Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione Tag team'y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnio polubiłem Hart Dynasty, bardzo dobrze, że w końcu dostali pasy bo zawsze uważałem, że mają umiejętności
  • Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• luki

4

• RR

4

• Bonkol

3

• odosz

3

Top użytkownicy w tym temacie

MCMG - tak jak już ktoś pisał, fenomenalni w ringu, potrafiący zrobić dobrą walkę z każdym, aż dziwne, że do tej pory nie dostali pasów w TNA.

Beer Money Inc. - Po rozpadzie AMW jakoś nie widziałem ich razem, ale z czasem zaczęli mnie do siebie przekonywać. Zarówno jako face czy heel team są świetni i over z publiką... i to oni powinni mieć pasy (lub MCMG), a nie team morgan i jego... ego???

Triple X - ehhhhh aż sie łezka w oku kręci na myśl o "starym" TNA. Bardzo dobry team składający się z 3 członków (Daniels, Low Ki i Skipper) z których każdy mógł bronić tytułów.

Briscoe Brothers - wielokrotni mistrzowie ROH,byli mistrzowie NOAH, ten gimmick (a może nie) typowych południowców, co tu dużo więcej mówić, 14 krotni mistrzowie tagów w 8 różnych federacjach, jak tak dalej pójdzie to z Team 3D będą konkurować niedługo :)

Peep, "nigdy nie zdobyli Tag Titles" oznacza że nigdy nie zdobyli pasów, a nie że nigdy nie zdobyli pasów w TNA. Spodziewałem się że o to Ci chodzi, co nie zmienia faktu, że napisałeś nieprawdę.

Kuba23 i inni samowymieniacze- darujcie sobie.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• 2 miesiące temu...

1.Team 3D - od lat wysoka forma , doskonale zgrani , do tego jeszcze troche HardCoru z ich strony i tag numer jeden na mojej liście

2. Triple X - eh.. co oni wyprawiali razem to było zarąbiste, szkoda że nie ma już ich w TNA.

3. Aj Styles and Daniels - Dobre połączenie dwóch High Flayerow , podobał mi się ten tag :)

19384684484c3629eed1c1a.jpg

Briscoe Brothers-cały czas w formie.Przyjemnie się patrzy na ich walki.

The Young Bucks-wspaniale zgrani.Świetnie się rozumieją.Wykręcają super walki.

The Latin American Xchange-wykonują fajne akcje.Dobrze dobrani.

21413621404d57aa3f81990.jpg

The Rockers-Bardzo podobał mi się ten tag-team.Był bardzo zgrany i ten ich podwójny suprkick.Ach to były czasy.

The Legion of Doom-Dwóch silnych wrestlerów,ale i bardzo zgranych ze sobą.To był i jest mój ulubiony tag-team.Podoba mi się w nim wszystko oprócz themu.

1.D-Generation X - szkoda że już ich nie ma :(

2.Rated RKO - - to co wyżej

3.Brothers of Destruction - świetnie dopasowani do siebie

1861948114c359e3392407.jpg

1 Wszystkie tag teamy Chrisa Jericho

2. DX

3.Rated RKO

4. Brothers of Destruction(lubię Kane ale Undertakera nie darzę sympatią)

5 The Usos

John Cena & Shawn Michaels xD -swietnie do siebie pasowali(tylko wtedy trawilem Cene)

Chris Jericho& Edge -doskonale odgrywali heelow;p

/up nie wiem jak mozna lubic The Usos skoro widziales tylko pare walk-.-

/up nie wiem jak mozna lubic The Usos skoro widziales tylko pare walk-.-

Gosciu nierozumiem twojego wypowiedzenia The USOS sie dopiero pojawilo ale to nieznaczy ze niemozna ich lubiec dla mnie sam fakt ze sa samoanczykami jest juz wystarczajacy.Kazdy ma kiedys swoj debiut.Jedyne co sensownie napisales to z Chrisem i Edgem.

IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN
  • 3 tygodnie później...

Jedyny tag team jaki lubię to Hardy Boyz extreme combination rules :D

Hardysi - za czasów Attitude oboje świetni technicznie, uczestnicy niezapomnianych walk TLC. Chyba nie ma nikogo bardziej over z publiką niż oni. A jak jeszcze była z nimi Lita, to już był rozwał na maksa. Pamiętam ich feud z Takerem, młodzi szczyle wnerwiający Badassa kiedy mogli, pamiętam jak Jeff dropkickował Andrzeja w pawia Dreamera, coś niesamowitego.

Motorcity Machine Guns - Fanom TNA chyba nie muszę panów przedstawiać, tych kolesi nie da się nie lubić, kręcą takie walki, że szczena opada, poza tym mają poczucie humor (Ten filmik o Beer money Rox) i są nienajgorsi z wyglądu ;] Ciekawa jestem, czemu dopiero teraz zdobyli Pasy TT...

Hart Dynasty - Do niedawna wyjątkowo szmacony Tag Team, IMO najlepszy obecnie w WWE. Mają skilla, mają Natalyę (tej pani sie za to pas div należy, bo jej skile przewyższają cały roster WWE, biorąc pod uwagę, że Beth i Melina są kontuzjowane, a Tamina i Serena robią jako managery)

The Colony (wahałam się między nimi a Los Ice Creams, ale jednak) - po co DX, idźmy krok dalej. Panowie mają w mojej opini najepsze Gimmicki w całym światku wrestlingowym. Sikam ze śmiechu jak ich widzę. Cały czas w głowie siedzi mi soldier ant ratujący swoich pobratymców przed "granatem" Chuka Taylora...

Briscoes - rzadko kiedy oglądam ROH, ale jak już zacznę to robie to tylko ze względu na nich. Nie umiem powiedzieć za co ich lubię, ale jak tylko ich zobaczyłam, to włączył mi się mark mode. Mają chłopaki skilla i tyle. A co do ilości wygranych pasów, to jak już ktoś wyżej powiedział, mogą się zacząć ścigać z 3D.

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

DX - tylko trochę denerwujące było że HBK zawsze dostawał po mordzie a potem zmiana i HHH zmiatał wszystkich. (najczęściej)

Jericho & Big show - nie wiem czemu ale zawsze jakoś mnie bawiło jak się Big Show wtrącał nieczysto i te gadki komentatorów :P

Co do Hart Dynasty to ich nie potrafię strawić, jedynie podoba mi się ich akcja kończąca.

Aktualni mistrzowie TT w WWE czyli Hart Dynasty mnie jakoś nie przekonują.Dla mnie to oni tacy jacyś bezbarwni są i nie darzę ich jakąś sympatią.

21413621404d57aa3f81990.jpg

1. DX (lubie obu panów z tego Tag-Teamu)

2. R-Truth & John Morisson (obaj fantastyczni technicznie, skoczni i w ogóle się ich fajnie ogląda w ringu)

3. The Hart Dynasty (lubię ich za całokształt)

http://wwepoland.npx.pl/news.php [Poszukuję newsmena] Summerslam na żywo!