Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2012

Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać

• Kane (RAW)
      105
    • CM Punk (RAW)
      20
    • Sheamus (SmackDown!)
      36
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      21
    • Alex Shelley (TNA)
      5
    • Austin Aries (TNA)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To Kane był chyba najbardziej wyrazistą postacią w styczniu ze wszystkich nominowanych, ale mój głos leci jednak na Sheamusa. Na tygodniówkach może nie porywał, ale w końcu wygrał Royal Rumble Match i dzięki temu ma mój głos.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

3

• TakerFanKrk

2

• Vercyn

2

• hadaszyszek

2

Top użytkownicy w tym temacie

Lubię CM Punka, ale zagłosuję na Kane'a. Dlaczego bo jest innym potworem niż wszyscy inni.

Gimmick takiego psycho mon stera jest o wiele lepszy niż typowy monster.

Kane pokazał swoje prawdziwe oblicze niszcząc Rydera i Cenę raz po raz. No i chciałbym by zrobił Tombstone lub chokeslam na Eve. To by było :D

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Głos na Kane'a. Big Red Monster bookowany jest tak, jak chciałbym, by bookowani byli heele - nie jest typem cwaniaczka, który ucieka z ringu i szuka najłatwiejszej możliwości zgarnięcia wygranej, tylko idzie po swoje. Nie zawaha się zniszczyć każdego, kto stanie mu na drodze. Brzmi to zapewne, jak notatka z "WWE Magazine", ale tak jest w rzeczywistości :P
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Teoretycznie - głos z urzędu należałby się Rudemu, za wygranie turnieju Royal Rumble. Mój głos leci jednak na Kane'a, który ponownie zaczął występować w masce i przywrócił nam czar dawnych wspomnień, kiedy monster heel miał jaja do kolan i potrafił zdrowo demolować nawet czołowych baby face'ów Federacji. Obecna wersja Kane'a jest jedną z najciekawszych postaci w WWE, a jego booking sprawie, że pomimo iż Jacobs w ringu już dawno nie błyszczy - z ciekawością ogląda się jego demolki i to, jak bawi się w mind gamesy z Jaśkiem.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja zagłosowałem na Sheamusa z wiadomo jakiego powodu.Chciałem zagłosować na Kane'a za to co zrobił w tym miesiącu ale mimo wszystko mój głos leci na Rudego.

Mój głos leci na Kejna :-)

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

Sheamus- nic nie pozostanie nam w pamięci tak długo z tego miesiąca jak zwycięzca RR matchu. Jaki on by nie był, to i tak jest to najważniejsze wydarzenie stycznia. Rudy ogólnie nie zachwyca mnie ostatnio, jednak mam nadzieję, że teraz to się zmieni. Potrzebuje bardzo szybko ciekawego feudu, który odświeży i podbuduje jego postać przed samą WMką, która powoli się zbliża. Dzięki zwycięstwu w RR, Sheamus zasłużył na nagrodę. W końcu jest to spore wyróżnienie i szansa na przyszłość.

...

Rudy oczywiście. Jest jednym z moich ulubieńców i gdyby nie Y2J postawił bym na niego w typerze. Odwala kawał dobrej roboty, pomimo feudu z takim jobkiem jak Mahal jego Brogue kick zawsze wygląda pięknie i w końcu... Zniszczył plany Jerichowi :>

5542686014f03292532907.jpg

Kane. Nie miałem nawet chwili zastanowienia nad wyborem Wielkiej Czerwonej Maszyny. Po powrocie jest bardzo jasnym punktem RAW i naprawdę może się podobać prowadzenie jego postaci, o ile superbohater Cena go nie zatrzyma. Gdybym miał drugi głos, zagłosowałbym na Danielsona, który po heel turnie, przynajmniej według mnie, prezentuje się także interesująco. Reszty nie brałem pod uwagę.

Mój głos również oddaję na Kane'a, chociaż teraz trochę nudzi mnie jego program z Johnem, ale i tak najbardziej się wyróżnia z pozostałych. Rozumiem, Sheamus wygrał Royal Rumble Match, ale to co działo się przez cały miesiąc to było można rzec - tragiczne. A więc: Big Red Monster!

18056192365019276624f15.jpg

Zagłosowałem na Sheamusa, bo zasłużył za wygranie Royal Rumble 2012 Match ;)

Miałem zagłosować na Kane ale zagłosowałem na Bryana bo chce żeby wygrał trzeci raz wresltera miesiąca tak jak CM Punk :-)

Zagłosowałem na Kane'a, uważam, że w tym miesiącu zasłużył na to. Jego postać, chyba najbardziej wyróżniała się z wymienionych w typerze. Nawet Rudy mimo zwycięstwa w Royal Rumble, czy Punk mimo feudu z Zigglerem(tego pana mi właśnie w typerze brakuje) i obrony pasa nie wyróżniali się tak jak Big Red Monster. Co prawda mało walczył od czasu jego powrotu, ale segmenty z nim uważam za dobrze wykonane. Bez wątpienią, mój wrestler Stycznia. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Wrestlerem Stycznia 2012 został

KANE (105 głosów na 200 oddanych)

http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=kaneq.jpg&res=medium

Kolejne miejsca zajęli

Sheamus - 36 głosów

Daniel Bryan - 21 głosów

CM Punk - 20 głosów

Austin Aries - 13 głosów

Alex Shelley - 5 głosów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...