Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

6-8 tygodni przerwy Barretta, Helms/Storm, Eve/Ryder/Cena, O

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Newspack zawiera informacje z wczorajszego RAW i Elimination Chamber PPV.

WWE podało oficjalną informację na temat stanu zdrowia Wade’a Barretta. Jako informowaliśmy wcześniej, Anglik doznał urazu ręki w trakcie 10-Man Battle Royal. Badania lekarskie wykazały, że doszło do częściowego przemieszczeni...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-6-8-tygodni-przerwy-barretta-helmsstorm.html
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• 8693

1

• maciejex

1

• Daniel Tabera

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Szkoda Wade'a oby tylko zdążył się wykurować do Wrestlemanii, bo chciałbym gdyby miała się odbyć walka MINB to być może on by ją wygrał. W sumie nie miałbym nic przeciwko temu gość daje radę i jest bardzo dobry. Chciałbym zobaczyć ciekawy spot z jego nowym finisherem i drabiną. Storm oraz Helms krytykują Litwinkę i mają rację jest sztywna jak... (brak porównania). Najpierw jest info o kontuzji Wade'a a tymczasem podczas ME Live Eventu dostaje walkę z Ortonem, który też jest zkontjuzowany...

Jeszcze niedawno oficjele rozważali kolejny już push dla Ezekiela Jacksona. Jak widać, te plany zostały porzucone, gdyż podczas RAW, Jackson przegrał z Davidem Otungą.
I bardzo dobrze, że tenże zawodnik nie otrzyma pushu, bo niby po co miałby go otrzymywać skoro jako mistrz jest mętny jak... . Akurat lose streak tego zawodnika mnie cieszy, bo jest mi on obojętny.

Niewykluczone, że obaj zawodnicy zostaną w tag teamie na dłużej lub jest to tylko chwilowe, a Ghańczyk dostanie nowego partnera w postaci zawodnika z FCW.
Po jaką cholerę Creative Time miałby wracać Prawdę z powrotem do Lower Mid Cardu, gdyby tak zrobili staliby się już w 100% kretynami... Druga opcja jest dużo bardziej wiarygodna, ale żeby nie był to ktoś kto jest w moim rowzojuwkowym topie. Na myśl nasuwa mi się Mike Dalton, ale żeby to nie był on! Bo ten wrestler jest bardzo dobry w ringu według mnie i jest bardzo charyzmatyczny nawet ze względu na jego widok niczym Sheamus. Chociaż z drugiej strony dostałby kogoś kogo lubi publika tak więc jakiś tam mały sukces miałby gwarantowany bardziej do Kingstona pasowałby no właśnie dużo wspomniałem o tym, że Leakee jest nieco podobny do Kingstona więc to być może on... Albo Tyson Kidd :twisted:

Z FCW mogliby do Tag Teamu dla Kofiego wziąć Leo Krugera , który i tak zresztą ma zadebiutować w głównym rosterze w ciągu kilku tygodni , ale on mi raczej do roli face'a nie pasuje .

Jest przecież jeszcze Xavier Woods , który jest bardzo podobny do Kingstona zarówno w ringu jak i fizycznie .

Woods aka Creed , który siedzi w rozwojówce już dosyć długo może w wkrótce trafić do głównego rosteru .

szkoda Wade'a

panowie maja racje,Aksana to drewno

podoba mi sie ta koncepcja feudu teddyego longa z johnym laurinaitisem tak zeby wystawiali zawodnikow ze swoich brandow (tak jak na raw) a na koniec np. na bragging rights oprocz pucharu GM zwycieskiego brandu zostanie nowym GM przeciwnego brandu

• Urządzenie:  Windows

Jest kontuzjowany. Jego obecny status w federacji jest nieznany i nie słychać żadnych wiadomości ostatnio odnośnie jego osoby. Raz tylko pojawiła się informacja, że jego powrót do WWE wisi na włosku, gdyż powoli okazuje się nieudanym transferem.

Wow! Nareszcie ta monotonia robi postępy. Jeżeli partnerką Rydera ma być Layla to się ciesze bo fajna dupa z niej. Z kolei partnerem Eve raczej będzie któryś z jobberów ale patrząc na oba rostery nie widzę kandydatów. Myślałem że nada się ktoś z MidCardu np. Miz albo Swagger ale Eve powiedziała mu że ma ryj jak żaba a co się tyczy tego drugiego to nie sprawdza się za mikrofonem a wym storyline to będzie się głównie liczyć. Szkoda Barreta bo może z tą kontuzją nie wyleczyć się do WM a tam mógłby powalczyć w Dark Matchu. Nie żebym był rasistą ale nie widzę przyszłości dla tych dwóch czarnuchów bo czas R Truha miną a Kingston jest bardziej dostrzegany jako MidCarder.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Moim zdaniem partnerem Eve będzie mój ulubiony wrestler , czyli The Miz , który przecież za swoje " wybryki " miał być cofnięty do Mid Card'u .

Zesłanie Mike'a do takiego storyline'u byłoby dla niego idealną karą , chociaż w Elimination Chamber Matchu Raw wytrzymał bardzo długo i po SCF na CM Punku nawet miałem nadzieję , że nastąpi era Reality .

Nowym partnerem Torres mógłby zostać też Drew McIntyre , który ma dostać gimmick Playboya , ale on niedawno wrócił na SmackDown , więc po co miałby ponownie zostać przedraftowany na Raw , a przecież cały ten storyline ma dziać się na poniedziałkowej gali .