Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler stycznia 2012

Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia 2012 powinien zostać

• Kane (RAW)
      105
    • CM Punk (RAW)
      20
    • Sheamus (SmackDown!)
      36
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      21
    • Alex Shelley (TNA)
      5
    • Austin Aries (TNA)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Postawiłem w tym miesiącu na Kane'a. Dobrze że wrócił w masce- odświeżyło to bardzo jego postać która zapewne wszystkim się już przejadła. Zapewne w feudzie z Ceną skazany jest na porażkę ale wierzę że wraz z powrotem maski, powrócą dla niego dobre czasy (może jeszcze jakiś jeden title run przed końcem kariery?)
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anapolon

3

• TakerFanKrk

2

• Vercyn

2

• hadaszyszek

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Głos na Kane'a. Pokazal klasę, WWE zrobilo z niego zajebistosc w czystej postaci !
Are you ready?!

8002203234d4bf9c3275fb.jpg

• Styl:  Jasny

Słabe nominacje z TNA. Shelley? Za co? Jedno promo i króciutka walka to za mało żeby się tu znaleźć. Już Gunner kontuzjowaniem zawodników bardziej zasłużył na wyróżnienie. Bully Ray powinien być w zestawieniu zamiast połówki MCMG. Na Ariesa też nie zagłosuje, bo nie mam okazji często go oglądać (w dalszym ciągu mają wyjebane na X Division).

W związku z tym muszę wybrać z tygodniówek, których nie oglądam. Kane'a widziałem w akcji tylko trzy razy. O jego próbie wciągnięcia Rydera do "piekła" chciałbym jak najszybciej zapomnieć, ale za sianie popłochu i ogólną radość z powodu jego powrotu w masce głosuję na niego.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Mój głos leci na Kane'a

Głos na Kane'a. Pokazal klasę, WWE zrobilo z niego zajebistosc w czystej postaci !
Może z tą zajebistością przesadziłeś. Zajebisty to on był na początku swojej kariery (jego pamiętny debiut na Bad Blood 1997 gdy wbił się podczas walki Takera z HBK'em czy później gdy musiał używać aparatu do mówienia podczas prom który miał pokazywać fanom że Kane nie mógł normalnie mówić bo miał spalone struny głosowe- wtedy to było coś!) A ten dzisiejszy Kane? Jest najwyżej tylko dobry- daleko mu do tego starego Kane'a z lat 1997-99

Głos na Sheamusa. Podoba się to komuś czy nie - chłopina wygrał Royal Rumble. Nagroda za wierną służbę i rzucanie chłopiny tu i tam w celach promocyjnych. Kane? Storyline z Ceną po prostu mi się nie podoba.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja nie wiem, jak można oddawać głos na Kane'a. Sorry, ale feud Kane - Cena nie jest chyba czymś większym niż wygrana Royal Rumble? Ja głosuję na Sheamusa.

Głos na Bladego. Nie pamiętam kiedy on ostatnio swój pojedynek przegrał, do tego jest zwycięzcą jednej z największych tradycji WWE. To do czegoś zobowiązuje....
Mów mi Daniel :)

Mój głos leci na gościa, który jakby nie zajmowałem się wrestlingiem to by pewnie wygrywał konkursy piękności. :twisted:

Głos na Ariesa, odkąd wrócił do TNA nigdy nie schodzi poniżej znakomitego poziomu na Majku ( Hardy może się uczyć) jak i w ringu nigdy nie schodzi poniżej pewnego - dość wysokiego - poziomu.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Zdecydowanie Kane. Najciekawsza postać obecnie w MS. Bardzo dobre story z "kuszeniem" Cena'y (trochę boli obecność Rydera, bo on nie powinien brać udział w takich poważnych story), Kane świetnie odgrywa mroczną postać. Czuć klimat przy jego wejściu.

Swój głos oddaję na Alexa Shelleya podczas jego powrotu i świetnego segmentu z obecnym mistrzem X-Division zaimponował mi to bardzo. Polubiłem gościa i na niego oddaje swój głos.

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

W styczniu nikt nie zaskoczył mnie jakoś specjalnie. Blady wygrał Royal Rumble, ale po za tym miał tylko nic nie znaczące walki np. z Mahalem.

Bryan bronił pasa to z Showem to z Henrym, ale jakoś nie przekonał mnie abym zagłosował na niego.

Jeśli chodzi o RAW to Kane zaliczył dobry powrót w masce dobrze odgrywa swoją postać, ale na razie to tylko niszczy Cene i Rydera miał kilka prom, ale to za mało na zwycięstwo w tym miesiącu.

Punk obronił pas w walce z Dolphem i ma ten mały program z Johnem Laurinaitisem. Mam nadzieję, że na dobre rozpocznie feud z Chriesm Jericho i wtedy będę mógł zagłosować na jednego z nich.

Nominacja dla Shelleya trochę z powietrza. Wrócił jeden segment z Ariesem, który wypadł lepiej na majku od Alexa, zwycięstwo na tygodniówce z Ionem. Trochę za mało. Lepszym kandydatem byłby Magnus tak jak proponował to N!ko.

Na koniec zostaje Austin, który jak już ma segment to wypada w nim zawsze bardzo dobrze. Walki z jego udziałem nie schodzą poniżej pewnego poziomu a gdyby dostawał częściej czas na Impact Wrestling to jego run z pasem, który trwa już 147(break maksymalny w snookerze :-)) dni to byłby jeszcze bardziej wyrazisty. Głos na double AA.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Większość nominacji z dupy wzięte Bryan? za co :shock: za darcie ryja yes yes yes? To jak dla mnie to bardziej na nominację zasługuję nawet brodus clay który jeszcze żadnej walki nie przegrał... Kane za powrót? Ludzie on powrócił w grudniu a nie w styczniu a walki z Cena nawet nie są przeciętne... CM Punk niby trzyma poziom ale to już nie jest to co było. Sheamus? Tutaj powinna się pojawić nominacją pod tytułem wyciek do sieci i na tą pozycję bym zagłosował! Bo gdyby nie ten wyciek z Chrisem to pewnie wygrałby RR i by pozamiatał w tym miesiącu.

Teraz czas na TNA i od razu co to ku... jest?

Nie ma nikogo innego w TNA czy jak? Champion Bobby Roode, Bully Ray, Jeff Hardy, James Storm każdy z tej czwórki bije na głowę tą dwójkę co została nominowana a jeszcze spokojnie można by było dołożyć tag team Samoa Joe & Magnus.

No ale cóż nominację nie zostaną już zmienione dlatego na nikogo nie zagłosuję.

Bryan? za co za darcie ryja yes yes yes?
Daniel Bryan - w styczniu bronił swojego pasa kilkakrotnie w starciach z Showem i Henrym. W ostatnim, podczas Royal Rumble PPV, pokonał ich obu wydostając się ze stalowej klatki. Stoczył także niezły pojedynek z CM Punkiem podczas ostatniego styczniowego RAW.

Moim zdaniem NOMINACJA dla niego jest jak najbardziej zasłużona. Mistrz, który był skazywany tysiąc razy na porażkę, ale który dalej uchował się z pasem. Owszem, jego gimmick dupy nie urywa, ale kto jak nie on na Smacku?

To jak dla mnie to bardziej na nominację zasługuję nawet brodus clay który jeszcze żadnej walki nie przegrał

Pomijając fakt, że Brodus jest zawodnikiem RAW - co z tego, że żadnej walki nie przegrał? Wchodzi, tańczy, zajmuje mu to z 2 minuty, rozwala wszystkich w 10 sekund i wychodzi. Za to powinien zostać nominowany? Really?

Kane za powrót? Ludzie on powrócił w grudniu a nie w styczniu a walki z Cena nawet nie są przeciętne...
Kane - powrócił, jako demolujące Johna Cenę potwór, który nie ma skrupułów wobec słabszych, w tym także kobiet. Jest jedną z najciekawszych postaci RAW (a nawet w WWE). Niszczy Johna Cenę, który nie jest w stanie mu w tym momencie sprostać.

Kręci się wokół niego w tym momencie bodaj najważniejszy storyline w WWE i gość go wygrywa. Zresztą, nie chce mi się uzasadniać akurat tej kandydatury - wystarczy popatrzeć ilu ludzi oddało na niego głos. Była to ZDECYDOWANIE jedna z pierwszoplanowych postaci w styczniu, a na jego nominację niech się złoży choćby Royal Rumble, na którym rozwalił Rydera będącego JUŻ na wózku, co w dzisiejszym WWE jest całkiem imponujące. A potem - sprzedał Chokeslama Cenie jak gdyby nigdy nic.

CM Punk niby trzyma poziom ale to już nie jest to co było.

To już "nie to co było" od dobrych pięciu czy sześciu miesięcy. No i co z tego, że to nie to co było? Gość jak nikt inny DALEJ niesamowicie się wyróżnia w mainstreamie, jest mistrzem, potrafi walnąć zajebisty speech i trochę oderwać nas dzięki temu od 'grzecznego' wrestlingu. Niech się na jego kandydaturę złoży również ciekawy program z Laurinaitisem, w którym na micu czasem wręcz błyszczał. Zresztą, znowu - kto jak nie on? Cena? Za to, że był niszczony? Jakbyśmy nominowali Cenę i Kane'a, to by wychodziło, że ten storyline był jakąś ociekającą z naszych monitorów zajebistością. A nie był.

Sheamus? Tutaj powinna się pojawić nominacją pod tytułem wyciek do sieci i na tą pozycję bym zagłosował! Bo gdyby nie ten wyciek z Chrisem to pewnie wygrałby RR i by pozamiatał w tym miesiącu.

"Gdybam, gdyby to nie było na niby..."

Wygrał Royal Rumble, nie trzeba żadnych argumentów, koniec, kropka. Choć mi samemu się ten fakt strasznie nie podoba.

Teraz czas na TNA i od razu co to ku... jest?

Nie ma nikogo innego w TNA czy jak? Champion Bobby Roode

W sumie, to za co mamy go nominować? Niewiele się tak naprawdę w jego postaci w nowym roku zmieniło i o ile odgrywa ją całkiem nieźle, tak samo bycie mistrzem nie nominuje do Wrestlera Miesiąca, przynajmniej moim zdaniem. Jego program ze Stormem dupy nie urywa (hype zaraz po heel turnie Roberta został moim zdaniem niesamowicie zmarnowany).

Bully Ray,

Tu ewentualnie mógłbym się zgodzić. Zamieniłbym go, jak tak teraz na to patrzę, osobiście z Shelleyem, bo Alex też w sumie zbyt dużo nie zrobił.

Jeff Hardy,

Really? Hardas? Goni ten pas i goni, ale nie może go dogonić, przy tym nie zachwycając raczej swoją formą. Na micu przeciętny, w ringu tak samo. A zatem, znowu, podstawowe pytanie - za co?

James Storm

Nie zgodziłbym się. Cowoboy trzyma poziom na micu, ale to tyle. Żadnego wielkiego pierdolnięcia z jego osobą w roli głównej nie było, ba - nic mi tak naprawdę nie zapadło nawet w pamięć. Jak dla mnie po prostu za mało zrobił i za mało się wyróżnił, by go tu nominować, bo samo gonienie najpierw za Kurtem, a potem za pasem chyba nie wystarcza?

każdy z tej czwórki bije na głowę tą dwójkę co została nominowana

Shelleya owszem, ale że Ariesa? A w życiu! Austin jest perełką w tej organizacji, jednym z niewielu ludzi, dla których jeszcze oglądam TNA. ZAWSZE trzyma bardzo dobry poziom i w ringu, i za micem, choć można przyznać, że dużo czasu na wykazanie się niestety nie dostaje (na co on już oczywiście dużego wpływu raczej nie ma).

a jeszcze spokojnie można by było dołożyć tag team Samoa Joe & Magnus.

Jak dla mnie to dalej singlowi wrestlerzy będący na teraz razem w jednej drużynie, bo nie było na nich pomysłu. Poczekajmy może do momentu, w którym rzeczywiście jako TT coś osiągną, co?

Shelley rzeczywiście może wziął się trochę z powietrza (po przemyśleniu można by go zamienić z takim Bullym Rayem), ale reszta nominacji wg mnie jest jak najbardziej na miejscu.

Edytowane przez hadaszyszek

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Swój głos oddaje na Kane'a. To jest to o czym mówiłem w zeszłym roku. Uzupełnił w jakimś tam stopniu braki WWE w moim mniemaniu. Widać, że starają się wykorzystywać jego postać, a Glen się w tym dobrze odnajduje, jak za dobrej ery Attitude. :) tworzy znośny program z Ceną, a jak mi już pasuje feud z Johnem to musi być dobrze. Według mnie Kane najbardziej zasłużył na miano wrestlera miesiąca.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...