Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Walka o walizkę ma się odbyć w gimmick match'u:  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Walka o walizkę ma się odbyć w gimmick match'u:

• Hell In A Cell
      0
    • 6 pack Challenge
      1
    • Extreme Rules Match
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Odcinek 29 2h

http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=bslogo3b.jpg&res=medium

Wednesday Night Blaze Stream

1.Hardcore Match for Hardcore Championship Belt Rematch

Bully Ray © vs Dean Ambrose:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/142/bully-ray-ns-burak-s.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2012CutByJibunjishin1.jpg

Końcówka Walki: Ambrose obija krzesłem przeciwnika. Podnosi go i wyrzuca go z ringu. ''Uliczny Pies'' idzie za ciosem, wychodzi z ringu. Wynosi Ray'a na Suplex Lift i rzuca nim Vertical Suplex'em w stół komentatorski, który się łamie! Dean odchodzi od obecnego mistrza na chwilę, aby dojść do siebie... Po jakimś wyciąga spod ringu stół, który opiera o schody. Podchodzi pod Bully'ego, podnosi go. Próbuje Irish Whip'u, ale kończy się on na kontrze w Irish Whip i to ''Street Dog'' rozwala sobą stół! Na arenę wchodzi Bob Holly, ale spokojnie przechodzi obok dwójki zawodników wymieniając się jedynie spojrzeniem z Ray'em i siada na krześle przy rozwalonym stole komentatorskim. Dean wykorzystuje nieuwagę konkurenta, wymierza mu kopniaka w kolano, szybko wstaje i wrzuca go w barierki... Następnie wrzuca go do ringu, a on sam wchodzi na narożnik... Skąd zostaje zrzucony przez interwencyjnego Austina Ariesa! Bully podnosi pretendenta i wymierza mu Bubba Cutter w krzesło, pin 1..2..3!

Winner and Steel Hardcore Champion: Bully Ray via

Pinfall (7:40)

W trakcie celebracji Bully Ray został zaatakowany przez Boba Holly'ego, a Austin Aries zaczął obijać Deana Ambrose'a. ''A Double'' krzyknął do ''Street Doga'', że rzuca mu wyzwanie do walki na Desperados, które musi przyjąć, bo prędzej, czy później Dean i tak za to wszystko zapłaci.

________

Reklamy

________

Po tym jak reklamy dobiegły końca przywitał nas Chris Hero:

-Cześć wszystkim! Tydzień temu pokonałem bez żadnej pomocy tak doświadczonego zawodnika, jakim jest Christian Cage... Myślę iż z tego powodu nadszedł najwyższy czas, aby podziękować nijakiemu Claudiowi Castagnoli za współpracę ze mną. Oczywiście nie mam zamiaru głaskać go za to, że był on jedną z dwóch części Kings Of Wrestling, a mam zamiar wyzwać go dzisiaj na pojedynek! Teraz nadszedł mój czas, aby zacząć działać w tej

federacji jako jedność!

Wypowiedź Chrisa została przerwana przez samego Claudia Castagnoli:

-Chris...

Chris Hero: Jaki Chris?! Kimże jest Chris Hero?! Wybacz Castagnoli, ale ja takiego człowieka nie znam. A jeśli mówisz do mnie, to nazywam się Kassius Ohno!

Claudio Castagnoli: ...... Więc powinieneś wiedzieć Kassiusie, że od samego początku uważałem cię za gorszego ode mnie!

Kassius Ohno: Tak, tak... Te czasy się skończyły i nadeszła era Kassiusa Ohno!... Lepiej wejdź do ringu i stocz ze mną pojedynek.

Claudio Castagnoli: W porządku... Ale uważam, że byłoby lepiej, gdyby owa walka odbyła się na Desperados.

Kassius Ohno: Nie rozśmieszaj mnie. A czy w ogóle zadałeś sobie pytanie, że ci wszyscy ludzie chcieliby kogoś takiego jak ty oglądać na którejkolwiek gali PPV?

Claudio Castagnoli wszedł do ringu...

2.Single Match

Kassius Ohno vs Claudio Castagnoli:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/610/kassius_ohno_wh3d.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro_2012CutByJibunjishin7.jpg

Końcówka Walki: Ohno jest na narożniku. Rywal chwyta jego szyję i podchodzi parę kroków do przodu. W tym samym czasie Ohno wybija się z narożnika Moonsualtem i udaje się mu bezpośrednio skontrolować konkurenta W DDT! ''The Young Knockout Kid'' rusza za ciosem. Chce on podnieść Claudia, ale ten wymierza mu puncha, dokłada Europan Uppercutt, odpycha na liny... I VEU! Castagnoli odchodzi parę kroków i rozpoczyna tauntować do Gotch-Style Neutralizer! Podchodzi pod Kassiusa, wpycha jego głowę pod swoje nogi... I Ohno wyrzuca go do góry za siebie Back Body Drop'em... Claudio od razu się podnosi, ale otrzymuje Rolling Elbow Smash! Cios ten powala go z nóg, a on sam zostaje znokautowany! Sędzia ogłasza KO!

Winner: Kassius Ohno via KO (6:20)

Kassius nawet nie rozpoczął celebrowania swojego zwycięstwa, a podniósł swojego byłego rywala. Wrzucił go do narożnika, gdzie wymierzył mu pod rząd 2 Rolling Elbow Smash'e! Po Cludio przybyła ekipa medyczna, która zabrała go na zaplecze. Natomiast Ohno sięgnął po mikrofon i powiedział, że nic go nie powstrzyma przed nadejściem jego ery!

------

Backstage:

Po tym jak kamera przeniosła nas na zaplecze, a dokładniej do baru, gdzie mogliśmy zobaczyć trzech zawodników wchodzących w skład drużyny R&H&G. Pili oni piwo, przy czym zagadywali do siedzących na przeciwko kobiet, Mickie James oraz Eve Torres... W pewnym momencie Curt Hawkins poczuł potrzebę na załatwienie się, więc opuścił swoich przyjaciół, którym powiedział, że idzie do toalety... Gdy oddalił się już dosyć daleko, a dokładnie znajdował się w środku korytarza tuż za rogiem, nagle otrzymał uderzenie krzesłem w plecy. Został powalony na ziemię. Huk był tak głośny, że jego dwaj przyjaciele, Tyler oraz Corey ruszyli sprawdzić co się stało... Gdy byli już na miejscu Curt leżał na ziemi w wymiocinach, a nikogo wokół nie było.

Tyler Reks: Ależ się załatwił, chłopie. Corey, pomóż mi go podnieść.

R&G podnieśli swojego przyjaciela z podłogi i poszli razem z nim do swojej szatni.

------

3.Single Match

Rey Mysterio (IC c) vs Tyson Kidd:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2261/Rey_Mysterio_2012CutByJibunjishin12.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_03.jpg

Końcówka Walki: Irish Whip w narożnik od Kidda. Biegnie on za rywalem, ale ten przeskakuje za jego plecy handstand into turnbuckle i zaciąga go Sunset Flip'em w pin, 1..2..! Kick-Out! Rey rusza za ciosem, podchodzi pod liny... I Asian Pre... Jednak nic z tego, nadziewa się na kolana przeciwnika, który przechwytuje go Small Package'm do pinu, 1..! Reversal, 1..2! Reversal, Handstand Front Dropkick od Tysona. Kidd wychodzi na apron, wskakuje na liny... I Diving Springboard Elbow Dro... Trafia w ring, ponieważ jego konkurent w odpowiednim momencie zauważył to, co może go za chwilę spotkać i się przturlał na bok. Mysterio podnosi rywala, odpycha go na liny i biegnie za nim... Jednak otrzymuje Stun Guna, ale nadal jest na nogach... Rywal biegnie prosto na niego i ''Master of 619'' inkasuje w Takedown Clothesline. Tyson idzie za ciosem. Podchodzi pod leżącego Luchadora, ale zostaje zaciągnięty Small Package'm w pin, 1.. ...Do ringu wbiega zamaskowany zawodnik, który przyciąga uwagę sędziego. Tuż po nim wbiega następny, który zrywa Rey'a z Kandyjczyka i wymierza mu Powerbomb. Teraz zarzuca Kidda na

Mysterio, a sędzia się odwraca, 1..2..3!

Winner: Tyson Kidd via Pinfall (8:40)

------

4.Single Match

AJ Styles vs Kofi Kingston:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ_Styles_CutOut_Jess-x_2.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston-AprilSpecialByJibunjishin1.jpg

Końcówka Walki: Kofi tkwi w headlock'u. Po woli wstaje na nogi i wymierza przeciwnikowi uderzenie z łokcia w żebra. Uwalnia się i wykonuje Back Suplex. AJ Styles jest powalony. Za chwilę spotka go spotkanie z Trouble In Paradise, ponieważ czarnoskóry zawodnik zaczyna uderzać w swoje dłonie ...''The Phenomenal'' jest już na nogach... I unika próby wykonania finishera przez konkurenta. Szybko chwyta wstającego rywala za nogę, ale ten wymierza mu Enzugiri Kick! Jak nigdy wcześniej Kofi bardzo dobrze się spisuje w swojej walce! Ale już niestety dominację zdobywa AJ. Snampare + szybki Knee Drop od Stylesa. Następnie ''The Phenomenal'' podnosi Kofiego, wymierza mu Bitch Slapa i wrzuca go do narożnika, gdzie dobija go Running Corner Forearm Smash'em! Wpycha jego głowę pomiędzy swoje nogi i Styles Clash... Do ringu wbiega ponownie zamaskowany zawodnik, który przyciąga uwagę sędziego na siebie... Do kwadratowego pierścienia wchodzi jeszcze jeden Masked Man, który ponownie zrywa tym razem AJ Stylesa i wymierza mu Stunnera! Teraz kładzie Kingstona na nim, a sędzia się odwraca, 1..2..3!

Winner: Kofi Kingston via Pinfall (6:20)

------

Backstage:

Przed kamerą mogliśmy zobaczyć Steve'a Fox'a oraz Kurta Angle. Fox przywitał się z zawodnikiem, po czym zadał mu pytanie, co sądzi o tym, że Randy Orton chciał wykonać w zeszłym tygodniu jego finishera, Olimpic Slam. ''Wrestling Machine'' odpowiedział, że przymknąłby na to oko, gdyby wykonał go tak jak należy, a skoro go skaleczył, to on ma zamiar skaleczyć go podobnie dzisiaj w ringu! Kurt po udzieleniu

odpowiedzi odszedł od Steve'a.

------

Arena:

Podczas, gdy kamera ponownie przeniosła nas na arenę w środku ringu stał Daniel Bryan:

-Witam publiczność. Nie powiem, że tylko moich fanów, bo mi na szacunku nie zależy, ponieważ kto mnie szanuje z własnej woli, ten najwidoczniej zna się na tym biznesie i wie o co tu chodzi. Mam przykrą wiadomość, a mianowicie doszły mnie słuchy, że zostałem zrobiony w ch**! Czemu mnie, wcześniejszego posiadacza walizki nie ma w walce o pas Wagi Ciężkiej?! Wybaczcie moje zachowanie, ale to jest dla mnie niezrozumiałe... O moją walizkę walczyli nawet ci zawodnicy, których nie było w walce o nią na Blazemanii, a gdy mi ją nagle odebrano, to każdy zapomniał o tym, kto ją wcześniej posiadał. Prawda, że ta sytuacja jest chora?! Blaze, jak cię lubię, tak cię proszę o dodanie mnie do tej walki!

Na titatronie wyświetliła się facjata CD Blaze'a, który obecnie

znajduje się w szpitalu:

-Dobrze, że się o to upomniałeś, mój przyjacielu. Możesz się uspokoić, ponieważ zostajesz do niej dodany... Mam jeszcze jedną sprawą do omówienia... Tyczy się ona kochanka Maxine. Już na samym początku, gdy tylko się o nim dowiedziałem chciałem go zwolnić, ale w ostatniej chwili powstrzymałem się od tej decyzji, ponieważ chcę go przetestować. Chcę sprawdzić dla kogo mnie ten leśny ssak zdradził... A pan z pieluchą na głowie stoczy walkę Extreme Rules Match na Desperados z Austinem Ariesem, Dean'em Ambrosem, Tysonem Kidd, Johnem Morrisonem oraz Kofim Kingstonem o swoje mistrzostwo. To tyle co mam do powiedzenia, dziękuję!

________

Reklamy

________

Po reklamach kamera przeniosła nas do szpitala, dokładniej na korytarz, gdzie mogliśmy zobaczyć chodzącego w kółko Drew McIntyre'a, który w swojej ręce trzymał bukiet kwiatów:

-Wejdę, nie wejdę... A jeśli wejdę, to co wtedy? A jeśli mnie wyśmieje, a... Dobra wchodzę!

Szkot wszedł do sali, w której leżała Ivellise, ale siedział przy niej już CD Blaze. Drew wnerwił się na jego widok, odsunął gwałtownie krzesło od stolika, na którym usiadł.

Ivellise: Drew, co się stało?

Drew McIntyre: Nic, Ivellise. Ja tutaj przeszedłem tylko po to, aby dotrzymać ci przez chwilę towarzystwa, ponieważ za chwilę idę na ostatnie zbadanie mojej ręki... A te kwiaty... To dla mojej pielęgniarki, która opiekowała się mną przez te kilka dni, przez które leżałem w szpitalu.

Ivellise: Aha, to więc w porządku.

Drew McIntyre: Też tak właśnie myślę.

Ivellise: Ale powiedz mi, czemu jesteś taki nerwowy?

Drew McIntyre: Ponieważ przejmuję się tym badaniem.

Ivellise: Ale spokojnie. Nic się nie martw. Wszystko będzie dobrze.

Drew już nie mógł wytrzymać i wyszedł z sali mówiąc, że już musi iść.

------

5.Single Match

William Regal vs Chris Sabin:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_3_CutOut_Jess-x.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/117/ChrisSabin9.jpg

Końcówka Walki: William od samego początku walki dominuje nad przeciwnikiem. Teraz podchodzi pod niego, podnosi go, odpycha na liny, od których ten się odbija i wymierza Chrisowi T-Bone Suplex w narożnik. Regal idzie za ciosem, podnosi konkurenta, wrzuca go do narożnika, gdzie chce go dobić, ale jednak rywal unika ciosu, a Anglik na własne życzenie uderza twarzą o turnbuckle. Nadeszła szansa dla Chris Sabina, który wymierza Low Kic... William chwyta jego nogę, Chris przekręca się i wybija na Wheel Barro... Pada kontra z kontry w Wheel Barrow Facebuster od Regala, który chwyta konkurenta za nogi i zapina na nim Regal Stretch! Sabin odklepuje!

Winner: William Regal via Submission (3:10)

Puszczenie highlightu z gali PPV, The Overcome.

Po pięciuminutowej przerwie w środku kwadratowego pierścienia mogliśmy zobaczyć Dolpha Zigglera:

-Cześć wszystkim... Jestem tutaj tylko po to, bo chcę wam kogoś przedstawić.

Ric Flair: Wooooo! Czuję się wspaniale, że po tylu latach w końcu mogę ponownie stanąć w ringu. Od dłuższego czasu śledzę tę federację i uważam, że ten chłopak, Dolph Ziggler ma ogromny potencjał na zostanie wielką przyszłością tej federacji...

Na arenie pojawił się Batista:

-Ohhh, Ric... Mówisz, że sledzisz tę federację. Mówisz, że on ma potencjał na zostanie

wielką gwiazdą, być może i ma. Nie zaprzeczę temu. Ale jw pojedynkę jest on zwykłą cipką. Mówisz, że zasługuje on na szansę, ale nie wspominasz o tym, że przegrał walkę ze mną w zaledwie 3 minuty, ale później dzięki pomocy Blaze'a pokonał mnie... A z resztą jesteś taki sam jak on! A ty, Dolph nie ufaj mu, bo on kiedyś cię wystawi na pastwę losu, tak jak to było kiedyś w przeszłości, pamiętasz Flair?! Pamiętasz te czasy kiedy byliśmy przyjaciółmi? Dzisiaj na szczęście już nimi nie jesteśmy...

Dolph Ziggler: Batista, skończ swoją zenującą gadkę, bo ty wcale lepszy ode mnie nie jesteś. Ja nie miałem takiej szansy jak ty kiedyś na zdobycie pasa Wagi Ciężkiej... Uwierz mi, że gdyby zamiast ciebie byłbym ja, to ja wykorzystałbym to! Nie ważne w jaki sposób, ale nie bałbym się Kurta Angle'a. Mało tego, Kurt cię wyśmiał jako swojego przeciwnika!

Dave Batista: Nie igraj ze mną!

Dolph Ziggler:...

Ric Flair: Dolph, pozwól, że teraz ja coś powiem. Dave w imieniu Dolpha Zigglera wyzywam cię do walki na Desperados!

Dolph Ziggler: C..C.. Co?! Ja nie chcę z nim wal...

Ric Flair: Spokojnie chłopcze, zaufaj mi. Dasz mu radę.

------

ME 6.Single Match

Randy Orton vs Kurt Angle:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_2012CutByJibunjishin21.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/Kurt_Angle_19.jpg

Końcówka Walki: Zawodnicy znajdują się poza ringiem, gdzie

Orton dominuje nad byłym mistrzem Wagi Ciężkiej. Chwyta go za rękę i uderza nią kilka razy o metalowy słup podtrzymujący konstrukcję ringu. Wrzuca go do ringu, gdzie również i on wchodzi. Kurt próbuje wstać, ale nie pozwala mu na to rywal, który wymierza mu kopniaka w głowę i dorzuca swoją typową serię Stomp'ów w jego kończyny. ''Viper'' podnosi konkurenta, wrzuca go do narożnika, wchodzi do niego i zaczyna obijać go punch'ami. Nagle niespodziewanie Angle wychodzi pod nim za jego plecy, pociąga go za nogi. Randy uderza swoją twarzą o turnubkle i inkasuje w RKO! ''Wrestling Machine'' podchodzi pod przeciwnika, chwyta go za nogę i zakłada mu Ankle Lock! Czy to już koniec?! Do ringu wbiega Rob Van Dam, który przyciąga uwagę sędziego na siebie, a za nim wbiega CM Punk, który zrywa Kurta z Randy'ego i wymierza mu GTS! Teraz szybko zarzuca Ortona na niego, a sędzia się odwraca, 1..2..3!

Winner: Randy Orton via Pinfall (10:00)

Po dłuższym czasie Kurt wstał na nogi, wyrwał mikrofon z rąk strikerowi... :

-Skoro nie potraficie okazywać mi szacunku, to ja nie mam zamiaru przed wami występować. Wy macie mnie w dupie? To ja was również! Jeśli nauczycie się mi go okazywać, to być może dopiero wtedy zechcę przed wami wystąpić, to wszystko zależy od was. A w chwili obecnej mam wam do powiedzenia, pocałujcie mnie w dupę! A ty jebany błaźnie, który śmiesz nazywać się najlepszym na świcie masz przejebane i na Summer Slam dostaniesz taki wpierdol, że własna matka cię idioto nie pozna!

Odcinek dobiegł końca!

Karta na Desperados:

:arrow: Triple Threat Match for IC

Rey Mysterio © vs AJ Styles vs Cody Rhodes:

http://c.wrzuta.pl/wi15256/2e12c60a0001ad0e5048b3ff/1icm

:arrow: Extreme Rules Match for Lightweight Championship:

Hunico © vs Aries vs Ambrose vs Morrison vs Tyson Kidd vs Kingston:

http://c.wrzuta.pl/wi5009/6495296e000d621750686bd1/od29lightweight

:arrow: Single Match

Dolph Ziggler vs Dave Batista:

http://c.wrzuta.pl/wi16764/3e4af5a70019e0f650686bd1/od.29batiggler

:arrow: No Holds Barred Match for Hardcore Championship

Bully Ray © vs Bob Holly:

http://c.wrzuta.pl/wi1892/c9aafb220023ee7d50686bd1/przy29hdcm

:arrow: Fatal 4 Way Submission Elimination Match for WHC

Samoa Joe © vs Daniel Bryan vs Chris Jericho vs William Regal:

http://c.wrzuta.pl/wi9160/26f144db0002ff0350686bdc/przy29whcm

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301378

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

88

• szpicu

13

• Kari

12

• Qba5000

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Skomentuje tylko Wednesday Night Blaze Stream.

Opener gali był bardzo dobry. Skład wręcz wyśmienity. Booking również dobrze przemyślany. Na Desperados szykuje się walka Ariesa z Ambrose.

Segment z Hero oraz z Castagnoli zaciekawił mnie. Nie wiało nudą i jeśli dobrze przeprowadzisz feud między nimi to na Desperados może wyjść ci świetna walka, która skradnie show. Sama walka była dobra, a rezultat według mnie łatwy do wytypowania.

Segment R&H&G również ciekawy. Jestem ciekaw kto zaatakował Curta i mam małe przypuszczenia. Albo zaatakował go zamaskowany zawodnik, albo zrobili to wrodzy R&H&G. Dokładnie nie wiem z kim ta grupa ma feud, ponieważ czytam te diary sporadycznie.

Walka Kidda z Mysterio. Wynik wypaczył atak zamaskowanych zawodników. Ciekawe, kto się pod nimi kryje. Tak samo w przypadku walki Kingston vs Styles tu także wynik został wypaczony. Być może atak był na polecenie Cody’ego Rhodesa, ponieważ Styles Mysterio oraz Rhodes zmierzą się na Desperados o IC Title.

Speech Bryana ciekawy. CD Balze dodaje go do walki o WH Title.Yes!!

Segment z McIntyre śmieszny. Drew leci na Ivellise, ale wstydzi się to powiedzieć przy Blaze’u. Może w przyszłości jakiś feud pomiędzy Balze, a McIntyre o Ivellise.

William Regal vs Chris Sabin. Zwycięzca był łatwy do przewidzenia. Dobrze, że u CB Regal jest wysoko w hierarchii, ponieważ to świetny wrestler i WWE go nie docenia.

Ziggler vs Batista na następnym PPV. To może być ciekawe. Jeśli chodzi o cały segment to skupił się on na powrocie Flaira. Szczerze mówiąc dla mnie był on taki sobie. Mogłeś dać walkę Batista vs Ziggler na Desperados i na tej gali powróciłby Flair i został by Managerem Zigglera, ale tak też jest spoko.

ME. Orton vs Angle. Walka dobrze rozpisana. Orton wygrywa po interwencji Punka. Ciekawie prowadzisz feud Punka oraz Angle.

Wednesday Night Blaze Stream wyszedł Ci bardzo fajnie. Walki na wysokim poziomie. Segmenty również, nie ma się, do czego przyczepić. Czekam na następny odcinek.

Zauważyłem mały błąd w wypowiedzi Kurta. Otóż mówi on, że na SummerSlam Punk dostanie w pierdol. Nie powinno być, że na Desperados??

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301406

Na Desperados szykuje się walka Ariesa z Ambrose.

Chciałem taką zrobić to fakt, ale przyszedł mi do głowy całkiem inny, nowy i mam nadzieje, że lepszy pomysł, który chciałbym, aby spodobał się większości użytkowników BZ. Ostatecznie ''A Double'' i ''Street Dog'' zostali dodani do walki, która będzie Extreme Rules Match'em o pas Wagi Półciężkiej, którego posiadaczem jest obecnie Hunico.

Segment z Hero oraz z Castagnoli zaciekawił mnie. Nie wiało nudą i jeśli dobrze przeprowadzisz feud między nimi to na Desperados może wyjść ci świetna walka, która skradnie show.

Tutaj mogę trochę zaspoilerować, ponieważ jakiegoś większego i nawet średniego feudu pomiędzy tą dwójką nie będzie. Będą mieli pomiędzy sobą lekkie spięcia, ale walki na Desperados nie będą mieli, ponieważ nie lubię Castagnoliego. A jeśli któregoś zawodnika nie lubię, to staram się go omijać szerookim łukiem ;)

Dobrze, że u CB Regal jest wysoko w hierarchii, ponieważ to świetny wrestler i WWE go nie docenia.

William to akurat jest jednym z tych, których szanuję oraz bardzo lubię. W pierwszej piątce, może siódemce znalazłby się wśród wszystkich legend WWE.

Mogłeś dać walkę Batista vs Ziggler na Desperados i na tej gali powróciłby Flair i został by Managerem Zigglera, ale tak też jest spoko.

No właśnie, że nie, bo Ziggi w chwili obecnej mało znaczy w mojej federacji i to są pierwsze kroki do pushowania go. Z resztą każdego młodego zawodnika staram się jakoś podpromować, aby znaczył coś więcej w moim diary ;) To przecież Ric rzucił wyzwanie Batiście w imieniu Zigglera do walki na Desperados, czego sam Dolph by się nie podjął. Dave w segmencie zwracał się do Flaira o ich wspólnej przeszłości... Evolution.

Otóż mówi on, że na SummerSlam Punk dostanie w pierdol. Nie powinno być, że na Desperados??

Nie :P Jest dobrze napisane, ponieważ już kiedyś, w którymś z odcinków Angle chciał rzucić wyzwanie Punkowi na obojętnie którą galę... Ten mu odpowiedział, że starcie dwóch Najlepszych zawodników na świecie powinno się odbyć na jakiejś specjalnej gali, którą będzie SS.

Dziękuję za komentarz ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301412

Na wstępie powiem, że nie czytałem Twych wcześniejszych prac, ale postaram się od tego odcinka już nic nie pominąć.

Gala rozpoczęta została z dużego "c". Walka o pas, Bully Ray i Ambrose... Jestem zbyt wielkim leniem, by przeczytać walkę, dlatego omówię sam wynik. Osobiście jestem fanem talentu Ambrose'a, więc nie satysfakcjonuje mnie to, że wygrał Ray. Coś jednak czuję, że Dean jeszcze dostanie u Ciebie to na co zasłużył ;).

Segment KoW wypadł nieźle. Mam kilka rzeczy do których mogę się przyczepić jednak przymknę na nie oko i powiem, że podobało mi się w jaki sposób doszło do zmiany ringname'u ex. Hero.

Widzę, że sobie nieźle ktoś popił ;P. Cały seg raczej na plus, szykuje się chyba jakiś feud między stajniami. Dobrze kombinuję?

Widzę, że szykuje się push dla Kidda. Zwycięstwo jednak Kingstona nad Stylesem nie przypadło mi do gustu.

Speech Bryana mi się nie spodobał. Po prostu nie był "Bryan'owski". To tyle.

Zaś w speechu - jak domniemam - prezesa nie spodobało mi się używane przez niego słownictwo, których nie powstydziliby się jedynie chyba gimnazjaliści.

Zawód miłosny Szkota? Coś mi na to wygląda. Mi akurat ten seg się spodobał. Bardzo przyjemny.

Zwycięstwo Regala też mnie bardzo cieszy. Super, że go doceniasz w swoich diary.

Cieszy powrót Flaira, seg już trochę mniej. Nie wyszedł on dobrze, a na dodatek po wyzwaniu Batisty do walki ten nic nie odpowiedział, nawet nic nie zrobił. Kompletnie nic.. Dziwne.

Nie czyste zwycięstwo Ortona... Na pewno lepsze takie, niż czyste. Potem znów mieliśmy speech na poziomie gimnazjalisty. Jeśli je ograniczysz, wtedy gale będą na pewno wiele lepsze.

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301461

Widzę, że szykuje się push dla Kidda. Zwycięstwo jednak Kingstona nad Stylesem nie przypadło mi do gustu.

Tutaj akurat powiem, że żebyś wiedział dlaczego takie były wyniki, to musisz przeczytać te walki ;) Czysto oni nie wygrali.

Zaś w speechu - jak domniemam - prezesa nie spodobało mi się używane przez niego słownictwo, których nie powstydziliby się jedynie chyba gimnazjaliści.

Tak miało być ;) Blaze miał w ten sposób poniżać słownie Maxine oraz Hunico, który okazał się być jej kochankiem. A Maxine była wcześniej jego narzeczoną, dla której wprowadził dywizję kobiet w życie w swojej federacji... Oczywiście ta dywizja znaczy tyle, co praktycznie nic.

ten nic nie odpowiedział, nawet nic nie zrobił. Kompletnie nic.. Dziwne.

Faktycznie ;) Miałem to wcześniej napisane, że się uśmiechnął z politowaniem, ale gdzieś mi to zniknęło podczas, gdy doprowadzałem odcinek do ładu.

Nie czyste zwycięstwo Ortona... Na pewno lepsze takie, niż czyste. Potem znów mieliśmy speech na poziomie gimnazjalisty. Jeśli je ograniczysz, wtedy gale będą na pewno wiele lepsze.

No przecież tak się wypowiada wkurwiony człowiek, czy nie tak? Plecie, co mu na myśl przychodzi i również i tutaj tak miało być.

Dzięki za komentarz :)

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301467

Październik!

Odcinek 30 2h

http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=bslogo3b.jpg&res=medium

Gala została rozpoczęta przez Christiana Cage'a, który stał w ringu:

-Witam wszystkich! ... Jak wszyscy dobrze pamiętamy, dwa tygodnie temu pokonał mnie niejaki Kassius Ohno, ale to jego zwycięstwo o niczym nie świadczy... Może akurat jemu wydawać się inaczej niż mi, ale to nie jest powód do tego, żeby się on zachowywał tak jak tydzień temu. Tak, Kassius twoje zachowanie w stosunku do Claudia Castagnoli nie spodobało się mi i z tego właśnie względu chcę cię wyzwać do walki na Desperados... Myślę, że według twojej mało znaczącej opinii fani będą chcieli zobaczyć taką walkę! Jak sam widzisz, teraz ostatnie słowo należy wyłącznie do ciebie!

Na arenie pojawił się Kassius Ohno tylko po to, aby powiedzieć, że akurat od takich zawodników, jakim jest Cage chce przyjmować wyzwania.

------

1.Steel Cage Match Submission or Pinfall

Austin Aries vs Dean Ambrose:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/Aries23.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/deanambrose3.jpg

Końcówka Walki: W pojedynku biorą udział dwaj byli mistrzowie. Były mistrz Wagi Lekkiej, czy były mistrz Hardcore'u, który z nich wygra?! Obecnie Aries wbija rywala w klatkę i dokłada do tego bezpośrednio Spinebustera w ring... Przechodzi w pin, 1..! Kick-Out! Austin podnosi konkurenta, wrzuca go do narożnika, gdzie chce go dobić Running Forearm Smash'em... Unik i ''A Double'' sam na własne życzenie uderza twarzą o Turnbuckle! Ambrose chwyta go od tyłu i Full Nelson Slam, pin, 1..2..! Kick-Out! Dean odchodzi parę kroków do tyłu i czeka, aż jego rywal wstanie... Były mistrz Wagi Lekkiej jest już na nogach... ''Street Dog'' biegnie na niego z Knee Tremble!... Aries w ostatecznej chwili unika ciosu i bezpośrednio sprowadza rywala Schoolboy'em w pin, 1..2..! Kick-Out! Zawodnicy wstają w tym samym czasie. Klincz. Kopniak kolanem od Ambrose'a dla Austina. Dokłada do tego Irish Whip na liny, od których ten się odbija i ''A Double'' inkasuje w Takedown Lariata, po którym zostaje ścięty z nóg i szybko zapięty w Regal Stretch! Austin odklepuje!

Winner: Dean Ambrose via Submission (10:05)

Reklama gali PPV, Desperados.

Po reklamach przywitał nas Kofi Kingston:

-W zeszłym tygodniu pokonałem walce jeden na jednego samego pretendenta do pasa IC, AJ Stylesa! Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy, bo znów zaczynam wierzyć w siebie i swoje możliwości! A wszystko to zawdzięczam mojej kochanej mamie, która podarowała mi tego kamienia, co trzymam w ręce... Myślę, że również i dzisiaj uda się mi kogoś pokonać...

Nagle na arenie rozbrzmiał theme song:

2.Single Match

Kofi Kingston vs JBL!:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_2_CutOut_Jess-x.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/JBL_Update.jpg

Końcówka Walki: John wynosi Kingstona na Argentine Hold, ale Kofiemu bez żadnego problemu udaje się wydostać. Bezpośrednio chwyta głowę rywala pod swoje ramię w jakiś sposób i wymierza mu Failling DDT! Czarnoskóry zawodnik podchodzi pod narożnik i rozpoczyna taunt'ować pod Trobule In Paradise... JBL jest już na nogach... I unika kopnięcia odskakując do tyłu. Ghańczyk upada na kolana, Bradshaw go podnosi, odpycha na liny, biegnie za nim... I jednak otrzymuje Rope Backflip Kick... Kingston jest na apronie, wskakuje na liny, skąd wyskakuje z Diving Springboard Superman Pu... Jednak nic z tego! Obrywa Clothesline From Heel! Layfield po wykonaniu tej akcji uzyskuje 3 count'y w pinie!

Winner: JBL via Pinfall (1:50)

------

Backstage:

Kamera po walce Kofiego Kingstona z Bradshawem przeniosła nas na zaplecze, gdzie mogliśmy zobaczyć Cody'ego Rhodesa i Kassiusa Ohno.

Cody Rhodes: Kassius, powiem prosto z mostu, chcę ci zaproponować, żebyś się do mnie przyłączył i stał się moim sojusznikiem. Obaj mamy podobne plany co do naszych przyszłości w tym biznesie i razem nam się to uda! Wchodzisz w to?

Kassius Ohno: ...Cody, miło z twojej strony i powiedziałbym, że bardzo chętnie, ale na razie nie chcę podejmować żadnych pochodnych decyzji i wybacz mi, ale w tej chwili nie przyjmę twojej propozycji.

Cody Rhodes: W porządku, rozumiem twoją decyzję, ale dam ci jeszcze czas na dokładne zastanowienie się zanim będzie za późno...

Zawodnicy po wymianie zdań uścisnęli sobie na wzajem dłonie, po czym każdy z nich poszedł w swoją stronę.

------

Arena:

Po tym jak akcja przeniosła się z powrotem na arenę w środku ringu mogliśmy zobaczyć duet składający się z Chrisa Jericho oraz Matta Morgana...

Chris Jericho: Czołem wszystkim siedzącym na trybunach hipokrytą! Wraz z moim dobrym przyjacielem, Mattem Morganem mamy wam coś do powiedzenia!...

Matt Morgan: ...Obecnym mistrzem Telewizji jest nikt inny jak gość, któremu udało się zdobyć ten tytuł tylko i wyłącznie dzięki wielkiemu szczęściu...

Chris Jericho: ...Które mu towarzyszyło przez cały turniej. Od samego początku jego przeciwnikami byli sami nieudacznicy, którzy chcieli coś osiągnąć...

Matt Morgan: ...Ale nie udało się im to, ponieważ są właśnie nieudacznikami! Jedynie kto się wykazał z dobrej strony, to Charlie Haas, który został pokonany już na samym początku... Później Kingston, później Blaze, a na samym końcu Dolph Ziggler...

Chris Jericho: ...''Show Off'', który z Mattem nie miał żadnych szans i został przez niego zniszczony...

Matt Morgan: ...I dzięki mnie znalazł się w finale turnieju...

Chris Jericho: ...I w finałowej walce szedł łeb w łeb z obecnym mistrzem telewizji, Cody'm Rhodesem...

Matt Morgan: ...Z którym chcę się zmierzyć w walce o jego pas jeszcze dzisiaj!...

Jak sami chcieli, tak się stało, na arenie pojawił się Cody Rhodes:

-...... Morgan, chcesz walczyć ze mną o mój pas?! It's Your Day to Die!

Rhodes wszedł do ringu.

3.Single Match for TV Championship

Cody Rhodes © vs Matt Morgan/ w.Chris Jericho:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes-2011Cutout_by_Jibunjishin18.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/642/Matt_Morgan_03.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_2012CutByJibunjishin34.jpg

Końcówka Walki: Morgan podnosi Cody'ego za rękę i wymierza mu Short-Arm Clothesline. Olbrzym rusza za ciosem. Ponownie go podnosi, ale tym razem już odpycha go w stronę lin. Rhodes odbija się od nich i wymierza Matt'owi Chop Block into knee, ''The Blueprint'' zostaje powalony. Cody dodaje do tego Foot DDT/ Knee Breaker combo. Następnie chce podnieść pretendenta, ale ten zaskakuje go potężnym punchem i wyrzuca go za siebie Back Body Drop'em! Do ringu wbiegają dwaj zamaskowani zawodnicy, którzy podeszli pod olbrzyma z dwóch stron. Sędzia stara się ich odciągnąć od niego, ale ci nie zwracają na niego uwagi... Nagle do akcji dołączają AJ Styles oraz Rey Mysterio, którzy wdają się w brawl z dwoma intruzami... Sędzia stara się jak tylko może, aby odciągnąć zawodników od siebie, ale zostaje przypadkowo znokautowany... Do ringu wbiega Chris Jericho, który wymierza Rhodesowi Codebreaker i dołącza do bójki! Niesamowity chaos rozpętał się w ringu! Jeden z nieznanych nam zawodników wychodzi z ringu, spod którego wyciąga krzesło i wchodzi razem z nim do kwadratowego pierścienia, gdzie wymierza uderzenie nim prosto w głowę Chrisa Jericho! Ale i on sam obrywa przez nie Crucifix Kick od AJ Stylesa, który obrywa Carboon Footprint od Matt Morgana, a ten Low Blow od drugiego zamaskowanego intuza. Natomiast ten z kolei Spinning Roundhouse Kick od Rey'a Mysterio, który zostaje wrzucony barkiem w narożnik i inkasuje w Cross Rhodes od Cody'ego Rhodesa!

Winner: Non contest, Cody Rhodes is still TV Champ.

Jeśli można, to prosiłbym o jakiś komentarz jeszcze co do tej walki. Dziękuję.

------

Backstage:

Tym razem kamera przeniosła nas do baru, gdzie podobnie jak tydzień temu siedzieli w nim Tyler Reks, Curt Hawkins, oraz Corey Graves. Curt opowiadał przyjaciołom, co go spotkało tydzień temu. Mówił, że w trakcie drogi do toalety ktoś go zaatakował i właśnie przez to leżał na ziemi, a nie z nadmiaru alkoholu, który spożył. Tyler

odpowiedział, żeby nie szukał on wymówki, ponieważ, gdy przyszli sprawdzić co się z nim stało, to nikogo wokół wtedy nie było...

Curt Hawkins: A pomyślałeś, że ten ktoś mógł od razu uciec?

Tyler Reks: Wrzuć na luz stary. Schlałeś się i powtarzam ci jeszcze raz, nie szukaj wymówki.

Zapadła cisza. Po jakimś czasie Tyler powiedział, że zaraz przyjdzie. Idzie do samochodu, bo czegoś zapomniał. W drodze na parking, ktoś go podciął i za pomocą bata stłukł go na kwaśne jabłko... Po dziesięciu minutach Curt Hawkins zmartwił się nieobecnością przyjaciela i postanowił zadzwonić do niego. Jednak nikt nie odbierał. Hawkins rozłączył się, po czym ponownie próbował się do niego dodzwonić. Również i tym razem nikt nie odebrał. W końcu H&G ruszyli szukać kumpla, a znaleźli go nieprzytomnego tuż przy jego samochodzie.

_________

Reklamy

_________

Po reklamach kamera przeniosła nas do najbliższego supermarketu. Bob Holly stał przy kasie. Nagle do sklepu wszedł Bully Ray, który nie zauważył Boba, ale ten jego tak i poszedł za nim. Bully zatrzymał się przy piwie i został zaatakowany przez przyszłego pretendenta do jego mistrzostwa. ''Alabama Man'' uderzył go powalającym ciosem, po czym roztrzaskał mu na głowie puszkę z piwem. Dużo starszy zawodnik poszedł za ciosem, podniósł obecnego mistrza Hardcore'u i wrzucił go w szybę, przez którą ten przeleciał... Nagle zaczął działać alarm, ludzie uciekli z budynku, a zawodnicy kontynuowali swój brawl, do póki nie przyjechała policja... Bob oraz Bully próbowali ucieć, ale na ich nieszczęście zostali złapani przez policję. Dwójka narwańców została wprowadzona do wozów policyjnych i wywieziona na komisariat.

------

4.6 Man Team Match

Tyson Kidd/ Christian Cage/ John Morrison vs Big Show/ Kassius Ohno/ Hunico:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_01.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christian_6.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/John_Morrison-AprilSpecialByJibunjishin2.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/20120521_nwo_cena_bigshow.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/610/Kassius_Ohno_2012CutByJibunjishin2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/Hunico_CutOut_Jess-x_2.jpg

Końcówka Walki: Kidd jest obijany w narożniku przez Big Show'a, który dorzuca Hip Toss. Wight podchodzi pod niego, podnosi go i wrzuca do jego narożnika, gdzie chce go dobić Body Avalanchą... Jednak unik, Wight na własne życzenie uderza twarzą o turnbuckle... Kidd dokonuje zmiany z Christian'em, który wchodzi w bardzo szybkim tempie na narożnik i wymierza Big Show'owi Diving Missile Dropkick! Olbrzym zostaje powalony! Cage podchodzi pod jeden z narożników i czeka, aż Wight się podniesie... Show wstaje, a ''CC'' biegnie na niego ze Spear... Unik! Olbrzym w odpowiedniej chwili się odsunął, a Kanadyjczyk wbija się barkiem w metalowy słup podtrzymujący konstrukcję ringu. Wight wyciąga stamtąd Christiana, chwyta go za szyję i Chokeslam... Niespodziewana kontra w Failling DDT! Cage podchodzi pod swój narożnik, gdzie dokonuje zmiany z Johnem Morrison'em, który wskakuje do ringu ponad trzecią liną i wymierza olbrzymowi Shooting Star Press z rozbiegu! JoMo chce podnieść olbrzyma, ale ten będąc na kolanach zaskakuje go Open Handed Chop'em w klatę. Big Show odpycha przeciwnika w stronę lin i wbija się w niego Spear'em! Przechodzi w pin, 1..2.. próba przypięcia zostaje przerawana przez wyskakującego z Diving Springboard Elbow Drop'em w plecy olbrzyma, Tysona! Do ringu wskakuje również Hunico z Diving Springboard Front Dropkick'iem dla ucznia Breta Harta i wyrzuca go z ringu! Międzyczasie Paul Wight dokonał zmiany z Kassiusem Ohno, który podnosi Morrisona i bezpośrednio wymierza mu Elbow Smas... Uderzenie zostało zablokowane przez Johna, który trzymając rękę ''Young Knockout Kida'' wymierza mu boczne Pele Kick! Kassius upada na kolana i otrzymuje Nitro Blas... Jednak i on chwyta kończynę przeciwnika, w tym przypadku nogę i ścina go z nóg Short-Leg Clothesline'm. Pin, 1..! Kick-Out! Jednak to za mało, aby móc przypiąć Morrisona do 3 count'ów. Wnerwiony Big Show z niewyjaśnionej przyczyny wchodzi do ringu i wymierza swojemu Team'owemu partnerowi WSD! Również i Hunico inkasuje w to uderzenie od Paula! JoMo przechodzi w pin, 1..2..3!

Winners: Kidd, Cage, Morrison via Pinfall (11:40)

------

Po walce team'ów kamera przeniosła nas do szpitala, a dokładniej do sali, w której leżała Ivellise. Nagle wszedł do niej Drew McIntyre. Szkota ponownie spotkała niemiła niespodzianka, ponieważ przy Ivellise ponownie siedział CD Blaze. ''5 Star Man'' spytał się ''The Chosen One'a'' o to, po co on tutaj znowu przylazł... Drew nie zwytrzymał już, puściły mu nerwy i chwycił prezesa federacji za gardło...:

-Słuchaj, nie odnoś się do mnie w taki sposób! A po co tutaj przyszedłem, to nie powinno cię to interesować!

CD Blaze: Ale chłopie, uspokój się i powiedz o co ci chodzi...

Drew McIntyre: Mam dość ciebie i twojej gadki, rozumiesz?!

...<''The Chosen One'' zaczął szarpać Blaze'm>...

CD Blaze: Ejejej, wyluzuj psycholu! I nie szarp mną tak, bo...

Drew McIntyre: Bo? Bo co?! Grozisz mi?! Co?! Zwolnisz mnie?!

CD Blaze: ...Nie. To nie jest miejsce dla takich narwańców jak ty. Albo się uspokój, albo dostaniesz w ryj.

Ivellise: Chłopaki uspokójcie się!

CD Blaze: Ja jestem spokojny kochanie... Tylko temu coś odbija.

Drew McIntyre: Kochanie?...

Wnerwiony Szkot wyszedł z sali i z całej siły trzasnął drzwiami.

------

ME 5.Triple Threat Match

Samoa Joe vs Masked Kane vs Chris Jericho/ w.Matt Morgan:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/136/Samoa_Joe_CutOut_Jess-x_2.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane1_wrestlingmaniac.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Chris_Jericho_2012CutByJibunjishin36.jpg/ w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/642/92_Matt_Morgan.jpg

Końcówka Walki: Kane i Y2J są w ringu, natomiast Samoa Joe jest poza nim. Dwójka zawodników wdaje się w wymianę punch'ów. Irish Whip od ''Czerwonego Potwora'' dla Chrisa w stronę lin, od których ten odbija się i wymierza kopniaka skulonemu rywalowi. ''Lionheart'' rozpędza się, odbija od lin i wymierza Jacobsowi One Handed Bulldog. Teraz Kanadyjczyk wyskakuje z Lionsualt... Jednak nic z tego! Nadziewa się na kolana Kane'a, który wstaje, chwyta go za szyję i Chokesl... Jericho uwalnia się wyskakując za jego plecy i bezpośrednio wymierza mu Forearm Smash into Back of Head. Do kwadratowego pierścienia wchodzi Samoańczyk, z którym Y2J wymierza razem ''Czerwonej Maszynie'' Snampare + Double Back/ Chest Kicks/ combo! Sojusznicy podnoszą rywala i wyrzucają go z ringu. Pomiędzy Jericho a Samoa Joe dochodzi do klinczu, który zostaje zakończony na szybkim kopniaku w brzuch od Kanadyjczyka i wrzuceniu ''Samoańskiego Wojownika'' do narożnika, gdzie Chris chce go dobić Running Corner Lariat'em, ale zostaje on skontrolowany w potężne STO! ...Kane poza ringiem jest obijany przez Matta Morgana... ''Submission Machine'' podnosi ''Lionhearta'', wrzuca go do narożnika, chce go dobić Running Body Avalanch... Unik i Joe uderza twarzą o turnbuckle na własne życzenie. Odwraca się, odskakuje do tyłu unikając Codebreakera, a naspastnik solidnie uderza plecami o ring. Samoańczyk wychodzi z ringu, gdzie ma chwilę na dojście do siebie... Na jego miejsce do ringu wchodzi Kane, który zdołał poradzić sobie z drugim olbrzymem, Morganem... Podnosi Chrisa i wymierza mu Chokeslam. Przechodzi w pin, 1..2.. ''Samoański Wojownik'' przerywa pin. Joe po wymierzeniu Running High Double Axe Handle w tył głowy ''Czerwonej Maszyny'' podnosi ją i zaciąga do Coquina Clutch! Potwór odklepuje!

Winner: Samoa Joe via Submission (13:01)

Odcinek dobiegł końca!

Karta na Desperados:

Christian Cage vs Kassius Ohno:

http://c.wrzuta.pl/wi4271/873de57a00013c6b50700a7b/od30

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301717

Po jakimś czasie wróciłem do twojego diary i z przykrością stwierdzam, że wiele się nie zmieniło. Gratuluję Tobie wytrwałości w pisaniu, bo tego na pewno ci nie brakuje, ale...

1) mam wrażenie, że nie znasz nazw akcji większości zawodników i musisz kopiować z wikipedii. Jako przykład podam:

Rhodes odbija się od nich i wymierza Matt'owi Chop Block into knee

Chop block into knee? Naprawdę nie trzeba używać takich zwrotów, gdyż psuje to ogólny efekt.

2)

Unik i ''A Double'' sam na własne życzenie uderza twarzą o Turnbuckle!

Wybacz, ale zastanawiałeś się kiedykolwiek, jak to brzmi? Dla mnie nagłe pojawienie się angielskiego słowa w takim zwrocie nie ma sensu, przecież można napisać to inaczej.

3) Speech Kofiego Kingstona... Czytałeś po napisaniu? Przecież to brzmi śmiesznie, nawet jeśli weźmie się pod uwagę gimmick Jamajczyka. Takie coś powoduje, że odechciewa się czytać Twoje wypociny, bo co mam zrobić, jak widzę coś takiego?

4) Nadal panuje u Ciebie niespotykany chaos. Jest z tym niewiele lepiej, ale dalej daleko od ideału. Ciężko się połapać. Na dodatek Twój styl pisania niesamowicie działa na nerwy, nie mam pojęcia dlaczego, ale coś mnie stąd odpycha.

Oczywiście nie myśl, by jestem tu tylko dla krytyki, masz pomysł na storyliny, które są największym plusem tego diary. Po prostu chciałem, byś zobaczył, co musisz poprawić, bo na pewno nie wywnioskujesz tego z przesłodzonych postów innych, którzy nawet nie czytają gal. Pozdrawiam.

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301719

W porządku. Choćby nawet, to i tak często piszę pod ocinkami, że bardziej mi zależy na krytyce niż na pochwałach i właśnie fajnie, że tu zajrzałeś :)

Chop block into knee? Naprawdę nie trzeba używać takich zwrotów, gdyż psuje to ogólny efekt.

Nazwy zazwyczaj piszę z głowy, prawie zawsze... Rozumiem, że Chop Block into knee może głupio brzmieć, ale tę akcję można również wykonać w tył nogi... Czyli into Back of Leg. Słowa z języka angielskiego muszą się pojawiać u mnie, bo dodatkowo wymyślam własne catpatch'e zawodnikom np.Cody'emu Rhodesowi, a po Polsku brzmiały by one idiotycznie.

Czytałeś po napisaniu? Przecież to brzmi śmiesznie, nawet jeśli weźmie się pod uwagę gimmick Jamajczyka.

Czytać, czytałem i to trzy razy i powiem, że akurat w jego przypadku ma to tak wyglądać. A on sam nie jest Jamajczykiem, a Ghańczykiem.

Co do samych moich chęci do pisania diary, to mam ich coraz mniej. Style pisania już zmieniałem dość sporo razy, ale dalej już mi się nie chce go zmieniać. Dzięki za komentarz :)

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-301724

Komentarz do najnowszego odcinka Wednesday Night Blaze Stream.

Speech otwierający galę w miarę dobry. Ciekawe zapowiada się feud Ohno z Christianem

Pierwsza walka. Skład dobry i można się było spodziewać dobrej walki. Zwycięzca trochę mnie zaskoczył, ponieważ liczyłem na zwycięstwo Ariesa.

Speech Kofiego. Nie obraź się, ale według mnie był on żałosny, sama walka była ok, dobrze, że wygrał JBL.

Backstage z Cody’m i Ohno. Również rozwiązanie mi się nie podobało. Wolałbym, aby obaj zawodnicy byli solistami, a nie tworzyli Tag Team, ale cóż, każdy lubi to, co lubi.

Segment z Y2J i Morganem wypadł całkiem fajnie. Sama walka pomiędzy Morganem, a Cody’m służyła do podbudowania feudów, przed desperados, ale mi to pasowało.

Segment z H&G podobał mi się. Jestem ciekaw, kto atakuje H&G, może okaże się w następnym odcinku??

Walka nr. 4 Ciekawy bloking końcówki. JoMo i jego team inkasują ważne zwycięstwo i ciekawe jak się potoczą jego losy.

Ponownie segment miłosny z McIntyre oraz Blaze i ponownie wypadł Ci on bardzo ciekawie.

No i czas na Main Event i prawdziwa gratka. Joe inkasuje bardzo ważne zwycięstwo, które podbudowuje jego postać przed PPV

Gala wyszła Ci bardzo przeciętnie, aczkolwiek nie można powiedzieć, że było słabo. Były dobre momenty, ale też i słabe, tak jak speech Kingstona. Ocena gali: 3,5.

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302078

Speech Kofiego. Nie obraź się, ale według mnie był on żałosny, sama walka była ok, dobrze, że wygrał JBL.

W porządku. Bo rzeczywiście segment był żałosny, ale w przypadku Kingstona takie one mają być :) Dobrze, że o tym napisałeś ;)

Backstage z Cody’m i Ohno. Również rozwiązanie mi się nie podobało. Wolałbym, aby obaj zawodnicy byli solistami, a nie tworzyli Tag Team, ale cóż, każdy lubi to, co lubi.

Chyba nie zrozumiałeś tego, co tam było napisane... ;) Ohno i Rhodes na razie jeszcze nie są Tag Team'em... Nie będę Ci spoilerował. Mam co do tego jakiś dłuższy i mam nadzieje ciekawszy pomysł. Wszystko w swoim czasie.

Segment z H&G podobał mi się. Jestem ciekaw, kto atakuje H&G, może okaże się w następnym odcinku??

Być może w następnym, a jak nie, to na pewno już za dwa, bądź trzy odcinki wyjdzie to na jaw, kto ich atakuje... :)

Walka nr. 4 Ciekawy bloking końcówki. JoMo i jego team inkasują ważne zwycięstwo i ciekawe jak się potoczą jego losy.

Tutaj już mogę coś więcej powiedzieć i powiem, że w najbliższym czasie JoMo nie dostanie u mnie pushu... Brakuje mi na niego jakiegoś pomysłu.

Dzięki za bardzo dobry komentarz :D

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302091

Kuźwa, przełamałem się i przeczytałem ostatni odcinek Twojego diary (ostatni raz czytałem jak miałem ocenić Blaze Stream w "konkursie" na Diary Miesiąca) i szczerze mówiąc.. żałuję. Rozumiem "błędy" w jednym odcinku, rozumiem w dwóch, ale nie przez cały czas. W sumie idealnie moje odczucia na temat Twojego diary opisał Alvathen. Ja natomiast przyczepię się do jeszcze jednej rzeczy. Większość speechy, rozmów.. jest, po prostu, jałowa. Nie potrafię sobie wyobrazić danego zawodnika mówiącego w taki sposób jaki opisałeś. Wkradają się błędy stylistyczne (występują nawet dość często, początkowego speecha Christiana nie chciało mi się kończyć po pierwszych zdaniach). Postaraj się trochę bardziej przykładać wagę do speechy czy rozmów wrestlerów, bo ciężko się to czyta (przynajmniej mnie). I na koniec małe pytanko:

Nazwy zazwyczaj piszę z głowy, prawie zawsze... Rozumiem, że Chop Block into knee może głupio brzmieć, ale tę akcję można również wykonać w tył nogi... Czyli into Back of Leg. Słowa z języka angielskiego muszą się pojawiać u mnie, bo dodatkowo wymyślam własne catpatch'e zawodnikom np.Cody'emu Rhodesowi, a po Polsku brzmiały by one idiotycznie.

Co to jest catpatch? Domyślam się, że chodzi Ci o catchphrase, ale mogę się mylić.

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302189

LeViathan, w porządku :) I tak od ostatniego czasu piszę daną walkę/ speech z trzy razy ''na brudno'', po czym piszę tak, żeby było lepiej i jak najkrócej, ale w porządku :) Najwidoczniej następny odcinek, który już mam przygotowany będę musiał napisać jeszcze raz i być może tym razem już będzie o wiele lepiej... Jeśli miałbyś pytania co do gimmicków, to to nie jest WWE, a moja własna federacja, więc zawodnicy mają różne gimmicki niż w TNA/ WWE.

Domyślam się, że chodzi Ci o catchphrase, ale mogę się mylić.

Tak jest. Dzięki za uwagę, bo się mi to jeszcze kilka razy z pewnością przyda oraz dzięki za komentarz... Mogę powiedzieć, że się postaram napisać następny odcinek lepiej, ale tego nie obiecuję (chętnie przeczytałbym Twoją opinię o następnym epizodzie, który wrzuciłbym w Listopadzie) :)

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302194

Odcinek 31 2h

http://www.youtube.com/watch?v=JDHNe2sFFhI

Show rozpoczął AJ Styles, który na wstępie przywitał się z fanami, a następnie powiedział:

-Czy macie pojęcie o tym, o czym chcę wam powiedzieć? Jeśli nie, to posłuchajcie... Tydzień temu doszło do nieprzyjemnego dla mnie incydentu, przez który niestety przegrałem... Zostałem zaatakowany przez jakiegoś zamaskowanego mężczyznę, którym przypuszczam, że był to ktoś z dwójki moich, przyszłych rywali doprowadził do niego, albo Cody Rhodes, albo Rey Mysterio...

...

Rey Mysterio: AJ, proszę wybacz mi mój błąd, który popełniłem...

AJ Styles: To byłeś ty?

Rey Mysterio: Nie. Nic z tym rzeczy. Ja przyszedłem tutaj po to, aby cię przeprosić za mój błąd, którym była moja interwencja podczas twojego starcia z Cody'm Rhodesem na The Overcome...

AJ Styles: To w takim razie kto był tym intruzem? Jeśli wiesz coś na ten temat, to mi o tym powiedz!

Rey Mysterio: Nie mam pojęcia, amigo, ale zauważ, że ja nie mogłem być tym kimś, ponieważ ja też zostałem zaatakowany przez niego...

AJ Styles: Przysięgasz?

Rey Mysterio: Przysięgam. A jeśli mi nie wierzysz, to mogę ci oddać swój pas w zamian za wybaczenie.

AJ Styles: Okej, Rey, przekonałeś mnie, ale możesz zatrzymać swój pas, który i tak zdobędę na Desperados...

Nagle AJ przestał mówić, ponieważ na titatronie wyświetlił się obraz pobitego Cody'ego Rhodesa, który miał posiniaczoną całą twarz.

------

1.Single Match for WBC

Mickie James © vs Natalya:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/216/2126_Mickie_James.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/761/natalya_wh3d11.png

Winner and New WC Champion: Natalya via Pinfall (2:20)

------

Do ringu wszedł Kofi Kingston. Odniósł się on do swojej zeszłotygodniowej porażki, gdzie przegrał z Bradshaw'em. Czarnoskóry zawodnik powiedział, że po pokonaniu AJ Stylesa przypuszczał, że nadszedł jego czas i że da radę pokonać następnego swojego konkurenta, jednak to mu się nie udało. Ghańczyk dodał, że do trzech razy sztuka i dzisiaj musi wygrać!...

2.Single Match

Kofi Kingston vs Sandman:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_CutOut_Jess-x_2.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/73/Sandman1.jpg

Sandman od razu po gongu uderza Kofiego swoim kijem, a sędzia ogłasza DQ! Jednak Sandman ma inny cel niż wygranie walki, ponieważ w dalszym ciągu zaczyna obijać Kofiego Kendo Stick'iem! Po paru uderzeniach "Ambassador of Extreme" wypija puszkę piwa, którą na koniec rozwala sobie na głowie.

Winner: Kofi Kingston via DQ (0:05)

------

3.Single Match

Tyson Kidd vs Charlie Haas:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_03.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/55/Charlie_Haas_2_2.jpg

Końcówka Walki: Zawodnicy znajdują się poza ringiem, każdy z innej strony. Zamroczony Charlie podchodzi do przodu powolnym krokiem i nagle

otrzymuje Roundhouse Kick od oponenta, który po chwili wrzuca go do ringu, pin, ale uzyskuje tam tylko 2 count'y. Tyson po nieudanej próbie pinu podnosi przeciwnika, wymierza mu Spinning Back Kicka i zaczyna biec w stronę lin, od których się odbija... Wheel Barrow... Kończy się to na kontrze w Bridging German Suplex, po którym Haas zgarnia 3 count'y w pinie.

Winner: Charlie Haas by Pinfall (8:11)

------

Backstage:

A dokładniej znaleźliśmy się w barze, gdzie siedziała grupa R&H&G.

Curt Hawkins: Tyler, jak tam? Chyba nie powiesz mi, że też miałeś taką czapę, że się przewróciłeś, a będziesz usiłował nam wmówić, że zostałeś zaatakowany.

Tyler Reks: Daj spokój...

Curt Hawkins: Jestem zadowolony, że...

Tyler Reks: Że?

Curt Hawkins: Że teraz mi wierzysz.

Tyler Reks: Jeśli chcesz być śmieszny, to ci to nie

wychodzi...

Corey Graves: A wiecie... Tak sobie siedzę i myślę, że teraz będzie na odwrót i ten kto nas atakuje wpadnie tym razem w nasze sidła!

Curt Hawkins: A jak chcesz to zrobić?

Corey Graves: To proste...

Zawodnicy obmówili cały plan po cichu. Po czym Corey odszedł, a R&H zaczęli się za nim skradać... Nagle ktoś wyskoczył z drzwi i ruszył z pięściami na Gravesa, ale na całe jego szczęście uratowali go Hawkins i Reks, którzy w odpowiednim momencie zaatakowali intruza. Jak się później okazało tym kimś był Drew McIntyre! Szkot przez dłuższą chwilę był obijany przez całą trójkę, ale po jakimś czasie na pomoc zjawił się mu Masked Kane!

------

4.Fatal 4 Way Match

Samoa Joe vs Bob Holly vs Daniel Bryan vs Christian Cage:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/136/samoajoe_3.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/226/hardhol.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_2012CutByJibunjishin20.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christian_6.jpg

Końcówka Walki: Daniel Bryan, Bob Holly oraz Christian Cage znajdują się w ringu. Natomiast czwarty uczestnik walki, Samoa Joe jest poza ringiem. Smok i Capitan Charisma wstają w tym samym czasie, ale ten pierwszy zostaje powalony Running Elbow Smash'em przez tego drugiego. Na nogi wstaje Bob, z którym Cage dochodzi do porozumienia i razem na zmianę zaczynają obijać Stompami byłego posiadacza walizki. Hardcore go podnosi. Irish Whip w stronę lin w jego wykonaniu, które zostają podciągnięte do dołu przez Samoańczyka, który wskoczył w odpowiedniej chwili na apron, a Smok wylatuje poza ring. ''Submission Machine'' wchodzi do ringu i od razu zostaje zaatakowany przez dwójkę sojuszników. Do akcji w kwadratowym pierścieniu dołącza Daniel Bryan, który trzyma w swojej ręce krzesło, którym atakuje Boba i Christiana. Tego drugiego dodatkowo wrzuca do narożnika, gdzie wymierza mu Running Surfboard Chair Dropkick! Teraz podchodzi pod leżącego Samoańskiego Wojownika, podnosi go nad krzesłem i próbuje wykonać na nim Piledrivera, jednak nie udaje się mu nawet podnieść do góry znacznie cięższego konkurenta... Po chwili zmagań Smok zostaje wyrzucony Back Body Drop'em, po którym od razu wstaje, ale bezpośrednio zostaje zapięty w bestialski sposób w Coquina Clutch! Amerykanin odklepuje!

Winner: Samoa Joe via Submission (12:04)

_________

Reklamy

_________

W kwadratowym pierścieniu Matt Morgan oraz Chris Jericho...

Matt Morgan: ...... Ostatnio miałem ponowną szansę na zostanie mistrzem Telewizji i znów nim nie jestem... Rhodesowi ponownie dopisało szczęście, ale ja się tym nie przejmuję, ponieważ nie jest jeszcze przede mną stracone! Ponownie będę chciał z nim zawalczyć o jego mistrzostwo, ale kiedy? To już zależałoby od niego samego. Na Summer Slam ma on już zapowiedzianą jedną walkę i wątpię w to, żeby chciał walczyć drugi raz podczas tej samej gali i to na dodatek ze mną...

...

Cody Rhodes: Co to znaczy ''wątpię w to, żeby chciał walczyć drugi raz'' oraz ''i to na dodatek ze mną''? Morgan, chcesz walki? To masz ją załatwioną! Your day to die is come soon!

------

Backstage:

Na zapleczu Ric Flair oraz Dolph Ziggler rozmawiali z Dave'm Batistą...

Dave Batista: Ric, jeśli myślisz, że ten knypek mógłby mnie pokonać, to muszę ci powiedzieć, że jesteś żałosny.

Ric Flair: Tak właśnie uważam i nawet przypuszczam, że nie będę musiał mu pomagać w starciu z tobą.

Dave Batista: Czyli taki sam los spotka tego knypka jak

Randy'ego Ortona...

Ric Flair: Los Ortona nie zależał ode mnie i wątpię w to, że Zigglera spotka to samo...

Dave Batista: Jak sobie chcesz, ale jeśli stanie się coś temu chłopakowi, to nie ja, a ty będziesz za to odpowiadał! A ja mam zamiar go dosłownie zniszczyć!

''Animal'' chciał już odejść od Rica, ale ten zatrzymał go...

Ric Flair: Dave, zaczekaj!... Chcę cię poinformować o tym, że już dzisiaj stoczysz walkę z Dolph'em Ziggler'em w Special Refree Match'u, którego sędzią specjalnym będę ja.

Dave Batista: Czyli dwóch na jednego?... Lubię ryzyko!

Reklama filmu ''The Dagger'', w którym zagrał Samoa Joe.

5.Special Refree Single Match

Dave Batista vs Dolph Ziggler / Special Refree: Ric Flair:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista_4YearsPSDD_byJibi1.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler_2012CutByJibunjishin23.jpg-Special Refree:http://psd-dreams.de/data/thumbnails/29/Ric_Flair2.jpg

Końcówka Walki: Batista ustawia rywala na narożniku, z którego zrzuca go Superplex'em! Po kilku sekundach Animal wstaje na nogi, podnosi Dolpa i wymierza mu Samoan Drop! Teraz zaczyna taunt'ować pod Batista Bomb... Jednak otrzymuje Low Blow (przedramieniem w kroczę) od Rica Flaira, który podnosi swojego podopiecznego, a ten przypina konkurenta, 1..2..3!

Winner: Dolph Ziggler via Pinfall (4:00)

Zapowiedź gali PPV, Desperados.

W ringu Masked Kane...

Masked Kane: Polska... Kraj, który ujrzy moją potęgę! Teraz... Jest czas, aby powiedzieć wam, że jest ktoś w tej federacji, kto zasługuje na to, aby stać się moją przyszłą ofiarą!... Curt Hawkins, Tyler Reks i Corey Graves... Tak, to oni zostali moim nowym celem, który pozna potęgę Ulubionego Demona Szatana! Już na Summer Slam mam zamiar odebrać im coś, czego nie są oni godni... Ich trójka kontra ja oraz... Drew McIntyre!

Na arenie pojawiła się drużyna R&H&G...

Curt Hawkins: Dwóch na trzech, brzmi obiecująco nieprawdaż? ...... A co miałeś na myśli mówiąc, że odbierzesz nam coś, czego nie jesteśmy godni?!... Nasze pasy?!... A może nasze dusze?! Kane, nie jesteś Undertakerem i póki jest z nami Tyler Reks nie jesteś nam staszny! Jeśli chcesz walczyć z nami w drużynie z tym nieudacznikiem, to proszę bardzo, masz to załatwione!

------

ME 6.Single Match

Chris Jericho vs William Regal

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/1576_Chris_Jericho.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal3_cutout_by_Crank.jpg

Końcówka Walki: Jericho trzyma Williama w bocznym Hammer Lock'u i wymierza mu kopnięcia kolanem w brzuch... Po którymś z rzędu kopnięciu chce wymierzyć Standing Lariata, jednak rywal unika ciosu i rozpoczyna biec w stronę lin,

odbija się od nich i wymierza Chrisowi Shoulder Block. Y2J zostaje powalony, Regal odbija się od lin i wymierza w bardzo szybkim tempie High Leg Drop. Anglik podnosi konkurenta na nogi. Y2J od razu wyprowadza Mid Kicka, jednak jego noga zostaje zablokowana, rywal łapie ją. Jericho wybija się z drugiej do Enzugiri Kick, ale i tym razem również nie trafia, ponieważ William skulił się. Teraz gdy w dalszym ciągu go trzyma za tę samą nogę, podcina go i zapina na nim Single Leg Lock. Chris chwyta się lin, które są w zasięgu jego ręki, a sędzia odciąga od niego napastnika. ''The Man's Man'' podchodzi pod rywala, przeciąga go na środek ringu za ręce. Przechwytuje go pod Butterfly Lock i w taki sposób podnosi go na nogi, po czym rzuca go o ring Delayed Butterfly Suplex'em i przechodzi w pin, ale uzyskuje tylko 2 count'y. Regal chwyta Chrisa za szyję obiema rękami, podnosi go na nogi, lecz jednak w nieoczekiwanym momencie Jericho odpycha jego ręce i szybko wymierza mu Jawbreaker... Rozpędza się, odbija od lin i ''częstuje'' konkurenta One Handed Bulldog'iem. Staje jedną nogą na klatce piersiowej Regala, a sędzia rozpoczyna odliczanie pinfall'u, 1..2..! Kick-Out! Wnerwiony Y2J wdaje się w kłótnię z sędzią, ale niepotrzebnie, ponieważ otrzymuje od przeciwnika Regal-Plex, hold 1..2..! Chris zdąrzył kick-out'ować w ostatniej chwili, czym nas wszystkich naprawdę zaskoczył. Anglik spokojnie idzie za ciosem, podnosi przeciwnika i wyrzuca go Irish Whipem w stronę narożni... Nic z tego! Jericho urzywa kontry z Irish Whipa w Enzugiri Kic... Nieudana próba! ''The Man's Man'' unika kopnięcia skulając się. Y2J spada na ring brzuchem, a Anglik zapina na nim Regal-Stretch! Czy ''Lionheart'' odklepie?! Na arenie pojawia się jego przyjaciel, Matt Morgan który wskakuje na apron i odwraca uwagę Williama na siebie, który podchodzi pod niego i zaprasza go do wejścia na ring trzymając gardę... ''The Blueprint'' drapie się po głowie, ponieważ nie spodziewał się takiego zachowania Regala, ale pokazuje mu palcem, żeby się odwrócił... ''The Man's Man'' odwraca się i otrzymuje Codebreakera! Y2J staje jedną nogą na klacie konkurenta, a sędzia rozpoczyna odliczanie, 1..2..! What?! ''Sexy Beast'' przerywa pin na własne życzenie, ale co on teraz robi?! Chwyta nogi rywala i przechodzi w Liontammer! ... ''The Man's Man'' odklepuje!

Winner: Chris Jericho via Submission (15:10)

Odcinek dobiegł końca!

Szczególnie zależy mi na komentarzach do tego epizodu, ponieważ wprowadziłem lekkie poprawki. Mam nadzieję, że na lepsze.

Newsy:

:arrow: NASTĘPNYM odcinkiem będzie już gala PPV, Desperados.

:arrow: Możliwe, że któryś z dwójki zawodników: Aries, Ambrose rozpocznie pracę nad rolą w filmie ''Checkmate'' (Szach mat). Federacja jeszcze nie wie, kto w tym filmie otrzyma rolę Głównego Psychola, jako Velaun.

Karta na Desperados:

Christian Cage vs Kassius Ohno:

http://c.wrzuta.pl/wi4271/873de57a00013c6b50700a7b/od30

:arrow: Handicap Match Tag on Trio

Masked Kane & Drew McIntyre vs R&H&G:

http://c.wrzuta.pl/wi5574/be9844980004e1c6507a8fbd/od31handicap

:arrow: Single Match for TV Championshi

Cody Rhodes © vs Matt Morgan:

http://c.wrzuta.pl/wi18584/b214d7e6002866a1507a8fbc/od31tvmodes

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302337

Przemogę się i skomentuję. Epizod lepszy niż poprzednie, walki w miarę ciekawe, czasem przewidywalne, czasem nie. Krótki trochę ten epizod, ale ostatnie dwie walki skradły show. Podoba mi się to, że są dialogi, chociaż też trochę nudnawe i momentami bezsensowne, ale poprawa lekka jest. Gratuluję Ci wytrwałości w pisaniu i czekam na PPV! A skoro PPV to czas na typy ;) Cody Rhodes, Tyson Kidd, Dolph Ziggler, Bully Ray, Daniel Bryan, Chris Hero, Kane and Drew oraz Matt 8)
https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302343

ostatnie dwie walki skradły show.

Ciekawy jestem, co w tej pierwszej z dwóch ostatnich walk było takiego, że została uznana przez Ciebie za jedną z najlepszych w tym odcinku. Moim zdaniem nie była ona jakoś zbyt ciekawa :P .

Co do wytrwałości, to mogę pisać, bo to lubię... Ale pomału przestaje mi już brakować chęci do dalszego pisania, but Never Give Up :)

Dzięki za komentarz.

https://forum.wrestling.pl/topic/28976-blaze-stream/page/8/#findComment-302383

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...