Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Team Bring It vs. Team Cenation

Po czyjej jesteś stronie?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po czyjej jesteś stronie?

• Team Bring It
      52
    • Team Cenation
      58

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Team Cenation. Powód jest oczywisty - wspieram idola swoich czasów. Tak jak oldskulowi fani będą wspierali Rocka (no chyba, że fani Austina :wink: ), tak ja jestem za Ceną. Może to głupie podejście, ale nie potrafię być w konfrontacji pokoleń za kimś, kogo nie było mi dane oglądać regularnie. Nie będę też mówił, że jestem fanem Rocka, bo doceniam jego wkład w historię biznesu - doceniam jego wkład, ale jego fanem nie jestem. Rock jest na pewno "one of the best of all time", ale kiedy dostaję w jednym zestawieniu kogoś, kogo oglądam regularnie od lat vs. kogoś, kto był gwiazdą blisko dekadę temu, ciężko jest mi o inne stanowisko. I żeby było jasne - nie podlegam modzie na hejtowanie Rocka. Jakby Punk walczył z Austinem, byłbym za Punkiem. Lesnar z Takerem - za Takerem. I tak dalej.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

4

• Pinio

4

• Anapolon

3

• ArriS

2

Top użytkownicy w tym temacie

maly619 - mam takie samo zdanie. :D

Anapol - niby za jakimi pojedynkami ma być ta walka? Jericho vs. Punk i Undertaker vs. Triple H? Być może, ale WWE promoju Rocka i Cenę na wielkie gwiazdy, które niszczą wszystkich, dlatego na 100% ten pojedynek znajdzie się w podsumowaniu najlepszych meczy na Wrestlemanii XXX.

116218737055c51bc30a173.jpg

Anapolon, czerpiesz jakąś radość z oglądania wrestlingu? Bo jak tak czytam twój post, to mam wrażenie, że ty nie oglądasz wrestlingu, tylko go analizujesz.

Czerpie radość z wrestlingu, gdyby go nie czerpał to bym nie oglądał... Analizuje? Możliwe, ale czy tego nie mamy robić na SMARTOWYM forum. Zresztą ktoś kto analizuje wrestling musi nie mieć żadnej radości z jego oglądania? Czy to, że ktoś analizuje składy drużyn piłkarskich przed meczem to znaczy, że nie czerpie radości z oglądania piłki nożnej?

Niby prosta ankieta a jednak sprawia niektórym problemy...

No widzisz... Problemy sprawia nawet samemu autorowi, czy np. małemu619, którego tłumaczenie ciut odbiega od tego co chciał przestawić tą ankietą autor... Jednak jeśli Tobie to problemu nie robi, to muszę Ci pogratulować domyślności.

maly619 - mam takie samo zdanie.

To świetnie. :roll:

Anapol - niby za jakimi pojedynkami ma być ta walka? Jericho vs. Punk i Undertaker vs. Triple H? Być może, ale WWE promoju Rocka i Cenę na wielkie gwiazdy, które niszczą wszystkich, dlatego na 100% ten pojedynek znajdzie się w podsumowaniu najlepszych meczy na Wrestlemanii XXX.

Właśnie, dlatego ta walka najprawdopodobniej będzie trzecim najlepszym pojedynkiem na tej gali. Ale jak byś nie wiedział przed WM-ką 28 był jeszcze 27 poprzednich, gdzie świetnych walk była cała masa i z nich mogę Ci nawet przed galą wymienić 20 lepszych starć od tego co dostaniemy jutro. :) To, że promują ich na największe gwiazdy, że pojawi się to w podsumowaniu najlepszych meczy na WrestleMani XXX jako jeden z najlepszych nie zmienia faktu, że tym jednym z najlepszych nie będzie...

Anapolon nie myśl za bardzo

Chyba przestane, bo zaraz ktoś zaczyna mnie nazywać Nostradamusem, choć on pasuje tu jak pieść do nosa, ale to nic. :)

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Urządzenie:  Windows

Analizuje? Możliwe, ale czy tego nie mamy robić na SMARTOWYM forum. Zresztą ktoś kto analizuje wrestling musi nie mieć żadnej radości z jego oglądania? Czy to, że ktoś analizuje składy drużyn piłkarskich przed meczem to znaczy, że nie czerpie radości z oglądania piłki nożnej?

Zgadzam się, my jako smarci tez analizujemy wrestling, ale wydaje mi się jednak, że na pierwszym miejscu powinno się najpierw postawić emocje, radość z oglądania, a dopiero potem analizę co złe, a co dobre. Ja po twoim poście odebrałem to tak, jakbyś pomylił kolejność i najpierw analizował, a dopiero potem czerpał z tego radość.

PH93 napisał/a:

Niby prosta ankieta a jednak sprawia niektórym problemy...

No widzisz... Problemy sprawia nawet samemu autorowi, czy np. małemu619, którego tłumaczenie ciut odbiega od tego co chciał przestawić tą ankietą autor... Jednak jeśli Tobie to problemu nie robi, to muszę Ci pogratulować domyślności.

Nic nie odbiega ;) Chodzi po prostu o prostą ankietę, to czy to, bez zbędnego tłumaczenia, mówienia czemu tak, a nie inaczej itp. Ja tak sobie na to pytanie odpowiedziałem, chociaż nigdy nie miałem wątpliwości na kogo postawię w tej walce.

Szczerze mówiąc to nie jestem po stronie żadnego zawodnika. Mimo iż nie mogę się nazwać wielkim fanem Ceny to jednak zagłosowałem na niego z tego względu iż coś przynajmniej coś robi dla tej federacji, a nie raz na rok się pojawia i to tylko po to by wypromować swój film. Poza tym to John był idolem, choć nie największym w moim dzieciństwie.

Wszystkie posty w tym temacie.

To może po prostu posty w tym temacie oznaczaj jako przeczytane jednym kliknięciem i nie rób sobie ani nam problemu skoro masz tak wielki dylemat na kogo zagłosować.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 75 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Co tam może jeszcze dojść? Naomi vs. Jade Jakieś starcie na 3/4 osoby o pasek IC u Panów. Dawać Dominika w tym. Niech zgarnie ten pas. Odliczyć Balora dać wielki moment dla Dominika, a Bron niech idzie wyżej. Drew vs. Priest Walka Liv Morgan i jej kumpeli w obronie pasów Tag Team. LA Knight? Z kim? Nie wiem.
    • ManiacZone
      MZW Forever 29.03.2025r. 📸Shadowsmoonlight Photography Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Jeffrey Nero
      Nie. Podpowiedź kiedy Vegeta i Goku zaczynali trening u Whissa musieli z tym przedmiotem coś zrobić o które poprosił W życzeniu Beerus.
    • ManiacZone
      Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • PTW
      NIESAMOWITE PRO WRESTLINGOWE SHOW NADCHODZI WIELKIMI KROKAMI - WPADAJ NA GALĘ PRIME TIME WRESTLING! Widowiskowa rozrywka w klimacie WWE już 12 kwietnia na Śląsku! Największe gwiazdy polskiego i zagranicznego pro wrestlingu w akcji! W planach między innymi: - Debiutancka walka Pana Pawłowskiego w starciu Prezes kontra Prezes, w której Sędzią Specjalnym będzie Andrzej Supron! - Pojedynki o pasy mistrzowskie PTW Underground i BESTYA Slam! - Turniej o pas mistrzowski kobiet! Genialna rozrywka dla widzów od 5. do 105. lat - NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ! BILETY JUŻ W SPRZEDAŻY! @obserwujący Prime Time Wrestling powraca z kolejnym niesamowitym wydarzeniem! Bądź świadkiem debiutanckiej walki Pana Pawłowskiego i daj się porwać emocjom rodem z WWE! JużPrzeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...