Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Forum Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Super gala, Mati :) Walki na dobrym poziomie, od zawsze, podobnie jak speeche. Mój segment fajny, zabiłem Gilotyne tym DDT wiec na nastepnej gali szykuje się pewnie odwet. Szkoda, że nie dostałem walki ale przecież nie wszystko można mieć :P Ogólnie jak mówiłem gala bardzo dobra, ale nie jest to dla mnie jakieś zaskoczenie :P
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kaktus.

5

• Alvathen

4

• jakub97sc

3

• Qba5000

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Arystokracja nie walczy w openerach!

Nie czytam diary, ale teraz jestem zmuszony rzucac okiem. Pomijam nawet to, ze wpadlem na - jak to ktos nazwal - R-Trutha (milczka), i nie zabrzmial moj theme. Grunt, ze wszystko jest czytelne - brawo.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Linux

Arystokracja nie walczy w openerach!

Pewnie, że arystokracja nie walczy w openerach, ale plebs, jak Ty już tak! It's not personal, Valmont. It's strictly business.

Genialnie rozpisana moja walka z Ultimusem, byłem pewien, że od razu wyląduję w main evencie :twisted: Galę naprawdę przyjemnie się czytało, widać, że powoli jakieś programy będą się rozpoczynać. Czekam na moje poczynania w tag teamie, mam nadzieję, że kiedyś z jobbera o którym sam napisałem stanę się kimś więcej :P Nie wierzę, jak swoją akcję kończącą można było nazwać "tym optymistycznym akcentem", od razu wywołuje to u mnie uśmiech na twarzy, brawo N!KO :smile: Genialny kawałek od Hamerfallu jako theme song, już wiem czego będę słuchał przez następne dni, ale to nie jest tutaj ważne. Czekam na kolejną galę, bardzo dobra robota.

• Reputacja:   1

To więc ruszam z wielką ciekawością do czytania... Trzeba przyznać, że logo federacji jest bardzo dobre :) Alvathen musisz dodać jeszcze zwykłe nazwy finisherów, nie tylko te którzy userzy wymyślili ponieważ np.Perfect Package nie mam bladego pojęcia jaka to akcja.

Blade wykonuje Christianowi Swinging Reverse STO
To jest jeszcze jeden zawodnik, który wykonuje tą akcję kurde... Nie pasuje mi to, że moja postać została wrzucona do Tagu... Jestem temu przeciwny. Mimo, że przegrałem walkę to liczę na to, że kolejna będzie sukcesywna :P Wcześniej podesłałem ci krótką zmiankę w mojej postaci a dokładniej dotyczącego się jej nicku ''G-Ki'' nazwę samego zawodnika również chciałbym zmienić na Velaun. Nie wiem czemu, ale to było zaraz po zgłoszeniu mojej postaci... Chyba to Ci planów nie pokrzyżuje? Więc prosiłbym o zmianę ring name'u.

Ogólnie: Bardzo fajnie i przyjemnie się czytało. Sporo pracy w to włożyłeś co z miejsca wrzuca się w oczy i bardzo ładnie Ci to wyszło jestem mile zaskoczony tym bardziej, że jak to właśnie Lemmy napisał piszesz o zmyślonych zawodnikach co powoduje, że jestem pod jeszcze większym zaskoczeniem. Czekam na kolejny odcinek :)

Kim w ogóle jest zawodnik, który miał zaszczyt ze mną walczyć?
Nie wiem czy to o mnie, ale jeśli tak to... I kto to mówi? Edytowane przez 8693

Jacob Williams : What? WHAT? Why? Pytam się! Dlaczego?! Najbardziej perfekcyjny V-ce General Manager and President of Talents, Jacob Williams nie wystąpił na gali! Fucking crazy man!

- - - - - -

Gala jest cudowna! Wszystkie walki świetnie napisane, nie są przewidywalne. Oby tak dalej!

116218737055c51bc30a173.jpg

@Alvathen - czuję, że masz zwycięstwo w Attitude User Awards w kategorii "Inicjatywa Roku", o ile pomysł wytrzyma jak najdłużej. Na początku miałem przed oczami najgorszą wizję - userzy z krótkim stażem i słabym udzielaniem się zostaną połknięci przez tych bardziej znanych :twisted:. Na szczęście się myliłem, bo jak na pierwszą galę, to i tak upchałeś mnóstwo zawodników. Walki opisane znakomicie, backstage świetny, wypowiedzi i styl walki pasują do opisów zawodników. Po prostu mistrzostwo. Jednak najlepszym uczuciem było powolne przewijanie tekstu w dół mając nadzieję, że znajdę wzmiankę o mojej postaci. No cóż, mówi się trudno i idzie się dalej :)

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Dobra gala. Przyjemnie mi się ją czytało. Mam nadzieję, że następne będą trzymały ten poziom albo będą jeszcze lepsze.

Czytało się przyjemnie. Największym zdziwieniem dla mnie są dialogi, które są...realne, a nie w stylu:

-ja cię pokonam!

-a nie, bo ja!

-jesteś słaby, ja wygram!

itp.

Oczywiście szkoda, że nie było mojego zawodnika, ale rozumiem, że każdego nie można było upchnąć. Chociaż jakieś kilkuosobowe battle royal ''o pietruszkę'' dla tych co nie wystąpili by nie zaszkodziło :) . W każdym bądź razie czekam na kolejne odcinki Elity.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Na pierwszą galę długo się czekało, ale się doczekałem. Gala dobra, starannie napisana i wszystko świetnie się trzyma. Szkoda, że nie wystąpiłem, ale może na następnej gali... :).

Pierwszą gale AWF oceniam na mocne 8.

Oprócz naszych nicków przy ringname'ach proponuję też, by na następnej gali przy nazwach charakterystycznych dla danego zawodnika akcji powpisywać w nawias ich prawdziwe nazwy (Blaze już o tym wspomniał, po prostu nie dość, że nie wiadomo co to za akcja to w niektórych przypadkach nie idzie się nawet domyśleć czy dana akcja jest wykonywana z normalnej pozycji czy np. z narożnika). Opisy walk powinny być IMO chociaż trochę dłuższe, mam nadzieję, że na PPV dostaniemy pełne opisy, a nie same końcówki ;P. Poza tym nie mam większych zastrzeżeń co do gali, zaczęło się w miarę dobrze i mam nadzieję, że każda kolejna gala będzie coraz lepsza. Co do bookingu mojej postaci to muszę powiedzieć, że zachowuje się jak na razie bardzo nijako, a wręcz tandetnie. Wiem, że to było raptem kilka zdań, ale "wybacz Jack, idę posłuchać rapu. Yo!" brzmi dla mnie strasznie nieprzekonująco i tandetnie (czytając to zdanie przyszedł mi na myśl MC Kula) :D. Oczywiście cieszy mnie to, że wygrałem w main evencie (chociaż wybór numerka to sprawa oczywista, prawie każdy wybierze 25, o ile nie lubi wyzywań ;d). Oczywiście propsy za pomysł, jak widać chwyciliśmy to i mam nadzieję, że nie porzucisz zbyt szybko tego diary.

http://tinyurl.com/mpirerevan

Moje mody do Wrestling Mpire/TWC.

2518741894d9a16f30104e.gif

Pierwsza i bardzo dobra gala. Bardzo ładnie zrobione logo :wink: Czekam, aż wraz z Damianem będę mógł chodzić z pasami tag-team!

18056192365019276624f15.jpg

bardzo dobra gala. Dobrze jeślli pociągniesz Feudy jekie dziś niewątpliwie się zaczęły bo może być super ciekawie(lepiej niż w wwe). Fajnie że trzymasz się tego co większość pisała w zgłoszeniach, rozumiem, że to nie było łatwe. Mam nadzieję, że kiedyś załapię się do głównej karty:)
There's nothing better than ME

12346824184cb8047a0e409.jpg

No, nawet nie zauważyłem pierwszej gali. Gapa ze mnie ;D

Fajne zapowiedzenie ME i niespodziewane miejsce mojego zawodnika. Nico Valmont osiągnął zwycięstwo. Dobrze zaczynasz prowadzić postać. Ten segment z Vercynem Getorixem i Hadesem był na prawdę dobry. To gadanie o akcencie - świetne. Tag Team Match - nie mogę skomentować walki, bo jest tutaj końcówka, jednak mi to nie przeszkadza. Podoba mi się prowadzenie Unnera, jest ono na prawdę świetne. Oby tak dalej. Dialogi mogłyby być dłuższe (na bs). Widać jak duzo chcesz wykorzystać zawodników. Za to plus. Życzę powodzenia w dalszym pisanie ;)

Nie było mnie na forum kilka dni, a tu nowy odcinek bardzo wyczekiwanego przeze mnie diary. Odcinek był dobry, nie które segmenty były bardzo dobre, a ja powoli przewijałem całość w dół, czekając aż pojawi się mój zawodnik. Tak też się stało, wystąpiłem w Tag Team Matchu i moja drużyna wygrałem z czego jestem zadowolony. Dużo zawodników znalazło się na gali więc za to + oczywiście. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...