Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA Victory Road 2012

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/83/Victory_Road_(2012).jpg

http://www.youtube.com/watch?v=c5pkIUSIPUQ&feature=plcp&context=C31955caUDOEgsToPDskKawWAWMFg7lvm2WDHjbaO1

Data:

18.3.2012

Miejsce:

Universal Studios

Orlando, Florida

Karta:

Main Event

No Holds Barred

"THE ICON" Sting vs. WORLD CHAMPION Bobby Roode

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/victoryoad2012/600ppv1.jpg

X Division Championship Match

Austin Aries © vs. Zema Ion

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/victoryoad2012/600ppv2.jpg

Knockouts Championship Match

Gail Kim © vs. Madison Rayne

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/victoryoad2012/600ppv3.jpg

Singles Match

The Charismatic Enigma Jeff Hardy vs. Olympic Gold Medalist Kurt Angle

http://2.bp.blogspot.com/-SCFkEJhVgE8/T1A6y3pIIEI/AAAAAAAADds/Zfxw-BN0iwQ/s1600/600ppv1a.jpg

TNA Tag Team Championship Match

Samoa Joe & Magnus vs. Matt Morgan & Crimson

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431284_10150633288296026_31695961025_9367935_1267693518_n.jpg

Tag Team Match

AJ Styles & Mr. Anderson vs. Christopher Daniels & Kazarian

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423391_10150633288151026_31695961025_9367934_1896788018_n.jpg

Singles Match

Bully Ray vs. "Cowboy" James Storm

http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=600ppv1b.jpg&res=medium

Television Champion Robbie E has an open challenge

Edytowane przez abeso
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

5

• Alvathen

4

• Ceglak

3

• maciejex

2

Top użytkownicy w tym temacie

Chyba nic nie przebiję zeszłorocznej wpadki Hardy'ego. Tutaj liczę na zwycięstwo Rooda wydaje mi się że w tej walce chodzi o jego promocję na Stingu. A co pasa X division to Aries spisuje się świetnie jako jego właściciel i Zema Ion nie pasuje do roli tego który mógłby mu go odebrać. Z kolei Gail Kim otrzymała spory push po przyjściu do TNA i powoli się przejada więc moją kandydatką jest zdecydowanie Madison Rayne.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

• Styl:  Jasny

Dobrze, że oprócz mnie ktoś zainteresował się zakładaniem tematów o galach TNA :wink:

Aries do powrotu Sorensena na pewno pasa nie straci. Oprócz chłopaczka z piłką, który o dziwo jest over z publiką nie ma nikogo na tyle wypromowanego żeby mógł przejąć złoto. No może oprócz Shelleya, ale on raczej poczeka na Sabina i zajmą się dywizją tag team.

W walce Roode vs Sting nie przyjmuję do wiadomości innego rezultatu niż zwycięstwa mistrza TNA (oczywiście kantem) i większe podpromowanie przed starciem w klatce.

Knockouts mnie nie interesują, ale ciekawe, jak rozwiążą sytuację między posiadaczkami pasów drużynowych.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • 2 tygodnie później...

Sting vs Bobby Roode - Tutaj pewnie wygra Roode , ale na pewno nie wygra tego uczciwie. Wbije Ray i walnie Sting`a jak sędzia nie będzie paCZeć. Roode jest dla mnie nudny , ale niedługo straci pas na rzecz Storma :D

Aries vs Zema - Austin Aries jest dla mnie bogiem. Nigdy on mi się nie znudzi. A-Double is Future of tna ! Zema Ion też bardzo lubie , lecz musi zmienić gimmick , bo z takim daleko nie zajdzie.

Gail Kim vs Madison Rayne - To mi się nawet podoba. Bo one niby się lubią , ale jednak coś między nimi skrzeczy :D Czuje , że Rayne wygra pas , a na Lockdown będzie walka Rayne vs Sky vs Love , a tam wygra Angelina.

Angle vs Hardy - Ehhh... wątpię , że dadzą wygrać mojemu ulubionemu wrestlerowi przez to co zrobił rok temu na Drodze Wiktora. Czuje , że będzie dobry pojedynek i dużo ciekawych momentów będzie na 100%. [/center]

Drodze Wiktora. Czuje ,

Victory Road - to raczej droga zwycięstwa.

Wg. mnie Gail jeszcze jeszcze potrzyma pas, możliwe, że na LD straci pas na rzecz Pani Rayne, która przejdzie turn. i Feud dalej będą kontynuować.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Icon ja dobrze wiem , że to znaczy Droga Zwycięstwa ...

A propos walki Hardy'ego z Angle'm to tutaj trudno wytypować faworyta ale intuicja doradza mi że zwycięsko wyjdzie z tego Kurt Angle.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Aries do powrotu Sorensena na pewno pasa nie straci. Oprócz chłopaczka z piłką, który o dziwo jest over z publiką nie ma nikogo na tyle wypromowanego żeby mógł przejąć złoto.

Być może to tylko moje wrażenie, ale... Jesse wypromowany? Nie wiem czy regularne przegrywanie z mistrzem dywizji to dobre wypromowanie, no chyba, że chodzi Ci już o samą kontuzję Sorensena i jej nakręcanie przez TNA (ah, te ckliwe wywiady z nim i jego mamą...). Jednak przed tą całą szopką - w życiu nie kupiłbym tego kolesia jako kogoś, kto może jakkolwiek przejąć ten tytuł od tak zajebistego i wypromowanego zawodnika jak Aries. W sumie, to ostatnimi czasy jeno powracający Shelley miał rzeczywistą szansę odebrania go Austinowi, ale i on nie dał rady (zresztą, zostając bodajże nawet czysto poddany). To o tyle głupi ruch ze strony TNA, że teraz nie ma kompletnie nikogo, kto mógłby przejąć od A Double'a pas, czy nawet stworzyć takowe pozory. Był niemały potencjał na ciekawy feud pomiędzy nim i Alexem, ale teraz mleko się już rozlało.

X Division potrzebuje na gwałt jakichś zawodników. Kogo my tam mamy tak naprawdę? Wypadł Sorensen, jest Shelley, Ion, no i mistrz. Nie wiadomo gdzie się podział np. taki Kid Kash. Kendricka zwolnili. I na ten moment to tak naprawdę chyba wszyscy.

Można by było się pokusić o kogoś w stylu Douglasa Williamsa chociażby, ale dalej jak na taką dywizję jest to zdecydowanie za mało w moich oczach.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Ogólnie TNA wolało zatrudnić leszczy typu Jesse, Ion czy Nease czy jak mu, a może lepiej było wydac wiecej kasy i zatrudnić na prawdę mocna gwiazdę jak Low Ki, teraz na prawdę nie widze nikogo kto może zabrać mu pas. Alex i Sabin połącza sie w TT znów i nie ma ich w X Division, Ion ma debilny gimmick, Jesse jest kontuzjowany, poza on sie nie nadaje nie ma takich wielkich umiejetnosci ringowych by nazywac go czołówka X Division. Myśle, że pomysł by taki AJ czy Daniels wrócili do swojej macierzystej dywizji i zaczeli feud z AA, nie mniej jednak pasowałoby aby Aries wygrał takie feudy by go mocniej wypromować. TNA ma problem, bo musi znaleźć zawodnika na prawde godnego tego pasa, który Aries tak zajebiście wypromował, a AA niech wędruje dalej do ME gdzie jego miejsce

• Urządzenie:  Windows

AA niech wędruje dalej do ME gdzie jego miejsce

Wtedy zostanie ten wielki ktoś, który mu odebrał pas, i reszta nic nie znaczących iksów. Jeśli Aries ma odejść z X-Div, to musi tam być więcej mocnych person, jak np. Low Ki. Mogli by ściągnąć na początek np. Dutta, który jest w RKK.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

AA niech wędruje dalej do ME gdzie jego miejsce

Wtedy zostanie ten wielki ktoś, który mu odebrał pas, i reszta nic nie znaczących iksów. Jeśli Aries ma odejść z X-Div, to musi tam być więcej mocnych person, jak np. Low Ki. Mogli by ściągnąć na początek np. Dutta, który jest w RKK.

No tak, ale jak w końcu straci pas, to ma zostać w X Division i walczyc o pietruszkę?? Ja dałbym Ariesa do X Division tylko by go własnie dobrze wypromowac, a potem niech idzie dalej, no a nowi niech juz biją sie o pas...niestety ale i tak najważniejszy jest pas Hevy i chyba to powinno byc jego celem, bo w samej X Division będzie sie marnował

Newsy mówią, że pojedynek Stinga z Roodem ma być bez zasad, w stypulacji No Holds Barred. To daje nam sporo możliwości i szczerze mówiąc, jestem pewny interwencji z zewnątrz, która doprowadzi do zwycięstwa mistrza. Myślę, że osoba która zainterweniuje rozpocznie jakiś feud ze Stingiem, tylko macie pomysł kto to mógł by być? Bo jeśli rzeczywiście do takiego rodzaju walki, czyjaś interwencja jest nieuchronna (wszyscy wiemy, jak wygląda obecnie postać Bobby' ego).

Aries do powrotu Sorensena na pewno pasa nie straci. Oprócz chłopaczka z piłką, który o dziwo jest over z publiką nie ma nikogo na tyle wypromowanego żeby mógł przejąć złoto.

Być może to tylko moje wrażenie, ale... Jesse wypromowany?

Patrząc na wszystkie wzmocnienia X Division to Sorensen jest najbardziej promowany. Nie mam na myśli tylko ostatniego okresu, a cały jego pobyt w TNA. Z nowych twarzy to właśnie jego postaci przywiązują najważniejszą uwagę. Od początku na niego stawiali, dali mu wygrać kilka title shotów i co najważniejsze - publika na niego reaguje. Teraz doszła kontuzja i przykro to mówić biorąc pod uwagę jak jest groźna, ale może mu ona wyjść na dobre. Walka o powrót do zdrowia i zdobycie złota - Amerykanie łykają takie historie i po tych filmikach z płaczącym Sorensenem chyba się na coś takiego zanosi.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Gala już dziś, więc trzeba napisać pare słów :D

No Holds Barred

"THE ICON" STING vs. WORLD CHAMPION BOBBY ROODE

Wiadomo, że Sting to już nie ten sam koleś co dawniej, wiadomo wiek robi swoje. Tutaj sporo może zyskać Bobby Roode. Gdyby wygrał nieczysto to stanie się jeszcze bardziej znienawidzony przez fanów, co jemu może tylko pomóc. Słyszałem kiedyś, że ta walka nie jest o WHC, ale pewności nie mam. Wynik może być różny, ale to Bobby musi wyjść "zwycięsko " z tej walki. Tutaj chodzi mi o to, że może Sting wygrać przez DQ.

The Charismatic Enigma" Jeff Hardy v. Kurt Angle

Mam wielką nadzieje, że dostaniemy walkę na takim poziomie jak tą, gdy Kurt musiał pokonywać rywali i piął się w hierarchi jakieś tam tabeli. Było to chyba na No Surrender, ale pewności nie mam. Stawiam tutaj na wygraną Kurt, ale będzie to jakimś kantem. Wtedy ich feud można by pociągnąć jeszcze troche po czym pewnie Kurt pójdzie trenować na olimpiade, a Hardy wróci do walki o WHC. Na LockDown pewnie będą w walce teamów.

AJ Styles & Mr. Anderson vs. Christopher Daniels & Kazarian

Ten feud stał się już tak nudny, że nawet ja go czasem przewijam :D Teraz, gdy dołączył Anderson można śmiało kończyć ten feud. Licze na ciekawy pojedynek, wkońcu w ringu mamy dobrych zawodników.

Bully Ray vs. "Cowboy" James Storm

Ta walka jest tylko na przeczekanie dla Storma, aby później mógł ruszać całkowicie na Roode'a. Musze przyznać, że na ostatnim IW panowie bardzo ciekawie podgrzali atmosfere przed ich walką na PPV, więc mam nadzieje, że nie zawiodą. Bully Ray jest w stanie zrobić dobrą walkę co pokazał w walce z AJem, a James Storm to wiadomo. Osobiście bardzo go lubie, więc licze tutaj na jego wygraną. Liczę również na jakieś ciekawe heelowe zagrania ze strony Bully'ego.

World Tag Team Championship

Samoa Joe & Magnus vs. Matt Morgan & Crimson

Kolejna ich walka... Nie wiem co oni chcą zrobić z Morganem, bo Crimson napewno przejdzie heel turn, ale czy z nim pójdzie Morgan? Martwi mnie to, że po Victory Road ten feud będzie dalej toczony, bo przecież nie ma innego TT w TNA.

X Division Championship Match

Austin Aries © vs. Zema Ion

To może być bardzo dobry pojedynek o ile panowie dostaną sporo czasu i Zema Ion pokaże się z dobrej strony. Mamy tutaj dwóch heeli, więc możemy spodziewać się sporo nieczystych zagrywek. Zwycięży pewnie Austin Aries, a później feud z kim? Może Christopher Daniels o to kto jest najbardziej dominującym X Division Champem? Osobiście bym się ucieszył z tego.

Knockouts Championship Match

Gail Kim © vs. Madison Rayne

Podobna sytuacja co w walce Xów. Obie panie niby pokazują, że są przyjaciółkami, a tak naprawde dążą do tego, by ta druga miała trudniejsze zadanie w walce. Ogólnie może to wyjść dość ciekawie, licze na wygraną Gail Kim i później walka z Velvet Sky, która wkońcu zgarnie ten pas na dłużej :D

Television Champion Robbie E has an open challenge

Tutaj widze wielki czarny scenariusz. Mianowicie rywalem Robbie E zostaje Garrett Bischoff i to on wygrywa pas. Mam nadzieje, że do tego nie dojdzie.

Ogólnie PPV na kartce wygląda dobrze nie licząc paru walk. Mam nadzieje, że mnie nie zawiodą, a później już LockDown !

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Karta wygląda tak, że może być to bardzo dobre pay-per-view (w co niestety wątpię), ale może okazać się także kompletną klapą. Pod względem psychologii fajnie prezentuje się no holds barred, stypulacja powinna uratować to starcie, pewnie nie obejdzie się bez czyjejś interwencji lub kantu Roode' a. Ringowo (oprócz dywizji X) najbardziej liczę na starcie Hardy' ego z Anglem, jeśli wykręcą taki pojedynek jak na No Surrender 2010 (albo przynajmniej zbliżą się poziomem), to będzie świetnie. Dużo sobie też obiecuję po starciu Raya z Stormem, zwycięzca raczej jest znany, bo pretendent na Lockdown na pewno tu nie wtopi, ale walka powinna być solidna.

Jeśli chodzi o tag-teamy, to murowany jest rozpad Morgana i Crimsona oraz heel turn tego drugiego, przynajmniej tak to na razie wygląda. Joe i Magnus świetnie sprawują się jako mistrzowie i teoretycznie przypadkowa drużyna jest bardzo dobra i przyjemnie się ich ogląda.

Aries z Ionem, który mimo tego że mnie nie przekonuje, to jednak w ringu sporo potrafi, powinni wykręcić ciekawy dla oka pojedynek, o ile dostaną wystarczająco czasu. Nie wyobrażam sobie gościa z Filipin z pasem na chwilę obecną, więc nie widzę innej opcji niż triumf Double A. Tylko Sorensen i Shelley byliby wiarygodnymi rywalami dla Ariesa.

Mnie w przeciwieństwie do większości z Was, storyline z dawnymi przyjaciółmi nie nudzi, a gdy doszedł do tego Anderson, jest fajnie. Ringowo na pewno będzie ciekawie, ciekawe czy tutaj to wszystko zakończą, choć ja osobiście typuję Lockdown i może nawet typowy Lockdown Match między teamem Stylesa, a Danielsa/Kaza?

Knockouts mnie nie jarają, ale jest dość przyzwoity storyline, może dostaniemy face-turn Madison? Gail już długo jest mistrzynią, ale myślę, że pas odbierze jej dopiero Velvet na LD. Inna sprawa, że chętnie ujrzałbym długie starcie Kim z James, które ringowo na pewno byłoby na wysokim poziomie.

Open challenge mistrza TV daje mi nadzieję, że może dojdzie do zmiany championa. Nie mam w sumie pomysłu, kto mógłby odebrać pas Robbiemu, ale dawno nie było RVD, więc może on? :twisted:

PPV może wypaść różnie, i tak wszystko prowadzi do Lockdown.