Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Bilety na galę w Kolbuszowej, DDW w mediach

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Pierwsze gale wrestlingu na Podkarpaciu cieszą się dużym zainteresowaniem lokalnych mediów. Odwiedźcie stronę internetową Radia Rzeszów, gdzie możecie posłuchać wywiadu z Donem Roidem. Dodatkowo DDW zagościło dwukrotnie na łamach Nowin, ostatnio także Super Nowości. Odwiedź i polub nas na facebooku, gdzie znajdziesz ws...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-bilety-na-gale-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach.html
https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• chudinho

1

• Icon

1

• maciejex

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mnie ciekawi co czuje N!KO jak dowiedział się że DDW daje wywiady dla radia a ma w dupie AM:)

Brawooooooo DDW!

https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-279975

a sektor atti jakie ma bilety ?
https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-279990

• Urządzenie:  Macintosh

a sektor atti jakie ma bilety ?

W Rzeszowie przy ringu, a w Kolbuszowej dam jeszcze znać, czekam na potwierdzenie.

https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-279994

Nurtuje mnie dokładnie to samo pytanie co chudego. Wygląda na to że pana redaktora N!ko panowie z DDW kompletnie ignorują. Wiadomo że gdyby ten wywiad przeprowadzał N!ko to byłby o wiele lepszy. Te radio kierowane jest głównie do zwykłych ludzi których wrestling zupełnie nie interesuje. Co innego AM tam przynajmniej nie trzeba nic objaśniać. Pewnie stoi za tym smukłe 77.
https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-280145

Te radio kierowane jest głównie do zwykłych ludzi których wrestling zupełnie nie interesuje.

Na tym polega promocja. I nie ma co narzekać, bo właśnie brak współpracy z mediami był do tej pory jednym z największych błędów DDW.

Brak wywiadu dla AM to zupełnie inna kwestia. Wszyscy wiemy, dlaczego się nie odbędzie, choć moim zdaniem i tak nie było na niego szans. Rzekomo negatywne nastawienie do DDW to po prostu wygodny pretekst, bo przecież próby przeprowadzenia wywiadu były podejmowane już wcześniej i nigdy nic z nich nie wychodziło. Uważam, że szczery wywiad pomógłby DDW, bo Roidowi często obrywało się za cudze winy. Sam brałem go w obronę, ale to przede wszystkim on powinien zadbać o wizerunek swój i swojej federacji.

A ponieważ wiem, że ludzie z DDW przeglądają to forum, publicznie stawiam pytanie (osoby niepowiązane z federacją niech nie odpowiadają): czy nie uważacie, że to niepoważne, że trzeba za wami biegać, żebyście się zgodzili na coś, co leży w waszym interesie? Subiektywnie uważam, że DDW czerpie ze współpracy z Attitude większe korzyści, ale to nie ma znaczenia. Przede wszystkim bowiem Attitude jest stałym i sprawdzonym, partnerem DDW i jedyne, czego - jak sądzę - Attitude oczekuje, to exclusive z prawdziwego zdarzenia (takim miał być wywiad w AM). A wy jesteście wszędzie, tylko nie u swojego głównego partnera. Paradoks?

I jeszcze jedno: piszę jako osoba, która nie piastuje na forum żadnej funkcji. Jeżeli więc przyszło by wam do głowy, żeby napisać Donowi, że to Attitude, a nie jakiś użytkownik, zarzuca wam bierność, to przemyślcie to dwa razy.

https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-280198

• Urządzenie:  Windows

Co czuje N!KO? Dobre pytanie, choc nie wiem, czy jestem w stanie na nie odpowiedziec. Nie wiem, co to za radio, ani ilu ludzi ich slucha, ale jesli wykracza ona ponad liczbe domownikow rodziny prowadzacego, to plus dla DDW. W koncu to radio z Rzeszowa, wiec trafili we wlasciwe miejsce - choc ja osobiscie kwestionuje popularnosc tego medium, bo skoro sam nie orientuje sie w niszowych stacjach Radomia, to podejrzewam, ze znajdzie sie wielu podobnych do mnie w tamtym miescie. Jednak do rzeczy... Don Roid mnie olał, ale z tej niechęci do mnie, olał też Attitude. To jest w sumie najgorsze, bo to, ze ma jakieś problemy ze mną - na tą drogę chyba wiemy kto mógł go sprowadzić - jestem w stanie przeboleć. Zawsze staram sie mowic co mysle, i jesli faktycznie wyszlo z tego cos, co mogloby urazic federacje Dona, to nie nalezy sie napinać, tylko starać się wyjaśnic temat. Zreszta, czy odmienne zdanie nie jest gwarancja lepszej dyskusji? To zreszta napisalem w ostatniej wiadomosci, na ktora odpowiedzi sie nie doczekalem:

Hi,

Actually the comments that I made are only my opinion, and the main reason why I want that interview is NOT to attack DDW or You, but to learn more about Your vision. I want to give You the platform to speak openly, and let everybody know about what's going on with the only wrestling federation in our country.

As for the comments, You probably see what's going on. Everyday people are turning their backs on DDW. They are complaining about pretty much everything, and I (and the rest of "Internet Wrestling Community") would like to learn more (How much does it cost to make a show like DDW for example, etc. If people will get that kind of answer, they will - or should - respect DDW more). I think that this intervie will help You and DDW. Interaction with the fans is really important, and the feeling is that You basiclly do that a month before a show.

Maybe we do have different opinions on many subjects around DDW, but I don't see why we can't talk about them. The offer still stands.

N!KO

Szkoda, że poważnej federacji musze przypominac jak wazna jest interakcja z fanami... W końcu jakoś się rozwijać trzeba, a budżet chyba nie zagwarantuje perelek pokroju El Generico na kazdej gali. Najpewniej prawa reka Roida zaczela znowu smucic, ze jestem "antychrystem polskiego wrestlingu", i ze chce dla niego jak najgorszej, ale czemu mialbym to robic? Interesuje sie tym od dziecka, i wciaz oderwac sie nie moge, wiec czemu mialbym podcinac skrzydla federacji, dzieki ktorej moge zobaczyc wrestlerow pokroju luchadora z RoH? Musialbym faktycznie miec te sado-masochistyczne sklonnosci. Wyciagnalem reke w ciezkim momencie dla nich, ale "napluli" mi w twarz. Kto wie, jesli ludzie posluchaliby tego od kuchni, to sektor Attitude na najblizsza gale bylby wiekszy. Nie wiem, jaka moc przekazu ma Attitude Mowi, ani czy w ogole ma jakakolwiek, ale czy nam sie nic nie nalezy od wspolpracy? Tak ciezko byloby poswiecic ta chwile? Czy moze byl to strach, ze faktycznie mam w reku kilka powaznych pociskow, na ktore nie ma racjonalnej odpowiedzi...? Nie wiem, ale gratuluje podejscia do tematu. Widocznie najlepiej jest mi nie odpisac...

https://forum.wrestling.pl/topic/29189-bilety-na-gal%C4%99-w-kolbuszowej-ddw-w-mediach/#findComment-280206