Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backyardmania III

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Backyardmania III

Jak wiecie w tym roku tę największa galę backyardową w Polsce organizuje Polish Xtreme Wrestling.

Chcę wam przedstawić wstępne plany co do tego wydarzenia.

Tak więc prawdopodobna data gali to 21 lipiec 2012 lub 28 lipiec 2012. Chcemy ją zorganizować wieczorkiem przy świetle lamp. Nasz adres to Grunwaldzka 5, Głuchołazy.

Co do noclegu to sprawa wygląda tak, że jesteśmy w stanie zaproponować namioty-mamy dość spory ogród więc możecie przywieźć ze sobą śpiwory i namioty i się wszyscy tam rozłożycie. ( myślę, że atmosfera będzie dość fajna ) Jest też druga opcja gdzie możecie spać na ringu ale to tylko wtedy gdy do tego czasu uda nam się zbudować zadaszenie nad ringiem. Myślę, że zaoszczędzicie przy tym kasy :)

A jesli chcecie wydawać kase to proszę bardzo tutaj link do pensjonatu:

LINK

Jak to będzie wyglądać...

Przyjeżdżacie do południa na dzień przed galą, rozkładacie się tam wszyscy i zaczynamy trenować tj. każdy będzie trenował ze swoim przeciwnikiem do walki na następny dzień i przy tym oswoi się z ringiem. Na drugi dzień od rana do południa to samo i wieczorkiem gala którą rozpocznie pokaz fajerwerków. Na gali będzie obecna publiczność z miasta.

Po gali jakieś wspólne ognicho i na następny dzień do domu :)

Sprawy organizacyjne:

karta walk... więc niech każda federacja poświęci chwilkę czasu na treningu i omówi kto mniej więcej pojawi się na Backyardmanii i jak już ten ktoś będzie wiedział na 100% że będzie to pisze do mnie i wtedy omówmy kto z kim i jak (jestem otwarty na propozycję walk). Jeżeli ktoś poleci w kulki to naprawdę nie ma problemu bo ustalę zapasowe karty walk i po kłopocie. Dlatego jeszcze raz mówię jeżeli ktoś będzie już na te 100% pewny to niech pisze na gg: 9729728.

Edytowane przez TerryShadow
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TerryShadow

5

• VebVe

4

• remedy

2

• Patr!k

2

Top użytkownicy w tym temacie

Mniej doświadczeni też mogą się załapać ? :roll:

Mniej doświadczeni też mogą się załapać ? :roll:

pewnie tak...

co do tematu, to może się skuszę 'pojawić'. Choć nic nie obiecuję, ale na 70% jestem pewien, że dam radę..

@Edit.

Chłopaki, proponuję tak jak to się 'kiedyś' umawiało po wpłacać kaucje w wysokości dajmy na to 20zł(dla 'deklarujących się przyjezdnych'). Z czego po przyjeździe oddawana by była kaska do rączki, bądź tam przeznaczana na kiełbachę i ogólny rozpierdol...

SaVik nie mieszaj ; )

Raczej będę, nigdy nie ma 100% pewności, ale na backyardmanie zawsze docierałem. Nie mam walki i raczej nic nie planuje więc jeśli ktoś chce się pobawić w Hardcora i stoczyć mecza ze mną w typowym dla mnie backyardomaniowym meczu to jestem wolny (tylko z góry mówie że nie będę robił HC matcha z kimś kto uprawia backyard od powiedzmy 2 miesięcy, albo uprawia "od zawsze" ale jego fedy nikt nigdy nie widział. Nie tędy droga.)

A też bym się przejechał - byłem już na każdej Bakjardmanii xD więc czemu nie tu, btw. nie macie tam jakiegoś hotela wiesz namioty fajna sprawa ale jednak jak jesteś brudny i śmierdzący jak świnia po walce chcesz przynajmniej minimum "sanitariów" i wygody.

Moje przewidywania - nie chcę żadnych Main Eventów, po prostu jakaś walka 2vs2 lub 3vs3, mam nadzieję że zabookujecie. Popytam kogoś z WSW może by też chcieli się wybrać, no i warto zapytać się kogoś z DSW.

Jak już Terry dobrze wie, Faust pojawić powinien się na 100% ;) (Zakładam brak zbędnych tutaj wydarzeń). Możliwe też, że przyjadą ze mną jeszcze 2 osoby, ale wszystko dopiero się okaże, jeszcze jest trochę czasu.

Matt2Hot, przecież masz podany link do hotelu, lol

Jezeli chodzi o DSW to sa plany przyjazdu paru osob, ale nie ma pewnosci NA STOWE, jest takie 75 pro u paru osob... Dlatego tez nikt jeszcze sie nie zapisal...
  • 2 miesiące temu...

Co do wyjazdu na pewno się pojawie tylko jedno pytanie liczba osób z jednego Backyardu jest ograniczona czy też nie ? A co do walki to myśle że fajnie aby w ME pojawiło się jakieś RR :)

Vairen nie ma ograniczenia co do osób z jednego Backyardu, a RR match jak najbardziej będzie ;)

BTW. Backyard to jestesmy My Wszyscy, nie ma rograniczenia, ze np. Wołów to jeden backyard, Wrocław to drugi, Głuchołazy to trzeci itp itd. Backyard tworzymy my wszyscy, a nie dana organizacja... :D
  • 1 miesiąc temu...

Backyardmania III już za niespełna miesiąc więc podam teraz bardziej szczegółowe info ; )

Więc oficjalna data to 21 lipiec godz. 16:30. Przyjeżdżacie na dzień przed tak jak napisałem w głównym poście czyli dokładnie 20 lipca. Adres to Grunwaldzka 5/1 (jeżeli ktoś dojedzie to najlepiej niech od razu zadzwoni do mnie, numer jest podany na naszej stronce, a wtedy ktoś bo tego kogoś podejdzie na przystanek). Jak dojechać do Głuchołaz? Najlepiej i najszybciej poprzez miasto Nysa i stamtąd już prościutko do Głuchołaz.

A poniżej oficjalny plakat:

http://img684.imageshack.us/img684/2892/backyardmaniaiiiplakat.jpg

To chyba tyle w razie jeszcze jakichkolwiek pytań pisać ; )

Czekamy na was :D

Gala będzie nagrywana i udostępniona dla nas, fanów?
"I hope PAC won't join WWE...Because if he does , all this moves will be replaced with stupid awkward boring WWE-style shitty moves..."

4976848584f68ae1612595.png

no cóż, dla mnie najczarniejszy scenariusz - w czasie BM3 będę w jarocinie. stan przyjezdnych z WSW minus jeden.
oto, co Kuzyn miał do powiedzenia.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...