Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walka o walizkę ma się odbyć w gimmick match'u:  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Walka o walizkę ma się odbyć w gimmick match'u:

• Hell In A Cell
      0
    • 6 pack Challenge
      1
    • Extreme Rules Match
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Odcinek 8

http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=bslogo3b.jpg&res=medium

Friday Night Blaze Stream

Zmiana sposobu pisania

Po rozpoczęciu gali znajdujemy się w pokoju prezesa Blaze Streamu. Okazuje się, że właśnie gdzieś on dzwoni...

Lesnar: Tak słucham szefie?

Blaze: Jestem zadowolony, że zadanie jakie wam wyznaczyłem wykonaliście bez żadnych skrupułów. Ale nie mogę zrozumieć czemu akurat nagraliście wideo w takiej formie a nie zamiast nie co drastycznej.

Lesnar: O to proszę się spytać Chrisa to on wykroczył poza zadanie i nalegał abyśmy właśnie w takiej formie nagrali dokument destrukcji posiadłości Punka. Wspominał coś o tym, że ma jeszcze kilka niedokończonych porachunków z nim i o końcu świata. Być może jeszcze to zza dawnych lat, ale ja nie wiem o co mu dokładnie chodziło.

Blaze: Wspominał tak rzeczywiście?...

Lesnar: Tak.

Blaze: To widzę, że Jericho wpadł na genialny pomysł spotka go za to miła nagroda. Ale jeszcze jest jedna sprawa tycząca się tylko i wyłącznie nas dwóch.

Lesnar: Coś się stało szefie?

Blaze: Tak stało się! O tym jeszcze dzisiaj zdążymy porozmawiać jak wstawisz się do mnie!

---

1.Falls Count Everything Match

Tyson Kidd vs Kofi Kingston:

Końcówka Walki: Końcówka starcia podobnie jak i jej początek wyłącznie należy do Kanadyjskiego zawodnika. Jest pod pełną dominacją nad rywalem. Tymczasowo obija przeciwnika krótką serią chopów, po chwili Irish Whip do narożnika. Usiłuje dobić go tam z rozbiegu pewną akcją, ale nawet nie zdąża wyskoczyć do jej zadania a już nadziewa się na niespodziewaną kontrę poprzez wystawienie nóg przez Kingstona, w które wbiega i uderza twarzą Tyson. Kidd stoi trzymając się za twarz natomiast Kofi jeszcze nie miał dominacji w tym starciu a jak już je ma w tej chwili to usiłuje zakończyć pojedynek własną akcją kończącą o nazwie Trobule In Paradise... Rozpoczyna taunt wybija się, ale co robi Kanadyjczyk?! W odpowiednim momencie przy pełnym obrocie czarnoskórego wrestlera ten łapie go za nogę sprowadzając go do parteru i szybko zakładając dźwignię Single Leg Lock! Kingston odklepuje!

Win in: via Submission (Single Leg Lock) in 3:00

Po krótkiej celebracji zwycięstwa Kanadyjczyk odbiera od strikera mikrofon. Chce nam coś powiedzieć:

Nawet nie macie pojęcia jak jestem bardzo usatysfakcjonowany tym, że w końcu zostałem wyznaczony do walki o jeden z pasów! W końcu po bardzo długim upływie czasu zostałem za to wynagrodzony Title shotem o pas wagi lekkiej. I wiecie co? Zdobędę go! Pokonując pozostałych zawodników pokazując wam sto procent moich umiejętności! Tą walkę będziecie już zawsze wspominali... Ten pas pomorze mi w dalszym moim rozwoju kariery! Zaczynając akurat na tym pasie kończąc na... zdobyciu pasa IC a może i wyżej kto to wie. To co teraz mówię jest najprawdziwszym faktem. To nie żadna wersja bajki, bajeczki, plotki, kłamstwa, bo to jest prawda! Mój talent, moje starania się, aby wam zaimponować niegdyś się marnowały... nie pamiętam kiedy, ale już w tej chwili stwierdzam iż jestem mistrzem wagi lekkiej! A całe moje zwycięstwo zadedykuje pewnej bardzo inteligentnej, mądrej osobie, która dała mi tą szansę Christianowi Blaze'owi. Z całym szacunkiem do Ciebie Blaze! Jesteś jednym z najlepszych jak nie najlepszym dla mnie człowiekiem i ja chcę być dla ciebie

taki sam! Obiecuję Ci zwycięstwo i pokazanie tym wszystkim dostarczycielom twoich pieniędzy iż ja jestem najlepszym twoim pracownikiem!

---

2.Single Match qualfication to EC for cotender to Undisputed C

Rob Van Dam vs Dolph Ziggler:

Końcówka Walki: Ależ jest to niesamowicie wyrównana walka! Przeciwnicy obijają się cios za cios, cios za cios! Ziggler odpycha Roba od siebie, ale ten nie zaprzestaje w dalszym ciągu atakować z rozbiegu wymierza Monkey Flipa! Rusza za ciosem próba nieudanego Clothesline'u. Dolph zaledwie go tylko uniknął kucając, Van Dam odbija się od lin ii... Free Fall Front Dropkick w splot ''Perfekcyjnego''! ''ShowOff'' dość mocno odczuł tę zadaną akcję mimo nawet tego, że odleciał pod narożnik. ''Mr. Pay-Per-View" chce dodać Rolling Thundera leżącemu przeciwnikowi, pierwsze przekoziołkowanie, drugie i decydujący wyskok... kończący się nadzianiem na wystawione kolana! RVD zwija się z bólu stojąc, Dolph podnosi się, podbiega szybko pod plecy konkurenta Inverted Scoop Slam! Próba pinu 1..2 kick-out! ''Natural'' niepotrzebnie wdaje się w kłótnię ze sędzią o to, że były 3 county zamiast dwóch. ''The Whole Dam Show'' podbiega od tyłu do Dolpha obejmuje go w pasie Roll-Up! 1..2..3!

ShowOff / Natural = Dolph Ziggler.

"Mr. Pay-Per-View" / "The Whole Dam Show" = Rob Van Dam.

Win in: via Pinfall (10:00)

---

Cole: Cóż jestem pod wrażeniem obu zwycięzców Rob Van Dama oraz Tysona Kidda. Obaj zawodnicy bardzo dużo w tych walkach pokazali i również nie można odmówić tego ich rywalom. Chociaż starcie należące do Kanadyjskiego zawodnika było nadzwyczaj krótkie. Mimo to pokazał on jak przystało na niego wielką klasę w tym pojedynku i pokazał Kofiemu kto jest o wiele lepszy. Imponująca obietnica padła z jego strony dla prezesa mam nadzieję, że będzie tak jak mówi, bo w innym wypadku Blaze będzie wściekły, że Tyson go ośmieszył przed wszystkimi fanami... A my tymczasem przenieśmy się do pokoju prezesa, gdzie jak on sam mówił ma zamiar przeprowadzić rozmowę z Brockiem Lesnarem...

Kamera przenosi nas do pokoju Christiana Blaze'a... Jesteśmy w połowie rozmowy.

Blaze: A zatem teraz przejdźmy do rzeczy Lesnar! Bo widzisz prosiłem cie o to, abyś bronił mnie przed Punkiem. A podczas ostatnio nie dostrzegłeś pewnego małego szczegółu...

Lesnar: Tak? A jaki to szczegół?

Blaze: Ano taki, że w poniedziałkowy wieczór na arenie pojawił się CM Punk! Podczas gdy wy bawiliście się w najlepsze rozwalając jego cały dobytek on się pojawił po walce między Ortonem a Anglem gdy ja pełniłem tam funkcję jako sędzia i proszę to co w tej chwili widzisz to pozostało mi to po tym spotkaniu!

Lesnar: Ale jak! Co się stało?

Blaze: Jak to co się stało? Przywitał mnie High Kickiem. I widzisz jeszcze jest jedna rzecz...

Lesnar: Jaka?

Blaze: Podczas gdy ty bawiłeś się w najlepsze demolując cudzy dom to Orton zamiast ciebie chciał mnie obronić przed Punkiem a to jest twoje zadanie!

Lesnar: Christian słuchaj... przecież ty sam wydałeś mi rozkaz zniszczenia domu Punka. Nie obwiniaj mnie za to, bo ja się przecież nie rozdwoję. A jeśli już tak bardzo nalegasz to zadzwoń w końcu do niego lub w jakiś inny sposób skontaktuj się z nim

i sprowadź go do siebie z powrotem. Dopiero wtedy rozpocznie się piekło, które ja osobiście przygotuje!

Blaze: Skoro tak mówisz to dobrze skontaktuje się z nim w tej chwili. A ty możesz już iść.

---

3.Single Match

John Cena vs Batista:

Cena: Yo, yo Dave. Może i tydzień temu udało ci się mnie pokonać, ale to dzięki pomocy z zewnątrz. Dzisiaj ci się to nie powiedzie ponieważ tym razem to ja pokonam ciebie!

Końcówka Walki: Batista obija Cenę w narożniku serią uderzeń pięścią połączoną z łokciami i kopnięciami z kolana. Fake Irish Whip Dave łapie Johna na jedno z ramion po czym rzuca nim o ring. Wchodzi na niego znajduję się w idealnej pozycji do obicia facjaty "The Chain Gang Soldiera" uderza go tam również pięściami jak i łokciami. Sędzia rozkazuje ''Zwierzakowi'', aby ten zeszedł z niego w innym wypadku przegra walkę. ''Animal'' podnosi rywala, obejmuje go w swoje łapy po czym rzuca nim o ring Sit-Out Hold Scoop Slamem 1..2! Nie udana próba pinu. Nie robi to żadnego wrażenia na ''Zwierzaku'', który zaczyna obejmować rękę konkurenta pomiędzy swoimi nogami zaciska pod Key Lock. Dźwignia zostaje przerwana po krótkim upływie czasu przez samego Johna poprzez złapanie się lin znajdujących się bardzo blisko niego. Dave popuszcza i całkowicie uwalnia Cene z tejże akcji po czym obaj bardzo szybko wstali ''Animal'' chce uderzyć Johna Big Bootem jednak ten przechwytuje jego nogę Dragon Screw combo +STFU! ''Zwierzak'' odklepuje!

Win in: via Submission STFU (8:30)

---

Po walce z powrotem kamera przenosi nas do pokoju Prezesa Blaze Streamu. Rozmowa między Blazem a Punkiem nadal trwa.

Blaze: To w takim razie Brooks podpiszesz z ze mną kontrakt ponownie?

CM Punk: Słuchaj, słuchaj wiesz co ci powiem? Powiem ci to, że twoi ci dwaj chłopcy zupełnie pomylili sobie domy. Ten, który zniszczyli nie był mój. Ja mieszkam obok. A kontrakt... możesz sobie wsadzić w du**. Nie mam zamiaru z takim kłamcą jak ty współpracować.

Blaze: ...

Blaze: To nie możliwe... Jak, skąd, ale... cholera jasna!

Lesnar: Tak słucham szefie?

Blaze: Natychmiast w tej chwili masz się wstawić do mnie! Czy wy obaj zgłupieliście?! Zniszczyliście nie ten dom co trzeba! Teraz na tym wszystkim ucierpiał niczemu winny człowiek, który teraz nie ma gdzie się podziać. No i co ja teraz zrobię?! Przecież nie pojadę do człowieka i nie powiem mu prosto w oczy, że to na moje zlecenie jego dom poległ w gruzach...

Lesnar: Nie musiałeś wnosić tego w swoje plany i nie musisz nikogo przepraszać.

Blaze: Masz rację Brock ja nie pojadę tam za to ty tam pojedziesz.

Lesnar: Nawet tak nie myśl!

Blaze: Przeciwstawiasz się mnie?

Lesnar: Owszem tak...

Blaze: Tak? To pożegnaj się z pracą. Zwaln...

---

4.Single Match with menagers

Claudio Castagnoli /w.Chris Hero vs Charlie Haas/w. Shelton Benjamin:

Cole: Zanim rozpocznie się walka pragnę państwa uprzedzić w jakim celu ona się odbywa. Popatrzcie na titatron... ...

Blaze: Witam wszystkich fanów mojego niepowtarzalnego i najlepszego na świecie biznesu! Oraz witam waszą dwójkę tak jak wasza wspólna nazwa wskazuje również najlepszego Tag Teamu na świecie no cóż nie jestem takiego zdania, że jesteście razem najlepsi... Mam dla was kolejną z rzędu walkę przygotowaną tym razem to Charlie Haas zawalczy z Claudio Castagnoli. Jeżeli Shelton twój przyjaciel wygra to dostaniecie walkę z nimi o pasy. Czemu tak robię? Już mówię, bo ja nie mam w zwyczaju jak Vince, od którego cały biznes odkupiłem tworzyć nie wiadomo skąd jakieś nieudane Tag Teamy bodajże z czterech liter . Nie mam innego wolnego Tagu do tejże walki a chcę, aby się ona odbyła dla wszystkich moich fanów więc mogę wyznaczyć was. Jeśli nie wygracie no cóż w takim razie odbędzie się następnym razem mecz między ''Phenomen Angels'' a obecnymi mistrzami. Bez żadnego starcia kwalifikacyjnego. Zatem wykorzystaj to Haas, bo wszystko spoczywa w twoich rękach i zaznaczam jeszcze raz to wszystko zależy wyłącznie od ciebie!

Walka

Końcówka Walki: Castagnoli uwięził swojego rywala w dźwigni Butterfly Locku. No cóż wydostanie się z takiej dźwigni nie jest wcale takie proste i łatwe. Shelton wchodzi na apron, odwraca uwagę sędziego. A akcja w ringu zmienia się o sto osiemdziesiąt stopni Charlie uderza tyłem głowy szczękę Claudia, uwalnia jedną rękę Eye Rake! Wstaje, bezpośrednio z miejsca wykonuje Inverted Stunnera! Przechodzi do pinu 1..2..3!

Win in: via Pinfall (4:00)

Przy mikrofonie Claudio Castanoli

-No cóż widać jak dzisiaj wy wszyscy mnie dopingowaliście. Tak mocno, że aż za bardzo co doprowadziło do mojej porażki. Dziwny jest ten fakt dla mnie ponieważ wcześniej podczas walki Chrisa dopingowaliście mnie i on wygrał. Dzisiaj natomiast nie słyszałem ani jednej osoby krzyczącej moje imię... Dla czego? Być może dla czego, że odnosicie wrażenie o tym, że jestem jakiś nachalny, pazerny. Czy nie tak? No to więc musicie się dowiedzieć o tym, że jest to zaledwie wasze, małe złudzenie ponieważ ja taki nie jestem. A przegrałem... na własne życzenie, abyście mogli ujrzeć i mnie i Chrisa podczas najbliższej gali PPV Elimination Chamber. Ja robię to wszystko dla was, nie dla siebie. Kocham Was!

---

Backstage:

Ponownie znajdujemy się w pokoju prezesa tym razem zamiast Lesnara jest przy nim Randy Orton. Prowadzą między sobą krótką rozmowę...

Orton: Blaze co się stało?

Blaze: Najpierw Punk teraz Lesnar... powiedz Orton czy przynajmniej tobie mogę zaufać?

Orton: To zależy, ale z pewnością tak.

Blaze: Pamiętam, że podczas interwencji Punka ty starałeś się mi pomóc. Ale i ja tobie wcześniej pomogłem wygrać czy nie tak?

Orton: Zgadza się.

Blaze: Więc teraz ty zostaniesz moim nowym ochroniarzem, pomocnikiem... Uważaj i zastanów się nad odpowiedzią ponieważ opłaci ci się to! A jeśli nie to chyba znasz moje zasady...

Orton: Znam, znam, ale co grozisz mi nimi? Mało mnie one obchodzą. A ja się zgadzam.

Blaze: Zatem doskonale

_______

Reklamy

_______

5.ME Triple Threat Match

Wade Barrett vs Daniel Bryan vs Justin Gabriel:

Końcówka Walki: Gabriel wraz z Danielem okładają się pięściami w ringu. Obecny mistrz znajduje się poza nim dokładniej leży. Irish Whip w wykonaniu Bryana w stronę lin, na które Justin wskakuje. Wybija się z nich saltem do tyłu znalazł się za plecami przeciwnika Reverse DDT! Przechodzi w pin 1..2..! Przypięcie zostaje przerwane przez Angielskiego zawodnika szybkim kopnięciem w twarz z rozbiegu. Barrett podnosi ''African Sensationa'' zarzuca go na swoje barki i... do ringu zza barierki wskakują pozostali uczestnicy walki o pas TV z Elimination Chamber. Rozpoczyna się dzika szarża wszyscy rzucają się z pięściami na Wade'a, który jest bezbronny i pada na glebę. ''American Dragon'' i ''African Sensation'' wstali biegną w stronę interweniujących wrestlerów Double Running Clothesline od Bryana, Running Dropkick od Gabriela. Wyrzucają ich poza ring, dodają do nich jeszcze mistrza. A sami zostali we dwóch w ringu. Rozpoczyna się bitwa na pięści, gdzie ''Amerykański Smok'' bardzo szybko zdobywa dominację nad rywalem ostatecznie wyrzucając go poza ring!

Win In: No contest

---

Cole: To już koniec ostatniego epizodu przed jedną z czterech najważniejszych gal w roku Blaze Streamu. Mam nadzieję, że nadchodząca gala PPV zgromadzi mnóstwo widzów oraz spowoduje wiele dyskusji na jej temat... Dziękujemy i do zobaczenia!

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

88

• szpicu

13

• Kari

12

• Qba5000

9

Top użytkownicy w tym temacie

Elimination Chamber

http://desmond.imageshack.us/Himg213/scaled.php?server=213&filename=eliminationt.jpg&res=medium

Cole: Witamy wszystkich fanów Blaze Streamu podczas niedzielnej gali PPV Elimination Chamber! Przed wami Michael Cole oraz...

Tazz: Tazz...

Cole: Na dzisiejszy wieczór tak wspaniałej gali mamy zapowiedziane aż siedem walk z czego dwie Elimination Chamber! Pierwszym starciem będzie walka dwóch jak same ich nazwy wskazują najlepszych Tag Teamów. Będziemy mieli okazję dowiedzieć się o tym, który z nich tak na prawdę jest najlepszy z najlepszych! Zapraszamy!

---

1.Tag Team Match for TT Championships

Kings Of Wrestling © vs The Greatest Tag Team On The World:

Początek walki należy do Castognoli'ego oraz Sheltona Benjamina. Rozpoczynają od typowego brawlu. Pada cios za ciosem, cios za cios. Shelton wykonuje Irish Whipa na najbliższe liny, biegnie za przeciwnikiem Modificed Canadian Trip. Jest to jego pierwsze wykonanie tej akcji. Po wyślizgu z ringu i podcięciu łokciem rywala on szybko się podniósł a Benjamin wskakuje jeszcze szybciej na apron następnie na liny Diving Springboard Clothesline! Kolejny raz z rzędu konkurent szybko się podnosi trafia w objęcia ''Gold Standara'' German Suplex Hold 1..! Sędzia nawet nie odliczył do 2 a Claudio już kick out'uje. Czarnoskóry zawodnik idzie w stronę swojego narożnika tam dokonuje zmiany z przyjacielem. Charlie biegnie prosto na przeciwnika zostaje wyrzucony do góry akcją Free Fall into Europan Uppercutt! Szansa dla KOW na zdobycie dominacji. ''Double C'' dokonuje zmiany z Chrisem Hero, który tak jak wcześniej rywal biegnie wprost na przeciwnika Forearm Elbow Smash! Rozbieg, odbicie od lin powtórzenie akcji rywal zostaje powalony. Chris go podnosi. Irish Whip do narożnika Haas uderza w niego brzuchem po chwili zostaje dobity Running Corner Dropkickiem w plecy i przechwycony do pinu poprzez wykonanie akcji School Boy. Mistrzowska drużyna nie pozyskała ani jednego counta ponieważ znajdują się zbyt blisko lin a dzięki temu Charlie Haas złapał się ich. Castagnoli wszedł do ringu! Ale w jakim celu? No cóż sędzia go odgania poza ring a pretendent całą sytuację idealnie wykorzystuje na własną korzyść wkładając mistrzowi palca w oko tzw.Eye Rake. A jednak ta akcja jest początkiem prześwietnego Combosa po Eye Rake pada bezpośrednio i bardzo szybko DDT a po nim Bow & Arrow! Czy to już koniec walki?! Hero jest bardzo wytrzymałym zawodnikiem jest już przez dłuższą chwilę w tej dźwigni i nawet nie ma zamiaru odklepać. Cud! ''The Young Knockout Kid'' jakimś cudem wydostaje się stamtąd. Mimo tego, że udało się mu wydostać to widzimy obolałość wyrysowaną na jego twarzy. Dość żałosny widok jak krzyczy z bólu i jednocześnie podczołguje się do własnego narożnika, aby dokonać zmiany. Charlie niczym hiena podbiega pod niego z uśmiechem na twarzy chwyta go za nogę pod swoje ramię... jednak nic z tego! ''The Savior Of CZW'' resztkami sił odpycha go nogami. Wystawia rękę do narożnika, gdzie jest Claudio nie dużo brakuje tylko tyle co wystawienie ręki również przez ''Double C''. Jednak ten nic sobie z tego nie robi zeskakuje z apronu. Przygląda się obolałemu Chrisowi po chwili macha mu ręką na pożegnanie, idzie na zaplecze pozostawiając przyjaciela w potrzebie! Haas szybko podbiega pod ''The Young Knockout Kida'' łapiąc go za nogi przechodzi do Haas Of Pain! Tym razem nie ma mowy, aby w jakikolwiek sposób wydostać się stamtąd ostatecznie kończy się to odklepaniem!

"Double C"/ "The Most Money Making Man"/ "The Stalwart Swiss Powerhouse"/ "Very European" = Claudio Castagnoli

"The Mack Daddy of the Cravate"/ "The Savior of CZW"/ "That Young Knockout Kid"

=Chris Hero

"The Gold Standard" = Shelton Benjamin

Win in: 10:00

---

Cole: No cóż bardzo dziwna jak dla mnie sytuacja w tej walce.

Tazz: Uwierz mi dla mnie również.

Cole: Castagnoli pozostawił własnego przyjaciela w potrzebie. I przez niego obaj stracili swoje pasy Tag Team'owe. Nie rozumiem po co to w ogóle się wydarzyło...

Tazz: Ja również... ja również Michael. Ale nic na to nie poradzisz wydarzyło się to się wydarzyło. Trudno się mówi...

Cole: Brakuje mi tu jakiegokolwiek wytłumaczenia ze strony Claudia za jego zachowanie w tej walce. Prędzej czy później i tak się o tym dowiemy. Teraz przenieśmy się na zaplecze, gdzie Brad Ray przeprowadza wywiad z...

Ray: Witam serdecznie i dziękuje Michael za oddanie głosu. Tak jak powiedziałeś właśnie mam zamiar przeprowadzić wywiad z zawodnikiem stojącym obok mnie, którym jest... Chritian Cage!

Cage: Cześć wszystkim.

Ray: Christian mam do ciebie kilka pytań...

Cage: Zamieniam się w słuch.

Ray: Oto pierwsze z nich. Czy masz jakiś plan co do dzisiejszej walki Elimination Chamber oraz którego zawodnika najbardziej się obawiasz? To znaczy, który według ciebie ma największą szansę na wygranie.

Cage: Co do planów na walkę to jakimś mam wygląda on następująco. Zero jakichkolwiek zmagań fizycznych z większymi i silniejszymi zawodnikami chodzi mi tutaj głównie o zmagania w klinczu, gdzie wiadomo, że nie miałbym żadnych szans z takowymi. Odpowiadając na drugą część pytania, którego zawodnika najbardziej się obawiam i który ma największe szanse na wygrania tejże walki to odpowiadam żadnego i każdy. Spędziłem kilka godzin czasu w domu przesiadując i myśląc nad taktyką do tej walki podczas mojego wypoczynku 2 tygodniowego po walce o pas Hardcorowy. I na każdego mam jakiś tam tak zwany haczyk. A który ma największe szanse na wygrania no każdy ma równe szanse o ile będzie dobrze myślał nad tym co dzieje się w okół niego i czy ma jakiś plan wtedy walka będzie bardzo dobra.

Ray: Drugie moje pytanie to jaka jest twoje reakcja na zmianę pasów z Undisputed na Heavyweight?

Cage: A będzie taka?! Po raz pierwszy taką informację słyszę i to w dodatku od ciebie.

Ray: Dillan Blaze nic ci na ten temat nie wspomniał? No coś nieprawdopodobnego ja o tym słyszałem, a ty uczestnik walki nic o tym nie wiesz. Dziwne trochę, ale prawdziwe...

Cage: No cóż jeżeli ma już się ona odbyć to mnie taka decyzja lekko szokuje. Ale z drugiej strony mi to nie przeszkadza jestem na to neutralny.

Ray: Zatem dobrze. To już koniec naszej rozmowy dziękuje za wywiad. Oddaje wam głos Michael.

Cole: Dowiedzieliśmy się kilku rzeczy o których ja podobnie jak Christian Cage w ogóle nie słyszałem a dokładniej zmiany pasów. Dziwna decyzja ze strony Blaze'a no, ale w końcu to jego biznes więc robi co mu się do żywnie podoba. To już tyle od de mnie na ten temat, bo nie chcę mieć kłopotów...

Na arenie pojawia się Dillan Blaze:

-Cole, Cole... Ray, Ray... Za dużo powiedzieliście i nie zastosowaliście się po raz kolejny do mojego regulaminu. Wiecie co za to was spotka pewnie... Cole możesz cieszyć się ostatnimi minutami swojej pracy ponieważ po zakończeniu gali zwalniam cie! I również ciebie Ray. Na wasze miejsca mam już nowych, lepszych ludzi jednym z nich jest William Regal a drugim Steve Fox. Mam jeszcze kilka słów do powiedzenia poznajcie moje drugie imię. Poprzez, które macie się od teraz do mnie zwracać brzmi ono Dillan. Christian Dillan Blaze. Zrozumiano?! Cieszy mnie wasza cisza. W związku z tym, że kryta informacja jak do tej pory wyszła na jaw muszę ją powiedzieć osobiście. Dzisiaj po walce Ortona z Angle'm dojdzie do zmiany pasa z Undisputed na pas Wagi Ciężkiej. Bez znaczenia jest to kto ją wygra wyjdzie z nowym pasem na ramieniu. To wszystko co chciałem wam powiedzieć... Cole odbieram ci prawo głosu!

Cole: Nie możesz mną już rządzić ponieważ mnie przed chwilą zwolniłeś.

Blaze: Ochrona wywalić go na zbity pysk z budynku!

Ochrona zabiera Michaela poza budynek a na jego miejsce wchodzi William Regal.

Blaze: Bardzo cię proszę kontynuuj Tazz.

Tazz: ... Już za chwilę kolejna walka o pas wagi lekkiej.

---

2.Battle Royal Match for Cruishweight Championship

Shelley vs Aries vs Morrison © vs Sabin vs Kidd vs Bourne:

Zawodnicy ruszają do ataku, ale w niesłychany sposób. Blaze wykupił WWE od Vince'a za grubą kasę i podpisał kontrakty z zawodnikami nieistniejącej już z powodu, że upadła zawodnikami TNA. I właśnie o to tutaj chodzi mamy brawl pomiędzy zawodnikami TNA a WWE.

WWE/ TNA nazwy są celowo wspominane. To nie jest łamanie kayfabe'u...

Shelley obija się z Kiddem, Sabin z Bournem a Morrison z Ariesem. Pada podwójny Irish Whip w jeden ten sam narożnik najpierw uderza o niego Alex później Chris. Zostają tam dobici przez Tysona Running Body Splashem po chwili dokłada coś od siebie Evan. Tylko że z wyskoku ponad linami Diving Springboard Missile Dropkick! Ależ się dzieje! Przenieśmy się teraz do mistrza obrywa on Scoop Slama od Austina po czym zostaje zapięty w Arm Bara. Przy pomocy lin udaje mu się w przepiękny sposób stamtąd wydostać. Przekładając nogi co raz wyżej wzdłuż lin pionowo odbija się od nich i bezpośrednio ląduje na nogach. Teraz w niekorzystnej pozycji jest Aries ''JoMo'' wynosi go do góry choć nie jest to łatwe to mu się udaje Lift Up Slam. Na dokładkę dodaje Dancing Leg Drop. Wskakuje na niego i zaczyna obijać go serią krótkich uderzeń pięścią. Tymczasem Shelley zdążył się wydostać z tarapatów, do których wprowadza mistrza wagi lekkiej. Biegnie w jego stronę Projectile Hurricanrana głowa Johna zostaje wbita w ring! To bardzo brutalna akcja, która mogła go nawet nabyć kontuzji!

http://i36.tinypic.com/14pv84.gif

Jedno wiemy na pewno ''Szaman Sex'u'' na jakiś czas zostaje pozbawiony zabawy w walce o ile nie zostanie zapięty w pin. Shelley nie jest tą drugą opcją zainteresowany ponieważ chciał tylko pomóc Ariesowi. Czy to jakiś początek sojuszu? W ich stronę rusza Tyson Kidd Running Double Clothesline wykonany na ''Double A'' oraz na jednym członku z MCMG. Obaj wstali w tym samym czasie ruszają z podwójną odpowiedzią dwa kopniaki w brzuch Kanadyjczyka po czym przechwytują jego głowę pod DDT Hold. Double Jumping DDT! Austin zapina jeszcze na nim Horns Of Aries. Tyson odklepuje.

Tyson Kidd wyeliminowany 6:00

Z drugiej strony ringu dość nieciekawa sytuacja dla Harisa ''That Kidd'' wyskakuje z narożnika z Air Bournem! Przejście w pin 1..2..3!

Chris Sabin wyeliminowany 6:05

W ringu pozostało już tylko czterech zawodników. Evan wdaje się w brawl z Alex'em, a Austin tak jak było na początku z Johnem. Są bardzo blisko siebie. Powstaje dość duże chaos w ringu w bardzo szybkim tempie się cała czwórka obija tak, że nie wiadomo bardziej szczegółowo co się dzieje w ringu. Irish Whip na liny od Bourne'a ten biegnie za swoim rywalem Running Front Dropkick. Wstaje otrzymuje Flying Chucka od Morrisona. Ta akcja była wymierzona w ''Double A'', który ją uniknął. Alex po chwili podnosi się, podnosi również nieco później Evana Swinging Reverse STO. Przechodzi w pin 1..2..3!

Evan Bourne wyeliminowany 9:00

Dwóch zawodników, których imiona zaczynają się od litery A ponownie łączą siły. Usiłują razem we dwóch zdominować mistrza, ten stawia im dość mocny opór. Nie pozwala żadnemu z nich do siebie podejść co któryś podejdzie natychmiast otrzymuje kopniaka lub uderzenie pięścią. Wszystko trwa tylko przez chwilę ponieważ Aries wyrolował Shelleya School Boyem! 1..2..3!

Alex Shelley wyeliminowany 10:00

Bezpośrednio po odpadnięciu Alexa zgasły światła. Nic nie widać, nikogo nie słychać prócz jednego, wielkiego huku jakby uderzający metal. Światła ponownie się zapaliły a na ringu widzimy leżących dwóch uczestników jeden na drugim. Sędzia przechodzi w pin 1..2..3! Tak jest mamy nowego mistrza wagi lekkiej, którym jest ''Double A''!

''Air''/ ''That Kid''= Evan Bourne

"JoMo"\ "The Guru of Greatness"\ "The Monday / Tuesday / Friday Night Delight"\ "The New Face of Extreme'\ "The Prince of Parkour"\ "The Shaman of Sexy"= Morrison

"A Double"\ "The Star"\ "The Greatest Man That Ever Lived"\ "The Vascular Vegetarian"\ "MV3" "Mr. It"\ "The Greatest Manager That Ever Lived"= Aries

"Wildcat"\ "The Cultural Phenomenon"= Harris

Win in: 10:30

Po zakończeniu walki spod ringu wychodzi pewna osoba. Na razie jej twarzy nie widzimy, ale po budowie ciała nie chodzi tutaj o pas. Ponieważ ten ktoś jest zbyt duży, aby móc walczyć o niego. Jest to John Cena to Cena przeszkodził Morrisonowi w zachowaniu pasa! Sięga po mikrofon:

-Joł joł JoMo! Widzisz jak to teraz jest! Odpłaciłem ci się dobrem za nad dobre straciłeś swój pas! Przyczyniłem się do tego ponieważ musiałem drugi raz walczyć o miejsce do walki Elimination Chamber przez twoją osobę. It's My Time, w którym to ja ostatecznie postawiłem kropkę nad i mając pewność, że i tym razem nim wejdę do klatki mnie nie zaatakujesz i pozbawisz uczestniczenia w niej. Sam tego chciałeś więc to dostałeś!

---

GM Room:

W pokoju prezesa Blaze Streamu widzimy jego samego oraz jego nowego przyjaciela Randy'ego Ortona. Jak wiemy prezydent federacji ma nowe imię Dillan. Obaj przeprowadzają pomiędzy sobą rozmowę.

Blaze: Orton więc słuchaj. Nie chciałem, aby ta informacja wyszła na jaw a dopiero po waszej walce wniósłbym nowy pas. Nie wiem czy gniewasz się za to na mnie, czy w ogóle już sam nie wiem...

Orton: Poczekaj chwilę szefie. Nie musisz mi się tłumaczyć, bo ja nie uważam tego za zły pomysł...

Blaze: Na prawdę?

Orton: Tak na prawdę. Z pewnością dzisiejszego wieczoru pokonam Kurta i przerwę jego title reign tym samym w życie wejdzie całkiem nowy pas, którego będę pierwszym w historii posiadaczem. Nie mam ci w ogóle tego za złe, bo to jest doskonały pomysł. A później ja bez twojej pomocy, oczywiście ja tobie będę pomagał, ale ja sam zadbam o to, abym został niepokonanym championem.

Blaze: Zatem jestem bardzo zadowolony z mojego kolejnego geniuszu. Pas zostanie wniesiony po walce. To już wszystko o czym chciałem z tobą porozmawiać możesz już iść.

---

3.Hardcore Match for Hardcore Championship

Dean Ambrose © vs Hardcore Holly:

Gong i wrestlerzy rozpoczynają bitwę! Holly od razu rusza z Running Clotheslinem na przeciwnika, który będąc blisko a dokładniej ignorując rywala opiera się o liny i wylatuje poza ring. Bob również schodzi z niego wystawia głowę na apron pomiędzy linami niespodziewanie otrzymuje Running Jump Big Boota! ''Street Dog'' wyciąga chwilę później spod ringu krzesło, którym częstuje go serią uderzeń prosto w górną część czaski. Ambrose wskakuje na apron, ale co on robi?! Podnosi głowę pięćdziesięcioletniego zawodnika pod jego szyję wkłada krzesło po czym wszystko puszcza Gullitine Choke z krzesłem Fuck! A teraz wyciąga rywala z lin wrzuca go na Suplex Hold a wyrzuca go akcją Suplex Hold to Drop z apronu prosto na stół! Dean zeskakuje z apronu na przeciwnika Dive Body Splashem! Nie trafia. Bob się w dobrym czasie odsunął a mistrz trafia twarzą o kant rozwalonego stołu. Pojawiła się krew. Po 6 sekundach obaj wstają. Rozpoczynają obijać się pięściami. Holly w pewnym momencie zadaje kopniaka w brzuch przechodzi Faicon Arrow jego akcję kończącą. A za jej pomocą rzuca posiadacza pasa Hardcore na drugi stół komentatorski. Również nie wytrzymuje spadku masy na siebie i się rozwalił. "The Alabama Slamma" pada w swoją dotychczas ostatnią akcję włożył resztki swojej zachowanej siły po mocnym obiciu przez ''Street Doga''. Po pewnym upływie czasu ''Hollywood'' podnosi się jako pierwszy wyciąga z rozwalonego stołu jedno z urządzeń znajdujących się w jego środku. Następnie podnosi mistrza zarzuca go na barki przerzuca go ponad swoją głową do przodu w wolne miejsce w stole. Podchodzi do ringu, wyciąga spod niego co chwilę po jednym krześle. Uzbierał ich już około dziesięć wszystkie rzuca na Ambrose'a a sam wchodzi do ringu, na narożnik skacze z niego! Diving Leg Drop na zawodnika znajdującego się w stole, na którym dodatkowo leży dziesięć krzeseł! Cóż to za przepiękna akcja! Bezpośrednio po zderzeniu położył się na Deanie nieświadomie przypinając go w pin 1..2..! Nie, jeszcze nie! To nie koniec. Mistrz podnosi się wychodzi ze stołu, do swych rąk bierze krzesło. Bob również się podnosi, ale bezpośrednio otrzymuje headshota prosto w czoło krzesłem. Mistrz podnosi go, wyciąga ze stołu. Irish Whip do ringu, gdzie rozpoczyna się bawić przeciwnikiem. Zapina na nim dźwignię Regal Stretch! Akcja ta decyduje o zwycięstwie.

Wszystkie nicki z wyjątkiem ''Street Dog'' należą do Hardcore'go Holly'ego.

Win in: 14:00

_______

Reklamy

_______

4.Elimination Chamber Match for TV Championship

Barrett © vs Kaval vs Tarver vs Gabriel vs Harris vs Bryan:

Do klatki weszli już prawie wszyscy zawodnicy prócz Kavala. Właśnie zmierza ten zawodnik do ringu. Zaraz zaraz! Za jego plecami prosto na niego biegnie pewien długowłosy, muskularny i zamaskowany zawodnik! Z rozbiegu na niczego nie spodziewającego się ''World Warriorowi'' wymierza Running Hammer Throwa w tył głowy. Dobija go Powerbombem w schody i tak o to wybraniec publiczności zostaje wyeliminowany nawet nie znajdując się jeszcze w klatce. Kim ten zawodnik jest to nie mamy pojęcia najpewniejszą wersją na odpowiedź na to pytanie jest John Morrison... Na początku szansę na bitwę w środku ringu z tym oto zawodnikiem ma Justin Gabriel. Rozpoczynają od typowego brawlu. ''African Sensation'' wybija się do góry częstuje rywala Jumping Heel Kickiem. Po czym w bardzo szybkim tempie Dropkicka into knee, rozbiega się odbija od lin Running Low Dropkick into face. Nieoczekiwany, bo tak można go nazwać zawodnik został szybko poskładany przez Justina. Gabriel wskakuje na narożnik w celu szybkiego wyeliminowania nieproszonego gościa poprzez 450 splash. Jednak nie! Rywal równie szybko wstał co i został powalony. Rozbiega się przepiękny Running Big Boot w klatę czy to splot Highflyera. Po czym sam wskakuje na narożnika Avalancha Hip Toss! Dość ciekawa akcja. Podbiega do leżącej ''Afrykańskiej Sensacji'' wyrywa go za głowę tak, że ten znalazł się od razu na kolanach. Jego głowa zostaje wepchnięta między nogi zawodnika. Zarzut do Powerbomb Hold ii... Justin wszystko ładnie kontroluje w Failling Facebustera. Przechodzi w pin 1..2! Sędzia doliczył tylko do dwóch. Gabriel wychodzi z ringu rywal idzie za nim. Akcja przenosi się poza ring 9..10! Do dwójki dołącza Daniel Bryan. Czy zemści się za wyeliminowanie jego przyjaciela tym samym na X'ie? Chop Block into back of leg z zaskoczenia obrywa od niego zamaskowany osobnik. Następnie Justin wraz z Danielem usiłują wykonać Double Suplexa na trzecim zawodniku... Ten im na to nie pozwala stawia opór chociaż czy to możliwe? Najwidoczniej tak podnosi obu zawodników i rzuca nimi Double Suplex'em w komorę rozwalając szybę! Podnosi ''African Sesnation'a'' Belly To Back Driver na klatce. Przechodzi w pin 1..2..3!

Justin Gabriel wyeliminowany!

9..10! Jako czwarty do walki dołącza sam posiadacz pasa TV Wade Barrett. Międzyczasie pozostała dwójka przeniosła się z akcją do ringu właściwie okładają się pięściami przy narożniku. ''X'' się odwraca a Anglik częstuje go Running Big Bootem w twarz! ''X'' nadal stoi Barrett powtarza akcję Running Big Boot! Tym razem była to mocna inwestycja w atak rywal tak odleciał, że zatrzymał się na narożniku. Wade wychodzi z ringu, Bryan również łączą siły w jedną dźwignię Surfoard Leg on Back Hold! Tylko, że zamiast nogi opartej na plecach, opierają nogi na narożniku z drugiej strony i ciągną za ręce przeciwnika. Wygląda to mniej więcej tak:

http://c.wrzuta.pl/wi17391/29ec076a001c9aff4f43b169/eliminationchamber_crop_340x234...

9..10! Piątym zawodnikiem jest Husky Harris. Widząc to co się dzieje wokół niego wymierza rozbieg i Running Hip Attack prosto w twarz cierpiącego nadal w dźwigni zawodnika. Solidne dobicie. Zawodnik zostaje uwolniony. Wade spoglądając kantem oka, szederczo się uśmiecha. Wymierza cios pięścią w twarz Bryana stojącego tóż obok niego. Dorzuca Eye Rake i DDT w pionową klatkę! Przechodzi do pinu 1..2..3!

Daniel Bryan wyeliminowany.

Anglik po wyeliminowaniu jednego z zawodników tymczasowo unika konfrontacji z pozostałymi. Husky przechwytuje zamaskowanego zawodnika pod Ura-Nage Slam tak też się dzieje rzuca nim w ring. Wade dołącza do nich razem z ''Tankiem'' łapią trzeciego zakładają go na narożnik. Husky jako, że jest większy masowo zostaje w ringu natomiast Barrett wchodzi na komorę. Szykuje się nam podwójna akcja. Harris wyciąga ręce niespodziewanego dla nas zawodnika do góry, które łapie ''Jackal'' ciągnie go za nie do góry. Przytrzymuje go tak przez chwilę, w której ''Country Boy'' uderza go serią uderzeń pięścią w splot, tułów jakkolwiek na ślepo. Anglik puszcza zamaskowanego a ten spada uderzając tyłem głowy o czubek narożnika. 9..10! Kolej na Michaela Tarvera jest on przyjacielem Barretta stanowią razem drużynę o nazwie The Pit. Wchodzi do ringu i co się to dzieje. Wchodzi po klatce do góry na komorę zeskakuje stamtąd z Diving Fist Dropem z zasięgu pięści czarnoskórego zawodnika znika facjata w masce. A sam ''The New Dager'' już nie jest zdolny do walki. Husky przechodzi więc zatem do pinu 1..2..3!

Michael Tarver is eliminated

''Czołgu'' po wyeliminowaniu Michaela chce dodać Senton Bomb na leżącym nieznanym w czasie rozbiegu Wade chwyta go w Wings Of Change. Przejście w pin 1..2..3!

Husky Harris is eliminated

Niczego niespodziewający Anglik się podnosi, ale rywal wkłada mu palce do oczu po czym chwyta jego gardło jedną ręką, wynosi do góry Chokeslam! Przejście w pin 1..2..3!

Win in: 30:00

Nowy mistrz nie celebruje zwycięstwa a prosi o danie mu mikrofonu. Po otrzymaniu go ma nam coś do powiedzenia:

-Witam was ponownie drodzy państwo! Powiem wam tylko tyle, że powróciłem do swojego domu. Gdzie postanawiam stać się i tutaj jednym z najbardziej szanowanych i lubianych zawodników niekoniecznie przez was, ale przez innych. I nie, nie ja to nie Morrison. Bo pewnie sobie myślicie, że tenże zawodnik stoi właśnie w tej chwili przed wami nie to nie jest on. To jest ktoś inny z kim nie dziwię się, że go potraficie skojarzyć. Zajrzyjcie i przeglądnijcie wasze dokumenty oraz zapisy po każdym oglądniętym odcinku jaki serwował wam Vince a być może już mnie znacie... Tak czy nie, prędzej czy później i tak mnie poznacie a dokładniej przypomnicie sobie o takim kimś jakim jestem ja!

---

Regal: No cóż trzeba uzupełniać straty po kimś takim kto komentował z widzenia fana nie jako komentatora. Bo Cole taki właśnie był.

Tazz: Właśnie, właśnie...

Rega: Ja natomiast jak mnie drodzy państwo oraz Tazz znacie mnie i nieraz mieliście okazję posłuchać mnie z tej perspektywy. Zastanawiam się właśnie kim ten zamaskowany zawodnik może być, ale kompletnie nic mi nie

przychodzi do głowy...

Tazz: Poczekaj, poczekaj chwilę właśnie w tej chwili być może domyśliłem się kto to może być ktoś zza dawnych lat mojej kariery.

Regal: Skąd taka pewność?

Tazz: Kiedyś tam miałem swój spędzony czas w pewnej federacji więc domyślam się, że to być może jest jeden z tych zawodników, którzy tam kiedyś występowali. Toż by było dla mnie śmieszne ponieważ nie raczył zaskoczyć nas żadnymi innymi akcjami niż te, które zwyczajnie pokazywał.

Regal: A być może to nie jest on?

Tazz: Ja obstawiam, że to w stu procentach jest to on... Ale nie zawracajmy już dłużej tym sobie głowy ponieważ już za chwilę Steve Fox przeprowadzi wywiad z Batistą. Steve oddajemy ci głos.

Fox: Dziękuję Tazz. Mam zamiar w tej chwili przeprowadzić rozmowę z uczestnikiem dzisiejszego Main Eventu, którym jest Dave Batista. Cześć Batista.

Batista: Witam.

Fox: Zacznę od pytania jak się czujesz przed walką?

Batista: Nie najlepiej, pewna kończyna mnie boli. Nie stety nie mogę wam powiedzieć jaka ponieważ pewnie moi przeciwnicy siedzą przed telewizorem na zapleczu i wysłuchują tego co ja mówię.

Fox: To bardzo nie dobrze, ale czy jesteś w stanie przesiedzieć w klatce przez dłuższy czas?

Batista: Tak oczywiście w końcu jestem Zwierzakiem nie?

Fox: No w sumie racja. A jaki masz plan co do tej walki?

Batista: Wygrać ją nie zważając na nic! Ze wszystkich moich sił będę dawał z siebie wszystko a ja potrafię sporo.

Fox: A kto według ciebie ma największe szanse na wygranie?

Batista: Gdyby nie moja lekka kontuzja to powiedziałbym, że ja i tylko ja! Z nią odpowiem z dedykacją dla moich fanów ja! I tylko ja!

Fox: Jestem pełen podziwu dla ciebie za ogromną wiarę w siebie i oby poszło ci tak jak mówisz. Nasza rozmowa dobiega już końca dziękuję za wywiad. Oddaję wam głos Tazz oraz William.

Tazz: No cóż trzeba przyznać, że Batista czuje się bardzo pewnie siebie...

Regal: Popatrz najpierw na to Tazz a później zacznij mówić cokolwiek o Batiście...

http://i32.tinypic.com/152c1nc.jpg...

Jeśli Batista nie pokarze tego osobiście, że jest jedynym faworytem do wygrania tej walki i ją przegra to ja od razu w tej chwili wyzywam go na walkę w następnym odcinku Blaze Streamu.

---

5.Single Match for IC Championship

Cody Rhodes © vs Rey Mysterio:

Luchador rozpoczyna podobnie jak na poprzedniej gali od podania w przyjazny sposób dłoni. Młody Rhodes kompletnie ignoruje ten gest odrzucając jego dłoń, ale i opluwając maskę Reya. Dochodzi do małego, krótkiego brawlu między tą dwójką. Irish Whip od Cody'ego. Mysterio wykorzystuje tylko to wykorzystuje wskakuje na rywala Headscissors Takedown jednak ta akcja zostaje skontrolowana w Argentina Backbreaker! ''Un-Dashing'' wskakuje na rywala uderza go w twarz kilka razy pięścią kończy się to zepchnięciem, odepchnięciem nogami przez Juniora, który wskakuje bezpośrednio do Hurricarany. Obejmuje głowę mistrza IC pod ramię zaciąga do dołu i tak o to powstała dość ciekawa zmodyfikowana akcja DDT. ''Master Of 619'' wymierza rozbieg do narożnika wskakuje nogami na drugą linę Rhodes biegnie za nim uderza go w plecy łokciem przekłada głowę pod jego nogami przejście pod Electric Hair Hold... Łoł ''Giant Killer'' usiłuje odpowiedzieć kontrą w Inverted Hurricarana, ale i syn Dusty'ego chce odpowiedzieć kontrą za usiłowanie wykonania kontry... Podczas gdy Rey zaciągał się do tyłu, Cody zaparł się na nogach przechylają na nogach lekko do przodu powodując, że atak nie doszedł do skutku... W chwili obecnej podchodzi z rywalem na plecach pod liny Inverted Alabama Slam prosto w liny "The Ultimate Underdog" dodatkowo uderza szczęką o liny. Spada plecami na ring. Jego przeciwnik wskakuje na narożnik zeskakuje z niego Diving Knee Dropem uderza kolanem w jedną z górnych kończyn, dokłada do tego w podobny sposób do swojego byłego lidera z grupy Legacy skacze stopą w każdą jedną z osobna kończynę rywala. Podnosi go bezpośrednio pod

Cross Rhodes no i nie udaje się mu to. "The Biggest Little Man" stawia opór ostatecznie wyrywa się z uchwytu szybki Front Dropkick w brzuch młodego zawodnika a sam rozpędza się, odbija od lin i 619! Tylko, że w nogi rywala. Wykorzystuje to, że rywal jest blisko lin łapie jego głowę w Inverted Face Lock wskakuje na liny i tak o to wykonuje przepiękną akcję Diving Springboard Ace Crusher!. Przechodzi w pin 1..2..! No prawie udało się Rey'owi wygrać pas, ale to jeszcze nie wystarcza, aby pokonać mistrza. "Flying Fury" jest bardzo zmęczony, dość długą walką ma problemy ze wstaniem. Młodszy od niego zawodnik również z tego względu, że przed chwilą odczuł fantastyczną akcję na własnym ciele. W końcu pierwsze oznaki życia a po chwili obaj wrestlerzy są już na nogach. Ruszają do ataku przepiękna bitwa punch za punch, punch za punchem... Irish Whip na liny od Luchadora, który wymierza rozbieg i próba BullDoga. Nie udana ponieważ zawodnik drugiego pokolenia w sprytny sposób ponownie cały wysiłek starszego wrestlera kontroluje w Atomic Drop po czym dorzuca niespodziewanego Beautifull Diastera! Przechodzi w pin 1..2..3! Po walce ''Un-Dashing'' podchodzi pod Reya wymierza mu solidnego snapa w policzek i wymawia następujące słowa:

-Rey czy słyszysz mnie?! Twoje zmagania na usiłowanie odebranie mi pasa są bardzo żałosne. Żal mi cie i przez to proponuję kolejną walkę o mój pas. Wiesz co? Proponuję ci ją dopiero na Blazemanie i dam ci jakąkolwiek szansę. Ponieważ to ty sam osobiście dobierzesz jakąś stypulację według własnego zdania najlepszą dla ciebie i żebyś miał jakąś szansę na odebranie mi go! Chociaż to i tak jest nierealne... ale spróbuj szczęścia!

Win in: 8:00

---

Przenosimy się na backstage. Widzimy tam dwójkę byłych pretendentów do pasa Hardcore czyli Christiana Cage'a oraz Hardcory'ego Holly:

Cage: Cześć Bob!

Holly:...

Cage: Chciałem pogratulować Ci bardzo dobrej walki z Ambrosem. Robiłeś co tylko mogłeś. Pokazałeś, że potrafisz jeszcze sporo...

Holly: Przepraszam cię, ale co ty chcesz mi tymi poniżającymi słowami powiedzieć?! To, że jestem już w podeszłym wieku? To, że pora zakończyć moją karierę? To, że mam tyle lat o niczym nie świadczy, bo ja mogę

jeszcze i tobie dokopać mój synu! Więc sobie daruj te marne słowa i lepiej zejdź mi z drogi.

Cage: Nie! Nic z tych rzeczy Bob! Jak mówię chciałem Ci tylko pogratulować...

Holly: Posłuchaj, bo chyba niczego nie zrozumiałeś! Powiedziałem abyś się zamkną i zszedł mi z drogi!

Cage:...

Holly: Mam tego dosyć! Jesteś niczym mucha przyczepiająca się do gówna! ... Jeśli przegrasz Elimination Chamber to wyzywam was obu do walki ciebie i Ambrose'a podczas

Blazemanii o jego pas!

Bob poszedł do szatni a Cage stoi jak osłupiały. Po chwili przychodzi sam mistrz.

Ambrose: Proszę, proszę, proszę! Czy to nie nasz wybawca, który usiłował odebrać mi mój pas? Cage czy zapamiętałeś to co do ciebie mówiłem po naszej walce?

Cage: Przymknij się! Domagam się dwóch rewanżów o twój pas jednocześnie ja kontra Hardcore Holly kontra ty podczas Blazemanii! To jest moja ostateczna decyzja!

Ambrose: Znakomicie Cage! Zatem będę miał jeszcze większe ryzyko i znacznie będę musiał się starać, aby zachować mój pas. Nie ma sprawy akceptuje twoje wyzwanie! Masz już może jakiś pomysł na specjalną

stypulację?!

Cage: Aaaa mam... Stypulacją będzie Elimination Inferno Match!

Ambrose: Łohohohoł! Jestem pełen podziwu za twoją decyzję i jestem zarówno bardzo podniecony tym wszystkim! Powiem ci tak, dziękuje ci za to! Ale i jeszcze jedno gdy już was obu pokonam zdobędę was na stanowisko moich wyznawców ponieważ jestem Bogiem Piekieł! Nie znam litości...

Cage: Zarówno możesz powiedzieć, że jesteś masochistą...

Ambrose: Lepiej to zachowaj do siebie. Uznam, że tego co powiedziałeś nie słyszałem, ale gdy już cie pokonam zapamiętaj moje imię ponieważ będę twoim panem!

---

6.Elimination Chamber Match for cotender to World Heavyweight Championship

Edge vs Cena vs Batista vs RVD vs Hardy vs Cage:

Jako pierwsi bitwę o miano pretendenta do pasa, który jeszcze nie został pokazany żadnemu zawodnikowi rozpoczynają Christian Cage oraz Jeff Hardy. Startują od przejścia w klincz. Ich zmagania siłowe nie trwają zbyt długo ponieważ ''Kapitan Charyzma'' odpycha od siebie konkurenta w stronę narożnika dokładniej wrzucając go w niego. Bezpośrednio biegnie, aby go tam dobić jednak pada kontra w sposób wystawienia nóg dzięki którym Cage nadziewa się na nie twarzą. Były pretendent do Hardcore Championship z RR nadal stoi Jeff chwyta go za głowę przechodzi pod Slepper Hold ostatecznie częstuje Slepper Hold Slamem. Po chwili Running Neckbreaker na siedzącym przeciwniku. 9..10! Do akcji dołącza Edge. Wchodzi on do ringu z rozbiegu wymierza Speara na Hardym ii... czyżby też padł Spear na Christianie?! Jednak nie ''Master Of Manipulation'' zrezygnował z zadania finishera swojemu przyjacielowi. Podchodzi pod Jeffa podnosi go, wyniesienie na Electric Chair... Cage międzyczasie wskoczył po narożniku na komorę i... zeskakuje z niej z Diving Clotheslinem! Zrzucając "The Charismatic Enigme" z rodaka akcją legendarnej drużyny L.O.D! Przejście w pin 1..2..! "The Legend Thriller" w ostatniej chwili kick out'uje. Coś się stało z "Creepy Little Bastardem" ponieważ po zadaniu akcji ani nawet nie drgnie, nie rusza nawet palcem coś się stało... Edge widząc to podchodzi pod niego, pomaga mu wstać. Jeszcze klepie go po plecach... obaj niespodziewanie otrzymują Whisper In The Wind! 9..10! Nadeszła kolej na Batiste! ''Zwierzak'' wkracza do ringu z rozbiegu uderza Jeffa w tył głowy Clotheslin'em po czym wpycha jego głowę między swoje nogi zaciągnięcie Batista Bomb! Przejście w pin 1..2..3!

Jeff Hardy is eliminated.

To jeszcze nie koniec chęci wyeliminowanie przez Dave'a kogoś jeszcze. Podchodzi pod Edge'a zapina go w Batista Bite! No, no dźwignia już chwilę trwa "King Edge the Awesome" ma zamiar odklepać... na jego szczęście Cage wstaje rusza na pomoc przyjacielowi uderza Elbow Dropem bezpośrednio głowę ''Zwierzaka''. Po chwili podnosi go, przechwytuje jego głowę pod swoje ramię Failling DDT z połączeniu z Gullitine Choke! Batista jest na prawdę bardzo wytrzymały i silny mimo, że odczuwa ból ręki co wyjawnił nam podczas wywiadu to jakimś cudem wydostaje się z kłopotów. Podnosi się jest już na nogach, obejmuje łapami przeciwnika wokół jego żeber Bear Hug i Overhead Belly to Half Suplex! Przpiękna wymiana ataków combo za combo. ''The Rated-R Superstar" wychodzi z ringu 9..10! Na swojej drodze napotyka Rob Van Dama, który właśnie dołącza do walki. Jump Heel Kick w jego wykonaniu w twarz Edge'a wskakuje na klatkę skąd zeskakuje obejmując głowę przeciwnika pod swoim ramieniem Tornado DDT! Obaj przy tej akcji odczuli znaczny ból. Ale zobaczmy co się dzieje w ringu! Christian objął całkowitą dominację nad przeciwnikiem Triple Edge Chop na dokładkę dorzuca Swinging Neckbreaker! Wchodzi na narożnik Batista wstaje i otrzymuje Diving Europan Uppercutt! 9..10! Jako ostatni dołącza Cena międzyczasie

"The New People's Champion" przechodzi w pin 1..2! Sędzie doliczył tylko do dwóch count'ów, ale to nie chodzi tutaj o to ponieważ Cage został potężną siłą ściągnięty prosto na nogi co wykorzystuje John! Przechwytuje go idealnie pod FU wyrzuca go poza ring na klatkę! Podąża za nim przechodzi w pin 1..2..3!

Christian Cage is eliminated.

Van Dam znajduje się na komorze! Five Frog Splash prosto w Edge'a! Przejście

w pin 1..2..3!

Edge is Eliminated

Łoj nie o dużo więcej długowłosy zawodnik pokazał co jego przyjaciel. W obrębie 10 sekund tuż po nim zostaje wyeliminowany. Finałowa trójka zawodników to: John Cena, Dave Batista oraz Rob Van Dam. Jako, że ''Soldier Chain Gang'' jest jeszcze na siłach podchodzi do zwijającego się z bólu długowłosego wrestlera zapina na nim dźwignię o nazwie STFU! Interwencja ze strony ''Zwierzaka'' Low Knee Drop Bulldogiem padającym na twarzy ''Rapera'' Dość niebezpiecznie to wyglądało. Dave rusza za ciosem wciska jeszcze jego głowę pomiędzy swoje nogi, zaciągnięcie i rzut Powerbombem w komorę! Szyba została rozbita. Ale i ''Animal'' zostaje obity przez Roba uderzającego go w tej chwili Front Dropkickiem w plecy. Kopnięcie było dość mocne ponieważ przybyczony zapaśnik leci do przodu w stronę Ceny a nawet nieświadomie uderza go głowę w głowę tzw. Head Butt. Wrestler z dużym ego zamierza wbiec w nich z atakiem Running Double Clotheslinem nie udaję się mu to ponieważ chcący, nie chcący Batista odepchnął Jaśka i sam się odsunął a Rob uderzył w komorę. Szybki dziki atak ze strony ''Zwierzaka'' Suplex Slamem a po nim pinuje Szatkowskiego.

Van Dam is eliminated.

Ostatnia dwójka: Dave Batista oraz John Cena. Kolejne z rzędu już trzecie spotkanie sam na sam pomiędzy tą dwójką w bardzo krótkim czasie z czego pierwsze wygrał ten drugi pierwszy a drugi drugie. Powstaje bardzo zacięty brawl kończący się dobijającym Clotheslinem w narożnik w wykonaniu Jana. Wyniesienie pod Samoa Drop hold... nagle gasną światła. Nikt nie wie dla czego po krótkim czasie ponownie zaświecają się widzimy Dave'a trzymającego Cenę w Batista Bite! Jasiek odklepuje! Znamy już zwycięzce walki a jest nim Dave Batista i to on zawalczy o pas Wagi Ciężkiej z jeszcze nie wiadomo kim.

Win in: 32:10

---

Tazz: No cóż jestem pod dość dużym wrażeniem tym co się wydarzyło w tej walce. A odbyło się w niej dość dużo ciekawych rzeczy...

Regal: Tak to prawda...

Tazz: ...Mamy pretendenta do pasa wagi ciężkiej, który oznajmił przed samą walką, że odczuwa niewielki ból w okolicach jednej z rąk. Mimo to w piękny sposób zdominował każdego jednego rywala i wygrał walkę.

Regal: Moim zdaniem zwycięzca to nie jest zawodnik to nie jest wrestler. Chociaż nie należy do tych najgorszych, bo jednak coś w ringu potrafi sobą zaprezentować...

Batista podchodzi pod stół komentatorski. Stanął przy nim na przeciwko Williama, patrzy się przez chwilę na niego prosto w oczy zza stołu z groźną miną. Po jej upływie wykonuje swój taunt i z ignoranckim uśmiechem odchodzi od stołu, wychodzi poza arenę.

---

Backstage:

Na zapleczu widzimy dwóch zawodników jednego byłego i drugiego obecnego prywatnego ochroniarza Blaze'a czyli Brocka Lesnara oraz Randy'ego Ortona. Do jakichkolwiek czynów między nimi jeszcze nie doszło... Brock zaczepia ''Vipera'' uderzając go barkiem w bark. I przez chwilę spogląda mu ze psychopatyczną miną prosto w twarz. Lekkie zmieszanie na twarzy Ortona przez które pojawił się mały uśmieszek na twarzy ''Big Thinga''...

Lesnar: Witam Apex Predatora pseudo prawdziwego psychola!

Orton:...

Lesnar: Jak się czujemy przed walką Orton?

Lesnar: Wiesz jaki to ma sens moje pytanie? Taki, że twój podopieczny i nasz szef wyznaczył... mnie jako specjalnego sędzie do waszego pojedynku o pas! A wiesz co to oznacza? To domyśl się... Nie wyjdziesz z tego cało i dopiero wtedy przekonasz się co to oznacza być psycholem jakiego świat nie widział!

Orton: Ja...

Lesnar: Co?! Co ty?! Co ty takiego zrobiłeś, że zostałeś nazwany psycholem?

Lesnar: RKO na kobiecie w ciąży, Punt Kick na prezydencie federacji... To jest do cholery jasnej niczym w porównaniu z tym co ja kiedyś robiłem i kontynuuję to do dzisiaj. Wystarczy dowód, że zmasakrowałem inwalidę w środku ringu przed oczami wielu ludzi! To przebija wszystko to czego ty dokonałeś. Nieszczęstnik Zach Gowen nie wiedział w co się pakuje. Ale jedno mu przyznam pokazał, że ma jaja i silną wolę czyli wszystko to czego tobie brakuje!

Orton: Zamknij się już! Co to do ma do rzeczy to czego ty dokonałeś a czego ja nie?! Ja znam dużo lepszy pomysł na odpowiedź do twoich słów na najbliższej tygodniówce chcę z tobą się zmierzyć a wtedy zobaczymy kto jest lepszy!

Lesnar: Mówisz jutrzejszego dnia... Nie ma sprawy Orton, ale o ile tylko pozbierasz się już dzisiaj o własnych siłach! Ponieważ mam zamiar cie zniszczyć! Dla twojej świadomości dodatkowo stypulacją tej walki będzie Steel Cage Match!

_______

Reklamy

_______

7.ME Special Refree Steel Cage Match for WHC

Kurt Angle © vs Randy Orton:

Pretendent jest już w klatce a w tej chwili zmierza do ringu obecny mistrz już tym razem Wagi Ciężkiej jak wiemy z nowym pasem, którego nie jest jeszcze posiadaczem a ma zaszczyt go wnieść na swoim ramieniu . Chwilowa walka na spojrzenia twarzą w twarz. Lesnar stojący obok dwóch zawodników tylko się uśmiecha. Ruszają do klincz, w którym wojna o dominację trwa przez pewien czas. Zostaje ona zakończona Overhead Belly to Half Suplex'em od Kurta. Nie robi to żadnego wrażenia na ''żmii'' od razu po rzucie się podnosi i sam z powrotem usiłuje dorównać w klinczu swojemu przeciwnikowi. ''Wrestling Machine'' nie robiąc sobie z tego absolutnie nic na spokojnie zrywa jedną rękę rywala ze swojego karku, dorzuca uderzenie łokciem w nią. Za tym ciosem pada kolejne uderzenie tym razem pięścią w splot. Dokłada uderzenie łokciem w głowę Randy'ego odpycha go na liny w stronę... Lesnara. Orton po zderzeniu ciałem z psychopatą zawarł się niczym słup stoi i patrzy z przerażeniem odwrócony plecami do niego. Wie, że jeśli odwróci się twarzą do niego skończy się to niedobrze dla niego. ''Olimpijczyk'' wykorzystujący to odbija się od lin... próba Forearm Smashu na ''Apex Predatorze'' jednak zamiast na nim ta akcja pada na twarzy ''Big Thinga''. Brock odpowiada uderzeniem pięścią, Kurt również! Dochodzi do małej potyczki pomiędzy zawodnikiem a sędzią specjalnym! Syn Boba Ortona ucieka na drugi bok ringu. Stamtąd przygląda się całemu brawlowi dwójki zawodników. Lesnar okazuje się być lepszym bez żadnych problemów łapie w swoje ręce "The Most Celebrated Real Athlete in WWF History" rzuca nim w klatkę. Randy niczym hiena z psychopatycznym uśmiechem rozpoczyna swój taunt pod RKO! "The American Hero" podnosi się syn Boba zaczyna biec iii... nadziewa się na Clotheslina od ''Big Thinga''! ''Legend Killer'' unikając, uciekając przed konfrontacją z byłym mistrzem Wagi Ciężkiej UFC i tak na własne życzenie znajduje się teraz w nieprzyjemnej sytuacji. Brock podchodzi pod ''Apex Predatora'' usiłuje go podnieść jednak nie udaje się mu to! Low Blow przedramieniem od ''Legend Killera'' po czym inkasuje w bezpośrednie RKO! To już wiemy, że nazajutrz nie zobaczymy już tego samego w pełnie sprawnego Ortona po jego walce z Lesnarem. Randy się odwraca, niespodziewanie otrzymuje Europan Uppercutta po czym jeszcze kilka uderzeń pięścią co powoduje powstanie krótką serię uderzeń kończącą się podcięciem nogi przez "The Olympic Herosa" i przejściem w Angle Lock! ''Apex Predator'' nie może ani chwili dłużej wytrzymać odklepuje! Ale to tylko na marne ponieważ sędzia jest jeszcze na deskach co nikogo nie powinno dziwić w tym przypadku otrzymania Low Blow i RKO to nic dziwnego, że Lesnar leży. Angle uwalnia nogę przeciwnika, podchodzi pod sędzie chce mu pomóc się podnieść. Jednak ten z niczego, bez żadnego powodu bardzo szybko i bezpośrednio wyrywa do na swoje barki do góry F-5! Obaj uczestnicy walki są nie zdolni do jej kontynuowania... W pewnym momencie pierwsze oznaki życia wychodzą od Randy'ego podnosi się za pomocą trzymania się lin. Wchodzi na nie, wchodzi po klatce "The Wrestling Machine" jest już na nogach. Podbiega pod przeciwnika trzyma go za nogę i zrywa go w dół. Udało się dodatkowo Orton nadziewa się kroczem na liny. Kurt obejmuje go od tyłu stojąc na pierwszej linie Avalancha German Suplex z 3 liny! Podobna sytuacja powstaje po tej akcji obaj zawodnicy są totalnie wymęczeni, żaden nie kiwa nawet palcem. Ołł... ''Big Thing'' podchodzi pod Kurta podnosi go, ale i odpycha Giant Rushem do narożnika robi to samo z ''Żmiją'' tylko, że tego drugiego dobija Running Corner Clotheslinem. Jakby nie patrzeć Brock pomógł im wstać i oszczędził nam trochę czasu, abyśmy nie musieli długo czekać na kontynuowanie walki. "The American Hero" kantem oka sprawdza swoje i swojego przeciwnika położenie rusza z atakiem Randy również! Nieudany Running Lariat od Kurta skontrolowany w Full Neslon Slam! Jak pamiętamy była to pierwsza akcja kończąca z OVW Ortona tak teraz po bardzo długim czasie ponownie ją wykonał! Przejście w pin 1..2..! No, no prawie, prawie mistrz został pokonany dodatkowo sędzie bardzo szybko uderzał ręką w ring normalny sędzie uznałby to za jeden count a Lesnar prawie za trzy. Lesnar podchodzi pod plecy od tyłu do ''Vipera'' niczego niespodziewającego się wymierza mu kopniaka z drugiej strony kolana. Amerykaniec nie może tego dłużej znieść łączy siły z własnym przeciwnikiem a razem zaczynają obijać Brocka! Niesamowita przemiana okoliczności, gdzie zamiast przeciwnicy obijać się pomiędzy sobą obijają sędzie specjalnego. Wyniesienie do góry na bark od Kurta Orton podskakuje pod RKO co daje nam ponownie już poraz drugi dzisiejszej gali jedną z podwójnych akcji Legendarnych drużyn tym razem było to z TT Team 3D! Jak przystało na ''Legend Killera'' na sojusz z jego strony nie ma co w ogóle liczyć, bo zaraz po Double Attacku częstuje i swojego chwilowego sojusznika swoim finisherem o nazwie RKO! Jako, że sędzia nie jest zdolny do odliczania ten wchodzi po klatce!

Na arenie pojawia się CM Punk! Biegnie on pod klatkę, wchodzi na nią szybko znalazł się na jej szczycie taki z dziwnej pozycji pada Kick na twarzy Randy'ego powodujący, że Orton spadł. Brooks wchodzi do klatki układa Kurta na nim i zaczyna odliczanie 1..2..3!

Win In: 15:00

Po ogłoszeniu zwycięzcy Brooks sięga po mikrofon:

-Witam wszystkich ponownie! Chce wam coś ogłosić...

Blaze: Witaj Punk! Jak miło, że się tutaj pojawiłeś. Mam dla ciebie małą propozycją ze względu na to, że dostałem kilka skarg na moją władzę ponieważ dla tego, że cie zwolniłem. Chciałbym cie ponownie zatrudnić co ty na to?

Punk: Możesz o tym zapomnieć Blaze.

Blaze: Dla czego?! Z jakiego powodu?!

Punk: Nie mam zamiaru znów tutaj być niedocenianym zawodnikiem i aby sądzono mnie o to, że tylko ja i moi fani uznajemy, że jestem najlepszy na świecie!

Blaze: A jesteś najlepszy?

Punk: Jak najbardziej.

Blaze: No wiesz... moim zdaniem najlepszym zawodnikiem jest ktoś inny. Ale to tylko wyłącznie moje i moich ludzi z zaplecza zdanie. Być może jesteś najlepszy, ale tego nie udowodniłeś w żaden sposób!

Punk: Posłuchaj mnie nie mam zamiaru ani chwili dłużej tutaj siedzieć...

Blaze: Nie to ty mnie posłuchaj! Zostałeś ogłoszonym najlepszym zawodnikiem tylko dla tego, że kiedyś była federacja miało strasznie słabe zastawienie zawodników. Wrestlerzy nic kompletnie nie musieli robić, aby walczyć o najważniejsze pasy. Wystarczyło, że taki Sheamus, którego nienawidzę wypił piwo z Tripel H'ejczem i już zwyciężył RR 2012! Ja nie widzę w tym jakiegokolwiek sensu. Chyba, że ty widzisz a jeśli widzisz to mimo tego, że ja chcę podpisać z tobą nową umowę to nie zasługujesz nawet na to, aby stać w tym ringu. Ale jeszcze raz się ciebie o to spytam. Czy chcesz podpisać nowy kontrakt ze mną bynajmniej dla tych dostarczycieli moich pieniędzy?

Punk: Mówisz o tych wszystkich ludziach, o moich fanach?

Blaze: Owszem tak.

Punk: Zapomnij Blaze! Ja w tej chwili już mam co robić, mam gdzie pracować... Wszystkiego dowiesz się w swoim czasie.

Blaze: Jeśli nie chcesz to nie i się odwróć.

CM Punk się odwraca a za jego plecami stoi Randy Orton szybkie RKO, ale i ten otrzymuje akcje kończącą od Lesnara F-5!

Elimination Chamber dobiegło końca

.

Notatka mająca blisko 50 kb dokładnie 47. Samo dodanie zajęło 2 godziny. Prosiłbym jeżeli jak już przeczytał o pozostawienie po sobie krótkiej notatki co się podobało, a co nie :) Wszelkie krytyki mile widziane

• Reputacja:   0

Gala wyszła poprawnie. Walka tag teamów była nudna szczerze mówiąc. Chcę zobaczyć feud Morrisona i Ariesa, który ciągnąć się będzie aż do czerwcowej gali. Nie podobają mi się zawodnicy w meczu o pas Hardcore. TV Championship tylko dla uczestników NXT. :D Nie wiem kto wygrał - jest taki chaos i nieład. Jeśli nawet Kaval to za cholerę nie wykona Chokeslamu. Podoba mi się feud Rhodesa i Rey'a. "Z jeszcze nie wiadomo kim. " - nie wiem co ma znaczyć to zdanie. Kto jest sędzią specjalnym? Punk? Zrób feud tych trzech zawodników z Main Eventu. Nie wiem czy mi się podoba, czy nie. Daję ocenę dobrą z minusem.

116218737055c51bc30a173.jpg

Nie podobają mi się zawodnicy w meczu o pas Hardcore.

A to ciekawe :P Być może ich nie znasz to przez to napisałeś, że Ci się nie podobają.

Nie wiem kto wygrał - jest taki chaos i nieład. Jeśli nawet Kaval to za cholerę nie wykona Chokeslamu.

Przecież pisze jak jasne na ciemnym, że Kaval został wyeliminowany z walki za nim w ogóle wszedł do klatki przez pewnego zawodnika. Chaos? Czytałem sam osobiście gdzieś z 4 razy całą walkę i nie tylko ją i jak według mnie chaosu bynajmniej na początku nie ma. Bo wychodzi na to, że już na początku się pogubiłeś.

"Z jeszcze nie wiadomo kim."

To zdanie oznacza, że zwycięzca jednego z dwóch meczy Elimination Chamber wygrał miano pretendenta do pasa WHC, o którego nieco później walczył wcześniej przez ze mnie wyznaczony pretendent z mistrzem i któryś z tej dwójki stałby się nowym posiadaczem pasa. Teraz rozumiesz?

Kto jest sędzią specjalnym? Punk?

W rozmowie Lesnar-Orton na backstage'u wszystko od A do Z jest napisane wystarczy czytać wszystko po kolei :P Nie tylko częściowo, przeskakując :) Bo jak widać tak właśnie czytałeś.

Jestem bardzo zadowolony z faktu, że Ktoś w końcu raczył przeczytać i skomentować mój odcinek. Wielkie dzięki! :)

Przeczytałem pay-per-view od deski do deski i mam mieszane uczucia. Na pewno starasz się i widać z każdą galą, że starasz się eliminować błędy. Twój największy mankament to brak znajomości interpunkcji, który objawia się nie tylko tutaj. Przez problemy głównie z przecinkami, czasem ciężko połapać się jeśli chodzi o przebieg starcia. Nadal w twoich galach jest sporo chaosu i zamieszania, choć tu akurat jest minimalna poprawa. Nie za bardzo podobają mi się rozmowy komentatorów, jeśli ich pisania sprawia ci jakikolwiek problemy, to dobra rada - odpuść ich sobie i zajmij się innymi aspektami gali, które decydują w znacznym stopniu o jej poziomie. Ciekaw jestem kim jest tajemnicza postać z walki o pas TV, nie mam zbytnio typów, aczkolweik mogłeś jakoś zaznaczyć, że jest zmiana - pogrubienie, cokolwiek. Podoba mi się postać Lesnara, choć za cholerę nie ogarnąłem końcówki main eventu, straszne zamieszanie w pisaniu. EC wyszło przyzwoicie jak na Ciebie, wielkie brawa za wytrwałość i pracę, jaką poświęciłeś tej gali. Czekam na kolejne epizody, pozdrawiam.

Odcinek 10

http://desmond.imageshack.us/Himg267/scaled.php?server=267&filename=bslogo3b.jpg&res=medium

Monday Night Blaze Stream

Odcinek rozpoczynamy od akcji na Backstage'u. Widzimy tam Randy'ego Ortona oraz Dillana Blaze'a. ''Żmija'' poprosił swojego szefa o poświęcenie chwili czasu na rozmowę z nim.

Blaze: Słucham Orton, w czy mogę ci pomóc?

Orton: Dzień Dobry. Jak sam wiesz Blaze podczas wczorajszego pojedynku na Elimination Chamber zjawił się CM Punk, który przeszkodził mi w walce czy nie tak?

Blaze: Noo tak, tak. Ale co ja mam do tego?

Orton: No widzisz ja miałem wygrać tę walkę nawet Ty mi to obiecałeś a sam widzisz co z tego wyszło.

Blaze: Że niby ja ci coś obiecałem?! Dobre sobie Randy, dobre sobie. Ja czegoś takiego sobię nie przypominam.

Orton: Pomóc ci szefie?

Blaze: Słucham?!

Orton: Mogę ci pomóc przypomnieć sobie w pewien sposób.

Blaze: A niby w jaki?

Za plecami Blaze'a stanął ten sam zamaskowany zawodnik co zaatakował Kavala tuż przed samą walką Elimination Chamber, tym razem też miał maskę.

Blaze: No słucham niby jak chcesz mi pomóc?

Orton: Jeszcze się rozliczymy szefie zobaczysz!

Blaze: Posłuchaj ktoś taki jak ty nie jest mi w ogóle potrzebny. Orton ja pomogłem ci się dostać do walki o najważniejszy pas w moim biznesie, ale to, że ty to spieprzyłeś to już się mnie nie tyczy. I jeśli zamierzasz mnie straszyć to wiedz, że ja się już nikogo nie boję, bo moim nowym ochroniarzem jest ten ktoś kto stoi za moimi plecami! A tego kogoś nikt nie pokona! I tak przy okazji powodzenia w starciu z Lesnarem hahah!

---

1.Single Match

Christian Cage vs Hardcore Holly:

Przy stole komentatorskim zasiadł obecny posiadacz pasa Hardcore Championship.

Końcówka Walki: Walka dwóch pretendentów do pasa Hardcorowego, w sumie ich nazwiska mówią same za siebie Cage oraz Hardcore. Przy stole obok Tazza i Regala, tego drugiego nie tak dawny prześladowca z dawnych lat Dean Ambrose. Christian znajduje się w narożniku Bob chce go dobić atakiem z rozbiegu nie udało mu się ponieważ Cage przeprowadził bezpośrednio kontrę poprzez wystawienie nóg a Holly nadział się na nie. ''Master Of Peepulation'' podciąga się na narożnik skąd wysakuje z Diving Europan Uppercutt po skoku przechodzi w dźwignię Single Leg Lock + Torture, czyli założył mu nogę przytrzymującą i wgniatającą głowę rywala w ring. Hardcore Holly odklepuje.

Win in: via Submission Single Leg Lock (8:00)

Komentarz ze strony Deana Ambrose'a:

-No proszę państwa ten oto człowiek pokonując pięćdziesięcioletniego starca pokazał, że jest w formie. W formie tak mocnej, że jest w stanie i mnie pokonać podczas naszej walki na Wrestlemanii. Wielkie brawa dla ciebie Christian i za twą lwią odwagę stając na przeciwko kogoś takiego w tak wielkiej, świetnej formie kimś takim jakim jest Hardcore Holly. Brawo, brawo.

Cage: Ambrose inaczej będziesz mówił po nadchodzącej pomiędzy nami walce. Będzie miała ona całkiem inny przebieg niż ta z Royal Rumble, niż ta z Elimination Chamber ponieważ mam zamiar cię pokonać.

Ambrose: A może tak pomyślisz chwilę i przemyślisz to co powiedziałeś... Ty w starciu idącym łeb w łeb z Bobem ledwo co z nim wygrałeś. I teraz sugerujesz, że i mnie pokonasz proszę cię przestań się ośmieszać i zejdź mi lepiej z widoku.

Holly: Przepraszam, że wam przerywam, ale nie życzę sobie wyśmiewania mnie przed tymi ludźmi zgromadzonymi tutaj. Jeszcze walka się nie rozpoczęła a wy już gdybacie kto ją zwycięży... Ostrzegam was kto ją wygra, to tylko ja w innym wypadku czas zakończyć moją karierę.

Ambrose: Jeszcze ciebie tutaj brakowało, abym i z tobą zamienił kilka słów i jednocześnie poniżyć się przez to...

Holly: Shut your mouth!

Dochodzi do wielkiej kłótni pomiędzy całą trójką do takiego stopnia, że nikt nie wiedział o co tam już w ogóle chodzi i nikt nie wie co ci zawodnicy do siebie wykrzykują.

Tazz: Na arenie pojawił się Stone Cold Steve Austin!

Austin: Co tu do cholery się dzieje! Zamknijcie wszyscy swoje pieprzone jadaczki!

Do Steve'a przyczepił się Christian jednak zakończyło się to Stunnerem, Holly jest blisko i on też otrzymuje Stunnera. W końcu do głosu udało się dojść ''Street Dogowi.

Ambrose: Proszę, proszę, proszę czy to ten Stone Cold Steve Austin o którym było tak głośno kiedyś?!

Austin: What?!

Ambrose: What... what?!

Kopniak w brzuch od Austina i Stunner!

Tazz: I tak właśnie powinna się kończyć każda gadka z Ambrose'm. Ten zawodnik jest zbyt bardzo pewny siebie, cały czas coś gada...

Regal: Ale bynajmniej od rzeczy Tazz...

Tazz: Może i tak, ale to nieciekawa sytuacja dla tego zawodnika ponieważ już za chwilę czeka go walka Tag Teamowa ze składem Kane i Dean Ambrose kontra Evan Bourne i Brodus Clay.

---

2.Tag Team Match

Kane/ Ambrose vs Bourne/ Clay:

Końcówka Walki: Dean po otrzymaniu Stunnera w dalszym ciągu nie jest zdolny do kontynuowania walki. Ale to w niczym nie przeszkadza jego Tag Team'owemu partnerowi, który bez żadnych problemów i bez różnicy czy to olbrzym czy lotnik rzuca przeciwnikami niczym workami ziemniaków. Zmiana w drużynie face'ów Evan wskakuje na liny zeskakuje z nich mimo, że ładne było to zagranie nadziewa się na Big Boota. Od razu po otrzymaniu stopy w twarz spada na plecy. ''Big Red Machine'' podchodzi pod niego chwyta jedną ręką go wokół ramienia za kark wyrywa do góry rzuca nim w przepięknym wykonaniu Uranage Slamem. Potwór z krwi i kości spogląda do swojego narożnika, jest już dobrze Ambrose stoi na nogach. Ponownie podnosi Bourne'a wrzuca go Choke Tossem do swojego narożnika, dokonuje zmiany. Teraz czas będzie należał do ''Street Doga'' rozpęd z atakiem na Brodusa Running Elbowem następnie powtarza akcję na ''Dzieciaku'' przechwytuje go pod Fisherman Suplex Hold i z takiej pozycji wykonuje zmodyfikowane DDT. Przejście w pin 1..2..3!

Win in: via Pinfall (5:00)

---

Backstage:

Widzimy tam trzech byłych uczestników walki EC o pas TV są tam były mistrz Wade Barrett, Husky Harris i Samoa Joe. Rozmawiają o zwycięzcy tej walki, Samoa Joe ma pewne sugestie co do tego wrestlera. Rozmowa już wcześniej się zaczęła, ale my na szczęście dołączyliśmy po krótkiej chwili:

Samoa Joe: Wiecie kim jest ten zawodnik? Może chociaż macie jakieś pojęcie?

Harris: Słyszałem jakieś gdybania, że to podobno może być Abyss.

Barrett: To nie jest on przecież! Wiesz kto to jest Abyss?

Harris: Nie.

Barrett: To...

Samoa Joe: Pozwól, że ja mu to wytłumacze.

Barrett: W porządku miałem się z tym skierować do ciebie Joe.

Samoa Joe: Ja znam go najlepiej i powiem ci, że faktycznie to może być on. Wzrost blisko dwóch metrów, ale czyżby schudł? Z tym nie jestem pewien, ale z pewnością raczej nie.

Barrett: To w końcu wiesz kto to jest czy nie?!

Harris: Uspokój się Barrett! A ty Joe po co nas sprowadzałeś tutaj skoro nie masz jakiejkolwiek pewności a mówiłeś, że jesteś w stu procentach pewien.

Samoa Joe: Nie jestem pewien jak ty to powiedziałeś Harris, ale mam kilka sugestii pierwszą z nich i najbardziej pewną jest jakiś debiutant w Blaze Streamie może to być Sheamus, Mike Knox albo Luke Gallows.

Barrett: Posłuchaj Joe ja nie mam zamiaru słuchać twoich pustych i nic nieznaczących sugestii. Albo wiesz albo nie wiesz?!

Harris: Tak, bo rzeczywiście ty Barrett musisz...

Barrett: Nie zmuszaj mnie do tego, abym ci musiał pokazać co to znaczy Barrett Barage.

Harris: Co sugerujesz?

Barrett: Co sugeruję? Sugeruję walkę pomiędzy tobą a mną!

Harris: Nie mam nic przeciwko chcesz walki to ją dostaniesz!

________

Reklamy

________

Tazz: Przed reklamą na zapleczu powstało małe zwarcie pomiędzy dwoma byłymi uczestnikami walki o pas Tv... Prosiłbym teraz państwa o zwrócenie swojej uwagi na ring, gdzie właśnie ta dwójka okłada się pięściami.

---

3.Single Match

Husky Harris vs Wade Barrett:

Końcówka Walki: Wade znajduje się w pełnej dominacji nad rywalem obija go serią potężnych uderzeń pięścią w tułów. Wypycha go stamtąd Irish Whipem, ale wbija go do narożnika znad przeciwka dobija Running Corner Clotheslinem. Zdaje się czy od tak po prostu już chce zakończyć walkę poprzez Wasteland ponieważ po dobiciu zarzuca ''Czołga'' na swoje barki... Wszystkie próby idą na marne ponieważ nie udało się nawet ''Country Boy'a'' zarzucić na barki gdyż ten jest za ciężki na to, aby Anglik mógłby sobie pozwolić na tę akcję kończącą. Uderzenie od Husky'ego łokciem w bok głowy, rozpęd, odbicie od lin i Shoulder Block sprowadzający Barretta na glebę. Dość nieciekawa sytuacja dla byłego mistrza Tv, ponieważ jego rywal ma zamiar spłaszczyć go Running Sentonem! Piękna kontra poprzez wystawienie kolan, na które ''Czołg'' się nadziewa ''Barrett Barage'' szybko wstaje i bezpośrednio uderza Big Bootem przeciwnika w twarz. Akcja ta zdecydowała o zakończeniu starcia w sposób uzyskania po niej 3 countów.

''Jackal'' po krótkiej celebracji sięga po mikrofon:

-Wszystkie słowa, które w tej chwili powiem kieruję je do pewnego zawodnika, którego nie znam. Zażądam z nim rewanżu podczas Blazemanii o mój były i ponownie przyszły pas. Gdziekolwiek jesteś, kimkolwiek jesteś wiedz, że odpłacę ci się tym samym odbiorę ci pas! Słyszysz mnie?....

Na arenie słyszymy głos:

-Tak, oczywiście, że cie słyszę Barrett.

http://desmond.imageshack.us/Himg689/scaled.php?server=689&filename=barrettw.jpg&res=medium

Barrett:... Doskonale zawodniku. Mam do ciebie jedno pytanie, na które musisz koniecznie odpowiedzieć... Słyszysz mnie? Pytam czy mnie słyszysz! W takim bądź razie prędzej czy później dorwę cie! Bez względu na to czy jesteś Abyssem czy Galowsem czy też kimkolwiek innym!

Win in: via Pinfall (8:00)

---

4.Tag Team Match

World Greatest Tag Team vs MCMG:

Końcówka Walki: Walka trwa w toku, gdy nagle na arenie pojawia się jeden z byłych mistrzów Tag Teamów Chris Hero jednakże i za jego plecami pojawia się Claudio Castagnoli, który go atakuje z zaskoczenia. Dochodzi pomiędzy nimi do brawlu. Natomiast w ringu będzie to chyba już koniec, inna opcja nie istnieje ponieważ Alex Shelley jako, że jest tą lepszą częścią TT znajduje się w tarapatach. Charlie Haas kompletnie go obezwładnił przedziwnym submmision holdem... o nazwie Boneyard! Shelly odklepuje! Akcja poza ringiem zakończyła się chwilę przedtem jako jedyny z dwójki na nogach stoi Claudio. Sięga po mikrofon ten sam, którym zaatakował swojego byłego przyjaciela po czym kieruje do zwycięzców kilka następujących słów:

-Witam, witam was wszystkich! W szczególności waszą dwójkę Benjamina oraz Haasa. Czy wy dwaj uważacie, że rzeczywiście jesteście prawdziwymi zwycięzcami starcia ze mną?

Benjamin: Tak.

Castagnoli: Proszę nie ośmieszaj się Shelton. Gdyby nie ja to mógłbyś tylko powąchać pasy te, które są na waszych ramionach. W starciu drużynowym absolutnie nie mielibyście żadnych szans z nami. A ja jako, że zdecydowałem się na porzucenie przyjaciela i ruszeniu ku własnej drodzę pozwoliłem wam zwyciężyć. Nie domagam się rewanżu z wami, bo jest mi to całkowicie niepotrzebne, ale domagam się solowych walk z wami dwoma jednym po drugim. I wtedy zobaczymy kto jest w pewnym sensie lepszy! Zgadzacie się?

Benjamin: Umowa stoi. Ja ruszam jako pierwszy a walkę możemy stoczyć już w piątek.

Castagnoli: Podoba mi się twoja decyzja przez którą domagam się abyś dał z siebie wszystko i ci wszyscy zgromadzeni tutaj ludzie mogli zobaczyć bardzo dobrą walkę!

---

5.ME Single Match

Brock Lesnar vs Randy Orton:

Końcówka Walki: W chwili obecnej Randy unika ciosu od Lesnara jakim miał być Clothesline. Skulił głowę i od razu znajduje się za plecami potwora. Kick into back of leg co powoduje, że Brock upadł na kolano. Następnie ''Viper'' usiłuje bezpośrednio już wykonać swoją akcję kończącą RKO i tutaj również atak zostaje uniknięty poprzez odepchnięcie ''Apex Predatora''. Brock szybko wymierza z rozbiegu Big Boota w brzuch wbija to Ortona w znajdujący się za nim narożnik, dobicie Running Corener Clotheslinem ii... pada piękne combo + Capture Suplex. Kto by pomyślał, że starcie dwóch byłych psycholi WWE będzie tak wyglądało w BS. ''Big Thing'' przechodzi w pin 1..2! Sędzia doliczył tylko do dwóch count'ów. Na ring z areny wbiega CM Punk! Atakuje on dwójkę zmęczonych wrestlerów na zmianę serią kopnięć powala Lesnara dopiero po zadaniu około dziesięciu kopnięć ostatnim było oczywiście High Kick. Natomiast Ortona częstuje GTSesem. Po ataku sędzia ogłasza double DQ.

Odcinek dobiegł końca.

Dobra, dobra nie przeczytałem :D

Ale jest mało czytelnie. Teraz moja NOWA ocena wg NOWYCH kryteriów :D

1. styl pisania - no tak pośrednio :D 3/5 p.

2. proma - na PPV nie zauważyłem więc pomijam.

3. komentatorzy - za dobrze nie jest, ale może ich sobie odpuść jak powiedział Alvathen. Na dzisiaj ledwie 3 p. / 5

4. wywiady - jest dobrze. W pełni zasłużona 4. (Na 5 oczywiście :D)

5. segmenty- tu zdecydowanie dajesz radę. Pomijam komentatorów i walki, bo to osobne punkty, ale backstage wychodzi fajnie. 9/10 :)

6. walki - fajne są. nic poza tym :D Zawodnicy ogólnie fajnie dobrani. Nie musisz pisać litanii na trzy strony w Wordzie :D 12 p. /15 :)

7. długość - i tu jest problem, bo są litanie :D Za mało hardcore;u w walce o pas Hardcore, ale dam ci maxa. :D 3/3 p.

8. dodatkowe punkty. Dam, bo się starasz, życia nie masz, przy kompie siedzisz :D 1,5 p. /2

9. ogólna ocena diary - co tu dużo mówić. Jest dobrze, ale nie PERFEKCYJNIE :D dlatego 8/10 p.

RAZEM: 43,5 p. /63- 5 za proma = 58 p.

43,5 p. czyli ocena dobra! 1,5 p. więcej i byłaby piątka :)

Żeby nie było :D

cel - 58-56 p.

bdb - 55,5 - 45

db - 44,5- 35,5

dost - 34-24

dop - 23,5 -14

ndst - poniżej 13,5

Się rozpisałem, nie? :D

116218737055c51bc30a173.jpg

Odcinek 11

Friday Night Blaze Stream

Epizod rozpoczyna się od akcji na backstage'u. Widzimy tam Lesnara wraz z Ortonem, ale już nie tak bardzo bojowo nastawionych do siebie. A wręcz przeciwnie we dwóch idą w stronę pokoju Dillana Blaze'a. Po drodze napotykają kłócącą się inną dwójkę wrestlerów Samoa Joe oraz Husky'ego Harrisa.

Harris:... Nie sądzę Joe, aby był to idealny pomysł mimo tego, że obydwaj reprezentujemy podobnymi stylami walki. Ja odmawiam takiej propozycji. I wybacz mi, ale nie mam zamiaru z nikim na razie tworzyć drużyny. Tym bardziej, że jesteś pyszałkowaty.

Samoa Joe: Że niby jaki ja jestem? Harris odmawiasz mi w takim bądź razie...

Orton: Hej!

Lesnar: Pozwól, że ja to załatwię... Harris i Joe ja nie mam zamiaru słuchać tutaj, akurat w tym miejscu waszych przegadywań i lepiej byłoby gdybyście się stąd wynieśli...

Samoa Joe: Bo co?!

Lesnar: Co powiedziałeś?!

Samoa Joe: To ja pierwszy zadałem pytanie.

Lesnar: Mógłbyś popytać swoich dobrych kolegów Joe kim ja jestem, ale to może okazać się już zapóźno...

Samoa Joe: Możesz wygadywać co tylko chcesz, ja się ciebie Lesnar nie boję. I to co masz do powiedzenia kompletnie mnie to nie interesuje!

Lesnar: Nie mam zamiaru marnować swojego cennego czasu na ciebie a więc...

Brock uderza pięścią w twarz Joe'a, ale ten ku zaskoczeniu nawet samego Lesnara oddaje mu ciosem za cios. Lesnar uśmiechając się mówi:

-Taki z ciebie niepozorny chojrak Joe? Miałem co innego w planach, ale ty mi je pokrzyżowałeś za to spotka cię kara.

Samoa Joe: To czekam.

Lesnar: Dosyć tego! Spotkamy się dzisiaj na ringu czy tego chcesz czy nie!

---

1.Single Match with menager

Tyson Kidd vs Chris Sabin /w. Alex Shelley:

Na ring wchodzi Tyson Kidd trzymając mikrofon w ręku:

-Witam wszystkich fanów Blaze Streamu! Jestem bardzo zadowolony z tego, że miastem w jakim odbywa się dzisiejszy epizod jest San Diego California! Niestety podczas Elimination Chamber nie udało się mi zdobyć pasa no, ale to tylko niestety... Teraz od dnia dzisiejszego postanawiam zmienić swoje zachowanie, a mojego przeciwnika zapraszam na ring!

Walka:

Końcówka Walki: Kanadyjczyk podnosi swojego przeciwnika, po czym wrzuca go Irish Whipem do narożnika. Podchodzi pod niego, częstuje go serią chopów. Następnie odpycha go w stronę lin, od których się odbija. Ale to teraz Sabin chce coś zdziałać kopniakiem o nazwie Crucifix Kick... Jego noga zostaje przechwycona a sam zawodnik spada na ring. Tyson trzymając w dalszym ciągu nogę rywala przechodzi do dźwigni Single Leg Lock. Chris odklepuje!

Winner: via Submission Single Leg Lock (4:00)

Zwycięzca kontynuuje swoje rozpoczęte przed walką promo:

-I jakie są wasze wrażenia? Jak wam się podobało? Tak jak powiedziałem mam zamiar dążyć do zdobycia pasa Wagi Lekkiej wraz z wami wszystkimi! Dziękuje!

---

Tazz: Już za moment przed państwem pojawią się zawodnicy, którzy uzgodnili pomiędzy sobą walki w poniedziałkowy wieczór. Są nimi Claudio Castagnoli oraz Shelton Benjamin. Czy chciałbyś nam coś powiedzieć więcej William?

Regal: Owszem, ale nie wiele. Ci dwaj zawodnicy są bardzo dobrymi zawodnikami, którzy w tym biznesie być może coś osiągną. Będzie to wymagało od nich znacznie cięższej pracy, ale nadejdzie taka chwila w której będą mistrzami.

Tazz: Zebrać od ciebie pochwały to jak przerwać streak na Wrestlemanii samego Undertakera...

Regal: A no właśnie. Poruszyłeś dość ciekawą dla mnie ciekawostkę tymi słowami, bo przecież rywala samej żywej legendy jeszcze nie znamy. Wiesz może kto to będzie?

Tazz: Na razie jeszcze nie jest mi to znane...

Tazz: Ja pierd****! To Brothers of Destruction reaktywacja jednego z najlepszych Tag Teamów w historii wrestlingu!

Tazz z wrażenia wstaje z krzesła:

-Oh my God! To co państwo tutaj widzicie to jest niesamowite! Na początku BOD teraz Dolph Ziggler & Austin Aries! Młodzi zawodnicy o podobnych stylach walki w ringu! To jest niewiarygodne!

Regal: W zupełności zgadzam się z Tobą!

Aries: Witamy was Undertaker oraz Kane! Widzicie z kim tutaj przybyłem, z moim nowym przyjacielem, Dolphem Zigglerem! Pozwólcie, że powiem wam jak doszło do porozumienia między nami ponieważ możecie być w nie lada kłopocie. Od młodego chłopca marzyłem, aby w ogóle kiedykolwiek być zawodowym zapaśnikiem Pro Wrestlingu. Było to jedno z moich trzech największych marzeń... Drugim marzeniem było to czego również dokonałem czyli reprezentowanie tego biznesu, w którym jestem. Dokładniej zostanie posiadaczem jakiegokolwiek pasa mi to nie robi różnicy. A trzecim, ostatnim i najważniejszym marzeniem jest... Powinieneś wiedzieć co takiego Undertaker.. Moim największym marzeniem jest przerwanie twojego streaku! Wybaczcie, że zepsułem wam tę niespodziankę, ale chyba się za to na mnie nie gniewasz prawda?

Undertaker: Mówiłeś coś? Bo nie zwracałem na ciebie w ogóle uwagi podczas witania się z moimi fanami.

Ziggler: Taker nie dość, że już jesteś powiedzmy sobie szczerze w cztery oczy... jesteś już bliski emerytury...

Undertaker: Choć to nie prawda, pozwalam ci kontynuować. Z chęcią wysłucham tego co masz do powiedzenia.

Ziggler:... Tak jak powiedziałem jesteś już bliski emerytury. To więc twój streak musi zostać przerwany przez kogoś takiego kim jest mój przyjaciel Austin Aries bądź ja. Zależy tylko od twojego zdania, którego z nas wybierzesz do walki. Ale dodam jeszcze jedno nie będzie ci tak łatwo nas pokonać, jak to sobie wyobrażasz.

Undertaker: Im trudniejszy rywal tym lepsza walka. Wiesz o tym Ziggler... Skoro już jesteście we dwóch i nas jest dwóch, to z chęcią skopiemy dupy wam obu we dwóch! Jak sami mówicie mój streak jest niewyobrażalnie potężny a przerwać go powinien jakiś młodziak, to więc czemu miałbym dawać szansę tylko jednemu z was skoro was jest dwóch... Temu, któremu uda się mnie spinować, znokautować bądź poddać zostanie ogłoszonym przez ze mnie samego zwycięzcą i jedynym zawodnikiem jaki mnie pokonał.

Aries: Wszyscy wiemy, że to przecież będę ja Taker...

Ziggler: Niby dla czego ty?! To będę ja!

Undertaker: Prosiłbym o ciszę panienki! Ten, który mnie pokona otrzyma dodatkową walkę na następnym PPV po Blazemani z Kanem w dobrowolnej wybranej stypulacji. A stawką może być...

Kane: Również i moja kariera!

Undertaker: Jak widzicie stawka jest bardzo wysoka i to już zależy tylko od was, który mnie pokona!

________

Reklamy

________

Tazz: Niesamowita sytuacja wydarzyła się tuż przed reklamami. Dwaj młodzi zawodnicy świetnie się dobrali i dograli, aby tylko dopiec Deadmanowi, aby ten według nich musiałby się zgodzić nawet na przymus na walkę z jednym z nich. A legenda jeszcze inaczej to rozegrała, doskonale zmanipulowała dwoma zawodnikami robiąc z nich jednocześnie przyjaciół i wrogów. Przepiękne rozegranie Taker. Ale na razie przenieśmy się do tego co będzie się działo za chwilę, będzie to pojedynek pomiędzy Claudio Castagnolim a Sheltonem Benjaminem!

---

2.Single Match with menager

Claudio Castagnoli vs Shelton Benjamin /w.Charlie Haas:

Końcówka Walki: Wrestlerzy wymieniają się ciosami i kickami. Benjamin wymierza potężny rozmach ręką, jednak wszystko idzie na marne. Rywal unika ciosu przechodząc pod tą ręką za plecy przeciwnika. Uderza łokciem w dolną część pleców ''Gold Standara'' przechwytuje jego rękę i głowę pod Inverted Facelock and arm hold. Wymierza czarnoskórym zawodnikiem w swoje kolano wykonując backbreaker combo + szybki Tiger Suplex hold 1..2..3! Claudio zalicza szybkie zwycięstwo w niecałe 5 minut.

Winner: via pinfall (4:30)

Po bardzo krótkiej celebracji zwycięstwa sięga po mikrofon:

-Przypatrz się dobrze Haas co zrobiłem z Benjaminem pokonałem go w cztery minuty. To samo może spotkać i ciebie już w następnym tygodniu w poniedziałek. Lepiej bądź nieco ostrożniejszy niż twój przyjaciel a być może dam ci jakąś szansę na wygranie z ze mną pojedynku...

Za plecami Claudia pojawia się Chris Hero, który atakuje go z zaskoczenia. Oszołomionego częstuje swoją akcją kończącą Rolling Elbowem!

---

3.Single Hardcore Match

Masked Man vs Big Show:

Końcówka Walki: Big Show znajduje się w chwilowej dominacji nad przeciwnikiem. Trzymając się lin stoi na głowie zamaskowanego zawodnika. Schodzi z konkurenta. P chwili cała jego dominacja kończy się w chwili jego zejścia i ponownego wejścia do ringu. Masked Man to wykorzystał wstając w odpowiedniej chwili. Paul znajduje się pomiędzy linami, ten częstuje go szybko solidnym Big Bootem w krzesło, które trzymał przy swojej twarzy. W chwili obecnej Wright wisi pomiędzy linami na brzuchu. Zamaskowany zawodnik łapie jego głowę pod swoje ramię i wykonuje Rope Hung DDT prosto w krzesło. 1..2..! W ostatniej chwili przed trzecim countem zza barierek oddzielających fanów od ringu wyskakują byli członkowie składu walki EC o pas Tv i jednoznacznie mówiąc byli członkowie Nexusa, którzy interweniują w walce. X boi się zdradzić swoją tożsamość ucieka przed pięcioma zawodnikami z ringu na backstage. A sędzia odliczył go do dziesięciu Count Out'ów.

Winner: via Count Out (6:00)

Reklama obecnej karty na Wrestlemanie

Dean Ambrose zmierza w stronę ringu trzymając mikrofon w ręce:

-Jak wszyscy widzicie sami. Regal wspomniał nie tak dawno, że mnie nie cierpi, nie przepada za mną. A nawet, że mnie nienawidzi. Regal jeśli tak bardzo chcesz mi dokopać za to, że jestem o wiele lepszy od ciebie i osiągnę to, czego ty nie osiągnąłeś i nie osiągniesz to nie ma problemu. W każdej danej przez ciebie chwili będę gotowy, aby z tobą zawalczyć. Powiedz tylko kiedy...

Do Deana dołącza jego dzisiejszy przeciwnik czyli Hardoce Holly, który również ma kilka słów do dorzucenia:

-Ambrose... Regal nie może dzisiaj z tobą walczyć ponieważ to ja będę z tobą walczył!

Ambrose: Tak i co z tego?

Holly: To, że dopilnuję, aby moja dzisiejsza walka miała całkowicie inny wynik niż ta z Elimination Chamber!

Ambrose: Jaki sobie życzysz? Poprzez poddanie, wyliczenie poza ringowe, a może znokautowanie? Możesz sobie wybrać w jaki sposób mam z tobą skończyć.

Holly: Bardzo zabawne ty, ty...

Ambrose: Dokończ!

Holly: skur***nu!

4.First Blood Match

Dean Ambrose vs Hardcore Holly:

Końcówka Walki: Ambrose jest w pełnej dominacji nad przeciwnikiem. Obija Boba serią dość solidnych kopnięć oraz uderzeń pięścią. Irish Whip w stronę lin, biegnie za nim Running Lariat. Schodzi z ringu, do którego chce wnieść kilka przedmiotów. Pierwszym z nich jest stół, drugim krzesło, trzecim i ostatnim, którego nie udało się wnieść miał być kij z drutem kolczastym. Hardcore wykorzystuje to co już ma pod ręką czyli krzesło, uderza nim w górną część czaszki rywala, gdy ten znajduje się w ringu. Holly upuszcza krzesło, łapie rywala pod pozycję do Alabama Slam i tak też się dzieje Alabama Slam prosto w krzesło! Po chwili na titatronie wyświetla się obraz parkingu, gdzie widzimy bodajże auto Boba a przy nim Christiana Cage'a. Cage oblewa benzyną samochód po czym rzuca w niego podpaloną zapałkę. Uczestnik walki, do którego należało to auto jest w lekkim szoku, co Dean wykorzystuje. Skrada się pod plecy Holly'ego z krzesłem, wymierza mu uderzenie z boku prosto w twarz! Po tym uderzenie Bob zaczyna krwawić.

Winner: (10:00)

---

5.ME Single Match

Brock Lesnar vs Samoa Joe:

Końcówka Walki: Lesnar jest poza ringiem. Natomiast Joe w chwili obecnej wyskakuje ponad linami z Somersualt Planchą! Przepiękna akcja wykonana przez zawodnika, po którym patrząc na jego gabaryty nigdy byśmy nie uwierzyli, że taki zawodnik potrafi wykonać tą akcję. Wstaje, podnosi Brocka Irish Whip w metalowy narożnik, na którym ''Big Thing'' się zatrzymał. Samoański zawodnik podchodzi pod niego, chwyta go ręką za głowę i serią dziesięciu uderzeń, przy podliczaniu nich przez fanów uderza twarzą przeciwnika o stalowy narożnik. Chce dorzucić jeszcze Ezugiri Kicka w tył głowy jednak Lesnar unika. Odsunął się o tyle, że minimalnie zszedł z zasięgu nogi a "The Samoan Suplex Machine" uderzył nogą o narożnik. Potwór stoi i spogląda już z wielką pewnością na swoją ofiarę, podnosi go na swoje barki, po czym na Millitary Press Hold i w taki sposób wrzuca go do ringu. Brock podąża za ciosem również wchodzi do ringu. Łapie nogę "The Nationa of Violence'' zakłada na barki Brock Lock! Samoański Joe odklepuje!

Winner: via submission (12:00)

Do ringu wbiega Matt Morgan jego stopa spotyka się bezpośrednio z twarzą jego byłego lidera z Teamu Lesnar! (Carboon Footprint)

Morgan po ataku ma coś do powiedzenia:

-I'm back! Moje zawieszenie przez Blaze'a było niczym nieuzasadnione! Za co je dostałem to nie rozumiem, ale pewnie i sam prezes tego nie rozumie. Mniejsza o to! Powróciłem do mojego świata po 2 tygodniach. Moim pierwszym celem po powrocie jest ten sam zawodnik, który był przed zawieszeniem czyli ty Lesnar! Odpłacę ci się za to jak mnie traktowałeś podczas, gdy ja chciałem zaistnieć w WWE! Ty okazałeś się być lepszym a wcale nie było to prawdą. Ponieważ dopiero teraz zobaczymy kto jest rzeczywiście lepszy!

Morgan: Witaj Steve. Po co tutaj przybyłeś skoro nikt tutaj o tobie nie mówi? Aaa... już rozumiem. Lesnar jest twoim przeciwnikiem z Blazemanii. Ale wiesz co? Gdy już tylko ty z nim skończysz ,to ja się nim zajmę. Odpłacę się tym samym co on czynił dla mnie, czyli niczym innym jak zabraniem miejsca w federacjii i ostatecznie pozbawię go pracy. Ale to nie wszystko chcę, aby nie tylko w taki sposób mnie zapamiętał, bo dodatkowo muszę mu pozostawić jakiś znak po sobie a kto wie co mi jeszcze przyjdzie do głowy... A ty wiesz?

Steve Austin: Być może!

Austin się odwraca a za jego plecami stoi Brock z przerażającym spojrzeniem! Dochodzi pomiędzy tą dwójką do krótkiego brawlu kończącego się Stunnerem!

Odcinek dobiegł końca.

Tazz: Ja pierd****! To Brothers of Destruction reaktywacja jednego z najlepszych Tag Teamów w historii wrestlingu!

-.- Zupełnie niewiarygodne, wyobrażasz sobie, by on tak powiedział? Gala na słabym poziomie, zupełnie mnie nie przyciągnęła i męczyłem się, czytając ją. Nie można odmówić Tobie chęci, ale wygląda to słabiutko. Poza tym, pisanie "swojej akcji o nazwie", niezbyt mi się podoba. Nie widać niestety poprawy.

-.- Zupełnie niewiarygodne, wyobrażasz sobie, by on tak powiedział?

Wiem o tym, że on akurat tak by nie powiedział. Ale chciałem, aby właśnie powrót BOD był niespodziewany do tego stopnia, że nawet i samego Tazza to zaskoczyło. Bo np. o powrocie samego np.The Rocka czy kogoś innego z wysokiej półki bym w taki sposób nie napisał.

"swojej akcji o nazwie"
Jak tam uważasz, w następnych odcinkach już tego zamieszczał nie będę.

Ale widzę w tym co napisałeś, że ja krytykuję w pewnym stopniu diary innych użytkowników to widzę u Ciebie to samo, ale okrojone. I to w bardzo dużym stopniu. Ale powiem Ci, że ja nie krytykuję innych diar dla tego, że no nie wiem chcę zwrócić czyjąś uwagę na swoje czy też coś podobnego. Ale wytykać pewne błędy w tym co inni napisali i jestem uświadomiony, że i ja robię dosłownie te same błędy a nawet i gorsze. Czy też uważam, że ja mam coś w tym lepszego, nie tak nie jest. Pisząc krytykę, bo i sam chcę ją dostawać chcę jednocześnie motywować do większego przykładania się, aby produkty userów Booking Zone były lepsze i żeby była wysoka pomiędzy nimi kiedyś, za jakiś czas konkurencyjność. Rozumiesz o co mi chodzi?

Dla potwierdzenia tego, że jest dobrze, że ktoś krytykuje diary. Są np. podziękowania od Lemmy'ego. Są zamieszczone gdzieś w odpowiedzi na mój komentarz w jego diary.

I tak uprzedzam to są jeszcze moje stare odcinki pisane gdzieś na początku marca :twisted:

Jeśli mam być szczery, nie za bardzo zrozumiałem Twoją wypowiedź. Po prostu wyraziłem swoje zdanie na temat tego diary, obszernie opisałem to w głosowaniu na diary lutego, od tego czasu nie widzę poprawy. Wierzę w Ciebie, ale jeszcze sporo pracy przed Tobą, by "Blaze Stream" można było uznać za solidne diary.

Odcinek 12

Monday Night Blaze Stream

Na ringu Dillan Blaze:

-Cześć wszystkim moim dostarczycielom pieniędzy! Mam dla was i tym razem jedną, bardzo ciekawą wiadomość. Jako, że jedna z gal została nazwana na cześć mojego nazwiska i zbliża się coraz większymi krokami, to chcę wam o czymś powiedzieć. Wnoszę nową politykę do mojego biznesu i zmieniam jeszcze inaczej cały system. Teraz od tej chwili każdy zawodnik, który prawie w ogóle bądź mało co jest wykorzystywany może liczyć na... rozwiązanie kontraktu, ale dojdzie dopiero po Blazemani bądź jeszcze inaczej. Przez co radzę wszystkim zawodnikom dawać z siebie sto procent, jeśli też tak robią, a tego nie widać to muszą dawać z siebie dwieście procent, aby u mnie pozostać. Zmieniam również system epizodów teraz od tej chwili będzie tylko jeden odcinek w tygodniu, wydawany będzie wyłącznie w środy co zakwateruje, że każdy epizod będzie bardzo wyjątkowy i nie będzie nawet średni a solidny. Wiecie po co takie zmiany wnoszę? Po to, abyście byli zadowoleni z mojej pracy a co za tym idzie? Więcej przelewających się pieniędzy na moje konto! . Już za chwilę pierwsze starcie pomiędzy moim najnowszym dobytkiem i jednocześnie ochroniarzem, którego imienia jeszcze nie zdradzę a Jackiem Evansem!

---

1.Single Match

Masked Man vs Jack Evans:

Końcówka Walki: Zamaskowany zawodnik jest szczególnie niebezpieczny! Rzuca rywalem niczym workiem ziemniaków, robi z nim co tylko chce, rzuca go też gdzie tylko chce! Wyniesienie na Double Arm Chokehold rzut do tyłu z takiej pozycji jeszcze Jack zostaje wbity w narożnik. Masked Man podchodzi pod niego, podnosi go, zamroczony zawodnik nawet nie ma pojęcia co go może spotkać! Running Big Boot! Nieznany nam zawodnik ponownie podnosi go zarzuca na barki Swinging Cutter! Powalonego zapina w dźwignię Inverted Figure Four Leg Lock! Evans odklepuje! Ale to nie koniec mimo tego, że obecny posiadacz pasa Tv wygrał ten nie zamierza przestać w dalszym ciągu atakować. Podchodzi pod Parkour'owca, podciąga go pod liny a tam zaczyna go obijać Knee Dropami gdzie tylko popadnie. Zadał gdzieś około 12 uderzeń. ''Pomaga mu wstać'' zarzuca go na siebie pod Powerbomb Hold wyrzuca go Running Powerbombem poza ring! Evans niefortunnie spada uderzając głową o barierki... Ekipa medyczna przybyła po zawodnika.

Win in: via Submission Inverted Figure Four LegLock (4:00)

---

Tazz: No to jest coś niemożliwego... Najnowszy debiutant w Blaze Streamie nie tak dawno zadebiutował, a już zdążył sporo namieszać. Najpierw zdobył pas Tv pokonując piątkę doświadczonych zawodników a teraz jeszcze nie wiadomo jak ten jego niekontrolowany atak odebrał Jack. Miejmy nadzieję, że nic poważnego się z nim nie stało... Trudno się mówi. A teraz chcielibyśmy zaprosić państwa na kolejną walkę.

---

2.Triple Treat Match

Cody Rhodes vs Dolph Ziggler vs Husky Harris:

Jednak jeszcze przed rozpoczęciem walki cała trójka wchodzi po kolei do ringu i mówi po kilka słów...

Harris: Witam wszystkich moich fanów! Jak się czujecie? Bo ja się czuję znakomicie będąc tutaj z wami wszystkimi w tej arenie...

Gadkę Harrisa przerywa Cody Rhodes:

-Tak, tak wszyscy jesteśmy razem z tobą szczęśliwi Husky. Ale wszyscy również wiemy, że gdyby nie moja charyzma, nie moje umiejętności to nie miałbyś żadnych szans na pokazanie się tutaj! Wiesz co mam chyba na myśli...

Harris: Gdyby nie twoja charyzma i twoje umiejętności to i ty byś nie miał żadnych szans na zaistnienie?

Rhodes: Hahahaha. Jesteś bardzo zabawny wiesz?...

Do ringu wkracza Dolph Ziggler:

-Cody, Husky, Husky, Cody... Nie mam zamiaru wysłuchiwać tej waszej pustej gadki o wszystkim i o niczym! Na prawdę nie mam zamiaru i pewnie wszyscy pozostali ludzie również. Dajcie sobie spokój to ja jestem Perfekcyjny i to nawet każdy z nich o tym doskonale wie. Skoro o tym już wiecie, że jestem niesamowity to teraz udowodnię wam

w ringu pokonując was obu!

Walka:

Końcówka Walki: Cody skutecznie unika jak na razie walki chowając się za schodami, natomiast pozostała dwójka wrestlerów Dolph i Husky obijają się w ringu. Running Clothesline Corner Splash od Harrisa połączony bezpośrednio z Capture Suplex! I to jeszcze nie koniec ''Czołgu'' z rozpędu częstuje ''Best Sellera'' Running Sentonem! No, no proszę, proszę nadal to nie koniec! ''Czołg'' podnosi Zigglera łapie go jedną ręką i najwidoczniej chce zakończyć już całą walkę Uranage Slam'em! Cody zauważa to wbiega na ring Beautifull Diaster prosto w twarz trzymającego ''Naturala'' Husky'ego, po czym sam wykańcza ''ShowOffa'' Cross Rhodesem! Przechodzi do pinu 1..2..! Kick out! To jest niesamowite Dolph pokazał, że ma ''jaja'' kickout'ując po tak zebranym combosie składającym się z pięciu akcji pod rząd. Z czego ta ostatnia była bardzo efektywnym finisherem! ''Dashing'' nie może w to uwierzyć, wskakuje na Zigglera obija go serią uderzeń: pięściami i łokciami w głowę, w plecy i kark. ''Czołg z silnikiem od Ferrari'' podnosi się rusza z rozbiegu z Running Clotheslinem na ''Un-Dashinga'', zadając ten cios zrzuca go z ''Perfekcyjnego'' szybko wykonuje na nim bezpośrednio Ura-Nage Slam! Przechodzi w pin 1..2..3!

---

Tazz: Cóż przyznam, że takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. Mamy w składzie walki obecnego mistrza IC oraz potencjalnego przeciwnika dla Undertakera podczas Blazemani. A tym razem zwycięża wrestler, który nie jest planowany do karty BM. To jest nie tyle dobre co ciekawe, być może zrobiło to jakieś wrażenie na Dillanie...

Regal: Ja od samego początku wiedziałem, że ten dość gruby, ale jakże szybki i silny zawodnik ma spore umiejętności oraz potencjał. Jemu jako nielicznym wróżę, że dopnie swego i zostanie kiedyś jakimś mistrzem federacji...

-Witam po raz drugi fanów mojego biznesu! Mam dla was dość dobrą wiadomość z ostatniej chwili. Jako, że widzę jak reagujecie na Husky'ego postanowiłem mu to wynagrodzić w pewnym sensie. A mianowicie w karcie Blazemani pojawi się walka Money In The Bank, do której tenże zawodnik będzie miał okazję się przedostać wystarczy tylko tyle, że pokona swojego przeciwnika już w następnym odcinku jakim będzie bodajże... Komu mogę dać szansę?... Niech pomyślę... O już wiem tym zawodnikiem będzie

Masked Kane

!!

Harris: Cóż Blaze dziękuje ci za wynagrodzenie mnie nawet w taki sposób. Jest mi to bez różnicy czy to będzie akurat ten zawodnik czy też ktoś inny jeśli byś wniósł zmianę przeciwnika...

Zjawia się Undertaker:

-Co to ma znaczyć Blaze?!

Blaze: Witaj Undertaker! Właśnie pokrzyżowałem twoje plany, dając jako przyszłotygodniowego rywala twojego drugiego brata destrukcji. Nic się nie martw pozostałość nie ulegnie zmianie, a ty będziesz bronił swojego streaku w Triple Treat Matchu przeciwko Zigglerowi i Ariesowi.

Undertaker: No cóż w sumie to jest lepsza sugestia.

Blaze: Czyżby mój kolejny geniusz? Pewnie tak. A ty Husky nie masz za co dziękować przecież, bo twój rywal cie zniszczy!

Harris: Nie jesteś człowiekiem jasnowidzem więc twoje słowa robią takie samo wrażenie jakbyś w ogóle nic nie mówił .

Blaze: Ja nie przewiduję przyszłości, ja to wiem z miejsca!

Harris: A...

Blaze: Nie dyskutuj ze mną, bo zostaniesz za chwilę zawieszony!

Harris:...

Blaze: I to ja rozumiem, ponieważ ze mną nikt nie będzie dyskutował...

---

3.Single Match with menager

Claudio Castagnoli vs Charlie Haas /w.Benjamin:

Końcówka Walki: Wrestlerzy siłują się w klinczu. Lepszym okazuje się być Claudio, który zrywa rękę rywala ze swojego karku po czym wykonuje Arm DDT. Leżąc, bo nie wstał od razu w celu no własnie... przekłada jedną nogę i zakłada Koji Clutch! Czy to będzie koniec?! Nie do ringu wbiega... Chris Hero uderza on Elbow Dropem Castagnoliego prosto w twarz! Sędzia ogłasza dyskwalifikację. Benjamin wchodzi do ringu, biegnie prosto na Chrisa Pay Dirt! Po czym krzyczy:

-Nie trzeba było teraz w tej chwili przerywać tej walki! W chwili gdy ona jeszcze trwała przez ciebie mój przyjaciel przegrał ją! W ramach przeprosin domagam się i z tobą walki przy najbliższej okazji!

Winner: via Dq (5:00)

---

Backstage:

Przenosimy się do pokoju prezesa Blaze Stramu jest on tam we własnej osobie a przy nim Austin Aires.

Blaze: Witaj Aries.

Aries: Witam.

Blaze: Słuchaj, bo jak na mnie przystało, jak zawsze mam świetny pomysł. Wiesz jaki?

Aries: Nie.

Blaze: Dzisiejszego wieczoru stoczysz walkę!

Aries: Znakomicie, już nie mogę się doczekać. Kto będzie moim rywalem?

Blaze: Batista.

Aries: C c co?! Batista?! Oszalałeś?!

Blaze: Nie, nie oszalałem. Spójrz na to z innej strony, skoro twoim marzeniem jest przerwanie streaku Undertakera to musisz się jakoś wykazać. To znaczy pokazać Undertakerowi, że z tobą łatwo nie będzie miał.

Aries:... Rzeczywiście, przyznaje rację. Ale czy to jeszcze nie za wcześnie, abym dostał aż tak mocnego przeciwnika?

Blaze: Czy ty się boisz? Aries posłuchaj mnie, podczas returnu braci ty postanawiasz zepsuć im niespodziankę i właśnie tego dokonałeś. Dokonałeś narzucenia się z pyskiem i pięściami do samej żywej legendy, a czy ty wiesz kim w ogóle on jest? Że jego się nie obawiasz a Batisty tak?

Aries: Nie to nie było tak szefie. Biorąc ze sobą Zigglera nie liczyłem na to, że w walce będziemy Tag Teamem, a tak na prawdę czyli tak jak Taker chciał nam niby dopiec. Ale nie ja sam, to jeszcze za wcześnie jak dla mnie.

Blaze: To w takim razie liczyłeś na to, że to jednak Ziggler dałby radę go poobijać. A ty byś go wyrolował i samemu spinować Takera? Jeśli tak to posłuchaj. Wiesz może co ci powiem?

[Aries: Nie.

Blaze: Dasz radę! Zobaczysz!

Aries: A wiesz szefie co ja ci powiem?

Blaze: Słucham?

Aries: Uwierzyłeś mi w tę bajkę?!

Blaze:...

Aries: Hahaha dobre, dobre okazuje się, że teraz to ciebie ktoś wyrolował! Pewnie, że chcę walki z Batistą. Jestem Austin i to już dużo znaczy Aries i nie boję się nikogo! Czy to już wszystko?

Blaze: Należą ci się brawa Aries. Pozyskałeś sobie u mnie szacunek. Powodzenia!

---

4.Single Match

Kurt Angle vs Masked Kane:

Końcówka Walki: Początek był dość wyrównany. A w chwili obecnej pojedynek należy do Kane'a, który rzuca rywalem rozmaitymi Suplexami. Wbicie w narożnik, dobicie Player Boot'sem w twarz. To wszystko serwuje nam Kane na obecnym mistrzu Wagi Ciężkiej! Na mistrzu, który kompletnie nie może nic zrobić. ''Red Machine'' leżącego rywala chwyta za gardło, podnosi go jedną ręką... No i w końcu Angle zaczyna coś działać. Zrywa rękę przeciwnika, podcina mu nogi i zapina dźwignię Angle Lock! Są zbyt blisko lin, co cały wysiłek Kurta idzie na marne. Potwór chwycił się nich, a sędzia oddzielił od siebie dwójkę wrestlerów. W ostatniej sekundzie do odliczenia do pięciu rope breaku. Widzimy, że Kane jest dość zmęczony tymi nieustannymi rzutami przeciwnika co jest dla nas bardzo dziwne, a być może nabawił się wcześniej gdzieś kontuzji, o której nie wiemy, bo nie może ustać na nogach tylko kuleje. ''Wrestling Machine'' całkowicie to wykorzystuje rozpędza się, odbija od lin Chop Block into back of leg, ponowne zapięcie Angle Lock! Tym razem już skuteczne a Kane odklepuje.

Winner: via Submission (12:00)

---

5.ME Submission Single Match

Austin Aries vs Batista:

Końcówka Walki: O dziwo, że Aries jest zawodnikiem z nieco niższej półki niż Batista, to jakoś potrafi sobie z nim radzić i iść łeb w łeb. Aktualnie trwa bardzo szybka wymiana Punchów kończąca się na kontrze od Dave'a Running Spidebusterem. ''Zwierzak'' podnosi swojego przeciwnika, chwyta go za kark Inverted Chokeslam! Chyba nikt by nie chciał odczuć takiej akcji na własnej skórze...

http://i45.tinypic.com/spakw4.gif

''Animal'' chce podnieść przeciwka, jednak ten odpowiada mu szybką kontrą. Uderzeniem pięścią w brzuch połączonym w combo z SitOut Jawbreakerem! Batista po otrzymaniu combosa w dalszym ciągu stoi. Austin usiłuje wykonać na nim Irish Whip, ale Dave jest zbyt duży dla ''Double A''. Odpowiedź Zwierzak przyciąga jedną ręką go pod siebie, chwyta w łapy Scoop Powerslam! Próba przypięcia 1..! Cóż ''Animal'' zbyt szybko chciał zakończyć walkę. Mimo to rusza za ciosem. Chwyta obiema rękami szyję leżącego przeciwnika, wyrywa go do góry pod Double Arm Choke Hold. Łoł co wyczynia Aries! W przepiękny sposób wydostaje się z dźwigni, takim przedziwnym kopnięciem przypominającym trochę Front Dropkick, a po chwili dokłada DDT! Bezpośrednio przechodzi w Horns Of Aries! Batista odklepuje!

Win in: via Horns Of Aries (12:00)

Odcinek dobiegł końca.

• 2 tygodnie później...

Sorki, że rewanż tak późno...

BS odc. 12

1. Ciekawe promo Blaze'a. Podoba mi się to, że chcesz zobić czystki w rosterach. Jedna tygodniówka też wyjdzie Ci na dobre - mniej pisania = lepszej jakości tygodniówka!

2.

Evans odklepuje! Ale to nie koniec mimo tego, że obecny posiadacz pasa Tv wygrał ten nie zamierza przestać w dalszym ciągu atakować.

To Masked Man jest mistrzem TV? Coś się pogubiłem, trochę chaotycznie to napisałeś...

3. Harris niespodziewanie wygrywa i... dostaje miejsce w Money In The Bank Matchu. Ale pokrzywdziłeś Dolpha, ponieważ traci teraz na wiarygodności jako zagrożenie streaku Takera.

4. Dobry segment na backstage. Dobrze odzwierciedlasz gimmick Double A

5. I podbudowujesz go do walki na BlazeManię. Brawo!

Ogólnie dobra tygodniówka. Tylko dobra, bo Dolph (pretendent do przerwania streaku Undertakera) i Cody (chyba u Ciebie IC Champion mam rację?) - moi dwaj ulubieńcy zajobbowali Husky'emu

Kwiecień

Odcinek 13

Wednesday Night Blaze Stream

Epizod rozpoczyna się dość drastycznie na parkingu...

Na środku przejazdu leży potrącony Christian Cage, kto mógłby się podjąć takiego wyzwania? Najpewniejszą odpowiedzią jest to, że to właśnie Bob Holly oddał sobie dobrem za nad dobre. Zza jednego z samochodów wychodzi Bobby Lashley. Podchodzi on pod Christiana, usiłuje mu jakoś pomóc, ale samemu nie da rady. Wzywa na próżno pomoc. Nikt go nie słyszy ponieważ są w miejscu, gdzie mało kto zagląda. ''Dominator'' podnosi ''CC'', zarzuca go na barki, chce go zanieść na barkach do medycyny BS. Wchodzi do środka gabinetu lekarskiego, a tam widzi siedzącego w fartuchu Deana Ambrose'a! Czarnoskóry zawodnik nie ma pojęcia kim jest tenże człowiek, pozostawia zdrowie Christiana w rękach... jego przyszłego przeciwnika z BlazeMani!

---

Tazz: Szczęście w nieszczęściu... Na zapleczu fani mogli zobaczyć dawno niewidzianego Bobby'ego Lashley'a oraz potrąconego samochodem Christiana. Nie ciekawie się to zapowiada, ponieważ z pewnością Kanadyjski zawodnik

nie będzie mógł uczestniczyć w dzisiejszej walce Fatal 4 Way...

Blaze: Tak właśnie jak wspomniałeś Tazz. Dzisiejszego wieczoru Cage nie będzie mógł wystąpić w walce, ale to nie wszystko co chcę wam powiedzieć. Pamiętacie niebezpieczną sytuację z Evansem? Tak się okazuje, że to była jego ostatnia walka w moim biznesie, sporo ucierpiał przez TV Champa na zdrowiu. A mi tacy zawodnicy są niepotrzebni więc go zwolniłem! Możecie krzyczeć co tylko chcecie, ale to ja ostatecznie mam rację gdyby było inaczej nie byłoby was tutaj! Powracając jeszcze do dzisiejszego Main Eventu, w stypulacji Fatal 4 Way na miejsce Christiana wstawię kogoś kogo równie tak samo jak jego lubicie będzie to... Rob Van Dam! Mam nadzieję, że ten zawodnik zadba o to, aby ta walka była wyjątkowa.

_________

Reklamy

_________

1.Single Match

Chris Hero vs Shelton Benjamin:

Końcówka Walki: Chris oszalał! Serwuje na ciele przeciwnika same bolesne dźwignie, akcje i uderzenia. Krótka seria Chop'ów w klatę Sheltona, po czym bezpośrednie wyniesienie na bark i rzut Spinebusterem z dołożeniem serii punchy. Wstaje, podnosi przeciwnika, odpycha go na liny, Benjamin odbija się stamtąd i wpada wprost na bark rywala, z którego został przerzucony do tyłu Back Body Drop'em! Chris podchodzi pod konkurenta, zapina na nim dźwignię na głowę o nazwie Headlock. Lecz tylko na chwilę, ''Gold Standard'' przy pomocy skandowania jego nazwiska przez fanów wstaje na nogi i uwalania się przez parę uderzeń łokciem w brzuch Hero'a. Po czym odpycha go na liny, sam również biegnie lecz w inną stronę... Próba wykonania Pay Dirtu została uniknięta, Benjamin spada na plecy. Równie szybko wstaje, ale spotyka go bezpośredni kontakt z Rolling Elbow'em od przeciwnika! Chris nie musi przechodzić w pin, ani w żadną dźwignię, gdyż jego finisher znokautował czarnoskórego zawodnika!

Winner: via KO (6:00)

Chris Hero sięga po mikrofon:

-Pewnie wszyscy nie mogliście zrozumieć kiedy byłem z Claudiem w drużynie tego co on do was wszystkich wygadywał. Mówił o tym, że was kocha co nie jest dziwne. Mówił również o tym, że jak ja chciałem się wypowiedzieć, on nie dawał mi dojść do głosu. Irytowało mnie to, ale nie robiłem z tego jakichś większych, niepotrzebnych problemów. Jak chciał sam mówić to proszę bardzo, niechby mówił, ale gdy już mnie porzuca na pożarcie dla przeciwników to już jest to stanowczo za dużo! Claudio gdziekolwiek jesteś, a chciałbym abyś był tuż obok mnie, chce abyś przyjął moje wyzwanie na walkę na Blazemani! Dwóch byłych przyjaciół, dwóch obecnych wrogów to jest na pewno to co nasi fani lubią najbardziej! Czy nie tak?! Sam słyszysz, że chcą tego! Wyzywam cię na pojedynek!

---

2.Handicap Match No DQ

Batista vs Kaval/ Bourne:

Przed rozpoczęciem walki na titatronie wyświetla się facjata prezesa federacji, a na niej widnieje ignorancki uśmiech:

-Bourne, Kaval mam dla was wiadomość. Może to być wasza ostatnia walka w moim biznesie jeśli tylko ją przegracie. Aby uniknąć zwolnienia musicie pokazać maksimum swoich umiejętności i bardzo dobrze współdziałać ze sobą! Czy zostaniecie zwolnieni, to tylko od waszej dwójki zależy. Jeśli wygracie udowodnicie mi, że się myliłem co do was. I uznam was za osoby godne bycia w moim biznesie!

Końcówka Walki: Bourne oraz Kaval obijają w narożniku we dwóch Dave'a nie dając mu żadnych szans, aby mógł odpowiedzieć im atakiem. W końcu udaje się mu wydostać w nieco nieczysty sposób, ale innego wyjścia nie miał. Wydostaje się wkładając jednemu z dwójki wrestlerów palca w oko, a drugi z nich jest zbyt słaby na to, aby dorównać fizycznie ''Zwierzakowi''. Batista wymierza Speara w niewidomego na jedno oko chwilowo Kaval'owi. Evan przez chwilę poleżał na ringu po Spinebuster'ze. A teraz wstaje, rozbiega się, odbija się od lin, wymierza Dave'owi Running Headscissors TakeDown. Ponownie rozbiega się, odbija się od lin, wskakuje na klatę wstającemu i znajdującemu się na kolanach przeciwnikowi! Zmodyfikowana Hurricaranna kończąca się wbiciem głowy rywala w ring.

http://i36.tinypic.com/14pv84.gif...

Bourne przechodzi do pinu 1..2..! Dave kick-out'uje. Siła włożona w kick-out była tak mocna, że Evan wyleciał poza ring. Leżący Batista po przerwaniu pinu ma problemy w ogóle z przekręceniem się na bok... Na jego klacie ląduje ''World Warrior'' ze swoim finisherem z narożnika o nazwie Warrior's Way! Ponowna próba przypięcia, teraz przez Kavala 1..2..! To jest niesamowite! ''Zwierzak'' po raz drugi przerywa pin po drugim z rzędu finisher'ze! Kaval niepotrzebnie usiłuje podnieść znacznie większego fizycznie zawodnika, który zarzuca go bezpośrednio wstając z ziemi na jeden z barków, po czym pada akcja Inverted Gutwrench Backbreaker Drop! Dave przechodzi do pinu 1..2..3!

Winner: via pinfall (7:00)

---

Tazz: No cóż przykro nam jest z tego powodu, że Evan Bourne i Kaval pożegnali się z federacją w taki, a nie inny sposób... Mimo to życzę tej utalentowanej dwójce wszystkiego najlepszego!

Regal: Kłóciłbym się z tym, że są aż tak bardzo utalentowani, ale są co przynajmniej dobrymi reprezentantami swojego stylu walki...

Wypowiedź Williama przerywa:

CM Punk: Wybacz William, że przerywam ci twoją jakże bardzo znaczącą wypowiedź. Ale ja mam coś o wiele ciekawszego do powiedzenia. Drodzy państwo możecie się dowiedzieć po co ja tutaj przyszedłem, a przyszedłem tutaj po raz ostatni przy świadkach podpisać nowy kontrakt z Dillan'em Blaze'm!

Na arenie pojawia się radosny prezes federacji:

-Witaj Punk! Jak miło, że znowu zawitałeś. Ja również chciałbym podpisać z tobą nowy kontrakt, ponieważ dostałem bardzo dużo negatywnych reakcji na temat twojego zwolnienia. Wiesz... nawet niektórzy zawodnicy mimo, że wykraczają poza mój regulamin rozkazali mi podpisać z tobą nowy kontrakt.

CM Punk: Doprawdy?

Blaze: Tak. Chciałbym przejść od razu do konkretów jakie masz co do mnie i federacji wymagania co mógłbym ci zaoferować?

CM Punk: Wstępnie żądam zamieszczania mojego wizerunku na koszulkach, czapkach, aby ci wszyscy ludzie wiedzieli, że ja ich uczucie odwzajemniam. Po drugie dorzuć mnie do walki o walizkę do Money In The Bank!

Blaze: Czy to już wszystko czego sobie życzysz?

CM Punk: Oczywiście, że nie Blaze! Nie mam zamiaru tutaj powracać i wysłuchiwać tych wszystkich bzdur z twojej strony. O jakimś nieformalnym regulaminie, który się kupy nie trzyma!...

Blaze: Możesz prosić o co tylko chcesz!

CM Punk: Zapomnij Blaze, ja już jestem zajęty i prędzej czy później zjawię się tutaj jeszcze nie jeden raz i nie sam!

---

3.Single Match qualification to MINB Match

Husky Harris vs Masked Kane:

Końcówka Walki: Młody zawodnik leży zmasakrowany, zalany we krwi w środku ringu. Potwór podchodzi pod niego, kontynuuje swój atak rozpoczynając drugą część od Scoop Slama, gdy tylko go podniósł. Ponownie podnosi go i usiłuje wynieść Harrisa pod Tombstone Piledriver! ''Big Red Machine'' nie ma tyle siły co Undertaker, któremu podnoszenie rywali o podobnych gabarytach do Husky'ego pod tę akcję kończącą nie było trudne. Natomiast inna sytuacja ma się z Kane'm, który ma właśnie takie problemy, tylko i wyłącznie objął go stojąc na nogach wokół pasa. Odpowiedź, uderzenie łokciem w szyję, drugie a nawet i trzecie. ''Czołgu'' się uwalnia, po czym rzuca przeciwnikiem Ura-Nage Slamem o ring. Usiłuje zakończyć walkę pin fallem 1..! Sędzia zdążył doliczyć tylko do dwóch count'ów. Husky chce podnieść rywala, pochyla się nad Kane'm. ''Big Red Monster'' chwyta ''Czołga'' za gardło, wstaje i rzuca Chokeslamem o ring dużo młodszego zawodnika! Akcja ta decyduje o zakończeniu pojedynku, ponieważ Kane po rzucie rywalem przechodzi w pin, a tam uzyskuje trzy county!

Winner: Masked Kane

---

Przenosimy się na Backstage. Widzimy tam Bobby'ego Lashley'a oraz Dillana Blaze'a.

Blaze: Witaj Lashley. Co cie do nas sprowadza?

Lashley: Cześć Blaze. Przyszedłem odwiedzić kolegów zza dawnych, dobrych czasów.

Blaze: Okej... Ale co robiłeś na parkingu dla zawodników?

Lashley: Przyjechałem wraz z moim dobrym przyjacielem, samochodem. Powiedział mi po drodze jaka jest tutaj przyjazna atmosfera dla wszystkich, byłych zawodników WWE. A jeśli ci chodzi o sytuację z Cage'm, to ja akurat byłem wtedy sam.

Blaze: Kim jest ten twój przyjaciel? Mocno za to beknie. Ponieważ wspominać o tamtej federacji mogę tylko ja!

Lashley: Tego ci nie powiem. Dowiesz się wszystkiego w swoim czasie.

Blaze: Nie mam zamiaru czekać nie wiadomo ile. Mów teraz! Cofam swoje zdanie. Ta osoba nie poniesie żadnych konsekwencji.

Lashley: Żadne kary dla niego nie wchodzą w grę, bo to nie jest zawodnik z Blaze Streamu...

Blaze: O to jest jeszcze jeden zawodnik jako gość. Ciekawy jestem kto to taki... A nie już wiem!

Ochroniarz: Słucham.

Blaze: Strzeżcie pilnie areny i nie dopuszczajcie do niej CM Punka!

Ochroniarz: Niestety jest to niemożliwe szefie. Już chwilę przedtem Punk pojawił się na arenie...

Blaze: Znajdźcie go, po czym konkretnie zmasakrujcie jego facjatę i wyrzućcie za drzwi.

Rozmowa przez telefon została zakończona.

Blaze: No to Bobby powiesz mi coś więcej na ten temat? Skąd jesteście?

Lashley: Nie chciałbym cię straszyć Blaze, ale twoje dni jako prezesa zostały policzone.

Blaze: Co powiedziałeś?! Ochrona zabrać mi go stąd!

Ochrona wyprowadza z pokoju prezesa czarnoskórego zawodnika, po czym poza halą wyrzuciła go przez drzwi.

---

Po wyrzuceniu Lashley'a poza halę kamera przenosi nas do środka areny.

Gdzie widzimy stojącego na środku ringu obecnego mistrza Wagi Ciężkiej jakim jest Kurt Angle! Pojawiło się na jego twarzy kilka uśmiechów, ale gdy już wybuchł śmiechem zaczął w końcu coś mówić:

-Witam wszystkich zgromadzonych tutaj na arenie i was wszystkich przed telewizorami. Wybaczcie mi mój śmiech, ale na prawdę nie mogę się powstrzymać... Kim, że jest mój przyszły przeciwnik na Blazemani? Jakoś w to wszystko nie mogę uwierzyć, czy to jest sen? Wiem, że Batista wygrał mecz Elimination Chamber. Ale czy to wystarcza dla takiego marnego zawodnika jakim jest Dave, aby walczyć ze mną? Wybaczcie mi wszyscy co wam teraz powiem, ale moje panowanie w tej federacji jeszcze się nie zakończy, a w szczególności nie dobiegnie końca na najważniejszej gali PPV! Moja ciężka praca na zdobycie szacunku u Dillana, mój czas spędzony na treningach, moje umiejętności to wszystko jest dużo wyżej niż u Dave'a. Przez to nie pozostaje mi nic innego jak tylko śmiać się z tego faktu. Do Blazemani pozostało już cztery tygodnie, a on w dalszym ciągu nie jest jakimkolwiek dla mnie przeciwnikiem. Wybaczcie mi moje egoistyczne zachowanie, ale taka jest prawda. Dave jeśli jesteś wiarygodnym rywalem to pokarz to! Bo to co pokazujesz w chwili obecnej jest tak nudne iż powoduje, że chce mi się spać!

Batista: Kurt, a jeśli ty uważasz, że nie jest tak jak ja uważam to co powiesz o tym czego dzisiaj dokonałem.

Angle: Słucham to więc czego dokonałeś?

Batista: Zakończyłem kariery dwóch zawodników!

Angle: Zastanów się dobrze czy to na pewno ty, a nie Dillan. Stawką tej walki dla nich była własna kariera, przegrali, to więc wylecieli. Czy ty wiesz jak wygląda pozbawienie możliwości kontynuowania kariery zawodnika?

Batista:...

Angle: Już widzę po tobie, że tego nie wiesz. Nie bój się nic doświadczysz tego, gdy już polegniesz w starciu ze mną!

Batista: Really? Wiedz, że ja też nie jestem żółtodziobem i niczego udowadniać ci o wielki mistrzu nie muszę! Ale jeśli tego wymagasz, to więc ci udowodnię!

Angle: Łohohohoł! To więc życzę ci powodzenia!

---

4.Steel Cage Single Match

Rey Mysterio vs Hardcore Holly:

Końcówka Walki: Mysterio wydostaję z dźwigni Single Leg Lock, przechodząc w pewien sposób w roll-up 1..2! Bardzo ładne wykorzystanie nieuwagi przeciwnika. Bob zaraz po kick-out'cie wstaje, uderza Gut Kickiem przeciwnika i chwyta go za głowę wpychając ją pod swoje ramię, wyniesienie pod Suplex Hold... No i kontra kolanem w górną część czaszki, za nim kolejne uderzenie i kolejne. Mysterio wyskakuje za plecy przeciwnika na nogi. Szybko częstuje go Front Dropkick'em w plecy! Holly leci do przodu, uderza twarzą o metalowy słup podtrzymujący jeden z boków klatki. Rozbieg, doskok z dobiciem tak jakby Hurricarana Hold na klatę rywala w wykonaniu Baby-Face'a. ''Master Of 619'' wykorzystuje swoją pozycję, spina się po przeciwniku na stalową klatkę tylko tak, że stoi na barkach Holly'ego. Podskakuje do góry i uderza stompami pionowo w dół ramiona konkurenta! Bardzo ładna i oryginalna akcja. Ponownie spuszcza się z klatki pod Hurricarana Hold, zaciągnięcie do tyłu, pada właśnie ta akcja! O dziwo Bob leci na drugi koniec ringu,

zahacza głową o drugą linę idealnie pod pozycję do wykonania 619... Lecz niestety jest to niemożliwe, ponieważ klatka jest zbyt blisko lin. Rey nie zaprzestaje atakować, biegnie na rywala, wskakuje na liny tuż nad nim ii... Gdy tylko się tam znalazł oberwał z zaskoczenia Low Blow przedramieniem od rywala, który wstał i szybko doszedł do siebie. Holly pociąga go za nogę, Mysterio spada plecami na ring, ale wstaje... Bezpośrednio Bob zaciąga go na swoje plecy, Alabama Slam! Przejście w pin 1..2..3!

Win in: Via Pinfall (12:00)

Po przegranej walce jednego z dwóch oficjalnych pretendentów pojawia się jeden z mistrzów, który ma na imię Cody Rhodes!:

-Gratulacje Bob za pokonanie mojego przyszłego przeciwnika. Właśnie pokazałeś mi w jakiej formie się on znajduje i jak się prezentuje. Mysterio kompletnie nic mi nie pokazał tym bardziej, że jego teraźniejszym rywalem byłeś ty dużo starszy zawodnik, któremu bliżej do zakończenia kariery niż do jakiegokolwiek sukcesu... muhahahaha!

Hardcore Holly: Co powiedziałeś synu?

Rhodes: Nie jestem twoim synem, więc proszę nie nazywaj mnie tak. Mimo tego nawet, że mamy pewną wspólną historię...

Hardcore Holly: Miło, że o tym wspomniałeś. Więc jak sam widzisz to właśnie dzięki mnie zabłysnąłeś w tym co robisz! Więc wymagam od ciebie szacunku.

Rhodes: Oj nie, nie Bob. To nie dzięki tobie, to nie dzięki mojemu ojcu, to nie dzięki Randy'emu Ortonowi! Ja swój sukces mogę zawdzięczać tylko i wyłącznie samemu sobie. Jestem tak bardzo dobry, że was wszystkich razem wziętym przewyższam pod każdym względem...

Ambrose: Witam, witam, witam dwójkę nieustraszonych zawodników! Czy mi się zdaję, czy ktoś się tutaj wywyższa, że jest o wiele lepszym zawodnikiem niż kilku innych razem wziętych?

Rhodes: Tak to prawda, to ja mówiłem!

Ambrose: To więc słuchaj Cody... Skoro tak głośno rozpowiadasz o sobie, że jesteś lepszy niż Orton, Holly i twój ojciec razem wzięci, to musisz wiedzieć, że jest ktoś kto jest o jeszcze wiele bardziej lepszy od ciebie, tym kimś jestem ja we własnej osobie!

Rhodes: No coś podobnego...

Ambrose: Nie podobnego, a takie są fakty.

Aries: No już dobrze, dobrze przestańcie pomiędzy sobą gdybać o tym, który z was jest lepszy. Nie mam zamiaru tego wysłuchiwać ani chwili dłużej, przez co pojawiłem się tutaj. Najlepszym rozwiązaniem tego sporu jest walka przy najbliższej okazji o to, który z młodych talentów jest najlepszy. Proponuję wam walkę 10 Man Battle Royal pomiędzy mną, tobą Cody, tobą Dean a Dolphem Zigglerem, Tysonem Kidd , Claudio Castagnolim, Chrisem Hero, AJ Stylesem, Johnem Morrisonem i Danielem Bryanem! Przestańcie skandować moje imię, nie musice tego robić. A taka jest prawda, że ja nie muszę nosić koszulek z napisem Najlepszy na świecie, ja nic nie muszę udowadniać, robię to co do mnie należy i każdy wie kim jestem! Robiąc to co do mnie należy jak najlepiej wyróżniam się od was wszystkich, od was, którzy muszą mieć to gdzieś na ubraniu napisane.

Rhodes: Ciekawa sugestia Aries... Podoba mi się twój pomysł ja wchodzę w to!

Ambrose: Ja również.

Aries: Cieszy mnie wasza odpowiedź. A teraz mordy w kubeł z tymi waszymi sprzeczkami...

Castagnoli: Widzę, że i ja jestem wśród was bardzo doceniany... Cieszy mnie to, że mnie tak mocno szanujecie.

Aries: Nie Claudio, ty po prostu nie należysz do słabych i zasugerowałem cie tylko dla tego, bo nie miałem już pomysłu kogo by dorzucić i cóż padło akurat na ciebie.

Castagnoli:...

---

5.ME Fatal 4 Way

Dean Ambrose vs Rob Van Dam vs Kurt Angle vs Claudio Castagnoli:

Końcówka Walki: Coś bardzo dziwnego, a zarazem zaskakującego Rob wraz z Castagnolim znajdują się na drabinie stojącej na środku ringu. Obijają się tam pięściami oraz przeróżnymi uderzeniami jak tylko mogą, aby osłabić się nawzajem . Natomiast Ambrose poza ringiem dosłownie dusi Kurta przewodem wyciągniętym ze stołu komentatorskiego. Akcja w ringu jest coraz to bardziej podgrzewana, High Kick od Van Dama, z czego następnie dodaje Avalnacha Sunset Flip Powerbomb! Przepiękna akcja. ''Street Dog'' zauważając to co się wydarzyło przed chwilą, zaprzestaje dusić Kurta, wbiega do ringu podnosi Roba dobija go Saito Suplex'em i zapina go w pin 1..2..! To niesamowite do ringu wbiega obolały Christian... Obecny posiadacz pasa Hardcore wstaje, podchodzi pod przyszłego przeciwnika po czym uderza go ignoranckim Back Chop'em w klatkę piersiową. ''The New People Champion'' nic sobie z tego nie robi, Dean planuje wymierzyć kolejnego Back Chopa, lecz tym razem jego ręka zostaje zatrzymana, szybki kopniak w brzuch Dean'a a teraz... Angle Slam od Kurta! Przejście w pin 1..2..! Skuteczna interwencja ze strony Van Dama z Finishing Leg Dropem prosto na twarz ''Wrestlingowej Maszyny''. Teraz Rob usiłuje przypiąć ''Street Doga'' 1..2..! I jemu również się nie udaje! Pin przerwał Claudio swoim typowym Elbow Dropem w plecy. Próbuje podnieść zawodnika na własne niepotrzebne życzenie , któremu zadał tenże cios i otrzymuje Jawbreakera. Zapowiada się na jakieś spięcie w klinczu... Kurt chce dołączyć do tej dwójki, ale jego nogę łapie Dean, Roll-Up to niesamowite! Ponieważ i u dwóch pozostałych zawodników doszło również do Roll-Upa! Dean przejął do pinu Kurta w tym samym czasie co Rob Claudia! Sędzia mimo nie lada kłopotu podejmuje się swojego zadania uderza ręką o ring 1..2..! Proszę, proszę Roll-Up teraz w przypięciu są ''Street Dog'' i Rob! Sędzia rozpoczyna nowe odliczanie 1..2! Roll-Up 1..2..3! No i w taki też sposób mamy dwóch zwycięzców, którymi są Dean Ambrose oraz Rob Van Dam! Jak z tego wybrnie sędzia? George przez chwilę się zastanawia, a po paru sekundach dzięki jemu decyzji celebrację może rozpocząć... ''Uliczny Pies''!

-George! Bardzo cię proszę zastanów się jeszcze raz zanim stracisz pracę < trzy ostatnie słowa zaszeptał>... Czy aby na pewno twoją decyzją jest to, że to właśnie Ambrose wygrał tę walkę? To była twoja ostateczna decyzja przed zwolnieniem, o ile to w jakiś sposób usłyszałeś. Nie wydaję się mi, aby ta walka miała właśnie taki wynik. Pozwól, że uznam twoją marną decyzję, ale i nie pozwolę, aby Rob nie mógł się tym cieszyć jako jeden z dwóch zwycięzców. Rob jako, że każdy z zawodników na własne życzenie chciał dostać walkę na BlazeMani, a ty akurat nie, to pozwól, że... zostaniesz dodany do walki Money In The Bank! Życzę ci powodzenia!

Odcinek dobiegł końca.

Dave jeśli jesteś wiarygodnym rywalem to pokarz to!

Mały błąd powinno być pokaż zamiast pokarz. :)

Ogólnie odcinek spodobał mi się. Co do osoby, która zaatakowała Christiana wydaje mi się, że jest to pan, który zaniósł go do lekarza :D. Masowe wyrzucanie ludzi przez pana prezesa - czyżby szykował się bunt w szatni? :)

Rzeczą, która trochę mi się nie podoba, to to, że mówiące w danym momencie osoby podkreślasz jakimś kolorem. Czasem sprawia dużą trudność odczytania kto mówi, więc pomyśl nad tym. ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym tworzeniu.

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 948 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 868 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1659 Data: 10.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: New York City, New York, USA Arena: Madison Square Garden Publiczność: 20.142 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PTW
      Na dobre rozpoczęcie dnia Starboy Nano Lopez i Arkadiusz Pan Pawłowski w materiale dla Fansportu.pl! Miłego oglądania :) ✅ Kanał o sportach walki, MMA, boks, wywiady, relacje z gal KSW, FAME MMA, GROMDA, UFC i inne. Backstage z gali, materiały ekstra ze studio FANSPORTU.FANSPOR...Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 4 Data: 09.03.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall Format: Taped Data emisji: 11.03.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2025 - Dzień 2 Data: 09.03.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Kariya, Aichi, Japan Arena: Kariya City Industrial Promotion Center Aioi Hall Publiczność: 678 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kowalski
      Staram się jakoś przekonać do tego AEW bo kilku typów lubię, ale no nie. Nudziłem się większość gali. Na plus na pewno opener, Mone Vs Momo ringowo też git, ale ex Sasha wciąż bez ciekawego feudu w TV. Hurt People niszczą i tak powinno być, tylko ciekawi kto im się postawi bo na razie to lekko, łatwo i przyjemnie. Okade pominąłem. Kenny z Take powinno być bangerem a było jakieś takie nijakie, nawet przez moment nie pomyślałem że będzie obrona tytułu, więc i emocji nie było. Toni vs Marysia. Zajebista walka, świetne są obie panie. Hollywood ending jak się patrzy Will vs Kyle. Mój boże, musiałem to rozchodzić, no ochotę mi to odebrało na main event. Nie znoszę tak przebukowanych walk.    Mox vs Cope. Do cash-inu zbyt wiele to się nie działo. Kurde jakby Edge tu ugrał by po chwili stracił na rzecz Christiana... ehh.  
  • Dodaj nową pozycję...