Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 17 lutego 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

- segment otwierający z Bryanem i Longiem na zapleczu. Ochrona strzeże biura Teddy'ego, który martwi się o stan kontuzjowanego Ortona i decyduje się wycofać go z walki na PPV.

1. Big Show/Great Khali vs Wade Barrett/Cody Rhodes - po walce Show zaatakował Khaliego

- segment Henry'ego z Longiem, który żąda miejsca w komorze na PPV. Pojawia się Show, który chce kolejnej walki z Bryanem na tej tygodniówce. Big Show się wkurzył i uderzył Henry'ego. Teddy kazał ochroniarzom wyprowadzić Showa z budynku.

2. Hunico vs Ted DiBiase

3. Primo/Epico vs Usos

- promo Bryana na temat wydarzeń z RAW i kontuzji Ortona. Long zapowiada Sheamus vs Bryan.

4. Daniel Bryan vs Sheamus - DQ - Celt wpadł w szał po tym, jako Bryan go opluł

- segment z Codym, Wadem i Teddym, którzy chcą wiedzieć kto zastąpi Ortona. GM zadecydował, że ostatnie miejsce dostanie zwycięzca Battle Royal, w którym udział mogą wziąć zawodnicy RAW i SD!

5. Jinder Mahal vs Ezekiel Jackson

6. Tamina/Alicia Fox vs Natalya/Beth Phoenix - sędzia został rozproszony przez pierdnięcia Natalyi

7. Battle Royal: Santino Marella - ostatni pozostali Otunga, Jackson, McIntyre oraz Santino

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

3

• Vercyn

2

• ArriS

2

• demku

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Czyżby heel turn Big Showa? Mam nadzieję, że tak w związku z jego walką z Shaqiem (?) na WM'ce. Bryan opluwa Sheamusa? Podobnie jak podczas debiutu Nexus. Koniec walki div musi być naprawdę głupi. Kto do cholery wymyślił to, co dzieje się teraz z Natalyą? Reszta walk mało ciekawa, oprócz battle royal oczywiście, które wygrał...Santino. Really? Khali i Marella w jednym EC matchu? Niedizelne PPV zapowiada się nie za ciekawie.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

Santino Marella won a battle royal to replace Randy Orton in the SmackDown Elimination Chamber on Sunday. The match came down to David Otunga, Ezekiel Jackson, Drew McIntyre and Santino. Santino got a big ovation from the crowd for his win.

Przepraszam, ale WWE chce nas jako fanów naprawdę wkurzyć?

18056192365019276624f15.jpg

To się w głowie nie mieści. Ja rozumiem, że Orton doznał kontuzji i go zabraknie w EC Matchu. Rozumiem również fakt, że kontuzja Henry' ego nie pozwala mu na udział w takim starciu. Jednakże, Santino? Przecież skład EC z Marellą i Khalim wygląda po prostu żenująco, wolałbym już ujrzeć w takim starciu McIntyre' a czy Jacksona, ale nie Santino. Dobra wiadomość to fakt, że kanadyjski Włoch nie powinien nikogo wyeliminować.

Poza tym - ciekawią mnie te gniewy Showa, tu Orton, tu Khali, demolka biura Longa, do czegoś to może prowadzić (Show niszczyciel?). Rhodes & Barrett znowu przegrywają -.- Byk mógł zaatakować Hindusa podczas walki, z czego skorzystał by np. Cody wymierzając Beautiful Disaster, ale nie... Szkoda. Ciekawe ile trwała walka Epico & Primo z Usos, jeśli choćby pięć minut, to na pewno będzie to solidne starcie. Kolejna walka DiBiase vs Hunico, mogli już to wrzucić na pay-per-view, na pewno ujrzelibyśmy dobry wrestling od tej dwójki. Bryan znowu heelowo przez DQ, ciekawe kiedy kogoś podda (dalej ma koszulkę "Everyone Taps" :D). Czekam na niebieską galę, oby okazała się ciekawsza niż słabiutka poprzednia.

W końcu zasłużony push dla Santino! :lol:

A tak poważnie, to chyba nie wierzycie, że Santino dojdzie do klatki? Dali go tam tylko po to, żeby ktoś go wyeliminował przed samą walką i wskoczył do walki. Tak jak parę lat temu zrobił Edge na Kofim. A osób które mogłyby to zrobić jest parę, bo mamy Del Rio, Henrego i Christiana.

Zresztą pytanie podstawowe, czy kontuzja Ortona jest prawdziwa? Nie jest to przypadkiem work?

I jeszcze jedno, nie piszcie, że skład tej walki, to najgorszy skład w historii, bo akurat tydzień temu oglądałem, EC w wydaje mi się gorszym składzie. Na No Way Out w 2008 roku dostaliśmy ECW/SD! Elimination Chamber w skadzie: Taker, Batista, Khali, Big Daddy V, MVP i Finlay.

1. Ta kontuzja to nie work. Przydarzyła się w trakcie walki Ortona z Showem, także kolejny powód (oprócz botcha), by Viper mógł pogrążyć Paula :twisted: :wink:

Tamten EC i tak był lepszy od tego - sam Undertaker miał większy star power niż wszyscy uczestnicy tegorocznego Elimination Chamber razem wzięci. Pamiętam sytuację rok temu, gdy był jeden wolny spot i wskoczył Big Show. W tym przypadku liczę na to, że jeśli ktoś miałby wyeliminować komedianta, byłby to Christian/del Rio, a nie np. Henry (bo jego mogliby od razu wrzucić).

Strasznie nie lubię przewidywalności - dwa lata temu Jericho zdobył pas na EC tylko po to, by Edge mógł go wybrać (w końcu feudowali), a Undertaker mógł wówczas skończyć karierę Michaelsa. Teraz pojawia się info o tym, że będzie walka Show vs. Shaq i Big Show powoli przechodzi heel turn. Mogliby się wysilić na coś lepszego...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Rosną szansę Barretta na wygranie pasa w komorze. Rosną też szanse, że jednak Bryan obroni tytuł. Odpada najbardziej realny scenariusz, w mojej opinii najbardziej realny, czyli Orton jako mistrz WHC na WM. Chyba ten Daniel się wybroni jakoś. Druga opcja Wade, tylko czy to będzie ciekawe, ten jego feud z Sheamusem? Na tym SD doszło też do ciekawego starcia Daniela z Rudym, poczatek feudu ? No ciekawie ciekawie. Ortona za to może wsadza na trzeciego już po EC. Nie jestem jego zwolennikiem, ale chce w starciu o WHC Vipera, bo jednak Star Power pójdzie w górę i sam tytuł zyska na tym wiele, bo Daniel vs. Sheamus fanów nie grzeje raczej...Wade vs. Sheamus to też tak sobie. Za to Orton vs. Sheamus vs. Daniel/Wade to nawet wygląda :)

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Właśnie też zapomniałem o tym napisać, ale brak Ortona w tej walce bardzo ją uatrakcyjni pod względem wytypowania zwycięzcy. Ja na pewno stawiałbym tu na Ortona, a teraz opcji jest naprawdę dużo. Sam jestem ciekaw jak mocno kontuzja Ortona popsuła plany WWE i na jak długo wypadł z gry.

Jest jeszcze trzecia opcja, która teraz wpadła mi do głowy. Santino zostanie wyrzucony przez Christiana i to on zgarnie pas, co bardzo by mnie ucieszyło. Chyba bardziej niż tytuł dla Wade'a, który ma jeszcze na to czas, o ile znowu mu nie wstrzymają pushu tak solidnie odbudowanego. Jeśli natomiast wejdzie jednak Mark Henry zamiast Santino to nie wierze żeby on cos jeszcze ugrał z tytułem.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Na WrestleManii na upartego mogliby też zrobić Bryan vs. Orton vs. Sheamus vs. Barrett. Christian byłby bardzo fajnym rozwiązaniem, ale pomijając to, że jest to bardzo, ale to bardzo mało prawdopodobne (Cage nie jest w WWE kimś takim, jak Edge, niestety...), to jestem również sceptyczny co do kolejnej walki Sheamus vs. Christian na WM. Dla ucha ładnie brzmi Bryan vs. Sheamus vs. Christian lub ta trójka + Orton. Taki four way byłby chyba najlepszy, bo jest star power, są osoby mogące odwalać robotę w ringu, no i jest zwycięzca RR.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Urządzenie:  Android

Co do Ortona, oficjalna wersja z WWE.com podaje że dostał wstrząśnienia mózgu po uderzeniu pasem. Wydaje mi się to bardzo naciągane, bardzo mnie zdziwiło gdy WWE sprzedało zwykły pas HW w rękach takiego cherlaka jak Bryan jako broń masowego rażenia pozbawiającą przytomności dwóch największych fejsów SD. Z jednej strony możliwe że coś poszło nie tak - byłem bardzo zdziwiony że ani RKO ani Big Show nie podnieśli się aby przerwać celebrację Bryanowi. Z drugiej strony może to być work, tylko po to by zrobić heel turn Ortona - skłamał o kontuzji by zrobić zaskoczenie na EC, albo może to być podstawa pod zemstę RKO na Bryanie na Wrestlemani.

• Reputacja:   599
  • Urządzenie:  Windows

Tia było już tyle tych zmian składów w EC SD, że to już przesada..

Niedługo dostaniemy info, że Bryan doznał kontuzji włosów i zastepuje go hornswoogle, który zgarnia wakujący pas na EC :roll:

Wg mnie są teraz 4 realne opcje :

1. Wygrana Bryana i Triple Threat na WM - Orton, który upomina się o atak, Sheamus zwycięzca RR oraz obecny mistrz Bryan. (Sheamus vs Bryan odpada, gdyż było to rok temu o pas US i ... w dark matchu, więc powtórki raczej nie zrobią).

2. Wygrana Wade'a i Fatal Four Way ze składem tak jak wyżej, tyle że Bryan wykorzystuje klauzule rewanżową, a Wade mistrzem.

3. Ktoś zastąpi Santino, ale niekoniecznie wygra.

4. Kontuzja Ortona to work - atak zbyt groźnie na RAW nie wyglądał, poza tym Orton niedawno miał kontuzję - aż tak kontuzjogenny jest? Jeśli to work to Orton albo wygra EC albo wejdzie po walce i odpłaci się tryumfującemu Bryanowi.

Tak czy siak wygrana Sheamusa na WM jest dla mnie tylko kwestią czasu, gdyż Rudy w końcu wg mnie przełamie złą passę zwycięzców RR. ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Jest jeszcze trzecia opcja, która teraz wpadła mi do głowy. Santino zostanie wyrzucony przez Christiana i to on zgarnie pas, co bardzo by mnie ucieszyło. Chyba bardziej niż tytuł dla Wade'a, który ma jeszcze na to czas, o ile znowu mu nie wstrzymają pushu tak solidnie odbudowanego. Jeśli natomiast wejdzie jednak Mark Henry zamiast Santino to nie wierze żeby on cos jeszcze ugrał z tytułem.

Przyznam, że bardzo spodobała mi się taka propozycja. Christian nie wygrałby tytułu, ale atak na Santino to naprawdę możliwy motyw zważywszy na fakt, że Captain Charisma jest już gotowy do powrotu. Teoretycznie jest po kontuzji, więc super spotów by nam nie prezentował, ale przecież może wejść jako ostatni (zaatakuje wchodzącego jako pierwszego Marelle). Generalnie coś mi tu "śmierdzi" z obecnością Marelli, a WWE może żałować, co zrobiło z McIntyrem, od którego obecnie bardziej wypromowany jest Heath Slater -.-

WWE nawet nie kryje już wyniku ostatniej walki tego SD! i podała na oficjalnej stronie, że to Santino zastąpi Ortona w EC.

A nie wiem, czy zauważyliście takie wężowe powiązanie: Kobra zastępuje Żmiję :lol:

• Urządzenie:  Linux

Zaktualizowałem to, o czym już się dowiedzieliście w międzyczasie, czyli main event gali.