Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #79 - Elimination Chamber

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

WWE zaprezentowało 4 pojedynki na swoje najbliższe PPV, ale wpadłem na parę innych sposobów by rozdać dodatkowe punkty w trybie Versus. Do walki podszedł zwycięzca poprzedniego starcia – Natan – z wybranym przez Was deb...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-79-elimination-chamber.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

7

• Vercyn

4

• Ghostwriter

3

• Kompan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Co do kolejnych pretendentow, ktorzy pojawia sie w AM, to trzeba troche poczekac. Trwaja negocjacje z wytypowanymi ludzmi, i dopiero gdy zadeklaruja gotowosc, wystawie propozycje do wyboru. Bedzie trzeba sledzic ten wątek

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

"Dajcie mi przeciwnika" :lol:

Pierwsze przesłuchane przeze mnie Attitude Mówi wypadło mocno przeciętnie. Ale o tym za chwile. :wink: Nigdy jakoś nie miał potrzeby słuchania AM - opinie innych osób o jakimś PPV przeczytałem na forum i nie widziałem potrzeby by o tym jeszcze słuchać - ale przewidywania przed galą postanowiłem przesłuchać, bo zawsze może ktoś wpaść na dobry pomysł, który jeszcze na forum nie padł, więc i zmiana na oczywisty plus, bo przynajmniej macie jednego słuchana więcej. :D

Jak już pisałem wypadło mocno przeciętnie, bo zbytnio niczego nowego się nie dowiedziałem i nikt na żaden genialny pomysł - którego bym już wcześniej nie przeczytał - nie wpadł. Ponadto zdecydowanie za dużo było RR, który (mam nadzieje, że nie obrazisz) ma dosyć specyficzny głos nienadający się do jakiejkolwiek audycji, a za mało było "aktualnego mistrza", którego słuchało mi się zdecydowanie najlepiej i mam nadzieje, że wygra ten pojedynek.

N!KO:Proponowałbym na WM'ke zabookować przegranego poprzedniego pojedynku "People's Choice", bo znając jego negatywne podejście do MS federacji jestem pewny, że zjechałby każdy prowadzony programy i mogłaby z tego wyjść ciekawa dyskusja gdybyś Ty oraz "aktualny mistrz" zajmowali się obroną feudów.

BTW. Hejtowanie Sheamusa zapoczątkował xero.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

N!KO może jednak literatki zamiast literówek? :twisted:

Za tego bitch slap'a RR zostaje umieszczony u mnie na piedestale :). Obiecuję, że jego posty będę czytał 2 razy :lol: .

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

N!KO:Proponowałbym na WM'ke zabookować przegranego poprzedniego pojedynku "People's Choice", bo znając jego negatywne podejście do MS federacji jestem pewny, że zjechałby każdy prowadzony programy i mogłaby z tego wyjść ciekawa dyskusja gdybyś Ty oraz "aktualny mistrz" zajmowali się obroną feudów.

Ja go ciagle mam w glowie, bo wiem, ze gadac potrafi, a jego kontrowersyjne opinie sporo wniosa. Co do WMki, to ona prawdopodobnie nie dostanie odcinka Versus, choc prowadze negocjacje z dwoma Panami, ktorych klotnie czesto byly ozdoba Raport Miesiaca. Problem w tym, ze jeden sie odstawil w kąt, i nie wiem czy planuje jeszcze z tego cienia wychodzic.

W koncu przypominam, ze na WMke - mam nadzieje, ze on sam tez pamieta - jest zapowiedziany -Raven-, ale tu dojdzie raczej do omowienia.

Mi się odcinek podobał. Dużo ciekawych dyskusji, najciekawsza właśnie o Sheamusie.

Ja chciałbym się do niej trochę dołączyć i pójść w obronę Rudego.

Pierwsze co, to nie rozumiem jednego. Najpierw jest powiedziane, że Sheamus miał dwa fatalne title runy, a potem, że jako heel jest o wiele lepszy i że nie został do końca wykorzystany jego potencjał. Czy to się trochę nie wyklucza? Przecież te jego fatalne title runy były właśnie za czasów heel'a.

Zgadzam się, że Sheamus przez bicie jobberów nie jest wypromowany, ale chcę zobaczyć go z pasem jako face'a, bo widzę w tym potencjał i wierzę, że będzie to lepsze.

Dziwię się, że tak bardzo jesteście zaskoczeni pomysłem na walkę Del Rio - Sheamus. Taką walkę mieliśmy już na jednym live evencie (a raczej miała się odbyć, bo została zmieniona na siłowanie na rękę jeśli dobrze pamiętam), a ja sam pewnie na takie coś bym postawił, gdyby nie to, że Del Rio widzę jako zastępcę Santino ;)

Pierwsze co, to nie rozumiem jednego. Najpierw jest powiedziane, że Sheamus miał dwa fatalne title runy, a potem, że jako heel jest o wiele lepszy i że nie został do końca wykorzystany jego potencjał. Czy to się trochę nie wyklucza? Przecież te jego fatalne title runy były właśnie za czasów heel'a.

Title run swoja droga, a niewykorzystanie w pelni postaci swoja, choc rozumiem ten punkt widzenia, i w zasadzie mozna smialo dopowiedzec, ze te kiepskie przygody ze zlotem, byly pewnie powaznym argumentem za face-turnem. Po prostu dla mnie robienie z Sheamusa tego dobrego, jest jak robienie ciosu Cobry za finisher :wink: Moze troche przesadzilem, ale staram sie nakreslic jak widze jego postac. Blade, brzydkie i rude - musi byc zle :twisted:

Po zawodniku, ktory jest szykowany na mistrza, chce widziec, ze rozwija skrzydla i na to zasluguje. Nie chce, zeby on bawil sie z karlem, i opowiadal dowcipy o czlonkach rodziny.

Dziwię się, że tak bardzo jesteście zaskoczeni pomysłem na walkę Del Rio - Sheamus

Ma to sens pod wzgledem promocji Rudego przed WrestleMania. W koncu ten ostatni dzwon juz zaczyna bic

Co do WMki, to ona prawdopodobnie nie dostanie odcinka Versus, choc prowadze negocjacje z dwoma Panami, ktorych klotnie czesto byly ozdoba Raport Miesiaca.

Niestety hadaszyszek (bo o niego zapewne chodzi :twisted: ) całkowicie jakoś się wyalienował. Postów pisze mniej, nie pyszczy, kłócić się nie chce, ewentualne zaczepki ignoruje. Sam nie wiem jak to będzie z chłopakiem dalej. Z kimś tak kiepsko wypromowanym jak obecnie had - żadnego Versus nie będę robił. :P

14453752125651e0a536c69.jpg

Z kimś tak kiepsko wypromowanym jak obecnie had - żadnego Versus nie będę robił.

Czy Ty sobie za przeproszeniem jaja robisz? Ja słabo wypromowany? Człowieku, ja jestem jak The Rock albo SCSA :) .

Jesteś tchórzem.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Jesteś tchórzem.

Ghost, chyba mu na to nie pozwolisz! :twisted:

Jesteś tchórzem.
--> powiedział Heath Slater do Undertakera mając nadzieję, że ten zaakceptuje jego wyzwanie na WM-ce... Przy obecnej promocji hadaszyszek powinieneś się raczej do The One-Man Rock Banda (czy jak mu tam...) porównywać, a nie do Stone Coldów czy innych Dwayne'ów Johnsonów... :twisted:

Spójrz prawdzie w oczy had - ostatnimi czasy głównie jobbowałeś przy naprawdę nędznym bookingu. Twoja postać się przejadła. Ludzie cię nie kupują. Musisz jakiś nowy gimmick wymyślić, bo z dotychczasowego nic już więcej się nie wyciśnie. :(

Ghost, chyba mu na to nie pozwolisz! :twisted:

Kolejne zwycięstwo w squashu nad tak słabo wypromowanym rywalem mnie nie interesuje. Dziwi mnie tylko masochizm hadaszyszka, który mi tak chętnie jobbuje co jakiś tam czas i chce jeszcze. :lol:

A już tak na serio. Komu się jeszcze chce słuchać tych naszych (tzn. moich i hada) naciąganych wojenek? Odgrzewany kotlet. Na WM-kę lepiej jakąś świeżą krew dać. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

--> powiedział Heath Slater do Undertakera mając nadzieję, że ten zaakceptuje jego wyzwanie na WM-ce... Przy obecnej promocji hadaszyszek powinieneś się raczej do The One-Man Rock Banda (czy jak mu tam...) porównywać, a nie do Stone Coldów czy innych Dwayne'ów Johnsonów...

Spójrz prawdzie w oczy had - ostatnimi czasy głównie jobbowałeś przy naprawdę nędznym bookingu. Twoja postać się przejadła. Ludzie cię nie kupują. Musisz jakiś nowy gimmick wymyślić, bo z dotychczasowego nic już więcej się nie wyciśnie.

Przypomnij mi - ile głosów zebrałem ja, a ile Ty w kategorii użytkownika roku AUA 2011?

Poza tym, jeżeli Ty masz być Undertakerem tego forum, to niech się nikt nie dziwi, że mi się już nie chce na nim udzielać :twisted: . Zresztą, komu bliżej do Heatha Slatera? Postępowi (niemalże tak potężnemu jak zanotowany progres na przestrzeni ostatnich dwóch lat w postaciach Zigglera albo innego Rhodesa), czy może zwykłemu debiutantowi co jeszcze nie tak dawno temu był całkowitym no-namem? :)

Kolejne zwycięstwo w squashu nad tak słabo wypromowanym rywalem mnie nie interesuje. Dziwi mnie tylko masochizm hadaszyszka, który mi tak chętnie jobbuje co jakiś tam czas i chce jeszcze.

Jobbuję niczym przy naszej dyskusji o Punku sprzed kilku miechów :lol: . Jestem jak Hardy w TNA i jego "jobbowanie" Roodowi. Jeżeli uważasz, że takie zwycięstwa mogą być powodem do dumy, to mogę Ci tylko współczuć. Dlatego proponuję pojedynek, który raz na zawsze wyjawi niekwestionowanego zwycięzcę. Wyzywam Cię na 1 na 1, No Count-out, No Disqualification, Loser Leaves Town Match... i jak chcesz, to mogę jeszcze postawić nawet termos na szali :twisted: .

A już tak na serio. Komu się jeszcze chce słuchać tych naszych (tzn. moich i hada) naciąganych wojenek? Odgrzewany kotlet. Na WM-kę lepiej jakąś świeżą krew dać.

Zaznaczyłem już kiedyś, że nie wystąpię w Versus dopóki nie będzie tam Ghosta :) . W sumie - wszystko leży w rękach prowadzącego, ja tam jestem otwarty. W RM jesteśmy generalnie co miesiąc, więc rzeczywiście nie ma potrzeby wciskania nas na WM jeżeli komuś by się to miało nie spodobać.

Ja tam jednak nie mam nic przeciwko, podczas gdy Ty szukasz wszystkich sposobów, by się wykręcić :D .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg