Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Forum Federation

Jak powinna nazywać się tygodniówka AFF?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak powinna nazywać się tygodniówka AFF?

• AFF Sacrifice
      11
    • AFF No Escape
      4
    • AFF No Mercy
      13
    • AFF 7 Dni Świat
      6
    • AFF Night of Superstars
      3
    • AFF Death Time
      4
    • AFF Elite
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Głos na AFF No Mercy. Z tych wszystkich ta najbardziej przypadła do gustu.

Co do pasów to na pas dla ME - AFF Undisputed Title. Midcarderowy - AFF Pure Title (jak rżnąć to juz lepiej z ROH niż WWE)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Alvathen

10

• Kaktus.

5

• sequel

4

• nexsus

3

Top użytkownicy w tym temacie

Mi najbardziej podoba się nazwa AFF Elite i to na nią zagłosowałem.

Co do pasów, to oczywiście muszą być one w federacji, bo jak inni napisali same walki byłyby po prostu nudne. Jeśli aktywność będzie brana pod uwagę jako ilość pushu to chyba będę jobberem :P

Przecież już pisał Vercyn że nie chodzi o aktywność w sensie liczby postów, tylko aktywność w komentowaniu. Nie ma co się bać, bo jaki to miałoby sens, push za "zasługi" z przeszłości? No chyba że już zakładasz że nie będziesz komentował i się udzielał :P

A co do Attitide Title to dobry pomysł, ale po za tym jeszcze 2 pasy singlowe powinny być.

AFF to federacja mainstreamowa, która ma kasę na wszystko, wydaje tygodniówki, PPV co miesiąc i nie ma żadnych problemów, czy też jesteśmy początkującym indysem i na gali tylko dwie walki?

Zdecydowanie main-stream :)

Co do tytułów, jeśli nazwa nie jest zastrzeżona :twisted:, to Attitude Title jak najbardziej. Myślę, że to idealnie nadaje się na główny tytuł, poboczny to AFF Title i pasy tag-team. Na razie wystarczy, tymczasem ogłaszam konkurs na zrobienie trzech bannerów, właśnie z tytułami o których tu piszę. Prace wysyłajcie mi poprzez PM, na pewno nie pozostanę obojętny wobec osoby, której prace zostaną wybrane do bycia oficjalnymi bannerami (mistrz daje do podpisu) federacji.

PS. Potrzebuję dwóch face' owskich (ew. 1 tweenerowy) tagów.

Na samym początku chciałbym napisać, że sam pomysł na diary z userami forum jest bardzo zacny!

Mój głos został oddany na: AFF Sacrifice.

Co do pasów do uważam że powinny być dwa dla ME, jeden dla reszty zawodników oraz jeden Tag-Team. Korzystając z pomysłów użytkowników wcześniej:

Attitude Title

AFF Title

AFF Global/AFF Intercontinental

AFF TagTeam Champion

123219136647e96ac205d6d.gif

Jak pisałem, ja zawsze chętny na tag team. Ale, że nikt się nie zgłosił, a ja sobie czekałem i czekałem to przez to nawet jako singiel sie nie załapałem :sad:

A nazwa tygodniówki jeśli mój głos się wogóle liczy to AFF Death Time.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Jeśli chcesz znać moje zdanie Mati, to podane w ankiecie nazwy są crapami jak na tygodniówkę. Większość wykorzystałbym dla PPV, ale jeśli mam wybrać spośród tych - AFF No Mercy.

Attitude Title

AFF Title

AFF TagTeam Champion

bump. :tak:

• Reputacja:   1

Na samym początku chcę powiedzieć, że Twój pomysł jest świetny i bardzo mi się podoba. Co zapewnia, że będę z nadzwyczajną ciekawością czytał :twisted: Bardzo ciekawy roster składający się z 10 face'ów, 14 heeli i 8 tweenerów. Niektóre nazwy zawodników są bardzo ciekawe i chyba sobie je zapożyczę do gry, której jeszcze nie mam czyli WWE12 a jeśli jej nie kupię to pewnie w WWE13. W głosowaniu w ankiecie swój głos oddałem na AFF Elite. Moim zdaniem jest ona chyba najlepsza spośród pozostałych do wyboru.

Attitude Title

AFF Title

AFF TagTeam Champion

Jestem jak najbardziej za! Takie zastawienie pasów jest idealne i najlepsze.

Attitude Title

AFF Title

AFF Tag Team Champion

OK. Wciąż czekam na bannery, nazwa pasa dla tzw. mid-cardu to AFF Global.

Konkurs na bannery trwa do środy do godziny 20:00, pamiętajcie o tym :)

Nadal brakuje mi dwóch face' owskich (jeden może być tweenerowy) tagów, zgłaszajcie, bo inaczej sam dobiorę :twisted:

• Urządzenie:  Windows

AFF Elite to jedyny sensowny tytul na tygodniowke - to raz! AFF Title nie brzmi jak tytul mid-cardowy - to dwa! Lepiej ten nazwac Global, a ten trzeci TV

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mój głos na No Escape bądź No Mercy, ale raczej to drugie. Jak wspomniał kolega gilotyna nazwy bardziej pasują na PPV. Druga rzecz, na 30 osób cztery, a w zasadzie pięć pasów to za dużo. Wyrzuciłbym AFF Title i zostawił Attitude Championship, Global i Tag Team.

Pomysł na diary z użytkownikami forum jest naprawdę dobry.

Mój głos powędrował na AFF Elite. A co do tag teamów to mogę z kimś jakiś stworzyć.

15880542974e5361f3d1a65.jpg

Ja zaś głosuję na 7 Dni Świat, gdyż jako jedyna nazwa podkreśla tygodniowy charakter gali, jak również jako jedyna pozwala w bardzo sensowny sposób wpleść w storyline postać Andrzeja Turskiego. Brawo dla autora pomysłu na tą nazwę.

Taaak aktualnie będzie to jeden z najbardziej popularnych etapów :D

Pasy to podstawa i nie ma się nawet nad czym tu zastanawiać. Jeśli chodzi o nazwę zagłosowałem na AFF Elite ze względu na to, że jesteśmy elitą :D i nikt inny nie prowadzi takiego przedsięwzięcia.

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Swoją drogą, nazwy tygodniówek nie są jakoś bardzo wymyślne, większość to zerżnięcie od gal PPV WWE czy TNA (a nawet te całe "7 dni świat" kojarzy mi się z DDW i ich "końcem", choć być może błędnie...). Jedynie Elite jest w miarę oryginalne, więc moim zdaniem powinno zwyciężyć.

Co do tytułów, to ja jestem za opcją trzech. 30 osób jest w sam raz jak na jeden roster i nie ma sensu robienia dwóch głównych pasów.

Attitude Title

AFF Title

AFF Tag Team Champion

Nazewnictwo okej, ale ja bym właśnie wywalił AFF Title. W myśl zasady, że prawdziwy mistrz może być tylko jeden! :twisted:

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Niektóre nazwy podane jako przykłady dla nazwy tygodniówki świetnie pasują do nazw PPV:

AFF No Escape: Walki typy Hell in a Cell.

AFF Death Time: Walki typu No DQ

AFF Night of Superstars: Podobna formuła do WWE Night of Champions.

123219136647e96ac205d6d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...