Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Badu's Wrasslin' Concept

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Postanowiłem wrócić do pisania diary. Tym razem biorę się za swoją własną federację Badu’s Wrasslin’ Concept, w której walczą wrestlerzy, których darzę większą lub mniejszą sympatią. W mojej federacji będą dwie tygodniówki: BWC Anarchy dla wszystkich zawodników z rosteru oraz BWC Torpedo dla „torped” czyli wrestlerów, którzy przejawiają umiejętności latania w ringu. Tradycyjnie na początek przedstawienie głównych rzeczy czyli roster, pasy, tag teamy i PPV, a także pierwszy odcinek pierwszej tygodniówki. Zapraszam.

Roster:

AJ Styles - Face

Alex Shelley - Face

Amazing Red - Face

Big Daddy V - Heel

Billy Kidman - Face

Brian Kendrick - Face

Bobby Lashley - Face

Chris Jericho - Face

Chris Sabin - Face

Christian - Face

CM Punk - Face

Cody Rhodes - Heel

Curt Hawkins - Heel

Dolph Ziggler - Heel

Hunico - Heel

JBL - Face

Jeff Hardy - Face

John Morrison - Face

Justin Gabriel - Face

Kaval - Face

Kurt Angle - Heel

Mark Haskins - Heel

Mistico - Face

The Miz - Heel

Paul London - Face

Ron Simmons - Face

R-Truth - Heel

Sheamus - Face

Tyler Reks - Heel

Tyson Kidd - Heel

Wade Barrett - Heel

Booker T – Komentator - Face

Dave Meltzer - Konferasjer

Matt Striker – Komentator - Heel

Scott Stanford - Interviewer

Tag Teamy:

APA (JBL & Ron Simmons)

Curt Hawkins & Tyler Reks

Motor City Machine Guns (Alex Shelley & Chris Sabin)

Paul London & Brian Kendrick

Pasy:

BWC World Heavyweight Championship

BWC Hardcore Championship

BWC Torpedo Championship

BWC World Tag Team Championship

PPV:

Styczeń – Justice

Luty – Resistance

Marzec – Fatality

Kwiecień – Viewers Choice

Maj – King of the Ring

Czerwiec – Knockout Blow

Lipiec – Summer Jam

Sierpień – Land of Hardcore

Wrzesień – Inferno’s Heat

Październik – Time of Dying

Listopad – Violence Day

Grudzień – Christmas Brawl

http://i40.tinypic.com/sl68v5.png

BWC Anarchy #1

Show rozpoczynają fajerwerki i piosenka „That Fire”, a przy stole komentatorskim siedzą Matt Striker i Booker T.

MS: Witam serdecznie państwa na pierwszej w historii gali nowej federacji Badu’s Wrasslin’ Concept – Anarchy.

BT: Jestem niezwykle podekscytowany tym, że mam zaszczyt komentować dziś tu z tobą Matt.

MS: Ja również się cieszę, że tu zasiadam. To pierwsza gala BWC, więc nie wiemy co się dziś wydarzy. Mamy tylko informację, że za chwile na ring przyjdzie Badu, który wyznaczy walki na dziś i opowie o ogólnych zasadach i zamiarach federacji.

BT: Czekamy cierpliwie.

Na ring zmierza luźno ubrany Badu z zadowoloną miną.

B: Witam wszystkich zgromadzonych! Cieszę się, że tak dużo was dziś tu przybyło. Nie spodziewałem się aż takich tłumów! Nie ma co się podlizywać, trzeba przejść do rzeczy. Zaplanowałem, że o główny pas BWC odbędzie się 6 walk, które wyłonią uczestników Elimination Chamber matchu na Justice. 3 z nich ujrzymy już dzisiaj, a będą to walki: John Morrison vs Dolph Ziggler, Chris Jericho vs The Miz oraz R-Truth vs CM Punk, która zacznie już za chwilę. O BWC Torpedo Championship zawalczy 10 stałych bywalców show Torpedo w Ladder matchu również na Justice. Pasom Tag Team zaplanowałem Fatal 4 Way match, a o pas Hardkoru zawalczą wszyscy, którzy nie mieszczą się w wyżej wymienionych walkach. Dziękuję za uwagę i życzę udanego wieczoru!

Qualifying match to Elimination Chamber match

R-Truth vs CM Punk

Pierwsza w historii walka na ringach BWC. W końcówce CM Punk wykonał Irish Whip i R-Truth znalazł się w narożniku. Punk bierze rozbieg, wykonuje Shining Wizard oraz Bulldog. 1…2… to za mało na Prawdę. Podnosi go wykonuje Irish Whip na liny… leapfrog! Kolejny leapfrog i świetna kontra Killingsa Spinning heel kickiem. Truth rozgląda się wrogo po publiczności w arenie, patrzy na leżącego, odbija się od lin i wykonuje Corkscrew Scissors Kick. R-Truth po raz kolejny się rozgląda i wygraża coś do publiki oraz Little Jimmy’ego, który stoi obok niego. CM w tym czasie zebrał trochę sił, podszedł do swojego rywala i czekał aż się odwróci. Wyniósł go do GTS, jednak The Conspiracy Theorist zdołał się wydostać z kłopotów, wyniósł Straight Edge Messiaha za siebie i wykonał Stunnera. Ron jednak nie zamierza pinować i wychodzi na narożnik. Wykonuje 450 Splash, ale Brooks się odsuwa! Punk teraz szybko zmierza na narożnik i wykonuje Diving elbow drop w hołdzie dla Macho Mana i… przechodzi do Anaconda Vise! Prawda próbuje się wydostać z ucisku jednak bezskutecznie i jest zmuszony odklepać. CM Punk jest pierwszym uczestnikiem Elimination Chamber matchu na Justice!

Oba zespoły zostały zapowiedziane przez komentatorów jako uczestnicy Fatal 4 Way Tag Team Matchu na Justice o pasy. Pod koniec walki w ringu znajdowali się Simmons i Reks. W przewadze był ten drugi, który wymierzył Simmonsowi serię punchy, potem Irish Whip na liny i Dropkick! 1…2… Faarooq odkopuje! Tyler zaciąga rywala do swojego narożnika i dokonuje zmiany z Hawkinsem. Oboje przez około 4 sekundy podduszają Rona butami, ale są zmuszeni przerwać. Curt rozpędza się i wykonuje clothesline’a i szybko przechodzi do Belly to Back Suplex. 1…2… to wciąż za mało dla czarnoskórego wrestlera. Hawkins bierze rywala i ciska nim o narożnik! Tauntuje do publiczności i uśmiecha się arogancko do Bradshawa, gdy nagle Ron odzyskał siły i wykonał clothesline! Akcja ta jednak trochę go zmęczyła i próbuje się doczołgać do partnera i udaje mu się to! Po drugiej stronie ringu stała się ta sama sytuacja i teraz T-Reks i JBL znajdują się w ringu. Layfield wykonuje serię clothesline’ów, Big Boot oraz Fallaway Slam! Bradshaw is on fire! Szybko podnosi Reksa i wkłada jego głowę między uda. Szykuje się JBL Bomb! Ale jednak Tyler kontruje i wyrzuca za siebie członka APA. Nie traci czasu i wykonuje Springboard Moonsault! Przechodzi do pinu! 1…2… Simmons przerywa! Do ringu wbiega także Hawkins jednak zostaje szybko wyrzucony przez Mr. Damn, który sam wychodzi aby się nim zająć. John wykorzystuje zamieszanie i ponownie próbuje wykonać swój powerbomb. Tym razem z powodzeniem! 1…2…3! The Acolytes wygrywają swoją pierwszą walkę w BWC!

Dolph Ziggler vs John Morrison

DZ: Hi. I’m Dolph Ziggler. Przybyłem do BWC, aby wykorzystać swój potencjał ringowy, bo wcześniej nie dostałem nigdy na to szansy. Pokonam dziś z łatwością Johna Morrisona, a na Justice pięciu innych rywali i zdobędę BWC World Championship! Będziecie mieli mistrza na jakiego zasługujecie! Będzie nim Dolph… Ziggler!

Znakomita walka dwóch młodych, utalentowanych wrestlerów. Zwycięscy na pewno przyda się wygrana w dalszej karierze. W końcówce przeważał Ziggler, który posłał Johna w narożnik i wykonał Corner Splash. Poprawił sobie włosy i wymierzył Jumping elbow drop. 1… Sędzia nie dolicza nawet do dwóch. Dolph lekko podenerwowany próbuje podnieść Morrisona, lecz ten się wywija i zaczyna atakować Mr. Perfection. Kilka uderzeń pięścią, Irish Whip na liny i Spinning heel kick! JoMo zadowolony zaczyna kręcić bioderkami i wykonuje Standing star press! 1…2… jeszcze nie teraz! John podnosi Dolpha, ciska nim w narożnik i mamy Monkey Flip! Shaman of Sexy oczekuje aż jego rywal wstanie i przymierza się do zrobienia C4! Ziggler kontruje łokciem i wymierza mu DDT! Blond włosy wrestler zaczyna wykonywać brzuszki. Jest bardzo pewny wygranej. Były Nitro wstaje a Show-Off wykonuje mu szybko Inverted Body Slam oraz Namedropper! Pin! 1…2…walka nadal trwa! Ziggler przymierza się teraz do zrobienia Sleeper Holda, jednak Prince of Parkour unika, odbija się od lin i widzimy tilt-a-whirl DDT! Dolph jest w idealnej pozycji do skończenia walki. Morrison podchodzi pod narożnik i jest Starship Pain! A jednak nie! W ostatniej chwili jego przeciwnik uniknął tego! Zaczaja się i wykonuje Zig Zag! To musi być koniec walki! 1…2…3! Dolph Ziggler jest drugim uczestnikiem Elimination Chamber matchu!

Bobby Lashley vs Big Daddy V

Walka nie była specjalnie długa. Na koniec walki BDV wpadł w furię i miotał Bobbym jak kukłą. Pchnął go w narożnik i wykonał Corner Splash. Zaraz potem wyniósł go do góry i Lashley otrzymał Military Press! Teraz Big Vis stawia nogę na plecach rywala. O nie! Przeszedł po nim jak po chodniku. Dominator musiał odczuć te 200 kilo żywej masy! Jednak nie poddaje się i wstał o własnych siłach, lecz jego rywal szybko wyniósł go do Getto Drop! Mamy jednak kontrę i teraz Bobby atakuje giganta pięściami i kopniakami. Co on robi? Próbuje go podnieść! Na nic się to nie zdało, gdyż Big Daddy się tylko uśmiechnął i sam wykonał na Lashley’u Scoop Slam. Teraz rozpędza się, odbija od lin i wykonuje V Elbow Drop! 1…2…3! Bobby Lashley został ośmieszony w tej walce, a wielkolud z Harlemu może się poszczycić pierwszą wygraną w BWC.

Kamera przechodzi na backstage...

SS: Witam państwa. Nazywam się Scott Stanford i jestem zaszczycony tym, że moim pierwszym gościem w BWC będzie The Miz! Miz, dziś stoczysz swoją pierwszą walkę na ringu BWC. Co więcej, jeśli wygrasz będziesz miał szansę powalczyć o pas BWC. Co masz do powiedzenia na ten temat?

TM: To nie ważne czy to ring BWC czy innej federacji, ponieważ ja - The Miz - zawsze pokazuję, że jestem najlepszy i to nie ma znaczenia jaka federacja lub jaki przeciwnik, bo i tak go pokonam, ponieważ jestem The Miz.... i jesteeeeem.... NIESAMOWITY! (odchodzi)

SS: Dzięki za wywiad...

The Miz vs Chris Jericho

Bardzo udany main event gali. Emocje sięgały zenitu gdy pod koniec w ofensywie był Y2J. Posadził Mizanina na narożniku i wykonał Superplexa! Tą akcję na pewno odczuli oboje. Chris jednak nie próżnuje i wymierza Mizowi Lionsaulta! 1…2…The Miz zamierza inaczej zakończyć ten pojedynek. Jericho trochę rozczarowany, ale nie przejmuje się i dalej zamierza atakować. Czai się na rywala i Enzuigiri oraz szybkie przejście do German Suplex! Kanadyjczyk zauważa idealną pozycję do lotu i wchodzi na narożnik. Szykuje się Diving elbow drop! Mike ucieka i teraz zaczyna się jego odpowiedź! Szybko wymierzył Reality Check i usiłuje przypiąć przeciwnika. 1…2…za szybko chciał to skończyć. Wrzuca Chrisa w narożnik i wykonuje swój typowy clothesline! Teraz wchodzi na narożnik! Skacze i… Dropkick od Chrisa Jericho! To było niesamowite! Lionheart ponownie w natarciu. Odbija się od lin, unika clothesline’a od Mizanina i sprzedaje mu forearm smash! Y2J postanowił zrobić sobie przerwę i zamierza wejść w interakcję z fanami. Jednak za bardzo olał Chick Magneta i ten popchnął go na liny a gdy się odwrócił dostał Flapjacka. Wrestler z Cleveland przymierza się do zakończenia walki! Już ma go do Skull Crushing Finale gdy nagle Jericho przerzucił go nad sobą i publika ujrzała Codebreaker’a! 1…2…3! Chris Jericho jako trzeci zaklepuje sobie miejsce w komorze eliminacji!

MS: To już tyle na dziś. Pełny emocji pierwszy epizod Badu’s Wrasslin’ Concept dobiegł końca. Żegnają się z państwem Matt Striker…

BT: …oraz Booker T. Do zobaczenia na BWC Torpedo!

Aktualna karta na Justice:

1.Elimination Chamber match for the BWC World Championship: CM Punk vs Dolph Ziggler vs Chris Jericho vs ??? vs ??? vs ???

http://i39.tinypic.com/mw4pok.jpg

2.Fatal 4 Way Tag Team match for the BWC World Tag Team Championship: APA vs Curt Hawkins & Tyler Reks vs ??? vs ???

http://i41.tinypic.com/fz68sw.jpg

Przepraszam za małą ilość segmentów na backstage i w ringu, ale to dopiero start i feudy będą się kreować z czasem i nie miałem pomysłu co mógłbym dać. Mam nadzieję, że się podobało :D

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Badu

19

• 8693

9

• Qba5000

5

• szpicu

4

Top użytkownicy w tym temacie

No cóż. Nie zwrócę Ci uwagi na wszystko od razu - Bo po prostu za dużo miałbys do robienia, ale przy wywiadach/ speechach dobrze by było gdybys podkreslał osoby, co która mówi :).

Ps. Nienawidzę Cię za to, że Lashley zajobbował grubasowi :D

'The new Face of WWE'

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=35418&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zapraszam do czytania mojego Diary!

7742894104f246ce8eeb08.jpg

No cóż. Nie zwrócę Ci uwagi na wszystko od razu - Bo po prostu za dużo miałbys do robienia

Ależ spoko, chce żeby moje diary było coraz lepsze. Przyjmę każdą krytykę.

Ps. Nienawidzę Cię za to, że Lashley zajobbował grubasowi :D

Ja siebie też.

Na tę chwilę nie ocenię, ale będę z chęcią śledził diary i czekam na następny odcinek :)

116218737055c51bc30a173.jpg

• Reputacja:   1

Roster masz mocno obiecujący, co mnie mocno ciekawi jak to wykorzystasz. Bez Ceny, i trzech jobberów, którymi dosłownie zacząłem żygać :) Ładne nazwy dla PPV. No właśnie, jedno jak i mnie ucieszyło tak coś nie pasuje, lepiej byłoby gdybyś zamiast samych inicjałów zawodników pisał ich pełne nazwiska. O wiele lepiej by to wyglądało. Łanda przemowa Twojej fikcyjnej postaci. Ale i tutaj mógłbyś jakoś oddzielić walki od segmentów, prom i na odwrót. Wnika to na łatwiejsze czytanie. Nie miesza się w oczach. Dobre składy i ogólnie walki, ale teraz jestem przy Lashley vs Daddy V i powiem, że szczególnie ten skład mnie bardzo interesuje. Szybki squash :twisted: I Lashley pokonany, cieszy mnie to. Ładna również walka Main Eventowa. Co do kart to pierwsza trójka o pas BWC WHC zapowiada się świetnie. Mam nadzieję, że tego nie spieprzysz jakoś a dodasz równie świetnych zawodników. Jeśli tak będzie to powiem, że już czekam na tę galę, którą z wielką chęcią przeczytam.

Jeśli w przypadku pojawienia się jakiejś odpowiedzi jakiegokolwiek usera to powiem, że krytykowanie już mnie znudziło... Nie ma to nic wspólnego z odcinkiem Badu, bo jak mówię mi się podobało.

"rzygać" się piszę przez "rz", a poza tym mogłeś napisać łądniej w stylu "wymiotować" czy "zwracać" :P

• 2 tygodnie później...

BWC Torpedo #1

http://i41.tinypic.com/2iw0oxd.png

Drugie show BWC otwiera piosenka „Victim” zespołu 18 Visions, a przy stole komentatorskim podobnie jak podczas Anarchy zasiadają Booker T i Matt Striker!

Striker: Witajcie wszyscy fani na BWC Torpedo! Nazywam się Matt Striker, a wraz ze mną komentuje…

Booker T: The Five Time World Champion Booker T! Matt, dziś będziemy świadkami niesamowitych emocji, gdyż dzisiejsza tygodniówka jest poświęcona latającym “małpkom”. Oznacza to, że będziemy świadkami wielu akcji w powietrzu. Nie mogę się już doczekać!

Striker: Ja też zacieram już ręce Book’ i czekam na dzisiejsze pojedynki! A jest na co czekać drodzy państwo. W Main Evencie gali „The Phenomenal” AJ Styles zmierzy się z meksykańskim lotnikiem Mistico! Zobaczymy też walkę Tysona Kidda z Justinem Gabrielem oraz pojedynek Marka Haskinsa i Amazing Reda, który zacznie się lada moment!

Amazing Red vs Mark Haskins

Doskonały opener tych dwóch lotników. Haskins wrzuca w narożnik Reda i serwuje mu Corner Dropkick. Zadowolony z siebie rozkłada ręcę i zaczyna podnosić przeciwnika. Wyniósł go na siebie jak do Powerslamu i wspina się po linach. Znajduje się na drugiej i wykonuje Powerslama! 1…2…Figueroa odkopuje. Mark wykonuje Irish Whip i przymierza się do clothesline’a, lecz Amazing Red unika tego i kolejnego, wybija się z liny i sprzedaje Haskinsowi Springboard Swinging DDT! 1…2…The Star Attraction ma jeszcze dużo sił. Little Red wychodzi na apron i wykonuje Springboard Leg Drop! Nie przestaje jednak atakować i wymierza Spirngboard Moonsault! Chce zrobić tą akcje jeszcze raz, lecz w tym wypadku Haskins wystawił kolana i El Rojo padł jak nieżywy. Mark chce szybko tą walkę zakończyć i wykonuje Brainbuster, a chwilę potem Irish Whip i Flapjack! 1…2…To jeszcze nie koniec! Szybko podnosi rywala, bierze jego głowę i mamy Sliced Bread #2! Teraz chyba ujrzymy zakończenie walki poprzez Painkiller! Haskins już ma go w Half Nelsonie gdy z nienacka Red wykonuje Hurricanranę! Następnie Haskins otrzymuje Suplex oraz kolejną Hurricanranę. Red wyczekuje na przeciwnika i mamy Code Red!!! 1…2…3! Amazing Red wygrywa pierwszą walkę na tygodniówce Torpedo jak i w całym BWC.

Tyson Kidd vs Justin Gabriel

Bardzo dobra walka dwóch podobnych do siebie zawodników. Tyson w klinczu z Justinem prowadzi go do lin, zaklinował w nie jego ręce i wykonał serię chopów. Za chwilę bierze rozbieg i wykonuje dropkick, który powoduje, że Gabriel wypada z ringu. Kanadyjczyk zaczyna cwaniacko tauntować, odbija się od lin i wykonuje fenomenalny Suicide Dive! Publika aż wstała z miejsc! Oboje przez chwilę leżeli odpoczywając poza ringiem. W końcu Kidd podniósł się i zaczął też podnosić przeciwnika. Ten jednak wywinął się i pchnął go w barierki. Teraz nadszedł czas Afrykanina. Wrzucił Tysona do ringu, przeczekał chwilę na apronie i gdy Kanadyjczyk wstał wykonał na nim Springboard clothesline! 1…2…Kidd odkopuje. Gdy wstał Gabriel zafundował mu Snap Suplexa. The Cape Town Werewolf wyszedł na narożnik i chce zakończyć walkę swoim 450 Splashem! TJ’owi udaje się uciec, ale Justin ustaje na nogach, lecz szybko dostaje Swinging Fisherman Neckbreakera. Teraz stara się zapiąć Sharpshootera, lecz co robi Gabriel? Kontruje i zamienia słynny submission na roll up! 1…2…Kidd robi przewrót i teraz on pinuje w roll up’ie! 1…2...3! Tyson Kidd szczęśliwie wygrywa i szybko ulatnia się z ringu zostawiając w nim zaskoczonego obywatela RPA.

Kamera zmierza na zaplecze…

Stanford: Witam państwa jestem Scott Stanford i dziś goszczę jendego z uczestników dzisiejszego main eventu – AJ Stylesa! AJ, jakie są twoje odczucia przed pierwszym pojedynkiem w BWC?

Styles: Jestem bardzo szczęśliwy, że dostałem zaproszenie do tej federacji i zamierzam pokazać się tu z jak najlepszej strony i walczyć o najważniejsze pasy federacji.

Stanford: Dziś twoim przeciwnikiem będzie Mistico. Co możesz o nim powiedzieć?

Styles: Doceniam jego wysokie umiejętności, ale dzisiaj to ja będę górą i pokażę swoją determinację w walce o tytuły.

Stanford: Dziękuję serdecznie za wywiad i powodzenia!

To była niesamowita walka! Pod koniec Styles posłał Mistico w narożnik, podsadził go i wykonał Frankensteinera. Popatrzył przez chwilę na rywala i wszedł na narożnik. Frog Splash! 1…2…International Sensation odkopuje i walka trwa dalej. AJ odbija się od lin i wykonuje dropkick na siedzącym Mistico, a chwilę potem Standing Styles Press. 1…2…Meksykanin ponownie przerywa liczenie! Teraz Phenomenal One przechodzi do Stylin’ Crab! Były Sin Cara jednak jakimś cudem uwalnia się z dźwigni, odbija się od lin i wykonuje Hurricanranę, a za chwilę tilt-a-whirl Jawbreaker! 1…2…walka trwa dalej! Mistico wychodzi teraz na narożnik i oczekuje aż jego rywal wstanie. Mamy Dragonranę! Ale co to? AJ jakimś cudem skontrował to na roll-up! 1…2…było blisko! AJ Oddala się od przeciwnika i gdy ten wstaje wymierza mu Running Swinging Neckbreaker. Wychodzi na apron ringu i widzimy Springboard 450 Splash! Mistico unika i sam wymierza Springboard Swanton Bomb. Wpycha go w narożnik podnosi na najwyższą linę i szykuje nam się Moonsault Side Slam! Styles w ostatniej chwili się ocknął i punchami przerywa ofensywę Meksykanina. Spycha go z narożnika i sam wykonuje Crossbody! Wyczekuje na zamaskowanego wrestlera i mamy Styles Clash! 1…2…3! AJ Styles może sobie dopisać wygraną. Obaj wrestlerzy świetnie się spisali. Fenomenalna walka!

Booker T: To tyle na dzisiaj. Trzeba przyznać, że show było świetne.

Striker: Zgadzam się. Towarzyszyły nam wielkie emocje, ale nadszedł czas rozstania. Komentowali dla państwa Matt Striker…

Booker T: … i Booker T! Dobranoc wszystkim.

http://i39.tinypic.com/mw4pok.jpg

http://i41.tinypic.com/fz68sw.jpg

• 2 tygodnie później...

Smutek, że nikt nie komentuje ;_;

BWC Anarchy #2

Jak przed tygodniem show zaczyna się piosenką „That Fire” oraz Mattem Strikerem i Bookerem T przy stole komentatorskim.

Striker: Witam państwa na drugim odcinku BWC Anarchy! Nazywam się Matt Striker i jak zwykle jest ze mną Booker T!

Booker T: Witaj Matt. Z tego co słyszałem dziś ujrzymy kolejne trzy walki kwalifikacyjne do Elimination Chamber matchu, zgadza się?

Striker: Tak, dostałem też informację o ich uczestnikach. Pierwszą walkę, którą zobaczymy, będzie pojedynek Wade’a Barretta z Jeffem Hardym. Kolejna walka to Cody Rhodes kontra „Captain Charisma” Christian, a walką wieczoru będzie walka „The Olympic Gold Medalista” Kurta Angle’a z Sheamusem.

Booker T: Będzie co oglądać. Zapraszamy na galę!

Wade Barrett vs Jeff Hardy

To była bardzo wyrównana walka. Pod koniec przewagę miał Hardy, który wykonał około 3 punchy i chciał posłać Anglika w narożnik, jednak on skontrował i sam posłał tam Jaffa. Ale cóż to? Wcale tam nie wpadł i do tego jeszcze dołożył Whisper in the Wind! Hardy nie traci czasu i wychodzi na narożnik. Barrett ocknął się w ostatniej chwili i zaczął atakować Extreme Enigmę. Wade wykorzystuje sytuację i wymierza Superplexa! 1…2…walka trwa dalej! Wade Barrett jest zdeterminowany aby dostać się do walki o pas BWC i wprowadzić Hardy’ego do Barrett Barrage. Gdy Jeff się podnosi inkasuje od niego Pumphandle Falling Powerslam. Teraz stwierdził, że czas na chwilę przerwy i zaczął parodiować Hardy’ego robiąc jego sławne taunty. W tym czasie wrestler z Karoliny Północnej zebrał cząstkę sił i mamy roll-up! 1…2…było blisko! Inkasuje od Enigmy dwa clothesliny, przy trzecim próbuje wykonać Big Boot, lecz Jeff uniknął i odbija się od lin, ale nadziewa się na Winds of Change! Zamiast pinować wychodzi na narożnik, aby wykonać Diving elbow drop, ale chybił! Przeciwnik Barretta wyczekuje, aż wstanie i szykuje nam się Twist of Fate! Wade jednak błyskawicznie wyniósł go na barki i mamy Wasteland! 1…2…3! Wade Barrett w pięknym stylu staje się czwartym uczestnikiem walki o pas BWC.

Kamera zmierza na backstage gdzie widać idącego i złego The Miza wraz z R-Truthem. Otwierają z hukiem jakieś drzwi i okazuje się, że jest to biuro samego Badu.

The Miz: Słuchaj Badu…

Badu: Dla ciebie: „Panie Badu”

The Miz: Mam gdzieś jaki tytuł sobie przypiszesz. Jesteśmy tu w ważnej sprawie.

R-Truth: Dokładnie! W ważnej sprawie!

The Miz: Pomijam już sprawę, że oboje przegraliśmy walki do Elimination Chamber matchu, ale w tym wypadku nie mamy żadnej walki o pas, a pas Hardcore nas nie zbyt satysfakcjonuje. Tak więc wychodzimy z prośbą, abyśmy mogli walczyć o pasy tag teamowe.

Badu: Niestety to wykluczone. Wszystkie miejsca w tej walce są już zajęte. Nie byliście zakontraktowani jako tag team i nie mam zamiaru robić 5-way’a.

The Miz: Posłuchaj mnie. Jesteśmy najlepsi z tych wszystkich pseudo wrestlerów, którzy tutaj są. Jesteśmy też przyszłością tej federacji i jeśli chwilowo nie możemy walczyć o główny pas to daj nam szansę powalczenia o pasy zespołowe.

R-Truth: Zgadza się! Nawet Lil’ Jimmy’emu się podoba ten pomysł. Prawda Jimmy?

*Badu i Miz ignorują go*

Badu: Okej. Dostaniecie miejsce w walce o pasy jeśli wygracie dzisiaj swoją walkę. Chcecie wiedzieć kim będą wasi przeciwnicy?

The Miz, R-Truth: Tak.

Badu: Będzie to The Best Tag Team in the World – Chris Jericho i CM Punk!

The Miz i R-Truth nie byli zadowoleni z tego co usłyszeli, ale wyszli bez sprzeciwów z biura.

Christian vs Cody Rhodes

Przed ostatnia walka kwalifikacyjna. W końcówce Christian wyszedł na narożnik i zaserwował Diving headbutt. 1…2…Cody chce inaczej zakończyć pojedynek. Niepocieszony Christian klaska w dłonie i czeka na wstającego przeciwnika. Czy ujrzymy Killswitch? Nie, Rhodes popycha Kanadyjczyka na liny i nadziewa go na dropkick. Za chwilę wykonuje front Suplex oraz Knee drop z pomocą liny. Podnosi uśmiechnięty swoją rękę ku górze. Szybko zabiera się do „pomocy” w podnoszeniu Captaina Charismy i…Alabama Slam! 1…2…kick-out! Wściekły już Cody podnosi wrestlera z Toronto, Irish Whip i kopniak w brzuch, po którym Christian się pochyla. Rhodes odbija się od lin i Big Boot w bok głowy. Niebezpieczny cios. Teraz ponownie Irish Whipuje go, lecz tym razem w narożnik. Zaczyna serię kopniaków. W końcu sędzia musiał go powstrzymać. Syn Hall of Famera ponownie uśmiecha się i podziwia swe ciało. Chwilę potem podchodzi do rywala, ale nadziewa się na slapa w twarz! Reso szybko wychodzi na drugą linę i Cody dostaje Flashpoint’a! The Instant Classic bierze niewielki rozbieg i wykonuje Float-over DDT. Pcha go w liny, a ten jednak się przy nich zatrzymuje i spoczywa na środkowej. Kanadyjczyk wykorzystuje tę okazję i staje na jego plecach i poddusza go butami. Po 4 sekundach przerywa i zagrzewa publiczność do klaskania z nim. Tym razem uda się Killswitch? Ponownie nie. Rhodes wybija się z drugiej liny i… SPEAR! Fenomenalna i zaskakująca kontra! 1…2…3! Christian jako kolejny będzie uczestnikiem walki w komorze eliminacji!

Ziggler: Hi. I’m Dolph Ziggler. W zeszłym tygodniu pokonałem Johna Morrisona i dostałem się do walki Elimination Chamber na Justice. Na drodze do sukcesu stoi mi teraz tylko pięciu innych osobników. Nie ma to większego znaczenia gdyż są dla mnie za słabi i jestem w stanie sam ich wszystkich wyeliminować. Za trzy tygodnie będę stał w tym ringu otwierając show z pasem BWC na ramieniu i wtedy się wszyscy przekonacie, że nie rzucałem słów na wiatr! Wtedy wam pokażę, że…

Styles: Tak, tak, bla bla bla. Nikt nie chce słuchać tego jaki jesteś super silny i mocny, ani też nikt nie chce cię oglądać w Elimination Chamber matchu na Justice.

Ziggler: Czy chcą czy nie chcą, to jednak mnie to nie interesuje, ponieważ to ja wygrałem walkę kwalifikacyjną i to ja zdobędę BWC World Championship na Justice!

Styles: Skoro jesteś taki pewny siebie to co powiesz na taki układ. Jeśli dziś z tobą wygram to za tydzień zawalczymy jeszcze raz, ale tym razem o uczestnictwo w walce na Justice. Mówiąc prościej jeśli pokonam cię dziś i za tydzień ja zajmuję twoje miejsce w komorze. Jeśli ty wygrasz za tydzień lub nawet dziś to będę słał pełne wyrazy szacunku w twoją stronę.

Ziggler: Nie ma mowy! Ja wywalczyłem sobie prawo walki i nie możesz sobie ot tak przyjść i powiedzieć, że też chcesz walczyć. Ja zapracowałem sobie własnymi umiejętnościami na uczestnictwo w tej walce.

Styles: Czyli tak jak myślałem. Twoja wygrana tydzień temu była fartowna, jesteś tchórzem i boisz się, że jestem lepszy od ciebie i zajmę twoje miejsce. Jaka szkoda.

Ziggler: Nigdy, ale to nigdy nie masz prawa nazwać mnie tchórzem. Wiesz co? Zgadzam się! Dawać tu sędziego! Pokaże ci jak to jest być upokorzonym!

Na titantronie pojawił się Badu, który pokazał kciuk w górę. Zapewne znaczyło to, że zatwierdza tą walkę.

AJ Styles vs Dolph Ziggler

Bardzo udana potyczka dwóch świetnych i młodych wrestlerów. W końcówce Dolph miał rywala w Headlocku, kopnął go w brzuch i wykonał Fireman’s Carry Gutbuster! Za chwilę wykonał Jumping Elbow Drop i przeszedł do przyłożenia. 1…sędzia nie dolicza do dwóch. Ziggler wynosi Stylesa na barki, ale po chwili ten drugi kontruje to na Crucifix Pin! 1…2…AJ był bliski wygranej! Zaskoczony i wściekły Show-Off chciał wypchnąć clotheslinem z ringu Stylesa, który opierał się na linach, lecz ten był sprytniejszy i opuścił linę co spowodowało wypadnięcie Dolpha z ringu. The Phenomenal One rozglądnął się po publiczności, która zaczęła cheerować, odbił się od lin i wykazał się umiejętnościami robiąc Suicide Dive. Po krótkiej chwili odpoczynku AJ wziął głowę przeciwnika i uderzył nią w stół komentatorski, a za chwilę rzucił Zigglerem o schodki. Ból był wypisany na twarzy blond-włosego wrestlera. Wrestler z Georgii wrzuca przeciwnika do ringu i sam wspina się na narożnik. Gdy Dolph wstaje Styles wykonuje Tornado DDT! 1…2…mamy kick-out! AJ próbuje zrobić Enzuigiri, ale wrestler z Florydy robi unik i ujrzeliśmy German Suplex! Teraz oczekuje na powstanie przeciwnika i zapina Sleeper Hold! AJ Styles próbuje wszystkimi siłami się wyrwać, ale w końcu traci przytomność i sędzia kończy pojedynek. Dolph Ziggler pokazuje, że w komorze eliminacji nie znalazł się przypadkiem.

Awesome Truth vs CM Punk & Chris Jericho

If Awesome Truth wins they’re gets a place in a BWC World Tag Team Championship match

Przez większość walki w przewadze była drużyna uczestników walki o pas BWC. Pod koniec Punk miał The Miza w headlocku i za moment wykonał Vertical Suplex. Mizanin stara się wstać i pomaga sobie narożnikiem. Wykorzystuje to Brooks, który wymierza kombinacje Shining Wizard + Bulldog. Wyczekuje na rywala i wynosi go pod GTS. The Awesome One jednak zeskakuje i kontruje na Lifting DDT. Teraz Miz jest w ofensywie i oczekuje aż Best In the World powstanie. Odbija się od lin i mamy Reality Check! 1…2…to jeszcze nie koniec walki! Teraz wrestler z Cleveland podprowadza przeciwnika do swojego narożnika i zmienia się z partnerem. Razem przez pewien czas obijają go, ale w końcu The Miz musiał wyjść poza ring. R-Truth pchnął CM Punka na liny i wymierzył mu Spinning Heel Kick. Popatrzył na publiczność i wykrzyknął „You Suck” co spotkało się z buczeniem ze strony fanów. Killings teraz próbował podnieść mieszkańca Chicago, lecz ten sprytnie zroll-upował go. 1…2…Truth w ostatniej chwili kick-outuje! Straight Edge Superstar chce szybko się zmienić się z Jericho, lecz w ostatniej chwili czarnoskóry wrestler łapie go za nogę. Dla CM Punka to żaden problem, bo zaserwował mu Enzuigiri i zmienił się z partnerem. Chris arogancko daje Prawdzie kopniaki w głowę i gdy ten wstaje wszyscy zobaczyli Suplex w jego wykonaniu. Oboje błyskawicznie wstaje i The Savior dorzuca szybki Powerslam. Odbija się od drugiej liny i świetny Lionsault od Chrisa. Wiadomo już co się szykuje! Walls of Jericho! Przez pewien dłuższy czas Truth wytrzymywał tą dźwignię, ale udało mu się złapać liny i sędzia nakazał przerwanie submissionu. King of the World wycofał się kilka kroków, gdy niespodziewanie Punk klepnął go w plecy. Y2J wcale nie chciał tej zmiany i między dwoma samozwańczymi najlepszymi wrestlerami na świecie rozpoczęła się dyskusja. Po gestach wiadomo było, że dyskusja jest na temat walki na Justice i pasu, o który będą walczył. Wtem znienacka R-Truth wyknuje Shut Up na CM Punku! 1…2…3! Jericho ani drgnął żeby pomóc swojemu dzisiejszemu partnerowi, co więcej obserwował całe zdarzenie ze złą miną. Tymczasem Awesome Truth świętują swoje zwycięstwo i uczestnictwo w walce o pasy BWC Tag Team.

Kamera wędruje na backstage

Stanford: Witam przed main eventem gali! Jestem Scott Stanford i dziś moim gościem jest “The Celtic Warrior” Sheamus.

Sheamus: Hi fellah.

Stanford: Tradycyjne pytanie. Dziś walczysz z Kurtem Angle o ostatnie miejsce w Elimination Chamber matchu na Justice. Jak się czujesz przed swoim pierwszym pojedynkiem w BWC?

Sheamus: To niesamowite uczucie być częścia tej federacji. Wiadomo, że moim dzisiejszym celem jest wygranie walki przeciwko Kurtowi i dołączenie do piątki innych wrestlerów, którzy mają już zapewniony udział w tej walce. Nie będzie łatwo, ale jestem zdania, że zdołam pokonać Angle’a a potem wygrać pas BWC na Justice!

Sheamus uderzył się w klatkę piersiowa dwa razy, rozłożył ręce i zaczął wydawać z siebie swój okrzyk po czym odszedł.

Stanford: Yhh, dziękuję Sheamus.

Sheamus vs Kurt Angle

I nadszedł czas na walkę wieczoru dzisiejszej gali Anarchy o ostatnie miejsce w Elimination Chamber matchu. Na koniec oboje byli w klinczu, z którego zwycięsko wyszedł Kurt. Najpierw wykonał on Gutwrench Suplex, a zaraz potem Surfboard Stretch. Great White przez jakiś czas na marne próbował się wydostac z submission holdu, jednak w końcu jakimś cudem udaje mu się to i przerzucił Angle’a na sobą. Obaj szybciutko wstali i Sheamus sprzedał dwa clothesliny, a na dokładkę Irish Curse. 1…2…kick-out. Sheamus zrobił swój taunt z poklepaniem się po klatce piersiowej i krzyku, lecz za chwilę wziął się za olimpijczyka, posłał go na liny i wykonał serię dziesięciu Forearm clubów. Irlandczyk odszedł od niego na kilka kroków, czeka aż ten wstanie i się odwróci i Brouge Kick! Angle robi unik i daje serię punchy, odbija się od lin i dropkick! Świetnie przelał wszystko na swoją korzyść. Teraz podnosi Warriora i wykonuje na nim Irish Whip w narożnik. Mamy clothesline, a chwilę potem wynosi go na trzecią linę. Prawdopodobnie szykuje nam się Superplex! Celt w ostatniej chwili zablokowuje akcję Angle’a i stara się zepchnąć go z narożnika. Udaje mu się to i za chwile wrestler z Pittsburgh otrzymuje Diving Double Axe Handle! Rudowłosy zawodnik ponownie wyczekuje na medalistę olimpijskiego i gdt te odwraca się w jego stronę, wynosi go pod High Cross! Kurt w ostatnim momencie zeskakuje i dokłada Angle Slam! Nie przechodzi do pinu tylko bierze nogę wyspiarza i pozwala mu odczuć ból Ankle Locku! Bardzo długo próbował się uwolnić, lecz niestety nie udało mu się to. Great White odklepuje, a Kurt Angle dostaje ostatni bilet na walkę wieczoru na Justice!

Striker: To już wszystko na dziś z naszej strony. Show było wyśmienite. Żegnają i zapraszają na kolejną galę: Matt Striker…

Booker T: …oraz Booker T. Dobranoc wszystkim!

1.Elimination Chamber match for the BWC World Championship: CM Punk vs Dolph Ziggler vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs Christian vs Kurt Angle

http://i39.tinypic.com/25k4heb.jpg

2.Fatal 4 Way Tag Team match for the BWC World Tag Team Championship: APA vs Curt Hawkins & Tyler Reks vs Awesome Truth vs ???

http://i43.tinypic.com/2rzswb8.jpg

Po pierwsze: Dżizys niech Bobby nie jobbuje :twisted: . A tak srsly, dialogi wrestlerów trzymają ciekawy, wysoki poziom, na przykład dialog Mizanina, Trutha i Badu. Walki mają ciekawą długość, przystaosowaną do ich rozmiesczenia na gali a same w sobie bardzo przyjemnie się czyta. Czy te zaspojlerowane titantrony są aż tak potrzebna? Na to pytanie sam mozesz sobie odpowiedzieć, ale osobiście uważam, że czytając wciąż widząc "Kliknij tutaj [...]" to trochę męczące, ale to ty decyduj. Pozdrawiam i powodzenia ;).
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • 2 tygodnie później...

Myślałem, że to może będzie jakieś urozmajcenie w postaci theme songów gwiazd. Poza tym czy to aż tak uciążliwe? Można to zignorować.

BWC Torpedo #2

http://i41.tinypic.com/2iw0oxd.png

Drugi odcinek show dla lotników ponownie otwiera piosenka “Victim” i znany już skład komentatorski: Booker T i Matt Striker.

Striker: Witam państwa serdecznie na kolejnym epizodzie BWC Torpedo! Nazywam się Matt Striker i jak zwykle komentuje ze mną…

Booker T: Booker T. Jestem bardzo szczęśliwy, że już po raz czwarty mogę gościć państwa jako komentator. Ale nie ma czasu, więc do rzeczy. Dzisiaj zobaczymy walką dwóch młodych i obiecujących wrestlerów jakimi są Kaval i Tyson Kidd!

Striker: Tak jest. Dodatkowo, przez sytuację z Anarchy z udziałem R-Trutha i The Miza zobaczymy też dziś walkę kwalifikacyjną o ostatnie miejsce w Fatal 4 Way Tag Team matchu pomiędzy Motor City Machine Guns a Paulem Londonem i Brianem Kendrickiem.

Booker T: Nie wiemy natomiast jaki skład będzie miala trzecia walka…

Booker T: …ale wygląda na to, że zaraz się dowiemy.

Na ring zmierza Hunico ubrany jak typowy latynoski gangster z mikrofonem w ręce.

Hunico (łamaną angielszczyzną z hiszpańskim): Widzę, że wszyscy przyszliście podziwiać tutaj mnie. „The Latin Mafiozo” Hunico! Jestem najbardziej utalentowany z całego BWC i to mnie należy się walka o pas BWC World Championship! Dlaczego nie miałem okazji walczyć o wejście do niej, sam nie wiem, ale to żaden problem. Gdy poznamy już mistrza, będę gotowy stawić mu czoła….

Morrison: Hey loco! Skończ już gadać te pierdoły, bo nikt cię tu nie słucha i wszyscy mają ciebie dość.

Hunico: Ci wszyscy ludzie przyszli tutaj żeby zobaczyć mnie! I w ogóle kim jesteś, że masz czelność mi przerywać?

Morrison: Jesteś pewien, że przyszli dla ciebie? Przyszliście dla niego? *Boooo* Odpowiedz sobie na to sam. A przyszedłem tu żeby przedstawić ci moją propozycję. Skończmy to gadanie i zawalczmy 1 na 1 dzisiaj na BWC Torpedo! *cheer*

Hunico: Nie ma sprawy. Z chęcią skopię ci dziś dupę jako pierwszemu w BWC!

Kaval vs Tyson Kidd

Ta walka skradła całe show. W końcówce Kidd pchnął Kavala w narożnik, wyniósł go na szczyt, wybił się z drugiej liny i wymierzył Enzuigiri na siedzącym tam wrestlerze. World Warrior po tym ciosie spadł na podłogę poza ringiem. Tyson bierze rozbieg i wykonuje Flying Senton Bomb przez trzecią linę! Publika była wniebowzięta tym wyczynem. Gdy oboje wstali Kanadyjczyk zapodał rywalowi kilka chopów i chciał go posłać na barierki, jednakże Low Ki skontrował i sam posłał na nie Kidda! W tym czasie ulotnił się na ring na chwilę odpoczynku. Tysonowi udało się wrócić do ringu gdy sędzia wyliczał już 8. Kaval rozpoczął swoją serię i wymierzył kilka kicków i próbował podnieść przeciwnika. Ten jednak się ocknął i sam go wyniósł i nagle Warrior zapiął Dragon Clutch! Wrestler z Calgary nie spodziewał się tego i stara się zrzucić go z siebie lub dojść do lin. Na razie ani to ani to mu się nie udaje. W końcu znajduje wyjście z sytuacji i podszedł do narożnika tyłem i w końcu Senshi puścił. Szybko wspiął się na drugą linę, wyczekał aż Kidd się obróci i zaserwował mu Tornado DDT! 1…2…nic z tego. Kaval błyskawicznie znalazł się na szczycie narożnika i zdaje się, że planuje Getto Stomp! Tyson się odsunął i Russian Leg Sweet dla Wojownika! Wygląda na to, że teraz zapnie Sharpshootera. Ale co się dzieje? Przy ringu pojawia się Justin Gabriel, który dezorientuje Tysona. Podchodzi do lin i coś do siebie wykrzykują. Po pewnej chwili budzi się Kaval, który przygotował prezent za nieuwagę Kidda w postaci Ki Krushera 99! 1…2…3! Kaval z małą pomocą Gabriela wygrywa swoją pierwszą walkę w BWC. Po walce na ring wszedł Justin, który podniósł do góry rękę zwycięscy. Bardzo miły gest.

Kamera na backstage. Czas wywiadów.

Stanford: Witam państwa! Dziś goszczę obu członków Motor City Machine Guns! Panowie, zmierzycie się dziś w walce kwalifikacyjnej do walki o pasy Tag Team. Jak wiadomo takiej walki nie powinno być, lecz przez zarządzenie prezesa Badu, musicie dziś w takim matchu walczyć. Jak się z tym czujecie?

Shelley: Nie jesteśmy z tego zadowoleni, ale twierdzimy, że może to i lepiej. Pokażemy na co nas stać i nawet jeśli trzeba to pokonamy wszystkich aby dążyć do tego, czego chcemy.

Sabin: Dokładnie. Będzie to dla nas świetny trening.

Stanford: No dobrze… A co możecie powiedzieć o swoich przeciwnikach?

Sabin: Mają wysokie umiejętności ringowe i bardzo ich szanujemy, ale dziś będą musieli uznać naszą wyższość.

Stanford: Dziękuję i powodzenia.

Motor City Machine Guns vs Paul London & Brian Kendrick

Match for place in the BWC World Tag Team Championship match

Walka tych dwóch team’ów nie mogła być zła. Shelley był silniejszy podczas klinczu z Kendrickiem i wykonał na nim It Came from Japan. 1…2…Brian odkopał. Alex zmienia się z Sabinem. Irish Whip, Shelley wynosi do Flapjacka i Chris wykonuje Cuttera! Odbija się od lin i Kendrick dostaje Running Leg Drop. Gdy przeciwnik wstał, wrestler z Detroit wymierzł Sabilizera. Spanky wygląda jakby nie wiedział co się dzieje. Sabin wrzuca go w narożnik, wynosi do góry i arm-drag ze szczytu narożnika! Wychodzi na narożnik, skacze i… Brian się budzi i unika! Pospiesznie czołga się do swojego narożnika i zmienia się z Paulem. Ten nie traci czasu i od razu wykonuje running Shooting Star Press. 1…2…kick-out Sabina. Teraz wybija się z liny i mamy Springboard Moonsault! Wyczekuje na powstanie Chrisa i sprzedaje mu Northern Lights Suplex. London clotheslinem wyrzuca Shelleya z ringu, wychodzi na narożnik i wygląda na to, że będziemy świadkami Totally Sydistik. Połówka MCMG unika a Paul ląduje twarzą na macie. Szybka zmiana z partnerem i widzimy akcję kończącą czyli ASCS Rush! 1…2…3! Ostatnim teamem, który dołącza do batalii o pasy jest Motor City Machine Guns!

Brian Kendrick nie może uwierzyć w to, co się właśnie stało. Ma minę obłąkanego człowieka. Podchodzi do Paula i chwilę rozmawiają o czymś. Chwilę po tym Brian poważnieje i jego twarz pokazuje wściekłość. Uderza swojego partnera w twarz! London nie wie o co mu chodzi. Kendrick wskakuje na niego i robi Thesz Press. Fani buczą na Briana a on sam szaleje i nie wie co ma ze sobą zrobić. Idzie po krzesło pod ring i wymierza nim kilka ciosów w stronę Paula Londona. Na koniec Paul dostaje Sliced Bread #2 a Spanky z miną szaleńca schodzi na backstage cały czas patrząc w swojego prawdopodobnie byłego już tag partnera.

*oficjalne promo Justice i match card*

Hunico vs John Morrison

Morrison odbija się od lin, lecz Hunico wykonuje leapfrog i za chwilę clothesline. Wybicie z lin i Springboard Leg Drop! Szybki przewrót i Jumping Elbow Drop! 1…kick-out. Podnosi Johna i wykonuje na nim Saito Suplex. Wchodzi na narożnik, wykonuje jakieś gesty i skacze…i nadziewa się na dropkick! Zakręca bioderkami i serwuje Standing Star Press. Podnosi Latynosa i wymierza mu STO Backbreaker i Neckbreaker. Chwilę wyczekuje na przeciwnika i mamy Moonlight Drive! 1…2…so close! The Shaman of Sexy rozpędza się i wymierza Running Knee Strike! Hunico uniknął tego ciosu roll-up! 1…2…Meksykanin był bliski wygrania walki. Oboje w tej samej chwili wstają i wchodzą w klincz. Wygrywa go były Incognito i wykonuje Snap Suplex. Wychodzi na narożnik i idzie po wygraną przy pomocy Falling Star. 1…2…kick-out Morrisona! Hunico nie wierzy w to! To powinien być koniec walki! Zaczyna wściekle kopać wrestlera z Los Angeles. Wymierza mu też Knee Dropy. Czeka aż się pozbiera, odbija się od lin i nagle JoMo kontruje Roundhouse kickiem! Stoi przy narożniku i Starship Pain connecting! 1…2….3! John Morrisom pokonuje przeciwnika z Meksyku!

Striker: Dziękujemy za poświęcony czas. Mam nadzieję, że nie żałowali państwo.

Booker T: Mnie się tam bardzo podobało. Już nie mogę się doczekać Justice! Niestety, musimy się już pożegnać. Komentowali: Booker T…

Striker: … i Matt Striker. Do usłyszenia na BWC Anarchy!

1.Elimination Chamber match for the BWC World Championship: CM Punk vs Dolph Ziggler vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs Christian vs Kurt Angle

2.Fatal 4 Way Tag Team match for the BWC World Tag Team Championship: APA vs Curt Hawkins & Tyler Reks vs Awesome Truth vs Motor City Machine Guns

http://i45.tinypic.com/1zew4cx.jpg

oraz plakat:

http://i45.tinypic.com/hu24qd.jpg

Przepraszam za błędy ale jest już późno i spać mi się chcę i nie mam siły sprawdzać literówek i innych słów, które Word sam poprawił

Coraz bardziej mi się podoba twoje diary. :)

Na szczęście moi faworyci wygrywali. Mam nadzieję, że MCMG zdobędą pasy TT ;)

Czekam na Anarchy, które szczerze powiedziawszy jest ciekawsze niż Torpedo :)

Już kiedyś przeczytałem Twój ostatni odcinek i na prawdę bardzo się mi podobał. Pozostał mi w pamięci i na prawdę, aż chcę się wypowiedzieć co do niego :)

Pierwsze o czym chcę wspomnieć to wrzucasz świetne nutki, takie właśnie jakie lubię i za to chcę Ci podziękować, bo odkryłem kilka nowych, bardzo ciekawych band. Nie wiem czy słuchałeś kiedykolwiek Neverset -''Headache'', jeśli nie to polecam. Znam kilka takiego typu utworów, więc jeśli chciałbyś to mogę Ci kilka ciekawych polecić. Ładny theme song otwierający galę Torpedo. Świetny theme song Hunico, do tego stopnia, że poleciał u mnie na koncie YT do ulubionych. Mógłbyś jeszcze zmienić Theme Song Morrisonowi, bo według mnie ma słaby, a wrzucić jakiś fajny, rockowy kawałek.

Pierwszy segment był ciekawy, ale nie zapominaj o przecinkach.

I jest pierwsza walka, która ma świetny skład. Widzę, że również sporo się rozpisałeś nad nią, za co należy się spory plus z mojej strony. Pierwsza walka mnie wciągnęła, dobrze Ci wyszła. Szczególnie to jak Tyson walnął Ezugiri Kickiem siedzącego na narożniku Kavala. Ładnie to ująłeś i przyznam, że ja bym nie wiedział jak by to ująć, ale już wiem :twisted: Druga walka również bardzo ładna.

No i ostatnia Main Event... Powiem, że na takie walki Warto poświęcić chwilę czasu, aby je przeczytać. Czytając wcześniejsze, wciągnęły mnie one w siebie, a patrząc na skład ME to sądzę, że będzie świetna. Walka była bardzo dobra. Dobrze, że umieszczasz tak dużo akcji w swoim opisie walk i za to też należy się spory plus. Ale jest jedno, do czego tak mogę się przyczepić:

i nadziewa się na dropkick! Zakręca bioderkami i serwuje Standing Star Press.

Co prawda można się domyślić o kogo chodzi, ale mogłeś napisać, że ''JoMo zakręca...''. Ale mniejsza już o to.

Karta również zapowiada się obiecująco, gdzie w walce o pasy BWC WC i TT są sami świetni zawodnicy. Co do typerów, to na razie nie będę na nikogo stawiał, z tym jeszcze poczekam.

Ogólnie:

Bardzo dobry odcinek, składający się z niesamowitych walk. Jak będziesz tak dalej prowadził swoje diary, to stanę się ich fanem, na prawdę. Ponieważ świetnie się mi je czyta, wciągają mnie w siebie i jest w nich mnóstwo bardzo dobrych akcji. I co najważniejsze, to, to że masz na nie bardzo dobry pomysł. Dziwię się tylko temu, że nikt Twoich diary nie komentuje. Rzadko kiedy używam tego słowa, bo mało kiedy coś mi się cholernie podoba, ale Twoje diary są według mnie mocno zajebiste. W związku z tym życzę powodzenia w dalszym pisaniu kolejnego odcinka, na który czekam! :)

@Badu sam kiedyś traktowałem to jako urozmaicenie, lecz ktoś napisiał mi, że to słabo wygląda ale anyway...

Po pierwsze, świetne walki, długie, ciekawe. Po drugie, równie dobre segmenty, które miło się czyta. Chyba na BWC Anarchy było lepiej, a może tak mi się wydaje. Nie ma co się rozwodzić, jest świetnie ^^ ocenka 6/6.

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • 1 miesiąc temu...

Witam was. Po dwóch tygodniach bez internetu i małym zastopowaniu weny w końcu udało mi się napisać odcinek. Mam nadzieję, że od teraz odcinki będą wychodzić wcześniej.

BWC Anarchy #3

To już trzeci odcinek tygodniówki Anarchy. Piosenka i skład komentatorów bez zmian.

Striker: Witam serdecznie na BWC Anarchy! Moje imię i nazwisko to Matt Striker, a moim kolegą zza stołu komentatorskiego jest…

Booker T: Booker T. Matt, tydzień temu poznaliśmy wszystkich członków walki o BWC World Championship, a na Torpedo wszystkie zespoły do walki o BWC World Tag Team Championship! Jestem tym faktem bardzo podekscytowany!

Striker: Tak, mamy już zapowiedziane dwie walki, a dziś Badu ma zaplanowane przemówienie, więc prawdopodobnie poznamy resztę walk na pierwsze PPV Badu’s Wrasslin’ Concept – Justice.

Badu: Witam was jak się bawicie? *cheer* Jestem tutaj, aby pogratulować tym, którzy zakwalifikowali się do Elimination Chamber matchu, a także tym, którzy będą uczestniczyć w walce o pasy tag team. Przyszedłem też tutaj żeby zapowiedzieć resztę walk na Justice. Odbędą się jeszcze dwie walki. Tak wiem, cztery walki to może nie za wiele, ale w tych walkach uczestniczą wszyscy wrestlerzy z całej federacji! Tak więc do rzeczy. O BWC Hardcore Championship zawalczą ci, którzy przegrali swoje walki kwalifikacyjne do EC matchu, tj.: John Morrison, Jeff Hardy, Cody Rhodes, Sheamus, a także AJ Styles, Bobby Lashley i Big Daddy V! Będzie to 7-man Extreme Rules Gaunlet match. Walki o pas Hardcore zawsze będą miały jakieś stypulacje. Natomiast o pas BWC Torpedo w 10-man Ladder matchu powalczą: Mistico, Brian Kendrick, Paul London, Mark Haskins, Kaval, Amazing Red, Billy Kidman, Tyson Kidd, Justin Gabriel oraz Hunico! Mam nadzieję, że jak na pierwsze PPV spod szyldu BWC, karta jest zadowalająca. Jeszcze tylko przedstawię plan na dzisiejsze show i już uciekam. Dziś wszyscy uczestnicy walki o pas BWC zmierzą się w walkach 1 vs 1. Dolph Ziggler vs CM Punk, Wade Barrett vs Chris Jericho oraz Kurt Angle vs Christian! Zaplanowałem jeszcze na dziś 4 vs 4 Tag Team match z członkami walki o pasy tag teamowe. MCMG i APA vs Awesome Truth, Curt Hawkins i Tyler Reks. Lecz teraz na otwarcie gali odbędzie się walka Cody’ego Rhodesa z Sheamusem. Życzę wszystkim powodzenia, a wam miłej zabawy!

Sheamus wykonuje serię clothesline’ów oraz Powerslam. Wychodzi na apron i oczekuje na Rhodesa. Slingshot Shoulder Block! 1…2…Cody kick-outuje. Great White wykonuje swój taunt do publiczności. Teraz podnosi Dashinga i będzie próbował wykonać High Cross! Rhodes zeskakuje z pleców Irlandczyka, daje mu odczuć kilka kopniaków, odbija się od lin, lecz Celt kontruje to na spinebuster! Wrestler z Georgii nie przeważał zbyt długo. Ponownie go podnosi i tym razem chce mu zaaplikować White Noise! 1…2…Cody się podnosi! Sheamus jest zaskoczony tym faktem. Cody pomaga sobie linami aby wstać, co zauważa jego rywal i zaplątuje jego ciało między liny. Teraz biedny Rhodes musi odczuć ok. dziesięciu uderzeń w klatkę piersiową. Po Sheamusie nie widać zmęczenia. Zamaskowany niegdyś zawodnik uderza silnie w kolano przeciwnika. Rudy wrestler pada jak nieżywy na matę ringu, a Rhodes dalej pracuje jego kolanem. Wyskakuje i mamy knee drop w twarz leżącego! Szybko pomaga wstać Celtyckiemu Wojownikowi i mamy Snap Suplex. Sheamus powoli wstaje, lecz nadziewa się na Bulldoga! 1…2…jeszcze nie koniec walki. Syn Hall of Famera bierze rozbieg, ale rudzielec sprytnie go przerzuca Back Body Dropem! Great White bierze rozbieg i Brouge Kick! Rhodes uniknął tego ataku, a noga O’Shaunessy’ego utkwiła na trzeciej linie! Gdy uporał się ze swoją „bronią” został wzięty z zaskoczenia i otrzymał Cross Rhodes! 1…2…3! Cody Rhodes wygrywa dzisiejszą walkę!

Dolph Ziggler vs CM Punk

Bardzo udana walka. Nic dziwnego, w końcu uczestniczyło w niej dwóch bardzo utalentowanych wrestlerów. Pod koniec Punk wykonał Irish Whip w narożnik, szybko wyniósł Dolpha do góry i zobaczyliśmy przepiękny Double Underhook Suplex prosto z narożnika! Brooks teraz wyczekuje aż jego rywal powstanie i będzie chciał mu wymierzyć Go To Sleep! Ziggler zeskakuje z pleców CM Punka i szybko wymierza Inverted Powerslam. Bierze rozbieg i uderza Neck Snapem! Teraz zadowolony Show-Off próbuje ośmieszyć przeciwnika wykonując pompki obok niego. Przestaje jednak i czai się za plecami Punka i aplikuje Sleeper Hold! Straight Edge Superstar robi co może, aby się wydostać z ucisku, ale nie idzie mu to zbyt dobrze. Oboje są już w parterze i CM prawdopodobnie traci przytomność. Sędzia podnosi jego rękę. Opadła. Podnosi drugi raz. Znów opadła. Podnosi trzeci. Punk dzięki dopingowi fanów odzyskał trochę sił i doczołguje się w końcu do liny i ją łapie. Dolph Ziggler jest wściekły z tego powodu, że jego walka się jeszcze nie skończyła. Ciska nim z całej siły w narożnik i dodaje Corner Splash. Gdy Punk oddalił się trochę od narożnika Dolph wymierzył mu Superkick! #Heel wychodzi na narożnik i wyczekuje, aż Best in the World się podniesie. Wyskakuje……. i trafia wprost na plecy CM’a! Szybkie GTS i przechodzi do przypięcia. 1…2…3! Tą fenomenalną kontrą Punk zapewnił sobie wygraną w tej walce.

Wade Barrett vs Chris Jericho

Mimo, że walka mogła wyjść dobrze, wypadła jednak dość średnio. W końcówce przeważał Wade Barrett, który wykonał Irish Whip na liny i wymierzył Big Boota! Zrobił taunt i powrócił do atakowania Chrisa. Podniósł go i wykonał Pumphandle Falling Powerslam. 1…2…Jericho odkopuje. Anglik ponownie podnosi Y2J’a i wynosi pod Wasteland! Jericho zeskakuje i szybko wymierza DDT. Jericho wybija się z liny i widzimy Springboard Crossbody! Odbicie od lin i One-handed Bulldog! Kanadyjczyk zabiera się za nogi Wade’a i skutecznie zapina Walls of Jericho. The Bare Knuckle Brawler jest w opałach. Widać ogromny ból na jego twarzy. Po pewnym czasie w końcu łapie liny i może przez chwilę odsapnąć. Gdy zawodnik z Manchesteru obraca się w stronę Chrisa, nadziewa się na Double Underhook Backbreaker. 1…2…nadal nie koniec. Chris Jericho ma już ochotę zakończyć tą walkę i iść do szatni. Rozbieg i…kontra na Back Body Drop wykonana przez Barretta! Clothesline! Kolejny clothesline! Big Boot i Winds of Change na koniec. Co za comeback Anglika! Znów wynosi Jericho pod Wasteland. Ten zeskakuje i robi szybki Neckbreaker! Kolejny raz zabiera się za nogi rywala, ale tym razem mamy Liontamera! W tym wypadku Brytyjczyk nie ma jak uciec i jest zmuszony odklepać. Chris Jericho wygrywa!

Znajdujemy się w szatni Motor City Machine Guns. Sabin i Shelley przygotowują się do walki, gdy podchodzą do nich Curt Hawkins i Tyler Reks.

Hawkins: Hohoho, popatrz Tyler kogo ja tu widzę. Dwa latające małpiszony.

Reks: Widzę Curt. Ciekawe jakimi „fenomenalnymi” akcjami nas dziś poczęstują. Może zrobią Canadian Destroyer? Będzie mnie wtedy bardzo bolała główka…

Hawkins: Albo może 720 Splash? Ale wtedy ich będzie bolała głowa od tych przewrotów…

Shelley: No i o co wam chodzi? Wiem, że zazdrościcie nam, że umiemy wykonać takie akcje, dzięki którym ludzie nas uwielbiają, ale to nie powód żeby się z tego naśmiewać. Przecież wy też na pewno jakieś ciosy umiecie wykonać. Prawda Chris?

Sabin: Oczywiście! Na pewno słyszeliście o takiej akcji jak clothesline?

Hawkins: Posłuchajcie mnie głupki. Wasze żarty wcale nie są śmieszne. Umiemy wykonać więcej akcji niż wy i wcale ludzie nie muszą nas uwielbiać. Mamy ich wszystkich w dupie. Nam zależy na wygraniu pasów tag-teamowych i dziś pokażemy wam na co nas stać.

Reks i Hawkins wychodzą wściekli.

Sabin: Myślisz, że znają clothesline?

Shelley: Taki egzotyczny cios? Zastanawiam się czy znają punch *oboje się śmieją*

APA & Motor City Machine Guns vs Awesome Truth, Curt Hawkins & Tyler Reks

To pierwsza taka walka w BWC gdzie na ringu znajduje się tylu wrestlerów. W ringu są JBL i The Miz. Mizanin posyła rywala w narożnik i Bradshaw otrzymuje clothesline’a. Gdy JBL jest na kolanach, Mike wykonuje na nim DDT. 1…2…to nie koniec walki. Miz zaciąga Johna do narożnika i zmienia się z Hawkinsem. Gdy Layfield siedział przy narożniku Curt wymierzył mu kilka kopniaków, a za chwilę wziął rozbieg i kolejny, ale już mocniejszy kick. Znowu mamy zmianę. Tym razem do ringu wchodzi Tyler Reks. Irish Whip na przeciwniku i flapjack! Szybko podnosi członka APA i szykuje się Burning Hammer! Ale John zeskakuje mu z pleców pcha w liny i gdy Reks się odwraca, otrzymuje Clothesline from Hell! Zmęczony Bradshaw na czworaka zmierza do swojego narożnika i zmienia się Chrisem Sabinem. Połówka MCMG odbija się od lin i mamy przepiękną Hurricanranę! Oboje szybko się podnoszą i Sabin wymierza Fisherman Buster! 1…2…Reks podnosi łopatki! Irish Whip na narożnik, wyniesienie T-Reksa na szczyt i świetny Frankensteiner! 1…2…pin przerywa R-Truth! Nagle wszyscy uczestnicy walki wbiegają do ringu i robi się zamieszanie. Shelley Hurricanraną wyrzuca Hawkinsa z ringu, Miz dostaje clothesline’a przez liny od Layfielda, a R-Truth wylatuje przez Military Press Slam w wykonaniu APA. Przy linach nagle pojawia się Alex Shelley i Chris dokonuje z nim zmiany. Wspólnie wykonują fenomenalną akcję zwaną Made In Detroit! Shelley przypina. 1…2…3! Team APA i Motor City Machine Guns wygrywają tę potyczkę!

Czas na walkę wieczoru dzisiejszego show. W końcówce Angle miał Christiana w headlocku i wykonał na nim Belly to back Suplex. Kurt „motywował” Kapitana Charyzmę za wstania okrzykami „Come on!”. Gdy ten wstał, złoty medalista z Olimpiady próbował Angle Slamu, jednak Christian skontrował, wykonał slapa w twarz, odbił się od lin i wymierzył Neckbreaker. Wziął głowę Kurta i przyciągnął go do narożnika skąd zdecydował się na przepiękne Tornado DDT. Przechodzi do pinu. 1…2…Angle kick-outuje. Po podniesieniu Olimpijskiego Bohatera, Instant Classic wynosi go na plecy i Kurt smakuje siły Fireman’s Carry Gutbustera. Teraz Kanadyjczyk wychodzi na szczyt narożnika i mamy Diving Headbutt! Kurt Angle uniknął tego i błyskawicznie przechodzi do Ankle Locku! Ta znakomita kontra zaskoczyła Christiana, który jest jakby oszołomiony i nie wie co ma robić. Opamiętuje się w końcu i próbuje dojść do lin. Już prawie ich dotyka gdy nagle Angle „wycofuje” i znów są na środku ringu. Były Cage już nie może tego znieść i cały czas myśli jak się uwolnić. Nagle Reso obraca się jakby na plecy i robi kontrę, po której uwalnia się z dźwigni i przerzuca medalistę nad sobą. Teraz clothesline, clothesline i spinning heel kick! Wybicie z liny i Springboard Splash! Szybciutko podnosi wrestlera z Pittsburgh i przymierza się do Killswitch! Wrestling Machine się uwalnia, łokieć w głowę rywala i fantastyczny Angle Slam! 1…2…3! Kurt Angle zalicza kolejną wygraną w BWC!

Booker T: Ta walka była niesamowita! Aż nie mogę się doczekać, po tym co dziś zobaczyłem walki o pas BWC na Justice!

Striker: Masz rację Book’, dzisiejsze walki były bardzo udany, lecz niestety nadszedł koniec dzisiejszej gali. Komentowali dla państwa Matt Striker….

Booker T: … i Booker T. Do usłyszenia!

2.Fatal 4 Way Tag Team match for the BWC World Tag Team Championship: APA vs Curt Hawkins & Tyler Reks vs Awesome Truth vs Motor City Machine Guns

http://i45.tinypic.com/1zew4cx.jpg

3.7-man Extreme Rules Gaunlet match for the BWC Hardcore Championship: John Morrison vs Jeff Hardy vs Big Daddy V vs Bobby Lashley vs Sheamus vs AJ Styles vs Cody Rhodes

http://i45.tinypic.com/2qknqxt.jpg

4.10-man Ladder match for the BWC Torpedo Championship: Mistico vs Hunico vs Billy Kidman vs Paul London vs Justin Gabriel vs Amazing Red vs Tyson Kidd vs Mark Haskins vs Brian Kendrick vs Kaval

http://i46.tinypic.com/1564y9l.jpg

oraz plakat:

http://i45.tinypic.com/hu24qd.jpg

Ogólnie: Cieszy mnie Twój powrót, bo już myślałem, że zrezygnowałeś, a to była tylko 2-tygodniowa przerwa :) Odcinek składał się z bardzo dobrych i dobrych walk, które wszystkie od A do z przeczytałem, ale nieraz tak mam, że nie mam nic specjalnego do powiedzenia, więc okroiłem trochę swoje wypowiedzi.

Pierwszy speech prezesa federacji był ciekawy, ciekawie zapowiadają się składy walk o pasy Hardcore oraz Torpedo Championships. Z czego w tej pierwszej liczę na solidne wykorzystanie postaci Big Daddy'ego V oraz Johna Morrisona, ale przede wszystkim na potyczki pomiędzy JoMo a Stylesem. Zaś w drugiej na Paula Londona oraz Hunico. Powiem, że już się nie mogę doczekać gali EC, zapowiada się ona genialnie.

Walki były bardzo dobre, gdzie czytając je, nie wiem czego, ale nawet cieszyłem się... Pierwsza walka wypadła dobrze i najbardziej ucieszył mnie w niej jej wynik. Drugie starcie było bardzo dobre, świetne się zakończyło przez kontrę z Diving w GTS. Dwie kolejne przeczytałem, ale nie mam nic specjalnego do powiedzenia o nich niż tylko, że były dobre. Natomiast najlepszy z tych wszystkich starć był ME, który mocno mnie zainteresował swoim składem, jak w przypadku drugiej walki tak i tutaj padła kontretna końcówka.

Co do speechy to było ich cholernie mało, aczkolwiek prawie w ogóle. Ale przynajmniej dobrze, że napisałeś jakiś, jeden, który mnie rozbawił, ciekawa i bardzo śmieszna gadka o akacjach :) Ale szkoda, że tylko tyle speechów napisałeś.

Co do karty:

BWC- Christian bądź Kurt Angle

TT- MCMG

BHC- AJ Styles lub JoMo

BTC- London lub Hunico

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...