Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

O co zapytałbyś The Miza?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wiadomo już, że 29 lutego w Warszawie pojawi się The Miz. Udzieli on (zapewne) kilku wywiadów. Jako, że często przy wizytach wrestlerów pojawiają się narzekania odnośnie kolejnych publikacji, że dziennikarz nie zapytał o to i o tamto - postanowiłem założyć ten temat i zapytać Was o co sami chcielibyście zapytać Mike’a Mizanina gdybyście mieli możliwość porozmawiać z nim kilka minut. Kto wie - może na dyskusję przypadkowo wpadną dziennikarze, którzy będą rozmawiać za kilka dni z Mizem. Jeden na pewno forum Attitude dość regularnie odwiedza. ;)

Warto też żebyście mieli świadomość, że wrestlerzy (o przepraszam! Supergwiazdy… czy jak to przetłumaczyć na język polski) raczej nie łamią kayfabe’u i pytania w stylu „Czy wkurzyłeś się jak kazali ci jobbnać Santino” to raczej pytania stracone. Nie ma więc co liczyć na wiadro pomyj w stylu Hitmana po Montreal Screwjobie. Przy sprytnie zadanym pytaniu jest jednak nadzieja, że wrestler coś chlapnie. No i nie należy tracić nadziei, że będzie mówił ciekawie. :)

PS Błagam. Nie wyskakujcie z pytaniami w stylu "Czy Maryse jest dobra w łóżku?". :)

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

3

• maciejex

3

• Kompan

3

• RR

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   635
  • Urządzenie:  Windows

PS Błagam. Nie wyskakujcie z pytaniami w stylu "Czy Maryse jest dobra w łóżku?".

Kurde akurat o to chciałem zapytać :D

a tak serio zawsze mnie interesowały relacje na backstage'u.

Więc pytanie z kim trzyma w WWE, a kogo nie lubi w realnym zyciu:)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

a tak serio zawsze mnie interesowały relacje na backstage'u.

Więc pytanie z kim trzyma w WWE, a kogo nie lubi w realnym zyciu:)

raczej nie łamią kayfabe’u

Więc i by ci odpowiedział, że nie lubi Punka albo Ceny...

Moje pytania:

Co czułeś gdy zostałeś mistrzem WWE?

Co Cię skłoniło do rozpoczęcia kariery pro-wrestlera?

Który zawodnik jest twoim idolem i celem do naśladowania?

Edytowane przez Anapolon

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Jeśli mam być szczery, to też chciałbym wiedzieć, jak jest z tą Maryse. Jednak jeśli nie jest to możliwe, to może z którym legendarnym wrestlerem chciałby się zmierzyć? Pierdoła, ale myślę, że dosyć interesująca.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Moje pytania do Awesome One'a:

- Czy lubisz swój gimmick "niesamowitego"?

- Czy podoba się tobie rola tego złego?

- Z jakim wrestlerem się tobie najlepiej współpracowało w ringu?

- Kto jest twoim idolem?

- Co czujesz kiedy jesteś w ringu WWE?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Zupełnie nie interesują mnie wywiady z wrestlerami w gimmickach. Ale skoro jest szansa, że Miz coś chlapnie, to przypomniałbym mu sytuację i zapytał, czy jeszcze kiedyś zdarzyło mu się zapomnieć języka w gębie. Może podczas jakiegoś proma? :wink:

PS: nie pytajcie o to, jak to jest być mistrzem czy wrestlerem WWE w ogóle. Naprawdę chcecie przeczytać odpowiedź w stylu: to wspaniałe uczucie stąpać po tym samym ringu, co Ultimate Warrior i występować przed tysiącami fanów od Florydy po Michigan...? No właśnie. A na szablonowe pytania są szablonowe odpowiedzi. :)

Edytowane przez SixKiller

1005187806541accfacb3d6.jpg

- Kto jest twoim idolem?

Ultimate Warrior.

15748232154f441789616de.jpg

- Kto jest twoim idolem?

Ultimate Warrior.

No i The Rock.

Za Mizem nigdy w szatni nie przepadali, czy to w OVW czy WWE. Może pytanie jakoś w tym kierunku?

Ja bym tez zadał pytanie co by teraz powiedział JBLowi, ktory zawsze sie z niego nasmiewal.

Co sadzi o metamorfozie jego dawnego nxt rokkie, Daniela Bryana.

Co by powiedział na reaktywacje tag teamu z Morrisonem.

PS - sorry za wygląd posta, ale pisze z komórki

Co sadzi o metamorfozie jego dawnego nxt rokkie, Daniela Bryana.

To jest dobre pytanie, fajne. Ja bym jeszcze zapytał:

- Jak oceniasz dywizję kobiet (Divas) w WWE?

- W jakim tag team'ie lepiej się czułeś? Miz & Morrison czy Awesome Truth?

- Myślisz, że Undertaker wygra z Triple H na Wrestlemanii XXVIII i tym samym osiągnie 20-0?

- Czy NXT ma dla ciebie przyszłość?

- Według ciebie, kto powinien zostać wprowadzonym do Hall of Fame 2012?

- Co sprawiło, że masz ringname The Miz?

PS: Gdy Sheamus przyjechał promować SD w Gdańsku, w WWE był tym "złym". A parę miesięcy później stał się "dobrym". Czy może też tak być w przypadku Miz'a??? Tylko takie małe pytanko. Jak myślicie? :D

Edytowane przez Axon
This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

Nie wiem, może odpowie na to pytanie czy nie, o ile je zadacie, ale warto spróbować. Co boli bardziej? Upadek z drabiny na ring, czy uderzenie o podłogę w Elimination Chamber?

Co sądzi o feudzie Johna Ceny z The Rockiem

Właściwie to trudno zadać jakieś ciekawe pytanie wrestlerowi który udziela wywiadu w swoim gimmicku, no bo co - 10x pytań kto był jego idolem, jak to jest być mistrzem WWE oraz z kim lubi współpracować w ringu. Gdybym ja był 29 w warszawie to jedyne o co bym zapytał Miza to: 'how u doing ?'
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

PS: Gdy Sheamus przyjechał promować SD w Gdańsku, w WWE był tym "złym". A parę miesięcy później stał się "dobrym". Czy może też tak być w przypadku Miz'a??? Tylko takie małe pytanko. Jak myślicie?

Nie zastanawiałem się nad tym, lecz nie wiem czy dobrze kojarzę to byłą mowa chyba nawet na Atti o tym, że w planie jest turn Miz'a, lecz według była by to wielka porażka :lol:

15748232154f441789616de.jpg

• Reputacja:   635

Ghostwriter napisał/a:

raczej nie łamią kayfabe’u

Więc i by ci odpowiedział, że nie lubi Punka albo Ceny...

Raczej nie oznacza, że zawsze, ale w końcu to nie ja jestem dziennikarem :P Ale jakaś szansa jest. Sheamus mimo roli heela zachowywał się wporządku w Polsce z tego co wiem.

To może jak nie to kogo lubi i kogo nie lubi, to bardziej przyziemne - co myśli o Polsce, polkach, czy podoba mu się nasz kraj, czy jest tu po raz pierwszy, itp. Zawsze lubiłem takie akcenty, fajnie jakby odpowiedziano szczerze.

I jeśli by przełamał kayfabe to spytałbym się co myśli o słowach Alberto :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

I jeśli by przełamał kayfabe to spytałbym się co myśli o słowach Alberto :twisted:

To jedno z pierwszych pytań, które mi się nasunęło. :) Myślę, że spokojnie można zadać.

Nie przesadzajcie z tym gimmickiem. Miz nie będzie się do końca trzymał swojego heelowego gimmicku Awesome One'a. Sheamus rok temu dawał radę i po prostu opowiadał konkretnie na pytania, a heelowy gimmick złego rudzielca poszedł na bok. Nie ma się co załamywać i od razu zakładać, że wywiad będzie z dupy. Z kim Miz się lubi na backsteagu, z kim nie - takie rzeczy pewnie da się wycisnąć. Wszystko zależy od wrestlera. Ale oczywiście pewne granice są i gadka o ustawianych walkach odpada.

14453752125651e0a536c69.jpg