jakimkolwiek forum. Zaczynamy od RAW po Elimination Chamber czyli jesteśmy na ostatniej prostej przed Wrestlemanią(RAW wyjątkowo dziś ale normalnie będzie ukazywać się w poniedziałek a SMACKDOWN w piątek)

ROSTER RAW

ZAWODNICY:

Alberto del Rio

Alex Riley

Brodus Clay

Chris Jericho

CM Punk WWE CHAMPION

Curt Hawkins

David Otunga

Dolph Ziggler

Epico TAG TEAM CHAMPION

Evan Bourne ZAWIESZONY

Goldust

Jack Swagger UNITED STATES CHAMPION

John Cena

JTG

Kane KONTUZJA

Kofi Kingston

Mason Ryan

Michael McGillicutty

Primo TAG TEAM CHAMPION

R-Truth

Rey Mysterio KONTUZJA

Santino Marella

The Miz

Triple H

Tyler Reks

Zack Ryder KONTUZJA

DIVY:

Beth Phoenix DIVAS CHAMPION

Brie Bella

Eve Torres

Kelly Kelly

Kharma

Nikki Bella

INNI CZŁONKOWIE:

Jerry Lawler

John Laurinaitis

Justin Roberts

Michael Cole

Mr. McMahon

Ricardo Rodriguez

Scott Stanford

Vickie Guerrero

ROSTER SMACKDOWN

ZAWODNICY:

Big Show

Camacho

Christian

Cody Rhodes INTERCONTINENTAL CHAMPION

Daniel Bryan WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

Drew McIntyre

Ezekiel Jackson

Heath Slater

Hornswoggle

Hunico

Jey Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

Johnny Curtis

Justin Gabriel

Mark Henry

Randy Orton KONTUZJA

Sheamus

Sin Cara KONTUZJA

Ted DiBiase

The Great Khali

Trent Barreta

Tyson Kidd

Undertaker

Wade Barrett

William Regal

Yoshi Tatsu

DIVY:

AJ

Aksana

Alicia Fox

Kaitlyn

Layla KONTUZJA

Natalya

Rosa Mendes

Tamina Snuka

INNI CZŁONKOWIE:

Booker T

Josh Mathews

Lilian Garcia

Matt Striker

Ranjin Singh

Theodore Long

Tony Chimel

MISTRZOWIE:

WWE CHAMPIONSHIP:

1.CM Punk(20.11.2011-?)

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP:

1.Daniel Bryan(18.12.2011-?)

INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP:

1.Cody Rhodes(12.08.2011-?)

UNITED STATES CHAMPIONSHIP:

1.Jack Swagger(16.01.2012-?)

TAG TEAM CHAMPIONSHIP:

1.Primo i Epico(?)

DIVAS CHAMPIONSHIP:

1.Beth Phoenix(02.10.2011-?)

Czas zacząć pierwsze RAW z pod znaku ZPW w 2012 roku. Jesteśmy świeżo po wydarzeniach z Elimination Chamber na którym to CM Punk obronił pas WWE. Jeszcze dzisiaj poznamy przeciwnika Punka w starciu o pas na Wrestlemanii.

Galę rozpoczyna theme song RAW oraz standardowy pokaz fajerwerków. Zaraz po tym znajdujemy się na ringu w którym stoi zawodnik który obranił pas WWE CM Punk!

Punk: Mimo wielu przeciwności losu, udało mi się obronić tytuł mistrzowski WWE. Nie powstrzymał mnie przed tym ani kauczukowy Kofi, ani rozmawiający z małymi Jimmymi R-Truth, ani zapatrzony w siebie Miz. Nie przeszkodził mi nawet Ziggler, jednak przy nim argumentem może być to, że Vickie nie mogła znaleźć się w ringu. Ostatecznie nie przeszkodził mi nawet „zmieniający świat Chris”. Jericho obiecywałeś nam że na RR ujrzymy koniec świata jaki znaliśmy – zostałeś wyeliminowany przez Sheamusa. To samo obiecywałeś nam na Elimination Chamber – zostałeś rozniesiony przeze mnie. Drodzy fani mogę wam potwierdzić, to jest koniec świata jaki do tej pory znaliśmy, to jest koniec Chrisa Jericho! To ja stoję w tym ringu jako mistrz WWE i to ja jestem najlepszym wrestlerem na świecie!

AWESOME! Na hali rozbrzmiewa theme song Miza i człowiek który był najbliżej pasa mistrzowskiego zjawia się z mikrofonem. Wchodzi powolnym krokiem do ringu.

Miz: Really Punk? Really? Jestem najlepszym wrestlerem na świecie? Ciekawe że o mały włos to nie ja opuściłem wczorajszego wieczoru arenę z pasem mistrzowskim. Wygrałem walkę wieczoru zeszłorocznej Wrestlemanii i obiecuję Ci że w tym roku dokonam tego samego!

Excuse Me! Excuse Me! I kolejny przegrany wczorajszej walki zjawia się w ringu w towarzystwie Vickie Guerrero i mistrza Stanów Zjednoczonych Jacka Swaggera.

Dolph: Panowie nie kompromitujcie się. Każdy z obecnych na hali wie że najlepiej rozwijającym się zawodnikiem w WWE jestem ja Dolph Ziggler. Mam wokół siebie kompetentnych ludzi takich jak mistrz Stanów Zjednoczonych Jack Swagger który wczorajszego wieczoru zdominował Justina Gabriela, oraz nieocenioną Vickie Guerrero bez której ten biznes nie był by tak emocjonujący. To ja zasługuję na walkę wieczoru Wrestlemanii ponieważ ja mam najwięcej charyzmy, umiejętności a także jestem najprzystojniejszym zawodnikiem WWE!

Break the walls down! Chris Jericho pojawia się w ringu!

Chris: Czy to są jakieś kpiny? Chris Jericho nie został wyeliminowany wczorajszego wieczoru i wasza trójka doskonale o tym wie! Gdybym nie został sfaulowany przez Punka to ja stałbym w tym ringu z pasem WWE i to mnie błagalibyście o title match. Żądam unieważnienia wczorajszej walki i rozegrania jej dzisiaj jeszcze raz!

Theme song Davida Otungi i pomocnik Laurinaitisa pojawia się w ringu.

David: Przepraszam że przerywam ale zostałem przysłany tutaj przez generalnego managera RAW z bardzo ważną informacją. Mianowicie jeszcze dzisiaj odbędzie się mini turniej o miano pretendenta do pasa WWE na Wrestlemanii. Rozegrane zostaną dwie walki kwalifikacyjne i jedna finałowa a zwycięzca tej ostatniej zmierzy się z CM Punkiem o pas WWE na największej gali roku. W pierwszej walce kwalifikacyjnej już za chwilę zmierzą się ze sobą Dolph Ziggler oraz R-Truth! W drugiej w późniejszej części wieczoru spotkają się Chris Jericho i The Miz! Zwycięzcy tych walk spotkają się ze sobą podczas walki wieczoru dzisiejszego RAW. Mam także wiadomość dla Jacka Swaggera. Jeżeli zaingerujesz w dzisiejszą walkę zostanie odebrany ci twój pas! Dodatkowo stoczysz jeszcze dzisiaj pojedynek o ten tytuł a przeciwnika poznasz już wkrótce.

REKLAMY!!!

Walka nr.1:

WWE Championship Tournament – półfinał

Dolph Ziggler vs R-Truth

Ziggler postanowił że w tej walce poradzi sobie również bez Vickie która opuściła arenę. Zabrzmiał gong i mamy zwarcie, Ziggler wpycha Trutha w narożnik, sędzia karze mu puścić, ten puszcza jednak trafia Trutha kolankiem w brzuch. Ziggler dokłada łokieć w tył głowy i Truth ląduje na macie. Ziggler podnosi go i lekceważąco policzkuje. Truth nie puszcza mu tego płazem i rusza z wściekłym atakiem na Zigglera, wykonując serię uderzeń w twarz, odbicie od lin i potężny clothesline, Ziggler błyskawicznie się podnosi i otrzymuje kolejny clothesline. Truth odbija się od lin i naskakuje leg dropem na szyję Zigglera. Próba pinu 1… 2… nie! Ziggler daje radę się uwolnić. Truth podnosi Zigglera i częstuje go Headbuttem. Truth znów próbuje podnieść Zigglera jednak ten wkłada mu palec w oko, Ziggler rusza z szarżą wykonując dropkick, irish wheap i powerslam. Ziggler wykonuje charakterystyczną dla siebie serię elbow dropów po czym próbuje pinu lecz tylko do dwóch. Ziggler czai się za plecami Trutha aby poczęstować go Zig Zagiem lecz ten łapie się lin, Ziggler stoi oszołomiony z czego korzysta Truth i wykonuje Shut Up! Próba pinu 1… 2… Ziggler kładzie nogę na linach! Truth próbuje podnieść Zigglera ale ten wykonuje roll up 1… 2… Truth odkopuje! Truth próbuje ruszyć z szarżą jednak trafia w narożnik , Ziggler z tego korzysta i mamy Zig Zag! 1… 2… Truth podobnie jak wcześniej Dolph kładzie nogę na linie. Ziggler czai się za plecami Trutha i tym razem zapina Sleeper Hold! R-Truth traci przytomność i pada na matę a sędzia przerywa walkę!

Zwycięzca: Dolph Ziggler

Przenosimy się na zaplecze gdzie Santino żali się Riley’owi jak blisko był wczoraj zdobycia mistrzostwa świata wagi ciężkiej.

I wracamy na ring a w nim znajduje się już John Laurinaitis wraz z Davidem Otungą.

John: Wiem że to co wydarzyło się na wczorajszej gali wielu z was zaskoczyło i przyznam się szczerze że mnie również. Nie spodziewałem się takiego odzewu gwiazd WWE na propozycję Davida abym został również managerem SMACKDOWN. Słyszałem o braku kompetencji ze strony Teddy’ego ale nie spodziewałem się że budzi on aż takie rozczarowanie ze strony gwiazd WWE. Dlatego też…

Theme song Teddy’ego Longa. GM SMACKDOWN zjawia się w ringu wraz z Aksaną.

Teddy: Słyszałeś o moim braku kompetencji? Poważnie? To nie ja chciałem wyrolować głównego mistrza swojego brandu i to nie mi groziło zwolnienie. Skoro jesteś mistrzem w lizaniu tyłku zarządowi to przekaż im że jeden manager obydwu brandów jest dobrym pomysłem ale zostanę nim JA!

David: Teddy, Teddy, Teddy. Czy ty mówisz poważnie? Nie możesz poradzić sobie z własnym podwórkiem a chcesz objąć władzę nad całym WWE. RAW to nie SMACKDOWN my tutaj ciężko pracujemy nad tym aby być najlepszym show na świecie. Wszyscy zawodnicy prezentują tutaj poziom więcej niż te twoje pomioty ze SMACKDOWN.

Teddy: David podsunąłeś mi genialny pomysł tylko muszę uzyskać zgodę Johna gdyż to jego podwórko. David zmierzy się za chwilę z wybranym przeze mnie przeciwnikiem z grupy SMACKDOWN aby okazać dominację poszczególnego brandu. John co ty na to?

John: Nie widzę problemu.

Teddy: A więc zapraszam sędziego! David twoim przeciwnikiem będzie The Great Khali!

Walka nr.2:

Singles match

David Otunga(w. John Laurinaitis) vs The Great Khali(w. Teddy Long i Aksana)

Czysty squash na korzyść Indusa. Jednak nie sama walka była najistotniejsza tylko to co wydarzyło się po niej.

Zwycięzca: The Great Khali

Chwilę po końcowym gongu w okolicach ringu pojawiła się trójka „miłośników” generalnego menagera RAW czyli Mark Henry, Christian i Alberto del Rio. Wbiegli do ringu i zaczęli niemiłosiernie okładać Khaliego. Olbrzym nie miał szans wobec trójki przeciwników i szybko znalazł się na deskach. Henry i Alberto trzymali go przy macie a Christian wykonał Frog Splash z narożnika! Cała trójka podniosła Khaliego a Mark Henry wykonał na nim World Strongest Slam! Jak by tego było mało Alberto założył swój koronny armbreaker i nie puszczał bardzo długo do momentu aż nie przybiegli sędziowie którzy zmusili go do puszczenia chwytu. Wszystkiemu w szoku przyglądał się Teddy Long, więc Christian postanowił zejść do niego. Captain Charisma nie zrobił mu jednak krzywdy tylko poprawił mu krawat i poklepał po ramieniu. Khalim w ringu zajmowały się służby medyczne.

Na zapleczu Triple H rozmawiał przez komórkę z kimś mówiąc że nie zmieni swojego zdania.

Walka nr.3:

WWE Championship Tournament – półfinał

Chris Jericho vs The Miz

Walka tak naprawdę się nie odbyła gdyż Chris zaatakował przeciwnika w trakcie jego wyjścia do ringu. Jericho obijał Miza o barierki dla widzów, schodki po czym wrzucił go do ringu. Zabrzmiał gong a Jericho poczęstował rywala Enzuigiri. Gdy Miz po pewnym czasie się podniósł otrzymał Codebreaker a po chwili Chris założył Walls of Jericho a Miz błyskawicznie się poddał.

Zwycięzca: Chris Jericho

Walka nr.4:

Tag Team Divas match

Beth Phoenix i Natalya vs Kelly Kelly i Kaitlyn

Jak to u div bywa emocji nigdy za wiele. W ringu nie zdążyła się nawet pojawić K2 gdyż Divas of Doom znęcały się nad Kaitlyn. Beth wykonała rywalce Glam Slam po czym wpuściła Natalyę która założyła Sharpshooter a Kaitlyn się poddała.

Zwyciężczynie: Beth Phoenix i Natalya

Gdy panie cieszyły się ze zwycięstwa na hali rozległ się demoniczny śmiech a na rampie pojawiła się Kharma! Beth udawała że chce wspólnie z Natalyą zaatakować Kharmę jednak gdy ta pojawiła się w ringu Beth uciekła z niego zostawiając na ringu pas i Natalyę. Kanadyjka nie miała szans w starciu z Kharmą i po chwili ta wykonała jej Implant Buster. Po chwili Kharma wzięła pas i wzniosła go do góry czemu ze strachem przyglądała się Beth w bezpiecznej odległości z rampy.

Na zapleczu Vickie rozmawiała z Dolphem na temat tego że Chris może postąpić z nim tak samo jak z Mizem jednak ten zapewniał ją że będzie miał oczy z tyłu głowy.

Walka nr.5:

US Championship match

Jack Swagger vs Kofi Kingston

Mistrz Stanów Zjednoczonych ruszył z szarżą jednak nie mógł poradzić sobie z szybkim I zwinnym Ghańczykiem. Kofi bawił się z Swaggerem w kotka i myszkę cały czas kopiąc w jego lewą nogę i odskakując przed atakiem. Gdy w końcu doszło do zwarcia Swagger zdecydowanie przeważał siłowo i rzucił Kofim w narożnik gdzie wbijał go z całej siły barkiem. Gdy sędzia nakazał przestać mu to robić ten wykonał potężny Clothesline po naciągnięciu. Swagger dominował nad przeciwnikiem wykonując całą gamę suplexów i ustawił sobie Kofiego pod narożnikiem. Wziął rozbieg i wykonał charakterystyczny Splash po odbiciu od narożnika. Chciał powtórzyć to drugi raz ale Kofi sprytnie podwinął nogi i Swagger nadział się na kolana. Kofi od razu ruszył z atakiem i poczęstował Swaggera Clotheslinem z wyskoku a zaraz po chwili Crossbody! Kofi zasygnalizował Boom Drop i po chwili go wykonał. Kofi szykował się na Trouble in Paradise ale w Swagger w odpowiednim momencie się uchylił i po chwili złapał Kofiego pod Gutwrench Powerbomb jednak gdy próbował je wykonać Kofi sprytnie skontrował to na DDT! Kofi próbuje pinu 1… 2… Swagger nie daje się przypiąć. Kofi po raz drugi sygnalizuje Trouble in Paradise i po raz drugi nieudanie tym razem Swagger jednak powala co Clotheslinem i zakłada Ankle Lock! Kofi jednak w fantastyczny sposób robi przewrót odpychając Swaggera od siebie i gdy ten do niego doskakuje częstuje go Trouble in Paradise! 1… 2… 3… Kofi Kingston nowym mistrzem Stanów Zjednoczonych tuż przed Wrestlemanią!

Zwycięzca: Kofi Kingston(nowy mistrz Stanów Zjednoczonych)

Wszystkiemu na zapleczu przyglądał się Mason Ryan który jedynie pokiwał spokojnie głową i odszedł.

Na hali rozbrzmiewa theme song Johna Ceny i Jasiek pojawia się w ringu we własnej osobie!

John: Jak już dobrze wszyscy wiecie na Elimination Chamber przeciwstawiłem się złu. Pokazałem że nie dam się zastraszać, oddałem całe serce fanom i to się opłaciło. Kane wiele mi zabrał maltretując mnie tydzień po tygodniu. Straciłem szansę na tytuł, przyjaciół. Jest mi ogromnie przykro z tego powodu jednak wiem że wielki czerwony potwór już więcej nie namiesza w moim życiu. Obecnie moim jedynym problem jest Rock. Gwiazda filmowa mająca miliony fanów, zjawiająca się na jeden wieczór aby wypromować swój nowy film. Pamiętaj Rock że na Wrestlemanii nie będziesz miał roli do odegrania, nikt w przerwie nie przyjdzie poprawić ci makijażu. Zostaniemy tylko we dwóch i elektryzująca publiczność! Jednak o ile wiem lubisz takie sytuacje więc nie powinieneś się mnie obawiać. Dwayne oczekuje twojej obecności już za tydzień, w innym przypadku to ja pojadę do twojego studia i skopię twoją Samoańską dupę i nawet Rikishi nie będzie w stanie ci pomóc!

Po tych słowach Cena rzucił mikrofon i udał się ze złą miną za kulisy.

Walka nr.6(Maint Event) :

WWE Championship Tournament – finał

Chris Jericho vs Dolph Ziggler

Ziggler był jeszcze zmęczony po walce z Truthem a Jericho z chamskim uśmieszkiem drwił sobie z Vickie. Dolph próbował zaatakować Jericho znienacka jednak ten uchylił się po czym poczęstował Zigglera potężnym chopem w klatkę piersiową. Jericho krzyczał że to on jest najlepszy na świecie i został wyrolowany na Elimination Chamber i spoliczkował Zigglera. Ten nie odpowiedział jednak atakiem tylko stał jak wryty. Jericho to wykorzystał i powalił go potężnym clotheslinem, a po chwili stanął jedną nogą na twarzy Zigglera. Ziggler usiadł na ringu a Jericho odbił się od lin i poczęstował go kopniakiem w głowę. Jericho próbuje pinu 1… 2… Vickie wyciągnęła sędziego z ringu a ten niefortunnie upadł za nim i stracił przytomność. Jericho z uśmiechem na twarzy udał się po krzesło które stało w okolicach ringu i bezlitośnie okładał nim Zigglera, w ringu pojawiła się Vickie która poprosiła aby Jericho tego nie robił na co Chris odpowiedział Codebreakerem dla niej! W ringu zjawił się drugi sędzia a Jericho założył Walls of Jericho po którym Ziggler się poddał.

Zwycięzca: Chris Jericho

Czas na atrakcję tego wieczoru czyli pojawienie się Undertakera który chciał jeszcze raz porozmawiać z Triple H’em. Undertaker już w ringu z mikrofonem.

Undertaker: Wszyscy dobrze wiecie po co się tu zjawiłem. Mam do wyjaśnienia sprawę z Triple H’em który twierdzi że byłby w stanie mnie pokonać na Wrestlemanii i mógł uczynić to już rok temu. Pytanie więc brzmi dlaczego tego nie uczyniłeś Hunter? Czyżby obleciał cię strach który kieruje rodziną McMahonów od lat? Hunter proszę cię wejdź na ring i zachowaj się jak mężczyzna.

Time to play The Game! Triple H pojawia się w ringu w garniturze z mikrofonem.

Triple H: Taker wszystko w tej sprawie zostało wyjaśnione. Nie rozumiem dlaczego cały czas próbujesz rozgrzebać tą sprawę? Do czego to ma doprowadzić? Myślisz że jeżeli będziesz mnie obrażać ja zmienię swoją decyzję? Co byś nie robił moja odpowiedź brzmi NIE!

Undertaker: Hunter gdy spotykałem się z tobą tutaj równy rok temu byłeś zupełnie innym człowiekiem. Byłeś niesamowicie pewnym człowiekiem który nie bał się żadnego wyzwania. Teraz widzę w tobie to samo co w Shawnie, strach przed tym że możesz dokonać czegoś wielkiego. Chcesz to zrobić ale mimo wszystko nie możesz.

Triple H: Mylisz się Taker. Jestem zupełnie niż Shawn. Ja mogłem tego dokonać, jednak tego nie chciałem, Shawn bardzo chciał jednak zabrakło mu umiejętności. W zeszłym roku ja widziałem w tobie coś innego. Przeciętnego człowieka który po walce musi zostać wywieziony na noszach gdyż nie jest w stanie ustać na własnych nogach. Czy naprawdę chcesz aby cię takim zapamiętali?

Undertaker: Nigdy nie potrafiłeś zachować się jak mężczyzna. Podobnie wtedy gdy Orton wykonywał RKO na twojej kochanej Stephanie. Gdzie był wtedy ten wielki waleczny Triple H? Gdy Sheamus okładał cię niemiłosiernie na Extreme Rules i wyłączył cię z gry na pół roku, powiedz mi gdzie wtedy był wielki Triple H? Sheamus ma zagwarantowaną walkę wieczoru na Wrestlemanii a ty wykonujesz polecenia swojego teścia! Hunter nie masz wyjścia musisz przyjąć moje wyzwanie!

Triple H zdjął marynarkę, rozluźnił krawat, podszedł do Takera spojrzał mu w oczy…

Triple H: Moja odpowiedź brzmi NIE!

Triple H opuścił ring jednak stanął przed nim i patrzył cały czas na Takera. W tym momencie zgasło światło a gdy się zapaliło w ringu masked Kane trzymał Takera w pozycji do Chokeslamu po czym wykonał go. Triple H wbiegł do ringu i wyrzucił z niego Kane’a i próbował ocucić Takera. Ten podniósł się w swoim stylu(jak umarlak) i złapał Triple H’a za gardło. Dusił go do momentu aż się podniósł po czym złapał go pod Tombstone Piledriver i wykonał go! RAW żegna nas widokiem Undertakera tauntującego nad nieprzytomnym Triple H’em.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Alvathen

1

• Zwierzak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Primo - jeśli jest to WWE, to dlaczego federacja nazywa się Zwierzak Polish Wrestling? Proponuję nawet najprostsze "WWE by Zwierzak", cokolwiek.

Secundo - katastrofalnie się to czyta. Używaj pogrubień, kursywy, podkreśleń i wyśrodkowywania, bo wygląda to beznadziejnie i ciężko cokolwiek się czyta.

Z gali wiele nie wywnioskowałem, ale to twoje początki, więc jestem dobrej myśli, o ile zastosujesz się do rad. Życzę powodzenia i czekam na dalsze prace.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...