Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - Luty 2012

Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać  

195 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać

• John Cena (RAW)
      80
    • Chris Jericho (RAW)
      31
    • Cody Rhodes (SmackDown!)
      30
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      14
    • Robert Roode (TNA)
      17
    • Samoa Joe / Magnus (TNA)
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos leci na Cody'ego, bardzo się cieszę, że pnie się do pobicia rekordu w utrzymaniu pasa I.C, jak dla mnie polepszył on swoje umiejętności dawno, a teraz to daje mi przyjemność oglądania jego walk, będę mu kibicował w walce z Show'em, i liczę, że "wbije" się do grona najdłuższych posiadaczy pasa, i dojdzie do ME.

15748232154f441789616de.jpg

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• TakerFanKrk

2

• maciejex

2

• Catarax

2

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście tutaj głoś na John Cena ,przede wszystkim za dobre proma i ciekawe segmenty.

Raw kręci się przy nim ,teraz jeszcze walka na WM z The Rockiem.

Głos nie może być inny,

Mój głos zdecydowanie leci na Cene. Nie przepadam za jego postacią, ale ten miesiąc w jego wykonaniu był iście epicki :twisted: Głównie zapamiętałem, świetne promo w kierunku Rocka, aczkolwiek feud Ceny z Kanem też był bardzo ciekawy, choć od początku wiedziałem, że John jednak nie wyzwoli nienawiści, co nie zmienia faktu, że i tak na każde Raw czekałem (głównie za sprawą Ceny i Kane'a) z niecierpliwością.

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

naprawdę ciężki wybór w tym miesiacu, no ale jednak jasiu się rozkręcił ostatnio i głos leci na niego

7166078814fae608e15857.jpg

Szczerze to nie widzę osoby która była wyrazista i bez zawahania bym na nią zagłosował, w lutym nie podobał mi się żaden story/feud i nic mi się ogólnie nie zarzuciło w pamięć, ale jedna rzecz którą zapamiętam to Cody naśmiewający się z walki Big Show vs. Sumo. Właściwie to Rhodes jest ciekawym mistrzem, CM Punk już mi się znudził, a Bryana nie kupuje. Tak czy inaczej Cody otrzymuje mój głos.
"I hope PAC won't join WWE...Because if he does , all this moves will be replaced with stupid awkward boring WWE-style shitty moves..."

4976848584f68ae1612595.png

Z nominowanych gwiazd i tag team'u zdecydowanie w lutym najbardziej wyrazistą postacią w moich oczach był John Cena. Nie chodzi mi o zwycięstwo nad Kanem na Elimination Chamber, ale o ostatnie 2 tygodnie i to co robił za majkiem. Zjadł, wgniótł w matę Rocka pod względem prom, czego osobiście można było się spodziewać. Głos na wrestlera lutego tak jak już powiedziałem leci na Johna Cene.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Reputacja:   415
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Sam miesiąc nie był zły, ale z wyborem wrestlera lutego nie jest łatwo. Mój głos leci na nowych mistrzów tag Team TNA Joe i Magnus.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Mój głos poleciał na Johna. Nic wielkiego nie zrobił w tym miesiącu, ale nikt nie zrobił nic. Po prostu w Lutym nikt nie wyróżnił się tak jak chocby pamiętny Lipiec i CM Punk. Mam nadzieję, że następny miesiąc( najważniejszy w WWE ) będzie przepełniony gwiazdami które znakomicie się spisywały i będzie problem z głosem.

1161423919541b3db89050d.jpg

Cena - za ciekawy feud z Kanem (i w dodatku wygrany) oraz za świetne promo w kierunku Rockyego.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Jest dobra okazja, żeby wreszcie ktoś z TNA wygrał. Obiektywnie patrząc - Roode. Fajna sytuacja z obrona pasa z "pomocą" Stinga, później skopanie Icona na impact. Dla mnie jego run jest bardzo dobry i mi sie Roode do tej pory nie znudzil jako mistrz.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Jaśka, który miał ciekawy feud z Kane'em i pokazał, że na majku to nadal czołówka WWE, marszcząc samego Rocka.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

A zatem, standardowo, prześledźmy wszystkich kandydatów i dojdźmy metodą eliminacji do najbardziej wyróżniającego się w lutym. Zadanie o tyle trudne, że mimo, iż sam miesiąc wcale nie był zły, to... nikt się tak naprawdę nie zdołał jakoś szczególnie niestety wyróżnić.

Cena z marszu musiał być nominowany, chociażby za to swoje promo o Rocku, które nie mogło się nie podobać. Wydaje mi się jednak, że - mimo swojego oczywistego "pierdolnięcia" - poza nim Jaś spisywał się dość średnio. Niezbyt porywający Ambulance Match i mi osobiście średnio podobający się feud z Kanem (wiem, jestem w mniejszości). Za jedno, sześciominutowe promo ciężko byłoby mi oddać na niego głos.

O Chrisie nawet nie wspominajmy. Koniec świata do dupy i dość duże rozczarowanie jeżeli chodzi o booking jego postaci. Dopiero na ostatnim RAW jego wymiana zdań z Punkiem była godna samego Y2J'a, ale podobnie jak w przypadku Ceny - jeden segment to trochę za mało.

Przejdźmy więc do drugiego rosteru. A tam jeszcze większa bida - Daniel Bryan, który jest przykładem typowego cipo-mistrza, którego run śmiało można chyba porównywać z tym Miza rok temu. Poza tym - w gimmicku weganina jest bardzo, ale to bardzo średni (tania podróba SES-Punka). No i mam wrażenie, że w ringu go trochę "ucięli". Danielson niestety na ten moment bardziej rozczarowuje.

A Rhodes? Ok, proma całkiem całkiem, ale co poza nimi? To dalej przyszłość federacji i będę przy tym uparcie obstawiał, ale na ten moment nie uważam, by w lutym jakkolwiek się wyróżnił. Naśmiewanie się z Showa jest fajne, ale to również zdecydowanie za mało.

A zatem jesteśmy w Dixielandzie. No i mamy tam nowych mistrzów drużynowych - Joe i Magnusa. Fajny team, który zasługuje co prawda na tytuły, ale który też na ten moment nie ma żadnych sensownych i godnych siebie rywali, poza ew. Morganem i Crimsonem (ci z kolei są jednak tragiczni w moich oczach). Zresztą, nie są w żaden sposób wyraziści. Ba, nawet nie wiem na ten moment, czy są face'ami czy heelami!

Okej, niby posiadają te pasy, ale tak naprawdę w jakim stanie jest dywizja, w której są mistrzami?

Został więc tylko Bobby Roode. I jak Dixielandu ostatnio nie lubię, tak obecnego mistrza świata coraz lepiej mi się ogląda. Akcja z PPV mnie do niego przekonała - czysty skurwysyn, którego nie da się lubić. Owszem, zwiewa często z ringu i kantuje jak tylko się da, ale osobiście nie mam wrażenia, że wychodzi przy tym na jakąś wielką cipę. Ba, wręcz przeciwnie - przeciwstawiając się władzy i Stingowi jego postać wykazuje się dużą odwagą. Koleś stał się bardzo ciekawy ostatnimi czasy i dość dobrze bookują go w heelowej roli. Obok Austina Ariesa chyba najbardziej przekonujący argument na oglądanie jeszcze TNA.

Głos na Roberta, choć też (pomimo dobrego prowadzenia jego postaci) po głębokim zastanowieniu się, co dobrze obrazuje poprzedni miesiąc. Bo jeżeli chodzi o jakieś indywidualności w lutym, to naprawdę ciężko kogoś od razu wybrać. Mnie się jednak najbardziej podobał obecny mistrz świata w Dixielandzie i jak nieczęsto to robię, tak teraz oddam na kogoś z tej federacji swój głos (bo i konkurencja od McMahona nie jest za silna, i samego Roode'a cholernie dobrze się ostatnio ogląda).

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Głoś na Cene za świetne promo.

Głos poleciał na Rhodesa, za to że jest jedynym gościem dla którego mam jeszcze ochote odpalać przynajmniej część Smacka co piątek. Fajnie rozkręca się jego feud z Showem, dobił do budzącego uznanie wyniku w długości trzymania pasa i jest po prostu najlepszy na swojej tygodniówce.

Tak nawiasem mówiąc dziwi mnie brak Punka w zestawieniu-koleś rozpoczął walke w komorze eliminacji i wyszedł w niej zwycięsko, stoczył kilka dobrych walk z Bryanem, jeśli to jest za mało na nominacje to ja doprawdy nie mam pojęcia co robi w nich Chris Jericho...

• Styl:  Jasny

Mój głos leci na nowych mistrzów tag team - Joe i Magnusa. Jest to świeża drużyna i choć nie mają jeszcze w zanadrzu zbyt wielu akcji zespołowych, to widać, że drzemie w nich potencjał. Samoańczyk, tak beznadziejnie prowadzony przez ostatnie dwa lata, wyraźnie odżył u boku Anglika, który z kolei zrobił spory postęp. TNA to widzi i dość szybko - jak na nowy team - nagrodziło ich złotem. Może za ich sprawą dywizja odzyska dawny blask.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...