Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione Tag team'y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moje ulubione teamy:

- Motor City Machine Guns - dwaj genialni zawodnicy, widać że bardzo dobrze rozumieją się w ringu. Niesamowite akcje i świetne walki, po prostu cudo!

- Edge & Christian - świetne walki i jeszcze lepsze segmenty. Jak tu ich nie kochać?

- D-Generation X - może jeśli chodzi o poziom walk to DX wypada gorzej niż np. MCMG, ale nadrabiali to świetnymi segmentami i przeolbrzymim humorem.

- Beer Money - co tu dużo pisać? Moim zdaniem aktualnie jeden z najlepszych tag teamów na świecie, a jeśli ty ich nie lubisz "Sorry about your damn luck"!

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

4

• RR

4

• Bonkol

3

• odosz

3

Top użytkownicy w tym temacie

Moje ulubione tag teamy:

-Rated RKO : bardzo dobre walki

-MotorCityMachineGuns :świetnie zgranie zespołowe, wspomaganie się

-DX : świetne segmenty

1- Motor City Machine Guns - Swietni technicznie, jak dlamnie najlepszy Tag team.

2- DX - Może walk świetnych nie robili, ale ta ich komediowość przebija wszystkich.

3- Beer Money - Storma za te piwko to poprostu kocham, a walki robią bardzo dobre.

7827538684d468b7066d0a.jpg

1.Motor City Machine Guns - świetne walki.Najlepszy team w TNA.

2.Edge & Christian - pewnie dlatego że obydwóch bardzo lubię i świetnie ze sobą współpracowali.

3.DX - głównie za świetne segmenty no walki ich nie były najlepsze ale walka na TLC 2009 z Y2J i Big Showem utkwiła mi w pamięci.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Jako, że zmieniłem swoje zdanie wypowiem się raz jeszcze :smile:. W dywizjii tag teamowej kevin nash toczył bardzo porządne walki a więc w dwóch z moich ulubionych tag teamów znajdzie się on

1. The outsiders- cóż, Scott Hall i Kevin Nash dobrze współpracowali(do czasu ich feudu) i robili dobre walki.

2.Hbk i Kevin Nash- Pasowali do siebie i mieli "to coś'

3. Beer money inc.- W ringu fajnie, emanują charyzmą- po prostu przypadli mi do gustu.

4. MCMG- nie są zbyt porządni przy micu, ale w ringu zdecydowanie numer jeden.

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• 1 miesiąc temu...

Już nie raz pisałem, że kiedyś to w federacji Vincea były fajne tag-teamy a teraz jest kupa rzadka i jak się to porówna z TNA to przykro się człowiekowi robi. O upadku prestiżu tag-teamów świadczy, że ostatnio pasy mistrzowskie posiadali Vladimir Kozlov i Santino Marella (tag-team z dupy a gimmick Santino okropny) a później nie lepsi - Slater i Gabriel (o ile ten drugi jest do przeżycia to pierwszy - w ogóle federacji niepotrzebny). Fakt, że mistrzowskie pasy TT dzierżą teraz Kane i Big Show uznaję za lepsze rozwiązanie ale smutne jest, że na horyzoncie nie ma tag-teamu, który byłby godny feudować ze wspomnianą dwójką. A w ogóle porządnych tag-teamów to powinno być z cztery.

Wracając do tematu. Fajnych teamów było wiele ale ja wymienię tylko kilka. Może starsi użytkownicy ich pamiętają.

Legion of Doom. Jako szczyl zawsze myślałem, że to jacyś groźni i straszni psychole. Zastanawiałem się, czy oni aby mogą z tymi kolcami na naramiennikach walczyć. Wizerunkowo byli połączeniem czarnych charakterów z serii o „Mad Maxie” i członków grupy „Kiss”. Szkoda, że nie ma już tak wyrazistych tag teamów.

The Nasty Boys. Tacy cool goście z gimmickami niedobrych punków. Byli wyraziści i zabawni.

The Quebecers. Lata 90 to jak dla mnie najpiękniejszy czas w federacji Vincea. Z kumplami byliśmy pod wrażeniem tego co „kolesie z kanadyjskiej konnej” pokazywali na ringu. Wsławili się m.in. tym, że skopali dupy na Royal Rumble Bretowi i Owenowi Hartom tworząc niejako podstawę do ciągnięcia feudu między tą dwójką.

Money Inc. Czyli Ted DiBiase i IRS; bogacz i poborca podatkowy. Wchodzili przy tym zajefajnym theme ze słowami „Wszyscy mają swoją cenę, wszyscy muszą płacić” (czy jakoś tak) i tym demonicznym śmiechem. Później IRS brał mikrofon i zaczynał coś nawijać o podatkach (np. „Wszyscy wy migacie się od płacenia podatków ale przede mną nie ma się jak ukryć”) i zbierał piękny heat. Epicki tag team. Bardzo lubiłem IRS-a.

The Steiner Brothers - Zawsze kojarzyli mi się z Hart Foundation (chodzi mi o tag team tworzony przez Hitmana i Jima Neidharta). Jeden koleś atletycznie zbudowany z długimi włosami a drugi bardziej byk z wąsami. Obaj ubrani w kolorowe fatałaszki. Sprawdzali się jako face’owie - w sam raz idole dla dzieciarni.

Jako, że moim ulubionym wrestlerem jest Shawn Michaels powinienem wymienić The Rockers ale prawda jest taka, że z okresu dzieciństwa ich po prostu nie pamiętam. Pamiętam LoD i Nasty Boysów ale Rockersów - nie. A śledzić na bieżąco wrestling (gdy już w domu pojawiła się „satelita” i nie oglądałem WWF raz na miesiąc jak akurat leciało podczas jakiejś nasiadówki u wujka) zacząłem, gdy HBK walczył solo a jego ochroniarzem był Diesel. Zresztą później Michaels i Nash walczyli jako tag-team i bardzo ich lubiłem. Za czasów DX (wiem, wiem - to była stajnia) wrestlingu nie oglądałem i znam tylko pojedyncze skecze wyłowione na youtube - więc nie wymieniam wśród ulubionych. Obejrzałem sobie natomiast różne skecze i walki, gdy Shawn tworzył tag-team z Hulkiem Hoganem i wkurzało mnie, że to dziadek Hogan był główną gwiazdą tego teamu.

14453752125651e0a536c69.jpg

1.MCMG - znakomici zawodnicy, znakomite walki wg. mnie najlepszy TT w TNA

2.DX - genialni zawodnicy, którzy potrafili znakomicie zgrać się, dawali dobre proma i szkoda, że nie zobaczymy już tego tag'u

3.Edge & Christian - lubię dwóch zawodników i była między nimi chemia. dobrze się uzupełniali i ich walki były b.dobre.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Briscoes - świetni zawodnicy, tag team jeszcze lepszy :D Chociaż nie jestem na bieżąco z ROH, to lubię Briscoes (obecni mistrzowie tagów CZW).

Dudley Boyz/Team 3D - 23-krotni mistrzowie świata. Chyba najlepszy tag team w historii wrestlingu. Niezapomniane "D-Von, get the tables!"

Edge & Christian - z ery Attitude oczywiście. REWELACYJNY tag team. Dziś, Christian jest szmacony a Edge zakończył karierę.

• 4 tygodnie później...

Rated RKO - doskonałe walki

Edge&Christian - doskonałe walki i segmenty

DX - doskonałe segmenty

Edytowane przez Lament

17243563264dfc4dc81cf8d.png

Dudley Boyz - zdecydowanie numer jeden, nigdy nie nudziłem się, gdy oglądałem ich pojedynki.

Rated RKO - porządny heel-owy Tag Team, którzy na każdym kroku nie grali czysto.

D-Generation X - śmieszne segmenty, które miło się oglądało.

18056192365019276624f15.jpg

The Motor City Machine Guns - Świetne walki, super technika the best tag team of TNA.

Beer Money - Niewiem jak to opisać ale mają to coś.

DX - HBK&HHH, czyli jedni z moich ukochanych zawodników i więcej nie trzeba mówić.

Edge&Christian - Dwójka zaje**stych zawodników, których naprawdę lubie i fajnie mi się oglądać ich walki.

Rated-RKO - Świetne walki.

I jeszcze wyróżnienia odemnie dla: Dudley Boyz i The Outsiders.

Ja chce heelturn Jasia

Podobała mi się dywizja tag teamów, gdy mistrzami byli Chris Jericho i Big Show, mimo że nie mieli godnych przeciwników (oprócz DX). Można , więc powiedzieć , że to był jeden z moich ulubionych tag teamów.

[xero]Na przyszłość polecam jakoś lepiej uzasadniać swoje typy[/xero]

Edytowane przez sopel146

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

Moje ulubione teamy:

- Motor City Machine Guns - kosmiczne akcje i świetne walki mój numer jeden,

- Edge & Christian - bardzo dobre walki i jeszcze lepsze segmenty,

- D-Generation X - to co robili w przeszłości segmenty wprost genialne

- Beer Money - mają to coś

- Hardy Boyz - gdy byli jeszcze młodzi potrafili zrobić dobre walki.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Moje ulubione tag teamy:

- D Generation X - segmenty z nimi oglądało się z przyjemnością,

- MCMG - według mnie najlepszy tag team w TNA, a ich walki są pełne dynamiki,

- Dudley Boyz/Team 3D - jeden z najlepszych teamów jaki kiedykolwiek istniał,

- Edge & Christian - podobały mi się ich walki te stare i te przed odejściem Edga.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg