Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Del Rio niezbyt lubiany na zapleczu, The Rock na SummerSlam,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WWE oficjalnie wypuściło nową koszulkę Teda DiBiase – „DiBiase Posse”.

The Rock jest zapowiedziany na RAW Supershow 2 kwietnia, czyli w dzień po WrestleManii 28. Nie jest jeszcze oficjalnie zapowiedziane, ale być może Dwayne pojawi się również podczas SummerSlam. Pomysł jest taki, aby J...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock.html
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

3

• ELChupacabra

2

• Catarax

2

• Vercyn

1

Top użytkownicy w tym temacie

"Według Latynosa - on to prawdziwy atleta, a Miz to małe głupie dziecko, które kiedy było w szkole, było gnębione i dlatego jest teraz takie krzykliwe i szuka uwagi wśród wszystkich. Dodał także, że Miz nie ma zbyt wielu fanek, gdyż jest gruby i brzydki."

hahahahahhaha del rio prawdziwym atleta hahahaaahahaha jakiś debil który w ringu jest słabszy niż cena i w dodatku przy micu ssie i jest tak nudny że się go oglądać nie da.

Miz ma najlepszego mica spośród wszystkich heelów, i w ringu się stara, a nie tak jak del rio który gówno robi.

Del Ria miejsce powinien zająć Ziggler i by było ok a del rio wyjebać zero jebane.

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278040

w 2011 del rio wygral prawie wszystko:

-royal rumble 2011

-raw 2011 money in the bank winner

-2x WWE champion

a oni chca go jeszcze pushowac niewiadomo poco?

przez jeden rok wygral tyle co niejeden wrestler przez cala swoja kariere

wcale sie nie dziwie ze nikt go nie lubi na zapleczu bo jezeli on naprawde jest taki jak postac grana przez niego to nie ma mozliwosci zeby mial jakichkolwiek fanow

a miz pewnie wcale przed nim nie uciekal tylko nie chcial znizac sie do jego poziomu

mam nadzieje ze go wkoncu wywala na zbity pysk bo wcale nie jest najlepszym heelem federacji

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278045

No no, muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony wystrojem loga na przyszłoroczną Wrestlemanię :D . Wie ktoś może co oznaczają litery NY pod spodem loga, bo nie jestem pewien, czy to ma oznaczać New York.

Ostatnimi czasy oficjele WWE nie są zadowoleni ze swoich niektórych gwiazd, które zachowują się co prawda, jak main eventerzy i są nimi, ale ogólnie atmosfera jest inna niż dekadę temu. W tamtym okresie bracia Hardy, Edge czy Eddie Guerrero, którzy nie byli bukowani, jako topowe gwiazdy, pracowało dużo ciężej i były bardziej zmotywowane, aby dojść na szczyt. Teraz ten poziom motywacji nie jest taki, jak wtedy, a zawodnicy się tak bardzo nie starają.
Być może przez to walki takich zawodników jak np. Matt Hardy były o wiele ciekawsze niż te przed jego odejściem.
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278051

NY - to wiadomo, New York a NJ - To nazwa dystryktu/dzielnicy Nowego Jorku w którym odbędzie się WM 29 - New Jersey. Tak jak miejsce organizacji WM 26 był wspominany jako Glendale, Arizona jak i Phoenix, Arizona (Glendale jako dzielnica/dystrykt Phoenix) :)
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278060

Kiedy tylko przeczytałem tytuł tego newsa od razu wiedziałem, że znajdzie się kilku takich, którzy będą jechać po Del Rio i wypisywać jaki to z niego beznadziejny wrestler. Zatem wchodzę i co widzę... Ano właśnie - wszystko to, czego się spodziewałem. Wg mnie Alberto to jeden z ciekawszych zawodników w rosterze. Ale wiem, że teraz panuje jakaś niezrozumiała moda na hejtowanie go.
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278069

Dlaczego ktoś kto wierzy w swoje umiejętności ma być ofiarą hejtu ? Miz coraz bardziej przypomina mi takiego HBK (hihi uciekam jak robi się jakaś zadyma). Del Rio nie jest może jakimś 5-gwiazdkowym wrestlerem, ale prawda jest taka że ma o wiele lepszy ring-skill od połowy rosteru (chodzi mi konkretnie o te sławne WWE-Superstarsy). Jak dla mnie ktoś kto uważa się za lepszego (chyba że jest takim Randym Ortonem) nie jest najgorszą ciotą w całym rosterze. Brakuje mu jeszcze Triple.C champa wtedy to by już na serio wypełniło mu push.

>Czy ktoś na serio obserwuje ten feud Cena/Rock ?

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278070

Del Rio to taki typowy wrestlingowy Cristiano Ronaldo :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278089

• Reputacja:   1

Ciekawie się zapowiada walka Rocka z Ceną z wyzywaniem od dziwek :twisted: Mimo dość dobrej promocji do ich walki nie za bardzo mi do niej się spieszy, aby ją obejrzeć. Obu zawodników mało lubię przykład to walka drużynowa Johnsona i Ceny z Awesome Truth! Która pokazała jak Rocky rozpier**la ala Cena z 2010/11 roku swoich rywali w mgnieniu oka. Kreatywni niezadowoleni z własnej głupoty no coś dziwnego hipokryci... z takimi bookingami heeli jak dzisiaj to czego oni od nich wymagają? Skoro Nochal robi swoje, oni swoje wszystko się kupy nie trzyma i tak gówniany booking heeli to tylko i wyłącznie zasługa Creative Teamu przecież. Nie nie wrestlerzy a oni są do zmiany. I jeszcze parę słówek o życiowym feudzie Del Rio z Mizem ja wolę tego drugiego! Alberto mimo, że większość go uwielbia tak dla mnie jest nudny.
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278094

Miz to mój ulubiony wrestler ogólnie ale patrząc na to bezstronnie przy micu świetny jednak lepszy od niego jest tylko Punk (ale to face więc najlepszy heel przy micu) a Alberto ma 2x mniej move-setu od Miza + Miz się stara. Z wypowiedzi Alberto wynika że jest on podobny do postaci którą gra i tak jak kolega/koleżanka wcześniej napisała nie chciał się zrównać z nim poziomem. Po za tym uciekał? Gdyby Rio go spoliczkował to Miz pewnie(niestety nie wiem :/) by go uderzył a co do siły to jednak Miz ma jej zdecydowanie więcej.

Jest Gruby !?! A no i tekst Rocka na tweeterze świetny! Nie lubię ani go ani śliny ale tekst fajny. Ogólnie nie przepadam za face'ami chyba że coś ładnego w ringu prezentują (Punk,Sin Cara,Bourne).

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278104

Nie wiem skąd ta moda na jechanie po Del Rio, ale dla mnie jest ona kompletnie nieuzasadniona. Rok temu większość userów widziała w nim potencjał, ponadto chcieli aby został jedną z największych gwiazd, a teraz nagle część z nich jedzie po nim jakby był kompletnym beztalenciem. Alberto ostatnimi czasy obniżył loty, ale ciągle jest ciekawą postacią, jedynie źle powadzoną przez kreatywnych. Pisanie, że Del Rio jest gorszy w ringu od Miz'a albo, że "ssie" przy micu jest dla mnie nie tyle śmieszne co żenujące.
https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278106

Nie wiem skąd ta moda na jechanie po Del Rio, ale dla mnie jest ona kompletnie nie uzasadniona. Rok temu większość userów widziała w nim potencjał, ponadto chcieli aby został jedną z największych gwiazd, a teraz nagle część z nich jedzie po nim jakby był kompletnym beztalenciem. Alberto ostatnimi czasy obniżył loty, ale ciągle jest ciekawą postacią, jedynie źle powadzoną przez kreatywnych. Pisanie, że Del Rio jest gorszy w ringu od Miz'a albo, że "ssie" przy micu jest dla mnie nie tyle śmieszne co żenujące.

Jak daje się nam ten sam kotlet przez cały rok to nie powinno nikogo dziwić, że się go nikomu nie chce jeść. Taka sama sytuacja jest z Kingstonem czy Ceną, nie są to jacyś kapitalni zawodnicy ale dają rade. Są jednak powszechnie nienawidzeni, bo ile można oglądać to samo? Rok temu każdy się nim zachwycał, bo Alberto gimmick wygrał na loterii i na dodatek dobrze go odgrywał ale Arystokrata nigdy jakoś specjalnie ponad przeciętność się nie wznosił, był po prostu genialnie prowadzonym, dobrym zawodnikiem. Dobrym zawodnikiem nadal jest ale nie jest już genialnie prowadzony. Z pisaniem, że Del Rio jest gorszy w ringu od Miza to masz całkowitą racje i nie mam nawet zamiaru z tym polemizować, bo jest to zaślepiony jego zachowaniem hate w stronę Meksykanina. Co nie zmienia faktu, że jeśli Alberto będzie strzelał więcej takich wywiadów to możemy się bardzo szybko z Arystokratą pożegnać. Vince chce mieć w pracy rodzinę i gdy ktoś mu odpierdala takie numery ma czasem pod górkę.

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278114

Nie wiem skąd ta moda na jechanie po Del Rio, ale dla mnie jest ona kompletnie nie uzasadniona. Rok temu większość userów widziała w nim potencjał, ponadto chcieli aby został jedną z największych gwiazd, a teraz nagle część z nich jedzie po nim jakby był kompletnym beztalenciem. Alberto ostatnimi czasy obniżył loty, ale ciągle jest ciekawą postacią, jedynie źle powadzoną przez kreatywnych. Pisanie, że Del Rio jest gorszy w ringu od Miz'a albo, że "ssie" przy micu jest dla mnie nie tyle śmieszne co żenujące.

Jak daje się nam ten sam kotlet przez cały rok to nie powinno nikogo dziwić, że się go nikomu nie chce jeść. Taka sama sytuacja jest z Kingstonem czy Ceną, nie są to jacyś kapitalni zawodnicy ale dają rade. Są jednak powszechnie nienawidzeni, bo ile można oglądać to samo? Rok temu każdy się nim zachwycał, bo Alberto gimmick wygrał na loterii i na dodatek dobrze go odgrywał ale Arystokrata nigdy jakoś specjalnie ponad przeciętność się nie wznosił, był po prostu genialnie prowadzonym, dobrym zawodnikiem. Dobrym zawodnikiem nadal jest ale nie jest już genialnie prowadzony. Z pisaniem, że Del Rio jest gorszy w ringu od Miza to masz całkowitą racje i nie mam nawet zamiaru z tym polemizować, bo jest to zaślepiony jego zachowaniem hate w stronę Meksykanina. Co nie zmienia faktu, że jeśli Alberto będzie strzelał więcej takich wywiadów to możemy się bardzo szybko z Arystokratą pożegnać. Vince chce mieć w pracy rodzinę i gdy ktoś mu odpierdala takie numery ma czasem pod górkę.

Sam jestem zaskoczony, że Alberto pozwolił sobie na tak kontrowersyjny (jak na politykę WWE) wywiad, tym bardziej, że szykuje się dla niego kolejny push, a przynajmniej tak wynika z newsów. Trudno mi się nie zgodzić z tym, że Del Rio od czasu debiutu nie wyróżniał się niczym specjalnym oprócz ciekawego gimmicku. Chociaż wydaje mi się, że Alberto nigdy nie pokazywał w WWE wszystkiego co umie. Nie rozumiem jedynie kreatywnych, którzy po zwycięstwie Del Rio w Royal Rumble i zdobyciu walizki na Money In The Bank całkowicie zabili jego momentum zabierając mu pas po dwóch tygodniach, aby po kolejnych dwóch ponownie go odzyskał. Przez takie dziwne decyzje zawodnicy tracą w oczach fanów i Meksykanin też na tym stracił. Szkoda, że jego postać nie jest prowadzona tak jak na początku, bo wtedy błyszczał, a teraz jest coraz bardziej mdły. Nie zmienia to jednak faktu, iż liczę na przyszłe sukcesy Meksykanina pod warunkiem, że znowu będzie prowadzony tak jak powinien.

https://forum.wrestling.pl/topic/29013-del-rio-niezbyt-lubiany-na-zapleczu-the-rock-na-summerslam/#findComment-278129