Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie

W piątek odbył się pierwszy pokaz WKSW dla jednego z gimnazjum. Przedstawiam wam to co się działo w skrócie. Oczywiście wiadomo że uczniowie którzy byli(siemaaa dziewczyny) na pokazie nie ogarniają wrestlingu ale ogólnie pokaz im się podobał. Osobiście nie jestem może do końca zadowolony ale jak na pierwszy raz przy publiczności było ok. Obecnych na samym pokazie było 60-70 osób. Już za 2-3 tygodnie kolejny pokaz. Oto link:

http://www.youtube.com/watch?v=SyswzHyqM0A

Zapraszamy na naszego fejsa :

www.facebook.com/WKSWolow

Pozdrawiamy!

rKO
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• obynaplus

2

• ARTUR83M

1

• MattMiyagi

1

• TheWix

1

Top użytkownicy w tym temacie

Genialne !

Wreszcie się doczekałem waszego występu wśród większej publiczności i wyszło zaj***. Publika pomimo, że pewnie większość nie wiedziała co to wrestling dawała rade. Coś tam sobie poklaskali co oczywiście na plus i napewno was zmotywowało. Akcje wyglądały bardzo dobrze, ale wiadomo, że do idealnego występu jeszcze daleka droga.

" Szybciej synek " to mnie rozwaliło i niektórych ludzi również.

Fajnie, że daliście szanse dziewczyną spróbować zrobić jakąś akcje.

I oczywiście końcowe wywiady jak najbardziej na plus. Szczególnie ta 3 dziewczyna, która zaczęła się śmiać dokładnie 5:14

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Oby tak dalej! Gratuluję sukcesu bo jak na backyard to się spisaliście. Nic tylko pozazdrościć ringu, fanek i postępu. Czekam aż zorganizujecie Wołówmanie o której już parokokrotnie wspominałeś w AM.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Świetna robota, MV oglądało się bardzo przyjemnie, widać bardzo dobrą interakcję z widownią. Chudy i Gazdi pokazali, że nawet ludzi którzy wrestling oglądają prawdopodobnie pierwszy raz w życiu i przyszli z czystej ciekawości można wkręcić w to paroma komediowymi spotami i stworzyć atmosferę dzięki której nawet sceptycy będą się dobrze bawić. Kapitalnie, oby tak dalej.

Co jak co, ale spinebustery wykonujecie zajebiście.

Rodzi nam się w Wołowie Chikara :D Co jak co ale "No dalej stary" i inne śmieszne spoty były super.

48798430952f294e69c1e4.jpg

No Panowie :) widzę spore postępy. Jak tak dalej pójdzie to "rywalizacja" miedzy naszymi fedkami wiosną będzie zacięta :smile: :P

Hehe, ile wrazy ja już was chwaliłem? Powiem tylko, że wasz postęp mnie zaskakuje. Wy w zasadzie robicie nie kroki z skoki milowe na backyardzie. Humor w walkach to świetny pomysł.

Co do interakcji z publiką dodałbym (może było ale na skrócie tego nie widać):

1) Czołganie do lin w czasie submissionu (publika powinna dopingować "cierpiącego").

2) Niespodziewany atak na jednego z zawodników przez "normalnego widza" (może trenuje z wami ktoś kto nie występował na necie i nie jest z wami kojarzony, to doda autentyczności. Po ataku może opuścic salę i wrócić np. w main evencie juz jako normalny zawodnik w walce) siedzącego na publiczności.

Aha. Nie trenujcie rzutuów z laskami bez skilla, bo Jamaica Warrior nie będzie fruwał :lol:

Aha. Nie trenujcie rzutuów z laskami bez skilla, bo Jamaica Warrior nie będzie fruwał :lol:

To już wiem skąd ta piżama ... . :lol:

Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.

Przy okazji tej przełomowej chwili w dziejach Polskiego backyardu, chciałem zapytać się gdzie leży granica między backyardem a prawdziwą federacja. Bo mam dziwne przeczucie że za kilka lat WKSW może opuścic tą częśc forum i przenieść się do Dyskusji a w Raportach pojawiam się Polskie wyniki.
Trzymaj gardę Dżon!!

chciałem zapytać się gdzie leży granica między backyardem a prawdziwą federacja

Moim zdaniem jest taka jak między każdym hobby, a zawodem.

Hobby zajmujesz się za darmo, dla funu, nie oczekując korzyści materialnych. Zawodowcem stajesz się, gdy utrzymujesz się z tego co robisz.

Oczywiście nie mam nic przeciwko formalnemu organizowaniu się (np. w stowarzyszenie), aby pozyskać środki na działalność, sprzęt, opłacenie sali itp. Sponsoring to też normalka, ale jak się pojawia komercja, bilety na występy, kasa dla zawodników, to mamy profesjonalną federację nastawioną na zysk.

Podsumowując non-profit to IMO backyard, a show dla $ to zawód.

Pokaz świetny, mam pytanie, ponieważ mało się na tym znam: Czy musieliście iść coś załatwić do urzędu w sprawie zgody na pokaz?
  • 2 tygodnie później...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jak to się stało że wcześniej tego nie zauważyłem.Nigdy nie byłem wielkim fanem waszej federacji ale taką akcje trzeba pochwalić.Bardzo fajnie że zrobiliście to w szkole,publiczność jest i co najważniejsze nie była cicha. Trochę pewnie bekę darli z was ale z czasem będzie mniej takich dzikich krzyków i atmosfera będzie fajna.Dobrze że nie robiliście takiego "spiętego" widowiska lecz i daliście trochę zabawnych spotów która do takiej publiki pasują idealnie.Świetna robota i oby więcej takich inicjatyw gdyż to jest właśnie promowanie wrestlingu w naszym kraju.
#SmartFanZone

Podobnie jak Yao dopiero ogarnąłem i bardzo pozytywne zaskoczenie. Tylko uważajcie na głowy i plecy przy rzutach, tu Wam może pomóc najzwyklejszy judoka to opanować.

Pozdrawiam i czekam na tę galę z "tysiącami" widzów :)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

I jako trzeci, dopiero co przejrzałem materiały z waszym udziałem, czas więc poświęcić trochę czasu na opis...

Po pierwsze, świetnie jest mieć ring. Jedyna rzecz, która mnie zastanawia to amortyzacja ringu. Chudinho, jak to z tym jest? Porównując chociażby scenę niezależną (czy nawet MS) to na waszych filmach wygląda to na kompletny brak w.w. amortyzacji, przynajmniej z mojej perspektywy. Ceglak dobrze zauważył fakt, że podstawy judo to tutaj podstawa, zwłaszcza w przypadku takiego ringu. Dobrze opanowany back-bomb (prosta sprawa, jednak cholernie ważna) na pewno pomoże wam o wiele lepiej znosić ból (wiem z autopsji, bo jestem po treningach i z judo, i z podstaw amatorskich zapasów), więc miło byłoby o tym pomyśleć. Jednak z chęcią przeczytam od któregoś z was jak to wygląda w realu...

Atmosfera faktycznie fajna, oczywiście głupkowate podśmiechujki musiały się pojawiać i pojawiać się będą, taki naród... a i sposób rozrywki słabo znany w tym kraju, niestety. Ale z waszej strony robota bdb, jak ktoś wcześniej napisał, polska "Chikara"... 8)

Umiejętności ringowe? Nie jestem od oceniania, ale jedyne co mi zapadło w głowie to chłopak, który nieźle wykonuje Spine-Bustera, brawo! ;)

Tak 3-mać Panowie, promujemy wrestling!

• Recent Posts

• Bidamczyk
      To było w pewien sposób rozmyślne. Wolałem skupić się na rozwoju postaci jako takiej. Roster zapowiada się mały, więc będziemy się kisić we własnym sosie - o ile będzie kilka gal - że o tych przeciwnikach będziemy w kółko musieli to samo pisać.
    • Bidamczyk
    • Bidamczyk
      Niezły towar.
    • MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
  • Dodaj nową pozycję...