Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - Luty 2012

Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać  

195 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać

• John Cena (RAW)
      80
    • Chris Jericho (RAW)
      31
    • Cody Rhodes (SmackDown!)
      30
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      14
    • Robert Roode (TNA)
      17
    • Samoa Joe / Magnus (TNA)
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja oddaje głos na Johna. Czemu? Pokonał Kane oraz pozostał sobą.
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• TakerFanKrk

2

• maciejex

2

• Catarax

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Mój głos poleciał na Roode'a ponieważ bardzo lubię jego postać świetnie ją odgrywa, jest bardzo dobrym zawodnikiem i odwala bardzo ładną robotę w ringu. Jest jedną z moich ulubionych postaci w TNA. Jeśli bym nie oddał na niego głosu to moimi drugimi faworytami byliby Magnus oraz Joe za to, że w końcu ich postacie ruszyły do przodu z czego jestem zadowolony.

Ja oddaje głos na Johna. Czemu? Pokonał Kane oraz pozostał sobą.

Nie rozumiem... :?

W koncu jasiek zasluzyl na moj glos. Po ostatnim raw z promem rocka zmiazdzonym przez cene tymi tweetami i podpisami na nadgarstku zaczelo mi sie robic zal the great one'a... jeszcze ta pomylka

. Do tego cena odwdzieczyl sie kejnowi i zyskal moja sympatie. Do ceny ktorego lubie duzo mu brakuje ale wygrac mu mozna pozwolic.

5542686014f03292532907.jpg

John cena za epicki shoot na The Rocku.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Jak dla nie odpowiedz jest tylko jedna Cody. Za poziom jaki prezentuje w ringiu i przy mikrofonie za jego szybki rozwój i za niesamowite wypromowanie IC przez te ponad pół roku. BRAWO
Trzymaj gardę Dżon!!

JOHN CENA - od wygranej z Kane'm jest dość ciekawy, potrafi dowalić Rockowi w micu, aczkolwiek nadal wiadomo że jakikolwiek feud by nie miał, z Kanem czy Rockiem, będzie on służył wyłącznie promocji Jaśka.

CRIS JERICHO- :? albo szykuje się coś mocnego, albo WWE spieprzyło fajny comeback. Końca świata nie ma, tajemniczej kobiety z proma również, jego porażka na WM jest równie prawdopodobna jak to że Polacy nie wygrająna Euro

DANIEL BRYAN- ceniłem gościa przed przyjściem do WWE, ale podobnie jak Punkowi niesamowicie ograniczyli mu repertuar zagrań. Dodatkowo facet który przegrywa z kim popadnie, i nagle dość długo utrzymuje pas, jakoś mnie nie bawi

CODY RHODES- jeden feud i zostałby gwiazdą najwyższej jakości. A tak, jest jednym z wielu. Wygrana feudu z Ortonem, Kanem, kimś w tym stylu, a nie jakaś parodia z Big Showem, który na WM jobuje jak cholera.

SAMOA JOE/MAGNUS- lubię ich, ale mnie powalają mnie na kolana

BOBBY ROODE- to na niego oddaje głos. Dlaczego? Może dlatego że zazwyczaj stawiam WWE przed TNA, w tym miesiącu zrobię wyjątek. Roode rozwija się systematycznie, utrzymuje pas, mimo iż byłem pewien że już w grudniu to Hardy go zgarnie.

Mój głos leci na Magnusa i Samoa Joe. Według mnie jako Tag Team są całkiem dobrzy i zasługują na te pasy no ale nie ma żadnego tag teamu aby z nimi feudowali. Dobrze by było jakby MCMG wróciło.

W tym miesiącu jakoś nikt nie przykuł szczególnej uwagi żeby został wrestrelem miesiąca. Ale jeżeli mam oddać głos to trafia w stronę Rooda. Zrobił postęp atakując Stinga (z wzajemnością) Do tego dochodzi obrona pasa.

Pewnie i tak wygra Cena bo większość skupia się głównie na oglądaniu WWE. Mnie jednak jakoś nie pasuję na ten miesiąc.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Bobby Roode - świetna postać w TNA, wspaniały heel, jego cała historia od momentu rozpoczęcia Bound For Glory Series układa się normalnie. Co prawda jego feud ze Stormem trwa od tamtego czasu to TNA dobrze zrobiła, że przeniosła to na walkę roku na TNA Lockdown w Nashville. Jego muzyka również jest fajna - pasuje do mistrza świata wagi ciężkiej. Konflikt ze Stingiem od początku istnienia do Victory Road(być może jak nie będzie kontynuowany) jak najbardziej udany. Końcówka TNA Against All Odds genialna, TNA robi ostatnio dobre show.

WWE ostatnio gorzej się ma i mimo, że większość głosujących nie ogląda TNA to liczę, że ci obiektywni postawią głos przy Robercie.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Głos oddaję na Samoa Joe i Magnusa. To bodaj mój pierwszy głos oddany w tym głosowaniu na zawodników TNA, a nie WWE. Pomimo, że nie jest to typ tag teamu, który lubię - tzn. jest to typowy zlepek dwóch kolesi, którzy nijak do siebie pasują, to jednak wydarzenia z nimi związane z jakiś powodów mnie interesowały. I to w ssającym TNA. Autentycznie cieszyłem się, gdy przejęli pasy.

Najpoważniejszym konkurentem był Janusz. Gość niby jest na straconej pozycji w feudzie z The Rockiem, a jednak zagina go już niemal na każdym kroku. Na Raw w zeszłym tygodniu potwierdził, że nawet ubrany w durną czapeczkę i zgrywając harcerza - potrafi zgniatać konkurentów swoimi speechami. Natomiast ziewałem przy okazji storyline’u z Kane’m.

14453752125651e0a536c69.jpg

Ghostwriter:

Dlaczego TNA ssie? Nie znam się na prowadzeniu show i wiem, że to nieodpowiedni temat, ale chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na ten temat.

to jest raczej kwestia gustu. nie trzeba znać się na prowadzeniu show, ogląda się to co ci się bardziej podoba :D

Mój głos poleciał na Cenę. Po Elimination Chamber program między nim a Rockiem rozkręcił się i jak na razie idzie w dobrą stronę. Można spokojnie powiedzieć, że ich feud przyćmiewa jak na razie wszystkie, nawet o pas WWE. Mam nadzieję, że na WM-ce rozkręcą wspaniałą walke. :grin:

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Wedlug mnie na tytul "Wrestler Lutego" zasluguje John Cena, ktory pokonal Kane'a na Elimination Chamber. To po pierwsze, po drugie, za ladny speech, nt. The Rocka. Cieszy mnie, ze ich feud w koncu ruszyl. Bylbym happy, gdyby doszlo jeszcze do ataku na Dwayne'a przez Cene.

18056192365019276624f15.jpg

Głos oddaję na CM Punk.Myślałem także nad Cody Rhodes i John Cena. 8-)
Best in the Wordl-CM Punk

1855145024fc2400c44fd2.jpg

Głos oddaję na CM Punk.Myślałem także nad Cody Rhodes i John Cena. 8-)

Przecież CM nie jest nominowany to jak na niego zagłosujesz :lol:

W tym miesiącu głos oddaję na Cene. Fajny i ciekawy feud z Kane'm, wygrana z nim na Elimination Chamber oraz dobra praca przy micu w wypowiedzi o The Rocku. Takiego Jasia aż chce się słuchać :)

19616413104f427d2812bca.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...