Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ocena działalności moderatorów działu Booking Zone

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

Od ostatniej oceny minęło już kilka miesięcy, podobnie, jak od objęcia przez nas funkcji moderatorów działu. Chciałbym na tym etapie zasięgnąć Waszych opinii na temat naszej działalności.

Weźcie pod uwagę między innymi:

- szybkość akceptacji wpisów i postów,

- relacje moderatorów z pisarzami,

- dbanie o porządek w dziale,

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach,

- próbę podniesienia jakości diary,

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca

Liczymy przede wszystkim na Wasze subiektywne oceny, które w przypadku konkretnych uwag czy pomysłów, pozwolą nam poprawić naszą działalność.

Oceniać mogą i pisarze i komentatorzy. Zapraszam!

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Cypex

1

• Alvathen

1

• Lemmy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moja ocena nie uległa zmianie. Jest tak jak być powinno.

- szybkość akceptacji wpisów i postów - praktycznie za każdym razem gdy wchodzę i jest nowy komentarz w moim diary to jest on zaakceptowany, nie ma co narzekać jeśli czasami jest inaczej to normalne bo bywa, że nawet dwie osoby nie mogą w danym momencie wpaść.

- relacje moderatorów z pisarzami - nie zauważyłem żadnych konfliktów ani sam nie miałem okazji z żadnym z moderatorów się pokłócić.

- dbanie o porządek w dziale - są subfora czy jak to się nazywa i jest bardziej estetycznie.

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach - każda zmiana w regulaminie jest niemożliwa do przeoczenia przez PW od moderatorów.

- próbę podniesienia jakości diary - są większe wymagania aby gala została zaakceptowana i na pewno podnosi to jakość diar.

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca - chyba co miesiąc jest coś nowego w głosowaniu i bardzo dobrze. Formuła jest bardzo dobra i fajna.

Same plusy jak widać czyli jest(jak już wspomniałem) tak jak być powinno, tak jak kiedyś nie było.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

- szybkość akceptacji wpisów i postów - nie ma tutaj żadnych kłopotów. Wpisy są akceptowane tak szybko, jak jest to możliwe i nie można się do niczego przyczepić, ba, posty są akceptowane w dobrym tempie.

- relacje moderatorów z pisarzami - podobnie jak Pinio, konfliktów nie widzę i sam na razie w żaden nie popadłem

- dbanie o porządek w dziale - porządek jest utrzymywany

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach - zawsze jest PM od moderatora, więc tutaj plus za dbanie o osoby tutaj piszące

- próbę podniesienia jakości diary - wymogi są ostre i szczerze mówiąc nie zauważyłem, by jakiś zaakceptowany wpis był niedobry lub nieestetyczny/

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca - obecna forma głosowania bardzo mi odpowiada, na pewno lepsze to, niż jakakolwiek ankieta.

Podsumowując, Vercyn jest bardzo aktywny i widać, że się stara, za to mniej (w ogóle?) ostatnio widać Adriana, nie wiem czym to jest spowodowane, ale przynajmniej ja odczuwam, że to Vercyn trzyma tutaj porządek. Głos oddałem na opcję "bardzo dobrze".

Ja napiszę tak ogólnikowo:

'Booking Zone' nigdy nie funkcjonował tak jak teraz. Vercyn to machina do adminowania :grin: . Posty są akceptowane błyskawicznie.

Nie widziałem diary na forum, które nie trzymałoby jako takiego poziomu.

Świetny pomysł, ze stworzeniem osobnych miejsc na diary nieaktywne i głosowania. Wszystko jest estetyczne i miłe dla oka. Nie ma żadnych problemów z wyszukaniem czegokolwiek.

Głosowania na Diary Miesiąca to genialna rzecz. Dla większości pisarzy, w tym również dla mnie to zapewne okazja do poczytania kilku konstruktywnych komentarzy, a nie takich w stylu: "Bardzo fajne diary!".

Ogólnie widać, że do tego działu ktoś się przykłada i trzyma nad nim swoją opatrzną dłoń. Wielkie brawa dla moderatorów!

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

• Urządzenie:  Linux

Dziękuję wszystkim, którzy oddali swoje głosy w ankiecie, a przede wszystkim osobom, które oddając głos zdecydowały się także na dodanie komentarza.

Oddano 15 głosów, z czego:

- 1 osoba oceniła pracę moderatorów bardzo słabo (1)

- 1 osoba oceniła pracę moderatorów słabo (2)

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów średnio (3)

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów dobrze (4)

- 9 osób oceniło prace moderatorów bardzo dobrze (5)

Porównując to zestawienie z pierwszym głosowaniem ogólna ocena naszej pracy bardzo się poprawiła, co cieszy.

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów "bardzo słabo" ("1")

- 5 osób oceniło pracę moderatorów "średnio" ("3")

- 5 osób oceniło pracę moderatorów "bardzo dobrze" ("5")

- 7 osób oceniło pracę moderatorów "dobrze" ("4")

Nikt nie oddał głosu na opcję "2" ("słabo")

Z drugiej jednak strony ubolewam nad tymi głosami oddanymi na opcje "słaba" i "bardzo słaba". Szkoda, że te osoby nie potrafiły wyartykułować chociażby jednego zdania na temat naszej pracy i powodów tak słabiej oceny.

Dziękujemy za pozytywną ocenę naszej pracy. Na funkcji moderatora działu Booking Zone pozostałem sam, gdyż Adrian dobrowolnie zrezygnował.

Mam nadzieję, że z miesiąca na miesiąc będzie rosnąć liczba solidnych diary, a rywalizacja w głosowaniach miesiąca będzie zacięta.

Wiem, że głosowanie jest już zamknięte, niemniej jednak chciałbym dodać coś od siebie do tego tematu.

Nie wyobrażam sobie nikogo specjalnie lepszego niż obecna ekipa booking zone. Wszystko działa sprawnie, wiadomości ze szczegółami na temat głosowania na diary miesiąca otrzymuję od razu na początku następnego. Żadne diary nie pozostaje bez oceny, co oznacza, że każdy autor może poczuć się doceniony (i każdy jak najbardziej na to zasługuje!) Na forum nie lądują żadne farmazony w stylu kilkuzdaniowych diary, wrzuconych pod wpływem "chwilowej weny". Dobór jury jak dotąd okazał się bardzo trafny (tak mi się przynajmniej wydaje/taką mam nadzieję :D) Chłopaki, a teraz sam Vercyn robili/robi świetną robotę w tym dziale i uważam tematy tego typu za zbędne, gdyż jedynie złośliwcy/zawodowi hejterzy mogliby w jakikolwiek podważyć sposób działania Attitude Booking Zone. Za późno się zorientowałem, więc nie zagłosowałem, ale ta sonda nie odzwierciedla moim zdaniem faktycznej pracy moderatorów, bo który aktywny użytkownik booking zone zagłosowałby na "bardzo słabą" prace moderatorów? To jest jakaś parodia... Nalegam, jeżeli nie macie pojęcia o tym, co chłopaki tutaj robią, to nie rzucajcie głosów w ciemno, bo Vercyn i wcześniej Adrian naprawdę się stara/starali.

12135614384eeb824360301.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
    • Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
  • Dodaj nową pozycję...