Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ocena działalności moderatorów działu Booking Zone

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

Od ostatniej oceny minęło już kilka miesięcy, podobnie, jak od objęcia przez nas funkcji moderatorów działu. Chciałbym na tym etapie zasięgnąć Waszych opinii na temat naszej działalności.

Weźcie pod uwagę między innymi:

- szybkość akceptacji wpisów i postów,

- relacje moderatorów z pisarzami,

- dbanie o porządek w dziale,

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach,

- próbę podniesienia jakości diary,

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca

Liczymy przede wszystkim na Wasze subiektywne oceny, które w przypadku konkretnych uwag czy pomysłów, pozwolą nam poprawić naszą działalność.

Oceniać mogą i pisarze i komentatorzy. Zapraszam!

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Pinio

1

• Alvathen

1

• Lemmy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moja ocena nie uległa zmianie. Jest tak jak być powinno.

- szybkość akceptacji wpisów i postów - praktycznie za każdym razem gdy wchodzę i jest nowy komentarz w moim diary to jest on zaakceptowany, nie ma co narzekać jeśli czasami jest inaczej to normalne bo bywa, że nawet dwie osoby nie mogą w danym momencie wpaść.

- relacje moderatorów z pisarzami - nie zauważyłem żadnych konfliktów ani sam nie miałem okazji z żadnym z moderatorów się pokłócić.

- dbanie o porządek w dziale - są subfora czy jak to się nazywa i jest bardziej estetycznie.

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach - każda zmiana w regulaminie jest niemożliwa do przeoczenia przez PW od moderatorów.

- próbę podniesienia jakości diary - są większe wymagania aby gala została zaakceptowana i na pewno podnosi to jakość diar.

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca - chyba co miesiąc jest coś nowego w głosowaniu i bardzo dobrze. Formuła jest bardzo dobra i fajna.

Same plusy jak widać czyli jest(jak już wspomniałem) tak jak być powinno, tak jak kiedyś nie było.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

- szybkość akceptacji wpisów i postów - nie ma tutaj żadnych kłopotów. Wpisy są akceptowane tak szybko, jak jest to możliwe i nie można się do niczego przyczepić, ba, posty są akceptowane w dobrym tempie.

- relacje moderatorów z pisarzami - podobnie jak Pinio, konfliktów nie widzę i sam na razie w żaden nie popadłem

- dbanie o porządek w dziale - porządek jest utrzymywany

- informowanie o zmianach (np w regulaminie) czy błędach - zawsze jest PM od moderatora, więc tutaj plus za dbanie o osoby tutaj piszące

- próbę podniesienia jakości diary - wymogi są ostre i szczerze mówiąc nie zauważyłem, by jakiś zaakceptowany wpis był niedobry lub nieestetyczny/

- zmianę zasad głosowania na diary miesiąca - obecna forma głosowania bardzo mi odpowiada, na pewno lepsze to, niż jakakolwiek ankieta.

Podsumowując, Vercyn jest bardzo aktywny i widać, że się stara, za to mniej (w ogóle?) ostatnio widać Adriana, nie wiem czym to jest spowodowane, ale przynajmniej ja odczuwam, że to Vercyn trzyma tutaj porządek. Głos oddałem na opcję "bardzo dobrze".

Ja napiszę tak ogólnikowo:

'Booking Zone' nigdy nie funkcjonował tak jak teraz. Vercyn to machina do adminowania :grin: . Posty są akceptowane błyskawicznie.

Nie widziałem diary na forum, które nie trzymałoby jako takiego poziomu.

Świetny pomysł, ze stworzeniem osobnych miejsc na diary nieaktywne i głosowania. Wszystko jest estetyczne i miłe dla oka. Nie ma żadnych problemów z wyszukaniem czegokolwiek.

Głosowania na Diary Miesiąca to genialna rzecz. Dla większości pisarzy, w tym również dla mnie to zapewne okazja do poczytania kilku konstruktywnych komentarzy, a nie takich w stylu: "Bardzo fajne diary!".

Ogólnie widać, że do tego działu ktoś się przykłada i trzyma nad nim swoją opatrzną dłoń. Wielkie brawa dla moderatorów!

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

• Urządzenie:  Linux

Dziękuję wszystkim, którzy oddali swoje głosy w ankiecie, a przede wszystkim osobom, które oddając głos zdecydowały się także na dodanie komentarza.

Oddano 15 głosów, z czego:

- 1 osoba oceniła pracę moderatorów bardzo słabo (1)

- 1 osoba oceniła pracę moderatorów słabo (2)

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów średnio (3)

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów dobrze (4)

- 9 osób oceniło prace moderatorów bardzo dobrze (5)

Porównując to zestawienie z pierwszym głosowaniem ogólna ocena naszej pracy bardzo się poprawiła, co cieszy.

- 2 osoby oceniły pracę moderatorów "bardzo słabo" ("1")

- 5 osób oceniło pracę moderatorów "średnio" ("3")

- 5 osób oceniło pracę moderatorów "bardzo dobrze" ("5")

- 7 osób oceniło pracę moderatorów "dobrze" ("4")

Nikt nie oddał głosu na opcję "2" ("słabo")

Z drugiej jednak strony ubolewam nad tymi głosami oddanymi na opcje "słaba" i "bardzo słaba". Szkoda, że te osoby nie potrafiły wyartykułować chociażby jednego zdania na temat naszej pracy i powodów tak słabiej oceny.

Dziękujemy za pozytywną ocenę naszej pracy. Na funkcji moderatora działu Booking Zone pozostałem sam, gdyż Adrian dobrowolnie zrezygnował.

Mam nadzieję, że z miesiąca na miesiąc będzie rosnąć liczba solidnych diary, a rywalizacja w głosowaniach miesiąca będzie zacięta.

Wiem, że głosowanie jest już zamknięte, niemniej jednak chciałbym dodać coś od siebie do tego tematu.

Nie wyobrażam sobie nikogo specjalnie lepszego niż obecna ekipa booking zone. Wszystko działa sprawnie, wiadomości ze szczegółami na temat głosowania na diary miesiąca otrzymuję od razu na początku następnego. Żadne diary nie pozostaje bez oceny, co oznacza, że każdy autor może poczuć się doceniony (i każdy jak najbardziej na to zasługuje!) Na forum nie lądują żadne farmazony w stylu kilkuzdaniowych diary, wrzuconych pod wpływem "chwilowej weny". Dobór jury jak dotąd okazał się bardzo trafny (tak mi się przynajmniej wydaje/taką mam nadzieję :D) Chłopaki, a teraz sam Vercyn robili/robi świetną robotę w tym dziale i uważam tematy tego typu za zbędne, gdyż jedynie złośliwcy/zawodowi hejterzy mogliby w jakikolwiek podważyć sposób działania Attitude Booking Zone. Za późno się zorientowałem, więc nie zagłosowałem, ale ta sonda nie odzwierciedla moim zdaniem faktycznej pracy moderatorów, bo który aktywny użytkownik booking zone zagłosowałby na "bardzo słabą" prace moderatorów? To jest jakaś parodia... Nalegam, jeżeli nie macie pojęcia o tym, co chłopaki tutaj robią, to nie rzucajcie głosów w ciemno, bo Vercyn i wcześniej Adrian naprawdę się stara/starali.

12135614384eeb824360301.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...