Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA - New Wave

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Prolog:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/30/Bound_for_Glory_%282011%29.jpg

Bound for Glory 2011

Main Event

World Heavyweight Championship Match

Kurt Angle © vs Bobby Roode

Końcówka walki: Kurt chwyta Bobby'ego w pasie i wykonuję na nim German Suplex, po czym ponownie wykonuję tą akcję, a na koniec standardowo chcę dołożyć jeszcze jednego Germana, ale Roode się chwycił lin i natychmiast uderzył Kurta łokciem. Członek Beer Money whipuje medalistę w narożnik i wykonuję Corner Body Splash, jednak Angle się odsuwa i Roode wpada do narożnika. Teraz Angle bierze rozbieg. Kurt nadziewa się na Double R Spinebuster! Teraz Roode podnosi Kurta z chęcią wykonania Pay Off, lecz Angle kontruję to na Ankle Lock! Roode jest w dźwigni! Kurt mocniej zaciska chwyt, jednak zawodnik z kanady ostatecznie chwyta się lin. Angle musi puścić. Osłabiony Bobby zaczyna się podnosić - Angle go chwyta i Olimpic Slam! Jednak Roode skontrował to w taki niesamowity sposób, że jak Angle upadł już był w Arm Trap Crossface! Czy będziemy mieć nowego mistrza świata? Ale na rampie pojawiają się członkowie Immortal - Bully Ray, Gunner, oraz Abyss. Cała trójka idzie w stronę ringu, chyba chcą doprowadzić do dyskwalifikacji. Angle nadal w Submissionie. Jego koledzy biegną, ale za nimi już biegnie Kazarian, AJ Styles, oraz James Storm - czyli członkowie Fortune!. Każdy z nich powala członka Immortal. Tymczasem ANGLE TAPUJE! Mamy nowego mistrza świata, a jest nim Bobby Roode!

_ _ _

Bound For Glory 2011 Results:

Tag Team match for the TNA World Tag Team Championship

Ink Inc. (Jesse Neal and Shannon Moore) defeated Mexican America (Anarquia and Hernandez) (with Rosita and Sarita) © - nowi mistrzowie tag team!

Singles match for the TNA X Division Championship

Austin Aries © defeated Brian Kendrick

Full Metal Mayhem match

Rob Van Dam defeated Jerry Lynn

Triple Threat match

Samoa Joe defeated Crimson and Matt Morgan - pin na Morganie, więc Crimson nadal jest niepokonany. Po walce Joe skontuzjował Crimsona.

Falls Count Anywhere Philadelphia Street Fight

Mr. Anderson defeated Bully Ray

I Quit" match

A.J. Styles defeated Christopher Daniels

Singles match; if Sting won, Dixie Carter would regain control of TNA. If Hogan won, Immortal would remain in power and Sting would leave TNA for life

Sting defeated Hulk Hogan (with Ric Flair) - nie doszło do żadnego face turnu Hulka. Sting skopał Hogana i Bischoffa pozbywając się ich na zawsze z TNA

Singles match for the TNA World Heavyweight Championship

Bobby Roode defeated Kurt Angle ©

_ _ _

Bound for Glory 2011, miejsce w którym zaczyna się moje diary (z tym, że zmodyfikowałem wyniki - patrz wyżej, WAŻNE).

Każdy kto na ten czas był face'm/heelem u mnie też nim jest (czyli Roode i np. Kaz nadal są face'ami).

Na BFG doszło (jak w rzeczywistości) również do brawlu pomiędzy Jarrettem a Jeffem Hardym.

Mistrzem TV nadal jest EY ofc.

TNA skończyło z "Impact Wrestling" i powróci stara nazwa "TNA Impact"

Co do pomysłu z tą inwazją, który był w moim poprzednim diary - on tu będzie, tylko przyjdzie na niego poczekać.

Styl w jakim będę pisał galę będzie mieszany. Czasami wypowiedzi zawodników będą na bieżąco, czasami opisze je zupełnie jak w raporcie. Tak samo będzie z walkami. Uznałem, że to urozmaici wam czytanie.

Liczę, że będzie przyjemnie się czytało. :grin:

PS: Pierwszy Impact pojawi się już w tą środę, oczekujcie na niego. 8-)

Edytowane przez Catarax
  • 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Catarax

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Uwaga! Postanowiłem wrócić do pisania i... sytuacja wygląda tak, że postanowiłem inaczej przeprowadzić ten pierwszy epizod.

_ _ _

http://i45.tinypic.com/xap8nd.jpg

Jeff Jarrett jest w ringu

O dziwo to Double J otworzy pierwszy Impact! po Bound for Glory. Fani mogą się spodziewać, że Jeff wypowie się o swoim imienniku, Jeffie Hardym, z którym miał spięcie na Bound for Glory.

- Wiecie... W następnym roku TNA będzie obchodziło 10 lecie swojego istnienia i mogę śmiało powiedzieć, że mało kto miał taki wkład w budowaniu tej organizacji jak ja. Jestem tu od początku i byłem najdłuższym NWA TNA Championem w historii... Miałem wielki wkład w budowaniu marki, jaką dzisiaj jest TNA... i dlatego nie pozwolę, żeby na tym ringu było miejsce dla tego ćpuna i nieudacznika, Jeffa Hardy'ego. Hey, sami pomyślcie! Czy najlepsza organizacja wrestlingowa na tym globie powinna tolerować kogoś, kto przychodzi naćpany na galę pay per view? Czy wy zapłaciliście, żeby zobaczyć naćpanego Hardy'ego? Moim zdaniem...

One More Shot! Jeff Hardy przystanął na rampie z mikrofonem, po chwili odpowiedział na ten atak ze strony Double J'a.

- Wiem, że nieładnie jest przerywać, ale zanim się rozpędzisz, muszę dorzucić parę rzeczy od siebie. Po pierwsze - czy twoje zdanie kogoś tu obchodzi? *cheer od fanów* Druga sprawa - ci ludzie wolą oglądać zaćpanego Hardy'ego niż ciebie pieprzącego głupoty jak teraz. *cheer* Wiem Jeff, że popełniłem błąd, ale poniosłem konsekwencje i poniosę kolejnę, żeby jakoś go naprawić.

Jarrett: W takiej organizacji nie powinno istnieć coś takiego jak "jeszcze jedna szansa". W TNA nie powinno być miejsca na takie błędy. W TNA... nie powinno być... Ciebie!

Hardy: Ci ludzie myślą chyba coś innego. *chanty - "Hardy, Hardy!"*

Jarrett: Ci ludzie myślą krótkofalowo i właśnie dlatego to ja jestem osobą, która w tej federacji ma coś do powiedzenia - a nie żaden z nich! Wiesz Jeff - w zarządzie ciągle toczą się rozmowy na twój temat. Mam wgląd w sytuację i jestem tu by ją przedstawić. Hardy, każde twoje potknięcie może oznaczać koniec twojej przygody w TNA. Przekonałem zarząd, że jeśli nie będziesz trzymać formy to rozstaniesz się z TNA. Dlatego dopilnuję, żeby wynik twojej dzisiejszej walki z Gunnerem... był właściwy.

Komentatorzy

MT Bardzo niecodzienna sytuacja, nie sądzisz Tazz? Wygląda na to, że każde potknięcie Hardy'ego może się skończyć jego zwolnieniem z TNA.

Tazz: Jeff po tym co zrobił jest pod wielką presją, ale ja jestem jak najbardziej za, żeby udowodnił, że jeszcze coś znaczy. Tylko to może być trudne, kiedy Double J na każdym kroku będzie starał utrudniać mu życie.

MT: Dziś Jeff Hardy stoczy swoją pierwszą walkę po powrocie, a jego przeciwnikiem będzie były Television Champion - Gunner!

Tazz: Tymczasem czas na pierwszą walkę tego wieczoru.

Rematch for TNA Tag Team Titles - Ink Inc © vs Mexican America

Do dziwnej sytuacji doszło przy entrance Mexican America. Gdy Meksykanie byli przy ringu, Hernandez zaatakował Anarquie rzucając go o metalowe schodki, po czym wrzucił go do ringu. Mistrzowie nie wahali się i wykorzystali sytuację na swoją korzyść wykonując Anarquii swój finisher tag teamowy i ostatecznie broniąc pasów. Hernandez po chwili wziął mikrofon.

Parę słów od Hernandeza

Hernandez tuż po walce wziął mikrofon i z uśmiechem przyznał, że przypomina, że wróciły wspomnienia - mianowicie moment, w którym odwrócił się od Homicide'a. Teraz motyw jest ten sam - chce objąć właściwą drogę, a Anarquia byłby tylko kulą u nogi. Na koniec rzucił, że jeszcze nadejdzie moment, gdy zostanie pierwszym meksykańskim mistrzem TNA.

PRZERWA REKLAMOWA

Nowy GM w drodze do ringu

Wracamy do 1 Impactu po Bound for Glory, gdzie w ringu jest już świeżo upieczony general manager, The Icon, Sting!

- Nieskromnie przyznam, że dużo zrobiłem dla TNA, ale nic nie przebije tego, że w ostatnią niedzielę pozbyłem się Hulka Hogana i Erica Bischoffa... na zawsze! Teraz TNA może ruszyć do przodu bez żadnych wewnętrznych problemów. Hulkowi życzę powodzenia w nagrywaniu kolejnych sex tape'ów . Eric... szkoda, że nie miałeś czasu, by pogrążyć TNA, ale tak bywa. Ale poza tym, na BFG wydarzyło się wiele więcej rzeczy wartych uwagi. Dużo by wymieniać, lecz bezapelacyjnie najważniejszą jest nowy mistrz wagi ciężkiej... Robert! Roode!

Beer Money!

Rozbrzmiał theme Beer Money i na rampie pojawił się nowy mistrz wagi ciężkiej. Kanadyjczyk wszedł do ringu i przywitał się ze Stingiem, po czym powiedział, że na ten moment czekał 10 lat i była to najważniejsza chwila w jego życiu. Obiecał fanom TNA, że będzie jak najlepszym mistrzem i chce podkreślić, że jego wygrana z Kurtem Angle nie była przypadkiem i udowodni to w walce rewanżowej ze złotym medalistą... przemowę mistrza przerwał Icon.

- Jest pewna rzecz o której musisz wiedzieć. Kurt Angle po walce z tobą doznał kontuzji i nie jest w stanie stanąć z tobą do ringu i dzisiaj i nie będzie w stanie na najbliższej gali ppv. Gala Turning Point nie może się obyć bez walki o twój pas, więc ogłaszam turniej o pretendenta do twojego pasa. Dziś na Impact'cie odbędą się 2 półfinały - Mr. Anderson zmierzy się z Phenomenal AJ Styles, a Samoa Joe z Kowbojem, Jamesem Stormem . Zwycięzcy tych meczy zmierzą się za tydzień na Impact'cie, a triumfator całego turnieju stanie do walki z tobą na Turning Point!

Fani nagrodzili pomysł Stingera pozytywną reakcją, a zadowolony Robert podał mu rękę, po czym wzniósł pas mistrzowski w górę.

Komentatorzy:

Tazz: Szkoda tej kontuzji Kurta, bo walka między nim a Robertem na Bound for Glory była niesamowita i już zacierałem ręce na rewanż...

MT: Walka Roberta z którymś z czwórki - Storm, Joe, Anderson, Styles może wcale nie być gorsza niż rewanż z Kurtem. A Angle i tak po powrocie upomni się o rewanż.

Tazz: Ciekawą sytuacją będzie starcie Roode'a z jego dawnym partnerem, Jamesem Stormem - nie sądzisz?

MT: Nie zapominaj, że AJ Styles to też jeden z jego bliskich przyjaciół.

Tazz: Zresztą nie ważne kto, na Turning Point i tak będzie ciekawie!

Dont mess with me, bro!

Nagle obraz przeniósł się na backstage, gdzie Robbie E & Robbie T brutalnie pastwią się nad Ericiem Youngiem. Ten ostatni leży na podłodze i nie jest w stanie się poruszać. Do tego wszystkiego Rob Terry podniósł EYa i wykonał mu Chokeslam na podłogę. Robbie E się pochylił i powiedział "Do mnie się nie startuje, bro!" po czym obydwaj udali się w swoją stronę zostawiając nieprzytomnego TV Champa.

Non Title Bound for Glory Rematch - X Division Champion Austin Aries vs Brian Kendrick

Obecny mistrz X Dywizji zaatakował swojego rywala z Bound for Glory od razu gdy ten wszedł do kwadratowego pierścienia. A Double zaczął wymierzać serię ciosów po czym zaczął się całkowicie pastwić nad Brianem. Ten jednak nie pozostał mu dłużny i gdy Aries chciał wykonać Running Dropkick Kendrickowi będącemu w narożniku ten wybiegł pierwszy i Aries zainkasował Running Leg Lariat. Po tym Kendrick wykonał serię Dropkicków wstającemu co chwilę Ariesowi. Walka się rozkręciła na dobre, lecz to nie trwało zbyt długo. Aries umiejętnie skontrował Slice Break popychając przeciwnika narożnik i sam błyskawicznie wyprowadzając Rolling Elbow. Po tym Austin wykonał Pendulum Elbow po którym podniósł oponenta i wykonał mu Brainbuster, który równał się 3 countowi.

W szatni Danielsa

Kamerzysta się zakradł do szatni Christophera Danielsa, który morderczym wzrokiem patrzy w ekran telewizora. Kamera pokazuję na ekran... ten wyświetla końcowy moment walki AJ Styles vs Christopher Daniels z BfG w którym Chris mówi "I quit" i przegrywa pojedynek z AJ'em. Daniels wściekły uderza w telewizor, niszcząc go. Kamera natychmiastowo się oddala.

Semifinal Tournament Match for World Heavyweight Championship Shot (at Turning Point) - Mr. Anderson vs AJ Styles

Do starcia nie doszło. Co prawda AJ Styles wyszedł na ring czekając na swojego przeciwnika, lecz ten przez dłuższy moment się nie pojawiał. W końcu obraz na titantronie ukazał ciężko pobitego Andersona, leżącego w swojej szatni. AJ Styles przez walkower zakwalifikował się do finału i jest o krok od shota.

Komentatorzy

MT: Znamy już pierwszego finalistę - jest nim AJ Styles, który... no, jednak w nietypowy sposób doszedł do finału.

Tazz:Nie znamy jednak osoby, która zaatakowała Mr. Andersona... Jednak nie wierzę, by za tym atakiem stał AJ Styles. Ten człowiek nie boi się walczyć i nie musi posuwać się do takich zagrywek.

MT: Jakieś podejrzenia?

Tazz: Narazie chyba za wcześnię za spekulację... sądzę, że dowiemy się już w najbliższych tygodni.

MT: Tymczasem przenosimy się na zapleczę, gdzie Christy Hemme przeprowadza wywiad z Jeffem Hardym!

Wywiad z Enigmą

Wywiad przeprowadziła Christy Hemme, która zaczęła go od zapytania, co sądzi o jego obecnej sytuacji. Hardy odparł, że wie, że musi ponownie budować swoją pozycję po incydencie z Victory Road, ale odpowiada mu ta presja. Na koniec dodał, że Charismatic Enigmy nie da się łatwo pozbyć i takie osoby jak Jeff Jarrett się o tym przekonają.

Singles Match - Gunner vs Jeff Hardy

Jeff Hardy dostał ultimatum - albo szybko wróci na szczyt, albo pożegna się z TNA. Jeff Jarrett na czas tej walki dosiadł się do stołka komentatorskiego - oczywiście nie omieszkiwał rzucać złośliwych komentarzy na temat Hardy'ego. Większość walki to była dominacja Gunnera, jednak Enigma w końcówce znalazł sposób na byłego TV Championa i po uniknięciu Clothesline'u szybko wskoczył na narożnik i wykonał Whisper in the Wind. Pin zakończony na 2. Po tej akcji Jeffrey podniósł oponenta i wykonał mu Irish Whip, lecz pechowo Gunner trafił na sędziego. Jarrett nie zwlekał i wykorzystał okazję. Wziął gitarę i wszedł do ringu gdzie chciał wykonać Guitar Shot na Hardym... lecz ten uniknął i Gitara rozbiła się na głowie Gunnera! Hardy natychmiastowo kopnął Jarretta w brzuch i wykonał mu Twist of Fate, po którym Double J zleciał pod dolną liną. Sędzia doszedł do siebie, a Hardy odliczył przeciwnika do 3.

VIDEO PROMO TURNING POINT

MAIN EVENT

Semifinal Tournament Match for World Heavyweight Championship shot (at Turning Point) - James Storm vs Samoa Joe

Walka zaczęła się typowo, od klinczu, lecz Samoa Joe sprytnie wyszedł z tego, wykręcając rękę Stormowi. Samoańczyk rozpoczął walkę na submissiony, w której oczywiście zdominował rywala. Zdenerwowany James w końcu wrzucił przeciwnika do narożnika i zaczął go okładać punchami. Po tej serii whipuje go do przeciwnego narożnika i wykonał Corner Body Splash. W końcu James odnalazł się w tym starciu i walka rozpoczęła się na dobre. Joe w pewnym momencie próbował wykonać Powerbomb na przeciwniku, lecz ten z niego 'zleciał" wykonując jednocześnie Double Knee Facebreaker. Po tej akcji wydawało się, że Storm zwycięży, lecz Joe wybił przy 2. Mecz wciąż trwa. James wykonuję Irish Whip przeciwnikowi, lecz ten kontruje i wymierza Cowboyowi Snap Scoop Powerslam! Joe nie przeszedł do pinu, ale podniósł przeciwnika i wymierzył mu serię Chimera Suplexów. Samoan Submission Machine wyczekuję, aż przeciwnik wstanie, a gdy ten robi zapina mu Coquina Clutch. James jednak szybko reaguję i wbiega do narożnika tak, że Joe puszcza chwyt, a były członek Beer Money atakuję go Double Knee Backbreakerem! Po tej akcji James zasygnalizował Last Call Superkick, do którego jednak nie doszło, gdyż Joe chwycił go za nogę i powalił na matę. Samoańczyk po tej akcji chciał zapiąć Figure 4 Leglock, lecz Storm sprytnie przyciągnął go do siebie i wykonał mu Small Package - 1! 2! 3!

Joe nie może uwierzyć w to co się stało. James Storm celebruję... lecz nagle świętowanie Cowboya przerywa wielki przegrany tej walki, atakując go Lariatem w plecy. Joe zszedł na chwilę z ringu, ale tylko po to by wziąć krzesło z którym wraca do ringu... Last Call Superkick w krzesło, które jednocześnie uderzyło w twarz Joe! Nagle na rampie pojawił się obecny World Champion Robert Roode, który szybko znalazł się w ringu i stanął przed byłym przyjacielem z Beer Money. Chwila oczekiwania... jednak Roode przyszedł tylko po to, by mu pogratulować i uścisnąć z dłoń. Zadowolony Storm pokazał na jego World Title, po czym Robert podniósł jego rękę w górę.

_ _ _

Newsy:

Aktualna karta na Turning Point nie zawiera żadnych walk, lecz za tydzień na pewno poznamy pełny skład walki o mistrzostwo świata wagi ciężkiej - Robert Roode stanie do ringu z AJ Stylesem, lub Jamesem Stormem. Pretendent do X Division Title też zostanie wyłoniony.

Mr. Anderson nie pojawi się za tydzień, lecz jego stan nie jest poważny. Gorzej z Ericiem Youngiem, który szybko do ringu nie wróci. O przyszłości pasa TV zapewne dowiemy się za tydzień.

Edytowane przez Catarax
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...