Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - Luty 2012

Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać  

195 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lutego 2012 powinien zostać

• John Cena (RAW)
      80
    • Chris Jericho (RAW)
      31
    • Cody Rhodes (SmackDown!)
      30
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      14
    • Robert Roode (TNA)
      17
    • Samoa Joe / Magnus (TNA)
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

John Cena - zniszczył Kane'a podczas Elimination Chamber PPV. Na dwóch RAW z rzędu pokazał, że jeżeli jest przyparty do muru i ma na majku przeciwnika w postaci The Rocka, potrafi wygłosić świetne promo, które nie będzie mdłą papką o oddaniu dla federacji.

Chris Jericho - ciężko było wybrać drugą osobę z RAW. Postawiliśmy na Chrisa Jericho. Dlaczego? Nie wygrał przecież Royal Rumble, ani nie pokonał Punka na PPV. Do tego zapowiadany przez niego koniec świata okazał się totalną klapą. Jednak wywalczenie sobie (i tak oczekiwanego już) pretendenta do pasa WWE na WM28 można uznać za sukces zawodnika. Po dołożeniu do tego kilku dobrych prom (w tym ostatniego z Punkiem) można powiedzieć, że Y2J sobie zasłużył bardziej niż inni.

WWE SmackDown

Cody Rhodes - od 9 sierpnia 2011 roku jest wciąż mistrzem międzynarodowym WWE. Na PPV pokazał się z dobrej strony, a do tego regularnie naśmiewa się z Big Showa, który nie może sobie z nim poradzić. Cody ostatnimi czasy poprawił się także w ringu, a na majku jest dobry.

Daniel Bryan - skutecznie obronił pas w komorze na PPV, a dodatkowo stoczył kilka bardzo dobrych pojedynków przeciwko CM Punkowi.

IMPACT WRESTLING

Robert Roode - pokonał swoich przeciwników w Fatal-4-Way Matchu na PPV. Obecny "program" ze Stingiem pokazuje, że Roode ma jaja, a jego postać ma wyrazisty charakter.

Samoa Joe/Magnus - nowi mistrzowie drużynowi TNA, którzy pokonali na PPV Crimsona i Morgana. Obaj zawodnicy są w ringu lepsi niż ich przeciwnicy z PPV. Tym dwóm zawodnikom należą się pasy, czy tag teamowe to dobry wybór - ciężko powiedzieć. Jednak teraz jest szansa, że będziemy tę dwójkę oglądać częściej niż do tej pory, kiedy byli systematycznie pomijani.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - luty 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• TakerFanKrk

2

• maciejex

2

• Catarax

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nie mam pomysłu. Chciałbym na Cenę, który zrobił trochę w tym miesiącu, ale to nie jest wystarczająco. Jericho? Uwielbiam faceta, jednak - ten nie zrobił nic i naprawdę musiała być straszna posucha, skoro w plebiscycie znalazł się facet, który w pojedynkę nie mógł wygrać walki o pretendenta (licząc na pomoc Rhodesa :wink: ). Głos między Rhodesem a Joe i Magnusem... wybieram tych drugich. Wyrośli jak grzyby po deszczu - tag team zrobiony z czapy okazał się i tak być dużo barwniejszym od ówczesnych mistrzów. Świetne promo Magnusa w Londynie + wyczekiwane przeze mnie przejęcie pasów. Głos na nich.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Głosuję na Danielsona ... zrobił spore postępy sprawdza się jako World Heavyweight Champion .

Dostaje push , tylko szkoda , że w taki sposób . Pokonuje gwiazdy , ale najczęściej przez DQ . Ma gimmick taki jaki ma , ale sprawdza się w roli takiego heela . Pewnie straci pas na WM 28 na rzecz Sheamusa , ale jednak myślę , że push dla niego zostanie podtrzymany .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

• Reputacja:   1

Miałem niemały problem na kogo oddać swój głos. Po namyślę postanowiłem zagłosować na Cenę. Za co? Cóż, przede wszystkim za genialne promo o Rocku które wygłosił na jednym z ostatnich lutowych RAW oraz mimo wszystko dzięki feudowi z Kanem chciało mi się oglądać każdy kolejny odcinek czerwonej gali by przekonać się czy John rzeczywiście "uwolni nienawiść" i przejdzie ten długo oczekiwany przez wszystkich heel turn. Tak się niestety nie stało, jednak miło było popatrzeć na balansującego na granicy turnu Jaśka który miesiąc jak już mówiłem wyżej zakończył pięknym promem w kierunku Rocka. Także głos na Cenę

Faktycznie tak jak koledzy wyżej ciężko było zagłosować...

Ale zdecydowałem się na Rhodes'a.

Czego? W ringu się poprawił jest już długo mistrzem i jako mistrz jest wiarygodny.

Przy mikrofonie nie widać dużej poprawy ale jednak istnieje...

Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie...

Pojechałbym na WWE RAW ale...

Wiek odległość i szkoła skutecznie mnie hamuje :(

mialem problemy czy Cena czy Y2J. Ale ostatnie proma Ceny mi sie zaczynaja podobac i duzo lepiej mi sie oglada Cene wiec daje glos na Jasia.

Strasznie słabe te nominację w tym miesiącu... Niby wydawało mi się, że luty w wrestlingu jako całość będę wspominał dobrze, a tu jak przyszło do głosowanie to nie ma kogo wybrać, bo nikt się jakoś specjalnie się nie pokazał.

Swój głos z braku laku oddam na Cene, który ładnie się pokazał za mikrofonem i na tle Rocka nie wypada jakoś blado, a przyznam szczerze, że tego się spodziewałem. :wink:

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Niby powinienem zagłosować na Jasia, podbudowując go przed Wrestlemanią jeszcze na naszym forum, ale przewrotnie mój głos leci na tagteam, który jest teraz najlepszy z drużyn w main streamie

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Głosuje na Chrisa Jericho za wygranie pretendenta, ale moim zdaniem nie dodanie do głosowania Santino, który na Elimination Chamber wyeliminował Rhodesa i Barretta to zbrodnia. :mad: :P
YES! YES! YES! 20-0! YES!

Nominacje z TNA odrzuciłem na samym początku, następnie poleciał Jericho, który na razie dużo gada, a mało wykonuje. Pomyślałem o Rhodesie, ale Cody mimo świetnej pracy w rozwijającym się feudzie z Showem i dobrym występie w EC (mimo przypięcia przez Santino jeszcze mu chlasnął finishera), jednak przy okazji Cody' ego przypinał Khali, co było czynnikiem decydującym o nie oddaniu głosu na IC Championa. Zastanawiałem się pomiędzy Ceną, a Bryanem, ale ostatecznie głos poszedł na Danielsona. John dał kapitalne promo na RAW, dawał radę w feudzie z Kanem, lecz jednak zdecydowałem się na World Champa - podoba mi się jako heel, podniósł poziom pojedynku elimination chamber i nadal ma pas mistrzowski. Poza tym jeszcze nie wygrał (o ile się nie mylę) takiego plebiscytu, więc może teraz? :)

Magnus i Joe są świetnym Tag Team'em. Zdobyli pasy, był to Przełomowy miesiąc w ich Karierze Team'owej. mój głos na nich

Jest to moje zdanie nie musisz się z nim zgadzać

247782758521a06569bd9f.jpg

• Reputacja:   1

lecz jednak zdecydowałem się na World Champa - podoba mi się jako heel, podniósł poziom pojedynku elimination chamber i nadal ma pas mistrzowski. Poza tym jeszcze nie wygrał (o ile się nie mylę) takiego plebiscytu, więc może teraz? :)
Chyba nie śledzisz wyników głosowania na bieżąco- Danielson wygrał zestawienie Wrestlera Listopada i Grudnia 2011 :)

Ja oddaje głos na Chrisa chodziarz Cena był w tym tygodniu niezły :roll:

A ja swój głos oddam na obecnego mistrza WHC w TNA... facet cholernie przekonuje mnie do siebie, a że w "smartowym" okresie życie zwraca się uwagę na smaczki to on wygrał w moim zestawieniu. Jego zachowanie w Fatal-4-Way i ogólne prowadzenie jego postaci zmusiło mnie do tego głosu, Roode jest obecnie moją ulubioną postacią w TNA. I koniec, kroka.

;)

Nie sądziłem że kiedyś to zrobie, ale zagłosowałem na Cene. Może nie podobał mi sie sposób w jaki zwycieżył na Elimination Chamber, ale miał kilka naprawde dobrych prom. Można powiedzieć że to nawet jest juz tweenrerowy Cena :shock:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...