Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Show Blaze: Movies

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam wcześniejszy temat zamknąłem dla tego, że powstał tam ogromny chaos i śmietnik. Śmietnik dla tego, że większość z zamieszczonych tam filmów nie była już aktywna, albo otrzymałem za nie nagrodę od UFC albo ja na własne życzenie je pokasowałem ponieważ nie podobały mi się. Teraz chyba takich problemów nie będzie a nad każdym jednym filmikiem będę rozmyślał znacznie dłużej, aby miały jakiś sens i dość wysoką oglądalność. Niestety z jakością na razie nie będę zachwycał ponieważ używam tylko i wyłącznie i jak na razie podstawowy program do ich tworzenia o nazwie Windows Movie Maker. Kilka narzekań pojawiło się na ten program, ale ja nie narzekam, bo jak jest dobry i chęci to i film będzie dobry bynajmniej ze względu na pomysł i na wykonanie... Jeśli gify nie są ''gówniane'' to i jakość będzie dobra. Zatem dobrze teraz wstawię filmik o którym tak mówiłem, że z pewnością spodoba się każdemu, bo w necie takiego jeszcze nie ma (no jest jeden, ale to już jest tragedia z wykonaniem bez pomysłu i jakość kiczowa)... :

Przy okazji zrobiłem taką prackę do filmiku:

http://desmond.imageshack.us/Himg718/scaled.php?server=718&filename=ziggler03.jpg&res=medium

Prosiłbym o jakieś komentarze i o krytykę czy się podobało czy też nie... Z góry dziękuję i zachęcam do oglądania. Podsyłam również i moje stare filmiki z UFC/ MMA z których jestem nawet w dalszym ciągu zadowolony ponieważ mają dość wysoką oglądalność na starym kanale jeden z nich miał ponad 30 tys. i 22 okejki i 9 minusów teraz jest o 10 razy mniej...

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

4

• MJ

1

• Archer

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Bardzo ciekawa praca (mówię o Zigglerze). Rzadko widzę, żeby ktoś robił topkę najlepiej "sprzedawanych" ciosów. Co do finisherów to się zgodzę, Dolph najlepiej sprzedaje RKO. Chociaż przy tym facebusterze to bym się już troszkę spierał. Niemniej jednak dobra robota. Oby tak dalej. (zrób jakiś filmik o Codym :D ).

Masz jeszcze plusa ode mnie za Korn i Srillexa. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Reputacja:   0

Filmik o Zigglerze to coś oryginalnego, nigdy z takim czymś się nie spotkałem, brawo, Blaze. Dla mnie #1 to sprzedanie Rough Ryder. Czekam na kolejne filmiki z tej serii. Powracając do Dolphina to ciekaw jestem jak sprzedaje STUNNERA :wink:

18056192365019276624f15.jpg

• 4 tygodnie później...

:twisted:

Z góry chciałbym poznać wasze zdanie o tym filmiku. Dokładniej chodzi mi o to czy udało mi się to tribute czy też nie? Przyjmuję krytykę.

Zrobiony kolejny film tym razem ogólnie z kilku federacji nie tylko z WWE. Dodatkowo kilka innych scenek spoza świata wrestlingu, ale powiązanych z zawodnikami + jedna przerabiana i śmieszna akcja. Zapraszam do oglądania :) Film robiony z myślą z odpowiednim tematem przeznaczonym właśnie na takie akcje...

• 3 miesiące temu...

Cześć/ Dzień dobry :) Po upływie dokładnie kwartału roku powróciłem do robienia filmików. Tym razem zrobiłem część drugą tyczącą się tematu: ''Top sell moves of Dolph Ziggler''. Pierwszą częścią mogę się pochwalić, bo mam na nią wejść 10 tys. z lekkim haczykiem, przy czym 51 głosów na ''fajne'' i 7 na ''nie'', jak widać, mogę stwierdzić, że była ona dobra i udana. A teraz chciałbym przedstawić drugą część, przy której spędziłem zaledwie 3 godziny z montowaniem, a łącznie z szukaniem materiałów 5 godzin... Co mogę w drugiej część zagwarantować? Dobrą muzykę, jak zawsze i oczywiście kilka ładnych akcji takich jak: Monkey Flip, Implant Buster from Kharma, Codebreaker i 8 innych... Film trwa tylko półtora minuty, więc nikt nie będzie z pewnością żałował, aby poświęcić je na obejrzenie tego filmiku. Proszę o komentarze (co się podobało, a co nie), dzielenie się linkiem i o ocenę :) Z góry dziękuje za wszystko i zapraszam do oglądania, miłego spędzenia czasu życzę :) :

Również i do tego filmiku zrobiłem sam prackę w gimpie, oto ona:

http://c.wrzuta.pl/wi9323/215ad84b001a56154fd36333/dolphzigga