Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

14 czerwca - Vince McMahon umiera. Cały świat wrestlingu jest w szoku. Kto przejmie federację?

15 czerwca - Odczytanie testamentu Vince'a. Świat przeżywa jeszcze większy szok, gdy dowiaduje się, że wszystkie swoje udziały w federacji McMahon zapisał nieślubnemu synowi Charlesowi Kosinskiemu.

Pierwszy poważny sprawdzian federacji pod wodzą nowego prezesa, to pierwsze Raw po Money in the Bank! Jak Charles poradzi sobie w świecie wrestlingu? Czy WWE po śmierci byłego prezesa, nadal będzie miało tylu fanów, a co za tym idzie tak wiele pieniędzy? Odpowiedzi na te oraz wiele innych pytań poznacie czytając moje diary.

ROSTER RAW:

Zawodnicy:

Big Show (face)

Brodus Clay (face)

Chris Jericho (tweener)

Christian (heel)

CM Punk (face)

Daniel Bryan (face)

Dolph Ziggler (heel)

Evan Bourne (face)

Ezekiel Jackson (face)

The Great Khali (face)

Jey Uso (face)

Jimmy Uso (face)

John Cena (face)

JTG (face)

Justin Gabriel (face)

Mark Henry (heel)

Mason Ryan (heel)

The Miz (heel)

Ted DiBiase (face)

Trent Baretta (heel)

Triple H (face)

Tyson Kidd (face)

William Regal (heel)

Zack Ryder (face)

Komentatorzy i inni:

Jerry Lawler - komentator

Michael Cole - komentator

Justin Roberts - konferansjer

AJ - reporterka

Kelly Kelly - reporterka

Vickie Guerrero - menedżer Dolpha Zigglera

Tag Teamy:

The Usos

Tyson Kidd & Justin Gabriel

ROSTER SMACKDOWN:

Zawodnicy:

Alberto Del Rio (heel)

Alex Riley (face)

Camacho (face)

Cody Rhodes (heel)

Curt Hawkins (tweener)

Drew McIntyre (heel)

Epico (heel)

Goldust (face)

Hunico (face)

Jack Swagger (heel)

Jinder Mahal (heel)

Johny Curtis (face)

Kane (heel)

Kofi Kingston (face)

Primo (heel)

R-Truth (face)

Randy Orton (face)

Rey Mysterio (face)

Santino Marella (face)

Sheamus (face)

Sin Cara (face)

Tyler Reks (tweener)

The Undertaker (tweener)

Wade Barrett (heel)

Komentatorzy i inni:

Booker T - komentator

Jim Ross - komentator

Michael Cole - komentator

Tony Chimel - konferansjer

Kaithlyn - reporterka

Maryse - reporterka

Matt Striker - reporter

Ricardo Rodriquez - konferansjer Alberto Del Rio

Rosa Mendes - menedżer Epico i Primo

Tag Teamy:

Epico & Primo

Hunico & Camacho

MISTRZOWIE:

http://img31.imageshack.us/img31/6810/wwechampionship.jpg

WWE Championship

Obecny mistrz - Chris Jericho

Poprzedni mistrz - CM Punk

http://img252.imageshack.us/img252/1157/wweunitedstateschampion.jpg

United States Championship

Obecny mistrz - Zack Ryder

Poprzedni mistrz - Mason Ryan

http://img194.imageshack.us/img194/1483/wweworldheavyweightcham.jpg

World Heavyweight Championship

Obecny mistrz - Alberto Del Rio

Poprzedni mistrz - Randy Orton

http://img841.imageshack.us/img841/8018/dzv5fp.jpg

Intercontinental Championship

Obecny mistrz - Jack Swagger

Poprzedni mistrz - Santino Marella

http://img199.imageshack.us/img199/1310/wweworldtagteam.jpg

Tag Team Championship

Obecni mistrzowie - The Usos

Poprzedni mistrzowie - Epico & Primo

GALE PPV:

[

Royal Rumble - 29.01.2012

Elimination Chamber - 19.02.2012

WrestleMania 28 - 01.04.20

Extreme Rules - 29.04.2012

Over The Limit - 20.05.2012

Money In The Bank - 17.06.2012

No Mercy - 15.07.2012

SummerSlam - 19.08.2012

Night of Champions - 16.09.2012

Hell in a Cell - 21.10.2012

Survivor Series - 18.11.2012

TLC: Tables , Ladder & Chairs - 16.12.2012

Wyniki Money in the Bank PPV:

SmackDown Money in the Bank ladder match - R-Truth def. Cody Rhodes, Drew McIntyre, Kane, Wade Barrett, Kofi Kingston, Sheamus, Sin Cara

WWE Tag Team Championship Match - The Usos © def. Epico & Primo

Raw Money in the Bank ladder match - Christian def. Dolph Ziggler, Mark Henry, The Miz, Zack Ryder, Daniel Bryan, Evan Bourne, Ted DiBiase

WWE World Heavyweight Championship Match - Alberto Del Rio © def. Randy Orton

WWE Championship Match - Chris Jericho © def. CM Punk, John Cena

Czas już na pierwsze Raw Supershow po Money in the Bank!

http://2.bp.blogspot.com/-BEEAHT6OGB4/ToqclnQ3ipI/AAAAAAAAAaE/qiV-l_9yUnI/s320/RAW_Supershow.png

Po emocjonującym Money in the Bank PPV, czas na Monday Night Raw SuperShow! Dziś witają nas Michael Cole, Jerry Lawler i Booker T!

Michael Cole: Witam państwa na pierwszym Raw SuperShow po Money in the Bank! Dzisiejsze show jest także pierwszym programem, którym będzie dowodził nowy Chairman WWE - Charles Kosinski! Co macie do powiedzenia na temat tego pana Jerry i Booker?

Jerry Lawler: Ja również witam państwa. Dzisiejsze show będzie dowodzone przez nowego prezesa. Mam nadzieję iż za jego panowania Raw będzie tak samo dobre jak dotychczas, a może i lepsze!

Booker T: Ja co do oceny poczekam aż do końca dzisiejszej gali. Tymczasem za chwilę zaprezentuje się nam właśnie ten, który w ciagu ostatniego tygodnia wzbudził tyle kontrowersji, czyli Charles Kosinski!

____

Tak to on! W drodze na ring jest już Charles Kosinski! Po drodze poprzybijał piątki z fanami. W ręku nowego prezesa widnieje mikrofon, więc prawdopodobnie będzie nam miał coś do powiedzenia!

Charles Kosinski: Witam was drodzy fani na Raw SuperShow! Nie mam zamiaru mówić wam jak to jest być panem prezesem, ani nie będę mówił o tym czy jestem ze swojej nowej posady zadowolony, czy nie. Na to przyjdzie czas nieco później, gdy spotkam się ze swoim zięciem Triple H'em. Dobra, pora przejść juz do konkretów. Moim zadaniem, jest sprawić, że ten program będzie najlepszym ze wszystkich, dlatego jeszcze dzisiaj John Cena zmierzy się z Dolph'em Ziggler'em, a CM Punk z Intercontinental Championem Jackiem Swagger'em!

If you just close your eyes! Charlesowi przerwał Mr. Money in the Bank brandu Raw - Christian!

Christian: Kochany prezesiku! Czy myślisz, że kogoś obchodzi skład tych gównianych walk? Tych przygłupich ludzi obchodzę tylko ja Mr. Money in the Bank Christian! Ci idioci pomimo tego jacy są wiedzą, że tylko ja mogę dać im to czego oczekują, czyli mistrza WWE, który nie będzie zwykłą ciotą! Zeszłej nocy zdobyłem to co pozwoli mi wzbić się na szczyt, na którym powinienem znajdować się już od dawna, jednak bycie w Main Eventach blokowali mi tacy ludzie jak chociażby ten pseudo mistrz Chris Jericho. Jednak robienie ze mnie pomiatacza skończy się, bo zamierzam zainkasować tą walizkę, wtedy gdy najmniej będziecie się tego spodziewać.

Break the walls down! WWE Champion Y2J Chris Jericho, pojawia się na arenie. Na jego twarzy maluje się wyraźna złość.

Chris Jericho: Pseudo mistrz? Czy naprawdę wydaje ci się marna podrubo swojego świetnego przyjaciela, że jestem pseudo mistrzem? Mylisz się Christianie! Jestem idealnym mistrzem. Jestem sprytny, silny i bardziej inteligentny niż wszyscy ludzie w tej arenie, ale nie oznacza to, że możesz nazywać tych ludzi idiotami! Jedynym idiotą na tej arenie jesteś ty! Oni są tą siłą, która napędza nas do pracy. Gdyby nie oni, nie było by tego show, a ty nazywasz ich idiotami? To właśnie pokazuje na jak niskim poziomie rozwoju jesteś Christianie.

Charles Kosinski: Dobra, koniec tych kłótni! Skoro macie sobie więcej rzeczy do wyjaśnienia, to swoje problemy rozwiążecie tak jak powinniście, czyli w tym ringu! Jednak nie będzie to pojedynek jeden na jednego. W dzisiejszej walce wieczoru WWE Champion Chris Jericho w drużynie z Mr. Money in the Bank brandu SmackDown R-Truthem zmierzą się z World Heavyweight Championem Alberto Del Rio i panem panie Christianem!

Po tych słowach Charles opuścił ring, a Chris i Christian spojrzeli sobie głęboko w oczy.

____

Walka nr. 1: John Cena vs Dolph Ziggler (w/Vickie Guerrero)

Po początkowych zwarciach Cena wymierzył Bulldog – 2 count. Na trybunach wymiana zdań pomiędzy fanami, a Cena wymierza Fisherman suplex – 2 count. Dolph kontrolował wydarzenia po tym jak Cena nie trafił z szarżą. Cena wydostał się z bocznego Headlocku i wyniósł Zigglera pod AA, ale Dolph skontrował to na X-Factor i 2 count.

Po przerwie Cena wymierzył Dolphowi Side slam. Obaj na macie. Ziggler wyszedł z kopnięciem i wymierzył Downward Spiral Stunner – 2 count. Standing dropkick i kolejne 2 count. Cena znajduje siły, mamy {.roto bomb i Five knuckle shufflle. Dolph skontrował AA i zapiął Sleepera! Cena jednak skontrował i zapiął STF. Vicky zagadała sędziego, podczas gdy Dolph odklepywał. Cena myślał, że wygrał, ale sędzia tego nie widział. Zig Zac od Dolpha – 2.5 count! Ziggler zdjął pokrywkę z narożnika i sędzia się tym zajął. Vickie szybko wrzuciła krzesło do ringu, a Ziggler chciał uderzyć nim Cene, ale ten uniknął i wykonał AA! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: John Cena

____

Przenosimy się na zaplecze, gdzie AJ przeprowadza wywiad z R-Truthem.

AJ: Hej Truth. Dzisiaj w walce wieczoru w drużynie z Chrisem Jericho, zmierzysz się z Albertem Del Rio i Christianem. Co sądzisz o tym starciu? Czy w najbliższym czasie będziesz chciał wykorzystać walizkę i zostać mistrzem?

R-Truth: Joł Jimmy! Taaaaaaa. Dzisiejsza walka będzie świetna! Mali Jimmy pomogą dzisiaj odnieść zwycięstwo mi i moje partnerowi. Skopiemy dupska tym przygłupim czereśniakom! Walizkę mogę wykorzystać w każdej chwili, a wykorzystam ją w najmniej spodziewanym momencie! Bo Little Jimmy tak powiedział!

AJ: Taak, dobrze Truth. Dzięki za poświęcony mi czas. Powodzenia w dzisiejszej walce wieczoru.

____

Walka nr. 2: Daniel Bryan vs The Miz

Pierwsza część walki dosyć wyrównana. Panowie podeszli do walki technicznie i więcej w ofensywie był Miz. Później już wyglądało to lepiej, gdy Bryan wykonał Flying Clothesline i Running Dropkick w rogu. Po chwili udało mu się wyrzucić Miza z ringu i zdążył się zatrzymać przed Suicide Dive, bo i tak by nie trafił. Trafił za to z Running Knee z krawędzi ringu i Miz zaliczył barierkę. Z powrotem w ringu, Bryan dołożył Missile Dropkick, ale tylko 2 count. Niewiele brakowało, a mielibyśmy LeBell Lock. Miz będąc przed linami, wymierzył Bryanowi Neckbreaker na kant ringu.

Po przerwie reklamowej Daniel wymierzył serię kopniaków w klatkę piersiową rywala, ale o mało nie dał się odliczyć przez roll up. Miz chciał wykonać swoją kombinację Beckbreaker-Neckbreaker, ale udało mu się tylko to pierwsze. Drugi atak Bryan skontrował na German Suplex i dorzucił mocnego kopniaka w głowę. Tylko 2 count i Michael Cole odetchnął z ulgą. American Dragon skoczył Mizowi na barki, ale został rzucony na matę. Skull Crushing Finale i były mentor pokonuje swojego byłego podopiecznego.

Zwycięzca via Pinfall: The Miz

____

Woo Woo Woo, You know it! Na ring przybył US Champion Zack Ryder!

Zack Ryder: Woo, woo, woo! Świetnie jest was widzieć, ale niestety nie przynoszę ze sobą dobrych wiadomości. Wczorajsze Money in the Bank przyniosło wiele emocji. Pojedynek o walizkę był wprost genialny, ale nie dla każdego skończył się on szczęśliwie. Jedną z tych osób jestem ja. O zwycięstwo walczyłem zawzięcie, jednak przypłaciłem to wszystko swoim zdrowiem. W moim cielu doszło do przesunięcia kręgów, co wyklucza mnie z akcji na jakiś czas. Po rozmowie z Charlesem ustaliliśmy wspólnie, że mój pas zostanie zwakatowany. Szczerze dziękuję wam za wsparcie i mam nadzieję, że niedługo znowu się zobaczymy.

Po tych słowach Zack opuścił ring i udał się na zaplecze, przy głośnych chantach "Zack Ryder! Woo, woo, woo!"

____

Walka nr. 3: CM Punk vs Intercontinental Champion Jack Swagger

Swagger starał się być ostrożny, dlatego wolał wyjść z ringu, gdy zawisła groźba otrzymania Elbow Drop od CM Punka. Nie uchronił się jednak od Springboard Crossbody, ani od Back elbow. Jack sprytnie przeszedł do Ankle Lock, ale Punk łatwo to zablokował. Swaggerrowi udało się wykonać Running shoulderblock, co na moment dało mu przewagę i wyrzucił rywala z ringu. Punk wślizgnął się do ringu pomiędzy nogami Swaggera i wyrzucił go, po czym popisał się Suicide Divem.

Po przerwie reklamowej Brooks uwolnił się z Facelocka, ale padł po Big Boocie. Punk odpowiedział serią swych kopniaków plus Leg Lariat, Clothesline i Swinging Neckbreaker. Punk przeszedł do swego combo Running Knee-Bulldog, ale udało mu się tylko to pierwsze. To drugie zostało skontrowane i Jack wykonał Swagger Bomb. Przy drugiej próbie Jack nadział się głową o nogi Punka, który myślał już o Springboard Clothesline. Swagger zaskoczył jednak rywala i złapał rywala w locie, wymierzając Belly-to-belly Suplex. Swagger chciał zakończyć sprawę przez Gutwrench Powerbomb, ale się nie udało. Punkowi GTS się nie udało, podobnie jak Spin Kick i Jack wymierzył Belly-to-belly Throw. Punk nie pozwolił na Superplex i wymierzył Elbow Drop, po którym zapiął Anaconda Vise! Swagger nie dał rady dotrzeć do lin i nie zostało mu nic inne jak poddanie się!

Zwycięzca via Submission: CM Punk

____

Kamera przenosi nas na zaplecze, gdzie Kelly Kelly zaczepiła swojego gościa Christiana!

Kelly Kelly: Moim gościem jest pan Money in the Bank Christian! Christianie dzisiaj w walce wieczoru w drużynie z Albertem Del Rio zmierzysz się z Chrisem Jericho i R-Truthem. Jakie są twoje odczucia przed tą walką?

Christian: Wg. mnie Alberto nie jest mi do niczego potrzebny. To pyszny, zadufany w sobie dupek, nie umiejący nic. Nasz beznadziejny prezesik nie ustawił mi walki jeden na jednego z Chrisem Jericho tylko i wyłącznie dlatego iż faworyzuje go i nie chciał bym go ośmieszył!

Kelly Kelly: Nie mam już więcej pytań. Dzięki za wywiad Christianie.

Christian: Kelly, zaczekaj. Świetny tyłek, może chciałby spotkać się ze mną dzisiaj poza kulisami?

Kelly Kelly: Dupek.

Po tych słowach Kelly spojrzała ze złością na Christiana i odeszła w kierunku szatni div.

____

Promo gali No Mercy.

Walka nr. 4: Randy Orton vs Cody Rhodes

Cody szybko próbował Roll upu i Small package, czym zaskoczył Ortona, ale nie dało mu to oczywiście zwycięstwa. Cody nadział się na Dropkick, a po chwili jeszcze jeden i mamy 2 count. Randy w swoim stylu okładał rywala, po czym dorzucił Clothesline i Thesz Press. Nadział się jednak na Headbutta od Cody'ego i Rhodes okładał rywala w narożniku. Walka była wyrównana i przeniosła się na krawędź ringu, gdzie Rhodes wymierzył Beautifull Disaster wyrzucając Randy'ego poza ring.

Po przerwie dominował Rhodes atakując na początku rękę rywala. Randy wydostał się z Camel Clutchu, ale nadział się na mocne wejście kolanem i Cody przeszedł do Arm baru. Rhodes popisał się Alabama Slam, ale tylko 2 count. Cody kontynuował atak, ale Randy skontrował Bulldog i przeszedł do Clotheslinów oraz Powerslamu. Cody odpowiedział Front Suplexem, ale to Orton był górą i po Knee dropie uzyskał 2 count. Cody nadział się na Hangman's DDT, ale uniknął RKO i po krótkiej gonitwie był bliski wykonania CrossRhodes, ale nie udało się to. Rhodes próbował Beautifull Disaster, jednak Orton uchylił się i wymierzył RKO! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Randy Orton

____

Wyświetlono video upamiętniające Vince'a McMahona.

Walka nr. 5: Kofi Kingston vs Mark Henry

Kofi próbował Low kicków, ale Henry zmiażdżył go potężnym Nerves pinchem. Kingston wciąż próbował jakoś ukąsić osiłka, ale ten robił z nim co chciał. Najpierw Ghańczyk odbił się od niego jak od ściany, potem Henry postanowił chwilę na nim postać i dorzucił jeszcze Clothesline w tył głowy. Akcja przeniosła się poza ring, gdzie Kofi atakował nogę rywala Low dropkickami. Mark pchnął go w schodki, ale przy próbie szarży Kofi mu uciekł i Henry zachaczył nogą o schodki i przeleciał przez nie.

Po przerwie Kofi dominuje i wykonał rywalowi Low dropkick w narożniku. Szykował jakąś akcję w locie, ale Mark podciął go na narożniku, tak, że Kingston wisiał na narożniku plecami do ringu. Mark wykorzystał to i wykonał mu potężny Splash w plecy! Przypięcie daje 2 count. Henry dalej dominuje, jednak gdy chciał usiąść na rywalu ten się odsunął, wykonał Basement dropkick i Springboard Crossbody – 2 count. Ghańczyk kontynuował atak z Dropkickiem w nogę rywala i chciał wykonać Trouble in Paradise, jednak Henry uniknął i wykonał World Strongest Slam! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Mark Henry

____

W drodze na ring jest już Wade Barrett.

Wade Barrett: Tyle czasu żyłem w nieświadomości. Tyle czasu nie wiedziałem, że w tej organizacji jest ktoś tak samo wspaniały i charyzmatyczny jak ja. W obydwu moich stajniach - Nexusie i The Corre nie było nikogo poza mną kto miałby hart ducha i wolę zwycięzcy. Chociaż te dwie stajnie były destrukcyjnie i niezwyciężone, to jednak ich członkowie nie mieli takiej osobowości, która pozwoliła by na stworzenie czegoś trwałego. Czegoś mocnego, co stanowiło by prawdziwą siłę w WWE. Jednak teraz coś otworzyło mi oczy i choć kilka lat byliśmy razem w szatni, dopiero teraz odkryłem, że w szatni jest ktoś z kim mogę stworzyć solidny duet. Proszę państwa, ten ktoś to ... DREW MCINTYRE!

Drew wyszedł na ring przy mieszanej reakcji fanów.

Drew McIntyre: Ooo tak! Drew McIntyre i Wade Barrett, jedną drużyną. Jesteście zaskoczeni, nieprawdaż? Będziemy drużyną, która zawojuje dywizję tag teamów, a może i całe WWE. Wade Barrett i Drew McIntyre - United Kingdom. Czy to nie brzmi świetnie? Niedługo ponownie usłyszycie o Wadzie Barrecie i Drew McIntyrerze.

Wade i Drew przy muzyce tego pierwszego wspólnie opuścili ring i udali się na zaplecze.

____

Walka nr. 6: Chris Jericho & R-Truth vs Alberto Del Rio & Christian

Od początku Jericho wraz z Truthem ładnie współpracowali i zespołowo okładali Christiana pokazując min. Body slam, Enzuigiri czy Bulldog, po którym pin przerwał AdR. R-Truth ruszył na Del Rio i wyrzucił go z ringu, ale przez to nadział się na Dropkick od Christiana. Truth wyleciał z ringu i tam nadział się na Clothesline od Alberto.

Po przerwie R-Truth pokazał Back body drop na Christianie, po czym dokonał zmiany z Chrisem Jericho, który ruszył ze Springboard Crossbody, Back Elbow, Body slamem i Mounsaltem. Y2J dołożył jeszcze Suplex i był gotowy na Walls of Jericho, ale przeszkodził mu Del Rio. Chris zajął się Alberto, ale przez to nadział się na Neckbreaker od Christiana i trafił do defensywy. Christian popisał się Body slamem, a po chwili dołożył jeszcze Flying Headbutt, jednak za chwilę Chris powalił go Enzuigiri i dokonał zmiany z Truthem. Truth miał kilka Clothesline'ów, Suplex i kilka ciosów na linach dla Christiana, a do tego także wykonał Powerslam i szykował się na Shut Up, ale zdekoncentrował go Alberto. Y2J zajął się Del Rio wykonując mu Codebreaker, a Truth po wykonaniu Christianowi Big Boota dołożył także Shut up! 1..2..3.

Zwycięzcy via Pinfall: Chris Jericho & R-Truth

Po walce R-Truth chciał pogratulować Chrisowi, ale ten wykonał mu Codebreaker! Y2J poklepał Trutha po ramieniu z uśmiechem na ustach i udał się na zaplecze przy mieszanej reakcji publiki.

____

Promo Summerslam.

Time to play the game! W drodze na ring ubrany już nie w garniak, a w jeansy i koszulkę, nie kto inny jak Triple H!

Triple H: W końcu The Game powrócił! Nie będę jednak dziś mówił o swoim powrocie, bo na to być może przyjdzie jeszcze czas. Jestem tu dzisiaj by ustosunkować się do przejęcia WWE przez mojego nowego zięcia Charlesa Kosinskiego. Nie spodziewałem się tego. Nie spodziewałem się, że ktoś inny niż ja lub moja żona może przejąć federację po śmierci Vince'a, nie spodziewałem się, że mój teść może mieć nieślubnego syn, a już na pewno nie spodziewałem się, że ten syn przejmie federację. Mam za złe mojemu teściowi, że nie powiedział nikomu o nieślubnym dziecku, jednak musiał mieć ku temu jakiś powód. Teraz chciałbym zaprosić do nas nowego prezesa by teraz to on wyjaśnił nam parę spraw.

Charles jest już w drodze na ring, został on bardzo ciepło przywitany przez publikę. Na wejściu ponowie przywitali się, ale pora już przejść do szczegółów.

Charles Kosinski: Triple H'u ja także nie spodziewałem się, że dostanę w spadku po ojcu większość udziałów w federacji. Jeżeli kogoś będzie to ciekawić, to tak wiedziałem iż jestem synem Vince'a McMahon'a. Moja matka powiedziała mi to, gdy byłem jeszcze małym chłopcem. Co prawda nigdy nie widziałem swojego ojca na żywo, lecz z tego co wiem zawsze dawał pieniądze na moje utrzymanie, ale nie chciał mieć ze mną nic wspólnego z wiadomych przyczyn. W szkole dzieci często podśmiewały się ze mnie, że nie mam ojcu i nigdy nie będę go mieć. Być może Vince pod koniec życia pożałował tego, że nie chciał mnie znać i zapisał mi w spadku federacji. Nie wiem jednak tego. Ale wróćmy do tego co jest teraz najważniejsze, czyli spraw federacji. Jest mi bardzo ciężko ogarnąć to wszystko, bo ten świat jest dla mnie czymś nowym. Mam jednak przy sobie wielu wspaniałych ludzi, którzy pomagają mi w tych ciężkich sprawach.

Triple H: A jak masz zamiar prowadzić federację, czy myślałeś już o tym?

Charles Kosinski: Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta. Wszystko z czasem będzie się zmieniać. WWE z czasem będzie stawiać co raz bardziej na wrestling niż na entertainment, a w federacji rozpocznie się nowa era - Era High Risk. Mam także wiele innych innych pomysłów co do fedki, jednak narazie zostwie je dla siebie.

Hunter spojrzał na Charlesa i z zaskoczenie kopnął go w brzuch i wykonał mu Pedigree!!

Triple H: TEN BIZNES NIE BĘDZIE TWÓJ BĘKARCIE!

Po tych słowach HHH spojrzał na leżącego prezesa. Właśnie takim obrazkiem kończymy pierwsze Monday Night Raw pod dowództwem Charlesa.

Wiadomość od autora:

Jeżeli już przeczytasz odcinek mojej diary, bardzo prosiłbym byś zostawił po sobie komentarz, w którym wyrazisz swoją opinię. Głównie chodzi mi o to, czy ta diary jest lepsza od poprzedniej. Każdą krytykę też chętnie przyjmę.

Edytowane przez Kari

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kari

8

• 8693

1

• RKO2010

1

• Aquino

1

Top użytkownicy w tym temacie

A wiec Raw bardzo dobre a co to wrzucił mi sie w oczy to wywiady.Zadajesz jedno pytanie np. ktos odpowiada i koniec zastanow sie troche nad wywiadami.

19873598114f366ddbb614a.jpg

http://catch-au-quotidien.fr/wp-content/uploads/2011/09/smackdown.png

Czas na pierwsze SmackDown po Money in the Bank! Zza stolika komentatorskiego witają nas Jim Ross, Booker T i Michael Cole!

Jim Ross: Na SmackDown witają państwa Jim Ross.

Michael Cole: Michael Cole i...

Booker T: Booker T!

Jim Ross: Dzisiejsze SmackDown zapowiada się naprawdę świetnie. Jeszcze dzisiaj Dolph Ziggler zmierzy się z Sin Carą, a Alex Riley stanie przed szansą pokonania swojego byłego mentora - The Miza.

Michael Cole: Tak, masz rację Jim. Wszystko zapowiada się do prawdy świetnie, a tymczasem już za chwilę na arenie pojawi się nasz mistrz świata wagi ciężkiej Alberto Del Rio!

____

Tak też się stało. Po litanii miłosnej Ricardo Rodriqueza na arenie pojawił się World Heavyweight Champion Alberto Del Rio!

Alberto Del Rio: Nazywam się Albeeeeeertooo Del RRRRRio! Ale wy już to wiecie. Jestem także nadal World Heavyweight Championem! Zdobycie tego pasa było moim przeznaczeniem. Nigdy nie planowałem zdobycia tego pasa, ale tak zdecydowało przeznaczenie. W niedzielę podczas Over the limit pokonałem Randy'ego Ortona i teraz nie ma już dla mnie pretendenta. Nikt nie jest na tyle odważny by zmierzyć się ze mną. Teraz gdy stałem się najbardziej dominującym mistrzem w historii będę reprezentować was wszystkich z szacunkiem, szczerością i pasją. Będę rozdawał autografy dzieciom i robił sobie z nimi zdjęcia. Będę...

I hear voices in my head. Randy Orton pojawia się na arenie.

Randy Orton: Najbardziej dominujący mistrz w historii? Jeżeli tak można nazwać osobę uciekającą się do nieczystych zagrywek by obronić ten pas, to tak jesteś najbardziej dominującym mistrzem. Twierdzisz, że nikt nie chce się z tobą zmierzyć? Mylisz się Alberto, ja bardzo chcę walki z Tobą. Tak naprawdę nigdy nie wygrałeś ze mną w czystej walce i dlatego rządam kolejnej walki z Tobą!

It's the shame... Great White jest już w drodze na ring.

Sheamus: Zaczekaj Randy. Z tego co wiem, to miałeś już swoją szansę i jej nie wykorzystałeś. Mógłbyś choć raz przezwyciężyć swoje ego i dać szansę komuś innemu, komuś kto szansy na ten pas nie miał od dawna, komuś takiemu jak ja!

Smoke & Mirrors... Cody Rhodes najwyraźniej także ma coś do powiedzenia w sprawie pretendenta.

Cody Rhodes: Hola, hola, hola. Sheamusie, Randy. Obydwaj macie ego o wiele większe niż jaja i żaden z was nie potrafi przyznać, że wasz czas już minął. Obydwaj jesteście nudni i niewyraźni. Powinniście dać szansę komuś, kto wniósł by coś nowego do tego nudnego pasa.

Kłótnię panów przerywa pan prezes Charles Kosinski!

Charles Kosinski: Panowie, nie od dzisiaj wiemy, że każdy z was jest bardzo dobrym zawodnikiem. Jednak żaden z was nie zasłużył na miano pretendenta. Dlatego też postanowiłem, że pretendent do pasa zostanie wyłoniony w dzisiejszej walce wieczoru, a walką tą będzie Battle Royal, w którym wezmą udział wszyscy zawodnicy SmackDown!

Alberto dla Ciebie też coś mam. Już za chwilę zmierzysz się w singles matchu z Kofim Kingstonem!

Charles opuścił ring, a chwilę za nim do szatni udali się także Cody, Randy i Sheamus.

____

Walka nr. 1: World Heavyweight Champion Alberto Del Rio (w/Ricardo Rodriquez) vs Kofi Kingston

Początkowo Alberto unikał bezpośredniego starcia, dopiero po chwili zaatakował rywala Backbreakerem i kopniakiem. Nadział się jednak na Dropkick i postanowił odtajać chwilę poza ringiem. Kofi jednak nie dał mu tej okazji, wrzucił go do ringu i chciał wejść na narożnik, ale Del Rio wykazał się sprytem i pchnął Kofiego w stalowy narożnik. Kofi zaliczył jeszcze schodki i Del Rio zapiął Body scissors. Alberto wykonał ładny Back suplex – 2 count i powrócił do Body scissors. Kofi wydostał się i po chwili zaskoczył rywala poprzez Flying back elbow. Kingston wygrał wymianę ciosów i przystąpił do swojego standardowego combo: Double chopy, Dropkick, Superman’s Punch i oczywiście Boom drop! Del Rio umnkął przed Trouble in Paradise, nadział sie za to na Leaping kick. Kofi próbował High crossbody, ale Del Rio fantastycznie skontrował to i nadział Kofiego na kolana, po czym uzyskał 2 count. Alberto szykował się na Superplex, ale Kofi skontrował Headbuttem i wykonał bardzo wysoki Missile dropkick – 2 count! Gutbuster od Del Rio i 2 count. Alberto podrzucił Kofiego do góry, a ten skontrował znakomitym DDT. Kofi chciał przypiąć rywala, ale uwagę sędziego odwrócił Rodriguez. Opóźnione odliczanie przyniosło zaledwie 2 count! Kingston skontrował próbę Cross armbreakera i wykonał SOS – 2 count! Kofi nie trafił z dosiadem na linach i Alberto wykonał mu fantastyczny Neckbreaker z narożnika! Essence of exellence nie próbował jednak przypinać, lecz przeszedł do Cross Armbreaker. Kofi blokował tą akcję drugą ręką, ale w końcu Alberto dopiął dźwignię, Kofi nie dał rady i odklepał.

Zwycięzca via Submission: WH Champion Alberto Del Rio

____

W ringu jest już Michael Cole, który przeprowadzi wywiad z SmackDown Mr. Money in the Bank, czyli oczywiście R-Truthem!

Michael Cole: R-Truthie czy nie nazwałbyś swojego zwycięstwa przypadkiem? Wszyscy wiemy, że nie byłeś faworytem w tym starciu i szczęście niewątpliwie ci pomogło.

R-Truth: Przypadkiem może być to, że znalazłeś się na tym świecie. To, że wygrałem tą walizkę to moja nagroda. To moja nagroda za wiele lat spędzonych w tej organizacji.

Michael Cole: Dobrze, drugie pytanie. Niby zawsze starasz się być dobry i prawy dla wszystkich, ale czy gdy mistrz będzie leżał nieprzytomny w ringu, to wykorzystasz walizkę by stać się mistrzem?

R-Truth: Być może jestem dobry i prawy, ale gdy nadaży się taka okazja i Little Jimmy podpowie to wejdę do tego ringu i zainkasuje walizkę. Od zawsze marzyłem o tym, by kiedyś zdobyć któryś z głównych tytułów i gdy tylko nadarzy się okazja, to wykorzystam ją. W niedzielę pokonałem 7 rywali by zdobyć walizkę. Nie ważne ile razu ktoś nazwie mnie głupkiem, psychopatą, ale ja będę wiedział, że zapracowałem na to wszystko.

Smoke & mirrors. Cody Rhodes po raz drugi podczas dzisiejszego show pojawia się na arenie.

Cody Rhodes: Truthie czy naprawdę myślisz, że uda ci się zrealizować kontrakt z tej walizki? Jeżeli tak to mylisz się, bo ty R-Truthie będziesz pierwszą osobą, która zrealizuje kontrakt i przegra. A dlaczego? Bo jesteś przegranym! Dzisiaj także przegrasz, bo załatwi cię nie kto inny jak wspaniały Cody Rhodes!

____

Walka nr. 2: Mr. Money in the Bank R-Truth vs Cody Rhodes

Truth szybko powalił rywala i Cody wycofał się, po czym podchodził do zwarcia spokojnie. Rhodes po długim wyczekiwaniu doszedł do głosu i zaatakował rękę rywala, ale Truth odpowiedział Back Body Dropem, mocnym kopnięciem i kilkoma chopami, po czym na dwa razy wyrzucił rywala z ringu. Ron Killings ruszył za Cody'm, ale ten zaskoczył go i nadział na bandę, po czym dorzucił potężny Running Knee.

Po przerwie pan MitB próbował Crucifixu, a po chwili wymierzył potężny Big Boot! 1...2...Kickout! Killings dorzucił kilka chopów w narożniku, ale Cody zaskoczył go kontrując i wykonał Top Rope Moonsault - 2 count! Przy tej akcji Cody nieco kontuzjował kolano, ale po chwili pozbierał się zapiął Shoulders Stretch. Truth wydostał się i powalił rywala Clotheslinem, po czym dołożył Sidewalk Slam - 2 count! Po chwili murzynek znów zaskoczył Cody'ego Spinebusterem, ale ponownie uzyskał 2 count! R-Truth nie zwalniał tempa i po uniknięciu Beautifull Disaster udało mu się wymierzyć What's Up! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: R-Truth

____

Wyświetlono video z Raw, podczas którego Zack Ryder ogłosił, że musi na jakiś czas zawiesić swoją karierę.

____

Walka nr. 3: United Kingdom (Wade Barrett & Drew McIntyre) vs The Usos

United Kingdom kilka dobrych minut trzymali Jeya w defensywie, jednak ten wkońcu dał radę zmienić się z Jimmym. Jimmy wykonał Barrettowi Back elbow i Suplex. Jimmy przymierzał się na Superfly splash, jednak przeszkodził mu w tym Drew. McIntyre wyrzucił Jimmy'ego, ale nadział się na Superkick od Jey'a. Jednak całe to zamieszania wykorzystał Barrett, który wykonał Jey'owi Wasteland i uzyskał pinfall!

Zwycięzcy via Pinfall: United Kingdom

____

Gdzieś na zapleczu, w ciemnym pomieszczeniu znajduje się Kane.

Kane: Od 14 pokazuje fanom swoją własną miarę bólu i nędzy. Ci, którzy niczego się nie bali, drżeli na dzwięk mego imienia. Polowałem na wszystkich, ale później sam zostałem upolowany przez własną ludźkość. Czuję się coraz mniej jak potwór, a coraz bardziej jak człowiek. Dziś jednak pozbędę się też resztki ludźkości, gdy wygram Battle Royal i zostanę pretendentem do tytułu.

____

Walka nr. 4: Alex Riley vs The Miz

Miz starał się unikać ataków Riley'a, ale to mu się udawało tylko do czasu. Alex dopadł nogę Miza, która mocno ucierpiała w niedzielnym Ladder Matchu i skierował ją na stalowy narożnik. Riley założył Half boston crab, ale Miz zdołał się uwolnić, wyrzucając jednocześnie rywala z ringu. Miz chciał wciągnąć dawnego protegowanego do ringu, ale dostał kopniaka w łeb, co dało 2 count. Alex próbując szarży w rogu nadział się na narożnik i Miz przejął inicjatywę. Riley jednak popisał się niezłym Neckbreakerem, a po chwili dorzucił Spinebuster. Miz skontrował DDT, ale nie udało mu się zakończyć walki finischerem i został posłany w narożnik. The Miz odpowiedział kopniakiem, ale gdy próbował Missile Dropkick, Riley złapał go i założył Texas Cloverleaf. Miz uwolnił się, łapiąc linę, ale Riley wciąż ostro atakował. Arbiter stanął na drodze Riley'owi, więc go przesunął, a wówczas Miz znienacka wymierzył Skull Crushing Finale i zgarnął pinfall.

Walka nr. 5: Sin Cara vs Dolph Ziggler (w/ Vickie Guerrero)

Początek był techniczny i wyrównany, ale w końcu Sin Cara popisał się Handspring Elbow i Hurricanraną wyrzucił rywala z ringu. Meksykanin nie tracił czasu i wykonał świetne Suicide Dive! W ringu Dolph przejął kontrolę i po Elbow Dropie zapiął Fujiwara Armbar. Sin Cara wydostał się i pokazał świetny Mexican Armdrag Takedown, po czym dorzucił Enzuigiri i szykował się na Swanton Bomb, ale nie trafił! Mimo to Sin Cara próbował roll upu, który jednak Ziggler przekręcił na własny Roll up i uzyskał pinfall!

Zwycięzca via Pinfall: Dolph Ziggler

____

Wyświetlono video z ostatniego Raw Supershow, na którym Triple H wykonał Pedigree swojemu szwagrowi. Po wyświetleniu na arenie rozbrzmiała muzyka Kosinskiego i pojawił się on w ringu.

Charles Kosinski: To co wydarzyło się w poniedziałek na Raw było dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Nigdy nie spodziewałbym się, że mój szwagier wykona mi Pedigree. Kompletnie nie wiem, o co mu chodziło. Widocznie miał jakiś powód, ale jeśli Hunter chcesz wojny, to będziesz ją miał! Teraz jeśli masz jaja, to wyjdź na ten ring i powiedz mi co było celem twojego ataku!

Na titantronie pojawił się Triple H!

Triple H: Ty chcesz wytoczyć mi wojnę? Ty mały chłystku? Tak masz rację, miałem powód by cię zaatakować. Nie zdradzę ci go jednak teraz, ale wiedz, że to co wydarzyło się w poniedziałek, było dopiero początkiem twojego piekła. Powtórzę to jeszcze raz. TEN BIZNES NIE BĘDZIE TWÓJ BĘKARCIE!

Po tych słowach Triple H zniknął z titantrony, a Charles z wielką złościa na twarzy wyszedł z ringu i udał się na zaplecze.

____

Promo Summerslam.

Walka nr. 6: 20 man #1 Contedor's Battle Royal Match

Alberto przy ringu, obserwuje z kim zmierzy się na No Mercy.

* Tyler Reks i Curt Hawkins wyeliminowani przez Kane'a.

* Epico wyeliminowany przez Kane'a.

* Primo wyeliminowany przez Kane'a.

* Cody Rhodes, a po chwili Hunico wyeliminowani przez Reya Mysterio

* Alex Riley i Camacho wyeliminowany przez Randy'ego Ortona.

* Santino Marella wyeliminowany przez Jindera Mahala.

* Jinder Mahal wyeliminowany przez Sheamusa.

* Kofi Kingston wyeliminowany przez Wade'a Barretta.

* Johny Curtis wyeliminowany przez Drew McIntyre'a

* Sin Cara wyeliminowany przez Wade'a Barretta i Drew McIntyre'a.

* Drew McIntyre i Wade Barrett wyeliminowani przez Kane'a.

* Jack Swagger wyeliminowany przez Reya Mysterio.

* Została czwórka: Kane, Orton, Mysterio i Sheamus.

* Randy Orton wyeliminowany przez Sheamusa i Kane'a.

* Mysterio ustawił Kane'a pod 619, ale ten szybko wstał i Chokeslamem wyeliminował Mysteria.

* Po długiej walce Sheamus Brogue Kickiem wyrzucił Kane'a z ringu i tym samym zostal nowym pretendentem!

Zwycięzca: Sheamus

Po walce do ringu przyszedł Alberto Del Rio i podniósł do góry swój pas. Sheamus odpowiedział mu swoim tauntem i wyszedł z ringu by świętować zwycięstwo ze swoimi fanami.

____

KARTA NA NO MERCY PPV:

* World Heavyweight Championship Match: Alberto Del Rio © vs Sheamus

NEWSY:

* Konflikt pomiędzy Charlsem Kosinskim, a Triple H'em będzie miał swój koniec na Summerslam. Bardzo prawdopodobne jest, że podczas No Mercy PPV także dojdzie do jakiejś walki z ich udziałem.

* Według nie potwierdzonych informacji prezes Kosinski jest bardzo zadowolony z pracy jaką w ringu i po za nim wykonuje Mike Mizanin znany jako The Miz. Wg. tego samego źródła Miz może liczyć na solidny push na początku nowego roku.

* Rating poniedziałkowego Raw Supershow wyniósł 3.92 (3.9). Jest to wzorst względem zeszłego tygodnia o całe 300tyś. widzów.

Sprawdź!

http://2.bp.blogspot.com/-BEEAHT6OGB4/ToqclnQ3ipI/AAAAAAAAAaE/qiV-l_9yUnI/s320/RAW_Supershow.png

Czas już na Monday Night Raw SuperShow! Dziś za stolikiem komentatorskim witają nas Michael Cole, Jerry Lawler i Booker T.

Michael Cole: Witam na Monday Night Raw SuperShow. Wraz ze mną dziesiejsze show będą komentować członek Hall of Fame Jerry Lawler, a także przyszły członek Hall of Fame Booker T.

Jerry Lawler: Dzisiejsze Raw będzie niesamowite. Jeszcze dzisiaj poznamy nowego mistrza Stanów Zjednoczonych, a zostanie on wyłoniony w 5 osobowym Gauntlet Matchu! Daniel Bryan vs Dolph Ziggler vs Evan Bourne vs Mason Ryan vs Ted DiBiase, ta walka zapowiada się znakomicie!

Booker T: Yeaa, zacznijmy wreszcie, bo nie mogę się już doczekać!

____

Break the walls down! WWE Champion Chris Jericho jest już w drodze na ring. W trakcie jego wejścia, zostało wyświetlono video z wydarzeniami z przed tygodnia, na których Y2J po walce zaatakował R-Trutha.

Chris Jericho: Muszę przyznać, że w zeszłym tygodniu poniosło mnie. Nie powinienem atakować R-Trutha. Jednak chyba wszyscy wiecie, że jestem zawodnikiem, który nie lubi czyjejś pomocy i wolę działać sam. Chyba wszyscy wiemy, że R-Truth jest ode mnie spory gorszy i był tylko tłem dla mnie w walce w zeszłym tygodniu. Jestem najlepszy na świecie w tym co robię i pokazuje wam to co tydzień.

The Truth Has Set Me Free! R-Truth jest już w drodze na ring.

R-Truth: Wiesz co Chris? Jestem w stanie wybaczyć ci Codebreaker na mnie z zeszłego tygodnia. Jednak to, że uważasz mnie za dużo gorszego od siebie wkurza mnie. Może jestem głupi, gadam do małych Jimmych, widzę rzeczy, których inni nie widzą, ale wiem, że mogę cię pokonać. Jeszcze dzisiaj R-Truth vs Chris Jericho!

Na titantronie pojawił się Kosinski.

Charles Kosinski: Moim zadaniem jest dać fanom to czego chcą, a wiem, że chcą dzisiaj obejrzeć walkę Chris Jericho vs R-Truth, więc jeszcze dzisiaj zmierzycie się ze sobą!

____

Walka nr. 1: Christian vs Big Show

Christian nie mógł sobie poradzić z siłą rywala, więc próbował sprytnie, wykorzystać szybkość. Zamroczył nawet rywala Low dropkickiem poza ring, ale przy próbie Crossbody Show przechwycił rywala i nadział na liny. Big Show dalej dominował, jednak gdy Christian wydostał się z Nerve’s Pinchu, Show spróbował Spearu i nie trafił! Captain Charisma wykonał rywalowi Back elbow z narożnika i próbował Killswitchu, jednak to się nie udało i Big Show wyrzucił rywala z ringu. Tam jednak Kanadyjczyk wykazał się sprytem, wykonując rywalowi Drop Tue Hold na stół komentatorski. W ringu próbował Crossbody, jednak Show złapał go w locie. Christian uniknął KO Punchu i po chwili wymierzył Showowi Killswitch, po którym uzyskał pinfall!

Zwycięzca via Pinfall: Christian

Po walce Christian wziął mikrofon.

Christian: Czy wszyscy widzieli to zwycięstwo? Przed momentem pokonałem największego atletę na świecie i udowodniłem, że jestem najlepszym materiałem na mistrza WWE. Niedługo zainkasuję walizkę Money in the Bank i będziecie mogli oglądać jedynego, prawdziwego mistrza!

____

Jerry Lawler: Proszę państwa, dosłownie przed chwilą otrzymałem wiadomość od Triple H'a. Hunter poinformował mnie, że jeszcze dzisiaj pojawi się na Raw, tak więc jest na co czekać!

____

Kamera przenosi nas na zaplecze, gdzie AJ zaczepiła swojego gościa - Sheamusa!

AJ: Sheamusie, na ostatnim SmackDown wywalczyłeś prawo do walki o pas Wagi Ciężkiej na No Mercy PPV, jak oceniasz swoje szanse w walce z Alberto Del Rio?

Sheamus: Alberto z pewnością jest bardzo dobrym zawodnikiem, jednak ja jestem lepszy od niego i pokażę mu to na No Mercy, kiedy odbiorę mu jego pas!

AJ: Podczas dzisiejszego Raw zmierzysz się z byłym mistrzem WWE - The Mizem. Co powiesz o tej walce?

Sheamus: Walka z Mizem napewno będzie dla mnie poważnym sprawdzianem, ale skopie mu dzisiaj jego brzydki tyłek i pokaże mu kto jest lepszy!

AJ: Dzięki za wywiad Sheamusie. Powodzenia w dzisiejszej walce.

____

Walka nr. 2: Randy Orton vs Kane

Obaj zaczęli od wymiany spojrzeń, którą zakończył Kane Uppercutem. Dorzucił dwa Splashe w narożniku i sidewalk slam. Sygnalizował w sposób Undetakera, że szykuje się na Tombstone, ten skontrowany na Backbreaker i Orton gotowy na RKO, ale Kane uciekł z ringu. Orton wyszedł za nim i cisnął go barkiem w stalowy narożnik. Dorzucił European uppercut i cisnął rywalem o stół komentatorski. W ringu Orton wymierzył kilka Stompów i Kane znów wyszedł z ringu. Randy ruszył za nim, ale nadział się na Clothesline. Kane ciskał go o kant ringu i bandę.

Po przerwie Kane trzymał Ortona w Bearhugu. Orton wyszedł z tego, ale nadział się na potężny Clothesline - 2 count. Kane dominował nad Ortonem wymierzając mu wiele ciosów. Wyszedł z ringu wyciągając za sobą Ortona, które wcisnął w schodki. Jeszcze kilka ciosów, wrzucił rywala do ringu i próba przypięcia, ale 2 count. Ponownie Bearhug, a po chwili mamy Backbreaker od Kane'a - 2 count. Flying clothesline i znów 2. Kane szykował się do Chokeslamu, ale Orton uratował się, Kane posłał go do narożnika, ale przy szarży nadział się na kopniaka. Kilka Uppercutów od Ortona i próbował powalić Kane'a Clotheslinami, nie udało się to, udał się natomiast Powerslam! Hangman's DDT i Orton szykuje się na RKO. Kane jednak wyszedł z Big Bootem i dorzucił Chokeslam! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Kane

____

My time is now... John Cena jest już w ringu i chyba będzie miał nam coś do powiedzenia, bo w ręku trzyma mikrofon.

John Cena: Wszyscy więdzą jak wyglądała moja ostatnia walka o pas. Y2J Chris Jericho przypiął mnie i pozostał WWE Championem, jednak uważam, że powinienem dostać jeszcze jedną walkę o pas, bo wiem, że jestem od niego lepszy i stać mnie na zdobycie tego pasa.

Look in my eyes... CM Punk chyba będzie miał coś do powiedzenia w tej sprawie.

CM Punk: Wyczuwam tu jakieś pieprzone déja vu - Cena znowu chce title matchu, choć przegrał ze mną wielokrotnie, a podczas Money in the Bank został przypięty przez Jericho i przegrał za nas dwóch. Taka osoba chce walki o najważniejszy pas federacji? Cena nie należy Ci się miano pretendenta, w przeciwieństwie do mnie. Od kiedy Jericho zdobył pas, nie pokonał mnie w walce 1 na 1.

Punkowi przerwali jednak United Kingdom!

Wade Barrett: Panowie obydwaj jesteście przegranymi. Żaden z was nie zasługuje na walkę o pas. Jestem pewien, że każdy z was przegrałby ze mną jak i z moim partnerem tag teamowym Drew McIntyre'em.

Drew McIntyre: Ja i Wade jesteśmy najlepsi. Tak Punku, my jesteśmy najlepsi, ty nie. Jesteśmy także jedynymi osobami w tym ringu, które zasługają na mecz o pasy. Na SmackDown pokonaliśmy mistrzów Tag Teamowych i powinniśmy zmierzyć się z nimi w pojedynku, w którym stawką będą ich pasy mistrzowskie!

Charles Kosinski ponownie pojawił się na titantronie.

Charles Kosinski: Dość tego gadania, pora przejść do czynów. Punk, Cena zmierzycie się za chwilę z United Kingdom. Układ jest bardzo prosty. Jeśli wygracie ten pojedynek, w przyszłym tygodniu zmierzycie się o miano pretendenta. Wade, Drew - jeśli wy wygracie, na No Mercy zmierzycie się o pasy Tag Teamowe z The Usos!

____

Walka nr. 3: CM Punk & John Cena vs United Kingdom

Współpraca Ceny i Punka układała się prawidłowo, jednak przez większość czasu to Cena był okładany. Dobra passa United Kingdom trwała do momentu, gdy Drew wdał się w niepotrzebną wymianę zdań z Punkiem. Cena wówczas wymierzył Atomic Drop i choć jeszcze padł po Clotheslinie, to uniknięcie Big Boota, pozwoliło mu na dokonanie zmiany. Punk ruszył na Drewa, a przy okazji Wade załapał się na Sitout gourdbuster. Po serii ataków zakończonych Springboard Clothesline, Punk był już gotowy na GTS. Drew łatwo to skontrował, ale próbując samemu przejść do ataku, o mało nie trafił swego tak team partnera. Drew Dropkickiem pchnął Punka na Cenę, a ten dość bolosnie upadł na podłogę. McIntyre mógł spokojnie wykonać Future Shock DDT, które dało mu pinfall!

____

Promo No Mercy PPV.

Walka nr. 4: United States Championship Gauntlet Match

* Ted DiBiase vs Dolph Ziggler (w/ Vickie Guerrero)

Ziggler zdominował rywala, ale nie trwało to długo. Ted DiBiase po wykonaniu Superplexa popisał się swoim Clotheslinem, a następnie wykonał Belly to belly suplex. Ziggler opowiedział poprzez Fameasser, ale Ted zablokował zarówno Neckbreaker jak i Dropkick. Po wykonaniu Neckbreakera DiBiase chciał wykonał Clothesline, ale nadział się na Superkick! 1..2..3.

* Dolph Ziggler vs Daniel Bryan

Początek techniczny, który został zwieńczony Mexican Surfboard wykonanym przez Bryana. Ziggler uniknął Dropkicku i okładał rywala, po czym zaczął robić brzuszki, ale mało brakowało i Dolph nadział by się na LeBell Lock. Dolph jednak ładnie nadział Bryana na narożnik i wymierzył Reverse Suplex. Następnie Dolph popisał się Dropkickiem i zapiął Chin lock. Panowie zderzyli się Crossbody, a następnie Daniel wyrzucił Zigglera z ringu i wymierzył Suicide Dive. Bryan wrzucił do ringu Zigglera. Już na macie uniknął Sleeper Holda i wymierzył Bridging Suplex, ale tylko 2 count! Daniel skontrował próbę Zig Zaca i wymierzył potężnego kopniaka w głowę.

* Daniel Bryan vs Mason Ryan

Ryan już na początku chciał wykonać Full nelson slam, ale Bryan skontrował to na Sunset flip i uzyskał 2 count, a następnie założył Ankle Lock, ale Mason błyskawicznie się uwolnił. "Batista v2" atakował rywala w narożniku, lecz Bryan sprytnie przeskoczył nad nim i założył Sleeper Hold. Ryan zwalił go na matę i wymierzył kopniaka w twarz, co dało mu 2 count. Ryan zyskał przewagę nad rywalem, jednak przy próbie Powerbombu, Bryan przechwycił rękę Masona i zapiął LeBell Lock! Ryan starał się walczyć z bólem, jednak gdy Bryan wzmocnił dzwignię, nie miał innej opcji jak poddać się.

* Daniel Bryan vs Evan Bourne

Początek szybki i typowo techniczny. Obaj popisywali się swoją wspaniałą techniką, do chwili gdy Evan powalił rywala Hurricanraną, która wyrzuciła Daniela z ringu, po czym wykonał mu Suicide Dive! Gdy obaj wrócili do ringu Bryan widowiskowo zrzucił Evana z narożnika i wykonał Missile Dropkick - 2 count. Daniel dorzucił serię kopnięć i wspaniały Dropkick w narożniku - 2 count. Bryan zapiął dzwignię, po czym odrazu przeszedł do przypięcia i uzyskał kolejny 2 count. American dragon wciąż w ofensywie, jednak Bourne'owi udało się skontrować. Bourne wykonał Hurricanranę i wyszedł z ładną serią ciosów, po chwili Hurricanraną zrzucił D-Bryana z narożnika. Teraz to Evan wchodzi na narożnik i wykonuje Air Bourne! 1..2..3!

Zwycięzca via Pinfall i nowy United States Champion: Evan Bourne

____

Kelly Kelly jest już ze swoim gościem - The Mizem.

Kelly Kelly: Miz, już za chwilę zmierzysz się z Sheamusem, co powiesz na temat tej walki?

The Miz: Hmm, co mogę powiedzieć na temat Sheamusa. Jest poprostu słaby i nie może równać się z kimś takim jak ja! Because I'm The Miz and I'm awesome!

Kelly Kelly: Dobrze, Mike. Ostatnimi czasy idzie Ci bardzo dobrze, odnosisz wiele zwycięstw. Czy dążysz do zdobycia pasa WWE?

The Miz: Czy jesteś głupia? Chyba nawet największy idiota zauważy, że dążę do zdobycia tego pasa. Jestem niesamowity i niedługo znowu zostanę mistrzem, a dzisiejsza walka z Sheamusem, będzie kontynuacją mojego marszu po złoto.

____

Walka nr. 5: Sheamus vs The Miz

Na początek siłowe starcie, z którego lepiej wyszedł Sheamus, ale Miz nadział rękę rywala na liny, a poza ringiem wbił go w stalowy narożnik. W ringu dorzucił Awesome Clothesline, dwa Running Booty i potężne DDT - 2 count. Miz okładał rywala w narożniku, po czym szykował się na Awesome Clothesline, ale zbyt długo czekał i nadział się na Double Ax Handle i Irish curse backbreaker. Sheamus szykował się na Brogue Kick, ale nagle od tyłu zaatakował go Alberto Del Rio, czym doprowadził do dyskwalifikacji.

Zwycięzca via DQ: Sheamus

Po walce AdR dalej okładał Sheamusa, do chwili gdy niespodziewanie Miz wykonał WH Championowi Skull Crushing Finale!

Walka nr. 6: Chris Jericho vs R-Truth

Z początku Truth zyskał kontrolę, dzięki Shoulderblockowi, lecz na krótko. Po chwili jednak Truth skontrował Irish Whip i nadział Chrisa na Flapjack, by szykować się na What's Up. Y2J jednak sprytnie wyszedł z ringu, ale Truth nie chciał na niego czekać. Gdy panowie wrócili do ringu ofensywa była po stronie WWE Championa, lecz nie trafił z szarżą w rogu, co wykorzystał R-Truth wykonując Big Boota. Chris w odpowiedzi nadział rywala na górną linę, ale nie trafił w niego przy odbiciu od lin. Jericho choć utrzymał się przy krawędzi w ringu, to został pchnięty przez Killingsa i uderzył w stół komentatorski. Truth z krawędzi ringu dołożył Flying Clothesline, natomiast gdy panowie byli zwarci w ringu, Truth wykonał Sitout suplex slam, co dało mu 2 count. Y2J próbował założyć submission, lecz Truth od razu to zablokował i choć nie trafił z Lie Detectorem, to powalił Chrisa na matę łapiąc go za nogę. Killings wykonał Crossbody z górnej liny, ale Y2J świetnie skontrował i zmienił to na swój własny pin - 2 count. Truth próbował szczęścia przez Jumping heel kick enzuigiri, ale tylko 2 count. Jericho powalił Trutha kopniakiem i po chwili przymierzał się na Codebreaker, które zostalo skontrowane, tak samo jak What's up R-Trutha. Chris założył Walls of Jericho, lecz Truth po chwili skontrował to na Small packkage, które dało mu tylko 2 count, jednak gdy Killings się podniósł otrzymał Codebreaker! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Chris Jericho

Po walce panowie podali sobie rękę i pogratulowali sobie dobrej walki.

____

Time to play the game... Hunter już w drodze na ring, trzeba przyznać, że przy wejściu dostał ogromny heel heat.

Triple H: Pewnie zastanawiacie się, dlaczego przed tygodniem zrobiłem to co zrobiłem. Odpowiedź jest bardzo prosta. Nie mogę pozwolić, by ktoś taki jak Charles przejął federację! To największa federacja wrestlingu na świecie i musi zarządzać nią ktoś doświadczony, a nie taki nieokrzesany bękart jak Charles. On nie jest przygotowany do prowadzenia federacji, a ja jako zięć Vince'a, muszę zadbać o to, by to co tworzył on tyle lat, nie poszło na marne!

Dalszą wypowiedź Huntera przerywa jednak Charles Kosinski!

Charles Kosinski: Posłuchaj mnie raz, a uważnie ty pieprzony egomaniaku. To, że jestem tu nowy to nie znaczy, że możesz uważać mnie za gorszego albo wyzywać mnie od bękartów. Może nie zostałem wychowany w luksusach, ale wiem jak trzeba zarządzać tą federacją.

Triple H: Mylisz się! Jesteś tylko zwykłym gnojem, skąd ty możesz wiedzieć jak zarządzać czymś tak wielkim? Ty nie umiałbyś zarządzać warsztatem samochodowym nieudaczniku! Nie wiesz nic o tym biznesie. Vince zapisał ci te udziały, bo poprostu zrobiło mu się ciebie żal. Pewnie nie myślał już wtedy racjonalnie.

Charles Kosinski: Skąd możesz wiedzieć takie rzeczy? Przecież nawet nie dałeś mi szansy, a już mnie osądzasz. To właśnie pokazuje, że twoje ego jest większe od twoich jaj.

Triple H: Posłuchaj mnie gnoju... jeszcze jeden taki tekst to...

Charles Kosinski: To co? Co mi zrobisz wielki Hunterze? To właśnie ty uważaj, bo to ja jestem twoim szefem i w każdej chwili mogę cię zwolnić.

Triple H: Przeginasz cherlaku...

Charles Kosinski: Nie przerywaj mi gdy mówię! Nie będziesz mną pomiatał i w tą grę zagramy na moich zasadach. Dlatego na gali No Mercy ty i ja wybierzemy swoich przedstawicieli, a oni zawalczą w walce jeden na jednego. Jeżeli twój zawodnik wygra to oddam ci władzę w federacji, natomiast jeśli mój zawodnik zostanie zwycięzca - jesteś zwolniony. Czas na wybranie swojego przedstawiciela masz do przyszłego Raw.

Triple H: Uwierz mi, nie wyjdzie ci to na dobre. Na gali No Mercy twoje rządy dobiegną końca.

Charles Kosinski: Być może moje rządy dobiegną końca. Bez ryzyka nie ma zabawy, ale co jeśli twoja kariera dobiegnie końca Hunterze? Ja jestem jeszcze młody i jakąś robotę sobie znajdę, ale nie ukrywajmy, ty jesteś już dość stary, trudno będzie ci znaleźć nowe zajęcie.

Po tych słowach Charles wypuścił z ręki mikrofon i wraz z Hunterem spojrzeli sobie głęboko w oczy. Takim obrazkiem Raw SuperShow dobiegło końca.

____

KARTA NA NO MERCY PPV:

* Tag Team Championship Match: The Usos © vs United Kingdom

NEWSY:

* Zawodnik organizacji TNA James Storm udzielił ostatnio ciekawego wywiadu, w którym stwierdził, że po wygaśnięciu jego obecnej umowy z TNA bardzo chętnie spróbowałby swoich sił w WWE.

* Według niepotwierdzonych sytuacji przedstawicielem Triple H'a na No Mercy będzie The Miz, co do przedstawiciela Charlesa nikt z zaplecza na ten temat nic nie wie.

* Oficjele WWE planują planują "wrzucenie" Cody'ego Rhodesa do Main Eventu. Bardzo prawdopodobne jest, że w najbliższym czasie Cody zdobędzie World Heavyweight Title.

Sprawdź!

Czas na kolejne SmackDown w drodze do No Mercy PPV!

Jim Ross: Na SmackDown witają państwa Jim Ross...

Michael Cole: Michael Cole i...

Jim Ross: Szczerze mówiąc od tygodnia czekałem na SmackDown. Triple H pojawi się na dzisiejszej gali i wypowie się na temat wszystkim znany, a w dzisiejszej walce wieczoru The Miz zmierzy się z World Heavyweight Championem Albertem Del Rio!

Booker T: Ooo tak. Szczególnie dzisiejsza walka wieczoru zapowiada się znakomicie. Awesome One i Arystokrata - to będzie coś!

Michael Cole: Podzielam wasze zdanie. SmackDown zapowiada się świetnie, a z tego co mi wiadomo wszystko rozpocznie nie kto inny jak Triple H!

____

Jak powiedział Cole tak też się stało! Hunter jest już w drodze na ring!

Triple H: Chyba wszyscy widzieliście co stało się w poniedziałek. Ten gówniarz chciał mnie upokorzyć. Mnie! Kogoś kto jest symbolem tej organizacji. Ten bękart nie ma za grosz szacunku. Ten człowiek nigdy nie sprawi, że ta organizacja stanie się lepsza. Tylko ktoś kto siedzi w tym biznesie od lat sprawi, że ta firma nie upadnie! Na całe szczęście już niedługo rządy tego gnoja dobiegną końca. Na gali No Mercy mój reprezentant pokona reprezentanta Charlesa. Tak zgadza się, mam swojego przedstawiciela, ale zgodnie z umową przedstawie go dopiero podczas Raw. Wracając do naszego prezesika...

Na tym jednak Triple H musiał przerwać swoją wypowiedź, bo na titantronie pojawił się Charles!

Charles Kosinski: Hunterze, Hunterze. Gdy tak słuchałem tych twoich głupot to do głowy przyszła mi jedna rzecz. W dalszym ciągu jesteś moim pracownikiem, co oznacza, że jeśli będę chciał to mogę wyznaczyć ci walkę. Dlatego jeszcze dzisiaj zawalczysz w handicap matchu! Twoimi przeciwnikami będą Mark Henry, Big Show i Great Khali!

Triple H: A co jeśli nie zgodzę się na walkę?

Charles Kosinski: Wtedy zrobię z tobą to co z każdym innym zawodnikiem, który odmawia walki - zwolnię cię!

Po tych słowach Charles zniknął z titantronu, a Triple H ze wściekłą miną udał się na zaplecze.

____

Walka nr. 1: Intercontinental Champion Jack Swagger vs Hunico (w/Camacho)

Swagger od początku dominował i choć Hunico kontrował kopnięciami i Armdrag takedownem, to Jack powalił go Clotheslinem. Kontynuował atak paroma Elbow dropami, po czym robił pompki podpierając się na rywalu. Swagger dorzucił dwa mocne Irish whipy i Body slam, jednak przy próbie Vader Bombu nadział się na kolana rywala! Hunico dorzucił serię kopnięć i ładny cios łokciem. Jeszcze Hurricanrana od Meksykanina, ale Swagger umknął przed Springboardem i powalił przeciwnika Big Bootem! Swagger szykował się na kolejny Vader Bomb, jednak Hunico ponownie skontrował i wykonał roll up, po którym uzyskał pinfall!

Zwycięzca via Pinfall: Hunico

____

Po przerwie na arenie pojawia się Cody Rhodes!

Cody Rhodes: Jestem tu by powiedzieć wam wszystkim dlaczego zdecydowałem się zostać gwiazdą WWE. Nie zrobiłem tego by występować przed wami, ale by zarabiać pieniądze. Niestety w mojej misji przeszkodził mi R-Truth, który przyszedł na SmackDown z walizkę, która powinna być moja, tak jak korzyści z niej płynące. Powiedział także, że wykorzysta tę walizkę w najmniej spodziewanym momencie, a to powinna być moja okazja! Przed tygodniem Truth przypadkiem pokonał mnie i myślał, że coś udowodnił. Jednak jedyną rzeczą narazie udowodnił to to, że jest przewartościowany!

Młodemu Rhodesowi dalszą wypowiedź uniemożliwił jednak sam Mr. Money in the Bank R-Truth!

R-Truth: Hej Cody. Oryginalność to chyba nie jest twoja mocna strona, bo przed tygodniem mówiłeś to samo. Mi w przeciwieństwie do ciebie nikt nie pomagał dostać się na szczyt. Nie potrzebowałem żadnego Legacy by się pokazać. Choć może w Legacy wiele namieszałeś, ale dzisiaj to ja mogę w każdej chwili zostać Mistrzem Świata!

Rhodes nie wytrzymał i powalił Trutha Beautiful Disaster, po czym sięgnął po walizeczkę.

Cody Rhodes: To ja na nią zasłużyłem ty czarna gnido!

Po tych słowach Cody podniósł Trutha z zamiarem wykonania CrossRhodes, jednak Killings skontrował i wykonał What's up!

____

Przenosimy się na zaplecze, gdzie Mark Henry został zaczepiony przez Triple H'a.

Triple H: Mark. Błagam pomóż mi w dzisiejszej walce. Nie daj mi zrobić krzywdy, proszę! Gdy tylko przejmę władzę to dostaniesz title shota na wybrany przez siebie pas!

Mark Henry: Hehe, kusząca propozycja, bardzo kusząca, ale ty nigdy nie przejmiesz władzy!

Triple H: Błagam...

Mark Henry: Wiesz co Hunterze? Kiedyś miałeś jaja, ale teraz jesteś zwykłą pizdą, którą zaślepiła kasa, a ja takich osób nie lubię. Powodzenia w dzisiejszej walce.

Heniek z uśmiechem na ustach wszedł do swojej szatni, a Triple H z bardzo zawiedzioną miną poszedł dalej szukać sprzymierzeńców.

____

Walka nr. 2: Rey Mysterio vs Wade Barrett (w/Drew McIntyre)

Mysterio od początku działał lepiej dzięki swej szybkości, ale gdy nadział się na kopniaka z kolana, górą była siła Barretta. Nie potrwało to jednak długo - Mysterio uniknął ataku w rogu i sam posadził tam rywala, dokładając Dropkick. Barrett strącił za to z narożnika Rey'a, który wisiał w pozycji Tree of woe. Wade okładał rywala w ten sposób kopniakami i dorzucił Vertical suplex plus parę kopnięć kolanem w plecy. Rejuś uniknął Back suplexu i Dropkickiem w kolano posadził Barretta na linach. 619 jednak nie ujrzeliśmy, Wade wymierzył kopniaka, ale po chwili wypadł z ringu. Facet w masce dorzucił Seated senton, ale sam został nadziany plecami o barierkę. Pora na przerwę.

Wracamy po reklamach i w ringu dominuje przedstawiciel United Kingdom. Nie minęło jednak wiele czasu, gdy Rey zaskoczył rywala przez Springboard crossbody, lecz tylko 2 count. Barrett próbował Superplex, ale nie udało się i Mysterio na fali - Seated senton, Hurricanrana, kop w twarz oraz w łeb. To wszystko starczyło tylko na 2 count. Barrett mógł znienacka wykonać Wasteland, ale musiał zadowolić się Spinning side slamem. Mysterio skontrował Pump handle slam i Barrett trafił na liny. Idealna okazja na 619, ale Rey dostrzegł nadchodzącego Drew McIntyre'a, więc wymierzył mu Dropkick. To jednak wystarczyło, aby Barrett powalił rywala Big Bootem i po Wasteland uzyskał pinfall.

Zwycięzca via Pinfall: Wade Barrett

Walka nr. 3: Kofi Kingston vs Drew McIntyre (w/Wade Barrett)

Drew od początku zdominował rywala, aż do czasu gdy ten powalił go poprzez Spinning back elbow. Kofi założył Arm bar z którego Drew nie mógł się wydostać. Gdy mu się to udało to z kolei nadział się na Pendulum kick. Kofi nie trafił z Crossbody, ale za to wyrzucił Drewa clotheslinem z ringu. Poza ringiem dorzucił Uppercutta, ale to Drew nadział go na metalowe schodki.

Po przerwie w pełni dominuje McIntyre. Kofi wydostał się z shoulder stretcha, ale nadział się na Tilt-a-whirl gutbuster – 2 count. Drew kontynuował ofensywę silnym kopniakiem w brzuch i bardzo ładnym Dropkickiem – 2 count. Drew próbował Clotheslinu, ale Kofi skontrował to na DDT – 2 count. Kofi ruszył nabuzowany na McIntyre'a, wykonał Superman’s Punch i Boom drop. Drew uniknął jednak TiP i złapał się lin chroniąc się przed dalszym atakiem, a tymczasem Wade Barrett pojawił się przy ringu i zaczepił sędziego, a Kofi wyrzucił go Dropkickiem z okolic ringu!. McIntyre wykorzystał dekoncentrację rywala, kopnął go i wymierzył Future Shock DDT po którym uzyskał pinfall!

Zwycięzca via Pinfall: Drew McIntyre

Po walce UK chcieli chcieli dalej okładać Kofiego, ale na pomoc Kingstonowi przybiegli The Usos! Barrett i McIntyre otrzymali kolejno Superkick i Samoan Splash, które załatwiły sprawę.

____

Awesome! Miz ma w ręku mikrofon więc chyba będzie chciał nam coś powiedzieć.

The Miz: W poniedziałek na Raw dałem upust swoim emocjom. Alberto pozbawił mnie szansy pokazanie się przez pokonanie Sheamusa. Może kiedyś ucieczka przed kimś takim jak Sheamus ucieszyłaby mnie, ale teraz tak nie jest. Chciałem walczyć, dlatego poprosiłem Charlesa o możliwość walki z Alberto. Dzisiaj odbiję sobie to poniedziałkowe starcie i wyładuję frustrację na Del Rio! Because I'm The Miz and I'm awesome!

____

Walka nr. 4: Sheamus vs Kane

Sheamus od początku rzucił się na rywala i wściekle go okładał, ale Kane ładnie nadział go na liny i powalił Big bootem. Big Red Monster dorzucił Basement dropkick i przeszedł do Chin locku. Sheamus wydostał się i rozpoczęła się wymiana ciosów, którą znowu wygrał Kane i popisał się Sidewalk slamem - 2 count. Great White próbował kontrować, ale Kane miał zupełną kontrolę nad starciem i wykonał Vertical suplex - 2 count. Sheamus wydostał się z Chin Locku i uniknął Suplexu, a dzięki temu mógł w końcu zaatakować. Co prawda Clothesliny nic nie dały, ale Double ax handle powalił już rywala na matę. Celtic Warrior wbił rywala w narożnik i wymierzył Fallaway slam. Sheamus próbował Brouge Kicku, jednak Kane uniknął i wykonał Big boot - 2 count! Kane szykował się na Chokeslam, jednak Great White uwolnił się i tym razem wymierzył Brogue Kick! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Sheamus

____

Przenosimy się na zaplecze, gdzie Kaithlyn zaczepiła swojego gościa Alberto Del Rio.

Kaithlyn: Alberto w dzisiejszej walce wieczoru zawalczysz z Mizem, co powiesz o tym starciu?

Alberto Del Rio: The Miz to mały, parszywy szczur. W naszej dzisiejszej walce nie dam mu szans i pokażę mu kto rządzi na SmackDown!

Kaithlyn: Dobrze. Dzisiaj Miz w dość ostrych słowach odniósł się do twojej osoby. Jak odniesiesz się do tej sytuacji?

Alberto Del Rio: Tak jak już mówiłem. Miz to mała pchła niczego nie warta. Jest mocno tylko w słowach, chociaż i bycie mocnym w tym mu nie wychodzi. Tyle w temacie.

Kaithlyn: Dzięki za wywiad Alberto. Powodzenia w dzisiejszej walce.

____

Walka nr. 5: Triple H vs Mark Henry & Big Show & The Great Khali

W ringu z Hunterem pierwsz stanął Henry. Heniek po wymierzeniu Clothesline'u i serii Headbuttów dokonał zmiany z Great Khalim. Olbrzym wymierzył obolałemu już Hunterowi kilka Chopów i dokonał zmiany z Showem, który wszedł na gotowe i wymierzył Triple H'owi KO Punch! 1..2..3.

Zwycięzcy via Pinfall: Mark Henry & Big Show & The Great Khali

____

Po walce na titantronie ponownie pojawił się Kosinski.

Charles Kosinski: Hunter, Hunter! Według mnie powinieneś się cieszyć nawet z takich walk, bo na gali No Mercy twój czas w tej federacji dobiegnie końca!

____

Walka nr. 6: World Heavyweight Champion Alberto Del Rio (/Ricardo Rodriquez) vs The Miz

Początek był wyrównany, do chwili gdy Miz powalił rywala Bulldogiem, ale już za chwilę Rodriquez złapał Miza łapiąc go za nogę i sędzia wyrzucił Ricardo z areny! Del Rio popisał się kopniakiem w żebra rywala i zupełnie przejął kontrolę nad pojedynkiem. Popisał się Double ax handle i Camel clutchem, ale Miz odpowiedział Suplexem i Running knee. Alberto już za chwilę opanował jednak sytuację Arm breakerem i skupił się na osłabieniu ręki rywala. Miz skontorwał w końcu Belly to belly suplexem. Wkońcu obaj panowie padli po double Clotheslinie. Gdy wstali Del Rio powalił rywala Clotheslinem, ale po chwili Miz przeszedł do swojej kombinacje Backbreaker-Neckbreaker. Szykowało się Skull Crushing Finale, ale Del Rio skontrował to jednak na Back stabber - 2 count. Alberto nieudanie próbował przejść do Cross Armbreakera i nadział się na Dropkick. Miz próbował akcję w locie, jednak nie opłaciło mu się to, gdyż padł ofiarą Enzuigiri! 1..2.. Kick out. Del Rio popisał się jeszcze Tilt-a-whirl backbreakerem, ale także 2 count. Alberto nie trafił z szarżą i po tym jak Miz wbił go w stalowy narożnik Alberto postanowił wziąść swój pas i wyjść z areny. Del Rio prawie dopiąc celu, gdy Sheamus pojawił się na arenie i wrzucił Mistrza Świata do ringu! Tam Miz spróbował Skull Crushing Finale, jednak Alberto uwolnił się i wymierzył i wymierzył Mizaninowi potężnego kopa w krocze. Dyskwalifikacja!

Zwycięzca via DQ: The Miz

Po walce Sheamus chciał unieść do góry rękę Miza, ale Mike wyrwał mu ją i zły udał się na zaplecze. Takim obrazkiem kończymy SmackDown.

____

KARTA NA NO MERCY PPV:

NEWSY:

* The Miz przechodzi powolny face turn.

* Wg. niepotwierdzonych informacji Bobby Lashley i Batista są coraz bliżej powrotu do federacji, jednak Charles nie chce przyśpieszać ich returnu, gdyż chce by zawodnicy mieli rozpisane do perfekcji programy.

* Feud Triple H'a i Charlesa toczony jest tylko na potrzeby organizacji. Tak naprawdę Hunter jest wielkim zwolennikiem Kosinskiego i wspiera go we wszystkich jego działaniach.

Sprawdź!

• Reputacja:   1

Dobra znalazłem czas więc skomentuję :) Co prawda chciałem już wcześniej ocenić Twoje wypociny, ale akurat wtedy forum nie chciało mi działać, a było to jakieś dwa dni temu. Jednego nie mogę zrozumieć po cholerę dawać pas takiemu, nijakiemu Swaggerowi? Tego w ogóle nie mogę zrozumieć... Zaczynam od czytania pierwszej walki, wcześniejsze wypowiedzi mało mnie interesowały więc sobie odpuszczam. A więc tak walka bardzo chaotyczna.

Hurricanrana od Meksykanina, ale Swagger umknął przed Springboardem
O co w tym chodzi? :twisted: Springboard Hurricaraną jak już :) .

R-Truth zdobył walizkę, jestem ciekawy jak to dalej będzie wyglądało, a łatwo nie będziesz miał, żeby z tego jakoś wyjść. Chyba, że masz jakieś ciekawe pomysły na jego postać, bo ja bym nie miał. ''Czarna gnido'' nie sądzę, żeby coś takiego miało miejsce w prawdziwym WWE.

Druga walka, jak i chyba wszystkie pozostałe bardzo chaotyczne. Przejścia z akcji do akcji...

Ciekawa przemowa Miza, liczę na feud pomiędzy nim a Del Rio. Tym bardziej się go spodziewam po przeczytaniu Twoich newsów.

Również odniosę się do twojego diary.

Trudno się nie zgodzić z moim poprzednikiem w pewnych kwestiach.Wyrażenia typu "czarna gnido" nie powinny mieć miejsca.Staraj pisać się bardziej "dorosłym" językiem i o wiele lepiej będzie się to czytało.

Liczę ,że rozkręcisz bardziej Christiana bo na razie bez przebłysków.Jestem ciekawe tego face turnu Miza.Nie jestem co do niego przekonany ale to twoje diary i zobaczymy co nam zaserwujesz.

Feud Charles - Hunter...Byłem ciekaw jak to się rozwinie.Lubię HHH i dlatego nie podoba mi się sposób w jaki ,że tak powiem poniżasz.Hunter błaga Henrego o pomoc nie pasuje mi to ale zrobiłeś z niego taką "pizde" jak Mark go nazwał.Tak nawiasem kolejne słowo ,które powinieneś zastąpić.Po newsach nie mam wątpliwości ,że reprezentant Charlesa wygra i prezes pozostanie na stanowisku.

Czekam na kolejne gale i powodzenia.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Dzięki bardzo za komentarze. Teraz postaram się do nich odnieść.

Wyrażenia typu "czarna gnido" nie powinny mieć miejsca.Staraj pisać się bardziej "dorosłym" językiem i o wiele lepiej będzie się to czytało.

Ok, być może tutaj poniosła mnie fantazja :). W następnych odcinkach postaram się tego unikać.

Lubię HHH i dlatego nie podoba mi się sposób w jaki ,że tak powiem poniżasz.Hunter błaga Henrego o pomoc nie pasuje mi to ale zrobiłeś z niego taką "pizde" jak Mark go nazwał.

Szczerze mówiąc to trochę wymknęło mi się to z pod kontroli. Początkowo chciałem trochę upodlić HHH, ale doskonale wiem, że zaszło to trochę za daleko i teraz tak dosyć trudno wyjść z tego na jednej gali, ale postaram się jakoś to zmienić.

Cytat:

Hurricanrana od Meksykanina, ale Swagger umknął przed Springboardem

O co w tym chodzi? Springboard Hurricaraną jak już

No racja trochę głupio to wyszło. :twisted:

R-Truth zdobył walizkę, jestem ciekawy jak to dalej będzie wyglądało, a łatwo nie będziesz miał, żeby z tego jakoś wyjść. Chyba, że masz jakieś ciekawe pomysły na jego postać, bo ja bym nie miał. ''Czarna gnido'' nie sądzę, żeby coś takiego miało miejsce w prawdziwym WWE.

Przyzanm, że do Trutha mam dość poważne plany. Jednak nie należy spodziewać się inkasacji w najbliższym czasie ;). Odnosząc się do Christiana. Obiecuje, że CC w najbliższych tygodniach zacznie błyszczeć.

Jeszcze raz dzięki za komentarze. Wszystkie wytknięte mi błędy postatam się wyeliminować.

Sprawdź!

Czas już na kolejne Raw SuperShow w drodze do No Mercy PPV! Za stolikiem komentatorskim stały skład - Michael Cole, Jerry Lawler i Booker T!

____

Michael Cole: Na Monday Night Raw SuperShow witają państwa Michael Cole, Hall of Famer WWE...

Jerry Lawler: Jerry Lawler.

Michael Cole: Oraz przyszły Hall of Famer...

Michael Cole: Proszę państwa już dziś Charles Kosinski i Triple H przedstawią nam swoich reprezentantów, którzy zawalczą ze sobą na No Mercy. Jestem ogromnie ciekaw kogo przygotowali dla nas ci panowie.

Booker T: Ja też jestem ciekaw, kto będzie reprezentował tych panów. Od ich reprezentantów będzie zależeć to, kto będzie kierował WWE.

Jerry Lawler: Spokojnie panowie pamiętajmy, że dzisiejsze Raw to nie tylko kolejna konfrontacja Kosinskiego i Huntera, a także wiele innych ciekawych wydarzeń tj...

Just close your eyes! Wypowiedź Jerry'ego przerywa jednak Mr. Money in the Bank Christian!

____

Christian: Proszę państwa! Najbardziej pożądany zawodnik stoi właśnie przed wami! Mr. Money in the Bank perfekcyjny Christian! Nie oszukujmy się, chyba każdy z was mimo tego, że myślenie nie jest waszą mocną stroną wie iż najlepszy w całej organizacji jestem ja! Nikt nie może równać się ze mną w ringu, a przy mikrofonie jestem w stanie wyczarować cuda. Dodatkowo posiadam walizkę Money in the Bank co czyni mnie jeszcze bardziej niebezpiecznym. Już niedługo ta walizeczka zostanie zainkasowana, a lśniący pas WWE znajdzie się na moim ramieniu!

My time is now... Wypowiedź Christiana przerywa jednak John Cena!

John Cena: Perfekcyjny Christianie proszę cię w imieniu swoim i tych ludzi zamknij się! Człowieku nikt nie może słuchać twoich tekstów w stylu "nikt nie może się ze mną równać", jesteś żałosny. Nie wiem jak ciebie, ale mnie Christianie uczony, że ważne są czyny, a nie słowa. Dlatego mam dla ciebie pewną propozycję. Jeszcze dzisiaj ja kontra ty!

Christian: Uwierz mi Cena, że bardzo chętnie dałbym ci dzisiaj lekcje pokory, ale niestety nie mogę dzisiaj walczyć. Mam już inne zajęcie. Spróbuj kiedy indziej synku.

Na arenie pojawia się Charles Kosinski.

Charles Kosinski: Zaczekaj Christianie! Z tego co wiem, to na dzisiaj nie masz wyznaczonej żadnej walki, więc nic innego do roboty mieć nie możesz, dlatego też jeszcze dzisiaj zmierzysz się z Johnem Ceną!

Christian: Nie! Nie zawalczę! Jesteś tyranem! Mam szczerą nadzieję, że po gali No Mercy twój czas dobiegnie końca!

Charles Kosinski: Lepiej uważaj na to co mówisz, pamiętaj, że jestem twoim szefem i w każdej chwili mogę odebrać ci twoją walizeczkę.

Christian pod groźbą zabraniu mu walizki, wolał spasować i udać się na zapleczę, co za chwilę uczynili także John Cena i Charles.

____

Walka nr. 1: Sheamus vs Mark Henry

Początek to próba sił, którą zdecydowanie wygrał Henry. W końcu Sheamus zaatakował nogę rywala i okładał go w narożniku. Mark odgryzł się Big Bootem, po którym dorzucił Splash w narożniku i Backbreaker - 2 count. Henry dołożył do tego Irish whip i stanął na rywalu, a potem zapiął potężny Bear hug. Sheamus wydostał się z niego, a po chwili świetnie skontrował Press slam na DDT, które dało mu 2 count. Sheamus powalił rywala i wymierzał mu ciosy w klatkę piersiową oraz Knee Lift, a na koniec dorzucił Flying Shoulder Block z narożnika - 2 count. Great White próbował Brogue Kicku, jednak Henry uniknął i próbował World Strongest Slamu, co spotkało się z kontrą Celtic Warriora w postaci Brogue Kicku! 1..2..3.

Zwycięzca via Pinfall: Sheamus

____

Kamera przenosi nas na zaplecze, gdzie United Kingdom rozmawiają ze sobą w ukryciu.

Drew McIntyre: *szept* Wade, myślisz, że on chciałby dołączyć do naszej grupy?

Wade Barrett: *szept* Jasne, myślę, że udawanie grzecznego chłopca już mu się znudziło. Chyba domyśla się, że to nie jego klimaty.

Drew McIntyre: *szept* A co jeśli nam się nie uda?

Wade Barrett: *szept* Spokojnie przyjacielu, już moja w tym głowa, by wszystko się udało. EJ CHWILA! CO TU ROBI TEN KAMERZYSTA?!

Wade i Drew po zobaczeniu kamerzysty speszyli się i zniszczyli jego kamerę.

____

Jesteśmy już przy AJ, która przeprowadzi wywiad z The Mizem.

AJ: Mizie w piątek na SmackDown Alberto Del Rio doprowadził do swojej dyskwalifikacji. Co powiesz na ten temat? Czym wywołana była taka, a nie inna reakcja Del Rio?

The Miz: Zawsze wydawało mi się, że to oczywiste. Del Rio to zwykły tchórz, który nie ma jaj. Bał się przegranej przez pinfall, więc wolał zostać zdyskwalifikowany.

AJ: Być może masz rację, ale to było w piątek. Dzisiaj natomiast zmierzysz się z walijskim buldożerem Masonem Ryanem. Co powiesz o tym panu?

The Miz: Mason z pewnością jest o wiele silniejszy ode mnie. W tym punkcie przewyższa mnie, jednak ja jestem lepszy od niego w wielu innych aspektach, co udowodnię pokonując go. Because I'm The Miz and I'm awesome!

AJ: Dzięki za wywiad Miz.

____

Walka nr. 2: United Kingdom vs Tyson Kidd & Justin Gabriel

Początek był bardzo wyrównany i żadna z drużyn nie mogła zyskać przewagi. W końcu Barrett wyrzucił Kidda z ringu i zagadał sędziego, co pozwoliło McIntyre'owi zaatakować Tysona poza ringiem.

Po przerwie United Kingdom wspólnie okładali Tysona, ale ten w końcu odpłacił się Enzuigiri i jest tag z Justinem/ Ten powalił Drew'a Clotheslinem, Dropkickiem i kilkoma kopnięciami, a po chwili dorzucił High crossbody i pin przerwał Barrett. Tyson interweniował, ale nie trafił z Pescado poza ring, co dało rywalom przewagę, którą UK wykorzystali. McIntyre wykonał Future Shock DDT, po którym uzyskał pinfall.

____

Jesteśmy już na zapleczu, gdzie Charles Kosinski rozmawia z Alicią Fox.

Alicia Fox: Charles proszę! Powiedz, kto będzie twoim reprezentantem.

Charles Kosinski: Nie Alicio, naprawdę nie mogę. Mogę zrobić dla ciebie wszystko, ale nie to. Mogę powiedzieć ci tylko, że będzie to prawdziwa bomba.

Alicia Fox: Ale jesteś... zobaczymy jak będziesz chciał coś ode mnie.

____

Kamera przenosi nas ponownie na ring, gdzie są już Vickie Guerrero i Dolph Ziggler.

Vickie Guerrero: Excuse Me! Panie i panowie najwspanialszy i najdoskonalszy mężczyzna na świecie Dolph Ziggler ma wam coś do powiedzenia!

Dolph Ziggler: Dziękuje ci za wstęp Vickie. Mam jedno zdanie skierowane do każdej gwiazdy WWE - "Follow that"! Gdyby ktoś był na tyle głupi, by nie wiedzieć co to oznacza to wyjaśnię wam. To zdanie oznacza, że nikt nigdy nie ma i nie będzie miał takich umiejętności ringowych jak ja, takiego talentu i charyzmy, która mogłaby dorównać mojej! Co więcej, jestem lepszym facetem od każdego na arenie i w szatni, czyli także od mistrza WWE Chrisa Jericho! Dlatego właśnie to ja powinienem dostać szansę walki o pas WWE, a nie CM Sucks lub John Cena.

Look in my eyes...

CM Punk: Ty lepszym mężczyzną i lepszym zawodnikiem ode mnie? Zastanówmy się jakim jesteś facetem Dolph'ie jeśli chowasz się za kobietę, no albo w tym przypadku Vickie Guerrero.

Vickie Guerrero: Jak śmiesz tak mówić! To dzięki mnie Dolph ma na koncie pas Mistrza Świata, pas Interkontynentalny i pas Stanów Zjednoczonych!

CM Punk: I to jest problem! Dolph nie jesteś warty miana pretendenta, bo jeszcze nigdy nie osiagnąłeś niczego sam! Kiedyś ja chowałem się za Nexusem i SES, a ty chowasz się teraz za Vickie. Jeśli naprawdę chcesz być mężczyzną, to rzuć Vickie! No chyba, że boisz się tego, że wówczas wyda się kim jesteś naprawdę - aroganckim, słabym blondynkiem!

Dolph zdjął swoją marynarkę, a Punk koszulkę i najwyraźniej panowie chcieli ze sobą walczyć, jednak przerwał im pan prezes.

Charles Kosinski: Huhuhuhuhu, to się porobiło. Widzę, że mamy tutaj spór o to, kto powinien być pretendentem. Panowie mam dla was proste rozwiązanie. No Mercy, CM Punk vs Dolph Ziggler, Steel Cage Match, zwycięzca zawalczy z Chrisem Jericho o WWE Title na Raw po No Mercy!

Punk i Ziggler spojrzeli sobie prosto w oczy, a tymczasem krótka przerwa na reklamy.

____

Walka nr. 3: The Miz vs Mason Ryan

Początkowo Miz kontrolował rywala, ale ten wydostał się z Head locku i powalił przeciwnika Clotheslinem. Mizowi udało się jednak uniknąć Powerslamu i zaatakować nogi rywala. Mike dorzucił Big boota, ale tylko 2 count. Mizanin trzymał rywala w Arm barze, ale ten wydostał się i wymierzył Suplex! Ryan po dwóch Clotheslinach dorzucił Running Knee i Big Boota, a także Powerslam - 2 count. Awesome One powalił rywala i próbował Skull Crushing Finale, ale nie udało mu się, to. Ryan spróbował wykonał Full nelson slam, jednak i Miz nie pozwolił rywalowi na wymierzenie finisheru, a sam powalił Masona poprzez DDT! Gdy Ryan wstał Miz dołożył jeszcze Skull Crushing Finale, który oczywiście dał mu pinfall.

____

Przenosimy się do szatni, gdzie Kelly Kelly rozmawia z Johnem Ceną.

Kelly Kelly: John, tak właściwie dlaczego przerwałeś wypowiedź Christiana i wyzwałeś go na pojedynek?

John Cena: To proste. Nie mogę słuchać tych jego przechwałek, jaki to jest najlepszy i perfekcyjny. Wtedy w ringu tylko testowałem Christiana, ale za to w ringu sprawię mu łomot, jakiego jeszcze nigdy nie dostał.

____

Walka nr. 4: Christian vs John Cena

Na początku Christian bazował na swojej szybkości, ale górą była jednak siła Ceny, który okładał rywala na linach i dorzucił Suplex - 2 count. Christian skontrował kolejną próbę Suplexu wykonując Swining neckbreaker i zwykły Neckbreaker, a po pewnym czasie dusił Cene na linach. W następstwie CC dorzucił Flying back elbow i Missile dropkick. Mr. Money in the Bank dorzucił Diving headbutt, ale Cena odsunął się i Christian przywalił o matę. To pozwoliło Cenie ruszyć z kontrą, a konkretnie z Dropkickiem i Suplexem - 2 count. Cene wykonał swoje kombo, ale Kanadyjczyk znów odkopał, więc John szykował się na AA. Christian zdołał jednak wydostać się i wymierzyć Inverted DDT - 2 count. Obaj kilkukrotnie kontrowali swoje akcje i skończyło się to kolejnym kombem Ceny, jednak podczas komba Cena nie dał rady wykonać You Can't See Me, gdyż Christian uderzył Johna w oczy. Gdy tylko Christian zobaczył wściekłość na twarzy wstającego Ceny od razu ulotnił się z ringu i pozwolił wyliczyć się sędziemu.

Zwycięzca via Count Out: John Cena

____

Christian w drodze do szatni spotyka prezesa Kosinskiego.

Charles Kosinski: Myślisz, że jesteś sprytny Christianie?

Christian: Zupełnie nie wiem o czym mówisz.

Charles Kosinski: Doskonale wiesz. Myślisz, że uciekając z ringu rozwiążesz wszystkie sprawy z Ceną? Jeśli tak, to mylisz się. Swoje sprawy z Ceną ostatecznie rozwiążesz na gali No Mercy! A żebyś nie miał żadnej drogi ucieczki będzie to No DQ Match!

Christian: Nienawidze cię...

____

Czas już na to, na co czekaliśmy cały tydzień! Już za chwilę Charles Kosinski i Triple H przedstawią nam swoich reprezentantów! Zarówno Charles jak i Hunter są już w ringu.

Charles Kosinski: Jak się czujesz Hunterze? Boisz się?

Triple H: Jestem luźny, tak samo jak luźne było krocze twojej matki przy spotkaniu z Vince'em.

Charles Kosinski: No bardzo trafne spojrzenie. Dowaliłeś mi tak bardzo, że nie mogę się pozbierać. Przejdźmy jednak do konkretów. Wiesz, że są to twoje ostatnie dni w tej federacji?

Triple H: Jesteś pewien, że to moje ostatnie dni w federacji? Mi wydaje się, że to twój czas się kończy. Mój zawodnik zmiecie twojego z powierzchnii ziemii i na tym skończy się twoja historia księżniczki.

Charles Kosinski: Dobra Hunter. Koniec słów niech przemówią czyny! Pozwól Hunterze, że mój zawodnik do ringu wejdzie jako pierwszy!

Na arenie gasną światła.

Charles Kosinski: Triple H'u mój reprezentant to

Mistrz WWE Chris Jerichoooooooooooooooooo!

Triple H: No przyznam Charlesie, zdziwiłeś mnie. Nie spodziewałem się, że taka miernota będzie cię reprezentować w tak ważnej walce. Pozwól, że teraz to ja przedstawie ci kogoś kto pokona Chrisa Jericho i zapewni mi władzę w tej federacji!

Światła na arenie ponownie gasną.

Triple H: Charles'ie, a to mój reprezentant

Scooooooooooott Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall!

Scott Hall zmierza do ringu przy dużym popie od fanów.

Triple H: Posłuchajcie mnie looserzy. Skoro jednym z zawodników jest mistrz WWE, to może nasi przedstawiciele oprócz tego, że zawalczą o władzę to zawalczą także o pas WWE? Co wy na to?

Chris Jericho: Posłuchaj mnie ty stary dziadku. Tylko ty i twój ćpuń Scott jesteście tu przegranymi. Ja jestem najlepszy na świecie we wszystkim co robię i na No Mercy udowodnię to pokonując Scotta Halla w WWE CHAMPIONSHIP MATCHU o władzę!

Po wypowiedzeniu tych słów Chris i Charles chcieli udać się na zapleczę, jednak Scott Hall i Triple H zaatakowali ich. Scott Hall wymierzył Outsider's Edge Chrisowi Jericho, a Hunter poczęstował Charlesa Pedigree! Obrazkiem tryumfujących Scotta Halla i Triple H'a kończymy Raw SuperShow. Czy taki sam obrazek zobaczymy na No Mercy?

KARTA NA NO MERCY PPV:

* WWE Championship Match o przejęcie władzy: Chris Jericho © vs Scott Hall

* No DQ Match: Christian vs John Cena

* 1 contedor's Steel Cage Match: CM Punk vs Dolph Ziggler

NEWSY:

* W najbliższym czasie możemy spodziewać się debiutu w głównym rosterze Setha Rollinsa.

* R-Truth w najbliższym czasie nie zainkasuje walizki Money in the Bank - tak przynajmniej twierdzą niektóre portale wrestlingowe. Jednak po wykorzystaniu kontraktu Truth może spodziewać się solidnego title runu.

* Lokalne media w Pittsburgh - mieście w którym odbędzie się gala Night Of Champions, promują starcie Chrisa Jericho i Johna Ceny w pojedynku o WWE Title.

Sprawdź!

• 4 tygodnie później...

Na kolejnym SmackDown w drodze do No Mercy wita nas stały skład komentatorski - Jim Ross, Michael Cole i Booker T!

Jim Ross: Proszę państwa No Mercy zbliża się wielkimi krokami, a kolejnym przystankiem jest SmackDown!

Michael Cole: Tak jest proszę państwa No Mercy co raz bliżej, a co za tym idzie co raz większe emocje! Jeszcze dzisiaj Mr. Money in the Bank R-Truth zmierzy się z Intercontinental Championem Jackiem Swaggerem!

Booker T: Natomiast rozpoczniemy również z wysokiego C, ponieważ...

W tym momencie wypowiedź Bookera przerwała muzyka WHC Alberto Del Rio!

____

Alberto Del Rio: Nazywam się Albeeeeeeeeeeertoooooooo Del Rioooo, ale wy to już wiecie. Jestem także waszym Mistrzem Świata Wagi ciężkiej, ale to najprawdopodobniej nie podoba się wszystkim. Między innymi takim płaczkom jak The Miz. Ten koleś twierdzi, że jest niesamowity, a przynajmniej do niedawna tak twierdził. Serio? Czy wy kupujecie takie głupoty? Czy jesteście na tyle głupi, by nie wiedzieć, że jedynym niesamowitym w tym biznesie jestem ja?! Tak, to ja jestem jedynym niesamowitym i taka jest prawda! Miz to tylko mała myszka, którą mógłbym zniszczyć bez problemu...

Awesomee! The Miz najwyraźniej już nie wytrzymał i z impetem rzucił się na Alberto, okładając go serią punchy i kopnięć. Ta jednostronna walka trwala do chwili, gdy Mike'a od Alberta odciągnęli sędziowie. Del Rio wyglądał na mocno przestraszonego całą sytuacją, natomiast na twarzy Miza malowała się ogromna wściekłość.

____

Walka nr. 1: Kofi Kingston vs Kane

Początek wyrównany, Kane I Kofi na przemian w ofensywie. Kane wykonał Sidewalk Slam - 2 count. Kane wchodził na najwyższą linę, ale Kofi wykonał Dropkick, którym wyrzucił Kane'a z ringu i wyskoczył na niego. Kofi wykonał Trouble In Paradise, lecz Kane uchylił się i Kofi silnie kopnął w stalowy narożnik. Od tej pory dominował Big Red Monster, który skupił się na prawej nodze Kofiego i systematycznie mu ją uszkadzał. Kofi skontrował kopnięciem i na jednej nodze wdrapał się na narożnik, ale Kane złapał go i wykonał mu potężnym Chokeslam z narożnika! Jeszcze Tombstone Piledriver i po walce.

Zwycięzca via Pinfall: Kane

____

Kamera przenosi nas do gabinetu Charlesa Kosinskiego, w którym znajduje się już Hunico.

Hunico: Witam prezesa. Mam sprawę. Jak pewnie wiesz, tydzień temu pokonałem Swaggera w czystym pojedynku. No i właśnie chodzi mi o to, czy mam szansę na title shota na jego pas podczas No Mercy?

Charles: Posłuchaj...

Wypowiedź Charlesa przerwał jednak wbiegający z impetem do pokoju Alberto Del Rio!

Alberto Del Rio: Posłuchaj mnie Charles!

Charles: Nie, to ty mnie posłuchaj. Jeśli jeszcze raz przerwiesz mi, gdy z kimś rozmawiam, to nie będziesz miał lekkiego życia w tej federacji. Co do twojej prośby Hunico - tak, masz rację powinieneś dostać title shota i dostaniesz go. Na No Mercy zawalczysz ze Swaggerem o jego pas, ale teraz już odejdź, bo muszę porozmawiać z Alberto.

Alberto Del Rio: No w końcu.

Charles: Więc, czego chcesz "mistrzu"?

Alberto Del Rio: Może jesteś ślepy i jeszcze tego nie zauważyłeś, ale Miz prześladuje mnie już od kilku tygodni! Jako osoba, która tu rządzi powinieneś coś z tym zrobić!

Charles: Masz rację. Zrobię coś z tym. Jeszcze dziś, Alberto zmierzysz się z The Mizem, a jeśli on wygra, to będzie twoim kolejnym rywalem na No Mercy!

Alberto Del Rio: Zgniotę tego małego szczura i nie dam mu żadnych szans w naszej dzisiejszej walce!

Mistrz świata miał już wyjść z gabinetu, ale jednak odwrócił się, więc najwyraźniej jeszcze coś mu się przypomniało.

Alberto Del Rio: Czekaj, czekaj. A co jeśli w mojej walce zainterweniuje Sheamus?

Charles: Jeśli Sheamus będzie miał jakiś wpływ na wynik twojej walki, to jego title shot zostanie anulowany!

Alberto Del Rio: No, no. Widzę, że wkońcu podjąłeś pierwszą dobrą decyzję od kiedy jesteś tu prezesem. Ale i tak mam nadzieję, że po No Mercy już cię tu nie będzie.

Charles: WYJDŹ!

____

Walka nr. 2: Mr. Money in the Bank R-Truth vs IC Jack Swagger

Dość wyrównane starcie, z lekką przewagą Swaggera. Swagger zepchnął rywala do narożnika, atakując go barkiem, a także wykonał Belly to Belly Suplex oraz Belly to back Suplex. Udało mu się również wykonać Swagger Bomb, ale to było za mało na wygraną. Truth uwolnił się spod Powerslamu i po Leg Lariat chciał przystąpić do Axe Kick, jednak Swagger złapał go i próbował założyć Ankle Lock. R-Truth jednakże sprytnie go przerolował i uzyskał pinfall.

Zwycięzca via Pinfall: R-Truth

Po walce celebrację R-Trutha brutalnie przerwał Cody Rhodes! Młody American Dream obił Trutha krzesłem i wykonał mu Powerbomb na stół komentatorski!

____

Po przerwie reklamowej na titantronie pojawia się odwrócony tyłem mężczyzna.

Tajemniczy mężczyzna: Już wkrótce do WWE zawita niespotykana siła, która zmieni wszystko. Nic już nie będzie takie samo, zapanuje złość i ból.

____

Kamera przenosi nas na zaplecze, gdzie Kaithlyn jest już ze swoim gościem - Sheamusem!

Kaithlyn: Sheamusie, w dzisiejszej walce wieczoru Miz zawalczy z Alberto Del Rio, o prawo walki o pas Wagi Ciężkiej na No Mercy, w której ty także weźmiesz udział. Co powiesz nam na ten temat?

Sheamus: Szczerze, to nie obchodzi mnie to Fella. Niezależnie od tego, kto weźmie udział w tej walce, to i tak ja wyjdę z niej zwycięsko, jako nowy Mistrz!

Kaithlyn: Przejdźmy do kolejnej sprawy. Podczas walki Miza i Alberto, nie możesz w niej zainterweniować. Każda pomoc dla któreś ze stron to strata twojego miana pretendenta. Co masz zamiar z tym zrobić?

Sheamus: Tak jak mówiłem. Guzik mnie obchodzi jakim wynikiem skończy się dzisiejsze starcie, to i tak ja zostanę mistrzem na No Mercy, a dzisiaj niech dzieje się co chce.

Kaithlyn: Dzięki za wywiad Sheamusie.

____

Walka nr. 3: Randy Orton vs Jinder Mahal

Orton od początku wściekle rzucił się na rywala i powalił go Clotheslinem, po czym szykował się na Punt Kick. Jinder uciekł z ringu, ale tam Randy ponownie wymierzył mu Clothesline. W ringu dorzucił Suplex - 2 count. W końcu Mahal nadział rywala na liny i kilkoma potężnymi kolanami zamroczył rywala. Do tego dorzucił Neckbreaker - 2 count. Viper wydostał się z Chin Locku i wymierzył rywalowi serię ciosów na linach. Do tego Backbreaker, Hangman's DDT i RKO! 1...2...3!

Zwycięzca via Pinfall: Randy Orton

Walka nr. 4: Trent Barretta vs Hunico

Początek był bardzo szybki i piękny pod względem technicznym. Trent wyszedł z ringu, ale Hunico nie czekał i wykonał mu Crossbody z narożnika poza ring. Barretta posłał rywala w narożnik Hiptossem i dzięki temu zyskał przewagę. Po Shoulder's Stretchu Trent próbował wykonać Back suplex, ale nieudanie i Hunico popisał się Enzuigiri. Meksykanin dorzucił Springboard Diving Headbutt - 2 count. Jeden z dawnych Los Aviadores dołożył do tego jeszcze Springboard Crossbody, jednak Barretta przerolował je i uzyskał 2 count. Hunico nie dał sobie odebrać inicjatywy i powalił rywala Olympic Slamem, po czym wykończył sprawę Springboard Rolling Sentonem i Swantom Bomb.

Zwycięzca via Pinfall: Hunico

____

Smoke & Mirrors. Cody Rhodes jest już w ringu z mikrofonem!

Cody Rhodes: Mam nadzieję, że wszyscy widzieliście to co zrobiłem dzisiaj z tym śmieciem R-Truthem! Jeśli nie, mam coś dla was Tak jest, zniszczyłem go, zniszczyłem go po raz kolejny, a zniszczę go także na No Mercy i udowodnię, że to ja powinienem być posiadaczem walizki MitB! Ten kontrakt w rękach Trutha jest tylko bez użytecznym kawałkiem papieru, a moich rękach mógłby się stać wielką bronią. Na No Mercy szczęście Trutha raz na zawsze dobiegnie końca!

Booyaka, booyaka! Cody'emu przerywa Rey Mysterio!

Rey Mysterio: Cody, Cody! Skończ już, bo nie mogę cię słuchać. Może zamiast gadać bez sensu, pokażesz co potrafisz i zawalczysz ze mną?

Cody Rhodes: Masz to maluszku!

____

Walka nr. 5: Cody Rhodes vs Rey Mysterio

Rhodes zyskał przewagę i wymierzył Alabama Slam – 2 count. Cody kontynuował atak, Mysterio skontrował i szykował akcję z 3 liny, ale Cody uderzył go Headbuttem i wymierzył Verdical Superplex – 2 count. Rey’owi udało się zyskać przewagę, dopiero jak wykonał rywalowi Dro tue hold o kant ringu, po czym już w kwadratowym pierścieniu wymierzył Seated senton i roll up – 2 count. Cody skontrował próbę Wheelbarrow na German Suplex – 2 count. Mysterio ustawił rywala pod 619, ale ten był gotowy i skontrował headbuttem po czym dorzucił katapultę o liny, po której wykonał CrossRhodes! 1..2..3!

Zwycięzca via Pinfall: Cody Rhodes

____

Jesteśmy już na backstage'u, gdzie AJ jest już z Albertem Del Rio.

AJ: Alberto już za chwilę będziesz walczył z Mizem. Co powiesz o tym starciu?

Alberto Del Rio: Zejdź mi z drogi mała myszko, nie mam teraz czasu na takie pierdoły.

____

Walka nr. 6: WHC Alberto Del Rio vs The Miz

Pojedynek w ogóle się nie odbył. Alberto brutalnie zaatakował Miza już na rampie. Po wykonaniu Enzuigiri Del Rio przeszedł do CrossArm Breakeru z użyciem krzesła! Alberto nie puścił do chwili, gdy ręka Miza nie została złamana! Alberto najwyraźniej cieszył się z tego co zrobił i celebrował całe zdarzenie. Jego radość przerwało jednak nadejście Sheamusa, który powalił WHC Brogue Kickiem i zajął się zwijającym się z bólu Mizem.

____

Obrazkiem lekarzy opatrujących rękę Miza kończymy ten epizod .

KARTA NA NO MERCY PPV:

* WWE Championship Match o przejęcie władzy: Chris Jericho © vs Scott Hall

* No DQ Match: Christian vs John Cena

* 1 contedor's Steel Cage Match: CM Punk vs Dolph Ziggler

* R-Truth vs Cody Rhodes

* Intercontinental Championship Match: Jack Swagger © vs Hunico

NEWSY:

* Podczas dzisiejszego SmackDown tajemniczy zawodnik wygłosił promo na temat mocy, która nadejdzie. Bohater tego proma najprawdopodobniej pojawi się w TV po Summerslam.

* The Miz zrobi sobie teraz dłuższą przerwę. Planuje się, że Mike powróci do TV za ok. pół roku.

* W najbliższym czasie możemy spodziewać się feudu Randy'ego Orton z Albertem Del Rio.

Sprawdź!

• 4 tygodnie później...

Zbliża się koniec roku, czas poprawiania ocen i niestety nie mam czasu na pisanie diary. Dodatkowo brak motywacji daje o sobie znać i chyba nie ma sensu dalej pisać na siłę. Więc High Risk Era dobiega końca. Może dam sobie ostatnią bookingową szansę w lipcu, z jakimś nowym projektem, bo w tym brakowało mi motywacji do dalszej pracy. Dzięki wszystkim za komentarze, te pozytywne jak i negatywne.

Proszę o zamknięcie tematu.

Sprawdź!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...