Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TWF 15/02/12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TWF jest tuż po gali TWF: Turning Point!

Karta:

Promo Monster

Hero vs Monster - Single

Billi Rox vs Mr. Black - Single

Small Jumper vs Mistico & Flash - Elimination Handicap

Mr. Black & Hero vs Monster & Billi Rox - Elimination Tag Team

* spoilery i nowiny

- Następna gala TWF: Fight for Freedom

- Mindfreak i Flash najprawdopodobniej zmieniają status z Rosterze na gwiazdę specjalną ( pojawiać się będą na ciekawszych galach/TWF )

- TWF szuka nowego miejsca (negocjacje trwają)

- TWF poszukuje nowych zawodników ( nie koniecznei jako gwiazdy np. sędziowie/divy itp.)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eae

1

• xtwfx

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Monster specjalnie z jakiegoś powodu unika wzrokiem kamery ^^?

Czyżby tak bardzo nie umiał doczekać się wejścia Mr. Black'a?

Monster, jeszcze jedna uwaga, mówisz na bezdechu, w strachu czy?

Hero, proszę weź następnym razem dłuższą koszulkę, czy ja tam słyszałem btw. "STO.... STO." :D?

Jakbyście jeszcze jakoś tak trochę szybciej upadali, na pewno lepiej by to wyglądało.

Taka jedna uwaga do wszystkich walk, nie sądzicie, że trochę za dużo przypięć?

6:36 czy jakoś tak, naprawdę dziwne Snap DDT.

Odnośnie chwytania przeciwnika w taki sposób, że bierzesz go bokiem, postaraj się mu przełożyć całą rękę między nogami żeby go złapać za plecy jeszcze, większa kontrola w utrzymaniu itd.

No i na końcówka nawet taka zaskakują, niech będzie, ale bardziej to wygląda jakby sił zabrakło albo kondycji ^^.

Następna walka, mistrzowi przysługuje być tak squashowanym?

Co do tego Leg Drop'a, jesteś lekki, wyskocz i miej te nogi w powietrzu, nie wiem jak bardzo te materacyki was amortyzują, ale nie powinno aż tak boleć gdy sobie siądziesz wyżej w powietrzu i upadniesz, a od razu będzie lepiej wyglądać ;).

Cobra Clutch to nie był raczej, a co do slamu, nie.

Northern Lights Suplex, pierwsza próba, trochę trudniejszy chwyt do wykonania, lepiej go poćwiczcie bo się może łatwo skończyć czymś w rodzaju piledrivera.

Yyy... Cutter, Stunner, co?

Botchowane Clothesline'y, nie ma co sie dziwic, juz dostalem z tego 2 razy w splot sloneczny, a wydawaloby sie, ze taka latwa akcja, co nie?

1,2,3,4...Sędzia zapomniał następnej liczby, przynajmniej tak to wygladalo.

Ukradł mu akcję, cwana bestia z niego.. Walka przynudza, dość bardzo.

Aktualnie uwazam, ze zaden z Was nie umie przyjmowac Cutter'ow, bynajmniej Ci dwaj, ktorzy mieli okazje, ciekawe jak z reszta?

Hero, przy clothesline reka pod szyje, a nie w splot, mocniej uderzysz i zabolec moze.

O i kolejna osoba z tym samym dokladnie DDT.

Spinebuster, no w koncu cos innego niz DDT i to samo przejscie w przypieciu.

Monster to Ty jesteś, ale bardziej screamer ^^ z horrorów.

3 osoba nie umie przyjąć Cutter'a, a moze jednak mam racje.

Mr. Black, robiles swojego finishera 2 razy na tej samej osobie i za kazdym razem inaczej?

Te niektore przypiecia wygladaja dziwnie.

O i Mr. Black powraca do wykonywania finishera w stylu nr 1, o co tu chodzi?

Monster na pewno tez ma najwiekszy move-set.

Cala gala, nie wiem w sumie czy moge ocenic, ale chcialbym zebyscie sie bardziej starali, stac Was pewnie na to, ale trzeba sie przelamac do czegos wiecej. Nawet na tak malym terenie idzie, sam dobrze o tym wiem.