Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Forum Federation

Jak powinna nazywać się tygodniówka AFF?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak powinna nazywać się tygodniówka AFF?

• AFF Sacrifice
      11
    • AFF No Escape
      4
    • AFF No Mercy
      13
    • AFF 7 Dni Świat
      6
    • AFF Night of Superstars
      3
    • AFF Death Time
      4
    • AFF Elite
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To Ja może napiszę ogłoszenie na Tag Team Partnera:

Leo Messi – high flyer - face - to moja postać

Co do partnera to dobrze jakby znalazł się 2 high flyer i stworzenie tag teamu a'la Air Boom

Jeśli nie znajdzie się nikt chętny to proszę kolegę Alvathena o znalezienie mi partnera :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Alvathen

10

• Kaktus.

5

• sequel

4

• grendus

3

Top użytkownicy w tym temacie

Po przemyśleniach stwierdzam, że na razie trzy pasy wystarczą.

Attitude Title

AFF Global Title

AFF Tag Team Titles

Coro, OK.

Attitude Title

AFF Global Title

AFF Tag Team Titles

Zdecydowanie wystarczą - przy czterech pasach jeszcze skończyłoby się na tym, że wszystkie poważniejsze feudy byłyby z pasem w tle.

Nazwy dobre - nie ma się do czego przyczepić :)

Możeby tak Alvathenowi ktoś pomógł i stworzył "rozwojówkę" dla graczy rezerwowych :twisted: Przynajmniej by było wiadomo - w razie czego - kim można kogoś zastąpić ;)

Możeby tak Alvathenowi ktoś pomógł i stworzył "rozwojówkę" dla graczy rezerwowych Przynajmniej by było wiadomo - w razie czego - kim można kogoś zastąpić

Jeśli piszesz to serio, to myślę że nie ma sensu. Na liście rezerwowej jest obecnie sześć osób i tyle wystarczy, na pewno każdy dostanie swoją szansę, niektórzy szybciej, niektórzy później.

Czekam na bannery.

Dobra, skoro pasy są ustalone, a nazwa tygodniówki się ustala, to ja mam takie inne pytanie. Jak z PPV? Jest już jakiś kalendarz? Jakie nazwy? Jak w WWE, TNA, pomieszane, czy autorskie? A może wymyślane przez nas+ankieta? :-)

Możeby tak Alvathenowi ktoś pomógł i stworzył "rozwojówkę" dla graczy rezerwowych Przynajmniej by było wiadomo - w razie czego - kim można kogoś zastąpić

Jeśli piszesz to serio, to myślę że nie ma sensu. Na liście rezerwowej jest obecnie sześć osób i tyle wystarczy, na pewno każdy dostanie swoją szansę, niektórzy szybciej, niektórzy później.

Nie no - oczywiście tak sobie tylko rzucam luźno pomysłami. 1) Myślałem, że jest tam więcej osób. Wiadomo, że dla 6 nie ma to żadnego sensu. 2) Pomyślałem, że to zawsze byłby jakiś sprawdzian aktywności - żeby zamiast kogoś zupełnie nieaktywnego nie wstawiać kolejnego gościa, który o całej zabawie sobie zapomni.

Taki ot niedzielny pomysł od czapy :twisted:

Dobra, skoro pasy są ustalone, a nazwa tygodniówki się ustala, to ja mam takie inne pytanie. Jak z PPV? Jest już jakiś kalendarz? Jakie nazwy? Jak w WWE, TNA, pomieszane, czy autorskie? A może wymyślane przez nas+ankieta? :-)

Na razie to musi pojawić się gala numer jeden, tzw. tygodniówka. Po trzech lub czterech galach "zwykłych" odbędzie się pierwsze pay-per-view, ale na razie o nazwie nie myślę, możliwe że to PPV otrzyma niedoszłą nazwę tygodniówki, która zajmie 2 miejsce w ankiecie.

Nie no pasy muszą być ;) Zawsze ciekawsza jest stawka o coś.

3 na pewno wystarczą, jeden główny jeden dla mid cardu i zespołowy. Nazwy też są ok chociaż jak pisali wcześniej niż Global bardziej mnie przekonuje Intercontinental ale Global jest też ok. Jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie ;) szkoda, że narazie jestem na rezerwie ;) :twisted:

2099587804e1252e419974.jpg

Czyli że jak to diary odkryłem dzisiaj to już nie mam żadnych szans na zostanie wrestlerem(marzenie) attitude(przyziemne życzenie)?

Pojechałbym na WWE RAW ale...

Wiek odległość i szkoła skutecznie mnie hamuje :(

mcjpk, mozesz ale będziesz na rezerwie.

mcjpk, mozesz ale będziesz na rezerwie.

Pozwolisz, że ja o tym zadecyduję.

mcjpk, napisz do mnie poprzez prywatną wiadomość, to napiszę Tobie co i jak.

Nadal czekam na bannery i face' owski/tweenerowski tag-team!!

Sorry za post pod postem, ale trzeba sprawić, byście zobaczyli :)

Nazwa tygodniówki wybrana. AFF Elite

Szkoda, że tak mało osób zdecydowały się wziąć udział w konkursie na bannery. Wygrały prace stworzone przez Revana, na pewno nie umknie to mojemu oku. Oto banner dla mistrza Attitude:

http://iv.pl/images/58659337847144228268.png

Global Champion:

http://i42.tinypic.com/19bjls.png

A tu mistrz Tag-Team:

http://i44.tinypic.com/upog0.png

Gala numer jeden jest już zabookowana i praktycznie pozostaje mi tylko ją napisać. Postaram się to zrobić jak najszybciej, ale nie mogę na razie podać terminu wydania gali, pozdrawiam.

Edytowane przez Alvathen

Bannery świetne, mało osób wzięło udział może dlatego że nie każdy potrafi takie coś zrobić. Ja na przykład nie mam pojęcia, więc nawet gdybym chciał to i tak nie moge.

Fajnie że gala już zabookowana, nie spiesz się, lepiej dopracować, szczególnie premierową gale. :)

Jestem tego samego zdania co kaktus. Chętnych było pewnie dużo, ale brak talentu ich powstrzymał. Ja zaliczam się w tej grupie. Co do bannerów to są bardzo dobre, już czekam na pierwszy premierowy odcinek i chyba każdy będzie go czytał z dużo ciekawością.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Pewnie każdy który uczestniczy w tym diary nie może się doczekać jak to wszystko będzie wyglądać. Ja sam się nie mogę doczekać. Czy wystąpię, czy wygram, czy przegram? Dużo myśli ;)

Bannery b.ładne. Ja nie potrafie takich rzeczy robic więc jestem pełen podziwu dla autora :)

123219136647e96ac205d6d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
    • Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
  • Dodaj nową pozycję...